Találatok a következő kifejezésre: Ha nem rögtön első (13 db)

Első gyermekemnél orvost fogadtam, most is nála szeretnék szülni, mikor kérjem fel? Még nem szóltam neki, kerületi rendelőbe járok, ha szólok rögtön hív a magán rendelőbe is.

12 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Akkor szerintem bõven ráérsz még a 32.hét körül/után szólni. Ha hozzá jársz így is úgy is, szerintem gondolja, ha már az elsõt nála szülted, biztos ott fogod a következõt is. Szóval anyagiak szempontjából én még biztos nem szólnék.

Akkor szerintem bõven ráérsz még a 32.hét körül/után szólni. Ha hozzá jársz így is úgy is, szerintem gondolja, ha már az elsõt nála szülted, biztos ott fogod a következõt is. Szóval anyagiak szempontjából én még biztos nem szólnék.
Ha meg késõn szólsz, lehet, hogy már nem vállal.
A kérdező hozzászólása: hozzá járok , kerületi rendelõbe.
A kérdező hozzászólása: köszi, igen mert ha szólok akkor már hív a magán rendelõbe ott meg pénz.

A firefoxba ha elkezdek gépelni egy url-t rögtön az első pár betűnél felhozza az oldalt. Ez nem lenne gond, de van pár oldal amiket jó lenne ha nem hozna fel. Erre van valami megoldás?

(az el?zményekb?l is ki vannak törölve szóval nem értem miért hozza fel)

Legjobb válasz: Pontosan hol gépeled? Nem a Google keresõbe kezded írni? Mert az más téma...az úgy mûködik, hogy már írás közben is keres a Neten az alapján amit nekiálltál írni. Családbiztonság, szülõi felügyelet, és hasonló címszavakra keress rá, lehet hozzá letölteni kiegészítõt, és így a nemkívánatos oldalakat kihagyja.

Pontosan hol gépeled? Nem a Google keresõbe kezded írni? Mert az más téma...az úgy mûködik, hogy már írás közben is keres a Neten az alapján amit nekiálltál írni. Családbiztonság, szülõi felügyelet, és hasonló címszavakra keress rá, lehet hozzá letölteni kiegészítõt, és így a nemkívánatos oldalakat kihagyja.
A kérdező hozzászólása: Amúgy megvan: Webhely elfelejtése (az elõzményekben)

Más is van úgy, ha elkezdetek valamit sportolni (futni, ugrókötelezni, lábgyakorlatokat csinálni, stb. ) akkor rögtön az első-második alkalom után ha nem láttok változást abbahagyjátok? : D

Mert velem sajnos ez a helyzet, csomó mindent kipróbálok, de egyiket sem tudom sokáig csinálni, ha nincs eredménye, holott persze tudom hogy legjobb esetben is pár hét mire meglátszik valami. Esetleg valakinek van valami tippe, hogyan legyek kitartóbb? :)

Legjobb válasz: ne hagyjd abba, ha mellé normálisan étkezel, elsz eredmény. nézz tükörbe vagy nem tudom... más lányokat nézz és mond, hogy olyan akarsz lenni és IGENIS MEGCSINÁLOM!

ne hagyjd abba, ha mellé normálisan étkezel, elsz eredmény. nézz tükörbe vagy nem tudom... más lányokat nézz és mond, hogy olyan akarsz lenni és IGENIS MEGCSINÁLOM!
A kérdező hozzászólása: igen ezeket szoktam, csak olyan türelmetlen vagyok sajnos ezzel kapcsolatban (pedig amúgy az élet más területein nem..). most arra gondoltam, csinálok különbözõ 1 órás playlisteket, minden napra egyet és úgy próbálok mozogni és így hátha nem unom meg :/
Én is így vagyok vele :S Mindig alábbhagy a kezdeti lelkesedés... :S
Az biztos, h egy hét után nem lesz eredmény, de a sporttól meg fog változni a tested, mert izmosabb és csinosabb is leszel egyben és ne a kilókat nézegesd hanem a centiket!
keresgélj, egyszer majd csak találsz olyat, ami tetszik. Esetleg vedd rá a barátaidat, és együtt sokkal élvezetesebb.

Ilyen pasira rögtön elsõ ránézésre miért mondja a lányok nagy része, hogy, , hûha, meg cuki, meg szimpatikus, bejövõs, holott még nem is ismerik? Nem szánalmas ez az elõre ítélés? Nem szabad ilyennek lenni, én ezen az állásponton vagyok.

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: ki nézi ezt a trágyát?

ki nézi ezt a trágyát?
Felszínesz nõktõl mit vársz ...nem fognak mást mondani mint Ú de cuki de meg enném ...Keres értékes nõt lehet meglepetést fogs találni benne . A nõk nagyrésze csak tapasztalatra valók , hogy sexnél tapasztaltabb legyél semmi több amolyan ingyen prosti ...
"Az rtl-es promóterek takarodjanak a jó büdös francba. Világos voltam?" na, takarodssz!!!
Az rtl-es promóterek takarodjanak a jó büdös francba. Világos voltam?
Nem lennék irigy, hanem elõjönne a legelszántabb énem, és maxra turbóznám magam, de úgy, hogy közben ne a barátnõmmel versenyezzek, hanem csakis a saját énideámmal.
Köszi h kiégetted a retinám. Én a hosszúhajú rocker pasikért vagyok oda, ha egy pasin kilt is van az meg maga a tökély. Az ilyen páwa idiótáktól meg már hányingerem van, ebben nincsen semmi aranyos v cuki, ez undorító... 16/L
A kérdező hozzászólása: Miért te nem lennél irigy, ha pl barátnõd az összes pasit lekapná a kezedrõl, meg ha ketten pályáztok állásra, akkor is mindent õ visz? Tedd a kezedet a szívedre, hogy ilyen helyzetben nem lennél-e az?
gyk-sok, közül, senki, nemnéz, valovilágot, senki, nemjár, diszkoba,
Hallottál arról a fogalomról, hogy "elsõ benyomás"? :) Hogy érzékeltessem egy példával: Az én elsõ benyomásom rólad az, hogy irigy természet vagy, aminél nem sok mérgezõbb dolog van a világon. Amúgy nem tetszik a srác, olyan macskajancsinak tûnik így elsõ benyomás alapján.
Függetlenül ettõl a valóvilágos sráctól... Ha látunk egy pasit az utcán, de jól néz ki, mért ne gondolhatnánk róla, hogy helyes? Azért mert még nem ismerjük? Hagyjuk már... A barátnõdrõl meg annyit, hogy én már rég nem tartanám vele a kapcsolatot... Most komolyan az barátnak nevezi magát, aki elveszi a pasijaidat és még az állást is? Mért barátkozol még vele? Ha nem bírod a szemébe mondani, hogy neked szarul esik az amit tesz, akkor megérdemled, hogy irigy legyél.

Ha egy fiú első randira felhív magához, mondván csinál valamilyen kaját, az mit jelent? Mármint nem túl korai vagy ilyesmi rögtön nála? Remélem értitek, mi a problémám.

Legjobb válasz: Én nem mennék fel hozzá. Lehet, hogy nincs semmi hátsó szándéka, de inkább van. HÁny évesek vagytok egyébként?

Én nem mennék fel hozzá. Lehet, hogy nincs semmi hátsó szándéka, de inkább van. HÁny évesek vagytok egyébként?
Valószínûleg ki akar kezdeni veled. Egyébként fiú létemre én is azt mondanám rá hogy korai. 18/F
Szendvics lesz..:D
Hogy szedtél össze egy pasit ilyen agyi kapacitással? MEG AKAR D UGNI!!!
ha felhív, akkor ágytorna... ne menj fel, korai
Ma most itt senki nem ismer senkit. Voltam már így, eszemben sem volt más lenne, de nem is volt. Mivel az egésznek elõzményét nem ismerjük, így akármi is lehet. Akár dugás, akár semmi. Ezt Neked kéne tudni.
engem filmezni hívott..az is elég konkrét:D amúgy egyedül él, vagy mennyi idõsek vagytok?
Nem.
Kifogtál valami [email protected] eladót? Az elsõ töltés semmiben sem különbözik a második, tizedik, száznegyvenhetedik és ötszázhuszonharmadik töltéstõl. 1. Bedugod a töltõt. 2. Feltöltött az akku. 3. Kihúzod. 4. Lemerült az akku. Ugrás az egyes pontra.
Nem csak hogy f*sz eladók, de ha jól emlékszem egy-két telefon használati utasításába is bele van írva ez, amit aztán végképp nem értek.
nem
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! :)
Én másfél hónappal késõbb mentem be, és nem foglalkoztak vele.

Ha nem hatott az elso canesten combi akkor rogton orvoshoz kell menni?

tegnap este volt a 3. napom a gyogyszerezessel es meg mindig erzem. az elso 2 utan nem ereztem jobban magamat de mostmar kezdem.ma mar tobb is a valadek ami kijon belolem. lehet hogy azert mert bekentem kremmel is este? nem vagyok egy doktoroktol felo tipus de legszivesebben kikerulnem mert Angliaban elek es sosem voltam meg itt nogyogyasznal. 19/L

Legjobb válasz: Már mindjárt el kellett volna menni, amikor érezted, hogy valami nincs rendben!

Már mindjárt el kellett volna menni, amikor érezted, hogy valami nincs rendben!
Igen, el kéne menni, mert lehet, hogy olyat kaptál el, amire nem jó a canesten. Viszont ez erõs gyógyszer, ha dupla adagot használsz, tönkreteheti a nyálkahártyát, ami már alapból fertõzött most.
Eleve nõgyógyásznál kellett volna kezdeni. Lehet nem is gomba, és akkor csak kezelgeted a semmit.
ha nálam vmi nem stimmel, a multi gym actigélt kezdem el, sõt megelõzésre is soktam használni, gomba és bakteriális fertõzésekre is használ
A kérdező hozzászólása: samsung s5230
nem is kell.... elvileg régen kellett h teljesen le kellett meríteni és utána 16 órát tölteni de a Li-on akssikat már nem kell formázni... én sem formázta, a w910i-m ben és semmi baja pedig már 1 éves telefon... Szval nem lesz baja
Li-ion és Li-polimer akksiknak ez már nem számít, legfeljebb majd 5-10 feltöltés után fogja csak elérni a teljes kapacitását a cella, de baja nem lesz tõle.
igen
víznapot egy hónap után érdemes tartani, tehát csak három lesz a 90 nap alatt, utána mindig fehérjével folytatódik

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!