Találatok a következő kifejezésre: Ha nem peteérésem és akkor voltunk (11 db)

Ha nem volt peteérésem és akkor voltunk együtt ugy szándékosan próbálkozva akkor is van esély arra hogy teherbe essek?

Legjobb válasz: Pé nélkül nem lehetsz terhes, hiszen mit is termékenyítene meg a spermium?

Pé nélkül nem lehetsz terhes, hiszen mit is termékenyítene meg a spermium?
A kérdező hozzászólása: az az igazság h ne tudom volt e csináltam 2 napja ovu tesztet az elsQ csík halvány volt a második erQs szerinted ez mit jelent?
Nem az elsõ válaszoló vagyok! Hát, semmi sem kizárt. Azért ne éld bele magad. Várj 1-2 hetet, és ha utána is két csík van, akkor már nagyobb az esélye, hogy babás vagy.
Ha az ovutesz csíkot mutat és halvány , akkor kezdõdik az ovuláció, de még csaka tûszõ érik, a repedése után lökõdik ki a petesejt és az a peteérés. A teszt ilyenkor napról - napra erõsebb csíkot kell mutasson. Amikor közel egyforma a két csík akkor van peteéréscsúcs. Ha elszalasztod onnantól kezdve csökken a petesejt érettsége és megkezdi a kiürülést, egy- két hét múlva pedig mensi formában kiürül. Szóval, ha világos csíkod volt akkor érdemes naponta vagy kétnaponta próbálkozni, hogy biztosan megtaláljátok a megfelelõ idõpontot.
A kérdező hozzászólása: Hát a tesztet pontosan 3 napja csináltam azóta nem akkor nagy a valószínqsége ugye?
utóbbi vagyok. Azért van 5 csík, mert 5 nap alatt nagy a valószínûsége, hogy megtaláld a peteérést. Jó lenne ha ma megnéznéd, mert vagy éppen fölfelé indult, vagy csökkenõben volt 3 napja amikor csináltad. Mindenképp érdemes, mert ma biztos erõsebben látszódna, de ha babát szeretnél egy napot sem hagynék ki a próbálkozásból, legalábbisén igy csináltam és hidd el a párod sem fog ellenkezni..
Kb hanayadik napon jársz a ciklusodban? AZ a lényeg, hogy a pé környékén naponta-kétnaponta legyetek együtt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ
A kérdező hozzászólása: 18.napon

Ha ma van peteérésem és együtt voltunk tegnap és tegnapelőtt is a párommal, akkor növelhetem az esélyét a babának, ha még ma este is együtt leszünk, vagy utána már nem érdemes próbálkozni?

peteérés

Legjobb válasz: nem kel igy csinalni ne görcsölj rá!!! kétnaponta legyetek együtt vagy amikor megkivánjátok egymást!!!!

nem kel igy csinalni ne görcsölj rá!!! kétnaponta legyetek együtt vagy amikor megkivánjátok egymást!!!!
A kérdező hozzászólása: mindig együtt vagyunk, amikor lehet, de ha nem peteérés körüli idõben, akkor hiába várom a babát... :) izgulok, csak azért kérdeztem, mert azt hallottam peteéréskor már felesleges együtt lenni, mert mire feljutnak a spermiumok, már késõ.
2 naponta való együttlét jo mert mozgékonyak a spermák és tudnak várakozni is 24-48 órát
Én tuti nem hagynám ki a mai napot sem :)
A kérdező hozzászólása: én sem fogom..:) még csak az elsõ próbálkozás lesz, tudom, hogy alig 20% esélyem van rá, hogy sikerül, de reménykedem..:)

Ha a peteérés előtt 3 nappal este együtt voltunk és a peteérés napjának estéjén akkor van remény, hogy sikerül teherbe esnem? A többi napon sajnos nem volt mód.

A hőm mára leesett és az ovuteszt tegnap + volt, ma már -. A mai nap még nem késő ugye?

Legjobb válasz: A spermáknak meg van az a nagyszerû tulajdonsága,hogy akár 5 napig is életképesek! Tehát,ha ma mégsem sikerülne együtt lenni,akkor még mindig van esély,hogy megfoganjon a baba-ha csak az elõzõ csapatból egy már meg nem termékenyítette a petesejted! Ha még nem történt meg a megtermékenyülés,akkor ma és holnap még nem késõ! Sok sikert!!! Üdv:3 lányos

A spermáknak meg van az a nagyszerû tulajdonsága, hogy akár 5 napig is életképesek! Tehát, ha ma mégsem sikerülne együtt lenni, akkor még mindig van esély, hogy megfoganjon a baba-ha csak az elõzõ csapatból egy már meg nem termékenyítette a petesejted! Ha még nem történt meg a megtermékenyülés, akkor ma és holnap még nem késõ! Sok sikert!!! Üdv:3 lányos
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Együtt tudtunk lenni, remélem sikerült! :) 2 hét és kiderül. :)
Mi újság kedves kérdezõ? K.
A kérdező hozzászólása: A 13. hétben vagyok, sikerült. :)
GRATULÁLOK!!! K.
GRATULÁLOK!!!

Január 9. én volt peteérésem és a párommal akkor együtt voltunk.23. án nem kellene megjönnie. Ha késik a mensim mennyi idõ után teszteljek? és mekkora lehet a terhesség esélye?

eddig semmi jel hogy meg akarna jönni.. has szurka van és fáj a mellem de az utóbbi 2 hónapja tart kb...

Legjobb válasz: A nem várt utáni napokban már tesztelhetsz.

A nem várt utáni napokban már tesztelhetsz.
Nem védekeztetek? Akkor nyilván jó esély van a terhességre. A tesztet 26-27-e tájékán csináld, reggeli vizeletbõl. Elõbb nincs értelme. Ha pozitív, akkor február 6 körül mehetsz dokihoz, akkor már fogja tudni igazolni a terhességed. Ha negatív, és továbbra se jön meg, pár nap múlva próbálj még egy tesztet, de másik fajtát. Elõfordulhat, fõleg ha védekeztetek, hogy a teszt negatív. ebben az esetben okozhatja a késést hormon zavar, nem megfelelõ fogamzásgátló gyógyszer, hirtelen étrend változás, fogyás vagy hízás, stressz, fáradtság vagy a szexuális élet felborulása. Ha mindkét teszt negatív, és kimarad egy vérzés, ne foglalkozz vele. Két kimaradt vérzés esetén én már mindenképp orvoshoz mennék.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) nem védekeztünk mert szeretnénk a babyt :)
Akkor csináld meg a teszted 26-án, és majd írd meg mi volt, szorítunk :)
A kérdező hozzászólása: hát meg jött ma :( pedig annyira szerettük volna a babát.....
Ne keseredj el, és ne stresszelj, majd jönni fog! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a bíztatást :)
Nem írtad hogy a ciklus hányadik napja van ma.
Ez terhességi jelnek nagyon-nagyon-nagyon-nagyon korai! Inkább peteérés, vagy a szex során sérültél meg picikét, és azért barnázol.
A kérdező hozzászólása: Ma 14. nap
A kérdező hozzászólása: Én is peteérésre gondoltam egyébként.

Ha teherbe estem akkor nem lesz többet peteérésem? Mert mostlett volna elméletileg és nem éreztem semmit, nem voltak fájdalmaim sem, és mintha a méhszájam mindig ugyan olyan lenne. Mi ez?

Legjobb válasz: Nyilván nincs peteérés ha már terhes vagy.Lehetséges, hogy baba van a dologban.De ez csak akkor derül ki ha már késik és tüneteket is produkálsz.

Nyilván nincs peteérés ha már terhes vagy.Lehetséges, hogy baba van a dologban.De ez csak akkor derül ki ha már késik és tüneteket is produkálsz.

Csütörtökön volt a peteérésem utolsó napja! Pénteken együtt voltunk a párommal és elélvezett bennem! Szerintetek? Igaz, még kicsit korai a kérdés, de, azért érdekelne a véleményetek! Nem terveztük, de ha jön, akkor nagyon örülnénk neki!

Legjobb válasz: Mi az hogy a peteérésed utolsó napja? Az egy nap. Max a termékeny idõszakod lehet több nap. Viszont nem olyan sok rá az esély, ha egy nappal utána voltatok együtt.

Mi az hogy a peteérésed utolsó napja? Az egy nap. Max a termékeny idõszakod lehet több nap. Viszont nem olyan sok rá az esély, ha egy nappal utána voltatok együtt.
Az elsô negatív napon szabadul ki a pete , pontosabban az ovuteszt által mutatott utolsó pozi naphoz képest 12-36óra. Ovuteszt nekem 2 napot mutatott, mindkét napon(negatív napon elutaztam)és kicsivel több mint 2hétre ott volt a pozitív terhességi teszt! Sok kismamáról olvastam itt aki 3 nappal ovu utáni együttlétbôl lett babás szval megvan az esélye így is!de mindenképpen érdemes a pozi napokon is akciózni!sok szerencsét!:) 20hkm

Peteérés előtti napokban ha együtt voltunk, sikerülhetett a baba? és ha pont ovukor nem voltunk, akkor együtt kilőve a lehetséges terhesség?

teherbeesés, terhesség,szülés,baba,

Legjobb válasz: hát jo kérdés nálunk is igy volt ovukor nem de elötte 2 nap és utánna 2 nap igen szerdán tesztelek

hát jo kérdés nálunk is igy volt ovukor nem de elötte 2 nap és utánna 2 nap igen szerdán tesztelek
Ha pont ovukor nem vagytok együtt nem baj. A spermium 3-5 napig él a testedben. Én is így estem teherbe. Ovu elõtt két nappal voltunk együtt, majd egy nappal utána. Ebben a hónapban csak ez a két alkalom volt, munka miatt nem voltunk egymás közelében sokat, így biztosra tudom mondani:) ))
A kérdező hozzászólása: és vmi tüneted van már??
nekem van cici fájás, sokat eszek, leszakad derekam, hangulatváltozás
A kérdező hozzászólása: és mikorra nem várod? mi peteérés elõtti napokban 2 naponta voltunk együtt de több lehetõség nincs ugyanis a férjem elutazott és peteéréskor nem tudtunk együtt lenni azért reménykedem hátha megvárták a kiskatonák a petesejtet :) szerinted van esélyem a babára?..
szerdára nem várom már csak két nap... remelem sikerült és neked is
Mi sem peteéréskor voltunk együtt hanem elõtte két nappal és egy nappal és már a 25 hetes vagyok...:-) Szorítok Neked!!!
Na mi ujság?tegnap volt szerda....kiváncsiak vagyunk:) Gratulálok mindenkinek akinek eddig sikerült én majd csak 4.-ére nem várom olyan messze van:(
sziasztok! mi ovu teszt szerinti 2 pozitiv napon voltunk együtt, éréskor nem tudtunk, mert elutaztam, ezért utána sem tudtunk már, mert több mint egy hétig oda voltam. 15-én, azaz tegnap elõtt teszteltem, az eredmény: növekszik bent a mi kis csemeténk!:) szurkolok mindenkinek!

21-én volt a peteérésem. Akkor és előtte együtt voltunk, utána sajna már nem lehetett, mert nem volt itthon a párom. Ma még lehetek elvileg terhes, ha ma még együtt vagyunk?

Legjobb válasz: Szia, szerintem akkor legyetek együtt, amikor csak lehet és még az is esélyes, hogy 21-én összejött a baba úgyhogy próbálj megnyugodni :) Tudni fogja a Picúr mikor van itt az Õ ideje :) Drukk++++++ Sok sikert!

Szia, szerintem akkor legyetek együtt, amikor csak lehet és még az is esélyes, hogy 21-én összejött a baba úgyhogy próbálj megnyugodni :) Tudni fogja a Picúr mikor van itt az Õ ideje :) Drukk++++++ Sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!