Találatok a következő kifejezésre: Ha nem peteérésem és akkor (71 db)

Nem, akkor nem igazán emelkedik a hõ, ha nincs pé, illetve tüszõrepedés.
Nem, olyankor nem emelkedik, mert nincs progeszteron termelõdés, ami okozza a hõmérséklet emelkedést.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Lombik programhoz milyen gógyszert írnak akkor, ha a peteéréssel és a ciklussal alapvetően nincs semmi gond? ( elzáródás miatt nem lehet természetes úton)

Ha valaki tudja a választ, azt is írja meg, hogy mennyi kb. a havi kölstége a gyógyszereknek. Köszönöm.

Legjobb válasz: Annyira nem vagyok járatos a lombikban, de szerintem ha "csak" elzáródás van és a pé-sel nincsen gondod, akkor is kapsz rá gyógyszert, hogy megfelelõ idõben és mérettel rendelkezzen a petesejt a levételkor, hogy "biztosra" menjenek.

Annyira nem vagyok járatos a lombikban, de szerintem ha "csak" elzáródás van és a pé-sel nincsen gondod, akkor is kapsz rá gyógyszert, hogy megfelelõ idõben és mérettel rendelkezzen a petesejt a levételkor, hogy "biztosra" menjenek.
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt én is tudom, a kérdés is az volt, hogy milyen gyógyszert írnak fel, nem az, hogy írnak-e fel.....
Jah, bocs
Szerintem az index lombikababa/meddõség fórum oldalán kérdezd meg ott biztos tudnak neked segíteni. Nekem inszeminációm volt, nem kellett a ombikig elmennünk, nekünk a ktg Ft-volt. A gyógyszerek pedig különböznek két lombikosnak sem irtak fel ugyanazt (ismerõsöktõl tudom). Én peteérésre a merional injekciót kaptam.

Ha nem volt peteérésem és akkor voltunk együtt ugy szándékosan próbálkozva akkor is van esély arra hogy teherbe essek?

Legjobb válasz: Pé nélkül nem lehetsz terhes, hiszen mit is termékenyítene meg a spermium?

Pé nélkül nem lehetsz terhes, hiszen mit is termékenyítene meg a spermium?
A kérdező hozzászólása: az az igazság h ne tudom volt e csináltam 2 napja ovu tesztet az elsQ csík halvány volt a második erQs szerinted ez mit jelent?
Nem az elsõ válaszoló vagyok! Hát, semmi sem kizárt. Azért ne éld bele magad. Várj 1-2 hetet, és ha utána is két csík van, akkor már nagyobb az esélye, hogy babás vagy.
Ha az ovutesz csíkot mutat és halvány , akkor kezdõdik az ovuláció, de még csaka tûszõ érik, a repedése után lökõdik ki a petesejt és az a peteérés. A teszt ilyenkor napról - napra erõsebb csíkot kell mutasson. Amikor közel egyforma a két csík akkor van peteéréscsúcs. Ha elszalasztod onnantól kezdve csökken a petesejt érettsége és megkezdi a kiürülést, egy- két hét múlva pedig mensi formában kiürül. Szóval, ha világos csíkod volt akkor érdemes naponta vagy kétnaponta próbálkozni, hogy biztosan megtaláljátok a megfelelõ idõpontot.
A kérdező hozzászólása: Hát a tesztet pontosan 3 napja csináltam azóta nem akkor nagy a valószínqsége ugye?
utóbbi vagyok. Azért van 5 csík, mert 5 nap alatt nagy a valószínûsége, hogy megtaláld a peteérést. Jó lenne ha ma megnéznéd, mert vagy éppen fölfelé indult, vagy csökkenõben volt 3 napja amikor csináltad. Mindenképp érdemes, mert ma biztos erõsebben látszódna, de ha babát szeretnél egy napot sem hagynék ki a próbálkozásból, legalábbisén igy csináltam és hidd el a párod sem fog ellenkezni..
Kb hanayadik napon jársz a ciklusodban? AZ a lényeg, hogy a pé környékén naponta-kétnaponta legyetek együtt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ
A kérdező hozzászólása: 18.napon
Sajnos mi is ebben a cipõben járunk. Csak mi most kedjük a 6 hónapot. :-(
Ennek számos oka lehet. Ha pár hónapon belül sem sikerül akkor nem ártana felkeresni egy dokit a pároddal, mert azt is lehet hogy nem benned van a hiba.
Nekünk 8 hónap után sikerült, csak ne görcsöljetek rajta.
Nekünk ez lesz az 5. hónapunk. Állítólag minden rendben velünk, mert már van egy két éves kisfiunk. Most Clostit szedtem, de ma megjött és holnap kell mennem vérvételre. Megnézi a doki, hogy minden rendben van-e a hormonokkal. Az elõzõ terhességem elõtt minden hormoneredményem jó volt és mégis csak Clostival sikerült az elsõ hónapban 1, 5 éves sikertelen próbálkozás után. Én azt tanácsolom, hogy legyetek optimisták és próbálkozzatok sokat. Azt nem mondom, hogy ne görcsöljetek, mert szerintem ha valaki nagyon akar valamit olyan nincs, hogy nem gondol rá.
Pl elõfordulhat, hogy elzáródott a petevezeték, és sem a pete, sem a sperma nem tud átjutni rajta, hogy találkozzanak.
Szerintem , még korai arra gondolni hogy gond van , mi 4 hónapja próbálkozunk . Én úgy gondolom, hogy az 1 év a minimum, de ez mellet persze pl nagy segítség nekem legalábbis megnyugatató a hõmérõzés, mert látom belõle hogy nagy bajom nincs. egy hónapja kezdtem csak lázat mérni, és ez talán segíthet abban hogy figyeljem , hogy egyáltalán jókor vagyunk e együtt......

Barátnőm szerint, ha peteérés van akkor ilyen "tojásfehérje" szerű váladékja van. Ez normális? Ez aznap következik be ha peteérés van, tehát ilyenkor lehet teherbeesni, az előtte és utána lévő napokon nem?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hgy úgy tudod megvizsgálni magad, hogy fel kell helyezni a mutatóujjad a méhszájig, majd kihúzni, és a rajta lévõ váladékot amit a méhszájról vettél a mutató és hüvelyk ujjaddal kell összecsippenteni majd szétnyitni óvatosan ameddig lehet. Ha átlátszó, és egészen jól hosszúra nyúlik, akkor van peteérésed (a nagykönyv szerint ez van megírva). Peteérés elõtt 3-4 nappal, peteéréskor, és peteérés után 2-3 nappal érdemes próbálkozni, akkor a legnagyobb az esély a teherbe esésre! Sok sikert!

Én úgy tudom, hgy úgy tudod megvizsgálni magad, hogy fel kell helyezni a mutatóujjad a méhszájig, majd kihúzni, és a rajta lévõ váladékot amit a méhszájról vettél a mutató és hüvelyk ujjaddal kell összecsippenteni majd szétnyitni óvatosan ameddig lehet. Ha átlátszó, és egészen jól hosszúra nyúlik, akkor van peteérésed (a nagykönyv szerint ez van megírva). Peteérés elõtt 3-4 nappal, peteéréskor, és peteérés után 2-3 nappal érdemes próbálkozni, akkor a legnagyobb az esély a teherbe esésre! Sok sikert!
szia, 3-4 hetes terhes vagyok, mi akkor szexeltünk amikor az a nyálkás váladék jött belõlem. 12-14 napon, és teherbeestem:) de mind a 3 nap szexeltünk.

Ha valaki fogamzásgátlót szed, akkor nem is menstruál és nincs peteérése? Vagy van peteérése de nem termékenyülhet meg? Ha valamit rosszul gondolok világosítsatok fel kérlek!

Legjobb válasz: ha nincsen semmi bajod mielõtt felírják, úgyértem minden ok a hormnjaiddal, a petefészek mûködéseddel stb, akkor nagy valószínûséggel semmi bajod nemlesz, ha abbahagyod. ha benne lennél abba a kevésbe, akinek nem áll helyre akkor az orvosok nagyszázalékban gyógyszerekkel visszahozzák a peteérést.-

ha nincsen semmi bajod mielõtt felírják, úgyértem minden ok a hormnjaiddal, a petefészek mûködéseddel stb, akkor nagy valószínûséggel semmi bajod nemlesz, ha abbahagyod. ha benne lennél abba a kevésbe, akinek nem áll helyre akkor az orvosok nagyszázalékban gyógyszerekkel visszahozzák a peteérést.-
figyi, 2-en mondják h küzdeniük kellett, de végül sikerült, 10 meg aztmondja h minden oké volt. sztem nyugi, sokkal nagyobb százalékban nem okoz gondot, mint amennyiben okoz.
ez szomorú..sajnálom...nagyon féltem a fogamzásgátlótol mindenki csak a rosszat mondta hogy majd nem lehet gyerekem...nagyon sok orvost megkérdeztem...mert ettöl a cisztásodástól is féltem aztmondták agyógyszer rendbeszedi a hormonokat, ....beáll a peteérésem.pontosan megjön.ezelött sosem volt ilyen..:(genetikából adódóan valószínû nemlesz gondom a babával, mert anyának is ugyanez volt...sõt õ még magasabb hormontartalmúakat is szedett ugyanerre a cisztára.és vagyok én , meg a testvérem.
Nem tudom minek jártál utána, de nálam ez volt.Tabi elött semmi bajom nem volt, nem voltak tüneteim, sõt gyereket akartam.Kivizsgáltattam magam és minden rendben volt.Aztán másképp alakult az életem, tabit kezdtem el szedni.Aztán férjhez mentem, újra tervbe került a gyerek, ezért abbahagytam.Ezután hónapokig nem jött meg.Az orvos megállapította, hogy nincs peteérésem.Gyógyszert kaptam és életmódot változtattam.2 évig küzdöttem a fiamért.
dde mert emiatt szedem a bogyót:) mert nemjött meg:(énis féltem..de utánajártam...28as voltam
20:28 gondolom nem hallottál még a PCO-ról.
Menstruál, de ez olyan kamu mensi.A tabletta megakadályozza a peteérést, így véd a terhességtõl.Ha abbahagyod a szedést, akkor elvileg újra lesz peteérés és minden megy szabályosan.A kockázat az egészben az, hogy nincs rá garancia, hogy lesz peteérésed ha abbahagytad a szedést.
miaz hogy nincs garancia hogy lesz e peteérésed majd?a fogitabik elõsegítik a termékenységet..mert rendbetesznek...a hormonháztartásod..és egy csomó gyulladásos betegséget megakadályoznak...elõször énis így gondoltam..de volt aki felvilágosított(szakember)azóta nyugodt szívvelszedem:) 18/L
A kérdező hozzászólása: Köszii:) . .. de elég sokan szednek fogamzásgátlót.. Gondolom ez nem gyakori.. Kb mennyi az esély h ez bekövetkezik?? És mennyi az esély arra h az orvos által felírt gyógyszer segíteni fog?? És fogamzásgátlót hány éves kortól ajánlatos szedni??
Tabi alatt nincs peteérés.Ha kihagyod a tabit az azért kockázatos, mert a peteérés ilyenkor bekövetkezhet, nincs ami megakadályozza, ezért eshetnek teherbe tabi mellett. Ha abbahagytad és nincs peteérésed, akkor nem lehet gyereked, mert pete nélkül nem fog menni.A dokik ilyenkor adnak gyógyszert, ami elvileg segíti, hogy újra legyen.Ez szívás, nem állítom, hogy mindig ez a vége, de elõfordul, hogy a tabi után ez lesz.
A kérdező hozzászólása: De ha abbahagyom a szedését.. és nem lesz peteérésem.. akkor már gyerekem se lehet??
Az hogy fogamzásgátlót szed csak a megtermékenyülésre van hatással. Ugyanúgy van menstruáció és peteérés. Sõt van olyan aki még fogamzásgátló mellett is teherbe esik.
20:39-es vagyok.Kívánom, hogy úgy legyen ( mármint gyerek), õszintén!

Ha mensi utáni napkban esek esetlegesen teherbe (peteérés előtt), akkor abban a hónapban már nem lesz peteérésem, igaz?

Legjobb válasz: Ahhoz hogy teherbe ess kell érett pete különben mi termékenyülne meg? Tehát ha nem akkor van a szokásos peteéreés, de egy korábban érne meg, és az meg is termékenyül akkor nagyon kicsi az esély rá, hogy ismételten peteérésed legyen de nincs kizárva, hiszen valahogy így lesznek a két petéjû ikrek is.

Ahhoz hogy teherbe ess kell érett pete különben mi termékenyülne meg? Tehát ha nem akkor van a szokásos peteéreés, de egy korábban érne meg, és az meg is termékenyül akkor nagyon kicsi az esély rá, hogy ismételten peteérésed legyen de nincs kizárva, hiszen valahogy így lesznek a két petéjû ikrek is.
Az elsõ válaszolónak teljesen igaza van, ha teherbe esel, akkor korábban volt peteérés, de mindenképpen volt.Persze elõfordulhat, h két érett petesejt legyen egy hónapban, de az nem túl gyakori.
nem jol fogalmaztál. csak peteéréskor lehet teherbe esni.és ha teherbeestél akkor nincs több peteérés.

Ha nem emelkedik a hőm, és nincsen folyásom, akkor most tuti hogy nincs peteérésem?

Legjobb válasz: Hát nagyon ritka hogy valakinek peteérése van és nem emelkedne a hõ, de elõfordul. Valószínû ha nem fog emelkedni a hõd és folyásod sem lesz, akkor nincs peteérés sem abbana ciklusban. De mondom, vannak kivételek. 100-ból mondjuk 2.

Hát nagyon ritka hogy valakinek peteérése van és nem emelkedne a hõ, de elõfordul. Valószínû ha nem fog emelkedni a hõd és folyásod sem lesz, akkor nincs peteérés sem abbana ciklusban. De mondom, vannak kivételek. 100-ból mondjuk 2.
Amennyiben minden nap vezetted a hõdet naptárban, ki kell derülnie. De a leírtakból én arra következtetenék, hogy nincs pé-d. Ajánlom a következõ oldalt: http://www.babatervezok.otthona.net

Akinek PCO-ja van, annak milyen gyakran lehet peteérése? És hogy veszi észre, ha már jó ideje nem jött meg neki?

Köszönöm!

Legjobb válasz: Szia! Én is PCOs vagyok és nagyon ritkán van peteérésem,vagyis van peteérés,csak nem érettek,de attól még megjön rendesen.Ha nem jön meg a menzid,abból veszed észre,hogy nincs vérzésed.

Szia! Én is PCOs vagyok és nagyon ritkán van peteérésem, vagyis van peteérés, csak nem érettek, de attól még megjön rendesen.Ha nem jön meg a menzid, abból veszed észre, hogy nincs vérzésed.
A kérdező hozzászólása: Húúúú .... Biztos én fogalmaztam rosszul ... nem a menszit hogy veszem észre, hanem azt, ha véletlen van egy rendes peteérésem ... Köszönöm!
Minden nap csinálj ovutesztet! Neten lehet kapni olcsón, lehet, hogy havi 2-3000 ft-od rámegy, de biztosan fogod tudni így! Vaterát, teszveszt ajánlom.

Ha április22. -én volt a ciklusom 1. napja, és nekem 3-4napig tart, akkor mikor volt peteérésem? és május 4. -én nem védekeztünk, lehetek terhes? és hány nap a p. érés?

Legjobb válasz: Ezt úgy tudod kiszámolni, hogy elvileg (hangsúlyozom, elvileg) a ciklusod 14. napján van peteérés. Kiszámolod, neked ez hányadika volt. De ez amúgy nem biztos, sokaknak van elõbb vagy éppen késõbb peteérésük. ovulációs teszttel nagyjából biztos lehetsz benne, mikor van péd. Amúgy a nyákra és a hõdre tudsz támaszkodni, ha írtad:)

Ezt úgy tudod kiszámolni, hogy elvileg (hangsúlyozom, elvileg) a ciklusod 14. napján van peteérés. Kiszámolod, neked ez hányadika volt. De ez amúgy nem biztos, sokaknak van elõbb vagy éppen késõbb peteérésük. ovulációs teszttel nagyjából biztos lehetsz benne, mikor van péd. Amúgy a nyákra és a hõdre tudsz támaszkodni, ha írtad:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!