Találatok a következő kifejezésre: Ha nem nem is (13822 db)

Hogyan tudnám kiengesztelni a barátnőmet ha nem nem is csináltam semmit?

Egy lány felajánlotta magát nekem én mondtam neki köszi de nem azt barátn?m azt hitte hogy volt valami de nem és nem akarja elhinni telefont sem veszi fel ha meglátom vagy találkozok vele nem szól hozzám ellök és azt mondja hogy hagyjál mit kéne tennem?:(

Legjobb válasz: A barátnõdnek meg kellene bíznia benned.. szerintem.

A barátnõdnek meg kellene bíznia benned.. szerintem.
Bizalom alapvetõ dolog nélküle nem lehet párkapcsolat! Ha valami miatt van oka a bizalmatlanságra az már nem jó. A legjobb amit tehetnél hogy megkéred azt a lányt hogy támassza allé õ is hogy nem történt semmi vagy pedig sokáig kitartasz emelet és nem adod fel ez is sikerrel jár csak idõ.

Miért van ennyi csúnya, undorító fiúnak is sokszor vonzó barátnője, vagy is hogy lehet, hogy van egyáltalán barátnőjük és nekem miért nem jön össze, ha szerintem nem is vagyok annyira vészesen csúnya, inkább átlagos?

Én valamiért nem kellek a lányoknak, hiába is próbálkozom folyton lekoptatnak, talán barátkozni kéne és akkor belémszeretnének, de ha félénk, gátlásos,visszahúzódó és önbizalomhiányos vagyok és nem merek a lányokkal igazán beszélgetni sem, mert úgy érzem csak zavarnám őket, mert én csúnya fiúnak tartom magam, akkor lehetséges, hogy nem is a külsőm az igazi probléma, ami miatt nem volt még barátnőm? Hiszen, ha ennyi csúnya fiúnak van szép barátnője, az azért eléggé elgondolkoztató. o.O

Legjobb válasz: Most õszintén: ki a franc akarna egy önbizalomhiányos, önsajnáltató, állandóan nyavalygó társat maga mellé? (Lányban sem túl vonzó az ilyesmi, fiúban még kevésbé.) Te szívesen lennél olyan csajjal, akinek folyton helyre kellene pakolnod az önbizalmát, akinek esetleg még azt is meg kell mondani, hogy igyon meg egy pohár vizet, mert annyira "önállótlan"? Most lehet, hogy le fognak pontozni, de sajnos ez az igazság. Te is menekülnél az olyan emberek elõl, akikbõl sugárzik a pesszimizmus, a gyámoltalanság. Ez olyan, mintha az áruházban azzal próbálnák hirdetni az árut, hogy törött, csorba, lement róla a zománc, lyukas, szakadt, mittudomén. Milyen reklám lenne már ez? Te vennél ilyen terméket? Ugye, hogy nem. Ugyanez megy az ismerkedésben is, nagyon leegyszerûsítve ez is csak egy "húspiac", ahol el kell adnod magad. Ha nem beszélgetsz senkivel, nem ismerteted meg velük önmagad, azaz nem tudod eladni magad. Egy-egy beszélgetéssel semmit sem veszthetsz, de elõször inkább az ismerõsi környezetedben gyakorold a kontaktust, beszélgess olyan lányokkal, akiket már ismersz valamennyire. Ha ezt megszoktad, akkor jöhetnek az idegenek (nem az ufonauták). Dönthetsz, hogy teszel a cél érdekében valamit, vagy akár még évekig nyavalyogsz.

Most õszintén: ki a franc akarna egy önbizalomhiányos, önsajnáltató, állandóan nyavalygó társat maga mellé? (Lányban sem túl vonzó az ilyesmi, fiúban még kevésbé.) Te szívesen lennél olyan csajjal, akinek folyton helyre kellene pakolnod az önbizalmát, akinek esetleg még azt is meg kell mondani, hogy igyon meg egy pohár vizet, mert annyira "önállótlan"? Most lehet, hogy le fognak pontozni, de sajnos ez az igazság. Te is menekülnél az olyan emberek elõl, akikbõl sugárzik a pesszimizmus, a gyámoltalanság. Ez olyan, mintha az áruházban azzal próbálnák hirdetni az árut, hogy törött, csorba, lement róla a zománc, lyukas, szakadt, mittudomén. Milyen reklám lenne már ez? Te vennél ilyen terméket? Ugye, hogy nem. Ugyanez megy az ismerkedésben is, nagyon leegyszerûsítve ez is csak egy "húspiac", ahol el kell adnod magad. Ha nem beszélgetsz senkivel, nem ismerteted meg velük önmagad, azaz nem tudod eladni magad. Egy-egy beszélgetéssel semmit sem veszthetsz, de elõször inkább az ismerõsi környezetedben gyakorold a kontaktust, beszélgess olyan lányokkal, akiket már ismersz valamennyire. Ha ezt megszoktad, akkor jöhetnek az idegenek (nem az ufonauták). Dönthetsz, hogy teszel a cél érdekében valamit, vagy akár még évekig nyavalyogsz.
Szerintem te nagyon csúnya fiú vagy-ennyi.
Te belülrõl talány csúnyább lehetsz, mint kívülrõl.
önsajnáltatás level 1.000.000.000.000.000.000 naponta száz ilyen kérdés van és mindegyikre válaszolnak legalább tízen. kicsit utánaolvastál volna, nem született volna meg ez a teljesen felesleges kérdés:/
Ezért kell beszélgetned lányokkal, fejlesztened önmagad, illetve keress valamilyen jó hobbit is. Hidd el, elõbb-utóbb észre fogod venni, hogy a lányok egy része kedveli a társaságodat (nyilván nem leszel a társaság középpontja, de lesznek olyanok, akikkel jól elleszel), ami marha sokat fog dobni az önbizalmadon. Másrészt meg gyakorold a flörtölést is, pl. az osztálytársnõidnek mondd, hogy "jól áll rajtad ez a ruha", "csak most vettem észre, hogy milyen szép a szemed", ennél elsõ körben nem is kell több. Nem fogják leharapni a fejed, nyugi, és közben te is megszokod a "tökös" stílust, szinte automatikussá válik majd az, hogy tudsz flörtölni, bókolni, amit majd más lányoknál is tudsz kamatoztatni, és idegen lányokat is meg fogsz majd merni szólítani.
A kérdező hozzászólása: Nekem csak azért van ez a félelmem és sok negatív tulajdonságom, mert folyton érzem, hogy milyen csúnya vagyok, vagyis én annak érzem magam, emiatt nincs semmi önbizallam, úgy érzem nem kellek én senkinek sem a külsõm miatt és így nincs erõm sem igaán kezdeményezni lányoknál, meg ha le is szólítanék egyet úgyis elutasítana, ahogy eddig is és nyílván a külsõm miatt, csak azt nem értem, hogy más csúnya srácoknak mégis hogyan lett baártnõje, ráadásul sokszore egészen szép barátnõje.
Külsõ és a belsõ is fontos egyaránt nem kell a duma! De a kérdezõvel tuti gondok vannak.
Attól, hogy valaki szerinted csúnya, az még lehet nagyon értékes ember.
külsõnél a belsõ sokkal fontosabb, szerintem
Biztos nagy a szerszámuk, vagy sok a pénzük. Ismervén a "mai nõket" el tudom képzelni, hogy ezért.

Mit gondoltok a következőről: ha valaki nem is hisz igazán benne, hogy sikerülhet a terve, akkor nem is fog, viszont ha valaki hisz a célja sikerében, akkor a célja meg is valósul?

Legjobb válasz: Igen nagy átlagban ez van ha valaki nem hisz a sikerben az nem is fog sikerrel járni! De aki hisz benn ,az jóval nagyobb esélyekkel indul és valószínûbb a siker. de vannak olyanok is hogy hiába hiszel a sikerben valami még is az utadat állja ezzel viszont semmit nem lehet tenni!

Igen nagy átlagban ez van ha valaki nem hisz a sikerben az nem is fog sikerrel járni! De aki hisz benn , az jóval nagyobb esélyekkel indul és valószínûbb a siker. de vannak olyanok is hogy hiába hiszel a sikerben valami még is az utadat állja ezzel viszont semmit nem lehet tenni!

Az iPodom egyszer csak kikapcsolt és nem kapcsolt be többet, azt hittem h le van merülve és majd ha csatlakoztatom a géphez jó lesz de nem. Nem is tölti és nem is érzékeli, pedig ma még hallgattam is. Mi lehet a baja?

Legjobb válasz: igaz hogy akarmi lehet virusos ami feketen van de a virusok 98%-a csak windowst tamadja az ipod pedig Mac es ezert nem is kell ra virusirto ugyhogy en kizarhatonak tartom hogy virus lenne a baja inkabb az hogy az en Iphoneom is lefagyott idaig ketszer ugy hogy azthittem sose kapcsol be tobbet aztan megbolonditottam ugy hogy egyfolytaban eroltettem hogy kapcsoljon be akkor is ha nem csinalta de egyszer nagynehezen bekapcsolt es frissitettem is azonnal azota nem csinalja ez nem egy nagy segitseg mert vegul is en se tudom miert csinalta de nemart ha az ajanlott frissiteseket mindig elfogadod

igaz hogy akarmi lehet virusos ami feketen van de a virusok 98%-a csak windowst tamadja az ipod pedig Mac es ezert nem is kell ra virusirto ugyhogy en kizarhatonak tartom hogy virus lenne a baja inkabb az hogy az en Iphoneom is lefagyott idaig ketszer ugy hogy azthittem sose kapcsol be tobbet aztan megbolonditottam ugy hogy egyfolytaban eroltettem hogy kapcsoljon be akkor is ha nem csinalta de egyszer nagynehezen bekapcsolt es frissitettem is azonnal azota nem csinalja ez nem egy nagy segitseg mert vegul is en se tudom miert csinalta de nemart ha az ajanlott frissiteseket mindig elfogadod
Az infótanárunk azt mondta, hogy ha feketén töltünk le egy számot, akkor az lehet vírusos, és tönkreteheti a cuccot. Raktál rá elõtte új számot?
én nyáron vettem külföldön egy touchot, egy hónap után elromlott, bevittem gariztatni, kicserélték egy tök újra, aztán az, amit adtak egy hét múlva ment tönkre, azt is bevittem, kicserélték egy zsír újra ha van még rajta gari akkor mindenképpen vidd be és ha jogos a reklamációd, kicserélik es teljesen újra tök ingyen ha már lejárt a garancia akkor is vidd be, én a budapesti andrássy úti istyle apple márkaszervízt ajánlom és sztem olyan 15 ezerbe fog kerülni max ( asszem kicserélik egy vadiújra, de lehet h csak alakatrészt cserélnek)
az enyem is csinalta, kb 4 ora toltes utan ( amit nem is jelzett ) kiirta h akku nagyon alacsony es elindult.

Ha esetleg nyitva van a méhszájam, és én használom, akkor nem lehet a babának semmi baja? Vagy ha esetleg nem is gomba, és mégis használom?

Nem viszked,meg nem ég,csak sárga szín?,meg kicsit s?r?,de viszont eddig is sárgásabb volt.NEm lesz baja a babámnak ha nyitva vagyok?Jöv? hétf?re vagyok kiírva, és sárga folyásra ma a doki írt fel hüvelytablettát, de viszont az sem biztos hogy gomba, mert nem vizsgált meg csak felírta, és azt sem tudom, hogy nyitva van-e a méhszájam.

Legjobb válasz: Szerintem mindenképp használd a kúpot! Nyitott méhszájnál is felírnak kezelést, ha szükséges, ugyanis szüléskor megfertõzõdhet a baba! Nekem már 4 hete teljesen nyitott a méhszájam, de fertõzés gyanúja miatt kaptam kúpot, amit el is használtam. A kúptól nem lesz semmi baja a babának, felcsúszni teljesen nyitott méhszájnál sem fog, a magzatburok pedig amúgy is védi a bébit, ha pedig nem távozott még, akkor a nyákdugó is. Ettõl függetlenül az orvos igazán megvizsgálhatott volna. Ha folyásra panaszkodtam, mindig ellenõrizték. Remélem tudtam segíteni! 38 hetes kismama

Szerintem mindenképp használd a kúpot! Nyitott méhszájnál is felírnak kezelést, ha szükséges, ugyanis szüléskor megfertõzõdhet a baba! Nekem már 4 hete teljesen nyitott a méhszájam, de fertõzés gyanúja miatt kaptam kúpot, amit el is használtam. A kúptól nem lesz semmi baja a babának, felcsúszni teljesen nyitott méhszájnál sem fog, a magzatburok pedig amúgy is védi a bébit, ha pedig nem távozott még, akkor a nyákdugó is. Ettõl függetlenül az orvos igazán megvizsgálhatott volna. Ha folyásra panaszkodtam, mindig ellenõrizték. Remélem tudtam segíteni! 38 hetes kismama
Szia! Igen használd, mert szülés közben fertõzõdhet a baba, s akkor esetleg szülés után valamilyen súlyosabb probléma is felléphet nála. Sokkal kevésbé árt a gyógyszer, mint a gyógyítás nélkül hagyott betegség. Boldog babavárást!
Nekem sem viszketett, de sárgás volt és én is irattam fel kúpot nekem zárt a méhem.Nekem azt mondta a doki azért használjam, mert koraszülés lehet belõle.De ha jövõhéttõl vagy kiírva akkor már nem kéne használni, mert akkor tágulsz és nem lenne szerencsés ha nagyon felcsúszna.Ez csak én tanácsolom így lehet.

Fiúk! Ha barátnőtök leszop titeket akkor alap hogy kinyaljátok még ha ezt nem is mondja nektek?

mert nekem például alap hogy leszopom előjátékban ez nekik is ennyire egyértelmű? vagy vannak kivételek? és hogyha egy lány leszopja a barátját de a barátja nem nyalja ki a lányt akkor az neki nem szar érzés? Hogy nem viszonozta ?? Mit lépne a fiú erre ha a lány azt mondaná hogy akkor ő sem szopja le??

Legjobb válasz: Én akkor is kinyalom ha nem szop le.Mert szeretem.Õt is a punciját is,és az ízét.

Én akkor is kinyalom ha nem szop le.Mert szeretem.Õt is a punciját is, és az ízét.
Nekem alap hogy kinyalom, még ha õ nem cumizik is. Egyszerûen szeretek nyalni. :P
Szerintem az orál kölcsönösen a legjobb!!!! Mi (barátom és én) mindig kölcsönösen kényeztetjük egymást orálisan!!!!
ha leszop akkor leszop
alap
69 oldalra fekve után misszionárius lovaglás és szájba élvezés nálunk ez a menetrend:D
Én kapni simán orált sosem szerettem, ha orált kapok, akkor azt én csak 69 ben, úgy hogy mellete én is csinálom. A Nyalás meg nálam alap, imádom csinálni, és mindig csinálom is.
Ez nem egy kártya játék, hogy dobsz majd húzol...

Friss b jogsival, félnem kell hogy a rendőr elveszi vagy direct szórakozik velem? Veletek volt ilyen szituálció? Kell félni vagy vezethetek nyugodtan ha már meg van? Vagy jobb ha 2évig nem is vezetek itthon csak kulföldön?

hogy miért kérdezem ezt: mert a jogsinak kis kártya boritoján amiben ide adták ott a pont rendszer, és véletlen mert senki sem tökéletes hibát ejtek vagy bármi lényeg rendőr megállit, és 6 pontom van véletlen amit teszek az ne adj isten.. közuti baleset okozása 6 pont egyből ezt ha jól értem egy sima kocanásrol ir,hogy én vagyok a vétkesti vezetetek vagy féltetek vagy 2 évig inkáb kerultétek a vezetést?

Legjobb válasz: tedd be a jogsit a széfbe aztán hagyd ott, ha félsz ne vezess... az meg a legtapasztaltabbaknál is bent a pakliba hogy pontot szereznek, nehagyisten el is veszik, de azért "meg is kell dolgozni" hogy elvegyék... amúgy ha nagyon nézegeted a jogsidat, a hátulján van egy lekaparható szürke felület(ami sokszo magától lekopik) na oda irják be külföldön a pontokat, szóval mind1 hol vezetsz

tedd be a jogsit a széfbe aztán hagyd ott, ha félsz ne vezess... az meg a legtapasztaltabbaknál is bent a pakliba hogy pontot szereznek, nehagyisten el is veszik, de azért "meg is kell dolgozni" hogy elvegyék... amúgy ha nagyon nézegeted a jogsidat, a hátulján van egy lekaparható szürke felület(ami sokszo magától lekopik) na oda irják be külföldön a pontokat, szóval mind1 hol vezetsz
Azért találták ki a pontrendszert, hogy sok kisebb "gaztett" után is el tudják venni. Ahhoz hogy elvegyék a pontok alapján (ha jól emlékszem) 17-et kell összeszedni, az azért nem olyan egyszerû, fõleg hogy 2 év alatt évülnek a pontok. Nekem sem sikerült az eddigi 8 évben 6-nál többet egyszerre magaménak tudnom. Persze vannak esetek, amikor helybõl elveszik. Mindegy hogy hány pont egy ittas vezetés, ott néhány hónapra bevonják a papírt. Cserbenhagyásnál vagy hasonlóan nagy ostobaságnál nem is kérdés, ugrik a jogsi. Nem a vezetést/közlekedést kell kerülni, hanem nem szabad hülyeséget csinálni.
* És 9 pont felett lehet utánképzésre jelentkezni, ami csökkenti a pontok számát.
A kérdező hozzászólása: nekem friss van 6 ponttal csak. ne félek vezetni csak rá néztem erre a pont rendszere és huuu hamar lehuznak 5 7 9 pontokkat. és 9 már fájna de még 6 is.
"A kérdező hozzászólása: nekem friss van 6 ponttal csak." Mi van? Friss jogsival máris begyûjtöttél 6 büntetõpontot? Akkor tényleg ne vezess! Nekem amióta bevezették még egy se jött össze! Vagy azt hiszed, hogy a friss jogsihoz jár 6 pont amihez lehet gyûjteni, aztán ha balhé van akkor levonnak belõle és ha elfogy akkor ugrik a jogsi? Ha meg két évig tárolod a jogsidat, akkor felmegy a pontok száma 18-ra és akkor már bátran lehet balhét csinálni? Vagy én nem értek valamit, vagy te nem! :)
A kérdező hozzászólása: nem 6 pont van ajogsin mert friss. és ha valamit csinálok , akkor vannak buntetõ pontok elég durvák hogy egybõl repul a jogsi 6 8 9 pontokat is lehevetnek helyben . ezt tartom rossznak mikor akinek régota meg van 12 pontja van ez oké , de akinek friss ne ilyen durva jogszabályokat értesenek meg vele vonatkozon ránk. ha nem enyhéb , ne az elsõ alkalommal el is tudják venni.
A kérdező hozzászólása: jó tudni mert azt hittem itthon is ugy van mint kulföldön friss jogsinak 6 pontja van és azt veszik el. akinek több mint 2 éve annak 12 és ebbõl vesznek le. kulföldön le felé faragnak belöle.

A volt baratnom joban szeretne lenni velem. Miert? Mit tegyek? Jobb ha inkabb nem is beszelunk, vagy legyunk baratok?

Legjobb válasz: egy kicsit bõvebben is írhattál volna a dologról, de mostmár mind1 :D valószínûleg azért szeretne veled lenni, mert téged jobban szeret, mint a másik fiút. ha úgy gondolod, hogy megér mégegy próbát a kapcsolatotok, akkor mondj igent neki. de ha olyan dolog miatt szakítottatok annak idején, ami miatt úgy gondolod tuti nem mûködne a kapcsolatotok, szerintem felejtsd el õt. egy ideig ne keresd, ne írj neki üzenetet, ne is beszélj vele, amíg megemészti a dolgot. a lányoknak ez lassabban megy, tudom :S azután lehettek barátok is akár, mindent az idõ fog eldönteni. remélem jól döntesz! :)

egy kicsit bõvebben is írhattál volna a dologról, de mostmár mind1 :D valószínûleg azért szeretne veled lenni, mert téged jobban szeret, mint a másik fiút. ha úgy gondolod, hogy megér mégegy próbát a kapcsolatotok, akkor mondj igent neki. de ha olyan dolog miatt szakítottatok annak idején, ami miatt úgy gondolod tuti nem mûködne a kapcsolatotok, szerintem felejtsd el õt. egy ideig ne keresd, ne írj neki üzenetet, ne is beszélj vele, amíg megemészti a dolgot. a lányoknak ez lassabban megy, tudom :S azután lehettek barátok is akár, mindent az idõ fog eldönteni. remélem jól döntesz! :)
elõzõ vagyok ne haraguudj, félreértettem a kérdést :$:/ akkor az eredeti kérdésedre válaszolva szerintem itt is az idõ múlása fogja eldönteni, hogy barátok maradtok-e vagy megszakad-e a kapcsolat. de attól is függ, hogy te mit szeretnél. mi barátok maradtunk, és szerintem jól döntöttem, hogy akkor nem töröltem ki az életembõl, mert egy barátot kaptam cserébe..
Elõször is : Szerintem azért szeretne veled jóban lenni, mert még mindig jelentesz neki valamit (talán szeret). Esetleg ck nem akar haragban lenni veled... Mit tegyél? Amit te jónak látsz. A kapcsolatotok minõségétõl, a szakítástól is függ, h mi a jobb, mi lenne a jobb. Szerintem el fogod tudni dönteni. :)
A kérdező hozzászólása: 3evig tartott(jo volt).leheto legcsunyabban lett vege.aztan ossze jott az egyik legjobb baratommal. Ezek utan probal kozeledni hozzam!

Hogyan vegyem rá 28 hónapos kislányomat, hogy ha bilibe nem is, de legalább a wc-be pisiljen?

azért mondom, hogy ha bilibe nem is, mert azt kalapnak használja...

Legjobb válasz: Enyém is 28 hónapos, de sehogy se lehet (még) rávenni. Ruhástól büszkén ül a bilin és a wc-n is, de pucér hátsóval ha rá is ül, azonnal felpattan róla. Én nem veszem rá sehogy. Most fog jönni a jobb idõ, nem adok rá pelenkát,csak bugyit és nadrágot. Lehet, hogy egy teljes hetem rá fog menni, és meg fogok õrülni a ruhacserétõl, de én abban bízom, hogy utálni fogja ezt az állapotot, és elõbb utóbb rászokik a wc-re. A játszótéren mesélte egy anyuka, hogy tavaly a 2,5 éves lánya 3 nap alatt lett szobatiszta így, ezzel a módszerrel. Mentek mindenhova, sétálni, játszótérre, stb. Volt nála 2-3 váltás ruha, fehérnemû... A gyerek a 3. napon már kellemetlennek érezte az egészet, és a 4. nap reggelétõl már csak wc-be csinált :) Hát én is ebben bizakodom.

Enyém is 28 hónapos, de sehogy se lehet (még) rávenni. Ruhástól büszkén ül a bilin és a wc-n is, de pucér hátsóval ha rá is ül, azonnal felpattan róla. Én nem veszem rá sehogy. Most fog jönni a jobb idõ, nem adok rá pelenkát, csak bugyit és nadrágot. Lehet, hogy egy teljes hetem rá fog menni, és meg fogok õrülni a ruhacserétõl, de én abban bízom, hogy utálni fogja ezt az állapotot, és elõbb utóbb rászokik a wc-re. A játszótéren mesélte egy anyuka, hogy tavaly a 2, 5 éves lánya 3 nap alatt lett szobatiszta így, ezzel a módszerrel. Mentek mindenhova, sétálni, játszótérre, stb. Volt nála 2-3 váltás ruha, fehérnemû... A gyerek a 3. napon már kellemetlennek érezte az egészet, és a 4. nap reggelétõl már csak wc-be csinált :) Hát én is ebben bizakodom.
Az enyém 26 hónapos. Három hete wc-be kakil. Szól, hogy jön a kaki, s rohan a fürdõszobába. Viszont a pisiért nem szól, sõt ha kérdezem, hogy kell e pisilni, letagadja. Idõnként azért ráültetem a wc-re, s így abba megy a pisi is. Ha majd jobb idõre lesz, hagyom én is bepisilni, hátha.
24 hónapos mindig letagadja. Tudja mi mire való, de nem. Erõltetni nem akarom. Nekünk ez megy lassabban, viszont folyékonyan beszél. Kinek mi. De azért én is a nyárban bízom. :)

Jogos a haragom vagy sem, ha igen sztetek miért, ha nem atta is kérnék indokot (? )

a lényeg h a barátom már vagy 1,5 hete tudja h az oszttársai ivászatot tartanak, és végig azt szajkózta h ? nem megy és h inkább eljön hozzám, én megkérdeztem t?le h miért, hisz nincs értelme kihagyni és menjen el nyugodtan.

Legjobb válasz: Jogos. Egyébként nem egészséges, ha külön mentek bulizni. Hidd el. Tapasztalat. Vagy nem is akarsz az õ társaságával bulizni? (még ha nem is iszogatni,csak ott lenni)

Jogos. Egyébként nem egészséges, ha külön mentek bulizni. Hidd el. Tapasztalat. Vagy nem is akarsz az õ társaságával bulizni? (még ha nem is iszogatni, csak ott lenni)
A kérdező hozzászólása: atta=arra(csak félreütöttem véletlen)
A kérdező hozzászólása: nem azt mondtam h nem szeretnék, de nem bírom a haveri társaságát, fõleg h van köztük olyan aki enyhén szólva iritál, de nagyon mert belekontárkodik dolgokba... am meg már azért sem mennék, sõt megmondtam ismerõsömnek h ha ezért nem megy hanem jönne hozzám sem engedem, menjen oda...
A kérdező hozzászólása: am ez nem buli, z affélre iszogatás, és bezsélgetnek...aztán a többi megy bulizni, a abrátom meg haza, azután si elakart jönni, de mondtam h nem kell
Ahan. Értem. A volt barátomnak is voltak lyenjei, hogy nélkülem ment valahová, haveri iszogatás csajok nélkül, csak sajnos kiderült, hogy mégis voltak lányok, csak a barátnõknek volt tilos menni. Meguntam a dolgot. Nehogy már ne én legyek az elsõ! Egyébként ne is engedj. Fel ne add a büszkeséged.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!