Találatok a következő kifejezésre: Ha nem nem (87825 db)

Hogy ha nem jött meg vagyis azután h meg kellett volna jönnie 4 nappal volt valami nagyon kevés barnás folyás az még nem jelenti azt h terhes vagyok ugye? És mi más okozhatja ha nem?

Legjobb válasz: Lehet baba is, de lehet valami hormonzavar is. Lehetsz terhes? Ha nem vagy biztos, vegyél egy tesztet és megtudod. Aztán ha továbbra sem jön meg, menj nõdokihoz!

Lehet baba is, de lehet valami hormonzavar is. Lehetsz terhes? Ha nem vagy biztos, vegyél egy tesztet és megtudod. Aztán ha továbbra sem jön meg, menj nõdokihoz!
nem még nem voltam d készulok!sztem mindenképp menjél el márcsak azért is h megtudd nincs e vmi baj!:)
A kérdező hozzászólása: Persze én örülök neki és annak is h te is...:) Csak félek h esetleg más, valami komoly bajom van! te nem félsz tõle? Voltál nõgyógyásznál?
szia!hát a tesztem negatív lett és nagyon orulok h a tiéd is, persze csak, ha te is orulsz, ha nem akkor sajnálom h nem sikerult!:(:)
A kérdező hozzászólása: Második válaszoló! írj hogy mi lett a teszt eredménye! remélem baba ha te azt szeretnéd!:)
A kérdező hozzászólása: Csináltam tesztet és negatív lett! de még mindig furcsa érzésem van bár egy kicsit megnyugodtam! Szerintem megvárom a következõ havit és ha akkor sem jön meg akkor elmegyek dokihoz! 3. válaszoló aki szintén érettségi elõtt van! szólj ha nálad van valami légy szíves!? Köszönöm
nem még nem csináltam tesztet d ma fogok!nygyon félek h mi lesz az eredmény!nagyon szertném h - legyen!drukkolok ha ha csinálsz neked is - legyen!!!
nekem is ilyen formájú problémám van, söt én is épp érettségi elött állok.nálam csak annyi a különbség h eddig 2napot késik!remélem nem baba van a dologban és h mind2 tesztje(-)lesz!:)
A kérdező hozzászólása: 2. válaszolónak: és te csináltál már tesztet? írsz majd h neked baba-e?!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Hát elég nagy gond lenne iggen, ugyanis éppen érettségi elõtt állok...:( Sajnos..
Én is ugyanitt tartok most. Lehet, h baba van a dologban. Gond lenne?
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom! neked van saját nõgyógyászod?? Mikor mész? majd írsz hogy mi volt?:$*-):)

A fiúkat nem zavarja ha "összemaszatoljuk" őket? Ha szeret minket ha nem? Nem tartja undorítónak?

Legjobb válasz: Mivel kéne õket összemaszatolni? Ha a nõi nedvességre gondolsz ami izgatás során jön ki belõled, akkor attól nem kell tartanod h undorítónak fogja találni. Sõt.. örülni fog neki mert tudni fogja h azt õ váltotta ki belõled és egyfajta büszkeséget fog érezni. Nem kell semmi miatt aggódni. Amelyik gusztinak tartja az nem nyúlkál ott lent. De minél nedvesebb vagy annál jobban begerjednek. :) cukorfalat

Mivel kéne õket összemaszatolni? Ha a nõi nedvességre gondolsz ami izgatás során jön ki belõled, akkor attól nem kell tartanod h undorítónak fogja találni. Sõt.. örülni fog neki mert tudni fogja h azt õ váltotta ki belõled és egyfajta büszkeséget fog érezni. Nem kell semmi miatt aggódni. Amelyik gusztinak tartja az nem nyúlkál ott lent. De minél nedvesebb vagy annál jobban begerjednek. :) cukorfalat
Hello. Teljesen egyetértek az elsõ válaszadóval, ez így van! :-) Zoli
áhh dehogy tartja undorítónak:-) SÕÕÕT... az a jó ha, jó lucskos punciba megy a dákó, nem pedig szárazba az fájna mind2nek.
A puncinedv még sohasem zavart senkit sem, tudomásom szerint, legalábbis egyetlen haverom sem panaszkodott e miatt.
Ha nem tocsogna a puncilétõl amire a behatolásig jutunk az lenne a baj! Na az baromira zavarna, de mi is megkérdezhetnénk titeket hogy nem zavar ha a hasatokra engedjükk a spermánkat? Persze h nem mert az is hozzátartozik a dologhoz!
Tulajdonképpen a kakiszexre gondolsz?
A kérdező hozzászólása: nem hanem a nõi nedvességre
akkor nem tudja
nem hallotta a kérdést nem akar megbántani a válasszal nem érti valamelyik szót, amit mondtál úgy érzi, már épp elégszer válaszolt erre a kérdésre valamilyen gesztussal helyettesíti a választ (pl: szeretsz? és nem azt mondja, hogy igen, hanem megcsókol)
Ha semmit nem válaszol akkor tuti nem hazudik. (Vagy nem ezt kérdezted?)
Ha érthetõen elmondtad neki, akkor nem akar válaszolni.
akkor épp nézné a focit
A férfi egy bonyolult és logikátlan lény, nem lehet megérteni, ne foglalkozz ezzel.
hatos, szerintem Te valami összekevertél:D a férfira nem véletlenül szokták használni a "férfiállat" kifejezést... a "ha viszket, megvakarom" elv alapján mûködik.. egyszerû, és logikus:D
igen :D

Mennyire szívom meg ha nem a saját diákom adom oda a biztiboynak egy buli elött? 1 évvel iddősebb diák, a havromé és nekem már csak pár hónap kell hogy elérjem azt a korhatárt. Ki maradni meg nem akarok egy hatalmas buliról.

Legjobb válasz: Akkor vagy nagyon jófej, és beenged saját felelõsségére (õ szívná meg a dolgot, ha kiderül, és nem tudod igazolni), vagy: Elfogadja, és bemész gond nélkül. Semmi pánik. Ha kiderül, akkor szarban lennél, de az sem lenne valami nagy dolog.

Akkor vagy nagyon jófej, és beenged saját felelõsségére (õ szívná meg a dolgot, ha kiderül, és nem tudod igazolni), vagy: Elfogadja, és bemész gond nélkül. Semmi pánik. Ha kiderül, akkor szarban lennél, de az sem lenne valami nagy dolog.
A kérdező hozzászólása: 15 vagyok de nem ilyen kötekedõs meg nem is ilyen hogy 'ha iszok kemény vagyok'( van pár ilyen ismerõsöm..)mondjuk átlagnál nagyobb vagyok izomzatilag és magasságilag is :) és ha most valaki elkezdené mondani hogy 15 évesen inkább homokozzak, az ne tegye.. csak jól akarom érezni magam sok jó csaj és haverok között :D
... ja, hogy ez csak +16? Azt hittem 18... :D Akkor hajrá, ennyiért senkit nem fog érdekelni, vigyed a haverodét nyugodt szívvel. :)
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Pelus nélkül alvó kisgyerek felébred ha bepisil? És ha nem, nem fázik meg?

Legjobb válasz: Nekem e téren nincs még tapasztalatom, viszont a lányom akkor is mindig felébredt eddig éjjel, ha a pelusból kifolyt a pisi, ezért feltételezem, hogy igen.

Nekem e téren nincs még tapasztalatom, viszont a lányom akkor is mindig felébredt eddig éjjel, ha a pelusból kifolyt a pisi, ezért feltételezem, hogy igen.
Én gyerekem nem mindig ébredt rá fel. Mindig én néztem rá, hogy mi a helyzet. Nem fázott meg, pedig tél volt és nem nagyon fûtöttünk a hálóban, kb 20 fok volt. Takarót utálja. Levettük róla a pelust éjjelre, mert õ kérte, kb 2 hétig minden éjjel bepisilt, meg utána még pár alkalommal.
most vettem le róla, õ megfázott.1 hétig volt nélküle, és nem ébredt fel rá, hogy bepisilt, igy nem tudom meddig feküdt a pisis ágynemûn, nadrágba.1 hét múlva már köhögött hurutosan, igy abbahagytam a pelus levételét.1 nap múlva már magas láza lett.nem tudom, hogy pelusban is beteg lett e volna.most meggyógyult, ismét levesszük róla, remélem ezúttal felébred rá.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, közben lett saját tapasztalatom. Elsõ éjjel pelus nélkül bepisilt a fiam, de rögtön felébredt rá, második éjjel ahogy elkezdett becsurogni neki már akkor felébredt és a többi rész a bilibe ment, most a 3. éjjel nem pisilt be. Szóval úgy látom õ mindig fel fog rá ébredni.

Ha méhen belüli magzatelhalás történik a félidő hörül, 17. hét körül, akkor azt észre lehet venni? Csak mert olvastam, h volt már ilyen, és kíváncsi lennék, h hogyan vette észre? Arra gondolok, ha nem vetélt, mert ugye az nem kérdés.

Legjobb válasz: Én úgy tudom, a vetélés mindig vérzéssel és görcscsel jár. Talán igen ritka esetben nem. De a biztos, hogy a terhességi tünetek elmúlnak, ha elhal a baba. Ne gondolj ilyenekre, ne stresszeld magad. Amit az agyad bevesz, az meg is fog történni. Lassan jön a 18 hetes uh, akkor megnyugodhatsz:-) És talán már mozog is a babád, vagy legalábbis hamarosan fog:--)

Én úgy tudom, a vetélés mindig vérzéssel és görcscsel jár. Talán igen ritka esetben nem. De a biztos, hogy a terhességi tünetek elmúlnak, ha elhal a baba. Ne gondolj ilyenekre, ne stresszeld magad. Amit az agyad bevesz, az meg is fog történni. Lassan jön a 18 hetes uh, akkor megnyugodhatsz:-) És talán már mozog is a babád, vagy legalábbis hamarosan fog:--)
Sok esetben az UH vizsgálat során veszik észre. Van, hogy a test nem veszi észre és nem löki ki a babát, tehát nem jön létre spontán vetélés. Tavaly nekem 15 hetesen vették észre UH-n, sajnos ekkor már 2 hete elhalt, mert méret növekedése 13 hetes magzatnak felelt meg. Most ismét bbát várok, 14 hetes.
Ne tessék ilyeneket olvasni :-) Csak a baba fejlõdésérõl, szoptatásról, szülésrõl olvass, és próbáld elkerülni tudatosan a rémtörténeteket.
Az élettársammal ma tudtuk meg hogy a 29 hetes babánknál nincs szívhang az volt az egyetlen tünet amibõl rájöttünk hogy bajvan hogy az eddig nagyon is aktív sokat mozgó baba egyik napról a másikra lecsendesedett és nem mozdult többé egybõl mentünk dokihoz és sajnos beigazolodott a félelmünk a baba két napja halott!

4 hónapos terhes vagyok de ha hülyének néztek ha nem nem tudom a kicsinek a fogantatás pontos dátumát mikortól számítsam hogy megfogant a bébi? A többi lent részletesen

szeptember 16-án megvolt a menzeszem,aztán októberben már csak ilyen barnás pöttyözött folyás és nov.-be semmi se volt akkor mikor fogant meg? októberben vagy novemberben ?? ja és a szülés dátumát július közepére irták ki nekem várom a válaszotokat

Legjobb válasz: Hacsak nem félévente egyszer szexelsz, nem is tudhatod pontosan. Az orvos is csak saccol az utolsó menstruáció ill. az UH alapján. Plusz mínusz 1-2 hét volt nálam is.

Hacsak nem félévente egyszer szexelsz, nem is tudhatod pontosan. Az orvos is csak saccol az utolsó menstruáció ill. az UH alapján. Plusz mínusz 1-2 hét volt nálam is.
Tudni kéne, h mi alapján számolták ki a születés várható idõpontját. Egy biztos, nem a szeptemberi mensidet vették utolsónak, mert akkor legkésõbb június végére írtak volna ki. Én úgy gondolom, h az eddigi UH-ok során már látták volna, ha több hetes eltérés van a kicsi méretei és a terhesség saccolt kora között. Tehát, ha nem változtattak, továbbra is reálisnak tartják a július közepi szülést, akkor vsz október második felében foganhatott a bébi. (Ha megnézed kalkulátorral, akkor az október 10 környéki utolsó mensire ad ki július közepi szülést. És ha azt vesszük ehhez képest 2 hét múlva lehetett peteérésed, így jön ki október vége).
Egy teljes hónapnyi különbséget szerintem azért a 12 hetes ultrahangon igencsak látni, szóval arra támaszkodhatsz. Azok alapján amiket írtál én a szeptemberi menzesz utánra tippelnék és októberben már terhes voltál, ezért volt, hogy csak barnáztál. (Ha amúgy rendszeres, rendes mensid szokott lenni, akkor mi ms lenne az oka, hogy majdnem kimaradt?)
A 12. heti uh alapján szokták belõni a szülés várható dátumát. Nálunk egyértelmû volt a fogantatás napja, uh alapján lekorrigálta az orvosom a számítottat. Neki volt igaza. Minden egyes alkalommal szólnom kellett a védõnõnek, hogy ne õ matekozzon a korongjával, az nem lesz jó dátum.
Uh-val határozzák meg, tehát ahhoz képest amikor letelik a 40.hét, abban a hónapban fogant meg visszaszámolva. Nekem a havi alapján egy héttel elöbb kellett volna születnie, de egy héttel késöbbre voltam kiirva méretei alapján, mert nekem nem 28 hanem 34napos ciklusaim voltak. Ha neked számolom, októberben fogant.
te magad írod, hogy 4 hónapos terhes vagy... most február van, tehát október. ha szeptembert vették volna alapul akkor 5 hónapos terhes lennél. tehát okt. közepén volt az utolsó mesid, rá 2 héte fogant a babád, okt. végén. júli közepén fog születni
Október 10.-én volt az utolsó mensim elsõ napja ma vagyok 18+4 hetes a 12.heti ultragangon minusz 2 napot korrigáltak, július 22.-re lettem volna kiirva de mivel 30 naposak a ciklusaim igy július 24 lett! Remélem segítettem hogy valamennyire átlásd, azt viszont én sem értem hogy honnan számolták a július közepi szülést ha még csak 4 hónapos vagy mivel én már 4 és fél múltam és én honap végére vagyok kiirva!?
A kérdező hozzászólása: köszi nektek a válaszokat most már igy képbe vagyok :) :)

Azt olvastam -nem magyarország, hanem hollandia-, hogy a befizetett társadalombiztosítási hozzájárulásból, ha nem nem vette igénybe az egészségügyi szolgáltatásokat, akkor bizonyos százalék visszaigényelhető. Idehaza nincs ilyen lehetőség?

MO.-ról csak egy 450 000FTot meghaladó túlfizetés esetén találtam olyat hogy visszatéríhető az azt meghaladó összeg.Évek óta nem voltam se beteg se semmi,az a havi több tízezres levonás igazán jól jönne,ha legalább egy része visszakapható lenne.erre itt nincs semmiféle megoldás?

Legjobb válasz: Nincs. Magyarországon "egyenlõre" nem adnak vissza semmit, még akkor sem, ha nem "éltél" vele.

Nincs. Magyarországon "egyenlõre" nem adnak vissza semmit, még akkor sem, ha nem "éltél" vele.
Ez a holland szolgáltatás olyan, hogy CSAK akkor kaphatod vissza a befizetett pénz egy részét, ha vállalod, hogy ha szükséged lenne bármilyen kezelésre, az elsö 300/500 Eu-s költséget te vállalod, ezen kivül egy csomó fizetös (nem támogatott) szürésen kell rendszeresen résztvenned. Szóval annyira nem szép a helyzet, mint ahogy a reklámból látszik.
Nekem is ilyesmi gépem van de nekem 2gb ram van benne szóval nekem az összes ment.

Processzor PentiumD 2x2800 MHz (s775) Alaplap Dell GX620 (s775) Memória Órajel 4 GB 1333 MHz 4 GB Grafikus vezérlő ATI HD5450 1GB DDR3 (PCI-E) Szerintetek mennének a lent leirt játékok? Nem full grafikán értem. Ha nem nem baj ha nem azon megy!

Ezen a konfigon elfutna a Call Of Duty Black Ops,Need For Speed Most Vanted,Dead island,Operatioon Racoon City,Resident Evil 5?

Legjobb válasz: Remélem lesz aki ir majd :))

A kérdező hozzászólása: Remélem lesz aki ir majd :) )
Ha nem maxon játszod akkor mind menni fog...
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ. 2 napja jött meg a gép...tesztelgetem már...Eddig a Call Of Duty Black Ops simán ment full graffon..Dead Rising 2 is ugyhogy azért nem csak netezésre jo a gép ahogy irták páran már :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!