Találatok a következő kifejezésre: Ha nem napos a menzesz ciklusom, (3 db)

Ha nem 28 napos a menzesz ciklusom, hanem 33 akkor hihetek a terhes karkulátoroknak?

Jelenleg kedden töltöm a 37 hetemet.De most egy kicsit összezavarodtam mennyi is vagyok.Az eggyik június 10-re irja ki a szülést,a másik 15-re.Most akkor melyiknek hihetek?A menzeszem els? napja 2007.09.04 volt.Szerintetek?Köszönöm a válaszokat.Mindenkinek boldog babavárást.

Legjobb válasz: www.timmermann.hu szerint: Szülés várható idõpontja: 2008-06-10 Fogamzás feltételezett ideje: 2007-09-18 Betöltött hét: 36 Hátralévõ napok száma: 23 Trimeszter: harmadik Magzat átlagos méretei: CRL (Ülõmagasság vagy magzat hossza): 450 milliméter BPD (Fejszélesség - falcsont távolság): 93 milliméter THQ (mellkas átmérõ): 92 milliméter FL (combcsonthossz): 69 milliméter Súly: 2750 gramm HC (fej körfogat): 325 milliméter AC (has körfogat): 234 milliméter

http://www.timmermann.hu szerint: Szülés várható idõpontja: 2008-06-10 Fogamzás feltételezett ideje: 2007-09-18 Betöltött hét: 36 Hátralévõ napok száma: 23 Trimeszter: harmadik Magzat átlagos méretei: CRL (Ülõmagasság vagy magzat hossza): 450 milliméter BPD (Fejszélesség - falcsont távolság): 93 milliméter THQ (mellkas átmérõ): 92 milliméter FL (combcsonthossz): 69 milliméter Súly: 2750 gramm HC (fej körfogat): 325 milliméter AC (has körfogat): 234 milliméter
Szerintem ez a pár nap eltérés nem vészes, és amúgy is inkább az uh szokott ilyenkor mérvadó lenni. Nekem az utolsó mensim aug 18 volt, a ciklusaim olyan 40 naposak voltak. Ezért az elsõ pillanattól az uh szerint számolják a terhességet és az pontos is volt mindig:-) És júni 7-re vagyok kiírva.

Amikor az első nuvaringet teszem fel életemben a ciklus első napján (előtte nem használtam semmit), akkor ennek a menzesznek kb mikor lesz vége, ha amúgy 7 napos szokott lenni?

Legjobb válasz: Nekem is 7 napos volt mindig, az eslõ nuvaringnál is. Már több hónapja van gyûrûm, és a menzeszem már cska 4 napos és sokkal kevesebbet vérzek, nem olyna erõs már 2. nap sem.

Nekem is 7 napos volt mindig, az eslõ nuvaringnál is. Már több hónapja van gyûrûm, és a menzeszem már cska 4 napos és sokkal kevesebbet vérzek, nem olyna erõs már 2. nap sem.
számold ki.:) 3 hétig lesz fent..

Lehetek terhes ha a 34. nap meg nem jott meg a menzeszem? 28 napos szokott lenni a ciklusom.

Felek tesztelni a sok csalodas miatt! Amugy nem erzek semmi kulonoset! Nem faj a mellem, csak kicsit nyugos vagyok!

Legjobb válasz: Hát,mi ezt így neked nem fogjuk tudni megmondani:( tesztelj és megtudod.

Hát, mi ezt így neked nem fogjuk tudni megmondani:( tesztelj és megtudod.
A kérdező hozzászólása: Maj megirom mi lett ha metudom, majd te is ird meg! ;)
en vagyok az elso aki ugyan igy van mint te.. en delutan teszteletem negativat... de meg reggel is foggok..
A kérdező hozzászólása: Remelem reggelre pozitiv lesz neked, majd ird meg, szoritok!!!!
Kedves kerdezo, hogy birod ki, hogy ne tesztelj? En mar nemvart elott teszteltem annyira turelmetlen voltam. Igaz negativ lett es el is keseredtem picit de aztan a nemvart utanni reggelen amikor nem jott meg ujra teszteltem es mar pozitiv lett :)
A kérdező hozzászólása: Teszteltem most az elobb, de negativ. :(
nekem megjött :(
nekem is megjott
A kérdező hozzászólása: Nekem meg nem, szinte biztos vagyok benne, hogy hormonzavar, kesoi peteeresem volt.:(
ugyanebben a helyzetben vagyok én is, nekem sincs 35 napja menzeszem. én is félek tesztelni
Hát, Neked kötélbõl vannak az idegeid...:D Drukkolok, majd írd meg mi lett!
jajj tesztelj gyorsan:)
A kérdező hozzászólása: Nincs tesztem, de a torkom is kezd nagyon fajni! :( Varok jovohetig es ha akkor se jon meg, akkor tesztelek!
A torokfájásnak nem sok köze van a mensihez. Én biztos nem bírnám ki, hogy ne csináljak azonnal egy tesztet.
en is ugyan igy vagyok 34 napnal jarok es 28 napos a cikluson semmit nem erzek. meg mesi elotti panaszaim sincsenek . nem ertem ezt teszteltem es nega.. de akkor meg miert nem jonn meg : S
Pontosan tudod, hogy hány napos szokott lenni a ciklusod, és lassan 1 hetes késéssel még nem teszteltél? Áhh, én már régesrég teszteltem volna. Nyugodtan tesztelj, ha baba van, már ki kell mutatnia. Sok sikert :)
A kérdező hozzászólása: Regota szeretnek gyereket, mindig ugy jartam, hogy ahogy teszteltem , negativ lett, es ra 1 napra megjott! :( Ezert nem tesztelek, ha kesik meg 1 hetet lehet elmegyek a dokihoz, es o majd megmondja mi a helyzet! Mar nagyon kiabrandultam a sok negativ teszttol, ha megint az lenne, csak elszomoritana, igy legalabb van meg bennem egy kis remeny!
Lehet, hogy éppen most lesz pozitív. Honnan tudhatnád, ha nem végzed el a tesztet?
A kérdező hozzászólása: Csinalok majd egy tesztet, de csak jovoheten, ha nem jon meg addig!
A kérdező hozzászólása: Nekem is ma megjott! :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!