Találatok a következő kifejezésre: Ha nem napos (321 db)

Ma kezdem a 90 napos diétát. Ha nem reggeliztem az baj?

mert már nincs id?m rá, hogy vegyek gyümölcsöt, de minden más van (ebédre csináltam húsos kajcsit). de holnaptól reggelizek csak ma nem tudok. nagy baj így elkezdni? vagy annyira nem számít még az els? nap? de ma mindenképp elakarom kezdeni....

Legjobb válasz: Bár reggelizni kell, egy kihagyott reggeli nem a világ. Egy nap alatt sem meghízni, sem lefogyni nem lehet. Ami viszont nagy baj, hogy te is bedõltél enneka 90 napos hülyeségnek. A fogyókúra lényege a szénhidrátfogyasztás csökkentése (nem megszüntetése!). A 90 napos alatt viszont 4 napból 3 napon csak szénhidráttal tömöd magad, egyedül a fehérjenapon táplálkozol kb. normálisan. A keményítõ és a gyüm.cukor is szénhidrát. Egy csomó embernek a 90 napos alatt derül ki a cukorbetegsége, nem véletlenül.

Bár reggelizni kell, egy kihagyott reggeli nem a világ. Egy nap alatt sem meghízni, sem lefogyni nem lehet. Ami viszont nagy baj, hogy te is bedõltél enneka 90 napos hülyeségnek. A fogyókúra lényege a szénhidrátfogyasztás csökkentése (nem megszüntetése!). A 90 napos alatt viszont 4 napból 3 napon csak szénhidráttal tömöd magad, egyedül a fehérjenapon táplálkozol kb. normálisan. A keményítõ és a gyüm.cukor is szénhidrát. Egy csomó embernek a 90 napos alatt derül ki a cukorbetegsége, nem véletlenül.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ, de szerintem nincs igazad. sok ismerõsöm csinálta már, mindenfélét lehet enni benne. húst, zöldséget, gyümölcsöt, tojást, sajtot, tejet, tésztát, sütit, csokit és még sorolhatnám. én sok helyen utánaolvastam, hogy mennyire egészséges, mennyire ajánlják, ki mennyit fogyott, kinek mennyire vált be és általában a válaszok 90 %-a pozitív. szóval szerintem jobb, mint egy olyan diéta, ahol az ember koplal és csak vizet iszik meg répát majszol egész nap. és különben is. a mai világban mi az egészséges? és hány ember él egészségesen? kb 20%? talán még annyi sem. szóval én maximálisan mellette vagyok.
lényegtelen, hogy nekem igazam van-e a lényeg az eredményben lesz - te viseled a következményeket igazad van, ma már a legtöbb dolog egészségtelen, de azok között is ki lehet választani a legkevésbé egészségtelent de ez a "diéta" kb. egy szinten van a koplalással, vagyis egyikre sem beszélnélek rá attól, hogy a finomított lisztet és cukrot szénhidrátnapon eszed, még ugyanolyan egészségtelen, mintha diéta nélkül eszed, és ugyanazokat a következményeket okozza a szervezetben, vércukorszint és elhízás tekintetében attól, hogy "lehet" enni, még nem lesz egészséges és nem fog kevésbé hízlalni
alapismeretek: http://body.builder.hu/bbcomment_post.htm4?id=45 A 90 napos meg agyrém. Egyszer láttam egy ilyen blogot, egész nap mákos tésztát, meg süteményt evett. Ez valami hízókúra?

Ha 40 napos ciklusom van, mennyi az esely ra, hogy nem lehet gyerekem?

Legjobb válasz: Ha van rendesen peteérésed ebben a 40 napos ciklusban, akkor minden esélyed megvan rá, hogy legyen gyereked. Ez nem így mûködik, hogy ha 35 napos a ciklus, akkor még lehet, ha 36, akkor már nem.

Ha van rendesen peteérésed ebben a 40 napos ciklusban, akkor minden esélyed megvan rá, hogy legyen gyereked. Ez nem így mûködik, hogy ha 35 napos a ciklus, akkor még lehet, ha 36, akkor már nem.
Sok nõ nem is érzi, hogy van peteérése. Ezt vagy ultrahanggal lehet kideríteni- de ahhoz orvoshoz kellene járkálni, vagy egyszerûbb a hõmérõs módszer, amit reggelente te magadnak mérhetsz (igaz, hogy ez sem 100%, de javarészt mûködik). Ha gondolod, nézz utána, vagy leírhatom neked, nem tudom mennyit tudsz róla.
Félidõben próbálkozzatok, akkor vagy a legtermékenyebb. Mivel van ciklusod, így peteérésed is van. Azt vettem ki az írásodból, hogy rendszeres a ciklusod.
A kérdező hozzászólása: Hat, nalam semmi elvaltozas nem utal peteeresre, a mensinek is alig van valami "eloszele", ugyhogy nem tudom, hogy van-e...
Vegyél ovulacios tesztet, es kiderül. mikor eloször terhes lettem 38napos ciklusaim voltak. Nem maradt meg sajnos, de ez nem a ciklus hossza miatt volt. Utána 33-35 naposra állt be, elsõ gyermekem születése után is erre állt vissza, második gyerkõc után jelenleg 50nap koruliek, de még szoptatok. Viszont peteeresem van most is, nálam vannak jelei.

Ha a 33%-os (26 éven aluliaknak szóló) vonatjegyet előre megveszem, akkor az jó egy hónapig minden hétvégére, ha nem ellenőrzi a kalauz, vagy csak 3 napos jegyet kapnék?

Tehát pl március 10-én megveszem, de csak 14-én utaznék. Mert ez a jegy csak hétvégére jó... Viszont szeretnék 27-én is utazni ugyanoda, és ha el?re megveszem a jegyet, az 30 napig érvényes. Persze csak, ha nem írják alá az ellen?rök. :)

Legjobb válasz: 100km alatt mindenképpen 3 napos lesz, 100km felett pedig mindenképpen 30 napos lesz. Ha nem írják alá se oda, se vissza, akkor fel tudod mégegyszer használni :) Ha odafelé az elsõ úton aláírják, de visszafelé nem, akkor visszafelé még tudsz vele jönni, de odafelé már nem. Ha visszafelé írják alá, akkor odafelé sem tudsz vele mégegyszer menni!

100km alatt mindenképpen 3 napos lesz, 100km felett pedig mindenképpen 30 napos lesz. Ha nem írják alá se oda, se vissza, akkor fel tudod mégegyszer használni :) Ha odafelé az elsõ úton aláírják, de visszafelé nem, akkor visszafelé még tudsz vele jönni, de odafelé már nem. Ha visszafelé írják alá, akkor odafelé sem tudsz vele mégegyszer menni!
Szólni kell, hogy meddig legyen érvényes. Még a retúrnál is szólni kell, ha nem akarod, hogy csak 3 napra szóljon. Egyébként, ha 30naposat kapsz, akkor az érvényesség végéig természetesen mindig jó mikor jár a 33%os kedvezmény.

Ha nem tartom be a 7 napos szünetet - jobban mondva kihagyom vagy megrövidítem a 7 napos szünetet- és szedem tovább a következő levelet, az mennyire hat ki a védekezésre?

Tudtommal max pecsétel? vérzésem lesz. De a védekezés attól még ugyan olyan marad, ugye?

Legjobb válasz: A 7 napos szünetet tartsd be mert a végén teljesen fel fog borulni a hormonháztartásod és sztem a meddõség sem kizárt.

A 7 napos szünetet tartsd be mert a végén teljesen fel fog borulni a hormonháztartásod és sztem a meddõség sem kizárt.
tudtam igen, nem lesz töle gond, csak a pecsételö lesz és kész.
Ha el akarod csúsztatni a menzesz idejét, ezért akarod kihagyni a 7 napos szünetet, akkor folyamatosan kezdd el szedni a következõ levelet, egy nap szünetet se hagyj közben. párszor én is csináltam már, pl nyaraláskor, mert nem akartam, hogy akkor legyen meg a menzeszem. de nem szabad sokszor csinálni! a védettség ugyan úgy meglesz! de hangsúlyozom, egy nap szünetet se hagyj akkor a 2 levél között, és ne csinálj ilyet sûrûn!
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm a válaszokat :)

Ha nem jön meg a 7 napos szünetben it csináljak? Szedjem majd tovább a gyógyszert?

Sziasztok! Fog.gátlót szedek (Volina) és most vagyk a második levél utáni 7 napos szünetben, ez a 4. nap, és még nincs vérzésem. Előfordulhat, hogy ne jön meg? és ha így lesz kezdjem el szedni a harmadik levelet is? köszönöm

Legjobb válasz: Szia,nekem a szünet harmadik napján szokott megjönni,ha nem jön meg a hét napos szünetben,akkor elõbb egy terhes tesztet csinálj,nehogy terhes legyél és ha az negatív,akkor kezd el szedni a második adagot.És én biztos,hogy felkeresném a nõgyógyászomat is.

Szia, nekem a szünet harmadik napján szokott megjönni, ha nem jön meg a hét napos szünetben, akkor elõbb egy terhes tesztet csinálj, nehogy terhes legyél és ha az negatív, akkor kezd el szedni a második adagot.És én biztos, hogy felkeresném a nõgyógyászomat is.
Betegtájékoztató nem fûtés céljából van mellette.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, terhes tuti ne vagyok szexuális életet nem élek, PCOS miatt kell szednem a bogyókat. A betegtájékoztató pedig jelenleg nincs nálam, mert lennthagytam az albérletben (vége a vizsgaidõszaknak, itthon vagyok még 2 hétig), azon most nem tudom megnézni. A dokitól meg megkérdezem, ha legközelebb megyek, 1 hónapon belül, mert úgyis kell gyógyszert iratnom. köszi!
Egyébként szinte az összes tabletta betegtájékoztatója fent van neten. Akármennyire hihetetlen, a netet értelmes dolgokra is lehet használni.
A kérdező hozzászólása: Köszi, erre mondjuk nem gondoltam, hogy a betegtájékoztatót el lehet érni neten, pedig elég sok mindenre használom az internetet, de gygyszerek után még nem kutattam. Amúgy tárgytalan, fél órája megjött.

Szeretném eltolni a menstrucáiómat. Augusztus 16. -án szeretném, ha nem lenne. Június 16. -án fog megjönni, általában 7 napos szokott lenni és 27-28 naponta jön meg. Mikor kezdjem el a fogamzásgátlót szedni, hogy biztosan eltolja pár nappal?

Legjobb válasz: Ha június 16-án fog megjönni, akkor kell elkezdeni a fogamzásgátlót szedni. Onnantól számolva 21 napig szeded a tabit, majd jön a hét napos szünet. Akkor megjön a mensid augusztus 9 körül. Augusztus 13-án kezded el szedni a követlezõ levelet és szerintem 16-ára tuti elmúlik már a mensid. De ha most kezded el szedni majd a tabit, akkor lehet, hogy egész hónapban vérezni fogsz egy kicsit a tabi mellett, szóval az elsõ levélnél még nem száz százalék, hogy nem fogsz vérezni akkor, amikor nem akarod.

Ha június 16-án fog megjönni, akkor kell elkezdeni a fogamzásgátlót szedni. Onnantól számolva 21 napig szeded a tabit, majd jön a hét napos szünet. Akkor megjön a mensid augusztus 9 körül. Augusztus 13-án kezded el szedni a követlezõ levelet és szerintem 16-ára tuti elmúlik már a mensid. De ha most kezded el szedni majd a tabit, akkor lehet, hogy egész hónapban vérezni fogsz egy kicsit a tabi mellett, szóval az elsõ levélnél még nem száz százalék, hogy nem fogsz vérezni akkor, amikor nem akarod.
Egggész hónapban???

Egy 19 napos kiscicat mar meg lehet furdetni? Ha nem meddig kell varjak az elso furdetesig?

Legjobb válasz: Egy 19 napos kiscicát nem is nagyon kéne fogdosni... fürdetni meg bõven ráér azután, hogy már teljesen el lett választva az anyamacskától, és eszik rendesen mindent. Plusz egy macskát, kivéve ha hosszú szõrû, nem is kötelezõ fürdetni.

Egy 19 napos kiscicát nem is nagyon kéne fogdosni... fürdetni meg bõven ráér azután, hogy már teljesen el lett választva az anyamacskától, és eszik rendesen mindent. Plusz egy macskát, kivéve ha hosszú szõrû, nem is kötelezõ fürdetni.
Miért akarsz megfürdetni egy ilyen pici cicát? Szerintem semmilyen nyaggatás nem tesz neki jót.
Én békén hagynám. Ne fürdesd.
A kérdező hozzászólása: jaj azt elfelejtettem ideirni hogy a mamaja meghalt es most en nevelem
Akkor törölgesd át langyos nedves szivaccsal. Szerintem ne fürdesd meg.
A kérdező hozzászólása: jo koszi a valaszokat
Elsõ vagyok, így persze más a helyzet. Én is azt javaslom, hogy langyos, enyhén nedves puha törlõronggyal törölgesd, leginkább a kis fenekét, naponta többször, és az arcát is. mit adsz neki enni?
A kérdező hozzászólása: macskatapszert, de mivel az nagyon megfogta a hazat keverek hozza egy kis tehentejet, es mostmar jo...
5 hetesen ráérsz megfürdetni :) addig langyos vízes szivaccsak törölgesdt át naponta+ száraz rongyall utána.

A kölyök tengeri malac mit eszik egy napos korában? Ha nem szoptatja az anyja, hogy tudom biztosítani, hogy életben maradjon?

Legjobb válasz: Már 1 napos korától eszik normálisan, de attól még szüksége van az anya tejre, különben meghal! Ha nem szoptatja az anyja, akkor neked kell fecskendõvel etetni! Nézz fel erre a fórumra, itt segíteni fognak: http://www.tengerimalac.gemon.ro/index.php?action=vthread&fo..

Már 1 napos korától eszik normálisan, de attól még szüksége van az anya tejre, különben meghal! Ha nem szoptatja az anyja, akkor neked kell fecskendõvel etetni! Nézz fel erre a fórumra, itt segíteni fognak: http://www.tengerimalac.gemon.ro/index.php?action=vthread&fo..
Állatkereskedésekben lehet kapni tengerimalac tej pótlót, amit az itatóba kell rakni , és így tud inni mindíg. Nekem már89 éve vannak.Gyermek koromban csak hobbiból voltak, aztán 35 éves korom óta tenyésztem õket most jelenleg 13.000.000 van.
Szerintem nem eszik. Hívj fel egy állatorvost, és kérdezd meg. Én vagy tejet, vagy cukros vizet adnék neki fecskendõbõl, de sose volt malacom, csak egereim.
rág, mint a güzü elsõ perctõl kezdve...
Ezt olvasd el, a fórumról is ideirányitanának, de az sokáig tartana. http://www.gemon.ro/mesterseges.htm Kérj tanácsot a fórumon is, náluk többet senki nem tud a tengerimalacokról. Nagyszerü emberek!
Én fórumtag vagyok ha gondolod irok nekik vagy ideirányitom õket hogy itt segitsenek neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítségeteket. Akkor megnézem hogy esznek-e egyáltalán valami apróra vágott zöldséget vagy sem...meg írok egy ilyen segélyoldalnak...az utolsónak nagyon köszönöm a segítõkészséget, majd írok egy oldalnak...köszönöm mindenkinek!
Nemtudom nekem eddig ahányszor ellett a tengerimalacom elsõ nap eggyáltalán nem tudtak enni tejfoguk volt...kell nekik a tej.. 2hetesen már tudtak enni! Akkor már az anyjukkal ettek.
Nagyon szívesen, máskor is! Remélem életben maradnak a kicsik! Minden jót Nektek!
A kérdező hozzászólása: Vagyis 36 napos ciklusom lesz? Már számolni sem tudok.
Nekem 26napos a ciklusom, és 16-17. napomon volt ovum de így is megjött rendesen sõt egy picit elöbb is 25 napra.
Szia! nekem 21. napon volt mindig pé-m, miután helyretették a PCO-mat, és a ciklusaim 34 naposak voltak. Egy ilyen 21. napi pébõl fogant a kicsikém, aki lassan 10 hetes a pocakban :)

Baj ha nem túl napos de fényes helyen van a pézsmateknős?

meg még egy kérdés a pézsma tekn?söm vize 2 nap alatt úgy hogy semmi kaját nem adok neki hártyás lesz. miért?

Legjobb válasz: 1kérdés: Napos hely az jó neki, de meleg is kell. 2kérdés: Ürülék miatt? Vagy a párolgás miatt? Ja és ne éheztesd!

1kérdés: Napos hely az jó neki, de meleg is kell. 2kérdés: Ürülék miatt? Vagy a párolgás miatt? Ja és ne éheztesd!
szerezz be szûrõt, az majd forgatja a vizet és nem tud az a hártya megmaradni. Nekem is ez volt, csak följebb helyeztem a szûrõt és kész :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!