Találatok a következő kifejezésre: Ha nem mikor kinyílik a (3 db)

Ha nem érezni mikor kinyílik a méhszáj, akkor milyen következménye lehet ha ez megtörténik? 28hetes terhes vagyok.

ha csak havonta egyszer járok orvoshoz, és mondjuk kinyílik a méhszájam, és két hét múlva veszi észre a doki, akkor mi van?

Legjobb válasz: Szerintem koraszülés lehet az eredménye. Ha két hét múlva veszi észre,akkor két hét múlva mondja, h sokat kell pihenni, vagy esetleg fel sem szabad kelni. Az esetek 99,9 százalékában nem nyílik a méhszáj olyan gyorsan, h baj lesz belõle, ha csak két hét múlva veszik észre.

Szerintem koraszülés lehet az eredménye. Ha két hét múlva veszi észre, akkor két hét múlva mondja, h sokat kell pihenni, vagy esetleg fel sem szabad kelni. Az esetek 99, 9 százalékában nem nyílik a méhszáj olyan gyorsan, h baj lesz belõle, ha csak két hét múlva veszik észre.
A méhszáj megnyílása barna folyással, esetleg vérzéssel jár, ezért kell minden egyes ilyen problémával hamar orvoshoz fordulni.Ha sok akkor akár azonnal is.Nyugi, a méhszáj nem nyílik csak úgy.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. nincs semmi bajom, csak eszembe jutott ez a dolog.
Szia! Nekem kinyíl a külsõ, se vérzés, se folyás nem volt, viszont görcsölgettem. Ezért mentem el hozzá, hogy nézze meg. 31 hetes kismama
Nekem semmi tünetem nem volt, csak sokat keményedtem és állandóan pihentem volna 28 hetesen.Illetve akkor mentem dokihoz, de akkor már 3 hete tartott, valószínû azóta tágult.Feküdni kellett egy hetet meg gyógyszert írt fel.Azóta minden rendben.33 hetes kismama
valoszinûleg virus leget a dologban
A kérdező hozzászólása: es akkor most mit csinaljak? tesom ki fog nyirni
cseréld le a explorert Google Chorme-ra. ez a keresõ minden szempontból jobb, és az exet töröld le. +futtasd a virusirtót ha van, és az majd karanténba helyezi a szennyezett file-okat amiket akár törölhetsz is ha nem kell. ha nincs virusirtód akkor a nod32 ideiglenes próbaverzióját le tudod tölteni ingyen ami 1 hónapig mûködik. de lehet h nincs is virusod (ami nem valoszinû), egyszerûen cserélj keresõt
A kérdező hozzászólása: firefoxot szoktam hasznalni
Futtasd le ezt az Online Scannert aztán töröld a Firefox-ot és töltsd le a Firefox4-et. Ez a szuper böngészõ. http://www.eset.hu/tamogatas/viruslabor/onlineellenorzes
HA ezt folyamatosan csinálja akkor frisisd a géped vagy rakj fel a nod-ot(Ha van akkor is)és csinálj vele egy scenelést! Ha van hiba akkor azokat törölje vagy mi és akkor ha megszünik örülök hogy segíthettem:D

Streptococcus baktériumot találtak nálam.38 hetes vagyok. Még zárt a méhszály. De mi lesz, ha hamarosan kinyílik, és még nem jön rám a szülés? Akkor el könnyen elkaphatja.

A doki azt mondta, hogy csak a szülésnél kapok antibiotikumot. De ha a méhszály kinyílik még szülés el?tt, akkor nagyon könnyen megfert?z?dhet a baba, mert a streptococcus baci a méhlepényen keresztül átjut a baba szervezetébe. Mit csináljak, hogy ne fert?z?djön meg? És vajon miért nem kapunk már most antibiotikumot? Volt valaki hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: ezer bocsi de ezt nem bírom megállni hogy ne javitsam ki annyira szúrja a szemem. MÉHSZÁLY- MÉHSZÁJ bocsi.

ezer bocsi de ezt nem bírom megállni hogy ne javitsam ki annyira szúrja a szemem. MÉHSZÁLY- MÉHSZÁJ bocsi.
Szia! Én is pont 38 hetes vagyok. 38+1 naposan érkezett meg a rossz leletem Streptococcusra. Engem helyileg és szisztémásan is kezelnek (5 napig szájon át 3x1 Dalacin, és 7 napig Dalacin hüvelykrém napi 1x). Az én orvosom ezt nagyon komolyan veszi. Azt mondta, ha a kezelés lejárta elõtt indul be a szülés, vagy a következõ tenyésztés (kezelés után) pozitív lesz, akkor megcsászároz. Bár nekem volt már egy császárom...Nem kéne másik dokit is megkérdezned?
A babát védi a magzatburok és a magzatvíz. Amikor meg már nem, akkor hamarosan megszületik, és onnantól elég az antibiotikum. A babád is fog kapni, és nem lesz baja, ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: He-he! Fel sem tûnt, hogy itt így írtam, pedig egy másik kérdésnél pontos "j"-t használtam! Ûber gáz! :) Amúgy meg köszönöm a válaszokat!
szia nekem is most derült ki, nem tudom mit tegyek...
A kérdező hozzászólása: Az utolsó hozzászólónak írom, hogy ne aggódjon, mert azóta én már túl vagyok a szülésen, egy hetes a babucim, és semmi baja nem lett. Antibiotikumot adnak szüléskor, és ezzel megvédi a babát.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!