Találatok a következő kifejezésre: Ha nem mi lehet még Még (841 db)

Amikor megjött a menstruációm még tök szabályosan, kiszámíthatóan jött de kb fél éve már kb 45 naponta jön meg, akkor viszont kb 10 napra! Normális ez? Ha nem mit lehet tenni?

Legjobb válasz: Most nem értem a kérdést... Volt, hogy 10 napra jött meg? Az semmiképpen nem normális. Fontos lenne tudni pl. hogy hány éves vagy... nem mindegy...

Most nem értem a kérdést... Volt, hogy 10 napra jött meg? Az semmiképpen nem normális. Fontos lenne tudni pl. hogy hány éves vagy... nem mindegy...
A kérdező hozzászólása: 9 voltam amikor megjött. eleinte normális utemben de kb fél éve így van... 11 vagyok
Munkaundoritisz
Kérdés, hogy ez átmeneti nálad, vagy már régóta fennáll?
Ez azt jelenti, hogy utálnád megcsinálni azt a dolgot. Írtózol tõle.
Ha ez most fordul elõ elõször, akkor valószínûleg lappang benned valami vírus. Ha valaki lázas, akkor mozgással felmegy a láza, ilyenkor feküdni kell. Ha ez rendszeres, akkor doki.
Ui: maga az izzadás nem egyenlõ a lázzal! Az izzadás a szervezet természetes hûtõreakciója (a párolgás hõt von el a környezetétõl). Mérd meg, hogy valójában ilyenkor mennyi a testhõmérsékleted. 37 alatt normális.
én is ha beteg vagyok kiír az orvos, mindenki azt hiszi, hogy szimzulálok, mert tök jól érzem magam, viszont, ha elm, egyek suliba, kettõkor félhalotan esek be az ajtón.Szval hiába érzed magad jól, pihenj csak még egy pár napot!

Azt, hogy melyik iskolába, melyik szakra hányan adták be azt lehet már tudni? Ha nem, mikor tudjuk meg?

vagy ilyet nem hoznak nyilvánosságra? vagy ez is csak akkor derül ki majd mikor a ponthatárok?

Legjobb válasz: Én 350 ponttal meg azon aggódom hogy fsz-re sem vesznek fel :(

Én 350 ponttal meg azon aggódom hogy fsz-re sem vesznek fel :(
Bocsi az offért, de ez engem is érdekelne.Amúgy van egy oldal, ahol szoktak hasonló dolgokat írni. http://eduline.hu/ Azt olvastam vhol, h azokat az adatokat, h hányan jelentkeztek és hova, azt majd talán akkor mondják meg, ha mindenki jelentkezését hitelesítették már.De ez nem biztos. :)
A kérdező hozzászólása: :S nagyon érdekelne , mert pl : mérnökinfóra jelentkeztem, de nem lesz csak körülbelül 320 pontom :( remélem nem sokan adják be ide :( Óbudai egyetemet, és a Pázmány Péter egyetemet jelöltem be. tudsz ezekrõl esetleg infókat hogy mennyien szoktak oda jelentkezni?
Nem, hiszen alig telt még le a felvételi határidõ, és ennyi idõ alatt nem lehet több tízezer felvételi lapot feldolgozni. Még hónapok kellenek ehhez, de a ponthatárok elõtt kiderül.
Ha jól olvastam áprilisra lesznek eredmények, h hova hányan jelentkeztek, de addig engem is megöl a kíváncsiság. :D
A kérdező hozzászólása: te mire jelentkeztél?
Igen, áprilisra, vagyis ahogy az Oktatási Hivatal közleményében áll ( http://www.oh.gov.hu/tobb-felvetelizo-mint ) április közepén adják ki. A cikk, amit belinkeltem viszont elég ferdítve fogalmaz, a jelentkezõk száma drasztikus mértékben, 32ezer fõvel csökkent tavalyhoz képest. Én egyébként jogász szakot jelöltem államin, politológiát, földrajzot, és végül egy jogot önköltségesen. Aztán meglátjuk, 420-440 pont mire elég idén ezeken a szakokon ;) Sok sikert mindenkinek!
Inkább kérdéses, hogy kik azok, akik lemondtak a jelentkezésrõl. Ismert ugyanis, hogy 109ezer jelentkezõ van idén a tavalyi 142ezerhez képest. Kíváncsian várom, hová tûnt egy komolyabb városnyi ember... Kérdés, hogy milyen pontszámúak mondtak le a magyar felsõoktatásról.
http://www.felvi.hu/felveteli/ponthatarok_rangsorok/friss_st.. Rákeresel az adott iskolára és karra, és már láthatod is :)
PS3?
A kérdező hozzászólása: Ami új, sajna nem nincs új játékom most jelenleg. GTA 5 ezt vettem meg utoljára. Meg akartam még venni a Beyond-ot, és a The Last Of Us. De úgy döntöttem, hogy félre rakom ps4-re a pénzt. Úgyhogy nincs semmi újdonság a gta5-ön kívül. Call of duty új része, és a Battlefield 4 is érdekelt volna ps3-ra. De nem hiszem, hogy erre gépre veszek már játékot. Amúgy mi a véleményed érdemes venni elsõ körben Ps4-et. Köszi!
Annyira még nem ismerem mert csak hétvégén játszok vele. De amit eddig átvittem nagyon jó. És nagyon szép is. A multijával nem játszottam. A kardozás ugyan olyan jó, mint a 3-ban. Ugyanúgy magyar egyébként. Fejlesztheted a hajódat meg ilyenek de annyira még nem ismerem. Én is csak azért fejlesztettem mert kellett ahhoz hogy továbbjussak. Még megismerem a terepet, utána jöhetnek a mellêk küldetések. De ha tetszett a 3, akkor ez jobban fog, legalábbis nekem eddig jobban tetszik. A tenger iszonyat szépen meglett csinálna. Meg a karakterek is. Ha már ismerném többet tudnék mondani. Eddig nálam 10/9-es játék de csak mert a Splinter Cell Blacklist jobban tetszik. :-D Azt már végigvittem öcsémmel. A Ko-op módja isteni, de mi amúgy is azokat szeretjük amit ketten tudunk játszani. Tudsz olyat amiben 2-en tudunk és új?
A kérdező hozzászólása: Milyen a 4.rész röviden írd meg, köszi. Nagyon szeretem ezt a játékot, ps4-et akarok venni és arra akarom a 4. részt remélem összejön a mani.
A kérdező hozzászólása: Assassin's Creed 3 mind három lehetõség van 720p-1080, de 720p játssza
Nekem az Assassins Creed 4-et 1080-ba adja ahogy rá van írva. Lehet egyébként csak kamuznak sok játéknál.
A kérdező hozzászólása: Másik játéknál is adott mind három, de csak 720p-ben játssza le, hmm fene tudja hogy van ez.
A kérdező hozzászólása: Ki van pipálva, csak azért furcsállom mert meg van a Dead space 3 és annál is mind a három lehetõség van, és 1080- ban játssza le a játékot.
A beállításokba a képnél legyen kipipálva az 1080i is mert alapból nincs. A menü (amikor bekapcsolod) a gépet mit ír? Annak is full hdnek kell lennie.
A kérdező hozzászólása: Igen
Szerintem nyugodtan vehetsz. Azt hiszem amerikába már megjelent kapható. Mire itt megjelenik, szerintem ami van (ha van) hiba, azt kijavítják. Szóval ja, azért már nem 2006 van, mint anno a ps3 megjelenésekor. Én ott vártam 2 évet, hogy csak biztosan jót adjanak. De emiatt 2013 végén elég gázos lenne aggódni. Ha meg telelesz hibával... az sz*r ügy. Én mindenesetre megvárom, hogy egyáltalán milyen lesz, miket mondanak róla. Addig meg jó a 3.

Mi lehet ez? Még szoptatok, és mintha egy borsónál kisebb csomót találtam volna. Csak úgy vettem észre ha fekszem, és felteszem a kezem, ülve nem érzem. Este éreztem és most sem tudom hol "keressem". Nagyon megijedtem mi lehet ez?

Ebb?l a cicib?l a lány is kevesebbet szopik.

Legjobb válasz: Lehet, hogy a tejmirigy. Az enyémben is van egy és szoptatok. Fél éve voltam nõgyógyásznál más miatt és áttapintotta a mellemet, és nem mondta, hogy baj lenne. Ha már nem szoptatok és ott lesz még, felkeresem a nõgyógyászt, hogy akkor nézze meg mi is az.

Lehet, hogy a tejmirigy. Az enyémben is van egy és szoptatok. Fél éve voltam nõgyógyásznál más miatt és áttapintotta a mellemet, és nem mondta, hogy baj lenne. Ha már nem szoptatok és ott lesz még, felkeresem a nõgyógyászt, hogy akkor nézze meg mi is az.
A kérdező hozzászólása: Én ma bemegyek, nem tudok nyugodni..nagyon félek.

Ha actarával permeteztem meg a fákat az udvarban akkor ki lehet engedni a tyúkokat a fűre, vagy ha nem lehet most még akkor mennyi időnek kell eltelnie mire ehetnek abból a fűből?

http://www.greenspace2010.hu/image/cache/data/Növényvédők/AC..

Legjobb válasz: Attól függ, mi ellen permeteztél és milyen töménységben... Én nem engedném rá a tyúkokat 2-3 hétig, mivel az actara felszívódó szer és ennyi általában az élelmezés-egészségügyi várakozási ideje. Igaz, hogy fákat permeteztél, de nem tudhatod 100%-ra, hogy nem-e jutott véletlen az alatta lévõ növényekre is.

Attól függ, mi ellen permeteztél és milyen töménységben... Én nem engedném rá a tyúkokat 2-3 hétig, mivel az actara felszívódó szer és ennyi általában az élelmezés-egészségügyi várakozási ideje. Igaz, hogy fákat permeteztél, de nem tudhatod 100%-ra, hogy nem-e jutott véletlen az alatta lévõ növényekre is.
A kérdező hozzászólása: Igazábol 100 % hogy jutott a lenti fûre is. Levéltetû ellen permeteztem, és 2 grammot kevertem 5 liter vízhez.
Akkor minimum 2 hétig ne engedd rá a területre a tyúkokat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.

Ha nem májfolt, mi lehet még? Még nem jutottam el a védőnőhőz, de itt a munkahelyemen azt mondják a karomon levő barna foltra, hogy nem májfolt.

hogy az csak arcon, nyakon, mellkason jön ki.ez igaz?

Legjobb válasz: Jesszusom, nyugodj meg! PErsze, hogy lehet májfolt. Mi mérgezett volna meg? És gratulálok az okos kollegáknak, hogy igy beilyesztenek:-( Hívd fel a védõnõd, vagy a dokid, biztos megnyugtat. Májfolt valóban az arcon jön ki legtöbbször, de ez nem azt jelenti, hogy a karodon nem lehet. Baj biztos nincs, ne félj!:-) Ne hagyd magad megilyeszteni!

Jesszusom, nyugodj meg! PErsze, hogy lehet májfolt. Mi mérgezett volna meg? És gratulálok az okos kollegáknak, hogy igy beilyesztenek:-( Hívd fel a védõnõd, vagy a dokid, biztos megnyugtat. Májfolt valóban az arcon jön ki legtöbbször, de ez nem azt jelenti, hogy a karodon nem lehet. Baj biztos nincs, ne félj!:-) Ne hagyd magad megilyeszteni!
nekem is vannak foltok a karomon és a lábamon is, ami terhesség alatt jött ki.ne aggódj, csak beindultak a pigmentek!!!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm, akkor nem õrülök meg, de azért majd megmutatom a védõnõnek.
Bátyámnak volt ilyen végül nem tom h oldotta meg de cseréld ki az internetes oldalt

Ha a hatodik gyökérkezelés után is fáj a gyulladt fogam, ami amúgy már nem szuvas vagy gennyes, és a flector meg a dalacin c sem csillapítja, akkor mit lehet tenni még? Mi lehet a gond?

fáj a fejem, az arcüregem, lázas vagyok, az állkapcsom is fáj ennyi kezelés mindig hatni szokott, de most pedig kicsurgatja a gennyet, a gyökéren nem látott tájogot se cisztát hisz megröntgenezte, meg is UH zta valami végleges erős gyulladáscsökkentő? ami jobb a flectornál?

Legjobb válasz: Augmentint szedj rá meg kataflamot, és egyél egy kis elmex gélt hátha a bevitt extra fluorid is segít a dolgon. Remélem nincs letömve a fogad, hiszen akkor nem tud tisztulni sem. 3-4 napig nyitva szokták hagyni és csak ilyen gyógyszeres gézlapot tömnek bele, és persze nem rághatsz azon az oldalon. Újabban midnenhonna hallom, hogy a guylladt gennyes gyökérkezelt fogat visszatömik, hát az egy klp szar mikor nekem csinálták anno, akkor hagyta 4 napig szabadon az orvos, csak gézlap volt benne, és mondta, hogy ne nagyon egyek, és ne is mozogjak vagy dolgozzak, maradjak vele otthon, és szedjem az augmentint.

Augmentint szedj rá meg kataflamot, és egyél egy kis elmex gélt hátha a bevitt extra fluorid is segít a dolgon. Remélem nincs letömve a fogad, hiszen akkor nem tud tisztulni sem. 3-4 napig nyitva szokták hagyni és csak ilyen gyógyszeres gézlapot tömnek bele, és persze nem rághatsz azon az oldalon. Újabban midnenhonna hallom, hogy a guylladt gennyes gyökérkezelt fogat visszatömik, hát az egy klp szar mikor nekem csinálták anno, akkor hagyta 4 napig szabadon az orvos, csak gézlap volt benne, és mondta, hogy ne nagyon egyek, és ne is mozogjak vagy dolgozzak, maradjak vele otthon, és szedjem az augmentint.
Még mindig fáj? Én a legutóbbi gyökérkezelés után 3-4 napig ágynak estem, mintha influenzás lettem volna, és az egész arcom fájt, az injekció helye is begyulladt. a cataflam csillapította úgy 6 órára. Amúgy teafaolajat raktam az ínyemre (pár csepp fültisztító pálcikára és ecseteltem tisztán) és egyszer-egyszer teafaolajos öblögetést(higítva) is csináltam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!