Találatok a következő kifejezésre: Ha nem mi lehet még (841 db)

Amikor megjött a menstruációm még tök szabályosan, kiszámíthatóan jött de kb fél éve már kb 45 naponta jön meg, akkor viszont kb 10 napra! Normális ez? Ha nem mit lehet tenni?

Legjobb válasz: Most nem értem a kérdést... Volt, hogy 10 napra jött meg? Az semmiképpen nem normális. Fontos lenne tudni pl. hogy hány éves vagy... nem mindegy...

Most nem értem a kérdést... Volt, hogy 10 napra jött meg? Az semmiképpen nem normális. Fontos lenne tudni pl. hogy hány éves vagy... nem mindegy...
A kérdező hozzászólása: 9 voltam amikor megjött. eleinte normális utemben de kb fél éve így van... 11 vagyok

Azt, hogy melyik iskolába, melyik szakra hányan adták be azt lehet már tudni? Ha nem, mikor tudjuk meg?

vagy ilyet nem hoznak nyilvánosságra? vagy ez is csak akkor derül ki majd mikor a ponthatárok?

Legjobb válasz: Én 350 ponttal meg azon aggódom hogy fsz-re sem vesznek fel :(

Én 350 ponttal meg azon aggódom hogy fsz-re sem vesznek fel :(
Bocsi az offért, de ez engem is érdekelne.Amúgy van egy oldal, ahol szoktak hasonló dolgokat írni. http://eduline.hu/ Azt olvastam vhol, h azokat az adatokat, h hányan jelentkeztek és hova, azt majd talán akkor mondják meg, ha mindenki jelentkezését hitelesítették már.De ez nem biztos. :)
A kérdező hozzászólása: :S nagyon érdekelne , mert pl : mérnökinfóra jelentkeztem, de nem lesz csak körülbelül 320 pontom :( remélem nem sokan adják be ide :( Óbudai egyetemet, és a Pázmány Péter egyetemet jelöltem be. tudsz ezekrõl esetleg infókat hogy mennyien szoktak oda jelentkezni?
Nem, hiszen alig telt még le a felvételi határidõ, és ennyi idõ alatt nem lehet több tízezer felvételi lapot feldolgozni. Még hónapok kellenek ehhez, de a ponthatárok elõtt kiderül.
Ha jól olvastam áprilisra lesznek eredmények, h hova hányan jelentkeztek, de addig engem is megöl a kíváncsiság. :D
A kérdező hozzászólása: te mire jelentkeztél?
Igen, áprilisra, vagyis ahogy az Oktatási Hivatal közleményében áll ( http://www.oh.gov.hu/tobb-felvetelizo-mint ) április közepén adják ki. A cikk, amit belinkeltem viszont elég ferdítve fogalmaz, a jelentkezõk száma drasztikus mértékben, 32ezer fõvel csökkent tavalyhoz képest. Én egyébként jogász szakot jelöltem államin, politológiát, földrajzot, és végül egy jogot önköltségesen. Aztán meglátjuk, 420-440 pont mire elég idén ezeken a szakokon ;) Sok sikert mindenkinek!
Inkább kérdéses, hogy kik azok, akik lemondtak a jelentkezésrõl. Ismert ugyanis, hogy 109ezer jelentkezõ van idén a tavalyi 142ezerhez képest. Kíváncsian várom, hová tûnt egy komolyabb városnyi ember... Kérdés, hogy milyen pontszámúak mondtak le a magyar felsõoktatásról.
http://www.felvi.hu/felveteli/ponthatarok_rangsorok/friss_st.. Rákeresel az adott iskolára és karra, és már láthatod is :)
PS3?
A kérdező hozzászólása: Ami új, sajna nem nincs új játékom most jelenleg. GTA 5 ezt vettem meg utoljára. Meg akartam még venni a Beyond-ot, és a The Last Of Us. De úgy döntöttem, hogy félre rakom ps4-re a pénzt. Úgyhogy nincs semmi újdonság a gta5-ön kívül. Call of duty új része, és a Battlefield 4 is érdekelt volna ps3-ra. De nem hiszem, hogy erre gépre veszek már játékot. Amúgy mi a véleményed érdemes venni elsõ körben Ps4-et. Köszi!
Annyira még nem ismerem mert csak hétvégén játszok vele. De amit eddig átvittem nagyon jó. És nagyon szép is. A multijával nem játszottam. A kardozás ugyan olyan jó, mint a 3-ban. Ugyanúgy magyar egyébként. Fejlesztheted a hajódat meg ilyenek de annyira még nem ismerem. Én is csak azért fejlesztettem mert kellett ahhoz hogy továbbjussak. Még megismerem a terepet, utána jöhetnek a mellêk küldetések. De ha tetszett a 3, akkor ez jobban fog, legalábbis nekem eddig jobban tetszik. A tenger iszonyat szépen meglett csinálna. Meg a karakterek is. Ha már ismerném többet tudnék mondani. Eddig nálam 10/9-es játék de csak mert a Splinter Cell Blacklist jobban tetszik. :-D Azt már végigvittem öcsémmel. A Ko-op módja isteni, de mi amúgy is azokat szeretjük amit ketten tudunk játszani. Tudsz olyat amiben 2-en tudunk és új?
A kérdező hozzászólása: Milyen a 4.rész röviden írd meg, köszi. Nagyon szeretem ezt a játékot, ps4-et akarok venni és arra akarom a 4. részt remélem összejön a mani.
A kérdező hozzászólása: Assassin's Creed 3 mind három lehetõség van 720p-1080, de 720p játssza
Nekem az Assassins Creed 4-et 1080-ba adja ahogy rá van írva. Lehet egyébként csak kamuznak sok játéknál.
A kérdező hozzászólása: Másik játéknál is adott mind három, de csak 720p-ben játssza le, hmm fene tudja hogy van ez.
A kérdező hozzászólása: Ki van pipálva, csak azért furcsállom mert meg van a Dead space 3 és annál is mind a három lehetõség van, és 1080- ban játssza le a játékot.
A beállításokba a képnél legyen kipipálva az 1080i is mert alapból nincs. A menü (amikor bekapcsolod) a gépet mit ír? Annak is full hdnek kell lennie.
A kérdező hozzászólása: Igen
Szerintem nyugodtan vehetsz. Azt hiszem amerikába már megjelent kapható. Mire itt megjelenik, szerintem ami van (ha van) hiba, azt kijavítják. Szóval ja, azért már nem 2006 van, mint anno a ps3 megjelenésekor. Én ott vártam 2 évet, hogy csak biztosan jót adjanak. De emiatt 2013 végén elég gázos lenne aggódni. Ha meg telelesz hibával... az sz*r ügy. Én mindenesetre megvárom, hogy egyáltalán milyen lesz, miket mondanak róla. Addig meg jó a 3.

A mult honapba ki maradt a mensim . Mi lehet az oka? emellett vannak terhessegre utalo jelek na de ha nem terhesseg akkor szeretnem tudni mi lehet meg az oka a kesesenek? Vagy ezek a tunetek mire utalhatnak meg?

Legjobb válasz: Terhes vagy!!!! Kimaradt a menzesz, ha volt testi kapcsolat akkor terhes vagy, ha nem volt akkor hormonális problémák.

Terhes vagy!!!! Kimaradt a menzesz, ha volt testi kapcsolat akkor terhes vagy, ha nem volt akkor hormonális problémák.
Nem biztos, h. terhes vagy. A hirtelen fogyástól is lehet, lehet, hogy nyáron a melegben kevesebbet eszel.
Ha a menszi kimarad lehet daganatod vagy méhen kívüli terhesség, akkor is kimarad!Menj el orvoshoz és ne hallgass az olyan emberekre mint az elsõ!

Ha nem májfolt, mi lehet még? Még nem jutottam el a védőnőhőz, de itt a munkahelyemen azt mondják a karomon levő barna foltra, hogy nem májfolt.

hogy az csak arcon, nyakon, mellkason jön ki.ez igaz?

Legjobb válasz: Jesszusom, nyugodj meg! PErsze, hogy lehet májfolt. Mi mérgezett volna meg? És gratulálok az okos kollegáknak, hogy igy beilyesztenek:-( Hívd fel a védõnõd, vagy a dokid, biztos megnyugtat. Májfolt valóban az arcon jön ki legtöbbször, de ez nem azt jelenti, hogy a karodon nem lehet. Baj biztos nincs, ne félj!:-) Ne hagyd magad megilyeszteni!

Jesszusom, nyugodj meg! PErsze, hogy lehet májfolt. Mi mérgezett volna meg? És gratulálok az okos kollegáknak, hogy igy beilyesztenek:-( Hívd fel a védõnõd, vagy a dokid, biztos megnyugtat. Májfolt valóban az arcon jön ki legtöbbször, de ez nem azt jelenti, hogy a karodon nem lehet. Baj biztos nincs, ne félj!:-) Ne hagyd magad megilyeszteni!
nekem is vannak foltok a karomon és a lábamon is, ami terhesség alatt jött ki.ne aggódj, csak beindultak a pigmentek!!!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm, akkor nem õrülök meg, de azért majd megmutatom a védõnõnek.

Szept.16dikárta vagyok kiirva, még nem sok jele van hogy a baba ki akar jönni ezért aggodom mi lesz ha nem születik meg a kiirt ideig? Ha befektetnek mit lehet csinélni egész nap a korházban?

Voltam nemrég korházban csak 3 nap volt de akko is nagyon "szenvedtem",az még hagyán hogy éjel nem lehetett aludni rendesen de napközben megevett az unalom.Mit lehet kezdeni avval a sok idövel?Probáltam olvasni,rejtvénxtfejteni de nehezemre esik egész nap ülni,feküdni,ithon is mindig kitalálok valamit a házimunka mellé hogy mozoghassak.De ott bent mit tudok kezdeni maggamal??!

Legjobb válasz: Én is így voltam,a kiírás elõtt 3 nappal még semmi jel nem volt,de aztán a kiírás reggelén megvizsgált a doki és már nyitott volt a méhszáj 2 ujjnyira és az nap este meg is lett a baba.De ha nem lett volna jel akkor én jöttem volna haza,ha meg engedték volna.

Én is így voltam, a kiírás elõtt 3 nappal még semmi jel nem volt, de aztán a kiírás reggelén megvizsgált a doki és már nyitott volt a méhszáj 2 ujjnyira és az nap este meg is lett a baba.De ha nem lett volna jel akkor én jöttem volna haza, ha meg engedték volna.
A kérdező hozzászólása: de ha befektetnek mit kezdek ott magammal?jo lenne ha nekem is meglenne a baba a kiirt ideig de sajnos nem tudom befojásolni, csak reménykedek.
Szia.Az én babám se nagyon akart kijönni nekem azt mondta a doki hogy még egy hétig hagyák bent addig minden nap nstre kellll menni de nem kell befeküdni ha nincs semmi baj és a hét végén megindítják.Végül a kiírt nap elõtti este megszületett.

Ha annyira szeret az ember valakit, hogy 2 év alatt sem tudta elfelejteni, pedig nem is látta őt a 2 év alatt, mit lehet még tenni?

Fél évig voltunk csak együtt, de nála jobban még soha nem szerettem senkit, talán nem is fogok többé. Õ volt a mindenem, az életem értelme, a világon bármit megadtam volna érte, de a pénz miatt rengeteg veszekedés volt köztünk, mert én szegény vagyok, ő pedig egy kifejezetten gazdag családból származik. A szülei is sokat beszéltek neki, hogy hagyjon ott engem, mert nem hozzá való vagyok, a házukba még csak be sem engedtek. Később közölte a lány, hogy neki ebből elege lett, nem tudom neki megadni azt amire vágyik, keressek magamnak mást. Nem rég hallottam egy ismerősétől, hogy a szomszéd városban lakik már 2 hónapja egy nagyon szép nagy házban egy férfivel. Nem tudom miért nem bírom őt elfelejteni, amikor csak így eldobott magától, de ott van az a sok emlék, az a sok együtt töltött idő, vagy ahogy bújt hozzám, ölelt és csókolt, nem tudom elfeledni ezeket a pillanatokat. 22/F

Legjobb válasz: Nem kell elfelejteni, de maradjon meg csak egy szép emléknek. Kinek-kinek azz életében vannak ilyen emlékek. Utána túl kell lépni rajta, mert különben csak beleõrülni lehet. Javaslom, h addig is találj Magadnak vmilyen elfoglaltságot - sport, hobby - amíg nem leszel eléggé felkészülve arra, h egy új kapcsolatba kezdjél vkivel. Nekem is van egy ilyen emlékem. 23 éve történt és a mai napig nem tudom Õt elfelejteni. Pedig azóta történt egy, s más velem. Megnõsültem, családom lett, elváltam, új kapcsolatok. Szóval, az Élet már csak ilyen ... :) A legjobbakat Neked! 56/F

Nem kell elfelejteni, de maradjon meg csak egy szép emléknek. Kinek-kinek azz életében vannak ilyen emlékek. Utána túl kell lépni rajta, mert különben csak beleõrülni lehet. Javaslom, h addig is találj Magadnak vmilyen elfoglaltságot - sport, hobby - amíg nem leszel eléggé felkészülve arra, h egy új kapcsolatba kezdjél vkivel. Nekem is van egy ilyen emlékem. 23 éve történt és a mai napig nem tudom Õt elfelejteni. Pedig azóta történt egy, s más velem. Megnõsültem, családom lett, elváltam, új kapcsolatok. Szóval, az Élet már csak ilyen ... :) A legjobbakat Neked! 56/F

A mandulan lehet afta? Vagy ha nem az, akkor mi lehet meg?

A mandulamon egy aftahoz hasonlo "lyuk" van, csak epp nem feher a kozepe. Mi lehet ez es mit kezdjek vele?

Legjobb válasz: Nekem is hasonló problémám volt. Kiderült hogy egy bizonyos baktérium volt a mandulámon ez okozta a gyulladást. Teljesen tünetmentes voltam nem volt lázam sem és a torkom sem fájt. Felírtak rá gyógyszert és elmúlt. A kis lyukacskák is látszanak még a torkomban amit te is említettél. lehet hogy nálad is hasonló a szitu. Remélem segíthettem. :)

Nekem is hasonló problémám volt. Kiderült hogy egy bizonyos baktérium volt a mandulámon ez okozta a gyulladást. Teljesen tünetmentes voltam nem volt lázam sem és a torkom sem fájt. Felírtak rá gyógyszert és elmúlt. A kis lyukacskák is látszanak még a torkomban amit te is említettél. lehet hogy nálad is hasonló a szitu. Remélem segíthettem. :)
nincs mandula gyulladásod mer akk lehet h tüszõs

Rács van az emeleti szobám ablakán, de nekem nincs repülő autóm. Akkor most írjak levelet a Roxford-ba vagy probáljak meg dehopponálni? De ugy tudom hogy ha nem sikerül lehet h csak egy részem érkezik meg a célba a másik meg ott marad. Mit tegyek?

Legjobb válasz: A legjobb amit tehetsz, hogy bekapcsolod a degravitátort a multifunkciós kenyérpirító fluxuskondenzátorán, hogy a beépített antisztatikus mákosteknõsõkben meginduljon az elektronáramlás a coriolis-erõ hatására. Az így létrehozott féreglyuk képes egy felnõtt embert, de maximum egy 200kg-os hízó eljuttatására a parametrizáló egységen megadott célállomásra. Hányózacskó és az Útikalauz stopposoknak ajánlott olvasmány lehet, amennyiben elsõ hiperugrására készül. Áldás/Béke!

A legjobb amit tehetsz, hogy bekapcsolod a degravitátort a multifunkciós kenyérpirító fluxuskondenzátorán, hogy a beépített antisztatikus mákosteknõsõkben meginduljon az elektronáramlás a coriolis-erõ hatására. Az így létrehozott féreglyuk képes egy felnõtt embert, de maximum egy 200kg-os hízó eljuttatására a parametrizáló egységen megadott célállomásra. Hányózacskó és az Útikalauz stopposoknak ajánlott olvasmány lehet, amennyiben elsõ hiperugrására készül. Áldás/Béke!
A kérdező hozzászólása: Szóval nyomjam meg a piros gombot ami a napellenzõ alatt van aztán meg tekerjem el a váltó tetején lévõ világító cuccot miközben az anyósülésen ülõ ember telefon segítségével navigál és a motorra csatlakozott laptoppal irányítja az autót a nyilakkal....Mostmár értem, köszi :)
így van, de MINDIG legyen nálad törülközõ!!!
A kérdező hozzászólása: És az baj ha van plusszban 12 pár cipõfûzõ nálam? Tudod, ki tudja mikor kellhetnek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!