Találatok a következő kifejezésre: Ha nem melltartót csak (10 db)

Ha nem hordok melltartót csak toppot, megnyúlhat a mellem?

Az enyém szorít mind és nem vettem kismama melltartót mert annyira sokat változott már így is a mellem,megnyúlhat ettól,ha nem hordok..az utolsó honapokban terveztem venni..

Legjobb válasz: Ha rendesen fogja a top nem lehet nagy baj,bár ez sokba függ a melled méretétõl is.Szopis melltartót is csak a szülés kiírt idõpontja elõtt 1-2 héttel érdemes venni,és akkor is egy számmal nagyobbat,mert a tejcitõl annyival lesz nagyobb.

Ha rendesen fogja a top nem lehet nagy baj, bár ez sokba függ a melled méretétõl is.Szopis melltartót is csak a szülés kiírt idõpontja elõtt 1-2 héttel érdemes venni, és akkor is egy számmal nagyobbat, mert a tejcitõl annyival lesz nagyobb.

Nagyon gáz, ha ilyen meleg időben nem veszek fel melltartót, csak pólót, vagy topot?

Elég kicsi a cicim, 80A-s, és nem szívesen fülleszteném be

Legjobb válasz: Ha úgy kényelmes akkor nem :) sokan vannak még így vele

Ha úgy kényelmes akkor nem :) sokan vannak még így vele
Hát bizony szégyen, nem szégyen, kb. egy hete az olyan ruhák alá, amik megengedik, én sem vettem melltartót... nekem 75/B-s a mellem, nem lóg, hanem feszes, így szerintem ha nem látszik át a mellbimbó (azt nagyon gusztustalannak tartom), akkor simán vedd fel melltartó nélkül az adott ruhát.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :)
Én úgy gondolom, ha olyan cucc van rajtad, amiben NEM látszik a mellbimbód akkor nem gáz.Tehát ha lenge dolgokat viselsz akkor nyugodtan.De ha olyan toppokat, amik rád feszülnek, vagy olyan holmikat amik a melledet emelik ki, akkor elég gáz.Bár gondolom nem ilyeneket hordasz melltartó nélkül:)
A kérdező hozzászólása: jól gondolod :)
Egyetértek az elõttem szólókkal

Még csak 15 vagyok, de félek hogy később lógni fognak a melleim. Ha kevesebb ideig hordok melltartót, vagyis, amint tudom leveszem, nagyobb az esély arra hogy később nem fognak lógni? . Mit tehetnék, hogy később ez ne okozzon majd nagy problémát?

Legjobb válasz: Ez inkább szövetek miatt alakul ki, hogy lógós lesz-e, ne meg a gének is közrejátszhatnak. Nem hordok melltartót(75-80/B, nem hatalmas keblek), nincsenek megereszkedve. Igen, hallottam róla, hogy a melltartó "elpuhítja" a melleket, de egy helyesen kiválaszott melltartónál nem hiszem, hogy ez számítana.

Ez inkább szövetek miatt alakul ki, hogy lógós lesz-e, ne meg a gének is közrejátszhatnak. Nem hordok melltartót(75-80/B, nem hatalmas keblek), nincsenek megereszkedve. Igen, hallottam róla, hogy a melltartó "elpuhítja" a melleket, de egy helyesen kiválaszott melltartónál nem hiszem, hogy ez számítana.
fekvõtámaszozz és eddzd a mellizmaidat, tartásban segít
Inkább pont minél többet hordj melltartót, hogy a melledet tartó szalagok ne tudjanak idõ elõtt megereszkedni. Ha melltartó van rajtad, akkor a melleid súlyának nagyobb részét a melltartó veszi fel, nem a szalagoknak kell tartani õket. Így a szalagok kisebb igénybevételnek vannak kitéve, azaz késõbb fognak megnyúlni. Minél nagyobbak a melleid, annál fontosabb a melltartó.
Aki szeret, az olyannak fogadja el a melleidet amilyenek, mert semmiben nem befolyásolja a szépséged! :)


13 vagyok. Anövekvő mellkasom miatt feltétlenül szükséges-e melltartót/topot viselnem? Nem elég ha csak tesiórákon hordom?

Pl.: Az oszt.társaim mindegyike visel, még az is akinek egyáltalán semmi melle nincsen . ( bár szerintem az a személy csak azért hordja, hogy ne maradjon le )

Legjobb válasz: A melltartóhasználat és a lógó mell tudtommal nincs összefüggésben :) és igen kedves kérdezõ, ha akkora a melled, hogy felvehetsz melltartót, és érzed a szükségét, akkor hordd nyugodtan :D

A melltartóhasználat és a lógó mell tudtommal nincs összefüggésben :) és igen kedves kérdezõ, ha akkora a melled, hogy felvehetsz melltartót, és érzed a szükségét, akkor hordd nyugodtan :D
Az, hogy kell-e melltartó nem a korodtól függ, hanem a melled méretétõl és azt Te tudod, hogy mekkora melled van. Van akinek soha nem kell melltartó, mert olyan kicsi a melle felnõtt korában is, és van akinek már egész fiatalon kell.
Divatból hordják, nem fontos. Egyébként akik annyira korán kezdik hordani a melltartót, azoknak 30-40 éves korukra már erõsen lógni fog, de õk tudják ugye :)
13évesen kérdezed??? Én már 11 évesen hordtamxdd késõn érõ lehetsz.Bár igaz most 80B-s melltartót hordok Am nen toom h te h gondolod , de sztem elég ciki amikor mondjuk hideg van és a pólón keresztül látszódik a mellbimbód. Nekm egyik barátnõmnek kicsi melle van , szinte nincs is, de mégis sportmelltartót hord, és nem azét mert" nem akar lemaradni" , hanem nem akar a tesiöltözõben nudizni és stb. 13L
Ez attól függ, hogy mekkora amelled.Ha nagyon kicsi akkor topot, ha nagyobb melltartót.Valakinek a sportmelltartó a kényelmes..Nem muszály állandóan hordani, szerintem elég tesire.Eleinte én is igy kezdtem.

A tesómtól kaptam egy melltartót és a barátnőm szerint hordanom kéne eddig csak úgynevezett sportmelltartót vagy topot hordtam . Gáz lenne ha viselném és anyukám szólna érte? És olyan nem kicsi de nem is nagy a mellem szóval közepesnél kicsit kisebb!

Bocs ha kicsit zavaros remélem értitek !

Legjobb válasz: szerintem felveheted :) az nem baj ha nincs nagy melled! a sport melltartó annyiból jó hogy nagyon kényelmes és nem vág.. lehet hogy kicsit szokatlan lesz de szerintem mindenképpen kezdj el ilyeneket hordani :)

szerintem felveheted :) az nem baj ha nincs nagy melled! a sport melltartó annyiból jó hogy nagyon kényelmes és nem vág.. lehet hogy kicsit szokatlan lesz de szerintem mindenképpen kezdj el ilyeneket hordani :)
mekkora a melltartó mérete? és hány éves vagy?
akkor hord nyugodtan én 70/A hordok 12/l 2. vagyok
Szerintem is nyugodtan hordhatod, mert így legalább megszokod. Nem hordhatsz állandóan topot és sportmelltartót. :D Itthonra én is azt hordom, de suliba már nem. Egyébként teljesen lényegtelen, hogy mekkora a melled. :) 13/l
az elsõ vagyok! ennyi idõsen hordtam már A-s melltartót de az a lényeg hogy ne legyen az egész push-upos.. a legjobb ha egyáltalán nincs benne csak az alján van egy merevítõ :)
A kérdező hozzászólása: 12 -vagyok és a pontos méretet nem tudom csak annyit hogy A-s
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat most már meg nyugodtam !!:)

Felszeretném varratni a nagy melleimet mert rettentően lógnak és az a baj, hogy nem is találok rájuk megfelelő melltartót ami el is birná a melleimet. Viszont csak 20 éves vagyok, nem szültem még. Nagyon rosszul tenném ha plasztikáztatnám?

Legjobb válasz: Ha nem kicsinyítteted, akkor nem fizeti itt sem a TB, mivel akkor esztétikai beavatkozásnak minõsül. Nem tudom, hogy neked mekkorák, de a kicsinyítést is csak extrém méreteknél (talán darabonként másfél kilótól, de a konkrét adatot nem tudom) támogatják...

Ha nem kicsinyítteted, akkor nem fizeti itt sem a TB, mivel akkor esztétikai beavatkozásnak minõsül. Nem tudom, hogy neked mekkorák, de a kicsinyítést is csak extrém méreteknél (talán darabonként másfél kilótól, de a konkrét adatot nem tudom) támogatják...
Ha szilikont nem tetetsz bele, akkor nem lesz gond késõbb, (szilikonnal sem mindig van baj). Az ár (tájékoztató jelleggel) 360.000-tól 550.000-ig terjed (átlagban 455.000Ft). DE: Ha bizonyíthatóan panaszokat okoz (azaz a súlya miatt hátfájdalom, gerincferdülés és hasonlók), akkor a TB is igénybe vehetõ.
Nem. Ismerõsömnek nagy kínokat okozott ugyanez a probléma... De neki volt mellkisebbítése is.
85 E-s melltartót azért lehet kapni.A 85-ös mell alatti méret egyáltalán nem ritka
A kérdező hozzászólása: nem a derékra gondoltam hanem a mell alatti bõségre. az a probléma.
bocs elírtam deréknak semmi köze a melltartómérethez
"E kosaras melltartót nem nagyon csinálnak vékény derékra." Ne haragudj de a deréknak semmi köze a melltartóméretnek! A Tb támogatja a kisebbítést ( ha mondjuk B-C kosarast csinlnak belõle)
A kérdező hozzászólása: Hát az kár, lehet akkor le is kicsinyítetném, ezen még kell gondolkoznom. Melltartót mindig hordok, sött még néha avásnál is mert így kényelmesebb.Elig nagyok a melleim 85 E melltartót hordok. Ezért is nehéz találni meltartót, mert E kosaras melltartót nem nagyon csinálnak vékény derékra.
Hiába varratod fel ha nem hordasz melltartót újra meg fog ereszkedni
Magyarországon is csak a kisebbyítést támogatja a TB Attól hogy felvarrják még nem szûnik meg a gereincfájdalmad hiszen a súly az nem változik, csak esztétikailag lesz szebb a melled
A kérdező hozzászólása: Hát még nem tervezek szülni kb 5 évig, majd csak utánna. Viszont azt nem tudom hogy szlovákában is fizetik ha gerinc fájdalom vagy valami más problámát okoz a nagy mell. Leszkicsinyíteni nem szeretném, mert olyan alakom van amihez nem illene a kis cici. Nem mondom, hogy kövér, de nem is vékony, olyan átlagos.
Minek tetetne bele szilikont ha már így is nagy? Kérdezõ, ilyenkor szokták kisebbíteni is, de nem muszáj. Felvarrathatod, nyugodtan. Szülés, szoptatás során lehet, hogy kicsit megereszkedik majd, de vannak akiknek nem. Szerintem érdemes megcsináltatni, mert addig is jobban éreznéd magad tõle (mert látom, zavar). De ha nemsokára tervezed a szülést akkor mondjuk meggondolandó.
A kérdező hozzászólása: de nem lessz semmi baja a melleimnek ha terhes leszek?és menyibe kerül ilyen mûtét?
én is 80-85 E-s melltartót hordok, sajna ez van. úgy tudom, hogy a TB támogatná a mûtétet, de csak akkor ha darabonként 500g-ot távolítanak el minimum

Általánosan nem, csak ha nagyon pakolgatom a melltartóba, akkor kilátszik a mellbimbóudvar. Szerintetek akkor a betű vagy a szám nőtt?

Legjobb válasz: A betû a kosár, a szám a "kerület". (Tehát ha 80C, akkor 80 cm ahogyan a szabócentit a hátadon keresztül a melleken át méred.. és C méretû kosár.) Ha kivan a m.udvar, akkor másik kosár méret kell! Ha eddig c volt, akkor most d

A betû a kosár, a szám a "kerület". (Tehát ha 80C, akkor 80 cm ahogyan a szabócentit a hátadon keresztül a melleken át méred.. és C méretû kosár.) Ha kivan a m.udvar, akkor másik kosár méret kell! Ha eddig c volt, akkor most d
A betu a kosarmeret a szam a mellkasod cm-ben. Szoval ha ki esik ki csuszik a melled a kosarbol akkor a kosarnak a merete nott.
A kérdező hozzászólása: Ha simán felveszem, akkor kényelmes, nem látszik de tudom úgy igazítani, hogy kilegyen.
De miért pakolgatod? Ha egyszer jó, akkor mit kell rajta variálni?
mindenki tudja úgy igazítani, hogy kilegyen, ez nem jelent semmit.... hány éves vagy? 15?
Azt jelenti, hogy már alig bárja, hogy dugjatok.
A kérdező hozzászólása: De még ennél a másfél-2 hónaposnál, ha még picinek is tartja a mellét, mert mondta, nem engedi, még csak melltartóig sem, mikor csókolozunk, akkor még szex sincs kilátásban. Jól látom? Kicsinek lehet kicsi, nem baj, de ha én meztelenül látom, szerintem a legkisebb gond lesz a mellméret, mert senkit se fog izgatni.
En se szeretem levenni, bar en azert mert picik.
A kérdező hozzászólása: Szerintem se eroltetem, majd leveszi magatol. Vagy csak ritkan probaloom meg, ha hagyja akkor jo lesz.
Mi lenne ha szimplán nem erõltetnéd.
A kérdező hozzászólása: Másfél-2hónapos. 20N és 22F
Milyen friss a kapcsolat? Hány évesek vagytok? Sok mindentõl függ. Mi lenne ha megkérdeznéd tõle? Vagy ne erõltesd még egy picit
A kérdező hozzászólása: De most komolyan kérdem!
A kérdező hozzászólása: Jah, még friss kapcsolatnál. Vagy lehet, hogy szégyenlõs? De hát szex még intimebb? Vagy nincs megelégedve a mellével? Szerintem a szex intimebb, szóval, ha letudja venni a melltartót, a szex is menni fog. De míg nem, addig nem, , ,
jól látod. azt jelenti. ne erõltesd.
várja
Erre magadtól jöttél rá vagy segített valaki?
Tyû öreg, szerintem menekülj! Tapasztalatból beszélek apukám. Nekem volt ilyen nõm, egy igazi frigid p1csa volt. Nagy nehezen 1 hónap után rákerült a sor a szexre, de abban se volt köszönet: ne így nyalj, úgy nyalj, erõsebben, lassabban, most fordulj meg, ésatöbbi...esküszöm mintha egy távirányító lett volna a csaj én meg a TV. Persze, pár hónap után lecsökkent az együttlétek száma heti 1-re, úgyhogy bye cica, koppant a kövön. A mostani párommal lassan 7 éve vagyunk együtt, a legnagyobb megértésben és minden klappol a szex terén is.

Csipkés felső (fekete) alá ha csak egy fekete melltartót veszek fel az ribis? Persze nem az utcára, csakis buliba. :D

Legjobb válasz: buliba jó. de felvehetsz alá akár pirosat, vagy erõsebb árnyalatú rózsaszínt is.

buliba jó. de felvehetsz alá akár pirosat, vagy erõsebb árnyalatú rózsaszínt is.
én is ugyan ezt kérdeztem sok fiú ismerõsömtõl mindenki azt mondta mint egy k*rva úgy néznék ki benne szvl így egy nagyon sötét szürke inkább világosabb feketés toppot vettem alá :)
az utolso válaszoloval értek eggyet mégha leis pontoztok akkor is
így van, én is osztom a 2. válaszoló véleményét! 100%osan igaza van.
A melltartó egészségtelen, ezt mindenki tudja, mégis hordjuk, mert így nem lóg. a melled hozzászokott a melltartóhoz, és a mellizmok feleslegesnek érzik magukat, mert a melltartó mindig tartja. sajna ezzel nem tudsz mit csinálni, ha csak késõbb nem mész el, egy mellplasztikára
Talán edzhetnél egy kicsit, s attól feszesebb lenne a cicid.S még valami.Nem kell a nap 24 órájában melltartót viselned, mert attól csak úgy mond eltunyulnak a mellizmaid.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!