Találatok a következő kifejezésre: Ha nem megyek (3172 db)

Ha nem megy már a szex, tartson az ember szeretőt vagy váljon el?

Legjobb válasz: A pároddal nem mûködik már, vagy egyáltalán nem megy? Ha egyáltalán nem megy, akkor a szeretõvel sem fog menni. Ha a pároddal nem megy, akkor üljetek le, beszéljetek róla, hogy mit lehetne tenni annak érdekében, hogy újra minden a régi legyen. Ha végképp nem találtok megoldást, a válás még mindig emberségesebb, mint megcsalni valakit.

egyébként vissza tud jönni a szerelem , nálunk szokot így lenni jó hónapok évek mulnak . És lehet hogy újra vissza esünk a mélybe de ki lehet onnét jönni csak : ming a kettötökön mulik meg kell nyiltan beszélni hogy eröltessük meg magunkat! Végül is rögtön nem megy a dolog ídõ kell neki! Nálunk síkerült igaz néha le zuhanunk mint most is vagyunk :(Kedhetjük elöröl mi is már megint.egyébként kár hogy nem lehet folyamatosan színten tartani az érzéseinket v, legalábis az én férjem mindeg lezuhan én meg utána. Jó játék de már én is unom.
Szeretõt ne, az gerinctelen dolog. Ülj le a pároddal, beszélgessetek róla. Próbálj változtatni a pozíciókon, menjetek el valahova kettesben stb. Ha sehogy sem megy, akkor el kell döntenetek, hogy mi legyen: együtt maradtok "barátokként", vagy váltok.
A pároddal nem mûködik már, vagy egyáltalán nem megy? Ha egyáltalán nem megy, akkor a szeretõvel sem fog menni. Ha a pároddal nem megy, akkor üljetek le, beszéljetek róla, hogy mit lehetne tenni annak érdekében, hogy újra minden a régi legyen. Ha végképp nem találtok megoldást, a válás még mindig emberségesebb, mint megcsalni valakit.
erre van a kommunikáció, meg kell beszélni a pároddal. mi az hogy nem megy?
De még szeretitek egymást? Gyerek is van? Amúgy jól megvagytok? Szomorú dolog ez, hogy nem kívánjátok egymást.
Lehetne beszélni a problémákról, vagy esetleg, egy kis változatosságot belevinni a házas életbe!! Esetleg romantikus vacsora, gyertyafényes fürdõzés kellemes pezsgõzéssel összekötve! Van ezernyi megoldás! Hajrá!
Próbálja megoldani a problémát, megbeszélni, orvoshoz menni. Persze ha még szereti. De ha nem megy sehogysem akkor megcsalás lesz a vége. Az a legtisztább ha elválik.
P87= Pasi 87 éves???? Jól bírod...
Tarts szeretõt! Az a legjobb... Én szívesen jelentkezem a pozícióra, ha érdekel téged.. NYugodtan írj e-mailt.. P87
álandóan válhatnánk, másiknál más lesz a hiba, ha nem rossz ember akkor ilyen hullámokat sajnos türni kell. Át kell gondolnod hogy miért nem megy a szex!Lehet Õ-is szeretne már kicsit másképpen. Fürdöszoba , folyoso, munkábol hazza szökni és akkor megörülni egymásnak, kocsiban letámadi hevesen kezdeni neked akkor Ö-is be indul. Ha jó volt a szex akkor erröl lehet beszélni hogy holnap is!!!
Egy hasonló kérdésre küldtem ezt az elõbb: http://www.ideal.hu/hirek/102099-jo-szexre-vagyom.html
Szeretõt semmiképp se tarts, akkor már inkább a válás! De egy ilyen problémát meg lehet oldani, beszéljétek meg, végülis felnõttemberek vagytok. Nem kell rögtön azon agyalni, hogy hogyan menekülj.
A kérdező hozzászólása: nem kivánjuk már egymást
ugyanez a helyzet...nem akarja megbeszélni és nem tekinti probléménak, így nem akar orvoshoz menni....ha felhozom, kiborul....:( havi egyszer hagyja magát (õ 33F, én 27L)

2011 aug-ban jár le a gyedem. Tervezzük a 2. babát. Mikor kéne születnie, hogy a legjobban járnánk anyagilag ha nem megyek vissza dolgozni. Bruttom 270 volt, egyáltalán hogy számítják a tgyát, gyedet, betegállományt terhesség alatt? KÖSZI!

Legjobb válasz: Ha 2011 augusztusig gyeden vagy, akkor három lehetõség van: 1. egyáltalán nem mégy vissza dolgozni (szabikat sem veszed ki). A tesó ráér 2012 július végéig megérkezzen, mert a tgyás gyed alapja ekkor a szerzõdés szerinti béred. 2. visszamégy, kiveszed a szabikat, - ekkor is a béred lesz az alap, mert a szabadság alatt kapott jövedelem alapján fogják kiszámolni - így jártok a legjobban még akkor is, ha utána betegállományba mégy, mert a bruttód magas volt, így a maximális ellátást megkapod tgyásból is meg gyedbõl is (mindkettõ maximuma bruttó 109200), és a gyes helyett a normális béredet kapod. 3. betegszabira, majd táppénzre mégy egybõl gyed után - ekkor az ellátásokat a betegszabi alatt kapott 70%-os bérbõl számítják. Ezzel sem jártok rosszul, mert a magas bruttóddal így is a maximumot fogod kapni mind tgyásból, mind pedig gyedbõl, és a táppénzed meg jóval magasabb lesz, mint a gyes lenne.

Ha 2011 augusztusig gyeden vagy, akkor három lehetõség van: 1. egyáltalán nem mégy vissza dolgozni (szabikat sem veszed ki). A tesó ráér 2012 július végéig megérkezzen, mert a tgyás gyed alapja ekkor a szerzõdés szerinti béred. 2. visszamégy, kiveszed a szabikat, - ekkor is a béred lesz az alap, mert a szabadság alatt kapott jövedelem alapján fogják kiszámolni - így jártok a legjobban még akkor is, ha utána betegállományba mégy, mert a bruttód magas volt, így a maximális ellátást megkapod tgyásból is meg gyedbõl is (mindkettõ maximuma bruttó 109200), és a gyes helyett a normális béredet kapod. 3. betegszabira, majd táppénzre mégy egybõl gyed után - ekkor az ellátásokat a betegszabi alatt kapott 70%-os bérbõl számítják. Ezzel sem jártok rosszul, mert a magas bruttóddal így is a maximumot fogod kapni mind tgyásból, mind pedig gyedbõl, és a táppénzed meg jóval magasabb lesz, mint a gyes lenne.
szerintem a tgyás nincs maximálva, s soha nem számítanak betegszabiból, táppénzbõl gyedet. egyik ellátás nem lehet alapja a másiknak.
Kedves utolsó, óriásit tévedsz, ugyanis a tgyás maximált, ha nem volt 180 bérezett napod az igénylést megelõzõ évben, és a betegszabadság nem ellátás. Igazad van ellátásból nem számolnak másik ellátást, de mint írtam a betegszabi nem ellátás, hanem bérjövedelem, és mint olyan, bérezett napnak számít, alapja az egészségbiztosítás pénzügyi ellátásainak. Ha szeretnéd nagyon szívesen linkelek jogszabályt is, lehet könnyebb lenne, ha mielõtt butaságot írsz, tájékozódnál.

Miért vagyok "bunkó" hogy ha nem megyek osztálytalálkozóra?

Általanos iskolai! Amúgy nagy valamik, ezek a találkozók?

Legjobb válasz: Szerintem egyáltalán nem "bunkó" valaki,ha nem megy el. Nekünk júniusban volt az általános iskolai. A 30 fõbõl kb.15-16-an lehettünk ott. A volt tanárokból meg csak 3-4. Vacsora volt az iskola csarnokában,utána beszélgettünk,de a végére egy jó kis buli csak összejött. :) Amúgy elõször én is azon voltam,hogy nem megyek el,de a legjobb barátnõm csak rábeszélt. Ki lehet bírni. :)

Nem vagy bunkó. Nekünk egyszer volt csak, és arra se mentem el. :D Egyszerûen utálom/utáltam az összeset, mert ahol tudtak aláztak a kis ******. Viszont a középsulisokra mindig elmentem és az nagyon jó volt. Õket szerettem. :)
Szerintem egyáltalán nem "bunkó" valaki, ha nem megy el. Nekünk júniusban volt az általános iskolai. A 30 fõbõl kb.15-16-an lehettünk ott. A volt tanárokból meg csak 3-4. Vacsora volt az iskola csarnokában, utána beszélgettünk, de a végére egy jó kis buli csak összejött. :) Amúgy elõször én is azon voltam, hogy nem megyek el, de a legjobb barátnõm csak rábeszélt. Ki lehet bírni. :)
miért lenne bunkó? van hogy valaki utálta az egészet és csak muszájból volt abba a közösségbe, ha vigaszral én se megyek az osztálytalálkozómra
Nem vagy bunkó, attól függ, hogy szervezik meg. Nekem volt olyan ahol nem volt se kaja se semmi tanár sem volt kevesen voltunk. Az érezte jól magát aki régen is az osztály középpontja volt.
Nem vagy bunkó, nem mindenkinek olyan szép az az általános iskola. Én sem fogok elmenni soha, ez biztos, legszívesebben kettévágnám mindet.
jó buli lesz meglátod!
szerintem is bunkó vagy ha nincs rá rendes érved hogy miért nem mész
Mi az hogy "nagy valamik"?Amúgy szerintem hacsak nem a hörcsögöd temetésére kell menned aznap, nyugodtan megtisztelhetnéd az osztálytársaidat azzal hogy megjelensz, elvégre 8 évig kibírták veled egy osztályban.
A kérdező hozzászólása: 15:49? Miért lenne jó buli?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:D 17:22! Meggyõztél. Köszi:D
ki bunkózott le? nem kötelezõ, nem temetés, nem esküvõ, szal akkor mész, ha van kedved. nyilván nem véletlenül nincs kedved... én mentem a nyáron, de csak hogy konstatáljam, semmi sem változott... :D
Én be sem mentem a 8.os ballagásomra :DDD Elmentem másnap az osztályfõnökhöz külön a biziért meg ilyenek miatt, aztán csá :D
Én sem mentem el. Az ált. iskola nem szabadon választott közösség! Kötelezõ, és ennyi. Ha barátságok köttetnek, akkor az teljesen más, de muszájból nem gondolom, hogy meg kellene jelennem. Fõleg, ha valaki "bunkónak" titulál. Az nem a barátom!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Amúgy azért nem akarok menni mert nem szeretem és szerettem õket! Az egyik fele egy b..i beképzelt(bár tudnám mire!) A másik része pedig sok "pózer ringyó" csordája. Egyetlen egy emberel tartom a kapcsolatot a mai napig õ JÓ gyerek! És NEM "kifordulós" barát. A többivel is szoktam néha találkozni, de nem szoktam velük beszélni EGYÁLTALÁN! Mert nem is ismerem öket!!!:D:D
Hát én tuti nem fogok elmenni! Még amikor együtt voltunk, akkor hú mindenkivel öri bari stb. Erre ahogy kikerültünk onnan meg sem ismertük egymást még köszönni sem köszönünk egymásnak, de így az egész osztály szinten. Mindenki mindenkivel haragba van. Nekem is jövõre lesz, de kiráz a hideg még a gondolattól is, hogy elmehetnék.. XD Hanyagoljanak, ugyan úgy mint a középiskolás osztályom, alig várom kikerüljek és soha többé ne lássam egyiket se! :D
Ja csak ha épp utálta az osztályát vagy õk utálták õt akkor aztán "tényleg" bunkó ha nem megy el. >.<
Én nemcsak azért nem mennék el ilyen találkozóra mert rossz emlékeim is vannak, hanem azok az emberek se jelentenek már nekem semmit, akikkel jól kijöttem anno. Igaz nem voltunk összejárós barátok. Egyszerûen nem érdekel a jelenlegi életük, és én se akarok nekik beszámolni hogy velem mik történtek azóta. Nem tartjuk a kapcsolatot, és ez egy találkozó után se változna valószínûleg. Nem tartozunk egymásnak ilyesféle gesztusokkal.


A keringető szivattyú az folyamatosan megy, úgy értem ha nem megy a kazán nincs is felkapcsolva?

Legjobb válasz: Gázkazánoknál általában nem megy folyamatosan. Akkor kapcsol be amikor fûteni kell a kazánnak. Néha van egy rövid utánkeringetési idõ de aztán leáll. A hagyományos rendszereknél vagy kézzel kapcsolják be, vagy jobbhelyeken egy hõérzékelõ kapcsolja be amikor a víz elérte a 40 fokot és ha kihûl a víz, akkor lekapcsolja.

Gázkazánoknál általában nem megy folyamatosan. Akkor kapcsol be amikor fûteni kell a kazánnak. Néha van egy rövid utánkeringetési idõ de aztán leáll. A hagyományos rendszereknél vagy kézzel kapcsolják be, vagy jobbhelyeken egy hõérzékelõ kapcsolja be amikor a víz elérte a 40 fokot és ha kihûl a víz, akkor lekapcsolja.
Az elõzõ jól írja.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ még annyit kérdeznék hány fokra érdemes a csõtermosztátot állítani? 25-re volt állítva mikor feljebb tekertem leállt. Kevés a 25fok.
Azért állt le, mert nem érte még el a beállított hõmérsékletet. A 25 fok kicsit kevés, olyankor még semmit nem fûtenek a radiátorok. 30-40 fok kell neki, ha azt eléri elidul a keringetés, ha kialszik a tûz és visszahûl a víz, akkor leáll.
25 kevés mivel kondenzáció lép fel a kazán hõcserélõ felületén és korrodál. Szakirodalom szerint 40C 1 m-re a kazán testtõl. Mire lehül 40 C-ra addig a kazánban még mindig harmatpont felett van a hõmérséklet. Nincs párásodás az égéstérben.

Call of Duty Modern Warfare 3 online mod nem mindig megy és ha nem megy kiírja hogy ERROR ez miért van?

Amikor rámegyek online modban arra hogy play kiírja hogy 'Connected to online services. ' tölt egy darabig és kiírja hogy 'ERROR! The server not avaiable visit: www.callofduty.com/mw3/status for updates. Az az esetek nagy részében igy szokott történi de nem tudom hogy miért, eredetibe vettem meg? Létszives mondjátok meg hogy miért!De néha el szokott indulni a online mod és nem értem hogy akkor miért indul el ?

Legjobb válasz: nekem is ezt írta. megvettem az eredetit és már megy is.

nekem is ezt írta. megvettem az eredetit és már megy is.
Nekem is ez a problem!A játék eredeti.Sõt az eddig megjelent CoD-om eredeti!
Gondolom steam-el megy. szerintem ki van kapcsolva az automatikus frissítés. nézd meg. vagy szarakszik a neted

Tegyük fel, hogy 8. után bekerülök egy emelt angolos osztályba, ha nem megy az angol akkor átrakhatnak a normál 4 évfolyamosba? Vagy mindenkit felhoznak egy szintre? Félek hogy átraknak ha nem megy az angol . Mi lesssssz?

Minden választ örömmel fogadok :))

Legjobb válasz: Szia,én kéttannyelvü suliba járok nálunk a 0.év elökészitö volt ,az angolt elöröl kezdtük az alap dolgoktól.Szerintem ha kicsit is tanulsz menni fog :) Aki év végèn bukott az jövöre ugyanebben a suliban a normál 4évfolyamoson a 9.et kezdi,vagy ha szeretné magának szervezhet másik sulit.:)

Szia, én kéttannyelvü suliba járok nálunk a 0.év elökészitö volt , az angolt elöröl kezdtük az alap dolgoktól.Szerintem ha kicsit is tanulsz menni fog :) Aki év végèn bukott az jövöre ugyanebben a suliban a normál 4évfolyamoson a 9.et kezdi, vagy ha szeretné magának szervezhet másik sulit.:)
igaz, hogy én emelt órászámú angolra mentem gimiben, 7-8 angol órám volt hetente egy év alatt a semmirõl feljöttem erõs középfokra, szóval csak tanulni kell! :)
A kérdező hozzászólása: Huh , köszönöm szépen :)

Ha beviszem zálogba egy értékemet konkrétan báv zrt, akkor én kapok x forintot. Viszont ha nem megyek visszafizetni a kölcsönt, akkor a báv zrt-é az értékem ugye? Szóval nem lehet belőle gond, ha nem megyek vissza?

Legjobb válasz: Nem hisz abból él. Beviszel egy arany nyakláncot ami 20. ezret ér ad érte 10-et te nem váltod ki 15-ért hanem õ leadja 20.-ért. Ebbõl van a haszna.

Nem hisz abból él. Beviszel egy arany nyakláncot ami 20. ezret ér ad érte 10-et te nem váltod ki 15-ért hanem õ leadja 20.-ért. Ebbõl van a haszna.
Dehogy küldik el az árát. Az ára az övék. a különbözet is az övék. Nem mellesleg, a zálogcédulán nincs név. bárki bevihet bármilyen ékszert, és nem kérnek személyit, meg semmit. Ezért kell vigyázni a zálogcédulára, mert ha elhagyod, és megtalálja valaki, kiváltja simán, ha kifizeti a pénzt. Kérdezõ! Nem lesz belõle gondod, ha nem mész vissza, csak az aranyadnak annyi.
Ha a lejárati idõn belül - ami szerepel a zálogcédulán- nem váltod ki, akkor még várnak egy hónapot. Ha akkor sem mész érte, eladják és elküldik neked az árát. A kamatokat levonják belõle. Természetsen ha beviszed, kapsz érte egy bizonyos összeget, de annyit korántsem, amennyit ér.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi a válaszokat!

Hogyan kell boldognak lenni, akkor is, ha nem megy a szerelem és nincs az embernek párja?

Ezenkívül nincs sok barátja és nincsennek a napjai túlzsúfolva programokkal . Igazából csalódott vagyok ,mert nem találok partnert , ilyenkor mit kell tenni ? Sportolok de mivel tölthetném ki az időmet ?

Legjobb válasz: Az már egy hatalmas eredmény, hogy nem egy pártól várod életed jobbra fordulását! Igenis elõször önmagadban legyél boldog, nem kell, hogy túlzsúfolt legyen a napod... elég, ha van egy értelmes hobbid, amiben örömed leled, sikeres vagy a munkádban, ha emberekkel kommunikálsz és jó érzéseket váltotok ki egymásból... pl. ha másoknak segítesz, bármiben, az mindig jó érzést vált ki. Ha mindezek megvannak... ha önmagadban is jól érzed magad, akkor már könnyebben megy a párkapcsolat kialakítása is, hidd el!

Az már egy hatalmas eredmény, hogy nem egy pártól várod életed jobbra fordulását! Igenis elõször önmagadban legyél boldog, nem kell, hogy túlzsúfolt legyen a napod... elég, ha van egy értelmes hobbid, amiben örömed leled, sikeres vagy a munkádban, ha emberekkel kommunikálsz és jó érzéseket váltotok ki egymásból... pl. ha másoknak segítesz, bármiben, az mindig jó érzést vált ki. Ha mindezek megvannak... ha önmagadban is jól érzed magad, akkor már könnyebben megy a párkapcsolat kialakítása is, hidd el!
Járj el szórakozni, nyiss az emberek felé, legyél barátságosabb. Lehet boldognak lenni úgy is, hogy nincs kapcsolatod, de úgy is, hogy van. Nem az számít. Hanem a felfogásod.
Miért nincs?
Mihez képest? Megye?
A kérdező hozzászólása: Nem Magyarország teruletén élek .
Akkor tényleg messze.
A kérdező hozzászólása: Én megmondatm . :P
Khmm. Esetleg megírtad. :D
"persze lehet társkapcsolat nélkül is boldognak lenni" Pontosan! "de azért összebújáshoz , cirógatáshoz , szeretkezéshez nem árt ha van egy partner" keress egy partnert akkor.
A kérdező hozzászólása: Messze . :D
Kár, hogy nem téged szólítottalak meg ma. Lássuk, van-e rá esély: Merre laksz? F
A kérdező hozzászólása: Ja persze lehet társkapcsolat nélkül is boldognak lenni , de azért összebújáshoz , cirógatáshoz , szeretkezéshez nem árt ha van egy partner . :P
Azért vagy boldogtalan, mert azt hiszed, hogy egy pár hozza el. Mástól várod. Magadtól kaphatod meg, a hozzáállásodtól függ.
Ezzel az erõvel akkor lottózhatnál is mert a 2 nem tér el egymástól kicsit sem. Amúgy munka, másodállás, tanulás, hobbi nagyon jó idõtöltés. e mellett nincs az embernek felesleges ideje agyalni ilyen hülyeségen mint párkapcsolat.
A kérdező hozzászólása: Lány . Hát próbálok változtatni a látásmódomon , hogy nyitottabb meg pozitívabb legyek . De azért mindenesetre egy stabil párkapcsolatot nem vetnék meg .
fiú/lány vagy?
Élvezd azt, hogy nem kell alkalmazkodnod senkihez! Am neten is vannak társkeresõk
élvezd az életet, és azt, hogy "szabad" vagy

Az gáz ha nem megyek el osztálykirándulásra 8. osztályban?

Legjobb válasz: Nem,én se mentem..persze az oszti fenyegetett miket h ha nem megyünk el osztályfigyelmeztetõ stb...meg h ez az utolsó alkalom amikkor együtt van az osztály bla bla bla...ha nem akarsz ne menj

Nem, én se mentem..persze az oszti fenyegetett miket h ha nem megyünk el osztályfigyelmeztetõ stb...meg h ez az utolsó alkalom amikkor együtt van az osztály bla bla bla...ha nem akarsz ne menj
Miért lenne gáz? Ha nem akarsz, nem mész. Vannak ezek a , , de ez kötelezõ" dumák, de nem kell bevenni. Iskolába köteles vagy járni, de osztály kirándulni nem, fõleg, ha többnapos.
elmész orvoshoz és beteget jelentesz :) am nem gáz nem kötelezõ

Ha nem megyek sehova, az a baj, ha megyek, akkor az. Normális ez?

Ha itthon vagyok, akkor az a baja a szüleimnek, hogy miért nem megyek szórakozni, stb Ma megyek koncertre, és már 4 napja ezzel szekálnak folyamatosan. Már ott tartok, hogy inkább el se emgyek. Nem értem ?ket. 15/L

Legjobb válasz: koncertre én sem szívesen engedném a gyerekem. De ha te erre készülsz már egy ideje akkor menj el.Ha egyszer már elengedtek akkor ne gondolják meg magukat. Szerintem szeretnék ha néha kikapcsolódnál, de közben meg féltenek is.

koncertre én sem szívesen engedném a gyerekem. De ha te erre készülsz már egy ideje akkor menj el.Ha egyszer már elengedtek akkor ne gondolják meg magukat. Szerintem szeretnék ha néha kikapcsolódnál, de közben meg féltenek is.
Hát lehet nem koncertezésre értik, hogy menj valahova, hanem pl a barátnõddel fagyizni, moziba, sétálni, ilyesmi. Nem tudom, talán ez lehet.
Ok sem tudjak eldonteni, hogy megis mit akarnak. Akrjak hogy elvezd a fiatal korodat, szorakozz, emberekkel legyel, de feltenek is.
Talán az a bajuk, hogy nem oda mész, ahova õk akarják, hogy menj. Például én gyerekkoromban inkább kirándulni mentem volna mindig, anyám meg jobban örült volna, ha a falusi diszkóba jártam volna a falusi gyerekekkel...
ja és nálam is az volt, hogy inkább nem is mentem sehova, csak ne legyen veszekedés. De bánom, mert gyakorlatilag úgy érzem, hogy nem éltem semmit. És jó viszony sincs a családban, hgoy azért megérte volna... Menj ahova csak tudsz és nem rossz dolog. Majd megunják a pampogást...
Nálunk is ugyanez volt, sõt van is, a korodbeli húgommal is ugyanezt csinálják. Kikészítõ, megértelek. :S De sokmindent nem tehetsz, felhozhatod nekik, elmondhatod nekik a problémádat, de az ilyen érthetetlen szülõknél szerintem ez se ér sokat. :S
A kérdező hozzászólása: Kb 3 hete mondom, hogy mennék erre a koncertre, addig örültek is neki. De amióta már biztos, hogy megyek, azóta ez van...
Nincs egy hete, hogy egy pszichiáter (nem az enyém, csak magánemberként) :D azt mondta nekem: "Nincs olyan, hogy normális." Ennél tömörebb megfogalmazást én erre még nem hallottam. Van szokványos, van elterjedt, van kirívó meg még sok minden. (Õ meg bolondokkal foglalkozik. Szó szerint.) Ergo a szüleid biztos nem õrültek, megvan a maguk sok-sok baja, megvan annak is az oka, hogy így viselkednek, és ez nagyjából nem a Te dolgod, Téged most csak kényelmetlenül érint. Próbáld meg magad túltenni ezen, és érezd jól magad a koncerten! Ennél jobbat nem nagyon tehetsz. Szerintem.
Nálam is ugyanez van mindig. Az volt a "legjobb" amikor érettségire tanultam, és a tesoim mentek velencei-tóra.A szüleim teljesen kiborultak, hogy én miért nem megyek, és ezzel szekáltak folyamatosan..
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ mindenkinek! El fogok menni, remélem utána se fognak ezzel [email protected]


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!