Találatok a következő kifejezésre: Ha nem megjönni (282 db)

Tegnap kellett volna megjönnie. A hőm 37, 1 volt ma reggel, de a tesztem negatív. Lehet baba? És ha nem baba, mikor fog megjönni?

Olyan szomorú vagyok, hogy megint nem sikerült... Pé-m volt 2 hete.

Legjobb válasz: Az nem lehet, hogy túl hamar teszteltél? De ha mégis megjönne, akkor majd a következõ hónapban sikerül! Ne kenõdj el, csak pozitívan!

Az nem lehet, hogy túl hamar teszteltél? De ha mégis megjönne, akkor majd a következõ hónapban sikerül! Ne kenõdj el, csak pozitívan!
én is így vagyok, nekem tegnap elõtt nem kellett volna megjönnie, nem is jött meg. Eddig van 2 negatív tesztem. Mellem fáj, fehér folyásom van, fáradékony vagyok. Én se tudom mitõl lehet ez...
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyos vagy. Csak tudod már úgy beleéltem magam, hogy a hõm is rendben, meg nem is jött meg...
A kérdező hozzászólása: Néhány napon belül kiderül! Szorítok Neked!!
Korán teszteltél, várjj egy kicsit, majd teszteljj újra! Szorítok neked!
Nekem is kedden nem kéne megjönnie, és néha be-be szúrkál, nem tudom. Van más tüneted is?
A hasszurka az a tágulástól van és ha nem szedsz gyógyszert minden hónapban van max nem figyeled. A méhfal ahogy vastagszik az izmok tágulnak és szurkál, aztán a mensikor abba marad majd a köv period közepén megint elkezdi.
A kérdező hozzászólása: két napja érzékeny a mellbimbóm, de ennyi. Sajnos a gyakori pisilésre se tudok hagyatkozni, mert az alapból is van.A hasszúrka tegnap elviselhetõ volt, de ma eléggé érzem. Neked van valami tüneted? Mióta próbálkoztok? Én október óta nem szedem a bogyót. Mikor tesztelsz elõször? mivel?
Nekem is hétõ-kedd környékén kellene megjönnie. Nálam egy hete hányinger (fõleg délutánonként, de ma pl egész nap), pár napja iszonyatos cicifájás, a mellbimbómhoz pl hozzá sem tudok érni, még fürdés közben is épp, hogy alig érintem annyira fáj. MOndjuk menszesz elõtt szokott fájni, de ennyire nem. Meg megnõtt a cicim. De hát az is lehet emiatt ugye. Napjában többször érzem, hogy kifejezetten hõemelkedésem van (nem hõmérõzöm), aztán az sitty-sutty eltûnik. Ma pl. délelõtt éreztem, de tegnap és azelõtt pedig délután. Fejfájás, szédülés de ez szerintem a hideg-meleg fronttól van. És nem jöttek ki a ragyáim sem, amik pedig egy héttel a menszesz elõtt szoktak jelentkezni. Hát ennyi, mondjuk ettõl még simán megjöhet. :)
Jaigen, a hasam is fáj picit, néha a bal, néha a jobb oldalon érzek pici szúrást.

Ez tényleg így van? Ha tudom pontosan a tüszőrepedés napját akkor rá 14-napra kell megjönnie, vagy nem megjönnie? (Nekem nem 28 naposak a ciklusaim, hanem 30 felett! )

Legjobb válasz: akkor van álltalában a 14.napom ha valakinek 28 napos a ciklusa mindig a ciklus felénél van peteérés(jobb esetben)szóval ha pl 32 napos a ciklusod akkor kb a 16.napon van pete érésed!és rá 16 napra leszel beteg(ez csak egy péda)akkor kell betegnek lenned!persze ha babát szeretnél akkor azt kívánom hogy ne legyél az!sok sikert

akkor van álltalában a 14.napom ha valakinek 28 napos a ciklusa mindig a ciklus felénél van peteérés(jobb esetben)szóval ha pl 32 napos a ciklusod akkor kb a 16.napon van pete érésed!és rá 16 napra leszel beteg(ez csak egy péda)akkor kell betegnek lenned!persze ha babát szeretnél akkor azt kívánom hogy ne legyél az!sok sikert
Elméletileg így van, de a gyakorlatban 1-2 nap csúszás mind két irányba elõfordulhat.
elsõ válaszoló vagyok!igazad van!azért is írtam hogy jobb esetben!bár az lenne a legegyszerübb ha mindig minden ugyan akkor lenne, és akkor lenne esélye az embernek ezt kiszámolni de hát sajnos ez nem megy ilyen egyszerüen mint ahogy sajnos sok más dolog sem!
Az nem igaz, hogy mindig középidõben van a peteérés. Ez csak 28 napos ciklusnál van. Te jól írtad, a peteéréstõl a menstruációig minden esetben 14 nap telik el. Tehát az elsõ válaszoló példáját hozva: 32 napos ciklusnál a peteérés a 18. napon van.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!Nekem pont a 18. napon volt!Remélem nem fog megjönni!
Igen, úgy van ahogy az elõzõ válaszoló is mondja. A peteérés bármikor is van, utána mindig 14 nap múlva jön meg a menstruáció, ugyanis a luteális szakasz éppen 14 napig tart.
Pontosabban: a luteális szakasz 12-tõl 16 napig tart. Egyéne válogatja. Nekem pl. 13. De legalább ez nem változik.
Nekem mindig 17 nap a luteális szakasz... nem igaz, hogy mindig 14 nap.
ezt a 14. napon meg félidõs peteérést én sem értem..mert én mikroszkópos ovu tesztet használok, és amikor páfrányos akkor aznap van peteérésem ugye..na most nekem utána 3-4 napra mindig megjött eddig..sajnos mert nem sikerült teherbe esnem..akkor most mi igaz és mi nem???

Elvileg 24-én kéne nem megjönnie. Vettem egy Easy Pregnancy tesztet hogy 24-én majd megcsinálom ha nem jön meg, mert szép ajándék lenne ha a fa alá tehetném. Mutathat akkor pozitívat?

Elvileg a 12. napon volt pé-m! Teszteljek akkor? Vagy majd várjak vele? Szerintetek ez a teszt jó? Ki fogja mutatni ha sikerült most teherbe esnem?

Legjobb válasz: Ha a 12-ik napon volt pé-d, akkor a 26-ik vagy 27-ik napon kéne ( nem kéne ) megjönnie. Az lesz a 24-e? Mert ha igen, tesztelj nyugodtan.

Ha a 12-ik napon volt pé-d, akkor a 26-ik vagy 27-ik napon kéne ( nem kéne ) megjönnie. Az lesz a 24-e? Mert ha igen, tesztelj nyugodtan.
szia Nekem is akkor nagyon nem kéne megjönnie... :) Az én dokim azt mondta, hogy tesztelhetek akkor, ezek a mai tesztek jók kimutatják ha babás vagy. Nézd meg a teszt érzékenységét. A 20-as az már elég jó, ha babás vagy, kimutatja. Szerinte... Én is azt szeretném a fa alá... Szurkolok magunknK...
Nekem a nemvárt elõtt 1 nappal kimutatta ez a teszt. Remélem sikerült! Boldog karácsonyt nektek! 30 hetes kismami
de jó ötlet!remélem összejön mindkettõtöknek!
A kérdező hozzászólása: Megnéztem, és ez a teszt 20-as érzékenységû! Jaj már nagyon izgulok, hogy mi lesz! :)
Okés írok én is feltétlenül... Nagyon reménykedem már egy éve próbálkozunk, és ez a legnagyszerûbb alkalom lenne... Remélem a jézuska hoz nekünk kicsi babát :)
Az elsõ vagyok. A 28. nap - vagyis huszonnegyedike - neked a 16-ik dpo lesz ( dpo= day post ovulation ) Akkor már kb 96 %-ban pozitív a teszt, ha van baba. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nektek is Boldog Karácsonyt! És még írok!
A kérdező hozzászólása: :) Én is szurkolok Neked is! Remélem hogy tényleg így lesz és a pozitív tesztet tudjuk majd a fa alá (vagy a fára eldugni-"keresd meg") tenni! :) Majd írjunk még ha van kedved ide hogy kinek hogy alakul a ciklusa! És feltétlen azt is ha tesztelünk!
A kérdező hozzászólása: A 24-e lesz a 28. napom, de a hõbõl és ovutesztbõl tudom hogy akkor volt. Akkor reménykedem hogy kimutatja és hogy sikerült!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a bíztatást! Rámfér! Akkor bízzunk a Jézuskában :)

Szeretném eltolni a menstrucáiómat. Augusztus 16. -án szeretném, ha nem lenne. Június 16. -án fog megjönni, általában 7 napos szokott lenni és 27-28 naponta jön meg. Mikor kezdjem el a fogamzásgátlót szedni, hogy biztosan eltolja pár nappal?

Legjobb válasz: Ha június 16-án fog megjönni, akkor kell elkezdeni a fogamzásgátlót szedni. Onnantól számolva 21 napig szeded a tabit, majd jön a hét napos szünet. Akkor megjön a mensid augusztus 9 körül. Augusztus 13-án kezded el szedni a követlezõ levelet és szerintem 16-ára tuti elmúlik már a mensid. De ha most kezded el szedni majd a tabit, akkor lehet, hogy egész hónapban vérezni fogsz egy kicsit a tabi mellett, szóval az elsõ levélnél még nem száz százalék, hogy nem fogsz vérezni akkor, amikor nem akarod.

Ha június 16-án fog megjönni, akkor kell elkezdeni a fogamzásgátlót szedni. Onnantól számolva 21 napig szeded a tabit, majd jön a hét napos szünet. Akkor megjön a mensid augusztus 9 körül. Augusztus 13-án kezded el szedni a követlezõ levelet és szerintem 16-ára tuti elmúlik már a mensid. De ha most kezded el szedni majd a tabit, akkor lehet, hogy egész hónapban vérezni fogsz egy kicsit a tabi mellett, szóval az elsõ levélnél még nem száz százalék, hogy nem fogsz vérezni akkor, amikor nem akarod.
Egggész hónapban???

Stodette fogamzásgátlót szedek. Hétvégén nyaralni készülünk, és nekem épp akkor fog megjönni. Most vettem be az utolsó szemet. Ha nem tartok most szünetet, akkor az azt jelenti, hogy ebben a hónapban kimarad a menstruációm? Valaki használta már így?

Legjobb válasz: Igen,akkor most kimarad,kihagyás nélkül szedd be a következõ levéllel is és majd ha azt is beszedted akkor fog megjönni.Mikor én toltam el így a havimat kicsit fájt a hasam meg a cicim is feszült de amúgy semmi para vele.

Igen, akkor most kimarad, kihagyás nélkül szedd be a következõ levéllel is és majd ha azt is beszedted akkor fog megjönni.Mikor én toltam el így a havimat kicsit fájt a hasam meg a cicim is feszült de amúgy semmi para vele.
. . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--
A kérdező hozzászólása: köszönöm a hozzászólásod, valószínû, hogy még nem hallottál errõl a gyógyszerrõl.A tájékoztatóban le van írva, hogy így lehet késleltetni a menstruációt.Arra lettem volna kíváncsi, hogy másnál hatásos volt-e :( Sajnos én olyankor a görcsöktõl fel sem bírok állni, ezért szerettem volna eltolni. :( még egyszer köszönöm a sokatmondó kommentedet
A kérdező hozzászólása: Kedves Második Hozzászóló!Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!!!!!!

Úgy szeretném ha végre megjönne de meddig várjak még mert azt irták az always kis könyvben hogy pms tünetek meg ilyenek és nekem mind meg van de nem akar megjönni. Ez normális?

Legjobb válasz: Õszinte leszek, nem tudom, hogy hány éves vagy, de amikor én voltam annyi idõs, hogy a kezünkbe nyomták a kiskönyveket, mindig azt olvasgattam, és amikor az osztályban sorba megjött mindenkinek, akkor nagyon irigykedtem rájuk. Várj türelemmel, neked is megfog jönni. valaki már 12 évesen, valaki csak 16 évesen kezd el elõször menstruálni. nekem már több mint négy éve megvan, és minden tininek azt tanácsolom, hogy ne sürgesse, mert lesz ha meg már megvan az lesz a baj. Akkor pedig már nem tudod visszacsinálni a dolgot, és lesznek napjaid, amikor azt is pokolba kívánod, hogy nõnek születtél.... ugyhogy várj türelemmel, és örülj, hogy még nem jött meg :D

Õszinte leszek, nem tudom, hogy hány éves vagy, de amikor én voltam annyi idõs, hogy a kezünkbe nyomták a kiskönyveket, mindig azt olvasgattam, és amikor az osztályban sorba megjött mindenkinek, akkor nagyon irigykedtem rájuk. Várj türelemmel, neked is megfog jönni. valaki már 12 évesen, valaki csak 16 évesen kezd el elõször menstruálni. nekem már több mint négy éve megvan, és minden tininek azt tanácsolom, hogy ne sürgesse, mert lesz ha meg már megvan az lesz a baj. Akkor pedig már nem tudod visszacsinálni a dolgot, és lesznek napjaid, amikor azt is pokolba kívánod, hogy nõnek születtél.... ugyhogy várj türelemmel, és örülj, hogy még nem jött meg :D
Akkor kell aggódni, és persze orvoshoz menni, ha 16 éves korodig nem menstruálsz. Nem írtad hány éves vagy.
Addig örülj amíg nincs meg.
én is nagyon vártam, és már kezdtem aggódni, aztán 14 évesen egy tábor elsõ napján jött meg. Hát, oda voltam boldogságtól, mit ne mondjak-.- ne várd (a májust, hiszen közelít a tél)! semmi jó nincs benne. Fáj, hosszú, véres, mindig izgulhatsz, hogy mikor telik meg a cucc, amikor megvan, nincs jó kedved, barátodnak sem épp jó ez az idõszak

Holnap nem kéne megjönnie! Mennyi esélyem van és mikor teszteljek? Ha terhes vagyok milyennek kell lennie a folyásnak? És ha nem vagyok az, akkor milyen?

A h?m már napok óta 37,0 és 37,2 között van! A melleim nagyon húznak lefelé, nagyon fájnak! A hasam néha szúr, de aztán elmúlik! Nem tudom, hogy mi lesz holnap! Jó lenne ha nem jönne meg!

Legjobb válasz: Nekem is holnap nem kéne megjönnie. Ugyanezek a tüneteim ,mint neked, de valahol itt legbelül érzem, hogy megfog sajnos jönni. Nagyon drukkolok,hogy mindkettõnknél baba legyen:) Pussz

Nekem is holnap nem kéne megjönnie. Ugyanezek a tüneteim , mint neked, de valahol itt legbelül érzem, hogy megfog sajnos jönni. Nagyon drukkolok, hogy mindkettõnknél baba legyen:) Pussz
A kérdező hozzászólása: Az igazság az, hogy belül én is érzem, hogy ez most megint nem jött össze! :(
Nekem ilyenkor már kimutatta a teszt. Corax (dm-es), vagy HCG dei (gyógyszertári). Sok sikert kívánok mindkettõtöknek!!!
Na én vagyok az ellenpélda! Nekem nem mutatta a teszt rögtön akkor amikor esedékes lett volna a mensi. Úgy elkenõdtem, hogy nagyon. 1 hét késés után csináltam másig tesztet, ami kimutatta, de olyan halvány lett a második csík, hogy azt hittem rosszul látok. Rá 3 napra is csináltam mégegy tesztet, és az már egy kicsit erõsebb volt, úgyhogy el mertem hinni, hogy nem a szemem káprázik. Úgyhogy ha éppen aznap nem mutatja ki, nem szabad elkenõdni, mert lehet még kevés a hcg a szervezetben. Szorítok nektek! 22 hetes kismama

Ha 10kén kellenne nem megjönnie, akkor már tüneteimnek kellenne lennie?

Mert semmi tünet ami terhességre utalna,csak fájnak a lábaimba az erek,amik eddig soha

Legjobb válasz: nem kéne. nekem 28án kellett volna megjönnie,és 15-e környékén volt az elsõ rosszullétem. (köv. hónapban) elötte max annyi h többet jártam pisilni.

nem kéne. nekem 28án kellett volna megjönnie, és 15-e környékén volt az elsõ rosszullétem. (köv. hónapban) elötte max annyi h többet jártam pisilni.
Én is 10-ére nem várom nekem annyi tünetem van hogy televan a melem apró barna foltokkal és feszél semmi más se mensiis tünetem semmi
A kérdező hozzászólása: Az jó jel, ugy hallottam terhesség miatt megváltozik a mell, mellbimbó bebarnul.Majd írj mi lett :D szorítok
Én is 10.-re nem várom! Nekem néha vannak mensis fájdalmaim meg néha mellfeszülés és a görbém felugrott pár napja!
9:46-os válaszoló vagyok: nem az egész barnult be hanem iylen nagyon apró kis foltok vannak rajta ilyen még sose volt hát remélem babucit jelent
Nem kell. Lehet, hogy késõbb sem lesznek tüneteid, mert nem mindenkinek vannak.
Mizu veletek akiknek 10.én nem kéne megjönnie? Hogy álltok?
Nem jött még meg semmi tünete hogy megakarna, max annyi hogy tejcsis folyásom van. a hõm ugyan úgy fetnvan
A kérdező hozzászólása: még nekem sincs semmi jel :D mikor teszteltek?én még nem merek

Márc.27. -én kellett volna megjönni e de hála az istenek még nem jött meg! Elég érzékenyek a melleim, ha nem eszik akkor remeg a gyomrom mitől lehet?

Az lehetséges hogy összejött a baba? Reggel mikor felkellek mindig szakad rólam a viz,ez a h?emelkedést mutathatja?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem van esély a terhességre! :-) Nekem is 27-én kellett volna megjönnie, de nem jött! Én reggelente ébredés után mérem, mindig 37 fok! Én álmos vagyok most is... Remélem, hogy végre sikerült, bár nem kiabálnám el. Mikor fogsz tesztelni és mivel? Szia!

Szia! Szerintem van esély a terhességre! :-) Nekem is 27-én kellett volna megjönnie, de nem jött! Én reggelente ébredés után mérem, mindig 37 fok! Én álmos vagyok most is... Remélem, hogy végre sikerült, bár nem kiabálnám el. Mikor fogsz tesztelni és mivel? Szia!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!