Találatok a következő kifejezésre: Ha nem megelégedve az orrommal (1 db)

Ha nem vagyok megelégedve az orrommal és szeretném megműttetni, akkor a műtétet valamilyen formában támogatja a biztosító, vagy az egészet saját zsebből kell finanszírozni?

Hallottam hogy pszichológus ezt igazolhatja és akkor valamiféle támogatást kaphat az illet?, de ebben nem vagyok biztos.

Legjobb válasz: Hát, szerintem baromi necces. Inkább arra számítanék a helyedben, hogy nem támogatja a tb.

Hát, szerintem baromi necces. Inkább arra számítanék a helyedben, hogy nem támogatja a tb.
Én sem hiszem, hogy az ilyesmit a TB támogatja. Állítólag az orrmûtétek rizikósak, mert (1) egy idõ után az orr újra átalakul, tehát nem lesz mindig olyan mint a mûtét után. (2) lehet, hogy a sebész nem tud neked olyan orrot csinálni, ami jól áll. Szóval gondold meg ezt a mûtétet légyszi!
Szerintem nem tamogatja. Az ilyen problemakkal kuszkodo embereket elkuldik arra hivatkozva, hogy ' a mutet nem javitja az eletkorolmenyeiket'.
Van akinek megcsinálják orrsövény-mûtét címszó alatt megcsinálják, van akinek tényleg támogatnak lelki okok miatt (de a pszichológust, pszichiátert nem vered át, szóval tényleg komoly kell legyen hogy rábólintson, vagy szintén csúszópénz).


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha plasztikáztatom a mellem, attól még lesz tejem ha terhes leszek és ugyanúgy szoptathatok?

13

Akiken fülplasztikát végeztek érzéstelenítéssel, altatás nélkül azoknak mi a tapasztalatuk?

Én nem is a fájdalomtól félek hanem inkább attól, hogy hallani fogom ahogy a porcok recsegnek meg hasonlók. 15/l

3

Azok, akik már plasztikáztattak, mik a tapasztalatok? Dolgozathoz.

Dolgozatom témája a plasztikai sebészet és mivel nincs a környezetemben olyan személy, aki átesett volna ilyen beavatkozáson itt próbálkozom. Elsősorban arra lennék kíváncsi megbánta-e, ha igen miért, volt-e azóta másik műtéten, család támogatta-e, orvos hozzáállása stb. Tehát a személyes tapasztalatokat várnám és véleményeket. Köszi.

7

Dr. Molnár Csaba debreceni plasztikai sebészt ismeri valaki?

Mi a vélemény róla?

0

Dr László Gyuláról vélemények (orrplasztikával kapcsolatban főként)?

Alapjában véve nagyon jó orvosnak írják le fórumokon, de mivel az Aesthetica magánklinikán dolgozik jelenleg, ezért elbizonytalanodtam, ugyanis az intézménynek nem túl jó híre. Viszont az is fura, hogy nagyon ellentétesek a vélemények, valaki teljesen meg van velük elégedve, mások pedig csak a legrosszabbakat tudják elmondani a klinikáról.

0

Ha egy híres, gyönyörű nő hasonmásává műtetném magam több esélyem lenne a férfiaknál?

http://wallpapers-pro.com/wp-content/uploads/2012/10/Nina-Do..


Pl. rájuk gondoltam, alakom, hajam ok, igazából csak orr, arc, száj alakítás lenne, kb mennyibe kerülne?

11

Orrplasztika megéri?

Sajnos nagy orrot örököltem, ami suliban pár megjegyzést is kapott, és lelkiekben is elég rosszul érint, ha valaki említést tesz róla, ha vicc is nagyon sértőnek érzem.Viszont a műtéttől eléggé félek, mert ha elrontják életem végéig viselhetem a nyommát, és persze nem kis pénz. Tisztában vagyok vele, hogy ez alapvető rizikó, de sokkal nagyobb önbizalmam lenne kisebb orral. Valakinek tapasztalat?

8

Állami kórházban is plasztikáznak? Ha igen mennyivel olcsóbban? Milyenek a felszerelése stb?

Olvastam itt hogy valaki állami kórházba plasztikáztata az orrát, de nem tudom igaz vagy sem.. És ha igen hogy kell oda bejelentkezni? Nagyon szeretnék orrplasztikát de 600 ezrem nincs jelenleg rá...Nagyon hálás lenne ah valaki tudna mondani konkrétumot

2

Szemhéjplasztika (alsó-felső) Tudnátok ajánlani nekem egy jó orvost, illetve klinikát, ahol megbízhatóan, szépen dolgoznak?

8

Március 12-én kisajakplasztikám lesz! Vélemények?

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!