Találatok a következő kifejezésre: Ha nem megelégedve az (14 db)

Ugyanazon a szinten nem, kivéve ha annyira nem vagy megelégedve vele, hogy meg is buktál.
A kérdező hozzászólása: Óóó, ez nem jó hír. Azt hittem, hogy lehet. Akkor elõrehozott érettségit csak akkor érdemes tenni, hogyha már 100%-ban biztos vagyok magamban.

Ha nem vagyok megelégedve az érettségi eredményemmel. Októberben letehetem újra? Vagy csak emeltezhetek?

Legjobb válasz: Ha már van érettségi bizonyítványod, akkor tehetsz ismételt érettségit középszinten is, pénzért.(Kb 10 ezer)Ha elõrehozottat tettél, és azzal nem vagy megelégedve, akkor csak emelt szinten javíthatsz a bizonyítvány megszerzéséig.

Ha már van érettségi bizonyítványod, akkor tehetsz ismételt érettségit középszinten is, pénzért.(Kb 10 ezer)Ha elõrehozottat tettél, és azzal nem vagy megelégedve, akkor csak emelt szinten javíthatsz a bizonyítvány megszerzéséig.

Az emagról akarok rendelni egy telefont, ha nem vagyok vele megelégedve akkor visszaküldhetem 15 napon belül, vagy hogy van ez?

Látom hogy reklámozzák állandóan hogy 15 nap visszaküldési jog. visszaküldhetem és visszafizetik az egész összeget?

Legjobb válasz: On-line vásárlás esetén 8 napod van elállni a vásárlástól. Ha nem teszel kárt a termékben, akkor 8 napig visszaküldheted és visszakapod a pénzt. Lehet, hogy 15 napot ad az üzlet, akkor nézd meg náluk, hogy ez mit jelent!

On-line vásárlás esetén 8 napod van elállni a vásárlástól. Ha nem teszel kárt a termékben, akkor 8 napig visszaküldheted és visszakapod a pénzt. Lehet, hogy 15 napot ad az üzlet, akkor nézd meg náluk, hogy ez mit jelent!
Ne privátba! A postázás már téged terhel. Legjobb ha alaposan utánanézel a terméknek mielõtt megveszed és akkor vissza sem kell küldeni.


Kedves Nõk! Miért jöttök zavarba az olyan mondatoktól, hogy "Elverem a popsid, ha nem viselkedsz rendesen" vagy "Felveszlek titkárnõnek, de csak akkor, ha sosem leszel megelégedve a fizetéseddel"?

Egy efféle jókedvû és pajkos megjegyzésre még nem kaptam kifejezetten negatív reakciót. A legnagyobb szájú lány is csak visszakekeckedett. De mi okozza azt az apró pirulást, azt a szemrebegést vagy a szégyenlõs elfordulást?

Legjobb válasz: Te kérlek, egy tirpák tahó vagy. Nem ettõl fognak benedvesedni ám...

Te kérlek, egy tirpák tahó vagy. Nem ettõl fognak benedvesedni ám...
#3 +1
Nem mindenkinek áll jól ha ilyeneket mond..
Igazából röhejes, hogy azt hiszed, a szexuális zaklatás bármilyen szinten elfogadható. Az meg, hogy számodra kifejezetten élvezetes vagy szórakoztató, elég sokat elmond rólad. Szerintem a szemberebbenéssel csak jobban jársz, nagyon sok nõnek nem csak a szeme, de a keze is meg-megrebbene a drága pofikád irányába, ha ilyet szólnál neki - teljesen jogosan, teszem hozzá.
Én máshogy szórakozok, de úgy látszik nem vagyunk egyformák szerencsére. Lehetõleg ezentúl úgy szórakozz, ha nincs körülötted nõ, mert igencsak taplónak fognak tartani...
Szerintem is max a tükör elõtt szórakoztasd saját magadat, én bírom a vicces, kissé pimasz srácokat, de te inkább szánalmas vagy, nem is kicsit.....
szexuális zaklatás...panda
:D Akkor itt a sok sótlan nõ után szólnék egy értelmeset :D Persze hogy elpirulnak, egyébként ezek minden lánynak jól esnek, zavarukban tesznek így, de pozitív zavarukban ;)
A kérdező hozzászólása: 3-as. Persze, hogy nem :) . Ez csak a szórakozásomat szolgálja... egyébként köszönöm a jelzõket.
A kérdező hozzászólása: szólásszabadság, édesem :)
A kérdező hozzászólása: Társadalmunkon elhatalmasodott az elsõ reakció csapdája. Ez alatt azt értem, hogy válaszainkat elsõ benyomásra tesszük kellõ információ birtoklása nélkül. A fejünkben rengeteg társítás van azzal kapcsolatosan mi jó és mi rossz. Persze ezt az életünkben megélt tapasztalataink és következtetéseink alapján tesszük. Ez olyan, mint a jéghegy, amibe a Titanic beleütközött. Igazad van, amikor megállapítod, hogy ez egy jéghegy. De amikor megítéled, hogy a hajótest érintetlen marad, akkor már tévedsz. Félreértés ne essék. Tökéletesen megértem a reakciókat. Talán elsõ szemlélõként én is taplónak tartanám magam. De amikor benne vagy egy helyzetben, rájössz, hogy egészen más dolgok mozgatják az ügyet, mint azt külsõre gondolnád. Gondolj csak bele... tegyük fel, hogy kiderülne, hogy névtelenül a testvéred, unokatestvéred vagy egy közeli ismerõsöd vagyok. Nem biztos, hogy azok után halálomat kívánnád. Engem sem tartanak taplónak a barátaim, ahogy téged se. És akik velem vannak, nem tartanak ilyenek taplónak. Miért? Mert érezték/érzik, hogy emellett tisztelem õket. Megkérek mindenkit, õrizkedjen a gyors véleménynyilvánítástól!

A győri Liezen Mayer úti rendelőben körzetekre van osztva, mindegyik körzetnél más a szülész-nőgyógyász. Ha nem vagyok megelégedve a körzetemnél az orvossal, mi a teendő?

Legjobb válasz: Szerintem ez ugyanolyan lehet, mint a fogászat?? Szerintem ha van magánrendelõ, igaz biztos szép összeget kell leraknod! , biztosan mehetsz! Én anno szolnokon voltam fogászaton, természtesen másik településrõl. Ott egy hölgy dlgozik, a férje pedig nõgyógyász, és egy a várótermük! Egymással szemben van a fogászat és a nõgyógyászat! Szerintem keress rá a neten, hátha találsz valamit!

Szerintem ez ugyanolyan lehet, mint a fogászat?? Szerintem ha van magánrendelõ, igaz biztos szép összeget kell leraknod! , biztosan mehetsz! Én anno szolnokon voltam fogászaton, természtesen másik településrõl. Ott egy hölgy dlgozik, a férje pedig nõgyógyász, és egy a várótermük! Egymással szemben van a fogászat és a nõgyógyászat! Szerintem keress rá a neten, hátha találsz valamit!

Megcsináltatnátok a ciciteket, ha nem lennétek megelégedve vele, de a pasid/férjed folyamatosan azt mondogatja, hogy "nekem így tetszik ahogy van"?

Amikor megismerkedtünk a férjemmel akkor tetszettem magamnak, tetszettek a melleim, nem voltak nagyok sosem (75B). 15 hónapja szültem, és vissza tért az eredeti méret, persze meg is lógósodott, és abszolút nem tetszem magamnak, nem merek levetk?zni a férjem el?tt, csak melltartóban érzem jól magam.

Legjobb válasz: Szerintem se csináld meg amig gyereket akartok még. És 80Btõl igen a hátad lesz nagyobb, 75Cre esetleg, de én a helyedben csak mellfelvarrást csináltatnék a szilikon nekem sose tetszett, olyan mû, a mû nõket meg nem szeretem(ettöl persze nem leszel teljesen mû, meg cicababa...) A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad. Ne keseredj ha lenne nekem is pénzem adnék a mûtétedre, és egyébként elmehetsz nyugodtam tüdõszûrésre, én se akarok levetkõzni mások elõtt a 70E-s mellméretem miatt, de én voltam tüdõszûrésen és rajtad maradhat egy trikó, azt megengedik. Csak bátran:)

Szerintem se csináld meg amig gyereket akartok még. És 80Btõl igen a hátad lesz nagyobb, 75Cre esetleg, de én a helyedben csak mellfelvarrást csináltatnék a szilikon nekem sose tetszett, olyan mû, a mû nõket meg nem szeretem(ettöl persze nem leszel teljesen mû, meg cicababa...) A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad. Ne keseredj ha lenne nekem is pénzem adnék a mûtétedre, és egyébként elmehetsz nyugodtam tüdõszûrésre, én se akarok levetkõzni mások elõtt a 70E-s mellméretem miatt, de én voltam tüdõszûrésen és rajtad maradhat egy trikó, azt megengedik. Csak bátran:)
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem, hogy 2-3 év múlva lehet lesz kistesó.
figyelj, nem az én döntésem, de várd meg a mûtétet, amíg el nem éritek a kívánt "létszámot". mint láthattad a terhesség megviseli az alakot. ne kelljen kétszer átesned a fájdalmas procedúrán...
Ha tesót terveztek, akkor ne, majd utána. Én is szeretném, de nekem nem lesz rá pénzem soha. :( Szülés elõtt is kicsi melleim voltak (75A), de szülés után teljesen eltûnt belõle a mirigyállomány. :O Képzelj el egy lógós kis bõrdarabkát, ami csupa ránc, a teteje horpadt, a bimbóudvar helyén is egy aszalt, ráncos bõrdarab van. Undorító! Melltartót csak azért veszem fel, hogy elhitessem, hogy van mellem, pedig nincs. :( Én se vetkõzök le a férjem elõtt, hiába vigasztal meg mondogatja, hogy így is tetszem neki. Nem tudok megbékélni vele, de nálam ez már szerintem pszichiátriai szintû, mert még tüdõszûrésre se járok el, mert nem akarom, hogy bárki lásson. :( Hülye vagyok, tudom jól. Ha lenne pénzem, azonnal mennék nõt csináltatni magamból, mert mi már nem tervezünk több gyermeket (kettõ van).
80/b-tõl a hátad lesz nagy nem a melled... ha én a te helyzetedben lennék, szilikont nem tetenék bele, max felvarratnám, h ne lógjon.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat, egyenlõre még csak gondolkodom rajta, és ha lesz kistesó, akkor mindenféleképpen csak utána vágok bele, ha úgy döntök. A szilikont csak azért szeretném, mert formátlan, kis hegyes vmi lett a mellembõl, ha lehajolok akkor olyan mint öreganyámé :S
oylan hülyék vagytok... én 20 vagyok nem is idõs, mégsem érdekel hogy milyen a melle annak akit szeretek, úgy tetszik ahogy van, ha nem hiszitek el.... de én kidobnám a bnõmet, ha megmûttetné, sztem undorító hülyeség... de ti tudjátok, egyébként a bnõm vmelyik rokona mûtette meg 2x mer nem tetszett neki hogy nagy lett, aztán visszamûttette

Mit csináljak, ha nem vagyok megelégedve a fura tekert nyakammal, illetve az erősen kiálló ádámcsutkámmal?

Már volt csaj, aki tekert nyakúnak nevezett na meg hatalmas az orrom is azzal is folyton piszkálnak. Nagyon nem jó ez így én csak egy rendes barátnőre vágyom, de hát így...

Legjobb válasz: Szilvásbuktát. Ettõl még lesz barátnõd, ne idegeskedj.:)

Szilvásbuktát. Ettõl még lesz barátnõd, ne idegeskedj.:)
Felejtsd el, úgysem tudsz vele mit csinálni, talán levágod?
Nekem meg görbe a nagylábujjam: az se érdekel senkit. Hülyeségeken agyalsz, feleslegesen.
A kérdező hozzászólása: 3-as de azt legalább nem látják, engem még csúfoltak is mrá a külsõm miatt, pont lányok. Persze hülyeség, mégsem kellek a lányoknak. :(
miért ne lenne, az elõnyõs is lehet, sõt jól is tud állni, ha látszik az ádámcsutka, miért tekert nyakú? látszik körbe egy csík, de komolyan ne foglalkozzál már ilyen marhaságokkal, lesz barátnõd N
Nem ezért nem tetszel a lányoknak, hanem mert önbizalomhiányod van. Nem kell törõdni a csúfolódókkal, hiszen ostobák.

Ugy gondolom fogynom kellene valaki azt mondja nem de én mégsem vagyok megelégedve az alakommal szeretném ha valamennyivel kisebb lenne a hasam kb 3-4cm felesleg van! Szerintetek hogy legyek vékonyabb?

szóval 53-54kg vagyok mondjuk a súlyommal nincs bajom a méreteim 80 60 90 evvel van bajom igazán a csíp?mmel combról könnyen lemegyek de csíp? és has nem megy ugylátszik ezek a problémásak nállam.. mit tudnátok ajánlani hogy formásabb legyek ?

Legjobb válasz: Futás jó lesz, étrenddel. Utána pedig súlyzós edzés jöhetne 1másfajta étrendel hogy szedj 1kis izmot. Hisz az adja az emberi test alakját, jobb esetben.

Futás jó lesz, étrenddel. Utána pedig súlyzós edzés jöhetne 1másfajta étrendel hogy szedj 1kis izmot. Hisz az adja az emberi test alakját, jobb esetben.
90-60-90 a legideálisabb alak. Fogynod semmikép sem kell. Ha pedig nem vagy elég formás, akkor zsírt leadni(már ha van egyáltalán) aztán pedig izmot felszedni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) futásra gondoltam szobabicikli esetleg ugrálókötél és persze normális étrend remélem beválik!
igen. sztem is keress ilyen edzésprogramokat meg végezz felülést hogy fomásabb legyen. azonnal nem is de ha kitartó leszel látszani fog az eredmény :D am milyen magas vagy? :) ))
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszod!:)
A kérdező hozzászólása: am 168cm magas vagyok
akkor sztem tökéletes a súlyod!! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm!:)

Ha nem vagyok megelégedve az orrommal és szeretném megműttetni, akkor a műtétet valamilyen formában támogatja a biztosító, vagy az egészet saját zsebből kell finanszírozni?

Hallottam hogy pszichológus ezt igazolhatja és akkor valamiféle támogatást kaphat az illet?, de ebben nem vagyok biztos.

Legjobb válasz: Hát, szerintem baromi necces. Inkább arra számítanék a helyedben, hogy nem támogatja a tb.

Hát, szerintem baromi necces. Inkább arra számítanék a helyedben, hogy nem támogatja a tb.
Én sem hiszem, hogy az ilyesmit a TB támogatja. Állítólag az orrmûtétek rizikósak, mert (1) egy idõ után az orr újra átalakul, tehát nem lesz mindig olyan mint a mûtét után. (2) lehet, hogy a sebész nem tud neked olyan orrot csinálni, ami jól áll. Szóval gondold meg ezt a mûtétet légyszi!
Szerintem nem tamogatja. Az ilyen problemakkal kuszkodo embereket elkuldik arra hivatkozva, hogy ' a mutet nem javitja az eletkorolmenyeiket'.
Van akinek megcsinálják orrsövény-mûtét címszó alatt megcsinálják, van akinek tényleg támogatnak lelki okok miatt (de a pszichológust, pszichiátert nem vered át, szóval tényleg komoly kell legyen hogy rábólintson, vagy szintén csúszópénz).

Ha vettunk mobilnetet es volt 2 és husegdij akor azt le lehet mondani hogyha nem vagyunk megelegedve ezel a szaral?

Legjobb válasz: Úgy tudom akkor fizetni kell. Szerzõdéstõl függõen mennyit. Nekem volt olyan szerzõdésem, hogy felmondás esetén a hátralévõ teljes idõt ki kellett fizetni. Azaz semmi értelme nem volt lemondani. Amint lejárt otthagytam õket.

Úgy tudom akkor fizetni kell. Szerzõdéstõl függõen mennyit. Nekem volt olyan szerzõdésem, hogy felmondás esetén a hátralévõ teljes idõt ki kellett fizetni. Azaz semmi értelme nem volt lemondani. Amint lejárt otthagytam õket.
A kérdező hozzászólása: koszi:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!