Találatok a következő kifejezésre: Ha nem megelégedve (33 db)

Ha nem vagyok megelégedve az érettségi eredményemmel. Októberben letehetem újra? Vagy csak emeltezhetek?

Legjobb válasz: Ha már van érettségi bizonyítványod, akkor tehetsz ismételt érettségit középszinten is, pénzért.(Kb 10 ezer)Ha elõrehozottat tettél, és azzal nem vagy megelégedve, akkor csak emelt szinten javíthatsz a bizonyítvány megszerzéséig.

Ha már van érettségi bizonyítványod, akkor tehetsz ismételt érettségit középszinten is, pénzért.(Kb 10 ezer)Ha elõrehozottat tettél, és azzal nem vagy megelégedve, akkor csak emelt szinten javíthatsz a bizonyítvány megszerzéséig.
Ugyanazon a szinten nem, kivéve ha annyira nem vagy megelégedve vele, hogy meg is buktál.
A kérdező hozzászólása: Óóó, ez nem jó hír. Azt hittem, hogy lehet. Akkor elõrehozott érettségit csak akkor érdemes tenni, hogyha már 100%-ban biztos vagyok magamban.

Lányok titeket gátlásossá tesz ha nem vagytok megelégedve a saját puncitokkal vagy emiatt nincsenek problémák fejben?

Legjobb válasz: A mellméretem jobb zavar, mint a lenti régió kinézete. Sõt utóbbi kb egyáltalán nem érdekel, nem azt mondom, hogy hagyom szabadon nõni a dzsungelt, de nem aggodalmaskodok, hogy úristen hogy néz ki, mert mire egy pasi odakerül, hogy nézegessük, addigra legtöbbször kb már leszarja, van rajta lyuk az a lényeg. Ha már alpárian szeretnék fogalmazni. A testemmel több problémám van. Kicsi a mellem, biztos nagy a fenekem, jajj istenem az ott narancsbõr? Ezek problémák, nem az hogy hogy néz ki lent. Mindenkinek más. Szerintem a legtöbb lány nem aggódik emiatt annyit, mint a fiúk, hogy jajj elég nagy?

A mellméretem jobb zavar, mint a lenti régió kinézete. Sõt utóbbi kb egyáltalán nem érdekel, nem azt mondom, hogy hagyom szabadon nõni a dzsungelt, de nem aggodalmaskodok, hogy úristen hogy néz ki, mert mire egy pasi odakerül, hogy nézegessük, addigra legtöbbször kb már leszarja, van rajta lyuk az a lényeg. Ha már alpárian szeretnék fogalmazni. A testemmel több problémám van. Kicsi a mellem, biztos nagy a fenekem, jajj istenem az ott narancsbõr? Ezek problémák, nem az hogy hogy néz ki lent. Mindenkinek más. Szerintem a legtöbb lány nem aggódik emiatt annyit, mint a fiúk, hogy jajj elég nagy?
Egyáltalán nincs. Egyrészt elég egoista vagyok, másrészt meg tisztában vagyok, azzal, hogy ha egy pasi leveszi a bugyimat, és azért nem dug meg, mert nem tetszik neki a puncim, akkor az nem a megfelelõ ember a szexhez. Ennyi. Ráadásul a szexet nem lehet úgy élvezni, ha az ember, teljesen mindegy, hogy nõ vagy férfi, másra sem gondol, csak arra, hogy bizonyos testrészei hogyan néznek ki. Vajon jól esik-e a fény a fenekemre, vajon lovaglás közben nem dobálja magát a mellem túlságosan? Vajon ha így fekszek, nem túl hurkás a derekam? Vajon tetszik neki a puncim? Mi van, ha rossz ízûnek találja a farkam? És társai. Ha valaki ilyeneken görcsöl, sosem fogja igazán élvezni a szexet. Mindenkinek vannak tökéletlenségei, de azoknak nem kell jelentõséget tulajdonítani. Tudomásul kell venni, hogy na, ez van, és ennyi. Ha valaki azért nem nyalna ki, mert szerinte nem elég pornósztáros kinézetû a vaginám, akkor egy kicsit se bánkódnék, mert olyasvalakit érdemlek a szexben (és mindenki más is), aki képes elvonatkoztatni a társadalom meg a média által szajkózott idióta, nulla jelentõségû szépségideáloktól. Ha tudod, hogy az ember, aki levetkõzik elõtted nem úgy néz ki, mint a nõ a magazinon (és már miért nézne ki úgy, még a nõ a magazinon sem úgy néz ki, mint a nõ a magazinon), akkor nem lehet gond.
Nekem már semmi miatt nincsenek gátlásaim. Annyi, hogy én nem erõltetek rá semmit a másikra, amihez meg kedve van, csinálja. Ha magától belemegy olyanba, ami nem jó neki, akkor magára vessen.
Szerintem ez teljesen személy függõ. Mivel az is mindenkinél más, nincs 2 egyforma, az aki hajlamos a külseje miatt gátlásos lenni, emiatt is az lehet. Mert ha nem elégedett vele, félhet, hogy más is így gondolja...
#1: "A mellméretem jobb zavar" ... majd: "Szerintem a legtöbb lány nem aggódik emiatt annyit, mint a fiúk, hogy jajj elég nagy?" Most akkor mi van? Aggódsz, hogy elég nagy-e, aztán jössz azzal, hogy a lányok nem aggódnak, mint a fiúk? :D ... gondold újra! :)
Akarom mondani #3
Kedves 5-ös. A mellem mérete jobban zavar megfelel fiú verzióban annak, hogy elég izmos a felsõtestem? Az elég nagy-e a szerszám pedig a jól néz ki a puncimmal. Legalábbis szerintem. Tehát nem ugyanazért a régióért aggódunk, mint a fiúk, hogy jól néz-e ki :) Mert a gyakorit nézegetve a fiúk nem kérdezik meg, hogy elég izmos vagyok-e, viszont azt igen jól néz-e ki vagy elég nagy-e a lábuk közötti himbilimbi :D A lányok meg inkább arra kérdeznek rá elég nagy-e formás-e a mellük.

Megcsináltatnátok a ciciteket, ha nem lennétek megelégedve vele, de a pasid/férjed folyamatosan azt mondogatja, hogy "nekem így tetszik ahogy van"?

Amikor megismerkedtünk a férjemmel akkor tetszettem magamnak, tetszettek a melleim, nem voltak nagyok sosem (75B). 15 hónapja szültem, és vissza tért az eredeti méret, persze meg is lógósodott, és abszolút nem tetszem magamnak, nem merek levetk?zni a férjem el?tt, csak melltartóban érzem jól magam.

Legjobb válasz: Szerintem se csináld meg amig gyereket akartok még. És 80Btõl igen a hátad lesz nagyobb, 75Cre esetleg, de én a helyedben csak mellfelvarrást csináltatnék a szilikon nekem sose tetszett, olyan mû, a mû nõket meg nem szeretem(ettöl persze nem leszel teljesen mû, meg cicababa...) A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad. Ne keseredj ha lenne nekem is pénzem adnék a mûtétedre, és egyébként elmehetsz nyugodtam tüdõszûrésre, én se akarok levetkõzni mások elõtt a 70E-s mellméretem miatt, de én voltam tüdõszûrésen és rajtad maradhat egy trikó, azt megengedik. Csak bátran:)

Szerintem se csináld meg amig gyereket akartok még. És 80Btõl igen a hátad lesz nagyobb, 75Cre esetleg, de én a helyedben csak mellfelvarrást csináltatnék a szilikon nekem sose tetszett, olyan mû, a mû nõket meg nem szeretem(ettöl persze nem leszel teljesen mû, meg cicababa...) A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad. Ne keseredj ha lenne nekem is pénzem adnék a mûtétedre, és egyébként elmehetsz nyugodtam tüdõszûrésre, én se akarok levetkõzni mások elõtt a 70E-s mellméretem miatt, de én voltam tüdõszûrésen és rajtad maradhat egy trikó, azt megengedik. Csak bátran:)
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem, hogy 2-3 év múlva lehet lesz kistesó.
figyelj, nem az én döntésem, de várd meg a mûtétet, amíg el nem éritek a kívánt "létszámot". mint láthattad a terhesség megviseli az alakot. ne kelljen kétszer átesned a fájdalmas procedúrán...
Ha tesót terveztek, akkor ne, majd utána. Én is szeretném, de nekem nem lesz rá pénzem soha. :( Szülés elõtt is kicsi melleim voltak (75A), de szülés után teljesen eltûnt belõle a mirigyállomány. :O Képzelj el egy lógós kis bõrdarabkát, ami csupa ránc, a teteje horpadt, a bimbóudvar helyén is egy aszalt, ráncos bõrdarab van. Undorító! Melltartót csak azért veszem fel, hogy elhitessem, hogy van mellem, pedig nincs. :( Én se vetkõzök le a férjem elõtt, hiába vigasztal meg mondogatja, hogy így is tetszem neki. Nem tudok megbékélni vele, de nálam ez már szerintem pszichiátriai szintû, mert még tüdõszûrésre se járok el, mert nem akarom, hogy bárki lásson. :( Hülye vagyok, tudom jól. Ha lenne pénzem, azonnal mennék nõt csináltatni magamból, mert mi már nem tervezünk több gyermeket (kettõ van).
80/b-tõl a hátad lesz nagy nem a melled... ha én a te helyzetedben lennék, szilikont nem tetenék bele, max felvarratnám, h ne lógjon.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat, egyenlõre még csak gondolkodom rajta, és ha lesz kistesó, akkor mindenféleképpen csak utána vágok bele, ha úgy döntök. A szilikont csak azért szeretném, mert formátlan, kis hegyes vmi lett a mellembõl, ha lehajolok akkor olyan mint öreganyámé :S
oylan hülyék vagytok... én 20 vagyok nem is idõs, mégsem érdekel hogy milyen a melle annak akit szeretek, úgy tetszik ahogy van, ha nem hiszitek el.... de én kidobnám a bnõmet, ha megmûttetné, sztem undorító hülyeség... de ti tudjátok, egyébként a bnõm vmelyik rokona mûtette meg 2x mer nem tetszett neki hogy nagy lett, aztán visszamûttette

Hogy kell gyermekorvost váltani, ha nem vagyok megelégedve a jelenlegivel?

Kinek és mit kell és illik mondani? Kivel beszéljek el?bb, a leend?vel vagy a mostanival? Olyan kellemetlen szitu, veletek fordult el? ilyen?

Legjobb válasz: A világon semmit nem kell mondani, nem kell kikérni a gyerek papírjait se. Egyszerûen elsétálsz a leendõ orvoshoz és elmondod, hogy ezentúl õt szeretnéd a ygerek háziorvosának. Õ hivaatalból átkéri a papírokat-amiket egyébként ki se adhatnak neked...-és ennyi. Azt kell csak tudni hozzá, hogy nem köteles elvállalni, ha nem tartozol a hivatalos körzetébe, de nem nagyon szoktak senkit visszautasítani.

Az újtól meg kell kérdezni h átvesz e. A kartont nem kell elkérned, oda sem adnák.A réginek nem muszáj szólni, de azért illik szerintem. Annyit mondasz, hogy át szeretnétek menni xy rendelésére. Kínos kicsit, de nem te vagy az elsõ és az utolsó sem.
A világon semmit nem kell mondani, nem kell kikérni a gyerek papírjait se. Egyszerûen elsétálsz a leendõ orvoshoz és elmondod, hogy ezentúl õt szeretnéd a ygerek háziorvosának. Õ hivaatalból átkéri a papírokat-amiket egyébként ki se adhatnak neked...-és ennyi. Azt kell csak tudni hozzá, hogy nem köteles elvállalni, ha nem tartozol a hivatalos körzetébe, de nem nagyon szoktak senkit visszautasítani.
Úgy van, ahogy elõttem írták.Újhoz bemenni, hogy átvesz-e.Az asszisztense kikéri a kartont a régi dokidtól, akivel találkoznod sem kell.
Én vittem másik orvoshoz aki ráadásul ugyanabban a rendelõben rendelt nincs benne semmi nem kell semmit mnodnai.
Az új dokitól kérdezd meg elõbb vállalja-e? Mi is át akartunk menni, de nem vállalta.Ketten vannak a városban.Persze mehetnék feljebb de fölösleges mert az a másik se jobb.De ez már az én problémám.Szóval kérdezd az újat elõbb.
én már elgondolkodtam rajta, lenne is másik, de még nem volt pofám.. hazudni se lenne jo, de azt hiszem csak annyit kell mondanod, hogy kéred a gyerek kartonjait, mert máshová fogod hordani.. pl költözés.. vagy .. nem tudom.. én is ezen agyalok, pedig a dokinak semmi köze hozzá, hogy miért váltod le...
A kérdező hozzászólása: Most olvastam az utolsó kommentet. Köszönöm! Tényleg csak ennyi? Az szuper, elég egyszerûnek tûnik. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Egészen biztosan ennyi, nem kell magyarázkodni. Mondhatod azt, ha mégis mondani akarsz valamit, hogy a másik orvos rendelési ideje jobban megfelel neked, vagy hogy személyes okok miatt, de nem kell indokolni az biztos.
A kérdező hozzászólása: Igen, de ugyanabba a rendelõbe hordanám, csak máshoz. Olyan cikinek érzem. Már azt is, hogy odamegyek egy másik dokihoz és megkérdezem, átvenne-e minket. Azt meg fõleg, h. mit mondok a jelenleginek. Költözést nem mondhatok, mert úgyis összefutnánk, ha máshol nem, a boltban biztos. Meg az asszisztensnõ is ismer minket. Jaj, nem tudom, mi legyen...
A kérdező hozzászólása: Jaj, de jó! Köszi!

A nők tényleg megérzik ha nem vagyok magammal megelégedve?

de ezt miért és hogy ? xd

Legjobb válasz: Jelekbõl, - soxor elfordítod a fejed, kicsit visszahúzódóbb vagy, elakad a szavad nem tudsz miröl beszélgetni, vagy egyszerûen elakad a szavad ha a társaságukban vagy, vagy remeg a kezed, nem mersz a szemükbe nézni, egyszerûen nem mersz kezdeményezni, hiába néznek figyelnek téged adnak egyértelmû jeleket neked ha megtetszel nekik, te nem lépsz , csak bámulsz vagy, lesütöd a szemed és lehajtott fejjel jársz, és még lehetne sorolni......

Jelekbõl, - soxor elfordítod a fejed, kicsit visszahúzódóbb vagy, elakad a szavad nem tudsz miröl beszélgetni, vagy egyszerûen elakad a szavad ha a társaságukban vagy, vagy remeg a kezed, nem mersz a szemükbe nézni, egyszerûen nem mersz kezdeményezni, hiába néznek figyelnek téged adnak egyértelmû jeleket neked ha megtetszel nekik, te nem lépsz , csak bámulsz vagy, lesütöd a szemed és lehajtott fejjel jársz, és még lehetne sorolni......
Egyértelmûen megérzik. Ahogy egy férfi is megérzi, látja, ha pl. egy duci nõ elégedetlen magával (folyton takarja a testét, alig szólal meg, látszik rajta, hogy frusztrált, nem felszabadult). Nem kell ehhez nagy szakértelem.

Lehet-e vagy inkább érdemes-e védőnőt váltani, ha nem vagyun megelégedve vele?

34hetes terhes vagyk,minden megbeszélt id?pntban tt vltam Nála,visznt nagyn rsszul esik,hgy nem veszi fel a telefnt ha hivm/többstör el?frdul már/és vissza sem hiv.Mi lesz,ha itthn leszünk a babával és valóban segitségére vlna szükségem?

Legjobb válasz: Az a baj, hogy a védõnõ nem ugy van mint az orvos, a védõnõnek körzetei vannak, bizonyos utcák az övé, nem tudsz váltani, mert más vszínûleg nem vállalna el. Amúgy, ha segítség kell a védõnõtõl kérj utoljára...gyogyós mind, és semmi hasznuk, csak h +legyen valahova futkoznunk terhesen. Inkább irj nekem, majd Én segítek:D

Az a baj, hogy a védõnõ nem ugy van mint az orvos, a védõnõnek körzetei vannak, bizonyos utcák az övé, nem tudsz váltani, mert más vszínûleg nem vállalna el. Amúgy, ha segítség kell a védõnõtõl kérj utoljára...gyogyós mind, és semmi hasznuk, csak h +legyen valahova futkoznunk terhesen. Inkább irj nekem, majd Én segítek:D
Hát védõnõt sajna nem változtathatsz, az kötelezõen körzetileg adott.
Az én védõnõm sem mindig fel a telefont. Egyszer meg is kérdeztem tõle, miért nem? Azt mondta, hogyha körzetben van vagy elõadást tart, családlátogatáson van stb... nem veszi fel. És a visszahívások is úgy vannak, hogy van egy keretük (céges telefon) amit ha túllépnek, elveszik tõlük a telefont. Nem tudom, máshol hogy van, mik a szokások...

Az emagról akarok rendelni egy telefont, ha nem vagyok vele megelégedve akkor visszaküldhetem 15 napon belül, vagy hogy van ez?

Látom hogy reklámozzák állandóan hogy 15 nap visszaküldési jog. visszaküldhetem és visszafizetik az egész összeget?

Legjobb válasz: On-line vásárlás esetén 8 napod van elállni a vásárlástól. Ha nem teszel kárt a termékben, akkor 8 napig visszaküldheted és visszakapod a pénzt. Lehet, hogy 15 napot ad az üzlet, akkor nézd meg náluk, hogy ez mit jelent!

On-line vásárlás esetén 8 napod van elállni a vásárlástól. Ha nem teszel kárt a termékben, akkor 8 napig visszaküldheted és visszakapod a pénzt. Lehet, hogy 15 napot ad az üzlet, akkor nézd meg náluk, hogy ez mit jelent!
Ne privátba! A postázás már téged terhel. Legjobb ha alaposan utánanézel a terméknek mielõtt megveszed és akkor vissza sem kell küldeni.

Kedves Nõk! Miért jöttök zavarba az olyan mondatoktól, hogy "Elverem a popsid, ha nem viselkedsz rendesen" vagy "Felveszlek titkárnõnek, de csak akkor, ha sosem leszel megelégedve a fizetéseddel"?

Egy efféle jókedvû és pajkos megjegyzésre még nem kaptam kifejezetten negatív reakciót. A legnagyobb szájú lány is csak visszakekeckedett. De mi okozza azt az apró pirulást, azt a szemrebegést vagy a szégyenlõs elfordulást?

Legjobb válasz: Te kérlek, egy tirpák tahó vagy. Nem ettõl fognak benedvesedni ám...

Te kérlek, egy tirpák tahó vagy. Nem ettõl fognak benedvesedni ám...
#3 +1
Nem mindenkinek áll jól ha ilyeneket mond..
Igazából röhejes, hogy azt hiszed, a szexuális zaklatás bármilyen szinten elfogadható. Az meg, hogy számodra kifejezetten élvezetes vagy szórakoztató, elég sokat elmond rólad. Szerintem a szemberebbenéssel csak jobban jársz, nagyon sok nõnek nem csak a szeme, de a keze is meg-megrebbene a drága pofikád irányába, ha ilyet szólnál neki - teljesen jogosan, teszem hozzá.
Én máshogy szórakozok, de úgy látszik nem vagyunk egyformák szerencsére. Lehetõleg ezentúl úgy szórakozz, ha nincs körülötted nõ, mert igencsak taplónak fognak tartani...
Szerintem is max a tükör elõtt szórakoztasd saját magadat, én bírom a vicces, kissé pimasz srácokat, de te inkább szánalmas vagy, nem is kicsit.....
szexuális zaklatás...panda
:D Akkor itt a sok sótlan nõ után szólnék egy értelmeset :D Persze hogy elpirulnak, egyébként ezek minden lánynak jól esnek, zavarukban tesznek így, de pozitív zavarukban ;)
A kérdező hozzászólása: 3-as. Persze, hogy nem :) . Ez csak a szórakozásomat szolgálja... egyébként köszönöm a jelzõket.
A kérdező hozzászólása: szólásszabadság, édesem :)
A kérdező hozzászólása: Társadalmunkon elhatalmasodott az elsõ reakció csapdája. Ez alatt azt értem, hogy válaszainkat elsõ benyomásra tesszük kellõ információ birtoklása nélkül. A fejünkben rengeteg társítás van azzal kapcsolatosan mi jó és mi rossz. Persze ezt az életünkben megélt tapasztalataink és következtetéseink alapján tesszük. Ez olyan, mint a jéghegy, amibe a Titanic beleütközött. Igazad van, amikor megállapítod, hogy ez egy jéghegy. De amikor megítéled, hogy a hajótest érintetlen marad, akkor már tévedsz. Félreértés ne essék. Tökéletesen megértem a reakciókat. Talán elsõ szemlélõként én is taplónak tartanám magam. De amikor benne vagy egy helyzetben, rájössz, hogy egészen más dolgok mozgatják az ügyet, mint azt külsõre gondolnád. Gondolj csak bele... tegyük fel, hogy kiderülne, hogy névtelenül a testvéred, unokatestvéred vagy egy közeli ismerõsöd vagyok. Nem biztos, hogy azok után halálomat kívánnád. Engem sem tartanak taplónak a barátaim, ahogy téged se. És akik velem vannak, nem tartanak ilyenek taplónak. Miért? Mert érezték/érzik, hogy emellett tisztelem õket. Megkérek mindenkit, õrizkedjen a gyors véleménynyilvánítástól!

A győri Liezen Mayer úti rendelőben körzetekre van osztva, mindegyik körzetnél más a szülész-nőgyógyász. Ha nem vagyok megelégedve a körzetemnél az orvossal, mi a teendő?

Legjobb válasz: Szerintem ez ugyanolyan lehet, mint a fogászat?? Szerintem ha van magánrendelõ, igaz biztos szép összeget kell leraknod! , biztosan mehetsz! Én anno szolnokon voltam fogászaton, természtesen másik településrõl. Ott egy hölgy dlgozik, a férje pedig nõgyógyász, és egy a várótermük! Egymással szemben van a fogászat és a nõgyógyászat! Szerintem keress rá a neten, hátha találsz valamit!

Szerintem ez ugyanolyan lehet, mint a fogászat?? Szerintem ha van magánrendelõ, igaz biztos szép összeget kell leraknod! , biztosan mehetsz! Én anno szolnokon voltam fogászaton, természtesen másik településrõl. Ott egy hölgy dlgozik, a férje pedig nõgyógyász, és egy a várótermük! Egymással szemben van a fogászat és a nõgyógyászat! Szerintem keress rá a neten, hátha találsz valamit!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!