Találatok a következő kifejezésre: Ha nem meg semmi a (725 db)

Helyes!
Én megsértõdök ha nem kapok semmit.... lehet azért mert Bálint vagyok de az megint más :DDD amúgy tényleg nagy a felhajtás "feleslegesen" ha szeretek valakit akkor az 365/366 napján szeretek :)
Szerintem tisztázd vele elõre, és akkor nem lesz sértõdés, vagy ha õ mégis szeretné megünnepelni, akkor te is vehetsz valamit.
Én is teszek a valentinnapra.. ahogy a #7-es mondta.
nekem szarul esne. szerintem ez egy jópofa alkalom, hogy az ember a másiknak valami kézzel készített, személyes dolgot adjon. én minden ajándékozást próbálok ilyen formában megoldani és ez egy neves "alkalom" évente egyszer, a szerelmesek napja.. akkor mért ne adnék neki vmi szir-szart? persze tudom, hogy ha akarok adni akkor adjak bármikor... de ez még is csak a szerelmesek napja.. évente 1x.. nem a pénzköltésrõl beszélek amirõl ez az egész társadalom szól manapság.. hanem arról, hogy van egy alkalom egy évben amikor van ürügyem arra, hogy vmi apróságot összedobjak
dehogy lenne baj... a párok ne csak ezen a napon szeressék egymást, és az ajándék helyett gesztusokkal szebben ki lehet fejezni az érzelmeket.
Ennél nagyobb ajándékot nem is adhatnál. :) Kivéve persze, ha a párodat Bálintnak hívják mert akkor legalább felköszönthetnéd.
Én nem sértõdnék meg. Inkább örülnék:D
Nem.Végre egy értelmes ember.Rám már lassan a benzinkúton sértõdnek meg, hogy nem kérek szupershop kártyát, vagy mi a faxomat.pfff
Kenyér se mi?
Na egy ilyen barátnõnek örülnék. :D Nem mint ha a mostaninak nem, csak most is itt izélek, hogy mit vegyek neki, meg mikor és hogy adjam oda stb.
A kérdező hozzászólása: Kicsit megnyugtatók voltak a válaszok. Viszont még nem tart ott a dolog hogy ezt csak így megmondjam neki. Viszont iszonyat kínosan érzem magam ha meg akarnak ajándékozni.. És ha õ mégis ad valamit?? Vagy simán ne érjek rá aznap? (Amúgy nem szoktam a talikat lemondani soha, csak ha okom van rá!)
Meg kéne nézni a Feladatkezelõben, melyik folyamat eszi. Onnan talán ki lehetne indulni.
A kérdező hozzászólása: azt már néztem elvileg az utorrent de az zabálhassa ennyire?

A nőknél mikor egyértelmű ha nem akarnak semmit a férfitól de azt kimondani nem merik? Ez viselkedésben hogyan nyílvánul meg?

Tegyük fel a n? nem ad egyértelm? jeleket és nem lehet eldönteni hogy akar e valamit vagy sem,mondhatni azt hogy semleges a másik írányában és ezért a férfi nem tudja eldönteni hogy most ez a n? valójában mit akarhat t?le..

Legjobb válasz: * többet lát bele mint ami valójában..

A kérdező hozzászólása: * többet lát bele mint ami valójában..
Én közömbös szoktam lenni, mármint nem szeretem kimutatni az érzéseimet.Várom hogy a pasi lépjen.Én a helyedben próbálkoznék nála.Nem lehet tudni õ melyik csoportba tartozik biztosat csak akkor tudsz ha lépsz.
A kérdező hozzászólása: ma 20:55 Hát õ alapjáraton az a közömbös fajta, tehát õ az akinek csapni kell a szelet rndesen.De viszont nem tudom hogy megéri e, én szeretek küzdeni egy nõért nem arról van szó, csak már egyszer így befürödtem és jó nagyot koppantam.Szóval biztosra akarok menni ha lehet és ha nem muszáj akkor nem akarok koppanni ismét.
Nem keres téged, nem érdeklõdik, semmitmondóan reagál arra, amit mondasz/írsz neki, nem szívbõl mosolyog. Feltételezem nem 14 évesek vagytok amúgy, hogy egy idõ után ne lehessen közeledni felé és annyit kéne várj erre. Vagy bepróbálkozol vagy marad a vergõdés. Ha a csaj ennyire fapi.na, hogy ennyit kelljen neki udvarolni, akkor dugja fel magának. De fölöslegesen meg ne pazarold az idõd ilyenre.
Bátraké a világ. Ha neki is tetszel, akkor nem fogod elriasztani az egyértelmû kezdeményezéssel. Ha nem vagy az esete, akkor meg legalább megtudod, hogy hányadán álltok. Teljesen felesleges plátóian rajongani valakiért. Tapasztalat.
Írtad, hogy szeretsz küzdeni egy nõért. Aki küzdeni szeret, az veszíteni is tud, nemcsak gyõzni. Lépj egyértelmût, ne "jeleket" küldj. Lehet a csaj azt se tudja, hogy tetszik neked. Hívd el randizni. Akkor egybõl kiderül mi a helyzet.
Azt írod, hogy félsz attól, hogy többet lát bele ez a nõ, mint ami. De most õszintén! Most akkor nem akarsz többet? :) Egyébként én úgy szoktam a tudtukra adni, hogy nem érdeklõdöm. Tehát volt már jó pár eset, hogy leveleztem valakivel, és egyszerûen csak válaszoltam neki, de nem kérdeztem tõle semmit. Idõvel vette a lapot. Nem akarok senkit sem megsérteni, ezért nem is fogok olyan dumákkal jönni, hogy "nem vagy az esetem". Ez egy szépített verziója a "szerintem csúnya vagy" gondolatnak. Próbálok kíméletesebb lenni. :D
Biztosra menni? Mi abban az izgalmas? :) Mondj neki valami olyat, ami azért burkolt, de egyértelmû célzás, és nézd meg mit reagál, hogy reagál.
Na én olyan helyzetben vagyok mint a lány aki tetszik neked. Én is tetszem egy srácnak, õ viszont - habár kedvelem- de nem akarok tõle semmit barátságon kívûl. Én is közömbösen viselkedek: beszélgetek vele, de sose én megyek hozzá oda, sosem én írok neki elõször, mindig csak válaszolok. Van hogy " nem veszem észre", pedig a szemem sarkából látom jogy engem néz. Kérdezõ szerinted szemét vagyok? Ebbõl te mit szûrnél le? Nem akarok odaállni elé és megmondani a magamét mert ilyesmirõl sosem beszéltünk. És nem akarom h késõbb kínos legyen.


Ha nem csinál semmit az állatorvos, csak megnézi a hörcsögöt, akkor is meg kell kérdezni, hogy mennyivel tartozom?

Holnap viszem az egyik aranyhörcsögömet dokihoz, mert felfedeztem rajta egy picinyke kis dudort és ki szeretném deríteni mi ez, remélem semmi bajt nem jelent. És ha nem ad semmit neki a doki csak megnézni, akkor is meg kell kérdezni hogy mennyivel tartozom? Arra is kiváncsi lennék, hogy mennyit kell fizetni ezért vajon neki...

Legjobb válasz: Szerintem várd meg, hogy mit csinál, és mindenképp kérdezd meg, hogy mennyivel tartozol! Így nem tart bunkónak! Nem veszítesz vele semmit, max. azt mondja, hogy semmivel, vagy megmondja, hogy mennyi! Amúgy tõlünk ezért nem szoktak pénzt kérni, pedig mi a macskát és a nyulat is oda visszük! ;)

Szerintem várd meg, hogy mit csinál, és mindenképp kérdezd meg, hogy mennyivel tartozol! Így nem tart bunkónak! Nem veszítesz vele semmit, max. azt mondja, hogy semmivel, vagy megmondja, hogy mennyi! Amúgy tõlünk ezért nem szoktak pénzt kérni, pedig mi a macskát és a nyulat is oda visszük! ;)
Hogy gondolod, hogy nem csinál semmit?? Megvizsgálja és mondjuk azt állapítja meg, hogy nincs teendõ, ártalmatlan a dolog, el fog múlni. Nem csinált semmit? Vizsgált, diagnosztizált ismereteit felhasználva. Ha gondolod, Te tedd meg ezt...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Akkor mindenképp meg fogom kérdezni hogy mennyivel tartozom. Azért remélem, hogy értik a dolgukat és hülyeséget nem adnak be neki...ettõl is félek amúgy, de muszáj megnézetni, nehogy valami baj legyen aztán. Remélem, semmi bajt nem jelent.

Ha nem folyt meg semmi a mellembol a 36. hetig, az ugye nem azt jelenti, hogy egyatalan nem fogok tudni szoptani?

Legjobb válasz: Ez nem jelent semmit, 5 napom van még és nekem sem folyt még semmi. A lényeg hogy szülés után meginduljon.

Ez nem jelent semmit, 5 napom van még és nekem sem folyt még semmi. A lényeg hogy szülés után meginduljon.
Az azt jelenti, hogy a hormonjaid rendben vannak. A tejtermelõdés úgy indul be, hogy megszületik a magzat, és akkor az általa készített hormonok ürülnek a szervezetedbõl.Ezek gátolják meg a tej termelõdését.Illetve így egy nagyon vitamin és zsírdús elõtej van a cicidben.Emiatt fontos, hogy két órán belül mellre tudd helyezni.Két óra elteltével csökken ezek szintje, és többet nem lesz ilyen.
Nekem egy csepp elõtejem sem volt, és a szülés után nehezen indult be, a negyedik napon este, aztán két és fél évig szopizott a kislányom, is iszonyat mennyiségû tejem volt.

Ha nem érzek semmi terhességi tünetet az baj? Vagy csak a menses elmaradása után érezzük? Reménykedhetek még? 19 -22 közt nem várom!

Legjobb válasz: Nem kötelezõ tüneket érezni, nekem egész várandósság alatt nem volt semmi tünetem. Reménykedhetsz, mivel még több, mint egy heted van a mensi napjáig, bõven van még idõ. (Az internetes kommunikációban a Caps Lock használata kiabálást jelent. Kérlek, ne kiabálj! Hallunk :)

Nem kötelezõ tüneket érezni, nekem egész várandósság alatt nem volt semmi tünetem. Reménykedhetsz, mivel még több, mint egy heted van a mensi napjáig, bõven van még idõ. (Az internetes kommunikációban a Caps Lock használata kiabálást jelent. Kérlek, ne kiabálj! Hallunk :)
Szia, bõven van idõ a tünetekre! :) Nem probléma ha most semmit nem érzel...
A kérdező hozzászólása: Húú akkor megnyugodtam !köszönöm hogy írtatok! van még remény:) ) és bocs a nagybetûért:)
Szia! Nekem a 26. napom volt furcsa, aludtam kb egész nap, gyomorégésem volt és nem kívántam semmit. Babuka lett belõle, most 20 hetes vagyok, de azóta sincs semmi tünetem, nyugodt és könnyû terhesség. Mintha jelezni akart volna hogy ott van! :) Sok sikert!
Fejtsd már ki bõvebben! ki nem fizet? Mit nem fizet? Milyen pénzt?
Nem világos a kérdés. Mit nem fizet? Asszonytartás, gyerektartás vagy a másikat nem fizeti ki (mondjuk a lakás felét)?
Európában általában nem veszi figyelembe senki jogilag, hogy mi miatt váltatok el. Ha közös vagyon volt, akkor ugyanúgy ki kell fizetni a másik felet, mintha más miatt váltatok volna el. Gyerektartást is fizetni kell, elvégre a gyerek aztán végképp nem tehet arról, hogy egyik szülõ csalja a másikat.

Miért csökken folyamatosan a tárhelyem még akkor is ha nem csinálok semmit?

10 nap alatt 10 GB ment le bel?le

Legjobb válasz: Teljesen vírusos szegényke! Ments meg amit tudsz és tedd újra a windows-t. Nekemis eztkellett régível csinálni, és mostmár semmi gond! A vírusirtó nem fog tudni megbirkózni már vele :/ Gondolom tûzfal nélkül neteztél. Sok sikert!

Teljesen vírusos szegényke! Ments meg amit tudsz és tedd újra a windows-t. Nekemis eztkellett régível csinálni, és mostmár semmi gond! A vírusirtó nem fog tudni megbirkózni már vele :/ Gondolom tûzfal nélkül neteztél. Sok sikert!
Hát igen...durva vírus. Próbálkozhatsz, de nálam csak újratelepítés segített anno. Érdemes két partíciót csinálni az ilyen dolgok miatt C és D!
ahol a rendszered van vagy ahol adatokat tárolsz?
elnézést nem olvastam el h win7 e van akkor ez nem valami érvényes arra amit irtam de semmi gond próbáld meg nemtom h a win7esen h van mert az más (nekem) de ok keresd meg biztosh van ott is oan opció de a ccleanert használd okvetlenül
nemenemenemenem ien nekem is volt menj bele h start> vezérlõpul angolul control panel akkor utánna van oan h automatikus frissitések és abba nézd meg h áll h automatikussan van vagy nem mert ha auto matikus akk kapcsold ki nekem is ez volt állandóan töltötte azokat a szarokat és alig volt helyem de az is lehet h virus mert ien volt nekem 1 hete de nem gáz a neve apocalypse32.exe és fel zabál 5gb ot de vannak más virusok és töltsd le a CCleaner-t nyomd meg h futtatás és minden oan adatot kitürül ami nem kell és a c meghajtón menj h lemezkarbantartó és az összetömöriti ami nem kell de ajánlom még a defragmen vagy töredezetség mentesitõ az csinálja 1-2 órát akár 5-6 attol függ gép...mien és ha ez megvan akk mad megnézed h mien és ha akkor se müködik normálissan akkor csak szimplán ujrainstalálod a windowsot vagy ujrainstaláltatod valakivel de naon egyszerü ugyhogy tessék. ja és itt a Ccleaner linkje ahonnan letöltheted http://www.ccleaner.com/ csak rákattintasz h Download CCleaner now... és amikor telepited akkor jelöld be h a kuka vagy recyle bin re rákattintva töröljön S SOK SIKERT!!!
Win7-em van Nekem is, és install után Én is felfigyeltem erre a jelenségre, bár Nekem nem volt ennyire drasztikus a tárhelycsökkentésem(kb 6gb/hét, w7 ultimate 64bit) Viszont miután kikapcsoltam a rendszerviszaállítást, megszünt ez a gondom, és a tárhelyem is visszaugrott. Javaslom, próbáld meg Te is, és ha ez sem segít, csak akkor reinstallálj.
...na és mekkorán...? :)
A kérdező hozzászólása: win 7 em van
Talán a Win7-re gondolva érdemes nagyobb c partíciót is beállítani 35-40GB...ha esetleg egyszer felteszed, ekkora rész elég lesz annak is.
Hát akkor bizony tényleg reinstall a legjobb megoldás így tudsz 2 partíciót is csinálni. min. 20GB legyen a windows partíció!
A kérdező hozzászólása: 1 helyen van mind2... régi a gép
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Hogyan mutatják meg a lányok ha nem akarnak csókot vagy egyáltalán nem akarnak semmit a pasiktól? 16/F persze nem az első talinál hanem úgy a 5-6 nál!

Már ismerem a csajt 2 hónapja de csak olyan 5-6-szor találkoztunk gáz ha eddig még nem volt csók? és általában hogyan húzodnak el ha nem akarják ?

Legjobb válasz: Elég egyértelmûen húzódnak el. Én ha nem akarnék semmit és látnám rajtad, hogy tepersz, szólnék. Ha nem szól, akkor úgyis látod rajta, hogy kicsit távolságtartó, kerüli az érintkezést, stb..

Elég egyértelmûen húzódnak el. Én ha nem akarnék semmit és látnám rajtad, hogy tepersz, szólnék. Ha nem szól, akkor úgyis látod rajta, hogy kicsit távolságtartó, kerüli az érintkezést, stb..
jártok?mert ha nem akkor nemgáz..
A kérdező hozzászólása: 2. nem kerüli az érintkezést :D
A kérdező hozzászólása: 2 ismét csak :D meg nem is távolság tartó :D
Lehet nem mutatod ki eléggé azt, mit szeretnl tõle, így õ se szeretne lépni annyira.
A kérdező hozzászólása: ÉS akkor hogyan mutassam ki h szeretem :O?
First world problem
aszt mongya = azt mondja Neked én sem írnék.
nem ér rá, nem akar rá érni, nem akar beszélni veled (jelenleg egy darabig) amúgy mennyire barátod mennyi ideje és mennyire
szerintem megcsal
A kérdező hozzászólása: am 2 hete vagyunk együtt és strandra mentünk el sétálgatni fagyizni voltunk még csak De viszont van egy olyan csaj barátnõm aki bejelölte és ha tetszik neki egy fiú beszokott kavarni szerintetek õ áll a háttérbe ? kérek agyatok tanácsot mit csináljak a barátommal szakítsak vele vagy várjak vele egy kicsit ? elõre is Köszi és amit eddig is írtatok aszt is köszönöm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!