Találatok a következő kifejezésre: Ha nem meg semmi (989 db)

Ha nem csinál semmit az állatorvos, csak megnézi a hörcsögöt, akkor is meg kell kérdezni, hogy mennyivel tartozom?

Holnap viszem az egyik aranyhörcsögömet dokihoz, mert felfedeztem rajta egy picinyke kis dudort és ki szeretném deríteni mi ez, remélem semmi bajt nem jelent. És ha nem ad semmit neki a doki csak megnézni, akkor is meg kell kérdezni hogy mennyivel tartozom? Arra is kiváncsi lennék, hogy mennyit kell fizetni ezért vajon neki...

Legjobb válasz: Szerintem várd meg, hogy mit csinál, és mindenképp kérdezd meg, hogy mennyivel tartozol! Így nem tart bunkónak! Nem veszítesz vele semmit, max. azt mondja, hogy semmivel, vagy megmondja, hogy mennyi! Amúgy tõlünk ezért nem szoktak pénzt kérni, pedig mi a macskát és a nyulat is oda visszük! ;)

Szerintem várd meg, hogy mit csinál, és mindenképp kérdezd meg, hogy mennyivel tartozol! Így nem tart bunkónak! Nem veszítesz vele semmit, max. azt mondja, hogy semmivel, vagy megmondja, hogy mennyi! Amúgy tõlünk ezért nem szoktak pénzt kérni, pedig mi a macskát és a nyulat is oda visszük! ;)
Hogy gondolod, hogy nem csinál semmit?? Megvizsgálja és mondjuk azt állapítja meg, hogy nincs teendõ, ártalmatlan a dolog, el fog múlni. Nem csinált semmit? Vizsgált, diagnosztizált ismereteit felhasználva. Ha gondolod, Te tedd meg ezt...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Akkor mindenképp meg fogom kérdezni hogy mennyivel tartozom. Azért remélem, hogy értik a dolgukat és hülyeséget nem adnak be neki...ettõl is félek amúgy, de muszáj megnézetni, nehogy valami baj legyen aztán. Remélem, semmi bajt nem jelent.

Ha nem érzek semmi terhességi tünetet az baj? Vagy csak a menses elmaradása után érezzük? Reménykedhetek még? 19 -22 közt nem várom!

Legjobb válasz: Nem kötelezõ tüneket érezni, nekem egész várandósság alatt nem volt semmi tünetem. Reménykedhetsz, mivel még több, mint egy heted van a mensi napjáig, bõven van még idõ. (Az internetes kommunikációban a Caps Lock használata kiabálást jelent. Kérlek, ne kiabálj! Hallunk :)

Nem kötelezõ tüneket érezni, nekem egész várandósság alatt nem volt semmi tünetem. Reménykedhetsz, mivel még több, mint egy heted van a mensi napjáig, bõven van még idõ. (Az internetes kommunikációban a Caps Lock használata kiabálást jelent. Kérlek, ne kiabálj! Hallunk :)
Szia, bõven van idõ a tünetekre! :) Nem probléma ha most semmit nem érzel...
A kérdező hozzászólása: Húú akkor megnyugodtam !köszönöm hogy írtatok! van még remény:) ) és bocs a nagybetûért:)
Szia! Nekem a 26. napom volt furcsa, aludtam kb egész nap, gyomorégésem volt és nem kívántam semmit. Babuka lett belõle, most 20 hetes vagyok, de azóta sincs semmi tünetem, nyugodt és könnyû terhesség. Mintha jelezni akart volna hogy ott van! :) Sok sikert!
Meg kéne nézni a Feladatkezelõben, melyik folyamat eszi. Onnan talán ki lehetne indulni.
A kérdező hozzászólása: azt már néztem elvileg az utorrent de az zabálhassa ennyire?


Miért csökken folyamatosan a tárhelyem még akkor is ha nem csinálok semmit?

10 nap alatt 10 GB ment le bel?le

Legjobb válasz: Teljesen vírusos szegényke! Ments meg amit tudsz és tedd újra a windows-t. Nekemis eztkellett régível csinálni, és mostmár semmi gond! A vírusirtó nem fog tudni megbirkózni már vele :/ Gondolom tûzfal nélkül neteztél. Sok sikert!

Teljesen vírusos szegényke! Ments meg amit tudsz és tedd újra a windows-t. Nekemis eztkellett régível csinálni, és mostmár semmi gond! A vírusirtó nem fog tudni megbirkózni már vele :/ Gondolom tûzfal nélkül neteztél. Sok sikert!
Hát igen...durva vírus. Próbálkozhatsz, de nálam csak újratelepítés segített anno. Érdemes két partíciót csinálni az ilyen dolgok miatt C és D!
ahol a rendszered van vagy ahol adatokat tárolsz?
elnézést nem olvastam el h win7 e van akkor ez nem valami érvényes arra amit irtam de semmi gond próbáld meg nemtom h a win7esen h van mert az más (nekem) de ok keresd meg biztosh van ott is oan opció de a ccleanert használd okvetlenül
nemenemenemenem ien nekem is volt menj bele h start> vezérlõpul angolul control panel akkor utánna van oan h automatikus frissitések és abba nézd meg h áll h automatikussan van vagy nem mert ha auto matikus akk kapcsold ki nekem is ez volt állandóan töltötte azokat a szarokat és alig volt helyem de az is lehet h virus mert ien volt nekem 1 hete de nem gáz a neve apocalypse32.exe és fel zabál 5gb ot de vannak más virusok és töltsd le a CCleaner-t nyomd meg h futtatás és minden oan adatot kitürül ami nem kell és a c meghajtón menj h lemezkarbantartó és az összetömöriti ami nem kell de ajánlom még a defragmen vagy töredezetség mentesitõ az csinálja 1-2 órát akár 5-6 attol függ gép...mien és ha ez megvan akk mad megnézed h mien és ha akkor se müködik normálissan akkor csak szimplán ujrainstalálod a windowsot vagy ujrainstaláltatod valakivel de naon egyszerü ugyhogy tessék. ja és itt a Ccleaner linkje ahonnan letöltheted http://www.ccleaner.com/ csak rákattintasz h Download CCleaner now... és amikor telepited akkor jelöld be h a kuka vagy recyle bin re rákattintva töröljön S SOK SIKERT!!!
Win7-em van Nekem is, és install után Én is felfigyeltem erre a jelenségre, bár Nekem nem volt ennyire drasztikus a tárhelycsökkentésem(kb 6gb/hét, w7 ultimate 64bit) Viszont miután kikapcsoltam a rendszerviszaállítást, megszünt ez a gondom, és a tárhelyem is visszaugrott. Javaslom, próbáld meg Te is, és ha ez sem segít, csak akkor reinstallálj.
...na és mekkorán...? :)
A kérdező hozzászólása: win 7 em van
Talán a Win7-re gondolva érdemes nagyobb c partíciót is beállítani 35-40GB...ha esetleg egyszer felteszed, ekkora rész elég lesz annak is.
Hát akkor bizony tényleg reinstall a legjobb megoldás így tudsz 2 partíciót is csinálni. min. 20GB legyen a windows partíció!
A kérdező hozzászólása: 1 helyen van mind2... régi a gép
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Helyes!
Én megsértõdök ha nem kapok semmit.... lehet azért mert Bálint vagyok de az megint más :DDD amúgy tényleg nagy a felhajtás "feleslegesen" ha szeretek valakit akkor az 365/366 napján szeretek :)
Szerintem tisztázd vele elõre, és akkor nem lesz sértõdés, vagy ha õ mégis szeretné megünnepelni, akkor te is vehetsz valamit.
Én is teszek a valentinnapra.. ahogy a #7-es mondta.
nekem szarul esne. szerintem ez egy jópofa alkalom, hogy az ember a másiknak valami kézzel készített, személyes dolgot adjon. én minden ajándékozást próbálok ilyen formában megoldani és ez egy neves "alkalom" évente egyszer, a szerelmesek napja.. akkor mért ne adnék neki vmi szir-szart? persze tudom, hogy ha akarok adni akkor adjak bármikor... de ez még is csak a szerelmesek napja.. évente 1x.. nem a pénzköltésrõl beszélek amirõl ez az egész társadalom szól manapság.. hanem arról, hogy van egy alkalom egy évben amikor van ürügyem arra, hogy vmi apróságot összedobjak
dehogy lenne baj... a párok ne csak ezen a napon szeressék egymást, és az ajándék helyett gesztusokkal szebben ki lehet fejezni az érzelmeket.
Ennél nagyobb ajándékot nem is adhatnál. :) Kivéve persze, ha a párodat Bálintnak hívják mert akkor legalább felköszönthetnéd.
Én nem sértõdnék meg. Inkább örülnék:D
Nem.Végre egy értelmes ember.Rám már lassan a benzinkúton sértõdnek meg, hogy nem kérek szupershop kártyát, vagy mi a faxomat.pfff
Kenyér se mi?
Na egy ilyen barátnõnek örülnék. :D Nem mint ha a mostaninak nem, csak most is itt izélek, hogy mit vegyek neki, meg mikor és hogy adjam oda stb.
A kérdező hozzászólása: Kicsit megnyugtatók voltak a válaszok. Viszont még nem tart ott a dolog hogy ezt csak így megmondjam neki. Viszont iszonyat kínosan érzem magam ha meg akarnak ajándékozni.. És ha õ mégis ad valamit?? Vagy simán ne érjek rá aznap? (Amúgy nem szoktam a talikat lemondani soha, csak ha okom van rá!)

Mért van, hogy a mai fiúkban semmi gyengédség és tisztelet sincs, és rögtön már úgy ismerkedik, hogy "szia megyünk a bokorba" még akkor is, ha nem mutogatom semmimet?

vagy kicsit szolidabban is, de csak erre konctentrál és a bels?s dolgokra semmiképp, és a velem korabeli gimnazista lányok közül is a r*bancosabbakat keresik fel, a normálisakat meg vagy észre se veszik, vagy ?k is csak arra kellenének nekik...a szex is fontos egy kapcsolatban, de vannak annál fontosabb dolgok is.

Legjobb válasz: Van. és nem értek egyet az elõttem szólóval! A nõket tisztelni kell!

Van. és nem értek egyet az elõttem szólóval! A nõket tisztelni kell!
Rossz helyen próbálkozol. Érdekes módon velem soha nem így próbálkoztak a srácok, mindigis elég komoly nõnek tûntem ahhoz, hogy ne próbáljanak letaperolni (voltak próbálkozók, 1-2 csak, de azok napokig magukon viselték a tenyerem nyomát). Vannak normális férfiak, mint ahogy vannak normális nõk is. És normálison most nem azt a nõt értem, aki nem mozdul ki és amúgy meg ezt elvárja a másiktól is, mert biztokolni akarja. Hanem azt, aki tényleg az. Itt oda vissza megy a másik nem szidása, csak tudnám, hogy hogyan várjátok el, hogy tiszteljen és szeressen a másik, ha általánosítva szidjátok az ellenkezõ nemet. Majd ha te tiszteled magadat, és a másik embert, nem r'bancozol le senkit, nem tekintesz dugógépnek senkit és nem ítélkezel a másik felett úgy általában, akkor lesz olyan, aki rád is így tekint. De addig feletted is ítélkeznek, mert ha van olyan lány aki könnyûvérû, akkor biztos te is az vagy. Az ember mindig azt kapja vissza, ahogy õ bánik magával és a világgal.
Istenem. Akkor ne állj velük szóba. Ha hagyod, hogy így viselkedjenek veled, akkor az pont a te hibád. Egy igazi NÕ már a szemével is helyreteszi az idétlen fiúkat...
Van nagyon sok intelligens, kedves fiú, csak nem nagyon kellenek a lányoknak, hanem inkább az izomállatokra és bunkókra hajtanak, ezért elmegy az önbizalmuk, és olyan otthonülõsek lesznek mint pl én.
Azért, mert nincs miért tisztelni a nõket.
Szóval ide csak a "söpredék" férfiak járnak. Hát én sok nõt és férfit próbáltam már segíteni a gondolataimmal, ösztönözni, és hirdetni azt ami számomra fontos érték és ami manapság egyre jobban hátrébb szorul a világban. Az érzelmeim a helyükön vannak, és nem szoktam általánosítani hisz mindkét nem közül kerülnek ki szép számmal hibás emberek, de emiatt nem címkézhetõ le az egész nemi hovatartozás."A nõk mindenkit kipletykálnak a hátuk mögött".Ha ezt komolyan írnám elég sok nõ megharagudna rám... Na mindegy én csak egy szívtelen söpredék férfi vagyok aki annyira buta hogy csak szexre jó.
A kérdező hozzászólása: egyszóval semmi esélyem megismerkedni vagy találkozni az életemben ilyen fiúval, max ha találok egy lámpást ?:D:(
A kérdező hozzászólása: Az én iskolámban sajnos csak ilyesmi fiúk járnak szinte...Van persze 1-2 kivétel, de velük meg barátkozni jó nagyon, mert õket a szerelem messzirõl nem érdekli, õk sajnos csak kockulnak, még beszélgetni is alig beszélnek. Hát tényleg sajnos nehéz keresni ilyen fiút, vagy ha van ilyen, akkor annak már vagy van barátnõje, vagy a szép gyönyörû lányok érdeklik.
Nem mindegyik! Rögtön tudok egy példát mondani aki nem ilyen! Pl: Én:)
Rossz helyen keresgélsz, ennyi az egész. Ne a "jaj de menõ vagyok, nézd milyen karom van, de IQ-m semmi" típusú fiúkra koncentrálj. Biztos a te környezetedben is vannak csendesebb fiúk, akiknek nem csak a menõzésen meg a strigulagyûjtésen jár az eszük. Csak valljuk be, õket mi lányok sokkal nehezebben vesszük észre. Én a mostani párommal 1 évig ugyanabba a gimibe jártam. Az összes izomagyú barom osztálytársát ismertem látásból vagy név szerint, de rá nem is emlékszem abból az idõbõl. Csak érettségi után ismertem meg és azóta már 4 éve együtt vagyunk. Szóval ott vannak õk, csak jobban nyisd ki a szemed. :)
A kérdező hozzászólása: én ezzel a sértõ véleménnyel nemigazán értek egyet. Vannak nõk és lányok igen akiket a k-rvás viseledésük miatt tényleg nem érdemes, vagy hiábavaló mert nem fontos nekik, de a normális rendes lányok és nõk szerintem igenis megérdemlik, és akkor most mi szenvedjünk mert nem érdemeljük meg a tiszteletet a sok p*csa miatt?:O
És ezt a kérdést pont a gyakorikérdésekre írtad ki, ahol a legprimitívebb, férfiaknak nem nevezhetõ lények portyáznak? Itt nem fogsz normális válaszokat kapni, csak hasonlókat, mint amit az elsõ írt.
Ne aggódj vannak ilyenek, csak valszeg a te környezetedben nehezebb rájuk találni. Én is ilyen vagyok, és volt nem egy lány akivel pl buliban csak normálisan ismerkedni akartam, és pont az nem tetszett neki h nem csak szexet akarok :D

Szakácsvizsgán az idegen nyelv tényleg nem számít, ha nem tudunk semmit és a többi jól sikerült még meg lehet a szakmunkásvizsga?

40 tétel lehetetlenség megtanulni, és én a fent leírtakat hallottam erről

Legjobb válasz: A szakmunkás bizonyítványban szerepel az idegen nyelv (tudtommal). És ha megbuksz, akkor nincs meg a vizsgád, nem kapsz bizonyítványt. Azért néhány mondatot minden tételbõl meg lehet tanulni, hogy legalább a kettes összejöjjön... Amúgy volt 1-2 éved megtanulni, nem? Én 10 éve tettem le.

A szakmunkás bizonyítványban szerepel az idegen nyelv (tudtommal). És ha megbuksz, akkor nincs meg a vizsgád, nem kapsz bizonyítványt. Azért néhány mondatot minden tételbõl meg lehet tanulni, hogy legalább a kettes összejöjjön... Amúgy volt 1-2 éved megtanulni, nem? Én 10 éve tettem le.
A kérdező hozzászólása: utolsó héten kaptuk meg a tételeket, nem volt idõ. Ennyire lehetetlenség a többi 80 mellett. Én azt hallottam hogy 10%-ot ér összesen a német, és ha a többi megvan akkor elnézik. A szakmunkás vizsgának a végén pedig csak egy értékesítést fogunk kapni összesítve az eredményrõl.

Ket eve ismerek egy pasit es 1 hetet jartam is vele! Valami aprosag miatt ossze vesztunk! O nagyon meg haragudot, de nem is en voltam a hibas! Mit tegyek h ujra meg bizon bennem? Mit tegyek jova ha nem csinlatam semmit?

Nem en vagyok a hibas

Legjobb válasz: Biztos õ is tudja, hogy nem te vagy a hibás, de lehet, hogy már nem akar veled járni. Ha nagyon vissza akarsz menni hozzá, akkor mond meg neki ,hogy mit érel és vele akarsz lenni. Ha ezután sem akar már veled járni, akkor ne firtasd tovább a dolgot.

Biztos õ is tudja, hogy nem te vagy a hibás, de lehet, hogy már nem akar veled járni. Ha nagyon vissza akarsz menni hozzá, akkor mond meg neki , hogy mit érel és vele akarsz lenni. Ha ezután sem akar már veled járni, akkor ne firtasd tovább a dolgot.
Ezt úgy elmesélted, hogy tulajdonképp semmit sem mondtál. Hogy vársz segítséget abban, amirõl nem nyújtassz tájékoztatást?
Ha nem írod le a storyt, nem tudunk segíteni, de nekem az sántít ebben, hogyha ennyire biztos vagy abban, hogy nem vagy hibás, sztem õ is tudja. Viszont akkor ez koholt vád, nem lehet, hogy csak az alkalmat várta, hogy összevesszetek? Lehet, hogy már nem akar téged annyira!

Ha nem akar semmit akkor még is miért ilyen?

Szóval arról lenne szó hogy beleszerettem az egyik lány osztálytársamba.. Ez még tavaly történt november környékén. Neki akkor is volt és most is van barátja. (ugyan az az ember) Én megpróbáltam, még így is hogy van barátja.. De azt mondta hogy nem akar többet mint barátság. Oké elfogadtam a döntését, és már nem úgy viselkedtem vele, hanem úgy mint egy szimpla lány baráttal.. Majd írt nekem egy 2 oldalas levelet amiben leírta hogy mekkorát csalódott bennem hogy el hanyagolom stb stb. (részben igaz mert nem kerestem annyit..) Folyamatosan szerelmes idézeteket küldözget nekem, meg, hogy nem -e akarok nála ott aludni hétvégén náluk, be akar mutatni a családjának. Most akkor mivan?:D Nekem ez elég fura.. De ha szóba hozom előtte hogy lehetne több is akkor egyből arra hivatkozik hogy "csak barátok maradjunk" Jah az hozzá tartozik hogy tavasszal csókolóztam vele.. Szerintetek mit akar?? 17 évesek vagyunk mindketten

Legjobb válasz: Basszus hát beszéld meg vele, hogy mekkora kavarógép - azért "hanyagolod" mert tiszteletben tartod, hogy nem akar téged, és még barátja is van... Tájékoztasd már hogy mekkora szemét! -.-

Basszus hát beszéld meg vele, hogy mekkora kavarógép - azért "hanyagolod" mert tiszteletben tartod, hogy nem akar téged, és még barátja is van... Tájékoztasd már hogy mekkora szemét! -.-
Elmondom neked lányként. Tetszik neki, hogy odavagy érte, de nem akar többet, viszont amikor azt látja, hogy kezd lanyhulni az érdeklõdésed, akkor gyorsan csinál valamit, hogy visszaszerezze. Ez bennünk van. Én is csinálom ezt az exemmel, mert szeretem ezt az érzést, a rajongását, hogy tudom, hogy ott van, és engem vár. Tudom, hogy görénység, de nem érdekel, mert a pasik is szemétkednek velünk épp eleget.
Na jó, elmondom a többit is: Egyrészt, azt akarja, hogy mindenki vele foglalkozzon (te és a barátja is), mert ez neki olyan jó, hogy nyalják a popsiját.... Maga mellett akar tudni, hogy minél többen szeressék. Nem veszi észre, hogy mekkora bunkóság, mert csak magára gondol. Másrészrõl totál csalfa is a lány, hogy ezt megengedi magának. Szerintem rázd le - Legalább szálljon magába....
Akar egy jo baratnot. :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddig válaszokat..:D Nehéz lenne lerázni, mivel osztálytársam és mellettem ül. De a lényeg hogy miért akar bemutatni a családjának? Nekem ez a fura..:D
Szerintem buta a lány. Meg hiteget csak annak érdekében , hogy foglalkozzál többet vele. Ilyennel, aki így "szivat", ne akarjál kapcsolatot sztem, nem te érdekled mint pasi, hanem saját maga érdekében, hogy neki jó legyen, csábítgat magához, mert szereti, ha foglalkozol vele. Maradjatok barátok sztem, és hát a leveleit nem nagyon tudod úgy kivédeni, hacsak nem tiltod le, de barátokat ugye nem szokás. Mondd meg neki sztem, hogy döntse már el végre, mit akar, v mondd a szemébe, h ne szórakozzon veled szerelmes levelekkel, ha nem akar semmit; esetleg, mégegy variáció, valaki feltörte a cuccosát és nem is õ küldözgeti neked azokat a cuccokat, v más is regizett az õ nevében; de sztem csak feltûnõ lenne, szóval "baráti-szeretet-hiánya" van, vagy mi.. Mindig kell egy barát, akinek kisírhatja minden baját:)
szerintem is csak szívja az agyadat... nekem is volt alyan hogy tetszettem az egyik oszt.társamnak akivel tényleg baráti viszonyba voltam de többet nem akartam..mégis valahogy bennem volt egy olyan érzés hogy akarom hogy foglalkozzon velem..és amikor már nem írt annyit , meg nem beszéltünk sokat akkor meg elkezdtem én keresni..nem tudom ez ilyen lány szokás hogy ha van valaki akit meg kaphatnánk akkor nem élünk a lehetõséggel, de ha már látjuk hogy már nem úgy viszonyul hozzánk akkor meg õ kell... de az is lehet hogy nem tudja eldönteni hogy mit akar . Igazából nagyon sok dolog állhat a háttérben .

Ha nem szedek semmit allergiára- nem is vizsgáltattam még meg magam, hogy mire vagyok allergiás, de tüneteim vannak rendesen- akkor lehet valami baja a babának?

A válaszokat el?re is köszönöm!! 20 hkm.

Legjobb válasz: Nem feltétlen, de te elég kellemetlenül érezheted magad.Még csak most kezdõdik az allergia szezon és ki fog tartani szerintem majdnem a terhességed végéig.Illetve attól függ, hogy mire vagy allergiás.Menj el dokihoz és nézesd meg, hogy mi az amit nem bírsz.

Nem feltétlen, de te elég kellemetlenül érezheted magad.Még csak most kezdõdik az allergia szezon és ki fog tartani szerintem majdnem a terhességed végéig.Illetve attól függ, hogy mire vagy allergiás.Menj el dokihoz és nézesd meg, hogy mi az amit nem bírsz.
Szia! Én 37 hetes vagyok és kb. 2 hete jött ki az allergiám. Viszket a szemem és könnyezik, folyik az orrom. Zsepi nélkül nem tudok menni sehová. De már évek óta nem szedek semmi gyógyszert. Vettem egy tengervizes orrsprayt és ezzel már kapok levegõt. Nekem kellemetlen, de azért ki lehet bírni. Nem hinném, hogy ettõl bármi baja lenne a babának.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!