Találatok a következő kifejezésre: Ha nem meg egy e-mail időben, (2 db)

Ha nem érkezik meg egy e-mail időben, amiről tudom, hogy elküldték, mire gyanakodhatok?

Legjobb válasz: Nagyon sok dologra. Pl. szerverhiba a küldõ vagy a fogadó oldalán. Megtelt postafiók. Spamra pontozott üzenet. Elutasított IP tartomány. Téves címzés. És még számtalan oka lehet, hogy miért nem ér célba az üzenet.

Nagyon sok dologra. Pl. szerverhiba a küldõ vagy a fogadó oldalán. Megtelt postafiók. Spamra pontozott üzenet. Elutasított IP tartomány. Téves címzés. És még számtalan oka lehet, hogy miért nem ér célba az üzenet.

Ha küldtem egy e-mailt, ami nem érkezett meg a címzettnek, akkor el lehet még egyszer küldeni úgy, hogy abból kiderüljön, hogy már egyszer elküldtem az adott idõpontban?

Webes levelezõprogramról van szó.

Legjobb válasz: Elküldte de mégse? Szerintem nem lehet. Másold ki az elõzöt és illeszd be hogy idõpont stb stb találd fel magad.

Elküldte de mégse? Szerintem nem lehet. Másold ki az elõzöt és illeszd be hogy idõpont stb stb találd fel magad.
Bár nem használok webmailt (vagy csak nagyon ritkán), úgy emlékszem abban is van hasonló lehetõség, mint szinte bármelyik levelezõ programban. Keresd meg az elküldött levelek között, majd kijelölve keress valami olyan lehetõséget, hogy továbbítás. Így az eredeti e-mail beillesztésre kerül az eredeti feladási dátummal és minden egyébbel együtt.
A kérdező hozzászólása: Végül megoldódott, de nekem igazolni kellett volna, hogy tényleg elküldtem, ahhoz meg egyik megoldás se jó.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!