Találatok a következő kifejezésre: Ha nem meg egy (4909 db)

Ha egy pl 10 hónapos babának üveges bébiételt adok (10 hónaposnak valót) abban megfelelő tápértékű étel van? Nem baj ha felturbózom még egy kis husival?

Legjobb válasz: Vélhetõen úgy is jó, ahogy készen van, de nem teszel rosszat, ha teszel hozzá még egy kevés húst. De, azért arra ügyelj, hogy ami a bébiételben van, az tényleg jó-e egy 10 hónapos babának! Sok olyan papit is lehet kapni, amikre ráírják, hogy x vagy y hónapos kortól, de ami benne van, azt egyébként jóval késõbb lenne javasolt adni.....

Vélhetõen úgy is jó, ahogy készen van, de nem teszel rosszat, ha teszel hozzá még egy kevés húst. De, azért arra ügyelj, hogy ami a bébiételben van, az tényleg jó-e egy 10 hónapos babának! Sok olyan papit is lehet kapni, amikre ráírják, hogy x vagy y hónapos kortól, de ami benne van, azt egyébként jóval késõbb lenne javasolt adni.....

Hogy lehetek szerelmes egy olyan emberbe akivel még egy szó se beszéltem életemben? Nem mellesleg az osztálytársam akivel még több mint négy évig egy osztályba fogok járni, még ha nem is egy csoportba.

Nem vagyok az osztály középpontja, de annyira ? se... Kb. ennyit tudok róla, de egyfolytában azt lesem mikor van fent facebookon és hogy mit csinál... Végig néztem vagy 6- szor az összes képeit.. Miért vagyok belé szerelmes? Most mit csináljak?? 15/l

Legjobb válasz: kémia..amik kijönnek belõle szagok, illatok, azt a te kis agyacskád nagyon szereti, bejön neki, ezért érzed úgy, h kell neked.

kémia..amik kijönnek belõle szagok, illatok, azt a te kis agyacskád nagyon szereti, bejön neki, ezért érzed úgy, h kell neked.
Beszélgess vele? Aztán majd alakul.
Meg fogott a külseje, amihez te egy magadhoz ideális belsõt fantáziáltál, ezzel csak az a baj, hogy a fantáziád, és a valóság nem fedi egymást. Persze neked kell megismerned, és csalódnod, hiszen az általad idealizált kép nagy valószínûséggel nem hogy rá, de senki másra se illik. Ajánlom inkább, hogy élj, és ne olyanok képeit nézegesd, akirõl semmit nem tudsz.

MIért nem találok még egy alkalmi szexpartnert sem, de barátnőt még főleg nem, mi a baj velem, ha nem is egy lány szerint helyes vagyok?

Én már nem bírom tovább! Mindenhol szép lányok és nem igaz, hogy egysem vev? szexre egy kis kalandra sem, mert van valami kifogása!

Legjobb válasz: Nem jól közeledsz hozzájuk. Hogyan szoktál kezdeményezni egy csajnál? Ha akarsz, írj privátban, és megmondom, nekem mi nem jön be, vagy mi igen.

Nem jól közeledsz hozzájuk. Hogyan szoktál kezdeményezni egy csajnál? Ha akarsz, írj privátban, és megmondom, nekem mi nem jön be, vagy mi igen.
Ha egy csaj azt mondja neked, hogy helyes vagy és aranyos stb... az egyenlõ azzal, hogy barátjaként elfogad (majd tovább lehet valami is belõle, de közeljövõbe tuti hogy nem) vagy csak egyszerûen kikosarazott! Én is sokszor kaptam ilyen választ, nem hiába, tényleg jó képû vagyok, [email protected] ha bunkónak, nagyképûnek tartanak azzal vagyok olyan aki megérdemli te is tedd ezt szerintem.... :) ezért is untam bele a "párkapcsolat" keresésbe és "tértem át" az egy éjszakásokra (diszkó helyeken, házibulikon stb) Amúgy hány éves vagy? Mert fiatalabb lányokat, meg lehet dumálni, mert felnéznek az idõsebb fiúkra/férfiakra... tapasztalat...persze ez is egy csúnya módszer de ha már [email protected] velem, miért ne csinálnám velük? :) Úgy is folytonos harc van a nemek között... nos a válaszom... szórakozó helyeken házibulikban keres lányokat, persze elõbb igyál egy kis szíverõsítõt, hogy oldódjon a feszültség. :) Remélem segítettem, hajrá sok sikert! :)
Nem lehet, hogy rosszul közelítesz? Mert a "Szia, van pasid? Nincs? Szexelünk?" nem túl jó kezdés. Nem, az sem jó, ha megkérdezed, hogy bejött-e neki a Csak szexre kellesz!, vagy a Barátság extrákkal c. film, mer arra gondoltál, hogy lehetne õ a te kis Natalie Portmaned attól függetlenül, hogy te nem vagy Ashton Kutcher.
Egyszerûen nem értem, hogy mit nyafognak a férfiak, hogy nem találnak alkalmi kapcsolatot. Megmondom, hogy én miért nem mennék bele csak a szexbe: 1. Ribancoznál utána. 2. Sokkal többre becsülöm azt az embert, akit érdekel a személyiségem és én magam, nem pedig csak a testem. Nem tudom felfogni, hogy mi a jó abban, hogy csak szexet kerestek. A normálisabb lányok között nem fogsz ilyenre vevõt találni... 21/N.
Fogalmi tévedésben vagytok, a helyes, aranyos, kedves sok csajnál nem elõny. Nálam sem, persze ne legyen bunkó de nekem férfi kell nem plüssmackó
de miért nem bírsz felrakni egy kib.szott képet, ahelyett hogy 1000000 alkalommal kiírnád ezt a kérdést más formában? te egy alacsony, önbizalomhiányos, csúnya fiú vagy aki egyesek szerint helyes de senki nem akar kapcsolatot vagy szexet vele, mert mindenki a magas, jóképû, gazdag, izmos fiúkra bukik aki éppen nem te vagy blablablablabla
ha mutatnál képet akkor könyebben lehetne eldönteni hogy miért nem
kuldjetek képet.. mást nem tudok mondani...
velem ugyanez van ): én mindenki szerint tök helyes aranyos vagyok, de senki sem akar szexelni, vagy kapcsolatot az meg viharban sem.
Egy csaj, nem csak a külsõdet nézi ( az igényesebbek)! Lehet, hogy nem túl megnyerõ a kisugárzásod, vagy van valami taszító benned (nem külsõ feltétlen ) ... a csajok számára! Ha meg nem csak szexre mennél, lehet, hogy komolyabb lány is leállna veled! 19/L
Ne a szexpartnert keresd bennünk, és ne is görcsösen keress. Küldenél egy képet? Kíváncsivá tettél. :)
takarodj már.hányszor írod még ki más formában?
vmit nem jól csinalsz!!!!
Küldj egy képet, légyszíííí!
Minek írsz ki ilyen hülye kérdést?? Senki nem kíváncsi a nyomorodra! Nincs is szexuális életed, akkor ne ide írjál! Írjál a nyomorékvagyoknõznisemtudok.hu-ra!
Ha letöltöd, akkor meg van oldva a probléma, mert ott lesz a lemez tartalmában a telepítõ.

Srácok, ha nem tetszik egy csaj, attól még szoktatok neki írni?

Legjobb válasz: Nem, nõvel csak akkor beszélek, ha meg akarom dugni! Máskülönben nem érdemli meg, hogy hozzá szóljak! Baromság, te csak olyan fiúval beszélsz, aki tetszik?

Nem, nõvel csak akkor beszélek, ha meg akarom dugni! Máskülönben nem érdemli meg, hogy hozzá szóljak! Baromság, te csak olyan fiúval beszélsz, aki tetszik?
Én azért hogy szükebb napokra is jusson valami. érted mirõl beszélek :)
Valamilyen szinten tetszenie kell ahhoz, hogy érdekeljen, hogy mi van vele.
A kérdező hozzászólása: nem, de mennyire szoktatok hülyíteni csajokat?
mennyire? attol függ mi a cél? ha cumira kell akkor elhietetem hogy milyen menõ aranyos megértõ stb.
Én szoktam lányokkal is beszélni, de ez még nem jelenti, hogy akarok is valamit. Nyilván ha olyanokat ír neked, az már más tészta.

Mennyi idős korig normális még, ha nem jár egy baba, ha van valami egészségügyi gondja, ami kihathat a mozgásfejlődésére?

Tudom, ez így elég általános és esett?l is függ, de akinek volt gondja és kés?n indult el, az mit jelent, mennyi id?s volt a baba és milyen gond volt?

Legjobb válasz: 2 éves státusz vizsgálaton követelmény a segítség nélküli felállás, és menés. A´tlagosan a gyerekek 13 hósan kezdenek el menni. ha Másfél éves korig nem megy egyedül egy baba akkor azért már megmutatnám orvosnak.

2 éves státusz vizsgálaton követelmény a segítség nélküli felállás, és menés. A´tlagosan a gyerekek 13 hósan kezdenek el menni. ha Másfél éves korig nem megy egyedül egy baba akkor azért már megmutatnám orvosnak.
A kisfiamnál 10 hónaposan egyhe hipotóniát állapítottak meg. Akkor még nem kúszott, nem mmászott, csak forogva közlekedett. Jártunk dévényre, kb 6szor voltunk. A kúszást kihagyta, viszont rengeteget mászott. Az átlaghoz képest késõn kezdett járni, mert már elmúlt 15hónapos. 8-án lesz 17 hónapos és szalad, meg se lehet állítani, szóval behozta a lemaradást. Nekünk is azt mondták, h 18 hós korára ha nem jár, érdemes megmutatni hozzáértõnek.
Én is így tudom, másfél éves koráig tudnia kell járni.
A kérdező hozzászólása: Több, mint egy éve járnak Dévény tornára, neurológusnál is voltak. LEgközelebb november végén mennek, akkor csak mondanak nekik valami konkrétat, mert eddig nemigen. Már elmúlt másfél éves a kislány.
Hivatalosan 18 hónapos kor amíg megkell tanulnia járni segítség nélkül, utána orvos. Az én kisfiam pont 18 hónaposan kezdett el járni.

Nyugtassatok meg, hogy nem a világvége, ha nem sikerül egy vizsga?

Legjobb válasz: nem a világvége, ha nem sikerül egy vizsga. üdv, egy üvegvisszaváltó szakmenedzser.

nem a világvége, ha nem sikerül egy vizsga. üdv, egy üvegvisszaváltó szakmenedzser.
Nem világvége, jövõre újra felveszed.
Én elõzõ félévben az államvizsgán buktam el 3 részbõl 1 nem sikerült. Eléggé bestresszeltem elõtte meg idõm sem volt rendesen kidolgozni, meg szar tételt húztam és nem jött az ihlet. Na bumm. Félévvel késõbb vagyis most újra próbálom, igaz 10 ezer Ft-om bánja, de most kevesebb a tétel is, szóval most már csak átmegyek és nem a 2es a cél. Nem dõlt össze a világ
deee, összedõl a világ, ha nem sikerül neked próbálkozol újra, nem kell itt nyígni ez a baj a legtöbb emberrel, ha elsõ próbálkozásra nem sikerül, feladja
Nem a világvége. Csak szarul fog esni, de majd túl leszel rajta.
A kérdező hozzászólása: a másik baj a legtöbb emberrel, hogy megerõltetõ nekik kedvesnek lenni, de se baj :) nem lett mindenki tökös :)
Itt mindenki kedvesen válaszolt, nem azért, de az, hogy nyígni meg egyéb, az teljesen igaz, most is azt csinálod ahelyett, hogy belegondolhatnál abba is, hogy újraírod, gürcölsz addig, míg nem sikerül...
A kérdező hozzászólása: Jó, oké, igaz.

Hogy oldjátok meg otthon a kicsit hangosabb szexet, ha nem vagytok egyedül a lakásban, házban?

Nekem gyerekeim vannak, még picik és talán nem zavarja ?ket ha néha -néha hangosabbra sikerül a szex a férjemmel, de mi lesz késöbb mikor már képben lesznek, hogy esetleg mi történik. Kispárnát szorítsaka fejemre? Vagy hogy lehet megoldani, mert nekem így esik a legjobban ha a végén ne jó nem sikitozok, de nem mindig vagyok túl halk.

Legjobb válasz: Sehogy. Igyekszünk mindig találni olyan idõpontot, amikor nincs más itthon. Nagyobb gyerekeknél például úgy oldanám meg, hogy úgyis be lesznek íratva majd különõrára, mondjuk sportolni vagy zeneiskolába, és amíg ott van a gyerek délután, akkor csinálnám. Pláne ha egy edzésre járnak :)

Sehogy. Igyekszünk mindig találni olyan idõpontot, amikor nincs más itthon. Nagyobb gyerekeknél például úgy oldanám meg, hogy úgyis be lesznek íratva majd különõrára, mondjuk sportolni vagy zeneiskolába, és amíg ott van a gyerek délután, akkor csinálnám. Pláne ha egy edzésre járnak :)
fedõzene . ezért jó ha van 5*100 + 200 watt zenei teljesítmény a szobádban . Azt egy csaj se harsogja túl :)
hm ismerös a helyzet..valahogy nekem is meg kell majd idövel oldanom..gyerekeim nincsennek még:) sikitozos vagyok, néha hangos, kiabálos..:Dvan ez igy ..a párom ezért visz jo messzire:D 22/L
Finoman harapj bele a párod karjába, vállába, nyakába. Neki is izgató lesz és a hangodat is tompítja... :-)
szájpecek !!!
Mondom, hogy a szájpecek a legolcsóbb és legpraktikusabb megoldás. Nem csak kiabálni, de még beszélni sem tud az asszony. http://www.olcso.hu/public/images/product/1/0/9/1/109145796... Tényleg hasznos. Nem vicc.
Ja, a csaj beleharap, aztán a pasi ordít :D Másik megoldás, ha késõ este csináljátok, mikor már alszanak...

Ha nem vagyok egy vékony alkat attól még mutathat jól rajtam egy almazöld csőnadrág?

Elég alacsony vagyok és 58 kiló, szóval annyira nem megrendítő a külsőm, de poci meg comb tájékról nem ártana még leadni pár kilót.. Viszont így nyárra szeretnék beújítani színes holmikat, pl. egy almazöld nadrág régi vágyam..

Legjobb válasz: "környezetem és az orvosok szerint is teljesen normális a testsúlyom" Te magad írtad le ennek az ellentétét, legalább azt tudnád mit kérdeztél. Más: francnak kérdezed az emberek véleményét, ha úgysem adsz rá. Minek kérdezel, ha úgysem érdekel? Ki se állhatom az ilyen hülyeségeket fecsegõket, a dagadtakat se szeretem. Pláne mert a legtöbb azt hiszi õ szarja a spanyol viaszt.

"környezetem és az orvosok szerint is teljesen normális a testsúlyom" Te magad írtad le ennek az ellentétét, legalább azt tudnád mit kérdeztél. Más: francnak kérdezed az emberek véleményét, ha úgysem adsz rá. Minek kérdezel, ha úgysem érdekel? Ki se állhatom az ilyen hülyeségeket fecsegõket, a dagadtakat se szeretem. Pláne mert a legtöbb azt hiszi õ szarja a spanyol viaszt.
Hany centi vagy? Lehet jo a cso naci, csak megfelelo meretet vasarolj, h ne feszuljon tulzottan!
Szerintem ha a pár plusz kilón kívül jó az alakod, azaz kerek a feneked, valamennyire izmos vagy, akkor hordd nyugodtan. Amúgy meg azt hordd, ami tetszik, ha jól érzed magad benne másoknak is tetszeni fogsz. Egy nõ mindig akkor a legszebb amikor elégedett magával, van önbizalma és egészséges keretek közt mindegy hány kiló! :)
A kérdező hozzászólása: Tényleg nem tudtok semmit és nem fogok ebbe belemenni. Elég szánalmas a hozzáállásotok.
A kérdező hozzászólása: Azt írtad aki dagadt, azokat nem bírod.. Ebbõl az szûrhetõ le, hogy kapásból esélyt sem adsz az embernek, hogy megismerd õt, csak elkönyveled egy nagypofájú kövér valakinek.. Mindegy mit magyarázol, látszik, hogy elég felszínes vagy és mivel semmit nem tudsz a hátteremrõl nem is izgat mit írsz, fölöslegesen vesztegetted az idõt.
"Mellesleg azért kérdeztem mert tényleg érdekelt egyesek véleménye - a normális réteg véleménye akik hasznos tanácsokkal szolgáltak volna" Szóval szerinted csak az normális, aki szerint nem gusztustalan egy (-kedvedért:) TELT nõ feszülõs, szûk nadrágban?...amiben látszanak a fordrai, meg a gödrei...és még én ítélkezek helytelenül :D Na ne viccelj már. Tedd rendbe a gondolataidat aranyapám.
"az embereket a külsejükrõl ítéled meg, csak így tovább!" Te most komolyan, azt hogy valaki dagadt-e vagy sem honnan ítéljem meg? Belsõ személyigésbõl?.... Ez a külsõrõl való ítélkezés duma is dagadt szokás. Egyáltalán nem külsõrõl ítélek, de aki dagadt, azon látni.
Ezt írtad:" de poci meg comb tájékról nem ártana még leadni pár kiló" Ebben nem látoma csontkollekció részt. Aranybogaram, attól, hogy te nem gondolod magad kövérnek, még az átlag ember szemében egy ülõ kutya méretû törpe aki majd 60kiló és pocakos, eléggé megrendítõ látvány hidd el nekem. Konkrétan és szörnyülködöm attól, hogy van ember (NÕÕÕ) akit nem zavar ha zsírpárnás. Elsõ mondatodig olvastam, tovább nem vagyok kíváncsi az eszetlen sértegetéseidre, mert nincs igazad. Véleményt kérdeztél, véleményt kaptál és mégis puffogsz. fájó igazság. szevasz!
A kérdező hozzászólása: Elõször is nem azt írtam, hogy kövér vagyok, hanem, hogy nem vagyok csontkollekció, van némi különbség, próbáld meg eljuttatni az agyacskádhoz az infókat.. A beszûkült és diszkrimináló hozzáállásodhoz pedig csak gratulálni tudok, ügyes vagy, hogy az embereket a külsejükrõl ítéled meg, csak így tovább!.. ;) Mellesleg azért kérdeztem mert tényleg érdekelt egyesek véleménye - a normális réteg véleménye akik hasznos tanácsokkal szolgáltak volna. Tudom, hogy pár kilót még le kéne adnom, de az biztos, hogy nem vagyok kórosan elhízott vagy dagadt és ennyi nekem pont elég.. Szóval egy olyan ember aki nem ismer és még egyszer sem látott csak ide tévedt és úgy gondolta okoskodni kell egy sort az befoghatja, köszike.
A kérdező hozzászólása: ez egy elég szubjektív dolog, van akinek már egy molett nõ is dagadt, míg mások egy tankot se látnak nagynak.. a környezetem és az orvosok szerint is teljesen normális a testsúlyom, szóval ilyen hülye véleményekre nem fogok adni, de kössz. ;)
NEM! Undorító ha dagadtak viselnek iylesmit
A kérdező hozzászólása: 158 cm vagyok, szóval a legideálisabb testsúlyhoz még 4-5 kilónak le kéne mennie.. dolgozok az ügyön.
Én 161 cm-sen és 44 kilósan vagyok pont jó vékony, 50 kilósan már husi voltam itt-ott, szóval Te majdnem 60 kilósan azért nem a "nem vagyok egy csontkollekció" kategória vagy már. Ettõl még állhat jól a naci, ha tetszik, vedd meg/fel.
1X a Jobbikra, nem bántam meg.
Egyszer volt lehetõségem szavazni és akkor a Fideszre szavaztam. A KDNP miatt mindenképp megbántam, rájuk biztosan nem szavazok többé, sem arra a pártra, amelyikkel összeállnak. Annak ellenére, hogy rá szavaztam, nem értettem a kétharmaddal egyet, jobban örülnék egy egyszerû többségnek. Jövõre akkor fontolom meg a Fideszt, ha a KDNP-t seggbe rúgják, egyébként az LMP igen szimpatikus lett, mióta azok, akik nem voltak odavalók át(vissza)mentek Bajnai mellé.
Egyszer szavaztam az MSZP-re egyszer a FIDESZ-re, mindkét esetben a kisebbik rossz elvét követtem, de megbántam mindkettõt. 2014-el kapcsolatban tanácstalan vagyok. Jobbik nem szimpatikus, a mostani rendszerben kis pártra nem érdemes szavazni. Ha esetleg Bajnai lesz az ellenzék jelöltje és mellé összeraknak egy megvalósítható normális programot akkor talán rájuk szavazok, de még nem döntöttem. Félek hogyha összeállnak a szocikkal akkor ugyanaz a szar lesz mint 2002-tõl 2009-ig. Külön viszont semmi esélye egyiküknek se.
Munkáspárt, MSZP, Jobbik, meg valamikor egy olyan is volt, hogy egy szép nagy [email protected] rajzoltam a szavazólapra. A választásom mindig teljesen véletlenszerû volt. Nem érzem magam átverve, mert pontosan tudom, hogy az összes párt [email protected]ázi, ingyenélõ tetvekbõl áll. Rosszabbak, mint a cigányok. Jövõre már nem is pazarlom arra az idõmet, hogy szavazzak. Bár lehet, hogy bemegyek, és prostestálás gyanánt a szavazóbizottság elõtt kitörlöm a s*ggem a szavazólappal.
4× a Fideszre most utoljára a Jobbikra. Nem bántam meg, csak sajnálom hogy hamarabb nem volt Jobbik.
Egyszer a Fideszre.Nem bántam meg.
Fidesz. Eddig amit ígértek betartották. Mszp-s ismerõseim sokszor csalódtak.
2szer az szdsz-re és 1szer az mdf-re, egyiket se bántam meg
A kérdező hozzászólása: Na ja, jelenleg akik nem csak a hatalomért marakodnak azok egyenlõre az lmp(maradék 7 képviselõ), illetve a jobbik. Rájuk érvényes még, hogy nem feküdtek le csak azért, hogy megtartsák a hatalmat.(mondjuk nem is voltak még hatalmon) Annyit tudok, hogy a fidesz-kdnp, illetve az mszp-szdsz( ez jelenleg az mszp-dk-együtt2014- és az újonnan megalakult liberálisok, a volt szdsz es emberekkel, de a lényeg, hogy egy helyrõl jöttek) re soha nem szavazok. Kiderült milyenek is mikor a hatalmon vannak.
Elõször '98-ban szavazhattam, akkor a fideszre; 2002-ben az szdsz-re, 2006-ban ismét a fideszre, 2010-en nem szavaztam senkire. Jövõre valószínûleg az LMP-re fogok szavazni, ha lesz egy támogatásra érdemesnek tûnõ jelöltjük.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!