Találatok a következő kifejezésre: Ha nem meg a (13245 db)

Bátyámnak volt ilyen végül nem tom h oldotta meg de cseréld ki az internetes oldalt

Az baj ha nem hiszek a fogamzásgátlomban? Olyan kicsi kis bogyo, ezért minden honapban félek, hogy nem jön meg, pedig szedem rendesen.

Tudom, h hülyeség,de mivan ha nem szivdoik fel rendesen,vagy rám nem ugy hat mint másra. Ti nem szoktatok ezen gondolkozni?

Legjobb válasz: Nyugi, ha nem úgy hatna ahogy kellene, akkor azt már észrevetted volna, mert úgy látszik, hogy pár hónapja szeded... (ha minden hónapban félsz). Nincs rá semmi okod, ha rendesen szeded, mem lehet semmi baj. Ne tévesszen meg, hogy kicsi, rengeteg hormon van benne, de pont elég. Ha nagyobb lenne több hormonnal, az csak rosszabb lenne. Ezek már nagyon modern bogyók, tuti felszívódnak rendesen.

Nyugi, ha nem úgy hatna ahogy kellene, akkor azt már észrevetted volna, mert úgy látszik, hogy pár hónapja szeded... (ha minden hónapban félsz). Nincs rá semmi okod, ha rendesen szeded, mem lehet semmi baj. Ne tévesszen meg, hogy kicsi, rengeteg hormon van benne, de pont elég. Ha nagyobb lenne több hormonnal, az csak rosszabb lenne. Ezek már nagyon modern bogyók, tuti felszívódnak rendesen.
Méghogy a gumi biztonságosabb....Na ne röhögtess!!! Nem kell paráznod, hat rendesen a tabi! Ha most azzal van bajod, hogy kicsi, akkor gondolj bele, mekkora egy hímivarsejt..mégis baba lesz belõle! Hat rendesen, ne parázz, mert elõbb-utóbb belebolondulsz!
a 2. válaszadónak: se a gumi, se a fogamzásgátló tabletta nem ad neked 100%os védettséget, de a tabletta mégis biztonságosabb. a gumi kiszakadhat. a betegségekrõl annyit, hogy oan pasival kell csinálni, akinek biztos nincs semmi baja.
ha nem hiszek benne minek szeded? használjatok gumit sokkal biztonságosabb, mert az véd a betegségektöl is.
A kérdező hozzászólása: Nem azzal van bajom, hogy kicsi, csak nehéz elképzelnem hogy megakadályozza, hogy teherbeessek. Gumit nem szerettem, mmindg nézni kell h ne szakadjon ki, meg a páromnak is jobb ha belémélvez. Én csak kiváncsi voltam, hogy ti teljesen megbiztok e a bogyotokban.
Teljesen megbízhatsz a tablettában, nincs mitõl félned. Én 4 éve szedem és semmi bajom! Úgy ahogy másnak sem! Hat rendesen, ne parázz! Így majd csak elmegy a kedved a szextõl, ha folyton parázol, hogy teherbeeshetsz!A gumit én sem tartom megbízhatónak + lekell állni, meg utána rögtön szétugrani, tök lehangoló! (3. válaszoló)
Figyi! Ha nem szívódna fel rendesen vagy nem passzolna a szervezetedhez, akkor gondokat okozna. Rendellenes vérezgetés, ilyesmi. Ha semmi rendkívülit nem tapasztalsz, szinte óramû pontosra beállítja a vérzésed, akkor tuti jól mûködik.
Miért lenne baj? Lányom sosem evett ilyen kutyulákokat...
Enyém 18 hónapos, még soha életében nem evett sem kását (azt nem is tudom mi), és még tejpépet sem. Nem hiányzik neki, fel se merült bennem soha, hogy ilyesmit adjak neki. Eszik zöldséget, gyümölcsöt, joghurtot, stb....
8, 5 hónapos a kisfiam, és kb. kétszer adtam neki tejpépet, kását még sosem. Most akarok neki majd csinálni rizstejbõl tejbegrízt.
Nem baj. Az enyém semmiféle ilyen kutyulékot nem akar megenni. Próbáltam a Sinlacot, HA-s pépet, köleskását, minednt simán is és gyümivel is, de nem kell neki. tegnap csináltam vízben fõtt grízt gyümivel, az sem kellett neki. A doki szerint így is fel fog nõni, nem kell erõltetni. Fõzeléket, gyümit eszik. 8 hós

Ha nem szűzek a partnerek (és nem húznak mindig óvszert), akkor miért nem kérdezik meg egymástól, hogy védekeztek-e az előző kapcsolatban?

Pl.a barátomtól hogy kérdezzem meg,hogy csinálták-e gumi nélkül?Mert szedek fogamzásgátlót,így gumi nélkül szeretkezünk.

Legjobb válasz: Hogyne! Most gondold el: ezt nem mered megkérdezni - de azt hagynád, hogy beléd dugjon valami olyat, amirõl nem is tudod, hol volt elõzõleg??? Láttad azt a jó kis kaktuszos reklámot (Te bármire nyitott vagy?) ? Ha pedig MÉG nem mered megkérdezni - akkor várj az aktussal is addig, amíg már meg lehet kérdezni!

Hogyne! Most gondold el: ezt nem mered megkérdezni - de azt hagynád, hogy beléd dugjon valami olyat, amirõl nem is tudod, hol volt elõzõleg??? Láttad azt a jó kis kaktuszos reklámot (Te bármire nyitott vagy?) ? Ha pedig MÉG nem mered megkérdezni - akkor várj az aktussal is addig, amíg már meg lehet kérdezni!
Nincs ebbe semmi ciki, ha megkérdezed. Mielött mi odakerültünk, hogy szeretkezünk, elõtte mindent megbeszéltünk. :-)
Nézd én biztos megkérdezném a saját érdekemben. Õt lehet hogy nem érdekelné annyira sõt fel is háborodna de ha szeret nem veszi zokon. Hidd el ha szeret megéri a félelmedet.:)

Szerintetek az baj ha még ha nem csuklott a babám? Eddig minden nap vagy 4-5 alkalommal csuklott! Ma még nem! 36 hkm

Legjobb válasz: Mozogni mozog? Mert ha igen, akkor tökmindegy. Ha nem, akkor sincs feltétlenül baj, de ha az megnyugtat keresd fel a védõnõt vagy a dokidat, hallgassatok egy szívhangot, csináljon egy UH-t

Mozogni mozog? Mert ha igen, akkor tökmindegy. Ha nem, akkor sincs feltétlenül baj, de ha az megnyugtat keresd fel a védõnõt vagy a dokidat, hallgassatok egy szívhangot, csináljon egy UH-t
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors választ!igen mozogni mozog sokat!uh hétfõn lesz, védõnõhöz holnap kell mennem!

Hogy értethetném meg anyukámmal és a mamámmal, hogy teljesen megőrjítenek, ha nem változtatnak a viselkedésükön?

Alapból agorafóbiás és szorongós vagyok (nem merek kimenni az utcára már 2 éve), emiatt szinte mindig otthon vagyok. Mamám és anyukám meg egész nap basztatnak, hogy ha mondjuk épp gépezek, akkor elkezd nyaggatni, hogy miért nem tv-zek vele és megsértődik, ha nem azt csinálom, amit akar. Normálisan nem is nagyon tudok beszélgetni velük, csak annyit kommunikálunk, hogy bejönnek a szobámba és lecsesznek valamiért, legtöbbször teljesen jelentéktelen dolgok miatt, ezért már kb levegőt venni is félek, mert azért is képesek lassan lecseszni. Persze azzal magyarázzák az egészet, hogy ők csak jót akarnak. Namost azért is vagyok ilyen állapotban, mert ők mindig "jót" akartak nekem. És most, hogy itthon vagyok kénytelen tengődni, nemhogy jobban tudnék lenni, összeszedni magam, inkább még jobban kiborítanak. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Orvos! Remélem, jársz pszichológushoz. Szerintem ezt már egyedül nem fogod tudni megoldani. Ha meg jársz, akkor beszéld meg vele. Szerintem anyukádék is a betegséged miatt zavarnak, azért nem tudsz velük olyan lenni, mint normálisan. Gyógyulj meg, erõsödj meg, aztán függetlenség!!!

Orvos! Remélem, jársz pszichológushoz. Szerintem ezt már egyedül nem fogod tudni megoldani. Ha meg jársz, akkor beszéld meg vele. Szerintem anyukádék is a betegséged miatt zavarnak, azért nem tudsz velük olyan lenni, mint normálisan. Gyógyulj meg, erõsödj meg, aztán függetlenség!!!
Hogy mit tegyél? Elõször is tanulj meg tisztességesen beszélni. "Mamám és anyukám meg egész nap basztatnak"
A kérdező hozzászólása: jajj egy haszontalan sznob komment... 1. válaszolónak pedig köszönöm! :)
A kérdező hozzászólása: járok pszichológushoz, illetve most sajna még egy hónapig nem tudok menni hozzá...
Hány éves vagy, dolgozol?
Ez két dolog. Te nem mondhatod meg senkinek sem, hogy változtasson a viselkedésén, mert az nem a te dolgod, hanem az övé. Te maximum azt mindhatod meg neki, hogy a viselkedésében mi az, ami idegesít vagy zavar (és közben gondolkodj el azon, hogy miért). Valamint annyit tehetsz, hogy ilyen viselkedés esetén nem állsz szóba velük, amikor csak lehet elmenekülsz és elkerülöd õket, ha pedig már lehet, akkor elköltözöl.
Kérdezõ: nem pszichológushoz járj, hanem keress meg egy ifjúsági pszichiátert 25 alatt, 25 felett pedig felnõtt pszichiátert. A pszichológus neked kevés.
A kérdező hozzászólása: 16 éves korom óta járok pszichiáterhez (most 22 vagyok) és az a tapasztalatom, hogy pont az az édeskevés, amit õk csinálnak, mert egy pszichiáter, ha nem terapeuta, akkor gyakorlatilag csak bogyókat írhat.

Ha nem húsos a fenekem attol meg lehet szep kerek, ha tornazok ra?

Vékony vagyok,de nem az a csunya vekony. a fenekemre mondtak mar tobbszor,hogy jo,de en mindig szep nagyobb kerek popsira vagytam. ha tornazok ra,elerhetem,vagy felesleges ilyenrol abrandoznom,ha nem valami husis ? ilyen tetszik nagyon,remelem megtudjatok nezni :) : <https://www.facebook.com/photo.php?fbid=308501442618156&set=..

Legjobb válasz: lapos fenékbõl nem lehet teljesen ilyet csinálni

lapos fenékbõl nem lehet teljesen ilyet csinálni
súllyal eddz. az majd bedurrantja :D
hus=izom, es izmot lehet novelni..gugolasok, meg a konditermekbe van kb 26 fele gep.
itt a nyár. Pattanj fel a kerékpárra és tekerj olyan combokat és popsit csinál, hogy az összes kandúrnak kijjebb lesz a szeme, mint az orra.

Mi van ha nem várok a fogamzás gátlóval addig még meg jön?

Én már szedtem be előbb és akkor is használt legalább is nem lettem állapotos lehetséges,hogy így is használ?

Legjobb válasz: akkor mindent összezavarsz..

akkor mindent összezavarsz..
késöbb leszel védett és lehet összevissza vérzésed.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat..
Van fogalmad arról, hogy hogy mûködik a szervezeted? Nõi ciklus? Hallottál már a peteérés folyamatáról? S arról, hogy a fogamzásgátló a peteérést akadályozza meg? Szerinted ha nem akkor veszed be, amikor még nem kezdõdött meg ez a folyamat (azaz nem menstruációkor, amikor még az elõzõ ciklus alatt megvastagodott méhnyálkahártya válik le vérzés kíséretében), hanem akkor amikor már javában elkezdõdött... akkor mégis hogyan akadályozná meg a tabletta? Ha nem megfelelõ idõben kezded, akkor csak egy jó nagy pofont adsz a szervezetednek.

Mderátorok! Mit csináljak ha nem válaszolnak a kérdésemre de még nem tudom kiemelni?

Legjobb válasz: [Moderátorok nem szoktak beszélgetni itt] Felhasználói tanácsként annyit lehet mondani, hogy várj. Én visszamenõleg is át szoktam nézni a válasz nélküli kérdéseket 1-2 nappal, és ha tudok, akkor írok. Simán elképzelhetõ, hogy vannak még ilyen emberek. Sokan már akkor megijednek ha pár perc alatt nem érkezik hozzájuk válasz, míg másoknál lehet 2 nap múlva érkezik be az elsõ. Ha nem egyedi a kérdésed, hanem egyértelmûen rákereshetõ Google-ben, azoknál sokan direkt nem válaszolnak, mert csak másokkal kerestetik meg. Viszont ha duplán felteszed ugyanazt, van olyan moderátor ami mindkettõt törli, nem csak a plusz azonosat.

[Moderátorok nem szoktak beszélgetni itt] Felhasználói tanácsként annyit lehet mondani, hogy várj. Én visszamenõleg is át szoktam nézni a válasz nélküli kérdéseket 1-2 nappal, és ha tudok, akkor írok. Simán elképzelhetõ, hogy vannak még ilyen emberek. Sokan már akkor megijednek ha pár perc alatt nem érkezik hozzájuk válasz, míg másoknál lehet 2 nap múlva érkezik be az elsõ. Ha nem egyedi a kérdésed, hanem egyértelmûen rákereshetõ Google-ben, azoknál sokan direkt nem válaszolnak, mert csak másokkal kerestetik meg. Viszont ha duplán felteszed ugyanazt, van olyan moderátor ami mindkettõt törli, nem csak a plusz azonosat.
Felhívom még arra a figyelmedet, hogy közvetlen a kiemelés elõtt már ne írj kommentet, különben azt válasznak veszi a rendszer és várhatsz újabb 36 órát. Sima felhasználó voltam, moderátorok nem válaszolnak.
A kérdező hozzászólása: jójó, köszi.....de akk hol lehet a modikkal komunikálni??o.O
A kérdező hozzászólása: köszi:)

Ha nincs meg a vonzalom férfi és nő között akkor már nem is működik egy kapcsolat?

Legjobb válasz: De mûködhet: testvéri- vagy baráti- vagy érdekkapcsolat. De lehet szexmentes kapcsolat is, ha mindkét félnek megfelel. Nincs elõírva sehova, hogy két félt mi köthet össze...ha mindkét félnek tökéletes!

De mûködhet: testvéri- vagy baráti- vagy érdekkapcsolat. De lehet szexmentes kapcsolat is, ha mindkét félnek megfelel. Nincs elõírva sehova, hogy két félt mi köthet össze...ha mindkét félnek tökéletes!
Na mert a kefélésnek aztán [email protected] értelme van...
Hát nem nagyon. Valami csak kell, hogy vonzza õket, hacsak nem akarnak testvéri viszonyban élni, de ki bírja azt hosszútávon?
Mi értelme egy kapcsolatnak, ha még vonzalom sincs?
mármint a kapcsolaton szerelmi kapcsolatot értünk? mert ha nincs köztünk vonzalom, akkor minek a kapcsolat? üzlettársi, baráti, haveri, ilyesmi kapcsolat mûködhet...együttjáráshoz azért nem árt, ha van vonzalom...
Kezdem érteni, miért mondják, hogy férfi és nõ között nincs barátság. Dehogy nincs, csak párkapcsolatnak hívják...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!