Találatok a következő kifejezésre: Ha nem méret szerinti a baba (3 db)

Ha nem a méret szerinti a baba akkor elveszik? Szivhang az van

Legjobb válasz: Nem,dehogy. A szívhang azt jelenti,hogy él a babó,nem vehetik el. 39 hetes kismami

Nem, dehogy. A szívhang azt jelenti, hogy él a babó, nem vehetik el. 39 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: de én tudom napra pontosan hogy mikor készült ilyenkor mi van?hogy mégis kisebb 1-1.5hétel
Majd utoléri magát!Amíg dobog a pici szíve addig senki el nem veheti Tõled!Nyugodj meg!Pihizz sokat, és ne agyalj butaságokon!18 hetes kismami

Az hogy akkor boldog egy baba, ha nevet és nem sír az érvényes az egy hónapos babákra is? Akkor én valamit nagyon nem jól csinálok, mert az én babám néha még a karomban sem akar megnyugodni, csak cumival. Éhes nem lehet, szerintem a hasa sem fáj.

Lehetséges, hogy a kiságyát nem szereti? És borzasztó nehezen alszik el. Minden kis pisszenetre felébred és kezdhetem el?r?l az altatást.

Legjobb válasz: Szerintem ez még nagyobb babákra sem érvényes kijelentés. Vannak sírósabb babák, egy hónaposan meg aztán pláne. Sok baba nyûgösebb ebben a korban, még két három hónap és teljesen más lesz. Addig megbarátkozik a világgal.:)

Szerintem ez még nagyobb babákra sem érvényes kijelentés. Vannak sírósabb babák, egy hónaposan meg aztán pláne. Sok baba nyûgösebb ebben a korban, még két három hónap és teljesen más lesz. Addig megbarátkozik a világgal.:)
Az én fiam, 1 hónapos kora után kezdett el mosolyogni, azóta egyfolytába gyakorolja. :) Szerintem ez a mondat nem ilyen pici babákra lett kijelentve. Ne aggódj, a Te babád is egyre sûrûbben fog, csak még meg kell tanulnia. Különben is ebben a korban még csak szociális mosoly van.
Nem lesz mindig így, nyugi, nemsokára anniyt fog mosolyogni, hogy alig gyõzöl visszavigyorogni rá:-)))) A lelkiállapota lehet hogy csak kólikás, magyarán szomorú. Az alvás is javulni fog, mi is így voltunk, frászt kaptam mert nem tudtam semmit csinálni, mikor aludt...most meg már felmosok, takarítok stb. Kitartás, türelem, sok sikert!
Az én babám két hónapos koráig egyáltalán nem mosolygott, sõt akkor is csak nagy ritkán, utána mind sûrûbbé vált ez a dolog. Most hat hónapos és ha már ránézek, mosolyog, hangosan kacag, szóval kitartás. Egy egy hónapos pici baba még próbálja megszokni a világot, nem is lát nagyon messzire, mitõl mosolyogna? Próbáld néha a hasadon altatni, csak hogy biztonságban érezze magát, aztán ha kicsit nagyobb lesz, fokozatosan szoktasd a kiságyhoz. Én legalábbis így csináltam, ma már szinte végigalussza az éjszakát a kiságyában, tévézni is lehet mellette, nem zavarja.
Mi az, hogy SZIMÓ?!?!?!
A kérdező hozzászólása: simson:D
A váltóolaj nem attól fehéredik be hogy szimeringes a motorod. Az olaj elõször kifehéredik, majd befeketedik és akkor kell cserélni. Nekem mindegyik motoromnál így volt
A kérdező hozzászólása: jaaa, nekem azt mondtak ha feher az olaj akkor benzin kerul bele es szimeringes


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!