Találatok a következő kifejezésre: Ha nem méret szerinti (111 db)

Szerintem nem. habár nem biztos. :/ am erre mi a jó válasz?

Srácok! Sok kérdést lehet olvasni arrol hogy nem tudják a srácok a saját méretükröl hogy nagy, vagy kicsi-e. Szerintem sráconak nem kéne tudnia önmaguktol? . Még akkor is ha nem mérik meg?

szerintem látják,fogják és mért kérdezik hogy pl 17 nagy -e??, ha ránéz a saját frkára csak tudj hogy huu de nagy a frkam..vagy épp az ellenkezöje,

Legjobb válasz: Te mér nem dolgozol?

Te mér nem dolgozol?
Azert mert idealis esetben nem szokott allo faszu csavokat nezegetni, es a sajatjan kivul mas allo faszt fogdosni, igy nincs osszehasonlitasi alapja. Az enyem 19 es mindig is azt hittem kicsi. Aztan idovel rajottem h nem is annyira kicsi.
Nagyon nem mindegy, mi a viszonyítási alap. :-) Szerintem sokan köszönhetik a "méret-komplexust", vagy legalábbis a saját intim méretük miatti aggodalmakat, esetleg szorongást, (fõleg a tapasztalatlan fiatal férfiak közül) a pornó iparnak. Arról is meg vagyok gyõzõdve, hogy a statisztikák is máshogy alakulnának, ha urológusok kezében lenne a centiméter, nem pedig "bemondásos alapon" történne az adatszolgáltatás az ilyen felmérésekhez. Ha már viszonyít valaki, szerintem annak van értelme, hogy a saját pénisz méretét egy izgalmi állapotban lévõ hüvelyéhez viszonyítja. Nekem például abban, hogy mennyire jó egy férfival szeretkezni, és el tud-e juttatni a hüvelyi orgazmusig, az égvilágon semmi jelentõsége, hogy nulla, 1, 5 vagy 10 centi marad a testemen kívül - de hát nekem ugye csak az sok férfi által elõszeretettel cikizett, "fatengelyes" nõi logikám van. :-)))
Nincs viszonyítási alap, azaz van, csak eléggé torzított. A srácok nem látják más emberek álló péniszét, ezért a pornó filmekben látottakhoz viszonyítják magukat.
A kérdező hozzászólása: ha pornôban ha mâshol làt merev péniszt, akkoris tudnia kel a magâèt mijen.kèrdeyik 19nagy.sztm, tudja h, nagy, csak dicsekszenek
A kérdező hozzászólása: ha pornôban ha mâshol làt merev péniszt, akkoris tudnia kel a magâèt mijen.kèrdezik 19nagy.sztm, tudja h, nagy, csak dicsekszenek

Megfejtettem: a lányok azért nem mondanak nemet, mert szerintük abból a pasik nem értenek! De mivan, ha mégis?

Nem jobb esetleg kellemesen csalódni, márcsak a lelkiismeretetek megnyugtatása miatt? Vagy a nőknek nincs ez irányba lelkiismeretük, és ezért ne is sajnáljam azokat, akiknek alkoholista férjük van?

Legjobb válasz: Sok nõnek nyálmirigytályoga van, ezért ilyen válogatósak.

Sok nõnek nyálmirigytályoga van, ezért ilyen válogatósak.
Szerintem rájöttek, hogy a pasik nem értik azt, hogy nem. Komolyan. Azt hiszik, valami nõi szeszély a NEM, és úgyis lesz belõle igen.
Mi bajod, kedves kérdezõ? Lehet, hogy azért nem mondtak neked nem-et, mert nem is gondolták úgy. Úgy parázol, hogy ha nem veszi fel a telefont pár órán át a nõ, már azt hiszed, nem kellesz neki. A lányok mondanak nemet, valamivel többször is, mint amikor úgy is gondolják.
me???
szerintem van fiú-lány barátság, bár ha a srácnak bejön, akkor aggódnék a helyedben
A kérdező hozzászólása: heti 1-2
Ja csak heti 2 alkalom? Az más, akkor minden rendben van. Ultrapancser.
Fiú-lány barátságban általában az egyik fél mindig többet érez (és hanyagoljátok a kioktatásokat, tudom, hogy nem 100-ból 100x, de a legtöbb esetben igen). Szóval barátom, a te kapcsolatodnak már régen lõttek.
Ha elkezd veled furán viselkedni, nem olyan mint eddig majd akkor kezdj aggodni, mert ugyis èszreveszed ha valami nem jó.
Dehat a csavonak bejon a baratnod...lasd mar a tenyeket
És akkor? Egyoldalú a dolog. Lásd már a tényeket, elõzõ... :D
...a kerdezonek meg azt tanacsolom h a baratnoje mellett talalkozgasson hetente 1-2x egy csajjal akinek bejon... Igy = az allas
Lehetne ez barátság ha -a srácnak nem jönne be a barátnõd -és legalább néha te is el lennél hívva a találkozókra Így viszont gyanúsnak tûnik a dolog.
miért lenne õ elhívva a találkozókra?
Barátság csak akkor lehet ha mindkét félnek van párja, akit szeret is, és/vagy egyik félnek sem tetszik a másik. Különben egyék fél mindig többet érez. Ha ez tényleg barátság és nem csak haverság. Haverokkal, barátokkal meg többnyire neten tudom tartani a kapcsolatot, de ha egy városban vagyok összeülni dumálni belefér. Viszont csak azért találkozgatni, hogy sétálgassak velük... az gyanúúúús. Szeretem a barátaim, de minden program nélkül sétálgatni csak úgy egy fiú és egy lány között, úgy hogy az egyiknek tetszik is a másik... az a srác tuti próbálkozik, barátnõdnek meg tetszik a dolog. Lehet nem akar megcsalni, de alakul a dolog mert fogékony rá, engedi hogy a srác közeledjen. Ha valakinek tetszek de nekem õ nem, nem fájdítanám azzal a szívét, hogy még találkozgatok is vele jelezve, hogy van remény a számára is... Max akkor cset, ha tényleg vannak közös témák.
Nekem a fiú barátaim simán kérdezik, hogy nem jön-e a pasim is, aztán vagy jön, vagy nem jön, de a lényeg, hogy ezek tényleg csak barátságok, senki nem akar a másiktól semmi többet, így nyugodtan jöhet az én pasim is, vagy a barátom csaja is velünk. 33/L
"Barátnõm újabban, kettesben talizgat egy sráccal, meg sétálgatnak. " Milyen gyakran?
A kérdező hozzászólása: értem :) köszi nektek is
szerintem van. nekem pl kb csak fiú barátaim vannak, de ez még nem jelenti azt, hogy lenne ott más is, mint barátság. akirõl tudtam, hogy tetszem neki, megpróbáltam tosztázni, ha nem fogta fel, hogy már van párom és ez színtisztán baráti kapcsolat, megszakítottam a kontaktot.
Hát ha ezt így tudnám, akkor én sem örülnék neki.
Te palimadár! Csodálkoznék, ha csak sétálgatnának.. :D
A kérdezõ egy pancser.
Persze h van en feltudnek sorolni tobb mint 30-at es legtobbjuket 10 eve ismerem 16/L
Palira vagy véve barátom, nem is kicsit
A kérdező hozzászólása: miért volnék pancser? én szeretem a barátnõm, és igyekszem ezt éreztetni is
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) :(
De õ nem igyekszik ezt éreztetni veled. Illetve nem csak veled igyekszik. Ezért vagy pancser.
miért ne lehetne, hogy a barátnõjének legyenek fiú barátai? nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni és igen, létezik fiú-lány barátság
Dehogy létezik, aki ezt állítja az egy pancser.
Nem tudom, nekem a pasim sose szólt emiatt! neki is vannak nõhaverjai, nekem is fiúbarátaim. Az utolsó mondatodat meg gyorsan-frissen felejtsd el, mert egy nagy baromság, h amikor kapcsolatod van, nem találkozgatsz mással... lol
Barátság akkor lehet, ha mindkettõnek van párja?:O Na, ti is el vagytok tévedve... :D Szóval ha valakinek van vkije, akkor nem is eshet szerelembe? OMG Ez nem így mûködik... Amikor szingli voltam, és akkor is amikor nem, voltak barátaim. És nem volt köztünk semmi, nem is akartunk. Pont.

Csajok! Mit tegyek ha egy pasi teccik nekem de nem tudom h én teccek-e neki mert nem merem megmondani h teccik? Szerintem ez tök gáz. Eddig facebook-on beszéltem vele!

Legjobb válasz: Remek! Beszelj meg vele egy talalkat facebookon s mondd el neki. Tudom, nem konnyu, de csak akkor konnyebbulszmeg ebbe a helyzetbe, ha vegre elmondod....es nincs ebben az erzesben semmi gaz....mindenki szamara ez egy nehez lepes es le kell gyozze a gatlasait....Hajra!

Remek! Beszelj meg vele egy talalkat facebookon s mondd el neki. Tudom, nem konnyu, de csak akkor konnyebbulszmeg ebbe a helyzetbe, ha vegre elmondod....es nincs ebben az erzesben semmi gaz....mindenki szamara ez egy nehez lepes es le kell gyozze a gatlasait....Hajra!
Ha valamit valóban meg akarsz tenni és valóban meg is akarod, akkor azt megteszed. Ha gyáva vagy hozzá, akkor meg ne izgasd magadat rajta, mert akkor csak gyomorfekélyed lesz tõle. Ha nem ad rá jelet hogy tetszel neki akkor valószínû hogy tudomást sem vesz a létezésedrõl, akkor meg halott ügy, mert valószínû, hogy ha eddig nem vett észre, akkor nem fog hirtelen megszeretni(már ha nem egyéjszakás kalandot tervezel, fontos hogy szeressen a párod, nemde?) ha ennek ellenére meg akarod próbálni, akkor meg ne féljél, a legrosszabb esetben visszautasít és kész, nem fogsz belehalni.
Szerintem kérdezd meg tõle, mert ha esetleg nem ad egyértelmû vagy erõs jelet hogy tetszel neki az lehet hogy csak azért van mert õ is hasonlóképpen érez és azt hiszi hogy nem tetszik neked . . . 16/F
hány éves vagy? hol laksz? mi a neved? igy könnyebb lenne segìteni

Ha a pasi elvárja a lánytól, hogy a szájába élvezhessen akkor utána miért nem csókolja meg, ha viszont nem csókolja meg mert szerinte undorító, akkor miért várja el a lánytól, hogy a szájába élvezhessen?

Elgondolkodtató egy kérdés...

Legjobb válasz: ma 04:02: Na mert Te aztán nagyon tapasztlat vagy. Képzeld el, pont rádillik az, mait a kérdezõ kérdezett. Az ilyen majmoknak minek barátnõ? Ha undorodsz a g*cidtõl, akkor hogy várod el a párodtól, hogy egyáltalán hozzáérjen? Ha beleélvezel a szájába, lenyeli, utána meg se puszilod? Beléd annyi megértés szorult, elfogadás, intimitás, mint egy fábadzorult féregbe.

ma 04:02: Na mert Te aztán nagyon tapasztlat vagy. Képzeld el, pont rádillik az, mait a kérdezõ kérdezett. Az ilyen majmoknak minek barátnõ? Ha undorodsz a g*cidtõl, akkor hogy várod el a párodtól, hogy egyáltalán hozzáérjen? Ha beleélvezel a szájába, lenyeli, utána meg se puszilod? Beléd annyi megértés szorult, elfogadás, intimitás, mint egy fábadzorult féregbe.
Pasi vagyok, ilyen élményben még sajnos nem volt részem, de tutira nem okozna gondot megcsókolni a lányt akit szeretek, g*ci ide vagy oda. Ha ilyet tesz nekem a lány, mert szeret, én is bármit, mert szeretem. Valaki undorodik tõle, de ha elvárja és utána fintorog...tudom sajnálni. 27F
az én barátom megcsókol utána.
Megin 09:06os vagyok: De egyébként barátom nem VÁRJA el, ha nincs kedvem akkor kiköpöm. De természetesen nem is várhatja el, hiszen ugyanolyan szabad ember vagyok mint õ. Aki nõ ezt hagyja, az ugyanúgy saras a dologban.
Elgondolkodtató kérdés valóban, és ezért vannak olyan nõk, lányok, (köztük én is) akik nem engedik, hogy a szájukba élvezzen a párjuk, bármennyire is szeretik a párjukat. 28L
Szia az én barátom is ilyen, undorodik a sajátjától. Mondtam neki kóstoltad már? Azt mondja: nem. Mondom dehogynem kóstoltad, ne hazudj. Mondja jó igen kóstolta. Mondom milyen íze van? Azt mondja semmi undorító. Mondom jó, akkor miért nem csókolsz meg utána? Hát mert az mégiscsak a spermája... Érdekes "puncis szájjal" mindig csókol... Nem értem én ezt a felfogást. Tehát az a lényeg hogy engem úgy tart, hogy az én számba engedheti a spermáját mert az én szám az nem ér annyit mint az övé? Szerintem csak egyszerûen hiúak.
Eddig ezen nem is gondolkodtam. De így belegondolva ez tényleg undorító. Köszi hogy felhívtad rá a figyelmem (: blõee
09:06 vagyok: nem vagyok feminista, de ez igen érdekes felfogás. Attól függetlenül hogyha ez jól esik neki, akkor élvezzen a számba. Õ meg a fenekembe turkál az ujjával ha análra kerül a sor, szóval ö rosszabbul járt:D :)
Azért mert ha nõ vagy, és sperma van a szádba, az normális, egy férfi esetében ez már inkább undorító,
nagyon elgondolkodtató... Miért te kóstolgatod a saját nedveid? Attól, hogy a párodét szereted még nem kell a sajátodat is... Gondolom, hogy nem volt még egy kicsit is komoly kapcsolatod, párod se, azért kérdezel ilyen marhaságot. Keress magadnak párt te balf*sz.
nem tudom miért lányok, ha a párotok titeket kényeztet utána õ sem kap puszit vagy mi???? nálunk minden ilyesmi teljesen normális, ki nem hagyná szerintem a csókot miután elélvezett....ááá szerintem ehhez egy kicsit érettebbnek kell lenni, ha valaki szereti a párját, plusz szereti önmagát is valamennyire és kellõen nyitott akkor miért ne lehetne megcsókolni utána egymást? számomra soha nem volt semmi undorító benne. soha. 21 L
Hát nem tudom, ha engem kinyalna vki, akkor utána nem szívesen csókolnám meg..Nekem ez kicsit undorító.:D:S Mindenki más.:)
Szerintem nincs ebben semmi undorito, söt kifejezetten izgatonak tartom. 23F
Hát én látok benne logikát, mert megmondom õszintén, én sem szeretem, mikor puncis szájjal megcsókol. Nem tudom miért, nem tartom se undorítónak, se visszataszítónak, csak nem tetszik az orromnak a szaga. A barátomnak meg a sperma szaga nem tetszik, ezt meg is mondta nekem még a kapcsolatunk legelején, hogy undorodik a SZAGÁTÓL. Tehát nem tõlem, miután a számba élvezett, nem magától a spermától, mert egy teljesen természetes cucc, ráadásul az övé, hanem a szagától. Ha más szaga lenne, vagy egyáltalán nem lenne szaga, valószínû nem problémázna vele. Én ugyanígy vagyok a punciszaggal, ami neki vonzó, az nekem lehet nem tetszik. 21/L
Mert a világ az ellentmondásokra épül. :D
Mi oda - vissza megcsókoljuk egymást, ez számunkra egyértelmû kényeztetés után. Igaza van az elõttem válaszolónak az éretlenséggel kapcsolatban.
Hála az égnek az enyém rendszeresen nyeli. El se tudnám képzelni, hogy olyan nõvel éljek aki undorodik a spermámtól!
hm..Spermás csokokon vitatkoztok.Az én párom egyáltalán nem csokol meg szex közben legyen bármilyen.:(Teljesen elszomorit!De jo nektek irigy vagyok most! 22/L
Aki erre azt mondja, hogy undorító, az éretlen.
én például ha elvárom orálba csináljuk akkor én ugyanúgy nyalok ez egyértelmû
Engem is mindig megcsókol utána a párocskám:) !
A kérdező hozzászólása: Köszi a kommenteket!! Ezt a fiúknak szántuk a párommal mer én (18/L) sok fiúval beszélgettem errõl és mind azt mondták hogy gusztustalan lenne utána megcsókolni a lányt, de örömmel konstatáltam hogy vannak még értelmes lányok és fiúk a mai elkorcsosult társadalomban.
Én sem várom el, de nyilván örülök, ha csinálja. És egyáltalán nem undorodom a saját nedveimtõl, miért ne jöhetne utána a csók? Aki ilyeneken problémázik, az buta.
Mi is csókolózunk utána. Egyébként szerintem önzõ dolog elvárni.
Hát igen, vannak ilyenek... nem sokba nézheti az ilyen pasi a barátnõjét... szerintem. Parasztok! (ennyi róluk a véleményem).Én mondjuk nem hagyom sosem hogy a számba élvezzen.
Én egyik alkalommal megkérdeztem errõl a barátomat, és azt mondta, hogy õt nem zavarja. Sõt, igazából én furcsálltam... De örülök, hogy így gondolja, mert szeret. 19/L

Koraszülött babámnak hosszúkás a feje, hátrafele. Anyósom szerint ki kellene támasztani 2 oldalt pelenkával, ilyen van? Nem merem, mert ha bukna meg is fulladhatna. Meg szerintem hülyeség.

Legjobb válasz: lehet rosszul írtam, nem egy oldalra, mert szerencsére forgatja a fejét, hanem hátul kis agyánál hosszú, oldalt rendbe van:) de köszi a válaszokat.

A kérdező hozzászólása: lehet rosszul írtam, nem egy oldalra, mert szerencsére forgatja a fejét, hanem hátul kis agyánál hosszú, oldalt rendbe van:) de köszi a válaszokat.
Mit mondjak erre? anyósod hüjjjjje.
nagyon sok baba elfekszi a fejét, de az nem jelenti azt, hogy úgy is marad neki. Én nem támasztottam ki a gyerekeimnek, és nem lettek "csúcsfejek". Szerintem te se tedd, majd alakul.
A kisfiam mindig egy irányba fordította eleinte a fejét, így ha mellette voltam én kitámasztottam, mert féltünk hogy elfog deformálódni neki.
Nem anyósod nem mondd butaságot szerintem felügyelet mellett már most kezd el, nehogy az legyen, hogy csak egyik oldalra fogja a fejét fordítani ami még deformációt okoz, késõbb hipotóniát és költheted inged gatyád dévény tornára!
Az leszel, mert utánad más nõk is kellenek majd neki a hátad mögött
A kérdező hozzászólása: Arról is gondolkodtunk.
szavaidból ítélve neked is tetszik a dolog. valamilyen szinten az alá rendelt szerepet is lehet élvezni, de miért nem próbáljátok ki az MMF felállást is? akkor a kérdés nem lenne aktuális...
A kérdező hozzászólása: Pár éve már együtt vagyunk, de sosem erõltette. Egyszer említette, engem meg nem hagyott nyugodni a dolog, és szerettem volna a kedvében járni. A lány is benne van a buliban, mármint vele is van szex a párom részérõl..
Most a barátnõidnek akarsz megfelelni, vagy akivel jársz? Az, hogy mi leszel a résztvevõktõl is függ. Lehet, a másik nõ átveszi a hatalmat:( Lehet, hogy te leszel a domináns, (ha van eszed). Lehet, hogy beleszeretsz a lányba? Honnan tudod, mi bújik benned, ha már ezen így elgondolkodol? De azon is el lehet gondolkodni, hogy a "pasik" így csajoznak, legálisan: a nõjükkel! Fiút ritkán keresnek, általában egy leszbikus hajlamú lánnyal végigkefélik az étlapot, majd feleségül vesznek egy "rendes" normális nõt:) Na most, hogy itt ebben a mai világban, mi a rendes, s normális, ne is nyissunk vitát:) A szexoldalakon felteszik a nõjüket, volt barátnõikkel való szexet, ahol természetesen õk a felismerhetetlenebbek:( Tehát nem ettõl leszel alárendelt. Ha nem gondolkozol, és érzel helyesen, alárendelt lehetsz, miközben észre sem veszed. Mennyi idõs ez a kapcsolat? Mennyire ismered a fiúdat? Sok mindent kellene tudni róla, hogy eldönthesd, kihasznál-e téged! Ezt csak õ karja? Netán megzsarolt vele? Finomabban mondva: szeretete feltételéül szabja?
ha csak 1x2 csináltok ilyet akkor nem. ha rendszeressé vállik akkor igen, mármint "alárendelt" leszel (van amikor nem). ha megvolt és te is élvezted (és a másik csaj csak "kisegített) akkor nincs gáz. ha õ is aktívan benne volt akkor már lehet gyanakodni, (nem mindig) hogy valamit hiányol a kapcsiban/ból.
nem ítélem el Én pl de ha nem kettõtök vágya csak ez egyiké akkor nagyon nem jó két fiú vagy két lány? gondolom 2 lány.. Fordítva is tetsziK?
A kérdező hozzászólása: Nem értem, hogy miért kell ezt elítélni..
pfff :(
A kérdező hozzászólása: Õ akarta jobban, én a kedvéért mentem bele, elég sok mindent le kellett nyelni elõször..... de aztán egyre jobban belejöttem.
Csak akkor menj bele, ha te is szeretnéd. Ebben az esetben nem is lennél alárendelt.
A kérdező hozzászólása: Régi vágya ez, én is élvezem. Egyáltalán nem gyakori a dolog.
Én már a kérésnél dobnám. Nem vicc... ha õ már egy harmadikat is akar, akkor én nem vagyok neki elég jó. Persze próbálnám vele megbeszélni a dolgot, hátha javíthatok magamon valamit, de ha csak annyit mondana, hogy kíváncsiságból akkor dobnám, mert elõbb-utóbb biztos hátam mögött kavarna mással. Olyanra nincs szükségem.
Már miért lenne alárendelt szerepben?? Én az egyenrangúság híve vagyok, vagyis szükség szerint mindkettõnknek kellenek kompromisszumok, ha nem felelünk meg 100%osan egymásnak (most itt apróbb dolgokra gondolok, pl rendetlenség, túl sok haverozás, stb) De aki eleve lenézi, alárendeltnek tartja a másikat, ott már gond van. Én azt nem viselném el, és nem is volt még olyan barátom, aki lekezelt volna, mint ahogyan én se õket.
Ha a párodnak az az igénye, hogy kell melléd egy másik csaj, akkor az azt jelenti, hogy te nem vagy neki elég, vagy megfelelõ. Ráadásul nem figyel az érzéseidre se. Ha te ezt elviseled, és belemész, akkor hajrá.
A kérdező hozzászólása: De valamilyen formában mindi alárendelt egy nõ, nem?
ez esetben nincs alárendelt szerep, csak élvezet.
nem ! Nem ciki ez természetes! van aki nem is vérzik! Van aki szûzhártya nélkül születik!
Igen fog vérezni de egyén függõ, hogy neked mennyire...nem kell tõle tartani..mond meg a barátodnak, hogy mielõtt betenné neked elõtte kb 20 percig izgasson fel.., hogy kellõen ellazulj...és akkor elvileg nem fog annyira fájni..és nem lesz véres neki mert gumit kell használni :P jah és tuti nem fog ott hagyni:) ) --- F/17
Elsõ alkalommal nem árt óvszerrel védekezni (a továbbiakban sem, de feltételezem, hogy elsõre nem fogamzásgátlóval indít az ember) szóval a fiú farka nem lesz véres. Másfelõl pedig nyilván olyan kapcsolatban veszítsd el a szüzességed, ahol NEM CIKI a biológia.
Jájj, miért nem nézel vissza, mielõtt felteszed a 823. ilyen kérdést... 1. Igen, lehetséges vérzés, de nem fog ömleni belõled 2. Egy nagyon pici fájdalommal járhat a dolog, de kellõen felizgult állapot és figyelmes partner hamar átlendít a fájdalmon 3. Remélhetõleg tudja a leendõ partner, hogy szûz vagy, akkor meg miért lenne ciki? 4. Az "otthagyást" nem is kommentálom, mert nevetséges
Általában van vérzés, de kevés. Fájdalom teljesen egyénfüggö. Miért hagyna ott a fiu ezért? Inkább arra gondsoljatok, hogy -ha nem akartok gyereket - a fiu huzzon kotont! (Te fel vagy készülve?)
Nekem az elsõ nem fájt, nem is véreztem. Aztán másodjára (egy másik fiúval) kb. fél évre rá együtt voltam, az már fájt és véreztem is. Érdekes.. De amúgy a másodiknál is hamar elmúlt a fájdalom és elég jó volt :)
Nagyjából négy csepp vér az egész, nem sok. Igen, fáj. Nem, nem ciki, természetes. Ha cikinek érzed, nem jó pasival készülsz elveszíteni.
Én sem véreztem.Nem is fájt.
nekem fájt de nem volt vészes és nem véreztem
Az nem szûzhártya, hanem a puncikobold függõágya. Ne zargasd szegényt.
de hülye az anyád már ne haragudj.. ha a doki azt mondja hogy kell akkor kell.
A kérdező hozzászólása: hát nemtudom.... az nem zavar h késig a mensim mivel nincs vele olyan sok gond viszont a szûzhártyám annál inkább ...:(
azzal semmi baj nincs :D Magadnak felállítottál diagnózist, de nincs. Lehet hogy kicsi a rés, de van. Ha teljesen zárt lenne akkor mensid sem lett volna soha :)
A kérdező hozzászólása: ja és még annyi hogy ilyen rücskös és kinõnek belõle ilyen kis "hús"darabkák...szóval nem sima
Igen:) Mindenkinek olyan.
nyugi már :D
A kérdező hozzászólása: de még mindig nem tartom normálisnak... elég vastagnak érzem
jó hát akkor menj orvoshoz
A kérdező hozzászólása: már voltunk orvosnál emiatt de akkor nem vizsgált meg csak felirt valami gyógyszereket ( hormonokat azt hiszem ) amiket nem szedtem be mert anyám azt mondta h nem kell
akkor nem lehet teljesen zárt. Ha kihagy az nem a szûzhártyád miatt van. Valószínüleg valami hormonális problémád van, fõleg ha fél évig kihagyott. Mindenképp menj orvoshoz.
Szerintem egy barátnõddel menj nõgyógyászhoz...:DNem tudok jobbat.
A kérdező hozzászólása: nem merek nõgyógyászhoz se menni :) )
mit jelent az a két szó? még nem hallottam róla esetleg egy nõgyógyászt nyugodtan megkérdezhetsz, sokan mennek ilyen dolgokkal hozzá, ne aggódj mondhatod azt is, hogy a tampont nem tudod felhelyezni és fáj, biztos segít vagy elmagyarázza 21L
most olvasom, hogy nem mersz én is így voltam vele, de nem oylan vészes mint amilyennek tûnik egyszer úgy is muszáj lesz sajnos, jobb túlesni mindenki fél elõször
A kérdező hozzászólása: olyan hogy teljesen zárt vagy csak egy nagyon pici lyuk van rajta
A kérdező hozzászólása: azt is olvastam hogy mûtét szükséges hozzá..
van mensid?
A kérdező hozzászólása: igen van de mindig késik akár hónapokat is .. egyszer kb fél évet is kihagyott
Nem akarsz orvoshoz menni, a gyógyszert nem szeded, anyádnak nem mersz szólni. Akkor mit vársz? Hogy mi itt majd ráolvasással megoldjuk a problémádat?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!