Találatok a következő kifejezésre: Ha nem le a forgalmimat lakcímváltozás (1 db)

Én most kaptam az új lakcímemre, pedig a forgalmi még nincs átiratva.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kell rá engedély?

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy ha egy VW bogarat szeretnék 'hotrodosítani' kell-e az autóra valami engedély?
Ilyesmiről lenne szó:

8

Mi a teendő ha lejár az autó lízingem?

Át kell e iratni,vagy ez automatikusan az én nevemre kerül?
Mit kell ilyenkor elintézni?

3

Ez év júniusában vásároltam egy használt autót, miért nekem kell megfizetnem az önkormányzat felé az adót szeptember 15-ig?

Úgy olvastam, hogy ebben az évben az fizet, aki január 1-én tulajdonos. Nem így van?

4

Törzskönyvet mennyi idő múlva küldik meg?

Jármű átírásától számítva.Ti mennyi idő múlva kaptátok meg?
A válaszokat köszönöm!

4

Minden törtlesztett hiteles autón rajtamarad az elidenítési korlátozás, igazolás nélkül is töröltethető?

Kb 2 éve kifizettük a kocsira az utolsó részletet. A bank megküldte a törzskönyvet és egy igazolást, amivel törltetni kellett volna az elidenenítési korlátozást az okmányirodában. Ez sajnos elmaradt és a papírt nem találjuk. Most áruljuk a kocsit és vannak is érdeklődők szép számmal. Meghatalmazással töröltetni tudja a vevő a korlátozást? Mindenképpen kell a bank igazolása? Mivel az átírásra 15 nap van, beleférünk az időbe egyáltalán? Ha már eladtuk a kocsit a forgalmi-törzskönyv nem lesz nálunk. Azok nélkül is felodható az elidenenítés? Bocs a rengeteg kérdésért, de nincsenek ismereteink ezzel kapcsolatba és szorít az idő. Jönnek hétvégén nézni az autót.

3

Mikor és hogyan szüntethetem meg a kötelező gépjármű biztosításomat, hogy egy másikat köthessek?

van egy autó nekem és a testvérem nevén.közös tulajdon. Az én nevemen van a biztosítás már 3éve.most vettem egy saját autót és mivel van egy másik biztosításom ezt az újat 0-ról kezdem és nagyon sokba kerül.tehát most 2biztosítás van a nevemen.szeretném az előzöt megszüntetni a tesom nevére íratni a biztosítást és a bónuszomat áthozni az új autóra.mit kell csinálnom hogyan tudom elintézni?

2

Hogyan csináljam?

A helyzet az, hogy kölcsönadásival került hozzám egy 50es robogó, mert még december 31.-éig van rajta biztosítás. Január 1.-től kötöttem volna rá új biztosítást, de eladólistára került és bejelentkeztek érte. Irassam át adás-vételivel először hozzám majd az illetőhöz akihez kerül, vagy elég, ha egyből a vásárló nevére iratom a robogót?

1

Lehetséges valahogy hamarabb megszereznem az A kategóriás jogosítványt?

2

Mennyibe kerül egy mz ts 125 motor újra forgalomba helyezése?

A régi papírjai megvannak csak kivan vonatva a forgalomból.

2

Autóbiztosítással kapcsolatban tudnátok nekem segíteni? (többi lent)

Most fog lejárni a kötelező biztosításom egy éves szerződése. Szeptember 10.-éig vagyok még biztosítva. Másik biztosítónál szeretném az új biztosításomat megkötni, mert ahol most vagyok drága.

Viszont most kaptam a jelenlegi biztosítómtól egy levelet, amibe megküldte a következő évi csekkeket, mintha meghosszabbítottam volna náluk a szerződésem.

Ilyenkor mit lehet csinálni? Megköthetem még máshol? Mert ebbe a levélbe semmi választást nem adtak hogy maradhatok náluk vagy elmehetek másik biztosítóhoz, hanem úgy írták mintha aláírtam volna hogy náluk maradok.

Kérlek segítsetek!

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!