Találatok a következő kifejezésre: Ha nem le a forgalmimat (6 db)

Én most kaptam az új lakcímemre, pedig a forgalmi még nincs átiratva.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!

Mit tehetek ha Romániában elvették a forgalmimat azért mert le volt járva a muszakim? Az auto cégen fut. Nem saját. Ha elvették a forgalmit hova utik be a muszaki érvényességét?

Legjobb válasz: Szerintem újat kapsz. Az, hogy mi módon kerül haza azt a két belügy megoldja. A bevonásról kaptál papírt. Azzal haza tudtáljönni. A céged elviszi mûszakira a gépet, a forgalmi bevonásról bemutatja az igazolást, vagy elõtte az illetékes hatósággal, pl. oknányiroda, megbeszéli a történteket. Mellékesen hülye dolog, hogy egy cég nem figyel a kocsijaira. Gondolom Neked volt kényelmetlen.

Szerintem újat kapsz. Az, hogy mi módon kerül haza azt a két belügy megoldja. A bevonásról kaptál papírt. Azzal haza tudtáljönni. A céged elviszi mûszakira a gépet, a forgalmi bevonásról bemutatja az igazolást, vagy elõtte az illetékes hatósággal, pl. oknányiroda, megbeszéli a történteket. Mellékesen hülye dolog, hogy egy cég nem figyel a kocsijaira. Gondolom Neked volt kényelmetlen.
A román rendõrség meg fogja küldeni Magyarországnak a forgalmi engedélyt, jó esetben a lakóhelyed szerint illetékes okmányirodába. Így nem kell új forgalmit beszerezni. Kötelesek postázni a magyar forgalmit.

Ha még nincs meg az elsősegély vizsgám anélkül nem tehetem le a forgalmi vizsgámat?

Legjobb válasz: en ugy tudom hogy leteheted a forgalmi vizsgat is csak a jogsit nem kapod meg addig amig nincs meg az elsosegely... de kerdezd meg az oktatodat....

en ugy tudom hogy leteheted a forgalmi vizsgat is csak a jogsit nem kapod meg addig amig nincs meg az elsosegely... de kerdezd meg az oktatodat....
Minden vizsgát letehetsz , a forgalmit is de hogyha az sikerül, akkor nem fogod kézhez kapni a jogsit amíg nincs meg az elsõsegély.
Leteheted a forgalmi vizsgát, csak a jogsit nem kaphatod meg. Ezt az oktatóm mondta, augusztusba kezdem el a rutint meg az elsõsegélyt.
Tudtommal nem.
így van, ahogy a 2. válaszoló írta, tuti
koszi akkor jol tudtam....
Szerintem csak sorrendben lehet.


Üdv! Ha lejár a kresz vizsgám, és ezalatt nem tettem sikeres forgalmi vizsgát, de levezettem a szükséges óraszámot, akkor az újonnan letett kresz vizsga után megint le kell vezetnem a 30 órát, vagy mehetek forgalmi vizsgára?

A helyzetem a következő. 2 évvel ezelőtt sikeres KRESZ vizsgát tettem, azonban anyagi és egyéb okok miatt a rutin után nem mentem vezetni a forgalomba. Most, hogy augusztus 31-én lejárna a kreszem, ezért nyáron levezettem a szükséges óraszámot és forgalmi vizsgára jelentkeztem, ami sajnos bukó lett. Az oktató azt mondta, hogy mivel lejár a kresz vizsgám, ezért csak úgy mehetek újra forgalmi vizsgára, ha újra részt veszek a kresz oktatáson, levizsgázok és újra levezetem a 30 órát a forgalomban. Ez valóban így van? Eddig úgy tudtam, hogy kifizetem a kresz vizsgát lerakom, aztán veszek pár pótórát és mehet újra a forgalmi vizsga. Előre is köszi!

Legjobb válasz: Szerintem max pár emlékeztetõ óra kell. Amúgy már egyben van a rutinnal, tehát egyben le kell vizsgáznod a kettõbel.

Szerintem max pár emlékeztetõ óra kell. Amúgy már egyben van a rutinnal, tehát egyben le kell vizsgáznod a kettõbel.
Papírforma szerint mindent teljesen elölrõl kell kezdened. Ez olyan mint amikor megbuksz pl. általános 7-ben, akkor sem kapsz felmentést semmilyen óra alól.
Minden újra játszik.
csináljad meg az elsõsegélyt. tudom ge*cik, tudom drága. Amúgy ez a forgalmi vizsgára vonatkozik. de lehet hogy azóta ez is megváltozott. ha letelik a 2 év utánna 6 hónapon belül le kell tenned kresz viszgát mégegyszer (nem egy nagy was ist das) és ujabb 2 évre meghosszabítottad a határidõt.
csak a forgalmi és rutinra vonatkozik. az elsõsegély csak ahhoz kell, hogy kiadják a jogsit, ha van mentõs ismerõs vagy vöröskeresztes simán elintézi neked azt a csúnya elsõsegélyügyet némi kp-ért.
Nem kell új forgalmi, hanem a régibe kell bejegyeztetni!
Ezért még nem kell új forgalmit csináltatni!
A kérdező hozzászólása: Nem lehet utólag a forgalmin vátoztatni, hozzáírni
Lehet bejegyzéseket csinálni a forgalmiba, de ezért nem kell semmit átírni!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!