Találatok a következő kifejezésre: Ha nem le a (2715 db)

Ne keseredj el, beszélj a körzeti orvosoddal, hogy hogyan kell ezt intézni
Tudom, hogy pénzbõl élünk, de az elsõ és legfontosabb, most TE vagy! Minden csak ezután, és kérlek ne felejtsd el, hogy az idegesség egyáltalán nem tesz jót.
A kérdező hozzászólása: Szakács vagyok, nagyon szeretem csinálni, ha vissza megyek elvárják ugyan azt a teljesitést tõlem, az már nemmegy.Ha beégnék a szégyen megölne.Nemtudom mit tegyek.Ha % ásnál döntök 1 évre szól, ha vissza megyek csak a szégyen és szenvedés lenne , mert nem birnám.Ha ott hagyom, 24 év után nemkapok végkielégitést.Ha õk megtudják hogy ott akartam hagyni , addig cseszletnek mig magamtól elnem megyek .Sakk-Matt helyzet.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a segitségedet !! Megnéztem az oldalt..Puszi és jó egészséget neked !!
Találtam Neked valamit! http://www.rakgyogyitas.hu/cikk.php?cikkkat=1&friss=0&id=315.. Az a rész érdekes, ahol a zöld emberke van a táblán...remélem valamit tudtam segíteni.
Sajnálom! Nekem baromi nagy szerencsém volt...már a munkahellyel kapcsolatban. 36 vagyok, de nekem sem könnyû! Viszont a leszázalékolást mindenképpen intézzed, mert megoldható, és nem illegális formában! Vigyázz magadra! puszi
A kérdező hozzászólása: Én is ezt kivánom teljes szivembõl neked !!!Én szakácsnõ vagyok, nagyon szerettem csinálni, a betegség a munkám végét jelenti, 53 évesen már könnyü szakács munkát hol találok ??
Szívesen és gyógyuljunk meg mindketten! ;)
A kérdező hozzászólása: köszönöm.
Jól! Nekem a méhemet vették ki...le akartak százalékolni de szerencsére sikerült elhelyezkednem. De a körzeti orvos segíthet. Elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: Köszönöm . Kérdés hogy a bizottság majd hogy áll hozzá.
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyos vagy , köszönöm szépen !!!

Mi történhet, ha nem ugyanazon a napon kezdem bevenni az új levéllel?

Tök véletlen történt, mert nem emlékszek rá, h mikor vettem be az előző levél első szemjét. Még csak ez a 3. levelem egész életemben. Történhet vmi baj?

Legjobb válasz: olvasd el az utmutatot nem tom kelle ilyenkor potolni. azt tudom hogy mikor elfogy a levél, onnan számitva 7. napon kell elkezdeni ujra.

olvasd el az utmutatot nem tom kelle ilyenkor potolni. azt tudom hogy mikor elfogy a levél, onnan számitva 7. napon kell elkezdeni ujra.
miért kéne tudnod mikor vetted be az elsõt? ha elfogy egy levél hagysz 7 nap szünetet és elkezded a következõt, nyilván mindig más napra fog esni mert nem egyformák a hónapok
Nálam 8 napot kell kihagyni, és mindig ugyanarra a napra esik az elsõ szem. Legyen akár február vagy augusztus. Olvasd el a betegtájékoztatót, de sztem nem lesz baj, én úgy emlékszem, hogy erre nem térnek ki a betegtájékoztatók, de lehet rosszul emlékszem:)
Nekem 7 nap és mi9ndíg ugyan arra a napra esik. Hiába kulonbozo a hónapok napjainak számai a heteké egyforma. Gondolkozz!!!
:DDD Mivel 3*7 napig kell szedni, majd 1*7 nap szünetet tartani, ez így összesen 28 nap, mindig, ez meg ugyebár pontosan 4 hét, szóval tuti, hogy mindig ugyanarra a napra kell esnie a szedés kezdetének.
A kérdező hozzászólása: 21 napig szedem, utána a 8. napon kell megint bevenni. De az a lényeg, h beszedtem a levéllel, kidobtam, és egyáltalán nem tudom mikor kell kezdenem újra melyik napon. Na mindegy, nagy baj csak nem lehet.Mostantól írom! :D

Szólások jelentései? 1. Bennehagy a pácban. 2. Bort iszik vizet prédikál. 3. Nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél. 4. Megér egy misét. 5. Bő lére ereszt.

Legjobb válasz: Hát, én most benne hagylak a pácban, mert nem fogok segíteni neked. Olyan ember vagyok, aki bort iszik és vizet prédikál, ezért ezen az oldalon válaszolónak mondom magam, de nem segítek. Ezt már mások is mondták, és igaz lehet, hiszen nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. Errõl érdemes lenne hosszasan beszélgetnünk, mert megér egy misét, de ha nagyon bõ lére eresztem a mondókámat, akkor nem fogod végigolvasni és hiába pötyörésztem neked. Na, így már tisztább? ;-)

Hát, én most benne hagylak a pácban, mert nem fogok segíteni neked. Olyan ember vagyok, aki bort iszik és vizet prédikál, ezért ezen az oldalon válaszolónak mondom magam, de nem segítek. Ezt már mások is mondták, és igaz lehet, hiszen nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. Errõl érdemes lenne hosszasan beszélgetnünk, mert megér egy misét, de ha nagyon bõ lére eresztem a mondókámat, akkor nem fogod végigolvasni és hiába pötyörésztem neked. Na, így már tisztább? ;-)
Nem sok ezeknél egyszerûbb van, nem hinném, hogy sosem hallottad még õket... gondolkozz egy kicsit, fél perc alatt megfejthetsz egyet, még annyi sem kell...
Ha le volt védve a gép, hogy csinált felhasználót magának?
A kérdező hozzászólása: Úgy hogy oda engedtem League of Legendsezni Kivételesen a gépemhez mert az övé szervízben van.
Mond neki, hogy torolje le. Ennyi
Te vagy az anyja/apja, szal megmondod, hogy ez nem játszósgép. A sajátján azt csin amit akar, ezen nem. Törölje. Ennyi. Ha nem, akkor nincs gépezés ezen. :D
Ha rendszergazdai jogosultságú felhasználód van, a vezérlõpultban a Felhasználók-nál törölheted mindenestõl (személyes beállítások, dokumentumok). AZtán ha a szép szó nem használ, állíts be a BIOS-ban egy jelszót, amit már bootolás közben kér a gép.

A gépemen a torrent kb.60kb/s-os átlaggal tölt le (ha nem használom a gépet akkor kb 110kb/s-mal). A testvérem gépén pedig 1.1 Mb/s- mal tölt le. Valami ötlet hogy miért, és hogy hogy tölthetne az enyém is annyival?

Legjobb válasz: Valószínûleg [email protected] veled a testvéred és korlátozza a rád jutó internetforgalmat a routerban, vagy a gépeden állította be úgy, vagy az övével szedi le az egészet. Az a lényeg hogy õ a hibás.

Valószínûleg [email protected] veled a testvéred és korlátozza a rád jutó internetforgalmat a routerban, vagy a gépeden állította be úgy, vagy az övével szedi le az egészet. Az a lényeg hogy õ a hibás.
Bocs az okolásért.
A kérdező hozzászólása: oks, és valami ötlet, hogy hogy tudnám úgy beállítani az internetelosztást, hogy nekem is jusson belõle bõven?
A routered van(bár nem tettél rá kitérõt), akkor reseteld le egy a hátulján lévõ süllyesztett gombbal(nullázod a jelszót és a beállításokat), aztán a 192.168.1.1 vagy 0.1 címen el kell érned és az alap jelszóval és névvel be tudsz lépni és "bizonyos" beállításokat te is eszközölhetsz. De az a baj ha ezt õ csinálja akkor bármikor visszatudja csinálni, szólj inkább szülõknek és mutasd meg itt a válaszokat, hogy el is higgyék.
Mosd le róla ha kell fogd meg és tedd folyó langyos víz alá vigyázva a fejére.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a választ megcsinálom akkor és majd meglátom mi történik vele

Ha majd fejem a tejet, mibe fejjem le, és utána miben tároljam. Amit lefejek rögtön a fagyasztóba rakjam? Ha nem akkor a hűtőben meddig áll el, mikor adjam oda a babának?

Legjobb válasz: Én széles, öblös poharat használtam, mert kézzel fejtem. De vannak olyan szerkentyûk (pl. Avent), aminek a "fejõrésze" a cumisüveghez van csatlakoztatva. Lehet kapni mércével ellátott zacsikat, amiben le tudod fagyasztani. Én fehér mûanyag poharakat vettem (védõnõ tanácsolta) alkoholos filccel ráírtam a dátumot, alufóliával lefedtem és úgy tettem a tiszta fagyasztóba. A babának pedig akkor adhatod, ha pl. nem érsz rá, más vigyáz rá, akkor pohárból szépen meg tudja inni (mert a cumisüveg cumizavart okozhat), én késõbb azzal sürítettem a fõtt zöldségeket neki, amikor már ehetett fõzeléket. Ja, és magától kell felengednie a tejcinek, nem szabad melegíteni,nekem legalábbis ezt mondták.

Én széles, öblös poharat használtam, mert kézzel fejtem. De vannak olyan szerkentyûk (pl. Avent), aminek a "fejõrésze" a cumisüveghez van csatlakoztatva. Lehet kapni mércével ellátott zacsikat, amiben le tudod fagyasztani. Én fehér mûanyag poharakat vettem (védõnõ tanácsolta) alkoholos filccel ráírtam a dátumot, alufóliával lefedtem és úgy tettem a tiszta fagyasztóba. A babának pedig akkor adhatod, ha pl. nem érsz rá, más vigyáz rá, akkor pohárból szépen meg tudja inni (mert a cumisüveg cumizavart okozhat), én késõbb azzal sürítettem a fõtt zöldségeket neki, amikor már ehetett fõzeléket. Ja, és magától kell felengednie a tejcinek, nem szabad melegíteni, nekem legalábbis ezt mondták.
Én kis decis müanyagpoharakba fagyasztottam(olyanba amibe régen adták a feleseket a kocsmákban:d)Zsugorfoliával lefedtem, befõzõgumit tettem rá, majd ment a fagyiba.
Az én védõnõm azt mondta sterilizáljak ki egy jégkockatartót, és abba öntögessem a tejet. Fagyasszam le, és az egy napi kockákat egy tiszta nejlon zacskóba öntsem bele, írjam rá a dátumot. A felolvasztásról: tegyél meleg vizet egy edénybe, és abba állítsd az üveg pohárkát, amibe a tejcikockákat tetted. Közben lötyögeted, akkor elõbb kiolvad. Egyszer akartam megvárni, míg saját magától felolvad a hûtõben, de mire felolvadt savanyú is lett. Mindig ellenõrizd le a hõmérsékletét és az ízét mielõtt a babának adod! Nehogy forró vagy romlott legyen!! Sok sikert! Mia

Ha nem rendszeres a menstruációm és szűz vagyok akkor is feküdhetek le fiúval következmény nélkül?

Már 3 éve megjött egy ideig rendszeres volt és mostanában csak 2-3 havonta van meg.

Legjobb válasz: akkor használjatok kotont az ég szerelmére , ja és szarjál sünt

akkor használjatok kotont az ég szerelmére , ja és szarjál sünt
Menj nõgyógyászhoz a menstruációzavaroddal és semmiképp se szaporodj! Használjatok óvszert!
Védekezés nélkül ne szexeljetek, hacsak nem akarsz kisbabát.
Szia velem is történt ilyen hogy nem volt rendszeres a menstruációm. Szerintem menny el nõgyógyászhoz én is ezt tettem és kaptam rá gyógyszert, egyébként pár hónapja vesztettem el a szüzességemet és mióta szexuális életet élek azóta rendszeres a menstruációm!
Attól függ mennyi idõs vagy, 16 éves korig nem feltétlenül baj ha nem rendszeres
Ebben igazad van mert ilyenkor ez még természetes

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!