Találatok a következő kifejezésre: Ha nem le (3529 db)

14 éves még szűz! Ciki lenne ha nem lenék az?

Sziasztok,úgy érzem már el kellene veszitenem a sz?zeségemet mert 14 éves vagyok.Szerintetek?

Legjobb válasz: Jézusom... 14 évesen?? Hogy lenne ciki? Miért van ennyi ilyen kérdés? Annyira még én sem vagyok idõs, de a barátaim/ismerõseim nagy részének csak a gimi vége felé jött össze valami, az is általában csak az után, hogy már jártak egy ideje. Elkeserítõ.

Jézusom... 14 évesen?? Hogy lenne ciki? Miért van ennyi ilyen kérdés? Annyira még én sem vagyok idõs, de a barátaim/ismerõseim nagy részének csak a gimi vége felé jött össze valami, az is általában csak az után, hogy már jártak egy ideje. Elkeserítõ.
egy valamire való, értelmes érett lány, nem veszíti el 17 elõtt ez az én véleményem, gondolkodj már kislány azt sem tudod mi az a szeretkezés 23F
14 évesen elveszíteni? Te hülye vagy? Mik vannak... Figyelj inkább a tanuláson járjon az eszed ne szexen. Ne ciki az ha szûz vagy, manapság már minden csicska elveszti tiszta heppbõl. Ma már az a menõ ha valaki eléri a 18 at szûzen (lányok közül).
Azért mert a mai hülye trend ezt követeli és sokan már 13-15 évesen átesnek rajta te még nem kövesd el ezt a hibát. Majd egy 5-6 év múlva gondolj inkább erre nem kell elsietni.
Igen, ciki lenne. Majd 2-3 év múlva térj vissza a témára, de akkor is csak ha viszonylag komoly kapcsolatod lesz!
14 évesen ez tök normális
Szerintem is el kéne veszítened. Gyorsan dugj fel egy ubit vagy egy budipumpát.
Gratulálok, hogy 14 éves korodban egyéb elfoglaltságod/kérdésed nincs. Elég szomorú...
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek.:) igazából énis ugy érzem hogy korai ez nekem, de azért kérdeztem mert ismerek már tõlem fiatalabbat aki nem szûz..
Szerintem veszítsd el, én is ma vesztettem el! Ha bármi kérdésed van írhatsz privátot nyugodtan, állok rendelkezésedre!
akarsz egy csókot?:p f18
ilyen hülye kérdést ba.meg. látszik még éretlen gyerek vagy.tessék vesd szét a lábad a legelsö srácnak nehogy azt érezd hogy ciki hogy szüz vagy. hihetetlen hova fajul ez a világ. látszik hogy menyire befolyásolhato naiv kislány vagy. ilyen gondolkodással olyannal fekszel le aki nem érdemel meg és esetleg kihasznál.minek kell követni a többi ember viselkedését??akkor veszted el amikor már együtt vagy egy sráccal képes volt rád elég idöt várni és megbecsül .ez a legfontosabb.ráérsz késöbb elveszteni.ha rég együtt vagytok talán belefér a 16 éves kor . egy pasi nagyon megbecsüli ha nem tetted mindenkinek szét a lábad. 17/l szüz
Ne keseredj el, beszélj a körzeti orvosoddal, hogy hogyan kell ezt intézni
Tudom, hogy pénzbõl élünk, de az elsõ és legfontosabb, most TE vagy! Minden csak ezután, és kérlek ne felejtsd el, hogy az idegesség egyáltalán nem tesz jót.
A kérdező hozzászólása: Szakács vagyok, nagyon szeretem csinálni, ha vissza megyek elvárják ugyan azt a teljesitést tõlem, az már nemmegy.Ha beégnék a szégyen megölne.Nemtudom mit tegyek.Ha % ásnál döntök 1 évre szól, ha vissza megyek csak a szégyen és szenvedés lenne , mert nem birnám.Ha ott hagyom, 24 év után nemkapok végkielégitést.Ha õk megtudják hogy ott akartam hagyni , addig cseszletnek mig magamtól elnem megyek .Sakk-Matt helyzet.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a segitségedet !! Megnéztem az oldalt..Puszi és jó egészséget neked !!
Találtam Neked valamit! http://www.rakgyogyitas.hu/cikk.php?cikkkat=1&friss=0&id=315.. Az a rész érdekes, ahol a zöld emberke van a táblán...remélem valamit tudtam segíteni.
Sajnálom! Nekem baromi nagy szerencsém volt...már a munkahellyel kapcsolatban. 36 vagyok, de nekem sem könnyû! Viszont a leszázalékolást mindenképpen intézzed, mert megoldható, és nem illegális formában! Vigyázz magadra! puszi
A kérdező hozzászólása: Én is ezt kivánom teljes szivembõl neked !!!Én szakácsnõ vagyok, nagyon szerettem csinálni, a betegség a munkám végét jelenti, 53 évesen már könnyü szakács munkát hol találok ??
Szívesen és gyógyuljunk meg mindketten! ;)
A kérdező hozzászólása: köszönöm.
Jól! Nekem a méhemet vették ki...le akartak százalékolni de szerencsére sikerült elhelyezkednem. De a körzeti orvos segíthet. Elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: Köszönöm . Kérdés hogy a bizottság majd hogy áll hozzá.
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyos vagy , köszönöm szépen !!!
A kérdező hozzászólása: jah és cigi ellenesek ne írjanak! lécci pls...
Ha nem tüdõzöd le akkormeg szájrákod lesz. Tökmindegy hogyan szívod mindenképp lesz valami bajod belõle, elõbb vagy utóbb. 20/L
hát szájüreg rák is létezik, de persze nem annyira káros... viszont...semmi értelme:D és egy idõ után ugyis letüdõzöd majd, midnenki így kezdi.
Ugyanolyan káros. Csak elõbb kapsz szájrákot, mint tüdõrákot.
gégerákot kapsz, ami sokkal sz.rabb a tudoraknal
mellesleg 13-14 évesen nincs neked jobb dolgod? nagyon szomorú, hogy ennyi idõsen a gyerekek ezzel foglalkoznak... Én tapasztalatból mondom, hogy az olyan korúak kezében mint te nevetségesen áll a cigi. Tudom én hogy trendi meg minden, ja és a Bogi is ezt szívja az elsõpadból, de az én korosztályom kifejezetten szánja az ilyen gyerekeket.
azt nem modntam h úgy nem lehet szájüreg rákod.
így is úgy is magad ölöd, mind1 hogy letüdõzöd e.
Egyetértek, ugyanolyan káros, a gégerák végett, de minek szívod ha nem tüdõzöd le? :o
:D:D tényleg profi vagy:D
hát a szád jobban tolerálja a füstöt, mint a tüdõd ugyhogy elv. nem annyira káros de kevésbé is hat ezért mindig erõs cigit fogsz szívni az "ízéért" majd ugyse hat már annyira és letüdõzöd. persze ezt te nem veszed észre. és ráb.szol mint én:D én is ezt csináltam anno.
"13:23 bazzeg nálunk is van egy Bogi az elsõ padban, õ is cigizik:D:D" Látod csak tudok valamit:) Nem hiába...jó öreg is vagyok már, sok az élettapasztalat:D
Ugyan olyan káros... az egyiktõl tüdõrákot kapsz hamarabb, a másiktól meg gége + szájrákot.. szóval ezen az elven tök mindegy... Amúgy meg aki úgy cigizik, hogy nem tüdõzik le az remélem minél elõbb megdöglik... -_- drágalátos rajok mert de menõ vagyok... csak pazarolják a cigit
Ertelme nincs az egesznek, erre adod ki a penzed, hogy le se tüdözöd, mas mit nem adna ha le tudna szokni.Gondolom nagyzolni akarsz a cigivel, azt 10 ev mulva meg sirsz, hogy mert vetted a kezedbe, mert elöbb utobb ugyis raszoksz.
13:23 bazzeg nálunk is van egy Bogi az elsõ padban, õ is cigizik:D:D
A kérdező hozzászólása: így is úgy is kapsz gégerákot ha letüdõzöd akkor is! de így kisebb az esélye a tüdõráknak
A kérdező hozzászólása: hát de a letüdõzöd akkor is át mén s szádon!
Mindegyiknek megvan a hátránya. Elõnye egyiknek sincs, mert cigi. Akkor meg minek szívod? A cigit nem azoknak találták ki akik félnek a ráktól. Pedig a cigisek is félnek, csak nem vallják be.

Ha le akar szokni a kislányom a ciciről, kell valamit tennem? Tehát ha nem szopja ki, nem lesz belőle gond?

10 és fél hós, reggel és este még szopizott, de 2 napja mindig lefordul a cicir?l, és a cumisüvegben elkészített tápszerre mutogat (merthogy pótolnom is kell). Magától el fog apadni? Nem fog begyulladni?

Legjobb válasz: Nekem 9 hónaposan szokott le ugyanigy ahogy irtad. Én nem csináltam semmit, egy kicsit feszült egy-két napig de nem vészesen, nem is fejtem, mert akkor késõbb apad el. Igy pár nap alatt el is apadt. Ez egy hónapja volt, de ha megnyomom a mellbimbóm még mindig jön belõle egy-egy csepp. Csak akkor fejj belõle ha nagyon feszit és fáj, ha nem zavar akkor ne.

Nekem 9 hónaposan szokott le ugyanigy ahogy irtad. Én nem csináltam semmit, egy kicsit feszült egy-két napig de nem vészesen, nem is fejtem, mert akkor késõbb apad el. Igy pár nap alatt el is apadt. Ez egy hónapja volt, de ha megnyomom a mellbimbóm még mindig jön belõle egy-egy csepp. Csak akkor fejj belõle ha nagyon feszit és fáj, ha nem zavar akkor ne.
Nekem 1 évesen csinálta a fiam ugyan ezt, nem feszült a cicim egyáltalán, az is lehet, hogy már nem volt tejem és azért nem akart szopni.Lehet nálad is ez a helyzet.
Ne haragudj, hogy offolok, de erre én is nagyon kíváncsi vagyok. Igaz még szülés elõtt állok, de én is gondolkoztam már hasonlón. 21h km
Elapad igen, kicsit fejj le belõle, ha esetleg kényelmetlen, de nem sokat, csak hogy megmaszirozd egy kicsit.
Istenem, millió ilyen kérdés volt már. Ha nagyon feszül le kell fejni kicsit, amúgy elég borogatni, pár nap és el fog apadni.
A kérdező hozzászólása: Köszi Mindenkinek!

Van öt lány akiknek nagyon tetszem és majd szétszednek ha látnak, válasszak közülük egyet, vagy ha nem, akkor hogy koptassam le őket? 20 éves vagyok

Legjobb válasz: Meglep, hogy 20 éves létedre ilyen éretlen vagy. Mi is itt a szitu? Adott 5 lány, akik - hogy, hogy nem - mindannyian beléd zúgtak (bár nekem van egy kis ferdítésszaga a dolognak). Nem a piacon vagyunk, ahol válogatni kell a szebbnél szebb darabok között. Csupán egy eldöntendõ kérdésre kell választ adnod: tetszik valamelyik, akarsz valamit tõle? Ha igen: vele kiépítesz egy kapcsolatot, a másik 4-nek meg tudtára adod, hogy foglalt vagy, és kopjanak le. Ha nem: mind az 5-nek tudtára adod, hogy kopjanak le.

Meglep, hogy 20 éves létedre ilyen éretlen vagy. Mi is itt a szitu? Adott 5 lány, akik - hogy, hogy nem - mindannyian beléd zúgtak (bár nekem van egy kis ferdítésszaga a dolognak). Nem a piacon vagyunk, ahol válogatni kell a szebbnél szebb darabok között. Csupán egy eldöntendõ kérdésre kell választ adnod: tetszik valamelyik, akarsz valamit tõle? Ha igen: vele kiépítesz egy kapcsolatot, a másik 4-nek meg tudtára adod, hogy foglalt vagy, és kopjanak le. Ha nem: mind az 5-nek tudtára adod, hogy kopjanak le.
20 evesen mar felnott embereknek szamitotok... szerintem ko-papir-ollozzatok ki, ki legyen a nyertes :-)
Keress egy hatodikat és járjál azzal!
mondd meg hogy döntsenek õk :D
kepzeljetek ream 1000 no hajtott es kivalasztottam az 1001 ediket akit csak ugy ismertem meg es bele tudtam szeretni es o is belem

A gépem, tíz éves legalább, ha nem több. Mitől akadozik, amikor netezek rajta? Miért fagy le, majd gyorsul fel? És attól, hogy a pulgint törlöm, vagy törlök néhány dolgot, hogy több memória legyen, attól jobb lesz?

Legjobb válasz: Szia. Nézd meg a Feladatkezelõben (CTRL+SHIFT+ESC) a Folyamatok lapon, hogy mi fogja le a gépedet (CPU oszlop szerint csökkenõ sorrend). Ha fogja egyáltalán valami. Ha az SVCHOST.EXE az ami 99 %-on porgeti a processzort, akkor vagy virus fogja a géped, vagy a windows update. Kipróbálsként tiltsd le a windows updatét : Futtatás : services.msc A megjelenõ ablakban meg kell keresni az Automatikus frissités sort, és le kell állitatni. Katt kétszer rá, a megjelenõ ablakban (ha fut akkor elõször leállitás gomb, majd) a leengedõ ablakban leállitást választani. Kép : http://coopper.clanteam.com/getfile.php?dfn=WinUpdate.jpg Sok sikert. Üdv.

Szia. Nézd meg a Feladatkezelõben (CTRL+SHIFT+ESC) a Folyamatok lapon, hogy mi fogja le a gépedet (CPU oszlop szerint csökkenõ sorrend). Ha fogja egyáltalán valami. Ha az SVCHOST.EXE az ami 99 %-on porgeti a processzort, akkor vagy virus fogja a géped, vagy a windows update. Kipróbálsként tiltsd le a windows updatét : Futtatás : services.msc A megjelenõ ablakban meg kell keresni az Automatikus frissités sort, és le kell állitatni. Katt kétszer rá, a megjelenõ ablakban (ha fut akkor elõször leállitás gomb, majd) a leengedõ ablakban leállitást választani. Kép : http://coopper.clanteam.com/getfile.php?dfn=WinUpdate.jpg Sok sikert. Üdv.

Torrenttel töltök filmet, már nem az ujak közé tartozik a film és lassan jön le, ha meggondolom le lehet állitani?

Még kezdö töltö vagyok, nem szeretném ha baj lenne belöle. Hallotam olyat, hogy kizárhatják az embert, vagy hogy is van ez? Most kaptam 1 hete " meghivot" és eddig minden film 3-4 ora alatt lejött, de ez már 2 orája is 2 % -on van. Vagy ilyenkor mit lehet csinálni, megköszönném a válaszokat.

Legjobb válasz: Le lehet állítani természetesen. De ha a film érdekel, akkor le lehet azt szedni részletekben is, ez a jó a torrentben. Lassan, de biztosan (remélhetõleg) le fog csorogni. Torrent-oldalakon általában az arányt szokták nagyon nézni, bár ahány oldal, annyi szabályzat.

Le lehet állítani természetesen. De ha a film érdekel, akkor le lehet azt szedni részletekben is, ez a jó a torrentben. Lassan, de biztosan (remélhetõleg) le fog csorogni. Torrent-oldalakon általában az arányt szokták nagyon nézni, bár ahány oldal, annyi szabályzat.
Állítsd le!
Leállíthatod ha akarod, de hagyhatod is nyugodtan tovább csurogni. Elõbb utóbb majd csak lejön. Nekem is volt olyan film ami két hétig jött.
Talán olvasd el az oldal szabályzatát.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, amugy a szabályzatot elolvastam, de erre a kérdésre nem kaptam meg a választ, millio dolog van leirva, mit lehet, mit nem stb...de konkrétan erröl semmi, meg lehetne kérdezni ott! de nem szeretném ha kiröhögnének , gyerekeimnek töltök filmet 40 éves vagyok és gondoltam itt kérdezek rá.
A kérdező hozzászólása: Köszi, haygom csurogni, majdcsak lejön

Simsonnál ha kompresszónövelést szeretnék elérni, és ezért a henger tetejébõl esztergálok le, az ugyanazt eredményezi, mintha a hengerfejbõl esztergálnék le? Ha nem, akkor miért nem, miben lesz másabb a motor mûködése?

Legjobb válasz: Hát nem sokat tudsz levenni, vagy leginkább semmit a hengerbõl, mert a dugattyú ki fog járni a hengerbõl (csavarral lehúzott állapotban!) Egyébként nem célszerû ez a tuningfogás Simsonon, mert így is eléggé el tud melegedni szegény, ez csak rosszabb lesz a nagyobb kompresszióval, hajlamosabb lesz detonálva járni, az meg igen egészségetelen tud lenni, mert kilyukadhat a dugattyú. A gyújtást ki kell kísérletezni, mert a gyári érték már nem lesz használható, annál valamivel kisebb elõgyújtás kell, mert a nagyobb kompresszió miatt gyorsul a keverék égése is. Mivel melegebben fog járni a motor ezért a veszteségei is nagyobbak lesznek. Ha jól tudsz angolul akkor ajánlott olvasmány A. Graham Bell egykori ausztrál motorversenyzõ és tuning-guru "Two Stroke Performance Tuning" címû mû, megvan a neten pdf-ben, zavarba ejtõ részletességgel írja le a kétütemûek tuningolásának minden csínját bínját, így a kompressziónövelés hatásait is.

Hát nem sokat tudsz levenni, vagy leginkább semmit a hengerbõl, mert a dugattyú ki fog járni a hengerbõl (csavarral lehúzott állapotban!) Egyébként nem célszerû ez a tuningfogás Simsonon, mert így is eléggé el tud melegedni szegény, ez csak rosszabb lesz a nagyobb kompresszióval, hajlamosabb lesz detonálva járni, az meg igen egészségetelen tud lenni, mert kilyukadhat a dugattyú. A gyújtást ki kell kísérletezni, mert a gyári érték már nem lesz használható, annál valamivel kisebb elõgyújtás kell, mert a nagyobb kompresszió miatt gyorsul a keverék égése is. Mivel melegebben fog járni a motor ezért a veszteségei is nagyobbak lesznek. Ha jól tudsz angolul akkor ajánlott olvasmány A. Graham Bell egykori ausztrál motorversenyzõ és tuning-guru "Two Stroke Performance Tuning" címû mû, megvan a neten pdf-ben, zavarba ejtõ részletességgel írja le a kétütemûek tuningolásának minden csínját bínját, így a kompressziónövelés hatásait is.
A kérdező hozzászólása: Ha a Simsonom alacsonyabb fordulaton (3.ban kb45-50 km/h-ig), FELETTE MÁR NEM!!!, ilyen érdekes, dohogó, dübörgõ, döngetõ hangot ad, az mitõl lehet? Túl nagy a kompresszió, detonáció van, de 50 felett már szép hangja van... olyan létezik, hogy alacsony fordulaton detonál ( 1 mm lett levéve a henger tetejébõl). Vagy azért adja ezt a hangot alacsony fordulaton, mert túl nagy neki az elõgyújtás? Azt még hozzá kell tennem, hogy a kipufogóvégben nincs benne a handtompító (mert érzésem szerint nélküle jobba gyorsul), lehet , hogy csak bizonyos fordulat felett lesz annyi kipufogógáz, hogy lendesen kitölti a kipufogót, és azért szûnik meg a dohogó hang? A HANG NEM CSÖRGÕ, NEM CSAPÁGY, VAGY MÁS FÁM ADJA, HANEM A KIPUFOGÓBÓL JÖN, azért mert szerintem alacsony fordulaton valami nem jön ki jól, csak nem tudom mi. Magasabb fordulaton tökéletes.

Ékszerteknősömet a jó időre való tekintettel az erkélyre száműztem. Akváriumban van, a vizet hűvösnek érzem, a redőny is le van engedve, nem tűz rá a nap. A nagy melegtől lehet valami baja? Éjszakára is kint hagyhatom, ha nem hűl le az idő nagyon?

Legjobb válasz: Hi, nyugodtan kinnt lehet illetve kinnt hagyhatod . Ha nem tûz rá a nap, semmi baja nem lesz. A víze amúgyis felmelegszik, de ez nem akkora gond, ugyanis, ha melege van, kimászik napozni :)Éjszakára max 25-28 fokra hül le a hõmérséklet, nem lesz gondja.

Hi, nyugodtan kinnt lehet illetve kinnt hagyhatod . Ha nem tûz rá a nap, semmi baja nem lesz. A víze amúgyis felmelegszik, de ez nem akkora gond, ugyanis, ha melege van, kimászik napozni :) Éjszakára max 25-28 fokra hül le a hõmérséklet, nem lesz gondja.

Szerintetek az valami rosszat jelent ha a baratom azt mondta, hogy o ugy is lefekudne velem ha nem szeretne? Es nem akarja elmondani kivel fekudt le eloszor?

Mondtam neki,hogy en nem fekudnek le vele ha nem szeretnem.De meg mindig nem fekszem le vele mert meg raer.Az o valasza erre az volt,hogy o ugyis lefekudne velem ha nem szeretne. Azt meg,hogy kivel csinalta eloszor a lany miatt nem akarja elmonani(legalabbis nekem ezt mondta)..en elmondtam neki,vagyis tudja mert elotte az a srac volt a baratom. Szerintetek ez jelent feltetlenul rosszat?

Legjobb válasz: Nem. Egyrészt a pasik (és sok nõ) simán képesek érzelem nélkül szexelni, úgyhogy miért lenne baj, ha õ bevallottan megtenné veled? Nem azt mondta ezzel, hogy nem szeret, szerintem inkább bóknak szánta, vagy annyira jó nõ, hogy megkívánjon. Az meg, hogy kivel feküdt le elõször, magánügy. Elhiszem, hogy kíváncsi vagy, de felnõtt emberek nem teregetik ki a szexuális életüket a másik félre való tekintettel. Én sem reklámozom, hogy kikkel feküdtem már le. Elõre nézz, örülj, hogy veled van és ne kombinálj!

Nem. Egyrészt a pasik (és sok nõ) simán képesek érzelem nélkül szexelni, úgyhogy miért lenne baj, ha õ bevallottan megtenné veled? Nem azt mondta ezzel, hogy nem szeret, szerintem inkább bóknak szánta, vagy annyira jó nõ, hogy megkívánjon. Az meg, hogy kivel feküdt le elõször, magánügy. Elhiszem, hogy kíváncsi vagy, de felnõtt emberek nem teregetik ki a szexuális életüket a másik félre való tekintettel. Én sem reklámozom, hogy kikkel feküdtem már le. Elõre nézz, örülj, hogy veled van és ne kombinálj!
A legtöbb pasi röptében a legyet is típusú, szóval az kevésbé gáz, hogy akkor is lefeküdne veled, ha nem szeretne, bár egy kicsit szokatlan téma én ilyesmit nem szoktam felvetni a páromnak - õ se nekem. Bár asszem ugyanez lenne a válasza. Az már egy kicsit furcsa, hogy nem hajlandó elmondani, hogy ki volt neki az elsõ, de az is legalább annyira fura, hogy te errõl kérdezgeted. Sose kérdeztem ilyet pasitól, baromira nem érdekel. A lényeg, hogy épp velem van. Mennyivel lenne jobb, ha megtudnád, hogy pl. meghúzta Gizikét a 8/b-bõl?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!