Találatok a következő kifejezésre: Ha nem ki teljesen (85 db)

Ha töltött csirkét szeretnék csinálni, hogyan szedjem ki belőle a dolgokat? Hogyan takarítsam ki teljesen? Nem látok bele. Honnan tudom, hogy minden oda nem illőt kiszedtem-e?

Legjobb válasz: A begyénél ki kell vágni, legalább is nálunk mindig ki van, de ettõl nem folyik ki a töltelék, és a hátsóján is van egy jó nagy lyuk, valamennyire azért bele látsz, és a kezeddel, ha benyúlsz egyben ki tudsz szedni mindent.Ha kihúztad a beleit, akkor még egyszer nyúlj föl a tüdejéért, a gerince két oldalán, öblítsd ki, ezután még belenézhetsz, biztos hogy nem hagysz benne semmit, mert egyben kijön minden! A lényeg, hogy hátul ha nagy lyukat is vágsz a bõrével össze tudod majd húzni, és nem jön ki a töltelék ;)

A begyénél ki kell vágni, legalább is nálunk mindig ki van, de ettõl nem folyik ki a töltelék, és a hátsóján is van egy jó nagy lyuk, valamennyire azért bele látsz, és a kezeddel, ha benyúlsz egyben ki tudsz szedni mindent.Ha kihúztad a beleit, akkor még egyszer nyúlj föl a tüdejéért, a gerince két oldalán, öblítsd ki, ezután még belenézhetsz, biztos hogy nem hagysz benne semmit, mert egyben kijön minden! A lényeg, hogy hátul ha nagy lyukat is vágsz a bõrével össze tudod majd húzni, és nem jön ki a töltelék ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :)

Az miért lehet és mit lehet tenni, hogy ha akár a párommal, akár egyedül vagyok, nem elégülök ki teljesen?

Legjobb válasz: akkor valami rosszul van összerakva de a jelenlegi infónál több infóra lenne szükség és mi az hogy nem elégülsz ki teljesen?!

akkor valami rosszul van összerakva de a jelenlegi infónál több infóra lenne szükség és mi az hogy nem elégülsz ki teljesen?!
A kérdező hozzászólása: utána is még kívánnám, olyan, mintha alig történt volna valami, pedig volt orgazmusom ( persze hol kisebb, hol nagyobb és 99%-ban kívül, nem belül) ja...nõ vagyok :)
Hány éves vagy? Kívül nem belül, vagyis csikló nem hüvelyi ugye? Próbáld meg a hüvelyi orgazmust elérni a "G" pont stimulálásával elõbb saját magadnak majd ha már megy akkor a partnereddel is. A hüvelyi orgazmus sokkal mélyebb és nagyobb hatású.
Milyen célból fejsz?
Értem. Bár abban nem lennék biztos, hogy kell ennyit fejni, mert hogy éppen a "dudlizás" az, amitõl elég inger éri a cicidet, és nyilván a babád két dudlizás között azért tejecskét is vesz magához, pont annyit, amennyi kell neki. Ha mégis aggódsz a tejmennyiség miatt, akkor fejjél. "Teljesen kifejni", amit egyébként nem lehet, (mert a tej nagyobb része belülrõl jön és nem a ciciben felhalmozódott mennyiség a számottevõ), nem szükséges szerintem. De ezt nehéz megmondani, mert hát nem látjuk/érezzük, mennyi van, csak Te tudod. Ha a baba jól fejlõdik és van elég pisis pelusa (napi 4-6), akkor biztosan nincs baj még fejés nélkül sem. elsõ
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ.
A kérdező hozzászólása: tejszaporítás. Babámat hiába pakolom sûrübben, csak dudizik rajta, nem eszik

:( Hétfőn kellett fordulnom az eseményutáni tabletta alkalmazásához. Viszont ma hajnalban újabb baj történt. Most mi legyen? Váltsak ki mégegyet? Ha nem lépek, tuti terhesség. :S (Mindkét alkalommal teljesen kiszakadt a gumi. )

Legjobb válasz: ha rendeltetésszerûen használod, nem szakad ki! nekem 10 év alatt egy sem szakadt ki, neked meg egymás után kettõ. na persze. tudod, hogy kit etess ezzel!

ha rendeltetésszerûen használod, nem szakad ki! nekem 10 év alatt egy sem szakadt ki, neked meg egymás után kettõ. na persze. tudod, hogy kit etess ezzel!
Mi az, hogy ha nem lépsz, tuti terhesség? Még ha épp peteérésed volt, akkor sem 100%, h teherbe esel, sõt... Még egy gyógyszert tuti nem vehetsz be 1 hét elteltével...
A kérdező hozzászólása: most kellett volna megjönnie, de a gondolom a tegnapi együttlét után ez nem fog bekövetkezni. És a barátom elment, igen.. Tehát még inkább nem tudom.. Nem tudom mekkora bajom lehet belõle :/..
A kérdező hozzászólása: Szóval nem véreztem...
Ha nem fog megjönni, az inkább az esemény utáni beszedése miatt lesz, mint a tegnapi együttlét miatt.
orvost kérdezz nem biztos hogy jó s túl sok gyógyszer a szervezetnek
A kérdező hozzászólása: De valaki esetleg meg tudná mondani, hogy mégis milyen bajom származhat abból, ha mégis beveszem? Egyáltalán nem tervezünk gyermeket, egyenlõre... Nem akarok ezzel játszani.
Túlparázod, nagyon kicsi az esély a terhességre, pláne, ha mostanában kéne megjönnie. Nem lesz olyan, aki megmondja, milyen mellékhatásokkal járhat, mivel nincs akkora idióta a világon, aki kettõt bevett volna ilyen rövid idõn belül. Szerintem ne akarj kísérleti alany lenni.
Nézd, eseményutániból a szabály szerint maximum 3 havonta lehet 1 darabot bevenni, de általánosságban véve a szabály az, hogy egy menstruációs cikluson belül csak maximum egy darabot... Az egyik ilyen tabletta tájékoztatójában: "Kizárólag sürgõsségi fogamzásgátlásra szabad használni, és nem rendszeres fogamzásgátlóként. Amennyiben egy menstruációs ciklus alatt többször is használja az Escapelle-t, az kevésbé lesz megbízható, és nagyobb valószínûséggel borítja fel a menstruációs ciklusát (vérzését)." Egyébként viszont már rég az orvosnál kéne lenned, lassan nincs is mirõl beszélni, mert az elsõ pár órában a leghatékonyabb, minél késõbb veszed be, annál kevésbé biztos, hogy ér valamit... 23/F
08:42: nyilván nem véletlenül mondom, valóban megtörtént. Lehet hogy hamisítvány volt, vagy nem megfelelõen szállították és megfagyott, vagy valami más volt vele, de megtörtént.
A kérdező hozzászólása: Megjött emberek! Azt hiszem nem lesz gáz. Remélem vaklárma volt..:)
Az esemény utáni lekapta egybõl a méhfalad, azon most gyakorlatilag semmi nem fog megtapadni. Bele is kavart rendesen a hormonháztartásodba, szóval a tuti terhesség kizárt. Gyakorlatilag 0 az esélyed a terhességre, ha a tabletta után véreztél is. Abban biztos lehetsz, hogy felelõsség teljes orvos nem írja fel egy héten kétszer. Ha felírja, akkor sürgõsen keress másik orvost a hentes helyett!!! A drága/tévében reklámozott gumi nem mindig azonos a minõségivel. Az kicsit érdekes, hogy egyesek szerint van "gyári hibás", ahol négybõl kettõ kilyukad. Ezeket azért ennél sûrûbben tesztelik, és alaposabban! Valóban lehet valami gond a használattal, vagy nem megfelelõ síkosítót használtok, esetleg véletlen belekapsz a körmöddel, vagy foggal nyitjátok ki.
Ezek után érveljen nekem bárki is azzal hogy az óvszer jobb mint a tabletta.
Basszus. :S Ez nagyon cinkes... Nem is tudom, mi ilyenkor a teendõ... egy eseményutáni eléggé megviseli a szervezetet, és így, hogy még 1 hét sem telt el... Ma napközben miért nem mentél el soron kívül valami nõgyógyászhoz feltenni ezt a kérdést?? Holnap elsõ dolgod legyen, hogy még beleférj az idõbe...
A kérdező hozzászólása: azlesz az elsõ dolgom persze, csak egyszerûen szétvet az ideg, nem tudom hova kapni a fejem...:S Minõségi gumit használtunk pedig... Nagyon félek..
Elvileg fél éven belül nem lehet kétszer használni, így is szétvágja a hormonháztartásodat. Csak azt tudom mondani mint a többiek, go dokihoz.
A kérdező hozzászólása: már minden ezzel kapcsolatos oldalt átolvastam szerintem, de sehol sem találok kielégítõ választ. Tudom persze ezt csak majd holnap a nõgyógyász adhat, csak mégis hogy mit tehetek majd? Vagy mit ajánl majd.. Egyáltalán lehet-e ilyen helyzetben valamit tenni.. Amit nagyon remélek, hogy semmi féle kisebb mûtéthez hasonló beavatkozásra nem lesz szükség...:S
Ha teherbe esel akkor csak a mûtéti módszer marad , de nem részletezném, majd holnap a doki (vasárnap van ilyen?). Mindenesetre szerintem írass fogamzásgátlót, megúszol egy csomó problémát.
A kérdező hozzászólása: Pedig valóban így volt. Eddig nem volt ezzel problémánk nekünk sem, de most szinte egymás után kétszer. Tartom magam annyira felelõsségteljesnek hogy nem mászom bele pont olyan dologba, amire célzol.. És pont ezért érzem teljesen gáznak hogy ilyen helyzetbe kerültem...:
Van ilyen, vettem énis "gyárihibás" Durexet, 4bõl 2ki is lyukadt, ez benne van. Amúgy nem értem miért kell belekötni mindenkibe (00:10es kolléga), elég szar helyzetben van alapból, ha nem tudsz valami konstruktívat írni akkor maradj csöndben.
szerintem nyugodtan válts ki még egyet és vedd be nyugodtan. ha kell hát kell
00:31: Ez nem holmi multivitamin tabletta, amibõl "belefér", ha egy nap beveszel kettõt is... Szerintem két variáció lesz: a) beveszed a másikat, de totál tönkrevágja a menstruációdat, és jó ideig gyógyszert kell szedned, hogy helyrejöjjön b) nem veszed be (az orvos javaslatára / önálló döntés & mérlegelés alapján) De figyelj... mit értesz "tuti terhesség" alatt? Úgy szakadt ki a gumi, hogy a srác beléd is élvezett? Mert ha nem, akkor nem feltétlenül olyan biztos az a terhesség, sõt... én kb 4-5 kiszakadt gumis történeten vagyok túl (egyiknél sem mentünk volt bnõmmel a tabiért, pedig mai fejjel tuti ezt tenném), meg jópár védekezés nélküli kíváncsiskodáson... és soha nem volt semmi baj. Bár ez lehet szerencse is: az ördög sosem alszik... 23/F
Naa, ezt örömmel hallom! :) Azért figyeld azt is most nagyon alaposan, hogy a szokásos mennyiség jön-e a pár nap alatt, meg állagra & színre is ugyanaz-e... 23/F

Mikor tudom hogy full üres a cici? Ha gépi mellszívóm van, és már nem folyik, csöpög semmi egy ideje, abbahagyhatom, üres? Ha nem szívom ki teljesen akkor is több termelődik? Ha üressen megmarkolja az ember a mellét, apró kis gyöngyöket érez benne?

Legjobb válasz: Mellszívóval nem tudod teljesen kiüríteni, nem olyan hatékony, mint a baba. Mit szeretnél? Azért fejsz, hogy több termelõdjön? Akkor elég, ha addig fejsz, amíg a géppel jön. Ne gyötörd tovább.

Mellszívóval nem tudod teljesen kiüríteni, nem olyan hatékony, mint a baba. Mit szeretnél? Azért fejsz, hogy több termelõdjön? Akkor elég, ha addig fejsz, amíg a géppel jön. Ne gyötörd tovább.
Ha már nem jön semmi, akkor üres. Ha tovább fejed, akkor egy idõ után- percekkel késõbb, de lehet ez 10 perc is-újra elindul a tej.Az apró kis gyöngyök, szerintem a tejmirigyek lehetnek.

Létezik olyan ember, aki kopasz volt és a hajbeültetés után kinőtt a haja? Mert se Vásáry Andrénak, se Györfi Pálnak nem nőtt ki teljesen (a fejük búbja még mindig kopasz. Miért, Nem mindenhol nő ki?

Mikor érdemes megcsinálni a m?tétet? Amikor már teljesen kihullott, csak a tarkón van haj, vagy amikor már megjelenik, kezd?dik a kopaszodás?

Legjobb válasz: A hajbeültetés azt jelenti hogy ahol több haj van onnan kivesznek és átültetik oda ahol nincs... kinõni nem fog több.

A hajbeültetés azt jelenti hogy ahol több haj van onnan kivesznek és átültetik oda ahol nincs... kinõni nem fog több.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a választ!!!!

Fakó már a hajszínezőm de nem kopott ki teljesen.31. -ig MUSZÁJ, hogy kijöjjön, ha befestem?

csak egy csík van benne

Legjobb válasz: ha muszáj akkor valószínû kiszámoltad h akkora ki fog jönni szóval kifog, pláne hogy már fakó. ha nem akkor meg fogd össze úgy hogy ne látszódjon...

ha muszáj akkor valószínû kiszámoltad h akkora ki fog jönni szóval kifog, pláne hogy már fakó. ha nem akkor meg fogd össze úgy hogy ne látszódjon...
A kérdező hozzászólása: hát már egy hónapja színeztem elvileg ki kellett volna jönnie de hát nem... fotózásra megyek úgyhogy az összefogás nem sokat ér :( remélem kijön
fesd a hajszíneddel megegyezõ árnyalatúra, esetleg mosd meg azt a tincset mindennap többször, és akkor gyorsabban fakul...

Jelenleg vörös-vörösesbarna a hajam (hajszínezős, eredetileg középbarna). Már kopik ki a színező. Most vagy vöröset, vagy vmilyen barna árnyalatot szeretnék. Akkor is színezhetem, ha az előző még nem ment ki teljesen?

Legjobb válasz: na haragudj, hogy utólag kérdezek bele, de nagyon fontos lenne. milyen hajszínezõt vettél?(mármint mennyi idõ alatt kellett kikopnia?)mennyi idõ alatt kopott ki? és milyen márkát választottál? nagyon sokat segítenél. köszönöm szépen!

na haragudj, hogy utólag kérdezek bele, de nagyon fontos lenne. milyen hajszínezõt vettél?(mármint mennyi idõ alatt kellett kikopnia?)mennyi idõ alatt kopott ki? és milyen márkát választottál? nagyon sokat segítenél. köszönöm szépen!
Nyugodtan színezheted szerintem, de lehet, hogy a vörös kicsit át fog ütni. Legalábbis festéknél így szokott lenni. Nekem is vörösesbarnáról lett barnára festve és fényben van egy kis vöröses csillogása. Kérdés, hogy a színezõnél ez hogy hat... 20L
A kérdező hozzászólása: elvileg 6 hét alatt kellett vna kikopnia, dehát ez sose igaz :S garniere, vagy néha palette-t szoktam használni legutóbb kallost is kipróbáltam, a rézvörös szõkét, de nem igazán világosított, pedig oxit is kevertem hozzá...ennél sokkal világosabbat szeretnék :S valahogy a végei sötétek, és sehogyse akar kivilágosodni

Ha nem kapcsolom ki teljesen a Tv-t, routert, stb. Csak éppen nem használom, attól is még nagyon ártalmas egy háztartásban?

Az érdekel, hogy mennyire veszélyesek a rádióhullámok a lakásban, f?leg ha baba, kisgyerek is sokat tartózkodik ott?

Legjobb válasz: Készenléti állapotban ezek nem sugároznak. De a routert, ha bedugod, akkor be is kapcsol! A kisbaba legalább 2 m-re legyen tõlük és a zsinór nélküli telefonoktól is - akkor nincs gond. A rádióhullámok elvileg nem veszélyesek - de azért ezt ne a babán próbáld ki.

Készenléti állapotban ezek nem sugároznak. De a routert, ha bedugod, akkor be is kapcsol! A kisbaba legalább 2 m-re legyen tõlük és a zsinór nélküli telefonoktól is - akkor nincs gond. A rádióhullámok elvileg nem veszélyesek - de azért ezt ne a babán próbáld ki.
a gond ha nem kapcsolod ki teljesen akkor attol még fogyaszt áramot. és éves szinten elég sok az elpocsékolt felesleges áram. ez mind a számítógépekre, rádio egyéb stand by üzemmoddal rendelkezö elektronikus dolgokra vonatkozik. ha mindig teljesen kikapcsolod öket éves szinten nagyon sok áramot(pénzt) spórolsz meg.
Egy kapcsolós elosztó sokat segíthet. A mai modern gépekbõl szinte mindbõl kispórolják a kapcsolókat. Ha nem vagy lusta kapcsolgatni.
Nincs semmi bizonyítéka annak, hogy ezek a rádióhullámok ártalmasak lennének. A legcinkesebb a router lehet, de ha nem WiFi, akkor nem jön belõle szinte semmi. A TVbõl is csak a katódsugárcsöves hordozhat veszélyeket. Necces lehet még a mikró (ezek sugároznak olyan tartományban, ahol egyébként nincs nagy háttérterhelés, tehát bár nincs bizonyítva, hogy rossz, ha mégis az, akkor ezeknél nem mindegy. A többi frekvenciából úgyis annyi van alapból az éterben, hogy teljesen mindegy). A többi eszközt legfeljebb spórolásért érdemes kikapcsolni. Egyébként a távolság nagyon sokat számít...
A rádióhullmok nem veszélyesek. Ha azok lennének, se tudsz semmit tenni, mert túl sok a rajtad kívüli forrás. Te igazából az elektromágneses hullámokra vagy kiváncsi összességében, aminek a rádió csak kis része. Mondták már, hogy a többi se veszélyes, de érdemes meggondolni, hogy egy WiFi ugyanazt a sugárzást használja, mint a mikró, csak kisebb dózisban. Ennek ellenére szerintem nincs mitõl félni (ezen eszközök leadott teljesítménye rendkívül kicsi)
Amíg nem bizonyítják be 100%-ig, hogy veszélyesek-e vagy nem, addig használd õket úgy, ahogy a legkényelmesebb. Ne legyen benned ez a gyötrelem, hogy jaj, sugároz.
kb 3-5w egy standby áramkör felvétele. namost ez évi szinten 10ezer forint/stby üzemmód. magyar viszonylatban azért aki sporolni akar az erõsen meggondolja akkor a kibekapcsolgatást. mondjuk egy tv-t 2sec alatt lehet teljesen áramtalanitani. számitogépet pl már nem áramtalanitanám teljesen mert halál mindig a tápmögé mászni. Még a sugárzásrol annyit hogy stbyban semmi sem fog neked sugározni. De a világ halálra van zsufolva rádiohullámokkal igy ne aggodj.
3-5w vicces lenne. Mondjuk inkább 0, 3-0, 5w. Megy rajta kb. egy darab LED, egy pufferkondi, meg a távirányító érzékelõje, meg az elhanyagolható hõdisszipáció. Gyakorlatilag semmit sem spórolsz, ha kikapcsolgatsz mindent, viszont napi 5 perced biztos elmegy rá. Nekünk tele van a nem kicsi házunk mindenféle kütyükkel. Ha körbe járnék minden reggel, és este kapcsolgatni, lejárnám a lábam. Egyszer kipróbáltam, két hétig kapcsolgattunk mindent, a fogyasztási különbség nem volt mérhetõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :-)

Teljesen mindegy, hogy valaki mûvelt, értelmes, stb. , ha nem néz ki jól, nem lesz szép barátnõje?

(lehet, hogy provokatívnak tûnik a kérdés, de nem célom a nõk kárhoztatása; biztos fordítva is hasonló a helyzet, nem tudom)

Legjobb válasz: ez hülyeség...én átlagos vagyok mégis megtudtam hódítani a suli egyik legszebb lányát :) mert megadtam neki azt amit másoktól nem kapott meg :) törõdést, szeretetet, tényleg figyeltem rá és nem csak néztem ki a fejembõl! nincs lehetetlen! 21F

ez hülyeség...én átlagos vagyok mégis megtudtam hódítani a suli egyik legszebb lányát :) mert megadtam neki azt amit másoktól nem kapott meg :) törõdést, szeretetet, tényleg figyeltem rá és nem csak néztem ki a fejembõl! nincs lehetetlen! 21F
Még mindig nem a külsõ az elsõdleges szempont. Maximum egy villámrandinál. Egyébként inkább a belsõ tulajdonságok, határozottság, kitartás, férfias kiállás. De ezeket már vagy milliószor leírták ezen az oldalon.
En nem teljesen ertek egyet az elottem szolokkal. Ez tobb dologtol fugg szerintem. Fiatalabb korban - mondjuk 25 alatt - egy szebb lany - foleg, ha tudja is magarol, h az - nem all szoba atlagos pasival, hacsak nem penzes. Egyebkent meg igenis fontos a kulso, hiaba probaljuk tagadni. De nyilvan ez is relativ es sok fugg a kemiatol is. A nok idosebb korban, tobb csalodas utan kezdik el ertekelni azokat a ferfiakat, akik bar nem annyira neznek ki jol, de figyelmesek, gondoskodoak es muveltek. Barmennyire is akarjuk szepiteni, de ez az "ugly truth".
A szépség relatív. Nem tartom magam kifejezetten szépnek, a barátom mégis totál odavan értem, még így 6 év után is. Innentõl kezdve nincs értelme a kérdésnek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!