Találatok a következő kifejezésre: Ha nem ki egy (1709 db)

Ha nem tudok egy izomcsoportra 3-5 gyakorlatot [nincs lehetosegem], csak mondjuk kettot, akkor azt ki tudom valtani azzal, ha egy gyakorlatbol tobb sorozatot csinalok?

Legjobb válasz: Csigák nélkül is van 4-5 gyakorlat szinte minden izomra, én is itthon edzem szabad súlyokkal. PL: Mell: fekvenyomás kétkezes- és egykezes súllyal, ugyanez döntött padon, tárogatás (a pad dõlési szöge itt is változik hetente), áthúzás tolódzkodás. hát: húzódzkodás szélesen, egykezes evezés, kétkezes evezés, t-rúd (a rúd egyik végét megpakolom súllyal, a másik végét pedig betámasztom egy sarokba úgy hogy becsavarom a végét egy törölközõbe, hogy ne tegye tönkre a falat. Egy háromszög fogantyúval tudom húzni a megpakolt végét.) Hátnál még megy kéthetente felhúzás, illetve hiperextenzió (homorítás). Váll: egykezes nyomás ülve fej fölé vagy mellrõl nyomás kétkezessel, oldalemelés, oldalemelés döntött törzzsel. Csuklya: egykezes- vagy kétkezes súllyal vállvonogatás. Bicepsz: állva kétkezessel sima vagy francia rúddal, állva egykezes beforgatós bicepsz vagy kalapács, scott padon egykezes, koncentrált bic., húzódzkodás szûk fogással arc felé nézõ tenyérrel. Tricepsz: szûk fekvenyomás, fekve homlokra engedés (koponyatörõ), vagy ugyanez egykezessel, ülve egykezessel tarkóhoz engedés, hátsó támaszos tolódzkodás, lórugás. Láb: guggolás, kitörés, merevlábas felhúzás, egylábas vádli állva egyik kézben súlyzóval terhelve. Has: hasprés és függeszkedve lábemelés.

Csigák nélkül is van 4-5 gyakorlat szinte minden izomra, én is itthon edzem szabad súlyokkal. PL: Mell: fekvenyomás kétkezes- és egykezes súllyal, ugyanez döntött padon, tárogatás (a pad dõlési szöge itt is változik hetente), áthúzás tolódzkodás. hát: húzódzkodás szélesen, egykezes evezés, kétkezes evezés, t-rúd (a rúd egyik végét megpakolom súllyal, a másik végét pedig betámasztom egy sarokba úgy hogy becsavarom a végét egy törölközõbe, hogy ne tegye tönkre a falat. Egy háromszög fogantyúval tudom húzni a megpakolt végét.) Hátnál még megy kéthetente felhúzás, illetve hiperextenzió (homorítás). Váll: egykezes nyomás ülve fej fölé vagy mellrõl nyomás kétkezessel, oldalemelés, oldalemelés döntött törzzsel. Csuklya: egykezes- vagy kétkezes súllyal vállvonogatás. Bicepsz: állva kétkezessel sima vagy francia rúddal, állva egykezes beforgatós bicepsz vagy kalapács, scott padon egykezes, koncentrált bic., húzódzkodás szûk fogással arc felé nézõ tenyérrel. Tricepsz: szûk fekvenyomás, fekve homlokra engedés (koponyatörõ), vagy ugyanez egykezessel, ülve egykezessel tarkóhoz engedés, hátsó támaszos tolódzkodás, lórugás. Láb: guggolás, kitörés, merevlábas felhúzás, egylábas vádli állva egyik kézben súlyzóval terhelve. Has: hasprés és függeszkedve lábemelés.
szívesen.:)
Ezt tudod tenni, de jobb lenne több gyakorlat. Azért az többet ér.
De mi az hogy nincs lehetõséged rá? Ezt nem értem.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat. Nem konditerembe jarok, hanem csak egy "szegenyesebb" kornyezetbe. Parasztmodszerrel meg tudom oldani a dolgok nagy reszet, de a csigak, kulonbozo padok nehezen kivitelezhetoek.
Értem. Én a változatosság híve vagyok. Nem tudnék úgy hátazni például, hogy húzódzkodás meg döntött törzsû evezés, aztán hazamegyek. Hiányérzetem lenne.
A kérdező hozzászólása: Koszonom az igazan hasznos valaszt! A leirtak alapjan megis tudok tobb gyakorlatot, csak nem neztem elegge utana.
1X a Jobbikra, nem bántam meg.
Egyszer volt lehetõségem szavazni és akkor a Fideszre szavaztam. A KDNP miatt mindenképp megbántam, rájuk biztosan nem szavazok többé, sem arra a pártra, amelyikkel összeállnak. Annak ellenére, hogy rá szavaztam, nem értettem a kétharmaddal egyet, jobban örülnék egy egyszerû többségnek. Jövõre akkor fontolom meg a Fideszt, ha a KDNP-t seggbe rúgják, egyébként az LMP igen szimpatikus lett, mióta azok, akik nem voltak odavalók át(vissza)mentek Bajnai mellé.
Egyszer szavaztam az MSZP-re egyszer a FIDESZ-re, mindkét esetben a kisebbik rossz elvét követtem, de megbántam mindkettõt. 2014-el kapcsolatban tanácstalan vagyok. Jobbik nem szimpatikus, a mostani rendszerben kis pártra nem érdemes szavazni. Ha esetleg Bajnai lesz az ellenzék jelöltje és mellé összeraknak egy megvalósítható normális programot akkor talán rájuk szavazok, de még nem döntöttem. Félek hogyha összeállnak a szocikkal akkor ugyanaz a szar lesz mint 2002-tõl 2009-ig. Külön viszont semmi esélye egyiküknek se.
Munkáspárt, MSZP, Jobbik, meg valamikor egy olyan is volt, hogy egy szép nagy [email protected] rajzoltam a szavazólapra. A választásom mindig teljesen véletlenszerû volt. Nem érzem magam átverve, mert pontosan tudom, hogy az összes párt [email protected]ázi, ingyenélõ tetvekbõl áll. Rosszabbak, mint a cigányok. Jövõre már nem is pazarlom arra az idõmet, hogy szavazzak. Bár lehet, hogy bemegyek, és prostestálás gyanánt a szavazóbizottság elõtt kitörlöm a s*ggem a szavazólappal.
4× a Fideszre most utoljára a Jobbikra. Nem bántam meg, csak sajnálom hogy hamarabb nem volt Jobbik.
Egyszer a Fideszre.Nem bántam meg.
Fidesz. Eddig amit ígértek betartották. Mszp-s ismerõseim sokszor csalódtak.
2szer az szdsz-re és 1szer az mdf-re, egyiket se bántam meg
A kérdező hozzászólása: Na ja, jelenleg akik nem csak a hatalomért marakodnak azok egyenlõre az lmp(maradék 7 képviselõ), illetve a jobbik. Rájuk érvényes még, hogy nem feküdtek le csak azért, hogy megtartsák a hatalmat.(mondjuk nem is voltak még hatalmon) Annyit tudok, hogy a fidesz-kdnp, illetve az mszp-szdsz( ez jelenleg az mszp-dk-együtt2014- és az újonnan megalakult liberálisok, a volt szdsz es emberekkel, de a lényeg, hogy egy helyrõl jöttek) re soha nem szavazok. Kiderült milyenek is mikor a hatalmon vannak.
Elõször '98-ban szavazhattam, akkor a fideszre; 2002-ben az szdsz-re, 2006-ban ismét a fideszre, 2010-en nem szavaztam senkire. Jövõre valószínûleg az LMP-re fogok szavazni, ha lesz egy támogatásra érdemesnek tûnõ jelöltjük.

Szerintetek is Dúró Dórának képviselő asszonynak vannak a legjobb mellei, ha nem értetek egyet velem akkor--> Kinek vannak a legszebb/formásabb mellei?

Legjobb válasz: Legalább egy linket raktál volna be. Fene a lusta karodat. Nekem kellett megkeresnem. http://stop.hu/image/?id=323588&ext=jpg&th=gallery http://stop.hu/image/?id=323593&ext=jpg&th=gallery Parlamenti mezõnyben nem rossz. Én mondjuk a román EP képviselõt, Elena Basescut (elnök lánya) is beválalnám. Félre tudnám tenni a nezeti érzéseimet. :) http://www.libertatea.ro/typo3temp/pics/0-286100-elena_bases.. http://stiri.stirileonline.ro/o_stiri/11004.jpg http://2.bp.blogspot.com/_2kkM8JDAocQ/SHHdCmBkijI/AAAAAAAAF-..

Legalább egy linket raktál volna be. Fene a lusta karodat. Nekem kellett megkeresnem. http://stop.hu/image/?id=323588&ext=jpg&th=gallery http://stop.hu/image/?id=323593&ext=jpg&th=gallery Parlamenti mezõnyben nem rossz. Én mondjuk a román EP képviselõt, Elena Basescut (elnök lánya) is beválalnám. Félre tudnám tenni a nezeti érzéseimet. :) http://www.libertatea.ro/typo3temp/pics/0-286100-elena_bases.. http://stiri.stirileonline.ro/o_stiri/11004.jpg http://2.bp.blogspot.com/_2kkM8JDAocQ/SHHdCmBkijI/AAAAAAAAF-..
Ha már lusta voltál képet linkelni rákerestem a gugliban, de azt kell, hogy mondjam valószínûleg formásak a mellei.Ruhán keresztül nem lehet megállapítani amúgy annyira....
Szerintem átlagos. Nincs rajta sok csodálni való.
Nekem a parlamenti kepviselok kozul (ha mar mondani kene valakit) Szabo Rebeka tetszik a legjobban, de nem a mellei miatt: http://www.google.hu/imgres?q=szab%C3%B3+rebeka&um=1&hl=hu&s..
nem tudom, ahhoz a bimbiket is kellene látni :D
fúj de ocsmány az a román
akkor is egy náci ez a nõ...


Elcsúsztam az etz-el és behorpadt a kipufogó, ki lehet e szedni belőle? Ha nem szerezzek egy másik kipufogót?

Legjobb válasz: Hát lehet olcsóbban kijössz egy másik kipu.-val, mint valaki kikalapálja neked (karosszérialakatos). Sok idõ és több pénz mint egy alkatrészcsere.

Hát lehet olcsóbban kijössz egy másik kipu.-val, mint valaki kikalapálja neked (karosszérialakatos). Sok idõ és több pénz mint egy alkatrészcsere.
Teli öntöd vízzel ledugózod és berakod a fekvõ fagyasztóba.
ez életembe nem jutott volna eszembe nem semmi mindég lehet tanulni, esetleg csúnya megoldást tudok , ráhegesztesz valamit és kihúzod. De a fagyit próbáld elõször és számolj be ha lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszi , a fagyis komoly mûködik ? próbáltad vagy csak hallottad??
A kérdező hozzászólása: Valószinû h kipróbálom majd megirom hogy sikerült

Nem az lenne a lényeg, hogy az anyukák segítsék egymást? A tanácsokat pedig vagy megfogadjuk vagy nem. Vagy nincs igazam? Az oldal lassan arról szól, hogy ki tud jobban beszólni a másiknak, ha nem ért egyet vele.

Mostanában egyre inkább azt látom, hogy hihetetlen stílusban kommunikálnak egyesek. Ha ezt vki szóvá teszi, rögtön kap is érte. Nem nagyon értem...

Legjobb válasz: Szia! Teljesen egyet értek, de én úgy vagyok vele, hogy nem kell a beszólásokat figyelembe venni. Nem ér az egész annyit, hogy idegesítsem magam, úgyis mindenkinek a saját igaza a szent. Egyeseket pedig nem lehet meggyõzni arról, hogy valakinek lehet eltérõ véleménye. Ez van, nem vagyunk egyformák (szerencsére) :)

Szia! Teljesen egyet értek, de én úgy vagyok vele, hogy nem kell a beszólásokat figyelembe venni. Nem ér az egész annyit, hogy idegesítsem magam, úgyis mindenkinek a saját igaza a szent. Egyeseket pedig nem lehet meggyõzni arról, hogy valakinek lehet eltérõ véleménye. Ez van, nem vagyunk egyformák (szerencsére) :)
Szia! Teljesen igazad van, egyetértek veled. Már elgondolkodtam én is, hogy felteszem ezt a kérdést valahogy. Már néha ott tartottam, hogy csak olvasgatok, és nem írok semmit. Olyanokért lepontoztak, beszóltak, hogy a hajam égnek állt! Pl. azért, mert leírtam, hogy milyen pelenkát használunk, vagy miket eszik a babám. Õrület! Akkor most talán nem kéne semmit írni? Vagy mire jó ez az oldal? Mert mostanság már csak a beszólás, leszólás, acsarkodás folyik itt. Pedig itt pont azért vagyunk ennyien, hogy tanácsokat, véleményeket kérjünk egymástól, amit vagy elfogadunk, vagy nem. De ha még nemis tetszik a másik véleménye, akkor sem kéne nekiesni! Már néha kezdek ráunni az egészre, pedig nagyon szeret(t)em ezt az oldalt.
Az elsõ vagyok. Végi pontoztam mindenkit, természetesen pozitívan, de az igazat megvallva marha kíváncsi lennék ebben a témában egy olyan véleményére is aki rendszeresen pontoz le másokat ok nélkül, vagy lehurrog másokat. Ti nem így vagytok vele???
Ezen már én is sokat gondolkodtam. Ha írok egy választ, rengetegszer lepontoznak, olyanokért, hogy nekem monjuk nem sírós a babám. És akkor kapom a cikizést, hogy minek hazudok. pedig max. a tapasztalatomat írom le, jó szándékkal, hogy nálunk mi az, ami bevált. Végülis erre lenne ez az oldal. Aztán mindenki azt a tanácsot fogadja meg, amit õ maga jónak lát... Kár, hogy divat lett egymást leszólni.
Én a dietetikus vagyok megint. Nem mindig írom alá így, mert van amikor a saját tapasztalatom írom le és nem a szakmai ajánlást vagy véleményt. Nem akarom megkeverni ezzel az anyukákat. De mindegy ha aláírom ha nem az én véleményem is lehurrogják. Szánalma, hogy gyereke anyukák milyen mélyre tudnak süllyedni. Milyen alapon oktatjuk ki egymást. Hiszen senki sem tökéletes és tévedhetetlen, s minden baba, gyerek más-és más.
na igen... ez a lepontozás... ha nem írod alá, h pl. doki vagy, akkor mindjárt szart sem ér a válaszod. felháborító. és a stílus, ahogy egyesek képesek reagálni...
Én még azt is megfigyletem, hogy sokan inkább fórumozásra használják az oldat. Ilyenkkel, hogy ki ismeri x.y dokit, vagy ki mikor szül stb. Erre ott van a Hoxa. Az már más ha valakit izgat egy kérdés és felteszi. Tény, hogy néha huszadszor kérdezik meg kismamák, hogy adott dolgot pl ehet-e a gyerek , a kisbaba. De inkább ilyen kérdéseket olvasnék. Én dietetikusként igyekszem mindenkinek hasznos válasszal szolágni, de rendszerint a nagyokosok lepontoznak. De sebaj. Remélem a kérdezõnek segítek a többi nem fontos. Dietetikus
Egyetértek veled!! Nem olyan régen kérdeztem valamit amire semmi válasz nem jött, pedig fontos lett volna, mert az orvosom is szabadságon volt.De a lefikázás meg a lepontozás az megy mindenkinek.Én sem értem miért van ez.Pedig ez az oldal nem errõl szolt nagyon sokáig.
én sem írok és nem is válaszolok szívesen, mert csak a lehurrogás jön utána. inkább kérdezek anyukámtól, õ legalább nem mondja, hogy nem is vagyok, anyuka, meg milyen anya vagyok??? stb... régebben nem ez volt, mostmár inkább fel sem jövök az oldalra, csak ritkábban.
Szia! Teljesen egyetértek veled! Az emberek nem képesek tiszteletben tartani a másik vélemyényét. Az a baj, hogy mindenki szentül megvan gyõzõdve arról, hogy õ a legokosabb és legügyesebb anyuka. Én már nem szívesen kérdezek vagy válaszolok senkinek, mert ha valakinek nem tetszik amit írok, rögtön lehurrog. Szomorú amúgy, hogy ez az oldal elvesztette a jelentõségét és arról szól hogy bántják egymást tápszeres-anyatejes, császáros-természetesen szülõ, stb anyukák. Mindenkinek joga van a saját véleményéhez, a kérdezõ meg majd eldönti, mit fogad meg belõle. Szerintem. De tényleg ne szólogassunk már be egymásnak!
degogyisnem:) )) hirtelen eltûntek a kevésbé kedves emberek!!!!
A kérdező hozzászólása: Ezt tapasztalom én is, ezért tettem már fel a kérdést. Bár nekem fura, mert itt majdnem mindenkinek van gyermeke, az ember feltételezné a kedvességet, de errõl mostanában szó sincs. tök elkeserítõ.
Engem nem is erdekel a pontozas, mert attol, hogy en valamit maskeppen csinalok es nem ugy, mint azok az anyukak akik azt a bizonyos kerdest olvassak, azert meg nem azt jelenti, hogy en rosszul csinalok valamit. Mindenki kitapasztalja, hogy az o babajanak mi a jo, es ugy csinalja. A beszolok meg biztos nem szolnanak be tobbet, ha ala kellene irjak a nevuket, de hat igy nevtelenul lehet mast cikizni. A valaszolok mind jo indulatbol kellene valaszoljanak, sajat tapasztalataikbol, es nem azert, hogy masnak ezzel beszoljanak. Azok pedig, akik mast lepontoznak, legalabb irjak le, miert, vagy irjanak hasznos valaszokat. Meg azt sem ertem, hogy miert kell azt a valaszt lepontozni, amiben egy anyuka oszinten irja le azt, hogy vele mi tortent, es neki mi a tapasztalata.
Igazad van. Én attól vagyok készen, amikor valakinek van valami "elve", hogy mit hogyan csinál, vagy nem csinál. És akkor egy kérdésre olyan válasz is érkezik, ami esetleg az õ elvével ellentétes, de semmi bántót nem írnak, és akkor olyan stílusban lehurrogják, mint a fene, közben az a válasz is segítõ szándékkal érkezett, és nem is lehet megmondani, hogy kinek a módszere jobb. Hiszen minden baba más, van akinél ez jön be, van akinél az. A kérdezõ dolga, hogy eldöntse, melyik tanácsot fogadja meg.
tényleg van, mikor sokan ugyan azt a dolgot kérdezik, de inkább 1 nap leírom sokszor amit én jónak látok minthogy azt olvasgassam, hogy hol vannak a júliusban szülõ anyukák pl?? én volt amire már 0%-ot kaptam, pedig anyukám eü dolgozó és tõle tudom amit írtam. Néha nem is szörnyû, hanem nevetséges az egész.
A kérdező hozzászólása: én is ezen akadok ki... nagyon mélyre süllyednek. Köszi:) ez az ami igazán kifejezi amit írni akartam:) )
A kérdező hozzászólása: legalább nem vagyok egyedül a gondolatommal.
És azt észrevettétek, hogy napok óta sokkal kevesebb kérdés érkezik??? és sokkal több a nem megválaszolt is. régebben nem nagyon láttam olyat, hogy nem érkezik válasz 1 kérdésre. gondolom sokaknak elege lett...
Vagy ne vedd föl, majd ráun.
Ha van hívás szûrés a telefonodon, kapcsold be.
mond azt neki hogy köszönjük hogy 50ft-tal támogatta a budapesti katólikus egyházért alapítványt. Ha ismét támogatni szeretne, kérjük hívjon újra.Adószámunk: xxxxxx. De valaki más vegye fel akkor mert a tiédet ismeri
500-at akartam írni... Az egyházat úgysem fogja senki sem támogatni >.<
A kérdező hozzászólása: xd D: kösszi a válaszokat.. ilyen idióta gyökereket!... nem tom mi élvezetet találnak benne.. am meg ki kapcsoltam a telót, 2 óra múlva vissza.. és már nem hív! :D
Milyen hangokat ad?
Biztos egy titkos hódoló az.
Igen
A mûanyag dugót igen, a parafánál vannak gondok, mert az kúpos kialakítású és házilag nem lehet visszasajtolni.
vissza, de arra is számíthaszt, hogy a hûtõben kilövi magát:) ))jobb, ha a drótot is visszatekered rá, nehogy éjjel azt higgyétek, hogy belõttek a házba:)

Nem gáz ha nem járunk egyik oszt. Társnőmmel és így elégítjük ki egymást baráti szinten?

Eléggé bejövünk egymásnak a csajszival és csók,simi ilyenek szoktak is lenni azt feljött a téma mi lenne ha többet is csinálnánk pl kéz,száj ilyenek,szex még nem mivel mindketten szüzek vagyunk és szerintem az még korai is lenne de néha egy jó petting,orál az nagyon jó lenne vele:)Sajna még ezekben sincs túl sok tapasztalatunk így érdekelne hogy meddig érdemes nekivetk?zni és hogyan kezdjünk neki a dolognak?Meg a hely is kérdés mivel ? messze lakik a sulitól hozzánk meg nem mindig tudunk menni:S Van esetleg más nyugis helylehet?ség?

Legjobb válasz: Szerintem elég gáz, a lányról is megvan a véleményem, de ha ennyire igénytelenek vagytok és nem bírjátok a szerelmet kivárni, ti bajotok.

Szerintem elég gáz, a lányról is megvan a véleményem, de ha ennyire igénytelenek vagytok és nem bírjátok a szerelmet kivárni, ti bajotok.
Nem gáz, ha ez így mindkettõtöknek jó, és vigyázni tudtok arra, hogy ne tudják meg a többiek.
Osztálytársammal szexuális kapcsolatban vagyok.Nem járunk, ezt már az elején megbeszéltük.Én sokat vagyok egyedül, szüleim nincsenek sokat itthon így általában nálam csináljuk.De volt már olyan is, hogy az osztálytermünkben csináltuk. 14/F
Ne [email protected]átok már õket, azerintem egyáltalán nem gáz, nekem is volt olyan osztálytársam akivel szívesen csináltam volna ezt :) A szexnek miért kéne szerelembõl lennie. Ok a k*rvázást én is elitélem, de a dugó pajtikkal mi a baj? Fõleg ebben a korban, sztem ha nem is normális, de jó és nem gáz. Sõt. :) A kérdésre válaszolva: menjetek el valahova inni egy kicsit, azután menjetek el valamelyikõtökhöz, vagy eseteleg lehet wc-ben is, de akk sokat kell elõtte inni :D
A kérdező hozzászólása: 17:48 Kössz de nincs pénzünk szállodára meg ami fizetõs hely.
Szerintem inkább mindketten várjátok meg, míg ezt valakivel szerelembõl teszitek. Ez azért nem játék. Ehhez több felelõsség kell.
Én megtérnék és minden nap templomba járnék ha ilyen osztálytársam lehetne
Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: 9.-esek vagyunk.
Szálloda és szerintem elõtte kérdezd meg hogy járna-e veled mert sokkal több értelme lenne a dolognak...

Ha nem látszik egy meghajtóm akkor az arra utal hogy nyúvad ki a vinyó?

Rendesen van csatlakoztatva, megnéztem. Ujra tettem az oprendszert, C és D meghajtóra partícionáltam. Mikor beléptem csak C meghajtó van. Nemrég sikerült valami programmal el? csalnom a D-t, de másnap mikor kapcsoltam be a gépet a BIOS-os cucc után valami cd errort irt ki... Most ujra tettem megint a gépet. Sehol a D-m. Tanácsok?

Legjobb válasz: Máma ugyan ezt eljátszotta. Kiirta: A disk read error occured press ctrl + alt +del to restart Nem volt kedvem újra windowst telepíteni, ezért kicseréltem a viinyót és alaplapot össze kötõ SATA kábelt egy teljesen újra. Talán a kábelba volt a bibi?

A kérdező hozzászólása: Máma ugyan ezt eljátszotta. Kiirta: A disk read error occured press ctrl + alt +del to restart Nem volt kedvem újra windowst telepíteni, ezért kicseréltem a viinyót és alaplapot össze kötõ SATA kábelt egy teljesen újra. Talán a kábelba volt a bibi?
Op. rendszer ?
A kérdező hozzászólása: win 7
Lehet, hogy csak nincs kiosztva betüjel neki. Vezérlõpult, minden megjelenítése-Felügyeleti eszközök-számítógép kezelés-Tárolás-lemezkezelés. Itt láthatod a meghajtókat. Amennyiben itt megvan a hiányzó meghajtó, csak nincs hozzás betüjel rendelve, akkor, jobb kattintás a hiányzó meghajtón és meghajtóbetüjel és elérési út modosítása... Itt adj egy szabad betüjelet neki, ezután már megjelenik a többi meghajtó között. Amennyiben itt sem látszik, akkor hardveres, vagy kábelezési gubanc van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!