Találatok a következő kifejezésre: Ha nem ki a szervezet az (3 db)

Ha nem löki ki a szervezet az elhalt embriót, akkor is megmaradnak a terhességre utaló jelek, pl. mellfeszülés, hányinger stb.?

Legjobb válasz: Àlltalában a tünetek elmúlnak,csak a hormonszint(HCG)marad meg egy ideig.

Àlltalában a tünetek elmúlnak, csak a hormonszint(HCG)marad meg egy ideig.
Szia! Október 11.-én mûtöttek, elhalt az embryo, és utána is megmaradt még napokig a mellfeszülés és a hányinger.
Szia én ugyanígy vesztettem el a magzatomat és én már nem voltam kívánós , hányingerem sem volt innen tudtam hogy valami nincs rendben.
Szia..Én 7 hetes terhesen vetéltem el és még utánna 2 hétig megvoltak a tüneteim..

Milyen tünetei van annak, hogy ha a szervezet nem termeli azt a sárgatest hormont, ami a beágyazódáshoz kell? Mivel lehet kezelni, és milyen vizságalattal szűrik ki?

Legjobb válasz: Az orvos ír fel sárgatesthormon tablettát és akkor minden rendben lesz. Amúgy ez a terméketlenség leggyakoribb eõfordulása, de orvosolható:) Tünete az lehet ha teherbeesel és az elsõ pár hétbe elvetélsz vagy nem esel teherbe 1-1,5évig. De ne aggódj van rá megoldás! Sok sikert!

Az orvos ír fel sárgatesthormon tablettát és akkor minden rendben lesz. Amúgy ez a terméketlenség leggyakoribb eõfordulása, de orvosolható:) Tünete az lehet ha teherbeesel és az elsõ pár hétbe elvetélsz vagy nem esel teherbe 1-1, 5évig. De ne aggódj van rá megoldás! Sok sikert!

Társadalmi szervezet képviseletét ki látja el, ha az elnökköt taggyűlés keretében leváltották, de az újat még nem jegyezte be a bíróság?

Legjobb válasz: Ekkor kineveznek egy megbízott vezetõt, aki továbbviszi az ügyeket, és addig tart a megbízása, amíg az új, állandó vezetõ be nem tudja tölteni a posztját...

Ekkor kineveznek egy megbízott vezetõt, aki továbbviszi az ügyeket, és addig tart a megbízása, amíg az új, állandó vezetõ be nem tudja tölteni a posztját...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!