Találatok a következő kifejezésre: Ha nem ki a szervezet (5 db)

Mit csináljak ha a kullancsnak a feje beszakadt és nem lökte ki a szervezet egy hónap után se?

Legjobb válasz: Egy hónapot vártál??????ÚRISTEN!!!!!! Rögtön orvos!!!!!!

Egy hónapot vártál??????ÚRISTEN!!!!!! Rögtön orvos!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Mentem volna én hamarabb is csak az az igazság nem szivesen fordulnék orvoshoz mert elég intim helyen van :(
Intim terület ide vagy oda, az elözö válaszolónak igaza volt: Azonnal menj orvoshoz!Nem ijjesztgetni akarlak, de a kullancscsípés álltal nagy esélyed van agyhártyagyulladást vagy Lyme-kórt kapni. Ez utóbbi az ízületek súlyos roncsolását okozhatja hosszútávon, ha nem kezelik. Úgyhogy ne tessék szégyenlösködni, az egészséged milliószor fontosabb!
Egyáltalán, hogy kerülhet egy kullancs intim helyre?!

Ha nem löki ki a szervezet az elhalt embriót, akkor is megmaradnak a terhességre utaló jelek, pl. mellfeszülés, hányinger stb.?

Legjobb válasz: Àlltalában a tünetek elmúlnak,csak a hormonszint(HCG)marad meg egy ideig.

Àlltalában a tünetek elmúlnak, csak a hormonszint(HCG)marad meg egy ideig.
Szia! Október 11.-én mûtöttek, elhalt az embryo, és utána is megmaradt még napokig a mellfeszülés és a hányinger.
Szia én ugyanígy vesztettem el a magzatomat és én már nem voltam kívánós , hányingerem sem volt innen tudtam hogy valami nincs rendben.
Szia..Én 7 hetes terhesen vetéltem el és még utánna 2 hétig megvoltak a tüneteim..

Hogyan lehet megtudni a hírességek mobilszámát? Mert a tudakozó nem adja ki esetleg ha kiadnám magam rendezvény szervezőnek ki-e adnák nekem a számukat?

Legjobb válasz: Ha egy telefonszám titkosított, akkor sehogy, azt a rendõrségen kívül nem nagyon kérheti senki.

Ha egy telefonszám titkosított, akkor sehogy, azt a rendõrségen kívül nem nagyon kérheti senki.
Hát ha kezdenél kamuzni, hogy meg szeretnéd hívni xy helyre koncertezni lehet megkapod..De mit akarsz kezdeni vele? S ha kiderül, hogy csak kamu és egy fél nap alatt a fél ország meg tudná a számát szerinted mi lenne:) ? Amúgy ki számát szeretnéd megtudni? írj kort és nemet is:D
Semmit nem fog megkapni, akármit is hazudik. Akkor már minden ismert embert a rajongók, vagy gyûlölõk hada hívogatná naponta vagy 500x. Gondolkozzatok már egy kicsit...
Amúgy ezt a bûncselekményt szélhámosságnak hívják...
A kérdező hozzászólása: AKI A 2. VÁLASZT ÍRTA HA MONDANÉK EGY NEVET MEG TUDNÁD NEKEM KERENI??????
Szerintem csak kíváncsi rá, hogy kivel van neked ilyen fontos beszélnivalód :D
A kérdező hozzászólása: egy híresség számát sikerült meg szereznem.
A kérdező hozzászólása: pordán petra száma kellene a juventus mûsorvezetõjének a száma annyit tudok hogy 30/as csak nem adták ki a számát mert titkosított. (idézem ezt mondták hogy van a õ nevén 30-as szám de nem adhatom ki mert titkosított.)


Milyen tünetei van annak, hogy ha a szervezet nem termeli azt a sárgatest hormont, ami a beágyazódáshoz kell? Mivel lehet kezelni, és milyen vizságalattal szűrik ki?

Legjobb válasz: Az orvos ír fel sárgatesthormon tablettát és akkor minden rendben lesz. Amúgy ez a terméketlenség leggyakoribb eõfordulása, de orvosolható:) Tünete az lehet ha teherbeesel és az elsõ pár hétbe elvetélsz vagy nem esel teherbe 1-1,5évig. De ne aggódj van rá megoldás! Sok sikert!

Az orvos ír fel sárgatesthormon tablettát és akkor minden rendben lesz. Amúgy ez a terméketlenség leggyakoribb eõfordulása, de orvosolható:) Tünete az lehet ha teherbeesel és az elsõ pár hétbe elvetélsz vagy nem esel teherbe 1-1, 5évig. De ne aggódj van rá megoldás! Sok sikert!

Társadalmi szervezet képviseletét ki látja el, ha az elnökköt taggyűlés keretében leváltották, de az újat még nem jegyezte be a bíróság?

Legjobb válasz: Ekkor kineveznek egy megbízott vezetõt, aki továbbviszi az ügyeket, és addig tart a megbízása, amíg az új, állandó vezetõ be nem tudja tölteni a posztját...

Ekkor kineveznek egy megbízott vezetõt, aki továbbviszi az ügyeket, és addig tart a megbízása, amíg az új, állandó vezetõ be nem tudja tölteni a posztját...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!