Találatok a következő kifejezésre: Ha nem ki a (4772 db)

ha napjában 1-2x kikapcsolod, az nem árt neki.
mi évek óta kikapcsoljuk, ha nem kell, egy nap akár 3x is, de ebbõl még sosem volt baj,
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!!

Showder Klub. Ki nézi ki nem? Vélemények? Ha nézed ki a kedvenced? Mindig nézed? Voltál már forgatáson? .

én mindig nézem amikor tudoom.vannak benne oltári fazonok. xDD

Legjobb válasz: néha belenéztem. egy hordó fos.

néha belenéztem. egy hordó fos.
Azt hiszem a második évadtól kezdtem nézni, de azóta bepótoltam az elsõt is.Én nagyon szeretem, de mintha a tv-ben egyre rövidebb lenne, a poénok felét kivágják meg ilyenek.A "régi bandából" szinte mindenkit szeretek(Kiss, KAP, Benk, Hadházi, Kõhalmi, Beliczai, Bödõcs, Dombi, Csenki, Szupkay, Somogyi, Felméri), az újakból Rekop és Hajdú. Felvételen még nem voltam, viszont élõben láttam már párat (Kiss, Kõhalmi, Hadházi, KAP, Dombi, Hajdú) hát élõben valami haláli jó, konkrétan levegõt nem kaptam egy-kettõn úgy röhögtem, meg fájt a hasam a röhögéstõl, iszonyat más, mint a tv-ben.
nem rossz de a viccek 60%-a egy nagy gyökér semmi, mongyuk emberfüggõ. kedvenc: Kiss Edem, Kovács A. P, HAdházi, Aranyosi, Mogács most 1 szar volt de jó szokott lenni, LEGESLEGJOBB: TRABARNA

Mi az, hogy menjek ki, ha nem tetszik a cigarettafüst?

A férjem testvére eljött nálunk karácsonyozni, mert hát otthon úgy is egyedül lett volna. Tudniillik, én nem szeretem a szivarfüstöt, így nálunk a házban senki sem cigizik, és ezt a sógorom is tudja. Ma elmentem kb. fél órára bevásárolni, és, mikor hazajöttem az egész ház b?zlött attól a büdös füstt?l. Megkérdezte (a sógorom), hogy zavar-e a füst, és én mondtam, hogy kicsit, de kiszell?ztetek. Ekkor mondta, hogy, ha nem tetszik, akkor menjek ki. Még annyit a sógorról, hogy mindig is iszákos volt, és mindig szégyen nélkül kihasználta a férjemet. Õ mégis valamilyen szinten ragaszkodik hozzá, mert a szüleik fiatalon haltak meg, és úgy ahogy a sógorom állt a férjem mellett.

Legjobb válasz: nincs erkélyetek? vagy kert? megmondhattad volna neki, hogy õ menjen ki oda, ha rá akar gyújtani

Persze, hogy neked van igazad és egy tapló, bár a férjed miért nem szólt rá, miért engedte?
nincs erkélyetek? vagy kert? megmondhattad volna neki, hogy õ menjen ki oda, ha rá akar gyújtani
Láttál már sógort repülni? Na, ha ott lettem volna, láttál volna.
Taplóság. A saját házad, világosan megmondtad, hogy nincs benn dohányzás. Akár szellõztetsz, akár nem , a cigifüstöt nehéz eltüntetni. Menjen ki az erkélyre, udvarra, utcára ha füstölni akar. Nálunk sem lehet dohányozni a házban, anyukám utálja és én sem szeretem. Párom ezt teljes mértékben elfogadta és megérti. Beszéljen a férjed a testvérével, hogy fogja vissza magát
hát igen egyértelmû a válasz.Neked van igazad.
Én is dohányzom, de úgy kivágnám azt, aki rá merészelne gyújtani a lakásomban elõzetes figyelmeztetés ellenére mint macskát sz*rni. És baromira nem érdekelne, kicsoda. Kicsit lehetnél rámenõsebb, különben a fejedre nõ a környezeted.
Ha az én sógorom vagy a testvérem lett volna páros lábbal dobtam volna ki a cigijével együtt. Neked van igazad.
hát ez tényleg tapló. az én dohányos barátaim maguktól mennek ki cigizni, pedig nem is kértem rá õke.t
A férjednek nem kellett volna megengedni neki.Menjen ki a sógor, ha füstölni akar és tartsa tiszteletben a másoknál lévõ szabályokat.
Az van, hogy a férjeddel megbeszéled a dolgokat és a sógort helyrerakod - nem pedig idejössz panaszkodni. ÉN mit csináljak a te sógoroddal?! Igen, igazad van, tudod magad is. Fel sem kellett volna írni ezt a kérdést, mert egyértelmû a válasz. Állj a sarkadra.
Te vagy a férjed megmondhatnátok neki, hogy még 1x engedély nélkül rágyújt a TI házatokban/lakásotokban, úgy repül, hogy a lába nem éri a földet, és többet meg ne lássuk a közelben. Hozzátok jön, a ti szabályaitok szerint viselkedik. PONT.
Egyértelmûen neked van igazad. Én -csakis azért, mert megszállt a karácsonyi hangulat- úgy seggbe rúgtam volna, hogy megkerüli a Földet. Ha nincs karácsony, még durvábbat kap.
A kérdező hozzászólása: A férjem kint volt, volt némi dolga. Õ mmondta mondta is a testvérének, hogy nem volt szép tõle, de úgy látszik õ sértõdött be.
"Ha valaki bemegy a medve barlangjába, úgy táncoljon, ahogy a medve brummog" Tiétek a ház, ti szabjátok meg a szabályokat is. Ha nem tartja be, menjen ki az utcára cigizni.
nem törlik ki.....
huhh... de jó:D már vagy 1-2 éve h nm játszottam és tervezem a nyag visszatérést xD
Dehogynem, nekem pár hónap után törlõdött...:(( Legalábbis nem tudtam belépni, és tuti, h jó volt a jelszó, felhasználónév. Pedig már 30valahányas voltam tök jó cuccokkal...
pffffff WoW az igazi (world of warcraft)
dehogy törölnek -.- nézd meg a szabályzatot -.-
A megszerzett vizsga az utolsó sikeres vizsgától számított két évig érvényes! Tehát még ki tudod váltani.
Szerintem az a 2 év csak kresz vizsgára vonatkozik. Ha már megvan a vizsgalapod akkor azzal elvileg bármeddig kiválthatod.
A kérdező hozzászólása: remélem így van :/

Ha nem bírom a bizsu fülbevalókat, az mennyi idő után derül ki?

Tehát ha berakom, akkor lehet, hogy már 10 perc múlva elkezd fájni?

Legjobb válasz: nem bírom én se a bizsu fülbevalót, nekem 1 nap alatt jön ki, utána 3-4 napig nem tudok berakni semmit

nem bírom én se a bizsu fülbevalót, nekem 1 nap alatt jön ki, utána 3-4 napig nem tudok berakni semmit
Lehet, de az is lehet, hogy kibír egy egész napot. Én sem bírom, de attól szoktam tenni, reggel beteszem és este kiveszem ettõl nem gyullad be csak, ha minden nap teszek akkor kikészül és muszáj pihentessem. Volt olyan is, hogy 4 napig benne volt, benne aludtam és annyira begyulladt, hogy alig tudtam kiszedni, aztán egy hétig egyáltalán nem tehettem bele semmit.
Nekem van, hogy bírom jó pár napig, de aztán megfeketedik a helye vagy a másik eset, hogyha bent van akkor egyfoltában vikszketa fülem tõle.
A kérdező hozzászólása: tehát ha beraktam, és 10 perc után fájt, az nem attól volt? elég friss a lyuk a fülemben (1 hónapos kb) és eddig csak orvosi fém volt benne, ilyen kis bogyós, tegnap meg beleraktam egy lógós bizsut.
én csak az aranyat bírnám, de azt meg nem szeretem. ezért bizsut hordok úgy h reggel beteszem, este meg kiveszem. ennyi idõre nincs bajom tõle. viszont ha már másnap reggelig benn van, akkor érzem h feszül a fülem, gondolom elkezd gyulladni. amitõl 10 perc után is fájt az nekem pont az orvosi fém volt. elég furcsa de azt bírom a legkevésbé, ezek szerint.
azért fájhatott mer huzta a sulya... amugy ha begyullad ne hogy ne tegyél bele fülbevalot! szal akor tegyélbele ezüstöt vagy orvosifémet mer én egyszer jártam igy hogy begyulat és be is nöt utána szépen. ugy hogy ha begyülad mindenkép legyen benne olyan fülcsi ami nem zavarja..
Nekem egy óra után bebarnul, aztán feketedik, utána körülötte piros lesz, fáj, és begyullad

Rarfájt hogyan tömöríthetném ki, ha nem tudom a jelszót?

Legjobb válasz: Vannak jelszótörõ programok, de ha ezekhez nem értesz nem fog menni, meg azok se 100%-osak.

Vannak jelszótörõ programok, de ha ezekhez nem értesz nem fog menni, meg azok se 100%-osak.
Egy jelszófeltörõ azzal kezdi, hogy saccold meg hány karakterbõl áll, van-e benne szerinted szám is, vagy különleges karakter.Ha semmit nem adsz meg akkor évekig is eltarthat a dekódolás. Összegezve:ha máshonnan le tudod tölteni, akkor hamarabb célt érsz.
Kicsomagolásnak hívják, de jelszó nélkül nem fog menni.
A jelszófeltörõ progikat felejtsd el. Én még nem láttam olyat, ami mûködik is

A nemzetõrségtõl miért rúgnak ki ha nem fizetem a tagsági díjat? Miért vették el az igazolványom?

Legjobb válasz: A nemzetõrségtõl azért rúgnak ki, ha nem fizeted a díjat, mert nem fizeted a díjat.

A nemzetõrségtõl azért rúgnak ki, ha nem fizeted a díjat, mert nem fizeted a díjat.
Tökéletesen értem, hogyan lettél a nemzetõrség tagja, ha azt hiszed, hogy a nemzetõrségi tagjainak nem kell tagsági díjat fizetniük.
Én sem értem, miért kötötték ki az áramot mikor nem fizettem a villany számlát, a mocskosok. Talán tagdíj köteles, és nem pofára megy?
A kérdező hozzászólása: A villanyszámlát azért kapod mert használod az áramot. De kérdem én, mit kap a nemzetõr a pénzéért?
azt, hogy a Nemzetõrség tagja leszel. Egyébként te mit adsz nekik, hogy tagjuknak tartsanak? Semmit. Na ezért ba****tak ki.
A kérdező hozzászólása: Nem értem még mindig. Én nem adok semmit, õk sem adnak semmit, de azért én fizessek... Hmm... Logikus: lehúzás.
Erre hány év alatt jöttél rá?
Túl sok ésszel nem áldott meg az Isten, ha még erre csak most jöttél rá. Akkor kellett volna gondolkodnod amikor beléptél.

Mi történik ha én nem vetem el a büdöske virág magvakat cserépbe és ha helyette ki a kertbe vetem el a magokat ahová a palántákat kéne palántázni 1 hónap múlva?

Szikla kertet készítettem és bele szeretném vetni a magokat mert ha 1 hónap múlva bele kell ültetni akkor feltúrom az egész helyét és a kavicsok elmodulnak a helyérõl sõt sokkal kevesebb virág férne úgy így meg olyan sûrû lesz ahogy vetem.

Legjobb válasz: Semmi különös. Késõbben fog virágozni.Egyébként az õsszel önmagátol elszóródott magok is ki fognak kelni.

Semmi különös. Késõbben fog virágozni.Egyébként az õsszel önmagátol elszóródott magok is ki fognak kelni.
Nyugodtan vessed el, a természetben sem fóliasátrakban szaporodnak elõször a növények, és nem palántázzák magukat ki késõ tavasszal. A kelési arány persze valószínûleg rosszabb lesz, ha szabad földbe veted, illetve a virágzás is hetekkel tolódni fog.
Én tavaly a helyére vetettem büdöske magokat.Gyönyörûen kikeltek, szépen virágoztak. Sõt 1m magas büdöskéim lettek, uh sziklakertbe csak óvatosan, csak olyat ami tuti kicsi marad. Én úgy kaptam barátnõmtõl, hogy õ is csak kapta valakitõl nejlon zacsiba, tehát nem volt semmi infó róla. Gyanútlanul a dáliák köré szórtam el a magokat, hát nem sok látszott a dáliákból. :)
A kérdező hozzászólása: Tutira kicsik a büdöskék csak 1 más fajta van az 1 méter magasra nõ, de azt mellé fogom vetni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válasazokat holnap vetek!
Holnap még ne vesd el, csak március végén, április elején. A márciusi melegágyi vetés azért van, hogy korábban el lehessen vetni, mert most még rossz ahhoz az idõ (bár az idei tél elmaradt).
Ma mi is elvetettük, a földben nem fagy meg a mag .Mire az kikel már nem lesznek nagyon hidegek .
Az agyad 100%-át használod, csak egyes részei külön funkciókhoz külön idõkben mûködnek általában.
Most is a 100%-át használod, csak természetesen nem egyszerre. Amikor egyszerre használod, azt hívják epilepsziás rohamnak, de ha te erre vágysz...
Kérdezõ fogd fel, hogy most is 100%-át használod az agyadnak. Csak nem mindet gondolkodásra. Ha bevennél egy szert, amitõl 100%-át tudnád gondolkodásra használni, meghalnál, mert a létfenntartó funkciókat semmi sem látná el. Ilyen a légzés pl., amit az agy irányít. Plusz nem látnál és hallanál semmit, mert azt sem csinálná az agyad. Nem is értem, hogy gondoltad a kérdést... Gondolod az evolúció során az ember agya öncélúan lett ilyen nagy, és nem is használja csak 10%-át? Miközben a táplálékból származó energia döntõ részét az agy veszi fel? Mindennek megvan benne a funkciója, egyik sem nélkülözhetõ, ha valamelyik rész gyengébb, mentális zavarhoz vezet.
100%-át használod, csak 10%-a a tudatos. Az epilepszia pedig a jobb és bal agyfélteke közötti információ áramlás brutális mértékébõl adódik, semmi köze a teljesítményhez... Tudod, a tudatalattid dolgozik nap, mint nap. De a mai tipikus ember annyira híjján van a tudatosságnak, hogy saját indentitását az egóból, a nyelvben gondolkodásból eredezteti, éppen ezért tart a világ ott, ahol. Javaslom ismerkedj meg vmi buddhista jellegü irodalommal, a felvilágosodás azt a célt szolgálja, hogy a tudattalanságot (sötétséget) felszámolja.
A kérdező hozzászólása: Én úgy tudom, hogy Einstein is csak agya 4%-át használta ki. Én arra gondoltam, ha 100%-át használnánk ki, akkor rettentõ gyorsan megtanulnánk dolgokat és a matematika is csípõbõl menne. És mindenre emlékeznénk, nem?
Igen, a blikkben szoktak hasonló sületlenségeket írni... Einstein agya halála idején is tökéletes állapotban volt, szinte nem is veszített a sejtekbõl, ezt pedig a meditációnak köszönhette.
A kérdező hozzászólása: Oké, értem én. De ha az agyunk 100%-át használjuk, és ugye közben dolgozik a tudatalattink is, akkor mégis miért nem tudunk elõhívni minden egyes dolgot, amit aznap hallottunk, még ha nem is figyeltünk oda? Pl a háttérben szól a tv. Halljuk, csak közömbössé válik. De ha eljut az agyba az információ belõle, csak nem törlõdik ki. Hiszen kiszámolták kb. hány gigabájnak felel meg az agy tárolókapacitása, és az sok-sok ezerre jött ki.
A kérdező hozzászólása: Egy neurológus írta: Az agyunk hány százalékát használjuk? Feltételezések szerint a tanulásban agyunk kapacitásának csak töredékét, 5-10%-át használjuk ki, mert nem tudjuk, hogyan tehetnénk azt hatékonyabban. Ezt ahhoz a helyzethez lehetne hasonlítani, amikor van egy nagy teljesítményû számítógépünk, amelyet csak gépelésre használunk. Napjainkban is kutatások folynak annak felderítésére, hogy hogyan lehetne a meglévõ teljesítõképességet növelni.
Igen, és mi közben tanulsz a tudatalattid információk gigászi mennyiségét dolgozza fel, a test funkcióid írányítja, stb. Gondolkodj akkor tudatosan 100%-al, a veséd, májad, légzésed, emésztésed, izmok mozgatását, felkészülést veszély helyzetekre, stb.-t meg majd írányítja a segglyukad, jó lesz az neked?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!