Találatok a következő kifejezésre: Ha nem ki (6100 db)

Egyformán gondolkoztatok a férjetekkel gyerekszám tekintetében ha nem, ki akart többet-kevesebbet okozott ez feszültséget, hogyan sikerült dűlőre jutnotok?

Arra is gondolok, hogy oké hogy még gyerekvállalás el?tt, a kapcsolat komolyra fordulásakor (esküv? stb.) szóba kerül a gyerektéma (ki hányat gondol ideálisnak) de az is lehet hogy valamelyik fél id?közben gondolja meg magát vagy már 1 gyerek "birtokában" mégsem szeretne még egyet a másik fél viszont igen, vagy egyik csak 2-t szeretne , másik fél minél többet. Vagy mindenkinél stimmelt a szám amennyit szeretnének mindketten és kész?

Legjobb válasz: Kamaszkoromban 4-5 gyermekrõl álmodoztam. Férjem az elmondása szerint 3-ról. Végül 2 gyerkõcben állapodtunk meg, akik sikeresen meg is születtek. A pici 21 hónapos, mostanában kezdem azt érezni, hogy nekem kell még 1 gyerek. Megbeszéltük a férjemmel, és úgy néz ki, hogy belevágunk a babaprojektbe. Az viszont biztos, hogy több baba nem lesz. Eddig volt 2 császárom és 1 nagy méhmûtétem, több felvágást tuti nem vállalok be, ezért tervben a császárral egyidejû elköttetés.

Kamaszkoromban 4-5 gyermekrõl álmodoztam. Férjem az elmondása szerint 3-ról. Végül 2 gyerkõcben állapodtunk meg, akik sikeresen meg is születtek. A pici 21 hónapos, mostanában kezdem azt érezni, hogy nekem kell még 1 gyerek. Megbeszéltük a férjemmel, és úgy néz ki, hogy belevágunk a babaprojektbe. Az viszont biztos, hogy több baba nem lesz. Eddig volt 2 császárom és 1 nagy méhmûtétem, több felvágást tuti nem vállalok be, ezért tervben a császárral egyidejû elköttetés.
Kapcsolat idején, esküvõ elõtt után, egy gyermek útban a férjem nagy családot szeretett volna, szeretne 4 gyermeket kb. :) Én hát, tudom hogy 1-nél nem állunk meg de nem tudom :) 4et?Á!Nem tudnánk anyagilag finanszírozni!
Én négy gyereket szerettem volna, a férjemnek már kettõvel is teljes lett volna a család. Négy gyerekünk lett! :)
Nálunk a férjem úgy gondolta, hogy 3-at mindenképp. Én az akár többet is ellensége sem vagyok, ha a Jó Isten is támogatja az elképzelést. Most kettõ van, hogy mennyi lesz az még a jövõ zenéje. 3 biztos! :)
A párom 3-at tervezett, én 1et.2 gyerekünk van
Mindketten egy gyermeket akartunk és össze is jött.:) Imádjuk a fiúnkat és õ marad az egyetlen gyermekünk.3 éves. A kapcsolatunk kezdetén és mint házasok is ugyanígy gondolkodunk és ez nem is fog változni, szóval köztünk teljes az összhang, minden stimmel.:)

VV4! Ti szavaztok? Ha igen, kire? Ha nem, kit szeretnétek bent látni? (Olivér vagy Kristóf)

Legjobb válasz: Sose szavaznék ilyen hülyeségekre anyire kétszínûen csinálják már a csatornák szavaz erre meg arra az emelt díjas sms-ekel. Szavazon az akinek sok pénze van ilyen marhaságokra

Sose szavaznék ilyen hülyeségekre anyire kétszínûen csinálják már a csatornák szavaz erre meg arra az emelt díjas sms-ekel. Szavazon az akinek sok pénze van ilyen marhaságokra
Nem szavazok, nem is követem nyomon, az elsõ VV óta nem láttam egyet sem, sõt, abból is csak néhány közvetítéshez/összefoglalóhoz (vagy mihez) volt (bal)szerencsém. Ennél fogva nem is szavazok, és nem szeretnék senkit bent látni. Szó szerint. Még a mûsort sem.
Én majd akkor szavazok, ha Szandikát, vagy Alekoszt akarják kirakni. Most Olivér azért szerintem bõven esélyesebb arra, hogy bent maradjon!
Nem szavazok, mert úgyis az RTL dönt mindenrõl, mint ahogy az kiszivárgott.
Hajra Oli! Bar nmtok szavazni, kulfoldon vagyok.
Nemszavazok, de Kristófot akarom újra bent látni! És Te?
NEM SZAVAZOK De Olinak drukkoltam

Akiken 7-8 hós lesz a babájuk esküvőn! Hogy oldjátok meg? Ott lesz a Pici? Kivel? Ha nem, ki fog rá vigyázni?

Legjobb válasz: Nálunk egy nagyon kedves lány lesz a bébiszitter, már régóta ismerem õt. Nincs valami ilyen ismerõsöd:???akire rá mernéd bízni?

Nálunk egy nagyon kedves lány lesz a bébiszitter, már régóta ismerem õt. Nincs valami ilyen ismerõsöd:???akire rá mernéd bízni?
Barátnõmék lagziján 6 hónapos volt a pici. Nekik mondjuk a háznál volt sátoros lagzi, és õk úgy oldották meg, hogy bevitték aludni a kicsit, aztán félóránkét váltották egymást. Persze nem õk, hanem a nagymamák, papák, rokonok. Fõleg az idõsebbek. De azért a barátnõm is rá tudott nézni néha-néha. Ha nektek nem otthon lesz, és van a lagzi helyen, egy kicsit csöndesebb lyuk, akkor te is megkérhetsz pár embert, hogy felváltva õrködjenek. Fél órát mindenki kibír. Az idõsek úgy is elfáradnak, legalább így õk is pihenhetnek egy kicsit!:)
2. vagyok Igen végig ott volt, de nekünk nem volt nagy lagzink. Nálunk a gyerekkel kezdetektõl fogva úgy volt bevezetve a dolog, hogy jövünk-megyünk a õ vagy aludt kocsiban vagy babakocsiban. Illetve volt egy utazóágyunk, abba is alhatott. Sose voltam az a szülõ, aki túl nagy rendszert visz a dolgokba (nem ragaszkodtam betegesen az idõre véshez, olváshoz), így sokkal kényelmesebb volt mindenkinek.
Ugyan nem 7-8 hónapos babám volt az esküvõn csak 4, de természetesen ott volt. Fõként anyukám vigyázott rá, vagy "kézrõl-kézre járt".
Pont azt akartam kivédeni, hogy kézrõl kézre járjon a gyerek. Még csak véletlenül sem akarom, hogy az örömszülõk váltsák egymást a nagy napon, hiszen ott nekik is helyt kell állni. 1 éves lesz a lányom, már reggel jön a bébiszitter, hiszen nekem mennem kell fodrászhoz, kozmetikushoz; aztán délelõtt megyünk fotózásra gyerekestõl, bébiszitterestõl, mert a kicsi is meg lesz örökítve. A bébiszitter egészen 11-ig, éjfélig vigyázza a gyereket, aztán átadja a dédinek. A dédiék pont éjfél körül mennek haza, és viszik a lányt is. Mivel nem tudhatjuk, hogy meddig tart a mulatság, nem alhat otthon. Másnap délután kialudva a lagzi fáradalmait, megyünk a gyerekért. Elég kínlódás lenne, ha a gyerek kipihenten ébredne, mikor mi éppen a lefekvéshez készülünk. Tehát egy ekkora gyereket máshol kell altatni lagzi esetén. Ennél egyszerûbben ezt nem lehet megoldani, ha már elõbb jött a gólya, mint a menyegzõ!
nekunk epp 8 hos lesz. egyszerre lesz a keresztelo es az eskuvo. kiveszunk egy szobat es babyfonnal oldjuk meg a dolgot. amugy delutani eskuvot tervezunk, de biztosan belenyulik az ejszakaba. sok a pici gyerek a csaladban, es gondolom valaki mindig lesz keznel...
A kérdező hozzászólása: Sajnos az ismeretségi körömben nincs olyan akire nyugodt szívvel rábíznám. 2. válaszoló: végig ott volt a babád? egész éjjel?
nekem rgy éves lesz a picim nyáron lesz az esküvõnk én csak az éjjeli szopi miatt aggódok le a ruha aztán vissza vagy nem is tudom hogy oldom meg....ötlet?
Ha még szoptatsz, az sokkal nehezebb, de én úgy oldanám meg, hogy elkezdeném félre tenni, lefejegetni a maradék tejcsiket a fagyasztóba. Hál' Istennek csak 1 napról van szó, biztosan össze tudsz addig annyit gyûjteni. Többet nem tudok segíteni, mert nem tudom, mit eszik a babád. Tápszer, pép, bébiétel? Cumisüvegbõl megeszi egyáltalán a kiolvasztott anyatejet?
anyatejes és nem kapott még üvegbõl nem tudom mi lesz de köszi az ötletet:)
Akkor kezdj el próbálkozni a cumisüveggel, és a kiolvasztott anyatejjel. Még az is lehet, simán elfogadja.

Van olyan előadó, amelyik kifejezetten nyugis, mondhatni meditatív zenéket komponál? Ha igen, melyik? Vagy ha nem, kiknek vannak ilyen zenéi?

Legjobb válasz: Sok zenei stílusban van meditatív jellegû zene... Kb milyenre gondoltál? Elektromos...klasszikus...ezoterikus Addig is>>> http://www.koviszabolcs.hu/

Sok zenei stílusban van meditatív jellegû zene... Kb milyenre gondoltál? Elektromos...klasszikus...ezoterikus Addig is>>> http://www.koviszabolcs.hu/
Mozart :)
Tényleg! Mozart!:) :)
valami keleti zene esetleg valaki?:)

Vannak parlamenti jegyzőkönyvek, ha igen, akkor nyilvánosak-e, ha nem ki lehet-e és mennyire nehéz kikérni őket?

Legjobb válasz: Vannak, 2-3 nap késéssel a neten is elérhetõk www.mkogy.hu

Vannak, 2-3 nap késéssel a neten is elérhetõk http://www.mkogy.hu

Hogyan fogadtassam el a párommal, hogy én igenis, ha tetszik neki, ha nem ki fogom verni? !

Állandóan azzal bas*zogat hogy biztos verem így úgy amúgy, amibe ráadásul igaza is van. De ehhez úgyérzem semmi köze ha mellette teljesítek ráadásul nem ritkán és nem rosszul állítólag. Akko mégis miért számít hogy néha néha rárántok ? Amúgy letagadtam neki és kiröhögtem hogy miket gondol, de már egyre gyakrabban jön fel a kérdés és kezd zavarni ezért gondoltam lezárom valahogy, csak hogy ?!

Legjobb válasz: Csapj az asztalra és mond azt: Asszony én biza kiverem!

Csapj az asztalra és mond azt: Asszony én biza kiverem!
1. A te hibád az egészben: NE tagadd le! A fenébe is.... 2. Azt meg tedd hozzá, hogy a te farkad, akkor csinálod amikor akarod. 3. A csaj nem azért mérges, mert esetleg nem teljesítesz emiatt, hanem mert nem akarja, hogy mellette magadhoz nyúlj... Ami baromság, ezt egyszer el kellene magyaráznod neki, ha nem fogja fel akkor meg lapát, mert ostoba. De az viszont taszító, hogy hazudsz!
Komolyabb válaszokat vársz? Hát könyörgöm, nevetséges az egész, egy ilyen buta lány befenyít, te meg inkább hazudsz, minthogy kiállj magadért. Elmondták már hogy mit csinálj, de van egy olyan sejtésem, hogy beszari leszel hozzá. :D
Hát vagy kidobod, vagy ha szereted, és fontos, LÉGY FÉRFI, és NYISD MEG! No persze ez nem letámadással, és nem két nap alatt fog menni, hanem rengeteg türelemmel, törõdéssel, próbálkozással, de intelligens, nem tolakodó, de mégis elõrehaladó próbálkozással! Segítséget itt adhatunk, ötleteket a gyakorin, de a döntés a TEKEZEDBEN LESZ a VALÓSÁGBAN!
A kérdező hozzászólása: Dehogy vagyok beszari, csak kiváncsi vagyok a véleményetekre és arra hogy ti hogyan oldanátok meg. Köszönöm a válaszokat, és várom a továbbiakat.
Lány vagyok, 24 éves. Nem értem, hogy ez miért probléma neki? Nekem kifejezetten tetszik, amikor a barátom közli, hogy tegnap hiányoztam neki, úgyhogy jobban megnézegette a képeim a gépén... :D Szerintem mondd meg neki, hogy igen, neked ez néha kell és kész. Nem csalod meg, és amúgy meg tényleg semmi köze hozzá, hogy magaddal mit csinálsz.
A kérdező hozzászólása: ámen, szerintem így lenne normális :) Megpróbálom vele megbeszélni, csak mondom õ nagyon prûd õ "sose" nyúlt magához. Te szoktál ?
Ritkán, a barátommal sokkalsokkal jobb, így nincs nagyon értelme.
Ja, amúgy nem lehet, hogy csak az zavarja, hogy nem mondod meg neki? Tehát, hogy tagadod, miközben õ tudja hogy nem úgy van. És ha bevallanád, akkor megnyugodna?
# 17/20 ma 13:20 Kis naiv, te tényleg elhiszed, hogy a te képeidre veri?:D
Legalább beszéld meg vele!... Hátha.
A kérdező hozzászólása: szeretem az a baj, hogy egy ilyen nõbe szerettem bele... fas*om bele hogy ilyet fogok pont ki... rendesen olyan mintha 12 éves lenne...
#6 os vagyok, és lány. Úgy értem, hogy ez neki vagy erkölcsi dologból adódik, vagy féltékeny a saját kezedre, mert mondjuk szenved ebben a "én nem vagyok elég jó neked?" szindrómában. Márpedig hosszú távon mindkettõbõl adódnak elõbb-utóbb viták.
Dobd ki az ilyen értelmetlen csajt.
Folytatom az elõzõt. Ha nem tetszik verd ki te!
A kérdező hozzászólása: kicsit komolyabb válaszokat várok. Az se lenne rossz ha valami nõ írna aki volt már ilyen helyzetbe.
Igazad van. Magyarázd el neki, hogy te szereted csinálni, nyúljon õ is magához egész nyugodtan. Ha nem érti meg, én kidobnám, mert akinek ezzel problémája van, annak késõbb mással is lesz.
A kérdező hozzászólása: igen igazad van tényleg hülyeség volt letagadni utólag bánom is csak abba a helyzetben az tûnt jónak.
A kérdező hozzászólása: Mire gondolsz hogy késõbb másban is lesz ? Amúgy õ meg apáca állílag soha nem nyúltmagához :D de ezen meg én röhögök :D
Ilyen egetverõ problémákat! Ugyan már... Rá se ránts!
Van nõ, aki nem masztizik. De akkor kérdezõ lassan észre kellene venned, hogy nem illetek egymáshoz. Nem fog megváltozni a véleménye, mert teljesen máshogy gondolkodik és gondolom az egyéb dolgokhoz is prûd... Szerintem ne sértsd meg a pici lelkét... egyszer magyarázd el neki, aztán dobd ki mert nem fogja elfogadni és meg úgy is éretlen mindenre....
Igen :D Tudom, hogy naív vagyok, de nem fogok azon aggódni/idegesíteni magam, hogyha nem. És vannak rólam olyan képei, amik "eléggé tetszenek neki". Nekem jobb így, hogy elhiszem.

PetShopba kutyák árusítása legális? Ha nem kinek kell ezt jelezni?

Mai napon találkoztam ezzel az esettel és nem tudok vele megbarátkozni. Betévedtem Hatvanba egy kis állat kereskedésbe ahol mind amellett, hogy olyan bűz áradt és szerintem nem megfelelő körülmények között tartott állatok közt egy kicsi ketrecbe voltak bezárva kutyusok olyan 4 db lehetett.. Mikor rákérdeztem, hogy eladók e a kutyusok közölték h igen és h ezek törpe spitzek. Értek a kutyusokhoz tehát egyértelműen nem azok voltak. Pontosan nem tudom megmondani de én terrier félére tippeltem. Közölték velem h a kutyusok oltva,féregtelenítve,chippel és törzskönyvel eladóak 35.000-45000 ért. És mikor látta rajtam a nő h meglepetten visszakérdezek egy kis fintorral hogy 45 ért törzskönyves kutya? A válasz az volt h azért ennyi mert h világgyőztes szülőktől származik... Hát az agyam eldobtam egy pillanat alatt.. A kérdés az lenne hogy Magyarországon ez legális e? Illetve ha nem kinek kell jelenteni?

Legjobb válasz: Szia! Én úgy tudom hogy betiltották a kutyák/macskák boltban árusítását! Szólj az állatvédõknek, vagy a rendõröknek, nem tudom, de valakinek mindenképp! Elképesztõ mit mûvelnek az emberek...

Szia! Én úgy tudom hogy betiltották a kutyák/macskák boltban árusítását! Szólj az állatvédõknek, vagy a rendõröknek, nem tudom, de valakinek mindenképp! Elképesztõ mit mûvelnek az emberek...
Írjál nekik, szerintem tudnak segíteni: http://www.allatmentok.hu/ az alján van egy cím is: "Ne menj el mellette!" képnél - itt egy e-mail cím: [email protected]
A kérdező hozzászólása: Igen én is így tudom, hogy Magyarországon illegális a dolog. Írtam az Állatvédõõrségnek hátha...

Nov. 1-től átvesz a munkahely, ahova eddig munkaerő közvetitön keresztül dolgoztam. Még van 15 nap szabim. Ha nem veszem ki addig, akkor azt kifizetik? És mennyit ha igen?

Legjobb válasz: A munkaviszony megszûnésekor ki kell hogy fizessék az idõarányosan járó, de még ki nem vett szabadságot. Tehát ha október 30-án szûnik meg a munkaviszonyod, akkor január 1 (vagy ha késõbbi a belépésed dátuma akkor az adott dátum), és az október 30 közötti idõaszakot nézik, erre számolják ki, hogy hány nap jár idõarányosan, és ehhez képest mennyit vettél ki. (Alapszabi / 365 * a munkaviszonyban az év elejétõl a kilépésig töltött napok száma)= idõarányos szabi - a ténylegesn kivett szabi. Ami marad, azt váltják meg. Tehát biztos, hogy mind a 15 napot. Az új munkahelyen pedig a belépéstõl (nov.1.) december 31-ig újra idõarányos szabit számolnak.

A munkaviszony megszûnésekor ki kell hogy fizessék az idõarányosan járó, de még ki nem vett szabadságot. Tehát ha október 30-án szûnik meg a munkaviszonyod, akkor január 1 (vagy ha késõbbi a belépésed dátuma akkor az adott dátum), és az október 30 közötti idõaszakot nézik, erre számolják ki, hogy hány nap jár idõarányosan, és ehhez képest mennyit vettél ki. (Alapszabi / 365 * a munkaviszonyban az év elejétõl a kilépésig töltött napok száma)= idõarányos szabi - a ténylegesn kivett szabi. Ami marad, azt váltják meg. Tehát biztos, hogy mind a 15 napot. Az új munkahelyen pedig a belépéstõl (nov.1.) december 31-ig újra idõarányos szabit számolnak.

Ha 3hetes babánk nem nyugszik meg amig ki nem veszem az ágyából akkor sem ha nem éhes, nem szomjas, pelenka tiszta, hasika nem fáj. Akkor vegyem ki egyfolytában?

Mit lehet ilyenkor tenni?

Legjobb válasz: Ne haragudj, nem akarlak megbántani, de mit vársz tõle? Játszon? Azt még nem tud. Nézelõjön? 3 hetesen a figyelmét bármi csak pár percre köti le, ha leköti. Rád vágyik, most bújt ki a pocakodból, miért baj ez? Anya lettél, van egy kis lélek, aki minden idegszálával téged akar, ne legyen ez terhes...Ez egy ilyen idõszak, minden anya átesik rajta, pihenj, amikor alszik, de ha fent van és sír akkor vedd ki az ágyból, ne hagyd sírni. Hétrõl hétre jobb lesz és most még nem tudod felkapatni. Gartulálok a babádhoz!:-)

Ne haragudj, nem akarlak megbántani, de mit vársz tõle? Játszon? Azt még nem tud. Nézelõjön? 3 hetesen a figyelmét bármi csak pár percre köti le, ha leköti. Rád vágyik, most bújt ki a pocakodból, miért baj ez? Anya lettél, van egy kis lélek, aki minden idegszálával téged akar, ne legyen ez terhes...Ez egy ilyen idõszak, minden anya átesik rajta, pihenj, amikor alszik, de ha fent van és sír akkor vedd ki az ágyból, ne hagyd sírni. Hétrõl hétre jobb lesz és most még nem tudod felkapatni. Gartulálok a babádhoz!:-)
Igen, mert azért nem nyugszik meg, mert RÁD van szüksége. Ez "csak " pár hónap, de próbálj örülni neki! és próbálj megnyugodni, mert a nyugalmadat õ is megérzi, és akkor valamelyest javulni fog a helyzet. S hogy mit lehet tenni? Várni, mag nagyobb nem lesz, és elfoglalja magát. Ha éjszaka csinálja, nyugodtan fektesd magad mellé, legalább amíg elalszik, így te is tudsz majd pihenni!
hát nem tudom. én hagyom sírni egy kicsit és általában magátol elalszik. mikor kikapkodtam egy idõbe akkor síros volt és csak kézbe volt el így meg most magába is elvan kicsit és hozzáteszem magátol alszik el este és nap közbe is nem kell orákig cipelgetni. sztem jobb így mert késõbb mikor nagyobbblesz hogy ringatom orákig?! nem baj ha kicsit sír. mi 1.5hónaposak vagyunk

Szerintetek az valami rosszat jelent ha a baratom azt mondta, hogy o ugy is lefekudne velem ha nem szeretne? Es nem akarja elmondani kivel fekudt le eloszor?

Mondtam neki,hogy en nem fekudnek le vele ha nem szeretnem.De meg mindig nem fekszem le vele mert meg raer.Az o valasza erre az volt,hogy o ugyis lefekudne velem ha nem szeretne. Azt meg,hogy kivel csinalta eloszor a lany miatt nem akarja elmonani(legalabbis nekem ezt mondta)..en elmondtam neki,vagyis tudja mert elotte az a srac volt a baratom. Szerintetek ez jelent feltetlenul rosszat?

Legjobb válasz: Nem. Egyrészt a pasik (és sok nõ) simán képesek érzelem nélkül szexelni, úgyhogy miért lenne baj, ha õ bevallottan megtenné veled? Nem azt mondta ezzel, hogy nem szeret, szerintem inkább bóknak szánta, vagy annyira jó nõ, hogy megkívánjon. Az meg, hogy kivel feküdt le elõször, magánügy. Elhiszem, hogy kíváncsi vagy, de felnõtt emberek nem teregetik ki a szexuális életüket a másik félre való tekintettel. Én sem reklámozom, hogy kikkel feküdtem már le. Elõre nézz, örülj, hogy veled van és ne kombinálj!

Nem. Egyrészt a pasik (és sok nõ) simán képesek érzelem nélkül szexelni, úgyhogy miért lenne baj, ha õ bevallottan megtenné veled? Nem azt mondta ezzel, hogy nem szeret, szerintem inkább bóknak szánta, vagy annyira jó nõ, hogy megkívánjon. Az meg, hogy kivel feküdt le elõször, magánügy. Elhiszem, hogy kíváncsi vagy, de felnõtt emberek nem teregetik ki a szexuális életüket a másik félre való tekintettel. Én sem reklámozom, hogy kikkel feküdtem már le. Elõre nézz, örülj, hogy veled van és ne kombinálj!
A legtöbb pasi röptében a legyet is típusú, szóval az kevésbé gáz, hogy akkor is lefeküdne veled, ha nem szeretne, bár egy kicsit szokatlan téma én ilyesmit nem szoktam felvetni a páromnak - õ se nekem. Bár asszem ugyanez lenne a válasza. Az már egy kicsit furcsa, hogy nem hajlandó elmondani, hogy ki volt neki az elsõ, de az is legalább annyira fura, hogy te errõl kérdezgeted. Sose kérdeztem ilyet pasitól, baromira nem érdekel. A lényeg, hogy épp velem van. Mennyivel lenne jobb, ha megtudnád, hogy pl. meghúzta Gizikét a 8/b-bõl?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!