Találatok a következő kifejezésre: Ha nem karban az (151 db)

Még szép h így van.
100%-ban igaz (de ez mindenhol így van, lusták tanulmányát sehol nem fizeti az állam). egy ELTE-s
A kérdező hozzászólása: rossz tanulmányi átlag miatt kerülhet át az ember vagy a hiányzó kredit miatt? és mi számít rossz átlagnak?
Kredit alapján mûködik. Két félév alatt kell a megszerzendõ kreditmennyiség legalább 50%-át elérni, ez az ELTE legtöbb karán 27 kredit. Úgy országos átlagban 30 kredit/két félév. Akinek ez nincs meg, átsorolják költségtérítéses képzésre. Ha az átlagod rossz, akkor max. az ösztöndíjtól esel el, de nem ajánlott elengedned magad, ha az ELTE-n akarsz jogot hallgatni. ELTE-ÁJK-os
A kérdező hozzászólása: remélem, h. felvesznek... nem tervezem a lazítást, eddig sem volt rám jellemzõ de ma megijesztettek azzal, h. ha nem olyan az ember átlaga, akkor átkerülhet most megnyugodtam, köszi a válaszokat

Feljelenthetem e rongálás miatt az illetőt ha nem hajlandó kifízetni a keletkezett kárt?

Hétvégén egy számomra ismeretlen , ittas srác ráült egy kb 30.000ft os gitárra, a gitár megsérült. Azóta megtudtam a nevét valamint a lakcímét.

Legjobb válasz: Minden további nélkül mert 10.000 Ft feletti dologról van szó. Egyik ismerõsömnek valaki szándékosan rongálta meg a saját tulajdonú irodai székét irigység miatt, tett is feljelentést és ki fizetették vele a kárt meg az eljárás költségét mert az olyan 20 ezres szék volt. Akkor szintén ezen a munkahelyen egy másik illetõnek valami 5ezres kárt okoztak nem tudom mi volt az és nála nem tettek eljárást mert 10 ezer alatti volt a kár maximum akkor tehetett volna feljelentést ha ezt fenyegetésbõl tette volna az illetõ.

Minden további nélkül mert 10.000 Ft feletti dologról van szó. Egyik ismerõsömnek valaki szándékosan rongálta meg a saját tulajdonú irodai székét irigység miatt, tett is feljelentést és ki fizetették vele a kárt meg az eljárás költségét mert az olyan 20 ezres szék volt. Akkor szintén ezen a munkahelyen egy másik illetõnek valami 5ezres kárt okoztak nem tudom mi volt az és nála nem tettek eljárást mert 10 ezer alatti volt a kár maximum akkor tehetett volna feljelentést ha ezt fenyegetésbõl tette volna az illetõ.
A szabálysértési értékhatár már több éve 20.000 Ft, így a 10.000-es érték már rég nem érvényes. Arról nem is beszélve, hogy akár szabálysértési (20.000 alatt), akár bûncselekményi (20.000 fölött) értékhatárra történik a rongálás, mindenképpen tehet feljelentést, csak a "besorolása" lesz más. A kérdésre válaszolva: Igen, tehetsz feljelentést, de bizonyítanod is kell.
Már 50 000 Ft a szabálysértési értékhatár. A szabálysértési eljárás eredményeképpen nem fogják megtéríteni a károdat, csak legfeljebb kap egy megrovást. Ha nem akar fizetni, azt polgári eljárásban kell érvényesíteni. Ha érdekel, leírom, hogyan, de nem biztos, hogy megéri. Mekkora maga a kár?
A kérdező hozzászólása: Az elsõ két válaszolónak köszönöm a válaszát. Polgári eljárást nem szeretnék indítani... a kár egy 30.000 Ft os hangszeren esett. A hangszer javítása drágább mint a hangszer ... de így még eladni se tudom. De szeretném megtérítetni a kárt.

Hogyan fogjátok az újszülött babát, párnára teszitek? Ha nem teszem párnára kárt okozhatok neki?

6hetesek vagyunk!

Legjobb válasz: Ha 6 hetes a picid nyílván már rájöttél hogyan kell fogni,letenni,elhelyezni.. Szóval nem értelek...de mindegy is Párnára minek tennéd ? Arról csak legurulna... Ha kézben fogom akkor sem kell ? Adfig nemteszel benne kárt amíg figyelsz hogy a gerince ( ha fekszik ) .. egyenes felületen legyen Ha kézben,vállon,alkaron van akkor ne csapódjon ide oda a nyaka.De mint mondtam..ezt már egy 6 hetes baba anyukája biztos tudja

Ha 6 hetes a picid nyílván már rájöttél hogyan kell fogni, letenni, elhelyezni.. Szóval nem értelek...de mindegy is Párnára minek tennéd ? Arról csak legurulna... Ha kézben fogom akkor sem kell ? Adfig nemteszel benne kárt amíg figyelsz hogy a gerince ( ha fekszik ) .. egyenes felületen legyen Ha kézben, vállon, alkaron van akkor ne csapódjon ide oda a nyaka.De mint mondtam..ezt már egy 6 hetes baba anyukája biztos tudja
Miért okoznál kárt? A feje mindig legyen megtámasztva, de azt a kezeddel is megteheted. Fektesd magadra, feje a melleden, dõlj enyhén hátra! :)
6 hetesen már úgy "dobáltam" mint egy kis csomagot :D vállra fel, büfi, másik váll, közben leves keverés, majd alkaromra tettem mert hasfájós volt, közben táncoltam mert úgy elaludt... :D még porszívóztam is úgy, hogy a vállaom volt :) én se értem, hogy merült ez fel benned 6 hét után. nem esik baja, sõt, szerintem a párna veszélyesebb. akkor inkább pólyázd. de eddig hogy fürdetted, etetted, büfiztetted? :)
A kérdező hozzászólása: Az az igazság, hogy csak azért kérdeztem mert már a faluba belém beszélték, hogy jaj párna nélkül fogni a gyereket megfog görbülni, meg régen csak úgy fogtuk, tudjátok az öregek ilyenek régen így csinálták!
sose fogtam párnán, pólya sem volt. Simán tartottama a karomba.
én használtam párnát szopizáskor, de anélkül is megy, csak nehezebb. úgy szoptass, ahogy neked könnyebb. nekem pl a szopipárna az az u alakú izé nem jött be abszolút, pedig az erre van kimondottan.

Ha nem az eredeti Windows7 van a gépemen az tehet benne kárt vagy ha játszani akarok akkor lehet attól lassabb a gép játék közbe?

nem online játékra gondoltam el?re is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: nem lesz lassabb, nem tesz kárt semmiben, csak a frissítésekrõl kell lemondanod.(automatikus windows frissitések kikapcs!)

nem lesz lassabb, nem tesz kárt semmiben, csak a frissítésekrõl kell lemondanod.(automatikus windows frissitések kikapcs!)
Ezt felteszed, akkor eredetinek látja a windowst a microsoft: http://www.dirtywindows.hu/load/software/windows_7_loader_2_.. Ja és lejönnek a frissítések is.
A játékokban semmi hátrányt nem érzel miatta.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) és mennyi helyet foglal?
Nekem van fent pár progi és frissítések. Semmi játék a windowson partíción és nekem 38 giga körül van most.
Nekem a Win7 ultimate pár progival kb 25-30 gigát foglal ost.
Ugyanaz mintha eredeti lenne...

Hogy szokták mérni hogy mekkora egy férfi karja? Mikor bevan durranva vagy alap állásban? Ha valakinek 40-es karja van alapból, nem bedurranva az jónak számít?

tudtok linkelni 40-es karól képet?

Legjobb válasz: Lehet bedurranva, lehet befeszítve, lehet kinyújtva is mérni. Jó a 40es, ha izom és nem zsír :D

Lehet bedurranva, lehet befeszítve, lehet kinyújtva is mérni. Jó a 40es, ha izom és nem zsír :D
Simán kell befeszítve, nem bedurrantva.Minden hónap elején reggel leméred mindened.Ha valami nem fejlõdik, akkor változtatsz a kaján, vagy az edzésen.

Ha nem májfolt, mi lehet még? Még nem jutottam el a védőnőhőz, de itt a munkahelyemen azt mondják a karomon levő barna foltra, hogy nem májfolt.

hogy az csak arcon, nyakon, mellkason jön ki.ez igaz?

Legjobb válasz: Jesszusom, nyugodj meg! PErsze, hogy lehet májfolt. Mi mérgezett volna meg? És gratulálok az okos kollegáknak, hogy igy beilyesztenek:-( Hívd fel a védõnõd, vagy a dokid, biztos megnyugtat. Májfolt valóban az arcon jön ki legtöbbször, de ez nem azt jelenti, hogy a karodon nem lehet. Baj biztos nincs, ne félj!:-) Ne hagyd magad megilyeszteni!

Jesszusom, nyugodj meg! PErsze, hogy lehet májfolt. Mi mérgezett volna meg? És gratulálok az okos kollegáknak, hogy igy beilyesztenek:-( Hívd fel a védõnõd, vagy a dokid, biztos megnyugtat. Májfolt valóban az arcon jön ki legtöbbször, de ez nem azt jelenti, hogy a karodon nem lehet. Baj biztos nincs, ne félj!:-) Ne hagyd magad megilyeszteni!
nekem is vannak foltok a karomon és a lábamon is, ami terhesség alatt jött ki.ne aggódj, csak beindultak a pigmentek!!!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm, akkor nem õrülök meg, de azért majd megmutatom a védõnõnek.
Akkor az okozónak a kötelezõbiztosítása téríti meg a károd.
Ha csak nem egyértelmû a te hibád annak ellenére, hogy mit nyilatkoztok!
Biztos, hogy nem téríti meg. Én a nyáron jártam úgy, hogy egy részeg nõ a szabályosan parkoló autómat totálkárosra törte. A károkozó szerint õ fizeti a kötelezõ biztosítást, így forduljak a biztosítóhoz. A biztosító károm mintegy 60 %-át térítette meg. Hiába írtam levelet, még csak nem is válaszoltak. Biztosításra szakosodott ügyvéddel is beszéltem, aki azt mondta, ha további költségeket akarok magamnak, perelhetünk, de nem javasolja, mert a bírói precedens szerint nincs esélyem a per megnyerésére. Hiába van kártérítési felelõssége a károkozónak/biztosítójának, legfeljebb kárenyhítést kaphatunk. Sajnos így jártunk.
Utolsó, itt valami bûzlik. Ha magyar volt a károkozó, akkor téríteniük kell a károdat. Mi történt pontosan? Melyik biztosító?
Biztos, hogy valami bûzlik, de nagyon. Mégpedig a joggyakorlatban. Az történt, amit leírtam. A rendõrség kijött, elvitték az alkoholtól bûzlõ nõt vérvételre. Késõbb a rendõrségi meghallgatáson kérdezték, hogy van-e egyéb kárigényünk, mondtuk, van. Aztán elfelejtettek arról is értesíteni, hogy lezárult a nyomozás. A biztosítóval úgy jártam, ahogy fentebb leírtam. Akkor léptem fel erre az oldalra, és kértem tanácsot. A tanács pedig az volt, hogy ne hagyjam magamat. Még ötlettel sem tudott senki segíteni. Az viszont tök mindegy, melyik biztosító, mert ez a gyakorlat. Azt engedélyezték, hogy béreljek autót, csak az a bibi, hogy a bérleti költség kb. 70-80 %-át fizették volna ki, a többi az én költségem. Hát ezt így, ebben a formában köszöntem, de nem kértem. Állítólag egyedüli megoldás lett volna, ha van szerzõdésem a D.A.S.-sal, de az nem volt. Õk állítólag ki tudják hajtani a biztosítókból a kártérítést, de ezt csak hallomásból tudom, tapasztalatom nincs. Ennyi.
Szia. Biztosítónál dolgozom Szívesen segítek bárkinek. És javaslom, hogy pont az ilyen esetek miatt legyetek mindig kapcsolatba egy tanácsadóval, aki mindent elintéz helyettetek és tudja mi hol hogy mûködik. Tudtok tanácsot kérni segítséget és tudtok valaki nevére hivatkozni nem csak hogy telefonon beszéltem egy ügyintézõvel vagy ügyfélszolgálatra bemenni és utána mindig máshoz kerülni.

Nem fizet az albérlőm. Papírt sem irtunk semmiről . Sőt be fenyegetett, mit csinálhatok, mert félek ha kirakom nagyobb kárt csinál az ingatlanban?

Elvehetem pl a cd, vagy Tv-jét az albérleti pénz fejében , s ha ki fizeti vissza adom ? mert akkor ő is feljelenthet lopásért ?

Legjobb válasz: Velem is elõfordult. Én a következõt tettem, mikor már két havival lógott akkor eldöntöttem lelakta a kauciót. reggel odamentem, és mondtam délután költözés lesz háromra itt az autó akár tetszik akár nem, délutánra leszerveztem egy teherautót, és egy hétre béreltem egy raktárat két bátyámmal, és nyolc haverral odamentünk cuccosát fel a kocsira és gó a raktárba.a raktár kulcsait odaadtam és szóltam egy hétre ki van fizetve soha többet viszlát mehet amerre akar. Persze nem engedtem senkit bejelentkezni mert akkor nem teheted így ki mert a bérlõt védi inkább a törvény hiába nem fizet....Ha nincs bejelentkezve akkor bejelentheted mint illegális lakásfoglalót és kiteszik a rendõrök, fõleg ha az albérleti díjat kézbe adta és nincs nyoma simán letagadhatod. Nem fer de az sem fer hogy nem fizet és még õ fenyegetõzik.

Velem is elõfordult. Én a következõt tettem, mikor már két havival lógott akkor eldöntöttem lelakta a kauciót. reggel odamentem, és mondtam délután költözés lesz háromra itt az autó akár tetszik akár nem, délutánra leszerveztem egy teherautót, és egy hétre béreltem egy raktárat két bátyámmal, és nyolc haverral odamentünk cuccosát fel a kocsira és gó a raktárba.a raktár kulcsait odaadtam és szóltam egy hétre ki van fizetve soha többet viszlát mehet amerre akar. Persze nem engedtem senkit bejelentkezni mert akkor nem teheted így ki mert a bérlõt védi inkább a törvény hiába nem fizet....Ha nincs bejelentkezve akkor bejelentheted mint illegális lakásfoglalót és kiteszik a rendõrök, fõleg ha az albérleti díjat kézbe adta és nincs nyoma simán letagadhatod. Nem fer de az sem fer hogy nem fizet és még õ fenyegetõzik.
Semmit nem vehetsz el, ehhez nincs jogosultságog . Ilyen miatt még te kerülnél bajba .Ilyen esetben ha azt mondaná az albérlõd , hogy elloptad tõle , és feljelent, mivel bizonyitanád nem igy volt.Önkényesen eltulajdonítani más tulajdonát, lopásnak minõsül .Tereld hivatalos útra, és majd akkor kirakják .Nem mondom hogy rakjad ki a holmiját, mert igy is Te járhatsz rosszabbul .
hát ha nincs bejelentve jelentsd fel te
2. jól csinálta.Nekem is volt ilyen gondom .Nálam még a közüzemi számlákat sem fizették õk maguk léptek le egy éjszaka tudták hogy nem lesz víz villany.Én gyorsan kifizettem a tartozásokat hogy ne kössenek ki semmit(kb 8 éve két nap alatt 90 ezret kellett kifizetnem) soha többet nem adtam ki a házat.
Bíróság elõtt nem áll meg a színlelt szívességi lakáshasználat. Ugyanaz a szitu, mintha rendes szerzõdése lenne. Ha "akciózol" téged fognak rabosítani, ha megsérted a birtokvédelmi jogát. 1. Nem tudtad, hogy mindez elkerülhetõ 2. Tudtad de sajnáltál rá 30 ezret. Egy jó bérlõ kicsenget legalább egy millát, mielõtt tovább áll. Egy "ügyes" aki kihasznál, az ugyanennyi kárt okoz kb. Utólag nem tudok segíteni, de ha legközelebb 100 % -os megoldás kell, az megoldható. Nem az a megoldás, hogy többet nem adom ki.
Azonnali zárcsere, és kilakoltatás!!! Több százezer forintos közmû tartozást is felhalmozhat! A legcélszerûbb, ha a zárcserére már sok erõs férfival érkezel akik gyorsan kiteszik a cuccaikat és õket is! Ne halogasd a dolgot! Nagyon ráfázhatsz!
Tény, jogilag erõsen kifogásolható, hogy bemész a lakásba, de az sem járja, hogy nem fizet a lakó. Ha nincs papírod, a bírósági út nem lesz járható. Szerintem is marad az, hogy bemész a lakásba, és pár nagyobb fickóval kipakoltatod a cuccait a bérlõnek. Esetleg ha a te neveden vannak a közmû számlák kikapcsoltathatod a villanyt (a fûtés most ugye nem fontos), a vizet... legalább nem csinál nagyobb számlát és vlsz így elhúz. Én egyébként ezt már hamar megléptem volna, aztán ha esetleg ez sem segít 2 hét és mennek a srácok pakolni.

Hogyan lehet levenni átkot, ha nincs rá pénz, hogy szakértő csinálja? Létezik olyan hozzáértő, aki puszta jószándékból segítene, aki nem köti az ebet a karóhoz, hogy fizess akkor is, ha tényleg nem tudsz - ha igen, hol találom?

Legjobb válasz: "úgy szólsz hozzá vmihez, hogy fingod sincs róla" Tudod az illetõ pontosan szinkronba van azzal az agyrémmel amihez te szakértõt keresel!

"úgy szólsz hozzá vmihez, hogy fingod sincs róla" Tudod az illetõ pontosan szinkronba van azzal az agyrémmel amihez te szakértõt keresel!
http://scabeabnde.blog.hu/2011/09/30/atoklevetel fogyó holdkor a leghatásosabb
Senkit nem lehet megátkozni, így azt levenni sem. Ha gondjaid vannak, akkor keress rá megoldást, ne ilyen babonákban higgyél. Te vagy szánalmas, nem azok, akik normális választ adtak neked.
Azt hiszem nem én vagyok az aki hisz az átkokban:D Sõt hovatovább, SZAKÉRTÕHÖZ MENNE AZ ÁTKÁVAL HA LENNE RÁ PÉNZE. Kettõnk közül nem én vagyok az, aki kezelésre szorul.
Én úgy tudom hogy le kell vágni egy angolna fejét, a vérét szétkenni a testeden, eltemetni a fejet, és mire a fej a földben megrohad, addigra elmúlik az átok. Ha gyorsabb megoldást szeretnél, akkor azt javasolnám hogy állj éjfélkor békák szemével telerakott hordóba, a nyakadban pedig legyen egy földigiliszta-nyaklánc (nagyon fontos hogy a giliszták hozzáérjenek a testedhez) és imádkozz a szellemekhez hogy vegyék le rólad az átkot, ha méltónak találnak rá akkor megteszik. Ha pedig olyan megoldást szeretnél amivel embertársaidon is segítesz, akkor vonulj be egy klinikára. Hidd el, ezzel mindenki másról leszeded az átkokat, Te pedig biztonságban leszel a kórházban.
Azért írtam hogy hátha a fejedhez kapsz hogy mekkora baromságot kérdeztél, de ezek szerint erre nincs esély.
Ja, és "fitogtat", nem pedig "fitoktat". Ezt az átkot szórták rád? Hogy nem tudsz helyesen írni?
Keress meg privátban, segithetek.
19:47 így lehet baromsággal baromságra válaszolni:D
19, 50-nek: "Legyen néked a te hited szerint" ... nekem meg az enyém szerint.
19:47 Szerintem jól mondja.
Jó csaj vagy? Ha igen és elmúltál már 18, én leveszem rólad az átkot ingyen. Persze kérni fogok érte cserébe valamit, de nem pénzt. Oksi?
Átok Jézus, azért jött megszabadítónak (a neve ezt jelenti), hogy semmiféle átok ne fogjon rajtunk, ha elfogadjuk Õt. Õt elfogadni nem nehéz. Csupán ennyit kell mondanunk: 'Szeretlek Jézusom, jöjj a szívembe!' Ezzel már minden átkot fel is oldottunk. Ez azért ilyen egyszerû, mert Õ, Jézus, valóban legyõzte a sátáni, az átkokkal terhelt világot (János 16;33). Nem kell tehát más, mint az, hogy az Õ oldalára álljunk! E kis mondattal: 'Szeretlek Jézusom, jöjj a szívembe!', máris az Õ oldalára álltunk! Ezek után az a fontos, hogy földi életünkben ne a negatív jelenségekre figyeljünk, hanem arra, hogy Õ a körülményeinknek is az Istene, tehát mindent, amit te most rossznak élsz meg, javadra fordítja. Ennek érdekében vállalnod kell a gondolkodásátalakítást! Jézus, legyõzte a világot! Hogyan lehetnének átok alatt azok, akik elfogadják Jézust, uruknak, megszabadítójuknak?! Semmiképpen! Azok viszont, akik bár megtehetnék, de nem fogadják be Õt, akkor is átok alatt vannak, ha senki nem átkozta meg õket! Értsük meg már végre, hogy rajtunk kívüli erõk nem képesek hatni ránk úgy, hogy hatásuk boldogtalanná tehetne minket. Szent és igaz az az ígérete, amelyet János evangéliumában, a 14;23-ban mondott! Teljes képtelenség, sõt istenkáromlás arra gondolni, hogy az, akiben Õ, Jézus élhet, valamiképpen átok alatt lehetne! Átok alatt azt az állapotot kell érteni, amelyben Õ, Jézus, az illetõnek tudatos, Vele szembeszegülõ akarata miatt, nem élhet benne. Az teljesen mindegy, hogy mások mit kívánnak nekünk! A döntõ mindig az, hogy mi mit kívánunk magunknak. Az viszont igaz, hogyha mi rosszat kívánunk magunknak, akkor ebben segíteni tudnak azok, akik szintén rosszat akarnak nekünk. Az is igaz, hogy azok, akik jót akarnak nekünk, tudnak segíteni, ha mi is az Általa elgondolt jót akarjuk magunknak. Megnyugtatásul, ha visszavonod azokat az átkokat, melyeket valaha másokra mondtál, akkor semmiféle átok nem ül majd rajtad. Csak olyan emberen van átok, aki gonosz lelkeket hív segítségül tervei megvalósításához. Átok csak addig van rajtad tehát, míg valakit megátkoztál, s azt nem vontad vissza. Tehát csak az átkozódó emberen van átok.- E téren tehát könnyû magadon segíteni.
Ha nõ vagy, más ellenszolgáltatásban is tudsz fizetni nekem. :) Ha férfi, akkor nem, sorry.
Szerintem senkinek nincs joga ilyen jellegû véleményeket alkotni, anélkül hogy jártasak lennének a témában. Én hiszek ezekben, de sajnos ilyen szertartásokat szerintem csak igen drágán hajtanak végre.
Sajnállak, de azért annyira mégsem, hogy levegyem az átkot. :D
"Sajátkezûleg". Van tudatod, nem? http://www.idokep.hu/hirek/quantum-radar-delayed-choice-eraser Agykontroll téma fizikai alapjai...
Uhh! Miért kellett ezt a sok agyhalott zombit rászabadítani az internetre!? Sajnos a kérdésedre nem tudom a választ, de segíteni tudok átlátni a szeméthegyen. Ez a jelenség a legtöbb moderálatlan fórumon megvan, az ilyen helyeken szabad a pálya a zombiknak - kitombolhatják magukat. Valaha õk is emberek voltak, csak azután elkorcsosultak, elhalt az agyuk. Egyszerûen csak ösztönösen arra vágynak, hogy valaki figyeljen rájuk, ezért bele-bele böffentenek a szavak folyamába. Ha nem figyelsz rájuk, egy idõ után eltûnnek, ha löksz nekik néhány kedves szót, akkor pedig még hamarabb megszabadulsz a szennyezésüktõl, mivel nem értik. Sok sikert, hogy megtaláld a válaszod a kérdésedre!
Egy jobb egyenes és megtisztulsz az átoktól.
ha tartós ideig dörzsölsz egy péniszt, akkor hármat kívánhatsz tõle. legyen az egyik, hogy levegye rólad az átkot
A kérdező hozzászólása: Azt hiszed, milyen poénos voltál... de ezzel csak szánalmassá váltál. :) Inkább nézz magadba, mielõtt úgy szólsz hozzá vmihez, hogy fingod sincs róla. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Vitatkozz csak... Én nem állok le veled :) . Nem a te félédet kérdeztem, akkor meg minek írsz "választ" - hogy most itt aztán jól megmutasd, fitoktasd magad? Úgy sem tudják, ki vagy, akkor meg? ...Szegényke :) . Sok sikert magadhoz, drága. :)
A kérdező hozzászólása: Normális választ itt még egyikõtök sem adott... A kérdés egyáltalán nem a ti asztalotok, akkor meg minek írtok rá - ez titeket minõsít, nem engem. :) De azért hajrá, erõlködjetek csak :) .
Puszta jóindulatból nem, de én kedves vagyok és jóindulatú, keresek neked szakembert, aki meggyógyítja az elmebajod. Nem tudom, hány éves vagy, de ha átkokban és hasonló ökörségekben hiszel, akkor nem kéne szabadon járkálnod. Inkább vmi olyan hely kéne, ahol figyelnek rád, õriznek :)
Szegény kmd és a hasonlók, tényleg mosolyogni való, olyan gyerek, vagy ha felnõtt, akkor szegényke borzasztó gyerekes, és még tényleg szánalmassá is tette magát, azt hiszi, ezzel a begyöpösödött fafejûséggel bosszantani tudja az emereket és hogy õ mekkora csávó, csak hogy aki nem az õ kis elmaradott agyszintjén van, azt egy cseppet sem érdekli az õ kis játszmája. :) ))
A válasz megírásának idõpontja: ma 19:04 Édes vagy. Ja, bocs, inkább ostoba :)
Végre valaki a mágia altopicban is aki szeret úgy trollkodni mint én vagy várjunk csak, hiszen az igazat mondjuk! Kedves kérdezõ menj orvoshoz azt fizeti a TB! Ui: És szentül megvannak gyõzõdve mindenféle átokról, babonáról, bár tény a mai társadalom jóval a középkori alatt van átlagban csak fürdenek(többnyire) és vannak a technológiai fejlõdéssel(nem társadalmi vagy értelmi!) együtt járó eszközeik!
Te még hiszel ezekben az ostoba dolgokban? Átoklevétel, rontáslevétel! Te a középkorban élsz?
szegény kérdezõ, még jó hogy valaki tényleg tudta a választ szerintem vannak érzékeny emberek, akiken fog az átok ez is olyasmi lehet mint a hatodik érzék, nem lehet bizonyítani, bár már vannak ebben a témában is kutatások, csak Magyarországon nem tudnak pénzt szerezni a kutatásokhoz
Igen, biztos én vagyok a begyöpösödött fafejû, mert nem hiszek az átkokban... Arra nem gondoltatok, hogy nem azért történik veletek a rossz mert meg vagytok átkozva, hanem azért, mert a helyett hogy a rossz elkerülésén/megoldásán/megelõzésén lennétek rajta, azon moziztok hogy veletek ez biztos azért történik mert meg vagytok átkozva? Hm? Mellesleg hagyjuk már hogy én azt hiszem kemény csávó vagyok, meg hogy én most majd megmondom a tutit, nem hiszem, azt hiszem viszont hogy nem szorulok orvosi segítségre veletek ellentétben. Pusztán hangot adtam abbeli meggyõzõdésemnek, hogy nem vagytok normálisak hogy ilyenekben hisztek. Nem azért, mert nekem az orrom alá kell dugni mindenrõl a bizonyítékot hogy elhiggyem, de azért olyanban nem hiszek ami minden realitást nélkülöz:) Á[email protected]!:D
Nem tudom hallottad-e a mondást: 48-óta nem fog az átok! Tehát legyél nyugodt.
Sajnálom. Ha nincs pénz, nincs átoklevétel... Kapitalizmus van barátaim. Ötvennégyezrest is elfogadunk amúgy.

Az érdekelne, hogy egy kórházi ápolón lehet látható helyen tetoválás? Ha már például az egész bal karja ki van tetoválva, és úgy jelentkezik munkára, nem ítélik el első látásra?

Legjobb válasz: Ápolón nem hiszem lehet nem kapna munkát, de ha ellehet takarni akkor szerintem simán. Gondolj bele lehet ez elõítélet de ha én kórházba megyek nem szeretném ha orvosnak ápolónak lenne látható helyen tetoválása, pirszingje. Szeretem a tetoválásokat, de vannak olyan szakmák ahol ez nem elõny.

Ápolón nem hiszem lehet nem kapna munkát, de ha ellehet takarni akkor szerintem simán. Gondolj bele lehet ez elõítélet de ha én kórházba megyek nem szeretném ha orvosnak ápolónak lenne látható helyen tetoválása, pirszingje. Szeretem a tetoválásokat, de vannak olyan szakmák ahol ez nem elõny.
A kérdező hozzászólása: Igen, ezekre gondoltam én is...
Szerintem simán lehet. Van akit ez zavar, van akit nem. Egy próbát legalább is megér. Ha nem hát nem. de ha nagyon tapasztalt vagy a szakmában és jó ápoló vagy elõbb utóbb úgyis kapsz munkát. (Addig meg hordj hosszú ujjút és mire megint jön a póló szezon megszokják ;)...) Sok sikert, szorítok!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi, remélem így lesz! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!