Találatok a következő kifejezésre: Ha nem jön (2105 db)

A fogamzasgatlo abbahagyasa ota meg nem allt be a ciklusom. Oktober ota nem mensiztem. Egy het mulva ha nem jon meg gyogyszert kapok a nődokitol. Ha nincs menstruaciom nincs peteeresem sem? Ha megfog jonni az utan bekell allni?

Legjobb válasz: Szia! Nekem volt ilyenem. Szeptemberben abbahgytam a 3,5 év után a tabit, és nem jött meg 4hónapig, de kb semmit nem éreztem. Mintha se nem voltam éhesebb nem kivántam jobban a szexet, nemvoltam érzékenyebb nem voltam idegesebb, mértem ez idõ alatt a hõmet, és kb ugyanolyan volt végig, mintha a szervezetem leállt volna, úgy a 3 hónap körül kezdett megváltozni a hõm és megjött, de utána megint 1 hónap szünet, majd ismét megjött és utána már rendszeres lett azóta lekopogjam vagy hogy néha idegesseég miatt késik de rendszeresen megjön, sztem nem érdemes újra elkezdeni addig még nem jön meg ismét rendszeresen, mert a gyógyszer ha amúgy sincs rendbe a hormonrendszered nem fog segíteni csak még jobban meggátolja azt h peteérésed legyen leáll a sárgatesthormon termelése stb. várd meg még visszaáll és utána ha nagyon muszáj akkor kezdj el gyógyszert szedni. A dokik általában azt mondják hogy ha szeded akkor jobb lesz. Nem hiszem hogy ez így van mindenkinél. Nézz utána mit akar felirni és mik a hatóanyagok benne, és nem ártana ha csináltatnál egy hormonvizsgálatot sem, én csináltattam nekem minden rendbe volt és utána rá 1 hónapra már meg is jött a 3 hónapnyi szünet után. Remélem segítettem . Mi az amit felirna a doki, milyen gyógyszer? :)

Szia! Nekem volt ilyenem. Szeptemberben abbahgytam a 3, 5 év után a tabit, és nem jött meg 4hónapig, de kb semmit nem éreztem. Mintha se nem voltam éhesebb nem kivántam jobban a szexet, nemvoltam érzékenyebb nem voltam idegesebb, mértem ez idõ alatt a hõmet, és kb ugyanolyan volt végig, mintha a szervezetem leállt volna, úgy a 3 hónap körül kezdett megváltozni a hõm és megjött, de utána megint 1 hónap szünet, majd ismét megjött és utána már rendszeres lett azóta lekopogjam vagy hogy néha idegesseég miatt késik de rendszeresen megjön, sztem nem érdemes újra elkezdeni addig még nem jön meg ismét rendszeresen, mert a gyógyszer ha amúgy sincs rendbe a hormonrendszered nem fog segíteni csak még jobban meggátolja azt h peteérésed legyen leáll a sárgatesthormon termelése stb. várd meg még visszaáll és utána ha nagyon muszáj akkor kezdj el gyógyszert szedni. A dokik általában azt mondják hogy ha szeded akkor jobb lesz. Nem hiszem hogy ez így van mindenkinél. Nézz utána mit akar felirni és mik a hatóanyagok benne, és nem ártana ha csináltatnál egy hormonvizsgálatot sem, én csináltattam nekem minden rendbe volt és utána rá 1 hónapra már meg is jött a 3 hónapnyi szünet után. Remélem segítettem . Mi az amit felirna a doki, milyen gyógyszer? :)

Babóm 3hetes. Kaja után ha büfiztetni akarom, rendszerint löki ki magát a kezemből! De ha nem jön büfi akkor fája poci?

Egész éjjel ezzel nyügl?dtünk! Mit tegyek? íés ha elég sokat bukik vissza az nem jelenti azt hogy minden kijött igaz, és éhes maradt?

Legjobb válasz: Erõs kis baba! Ha sokat bukik lehet h csak rengeteget szopizik és a felesleg jön ki. Ha van 2-3 kakis pelus 6-7 pisis akkor biztos eleget eszik. Ha aggódsz tanácsadáson megmérik a pucér súlyát. ha hízott biztos eleget eszik. A hasfájásra inkább jellemzõ h görcsösen összehúzzák magukat.

Erõs kis baba! Ha sokat bukik lehet h csak rengeteget szopizik és a felesleg jön ki. Ha van 2-3 kakis pelus 6-7 pisis akkor biztos eleget eszik. Ha aggódsz tanácsadáson megmérik a pucér súlyát. ha hízott biztos eleget eszik. A hasfájásra inkább jellemzõ h görcsösen összehúzzák magukat.
Miért löki el magát? Még nem fejezte be a szopit vagy kényelmetlen neki ez a póz? Esetleg épp kavarog a pocakja vagy puffad? Ha nem böfizik, nem feltétlenül fog fájni a pocakja. Vannak olyan babák, akik csak ritkán böfiznek, bár általában a legtöbbjük szokott. A kibukott mennyiség általában jóval kevesebb, mint amennyinek mi hisszük. :) Ne aggódj, aminek ki kell jönnie, az jobb, ha kijön. (És ez nem azt jelenti, hogy a baba túleszi magát, inkább csak azt, hogy még nem zár olyan jól a gyomorszája.) Ha éhes lesz, úgyis jelezni fogja újra.

Munkakapcsolat. Mit gondoltok arról, ha egy nő kezdeményez? Nagyot koppanhat ha nem jön össze?

22L vagyok, a srác kis félénk

Legjobb válasz: Mennyire tartós a munkahely? Mert ha mindkettõtöknek az, akkor szerintem nem kéne. Nem is azért, hogy ha nem jön össze, hanem ha összejön, és utána megy szét az elég kínos tud lenni.

Mennyire tartós a munkahely? Mert ha mindkettõtöknek az, akkor szerintem nem kéne. Nem is azért, hogy ha nem jön össze, hanem ha összejön, és utána megy szét az elég kínos tud lenni.
A kérdező hozzászólása: huha, ennek örülök, neked legalább összejött a dolog:D de ha irok neki, és nem kapok pozitiv visszajelzést az szerinted mennyire változtatja meg a kapcsolatunkat a munkahelyen? kerülni fog? egyáltalán a kollegákkal mi a helyzet? ki tudja még a végén nekik is elmondja ami elég kinos lenne rám nézve.. közvetlen mindekivel (kivéve persze velem, bár én még új vagyok)
Ja és ugye azt leírtam hogy õ 24 de az én korom nélkül egy haszontalan infó:D Szóval én 21 éves vagyok ami még pluszba rádob arra hogy nem merjen az ember lépni mert általában a lányok idõsebb férfiakkal kezdenek:)
Mivel én most ugyan ebben a cipõben járok csak a másik oldalról így csak azt tudom mondani próbáld meg! De hogy lásd mirõl beszélek leírom az én sztorim! Adott egy lány 24 éves okos és szép! És vagyok én, aki nem tartja magát valami helyesnek és bár tetszik a lány nem szóltam hozzá! Igaz hogy van barátnõm de már nagyon-nagyon megromlott a kapcsolatunk! Egyszer találkoztam ezzel a lánnyal és egy buszon mentünk egy darabig! Jól elbeszélgettünk aztán ennyibe maradt a dolog! Amikor arra jártam figyeltem de nem szólítottam meg! Aztán megtörtént a fordulat! A lány írt hogy szimpi vagyok neki és beszélgessünk hátha kialakul egy jó barátság! És innentõl én is felbátorodtam és beszélgettünk sok mindenrõl, aztán tegnap le is feküdtünk egymással! Ilyen jó még nem volt soha de az már más téma:D Szóval próba cseresznye! És bocs ha hosszú voltam!
Egyszer volt egy csaj, akit tökre lesz*rtam. Aztán elkezdte nekem msn-en, hogy "kiszúrta, hogy mit csináltam ám Földrajzórán". Mondom "mit?". Mondja "észrevettem ám, hogy milyen zavarban voltál óra végén, amikor ott voltam". Mondom: "Mivan?". "hát az elmúlt hónapokban van köztünk valami.". "Igen?". "igen. ilyen vibrálás". Már nem tudom mit mondtam neki, de elég hamar lehûtöttem szegényt. Mindenesetre egy szép emlék. Örülök, hogy én is kikosarazhattam valakit. Igazán jólesett. A csajok állandóan ezt csinálják.
Én ellentmondok a többiekkel, próbáld meg de csak finoman. Ha nem megy te is belenyugodsz. Fel a fejjel, sok sikert.
A kérdező hozzászólása: nincs barátnöje, ez tuti valóban kínos úgy együtt dolgozni hogy kikosarazott, így viszont örlõdöm. egyébként volt egy-két megmozdulása, de szerintem ezeket csak én látom megmozdulásoknak... hát akkor mindegy, örlõdöm tovább a tudta nélkül... köszi a válaszokat, esetleg ha valaki tud még tanácsolni valamit irjon
Még ha félénk is, ha akarna valamit, elõbb-utóbb-, így, vagy úgy kezdeményezne, hidd el, teperne Õ, ha kellenél neki.Az is lehet, hogy van barátnõje, de még ha szabad lenne is, akkor sem biztos, hogy másképpen viselkedne.Aki közömbös, annak nem kellesz, ez sajnos tény.Ha azt mondogatná, hogy szép a szemed, azt sem biztos, hogy komolyan kellene venni...Szóval, én nem elkeseríteni szeretnélek, de okosabb, ha nem mászol rá, finoman bepróbálkozhatsz Nála, de ha ezután is közömbös marad, akkor hagyd a fenébe.Egyébként rohadt kínos úgy együtt dolgozni valakivel, hogy tudod, hogy kikosarazott.
jaj...Nem szerinte, hanem szerintem!
Alamuszi nyuszi nagyot ugrik!!! Innen nem látom mennyire közömbös a srác...Nem mondtad, hogy barátnõvel, hogy van eleresztve, mert ha van neki érthetõ a közömbössége. Szerinte, ha nagyon akarod, utalj rá szóban, hogy mi lenne, ha Ti tudóóód!!! Mondjuk Én a helyedben nem kezdenék ki egy félénk közömbös fiúvak, de mindegy...
Erre csak azt tudom mondani hogy ne azt nézd hogy mit mondanak hanem hogy ki mondja! Egyszer úgy is elfelejtik! De ha nem próbálod meg akkor meg mindig azon idegeskedsz hogy összejönne-e?! Az se jobb!

Az biztos, hogy nem káros ha nem jön meg a menzesz a 21. nap követő 7 napban? Nekem még nem jött meg a 7 napból letelt már 3? Barna folyás csak megfázástól lehet vagy még valami mástól is?

Legjobb válasz: Nyugi! Ha meg is jön, és ha nem múlik el a 7 nap alatt, mindenképp kezdd el a köv. levelet a 8. napon. Ha elmúlt, ha nem. Ha bizonytalan vagy, csinálj tesztet.

Nyugi! Ha meg is jön, és ha nem múlik el a 7 nap alatt, mindenképp kezdd el a köv. levelet a 8. napon. Ha elmúlt, ha nem. Ha bizonytalan vagy, csinálj tesztet.
A 7 napban kell megjönnie, nem azt jelenti, hogy abbahagyod a levéllel, és másnaptól 7 napig vérzel! A szünet 3.-4. napján jön meg álltalában, de az sem baj, ha csak a 6. napon! Csak az a lényeg, hogy a szünetben megjöjjön, és úgysem fog elmúlni addig, amí el kell kezdened szedni a köv. levéllel!
A kérdező hozzászólása: Ma van a 4. napom a 7.-bõl és ma megjött, de csak pecsét szerû.Azt írták, hogy lehet csak pár csepp vér lesz, de az sem káros ha nem lesz semmi.Most akkor ennyi elég ez a "pecsét" szerû?Parás vagyok!!!:(
Énis ilyen cipõbe vagyok. sõt szarabba. ma kellene megjönnie ma van az 5. nap ilyenkor jön meg. de nagyon megfáztam mandula gyulladásom lett. de félek h nemfog megjönni a szünetbe a megfázás miatt.

8 nap múlva jönne meg a mensesem, de lefeküdtem a barátommal, és nagyon félek, hogy terhes vagyok. Ha már megjött, akkor biztos nem vagyok terhes? Ha nem jön meg, pontosan mennyit várjak? Mikor érdemes a tesztet megcsináltatni?

Legjobb válasz: szia! ha terhes vagy, akkor is megjöhet csak nem úgy mint máskor. ha csak cseppek, foltok jelentkeznek, valószínûleg terhes vagy. ha nem jön meg 8 nap mulva, várjál még 4-5 napot, ha akkor sem, csinálj tesztet. akármi is az eredménye csinálj rá 5 napra megint egyet, az már majdnem biztos. gondolom fiatalkorú vagy, szólj egy felnõttnek, ha terhes vagy. hamarabb is gondolkozhattál volna, a felelõtlenség nem gyerekjáték!

szia! ha terhes vagy, akkor is megjöhet csak nem úgy mint máskor. ha csak cseppek, foltok jelentkeznek, valószínûleg terhes vagy. ha nem jön meg 8 nap mulva, várjál még 4-5 napot, ha akkor sem, csinálj tesztet. akármi is az eredménye csinálj rá 5 napra megint egyet, az már majdnem biztos. gondolom fiatalkorú vagy, szólj egy felnõttnek, ha terhes vagy. hamarabb is gondolkozhattál volna, a felelõtlenség nem gyerekjáték!

Symicia tablettát szedek és ha nem jön meg első levél után a 7 napos szünetben akkor is ugyanugy a 8. napon kell folytatnom a gyógyszert és első levélnél ez normális?

Legjobb válasz: Igen ugyan úgy kell folytatnod, akkor is ha megjön de még vérzel, mindig a 8. napon kell bevenni a következõ levél elsõ szemét. Ez az elsõ hónapban úgymond megszokott, de ha a következõnél sem jön meg, és egyéb mellékhatások is vannak amik nem jók, menj vissza mert valószínûleg nem jó neked ez a gyógyszert. Én is ezt szedem egyébként, kíváncsi leszek nekem megjön-e rendesen, eddig semmi panaszom, csak kis barnázás és kb az elsõ levél felénél járok :D

Igen ugyan úgy kell folytatnod, akkor is ha megjön de még vérzel, mindig a 8. napon kell bevenni a következõ levél elsõ szemét. Ez az elsõ hónapban úgymond megszokott, de ha a következõnél sem jön meg, és egyéb mellékhatások is vannak amik nem jók, menj vissza mert valószínûleg nem jó neked ez a gyógyszert. Én is ezt szedem egyébként, kíváncsi leszek nekem megjön-e rendesen, eddig semmi panaszom, csak kis barnázás és kb az elsõ levél felénél járok :D
Igen, de elsõ körben TERHESSÉGI TESZT! Ha negatív, szedd tovább 8. naptól kezdve. Ha a következõ sem jön meg, akkor orvos!
A kérdező hozzászólása: Elsõnek: Igen én is így vagyok, hogy lassan a végénél járok és nagyon kíváncsi leszek, hogy megjön-e idõben mert gondom abszolút semmi nem volt szóval tök örültem hogy semmi kellemetlen mellékhatás:D bízom benne hogy beválik:D

Ha nem jön be egy bizonyos weboldal, akkor az az internetszolgáltató vagy a gépem hibája?

Van internetem, de a weboldal ( jelen helyzetben a facebook ) még se jön be. Minden más rendesen bejön, m?ködik. Egyik percr?l történt.. egyszer még bejött, majd nem és azóta se. Már töröltem a böngész?met ( chrome ) majd újra telepítettem, töröltem a böngészési el?zményeket, sütiket, egyszóval mindent és semmi. Leszedtem a mozzilát, az se hozza be. Egyébként a facebook jelenleg is üzemel, szóval nem lehet az, hogy épp nem elérhet?, a probléma csak nálam jelentkezik. Mit tehetek ilyenkor?

Legjobb válasz: " Ha nem jön be egy bizonyos weboldal, akkor az az internetszolgáltató vagy a gépem hibája? " egyértelmû a válasz : a géped hibája, internetszolgáltató nem szórakozik teveled sem,hogy nem enged föl erre, vagy arra az oldalra

" Ha nem jön be egy bizonyos weboldal, akkor az az internetszolgáltató vagy a gépem hibája? " egyértelmû a válasz : a géped hibája, internetszolgáltató nem szórakozik teveled sem, hogy nem enged föl erre, vagy arra az oldalra
Hát nekem is ezt a hibaüzenetet írta ki a Google Chrome, amikor se a Google keresõje, se a Gmail, se a Facebook nem mûködött. A vége a Windows újratelepítése lett, mert súlyos fertõzés (féreg, trójai, akármi) okozta. Most már betölt mindent.

Ha nem jön meg a 7 napos szünetben it csináljak? Szedjem majd tovább a gyógyszert?

Sziasztok! Fog.gátlót szedek (Volina) és most vagyk a második levél utáni 7 napos szünetben, ez a 4. nap, és még nincs vérzésem. Előfordulhat, hogy ne jön meg? és ha így lesz kezdjem el szedni a harmadik levelet is? köszönöm

Legjobb válasz: Szia,nekem a szünet harmadik napján szokott megjönni,ha nem jön meg a hét napos szünetben,akkor elõbb egy terhes tesztet csinálj,nehogy terhes legyél és ha az negatív,akkor kezd el szedni a második adagot.És én biztos,hogy felkeresném a nõgyógyászomat is.

Szia, nekem a szünet harmadik napján szokott megjönni, ha nem jön meg a hét napos szünetben, akkor elõbb egy terhes tesztet csinálj, nehogy terhes legyél és ha az negatív, akkor kezd el szedni a második adagot.És én biztos, hogy felkeresném a nõgyógyászomat is.
Betegtájékoztató nem fûtés céljából van mellette.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, terhes tuti ne vagyok szexuális életet nem élek, PCOS miatt kell szednem a bogyókat. A betegtájékoztató pedig jelenleg nincs nálam, mert lennthagytam az albérletben (vége a vizsgaidõszaknak, itthon vagyok még 2 hétig), azon most nem tudom megnézni. A dokitól meg megkérdezem, ha legközelebb megyek, 1 hónapon belül, mert úgyis kell gyógyszert iratnom. köszi!
Egyébként szinte az összes tabletta betegtájékoztatója fent van neten. Akármennyire hihetetlen, a netet értelmes dolgokra is lehet használni.
A kérdező hozzászólása: Köszi, erre mondjuk nem gondoltam, hogy a betegtájékoztatót el lehet érni neten, pedig elég sok mindenre használom az internetet, de gygyszerek után még nem kutattam. Amúgy tárgytalan, fél órája megjött.

Az nagyon nagy baj ha nem jön mér 1 hete sperma? Mitől lehet ez? Verés közbe természetesen

Legjobb válasz: 1. Nem élvezel el, nem tudod felizgatni magad. 2. Van egy olyan elmélet, hogy túl sok orgazmus után egyre kevesebb jön. Nagyon kicsi az esély erre a te esetedben, de ha köze van a dolognak ehhez, akkor állj le szerintem a napi 50 recskával.

1. Nem élvezel el, nem tudod felizgatni magad. 2. Van egy olyan elmélet, hogy túl sok orgazmus után egyre kevesebb jön. Nagyon kicsi az esély erre a te esetedben, de ha köze van a dolognak ehhez, akkor állj le szerintem a napi 50 recskával.
recskázás helyett inkább magyar nyelvtan korrepetálást tudnék ajánlani
Kit versz? :) )))))
Él át orgazmust ugyanúgy mint elõtte?
A kérdező hozzászólása: Nincs olyan hogy “közbeN“ csak “közben“ van
A kérdező hozzászólása: De a kérdésre 1 ember válaszolt eddig
2. nem közbe, hanem közbeN
A kérdező hozzászólása: Én most a helyesírás témába jöttem vagy a szex, szerelembe?A kérdésemben 1 hiba volt, a “mér“helyett márt kellett volna írnom, ha ez miatt nem értettétek meg a kérdésemet légyszíves fogjatok meg egy irodalom könyvet és gyakoroljátok az olvasást.A kommenteknél meg pár vesszõ hiba volt, mi régebben megtanultuk kijavítani a hibás mondatokat a fejetekbe ti is csináljátok meg vagy ha ez nem megy akkor légyszíves keressetek más nyelvtan tanárt
Kedves kérdezõ! Még mindig a magyar helyesírás és nyelvtan könyv olvasását tudnám ajánlani :-) Próbálj meg légy szíves utánanézni annak, hogy hogyan kellett volna leírni a mondandódat (a kérdést és a kommentet), aztán vitát nyithatunk...
Nem voltál érthetõ. Tényleg tanulj meg helyesen írni. Ráadásul ne "recskázz" inkább csajozz és õt keféld. Sokkal jobb mint a "recska"
A kérdező hozzászólása: Utolsó, sztem érthetõen irtam, tanulj meg olvasni, napi 1-szer recskázok, sztem ez nem olyan sok ahoz hogy ne jöjjön sperma
Te tényleg nagyon sötét vagy a nyelvtanhoz, kedves kérdezõ...-.-'

Mit csináljak ha nem jön vissza?

Kezd? kutyások vagyunk ráadásul már kett? van. Örökbe fogadtunk egy egy év körülit, és találtunk mellé egy kb 7 hónaposat. Okosak (ül fekszik pacsi piti fel) csak a behívással van a baj. Ma majdnem elveszett a kicsi este a sötét parkba 30 percig kerestük....

Legjobb válasz: Nekem kiképzõ tanította: Hosszú pórázzal együtt engedjem el a kutyát. A póráz min. 10m legyen. Amikor hívom és nem akar jönni akkor hírtelen rántás, és hívom kedvesen. Akkor oda fog jönni, és azonnal juti falat. Én az Illatosról nem rég hoztam ki egy nem kölyök kutyát, és a nevére meg a behívásra így tanítottam meg. Ha szólítom a nevén azonnal odajön, csóválja a farkát, és szinte mosolyog. Tudja hogy akkor simi jön. Mivel juti falattal és játékkal nem motiválható, így nem hsználok semmit csak a dicséretet. De imádja amikor megpaskolom az oldalát. :-) Sok sikert!

Nekem kiképzõ tanította: Hosszú pórázzal együtt engedjem el a kutyát. A póráz min. 10m legyen. Amikor hívom és nem akar jönni akkor hírtelen rántás, és hívom kedvesen. Akkor oda fog jönni, és azonnal juti falat. Én az Illatosról nem rég hoztam ki egy nem kölyök kutyát, és a nevére meg a behívásra így tanítottam meg. Ha szólítom a nevén azonnal odajön, csóválja a farkát, és szinte mosolyog. Tudja hogy akkor simi jön. Mivel juti falattal és játékkal nem motiválható, így nem hsználok semmit csak a dicséretet. De imádja amikor megpaskolom az oldalát. :-) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi, kipróbálom!!! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!