Találatok a következő kifejezésre: Ha nem inni (263 db)

Vélemények a következő telefonokról? Ár - Teljesítmény - Minőség alapján melyik érné meg a legjobban? Ha nem innen, mit ajánlanátok?

SONY Xperia J SONY Xperia P HTC Windows Phone 8S by HTC NOKIA Lumia 620 NOKIA Lumia 820

Legjobb válasz: Ha android kell akkor P,ha windows akkor 820.

Ha android kell akkor P, ha windows akkor 820.
én ezek alapján 820at mondanék..de mivel minden a 3 telefon más hardveres és szoftveres képességekkel és támogatással rendelkezik, erre nem lehet válaszolni mert elsö körben tudnunk kéne mire akarsz használni egy telefont.. sony j, p, átlagos használatra nyiltsága miatt választandó(szerintem..[én sose vennék ilyet]) 8S-t semmilyen formában nem érné meg, wp-s fronton sokkal jobb alternativák vannak mind vasban mind szoftverben. lumia 620 minden igényt kielégitö telefon egy átlagfelhasználónak (néha fényképezgetni, office, net, navigáció stb) lumia 820 meg azért már a felsö közép kategóriát súrolja, ebben már minden benne van, én is ilyet használok, az ára meg most nagyon alacsony is lett.. támogatás új frissités és jelzés pár naponta jön rá, applikációkból sem szenved hiányt (az enyémen vagy 50 van)kamera terén is elég jól muzsikál , használni pedig pofonegyszerû.de ez csak az én véleményem.én úgy gondolom hogy az android olyan rendszer ami megkövetel egy legalább s3-as szintû hardvert, ami elég sajnálatos, tapasztalatból mondom. a wp-s telefonokból meg nincs mit szépiteni rajta hogy ugyanazon oprendszeren a nokia egy zsáknyi pluszt ad a htcval szemben, tehát ezen nincs annyira mit gondolkodni
Ihatsz nyugodtan, egy-két pohár bortól semmi baja nem lesz. A töményet mondjuk én inkább kihagynám, de a bor, sör nem árt.
Én újév napján törtem meg az alkohol mentességet, megittam 1, 5 pohár pezsgõt. A kicsin semmi változást nem vettem észre, és én is tudtam koccintani! Szóval minimális enyhébb alkoholt ihatsz, de a töményet még kerüld el!!!
Ha nem viszed túlzásba, csupán mértékkel megiszol 1-2 pohár bort vagy 1-2 pohár pezsgõt, a babádnak semmi baja nem lesz. Persze, ennél többet nem kellene.... l "A szoptatás kevés ellenjavallata közül az egyik az anyai alkoholizmus, vagyis a szeszesitalok, rendszeres, nagy mennyiségben történõ fogyasztása. Az anyai vérben mérhetõ alkoholszint csaknem megegyezik az anyatejben mérhetõvel. Mivel a kisbaba mája még nem képes gyorsan lebontani az alkoholt, egyetlen pohár sör anyatejen keresztül közvetített alkoholtartalmának kiürülése három órát vesz igénybe fiatal csecsemõnél, ennek a mennyiségnek a háromszorosa azonban már tizenhárom órát is igénybe vehet. Az alkohol megváltoztathatja az anyatej ízét, és ezért szopási nehézségeket okozhat. Egyes megfigyelések szerint a napi két pohárnyi italt fogyasztó nõ kisbabája egyéves korára elmarad a fejlõdésben vele egykorú társaitól. A heti egy alkalommal elfogyasztott egy pohárnyi pezsgõ vagy hasonló alkohol tartalmú ital miatt nem kell szoptatási szünetet tartani. Tévedés, hogy az alkohol serkentené a tejelválasztást." http://www.kismama.hu/baba/mit_szabad_mit_nem/3088/ http://www.szoptatasert.hu/belso.php?inf=kerdes08
Egy pohár bort megihatsz, az még jót is fog tenni. Nekem terhesen is javasolta a dokim, hogy néha igyak egy pohár vörösbort mert alacsony volt a vérnyomásom. Nem hiszem, hogy ha terhesen lehet sõt ajánlott akkor szoptatás alatt ne férne bele egy pohárnyi. Pálinkát meg ilyen tömény dolgokat én sem innék, de a bor, pezsgõ vagy egy kis sör belefér szerintem.
A kérdező hozzászólása: Természetesen nem alkoholizálok, csak kis csoki likõrre gondoltam:)

Ha nem vagyok benne biztos, hogy mikor volt/van PÉ-m, mikortól kezdjem el inni a palástfüvet? Árt, ha már PÉ előtt is ittam?

Legjobb válasz: Szia!Azt akár egész hónapban is ihatod.De ha nem tudod,hogy mikor van peteérésed akkor a menszesz második felétõl kezd inni.Tehát pl: 28 napos a ciklusod akkor 13 naptól igyad én is így csinálom.Használj LH tesztet és könnyebben megtudod állapítani,hogy mikor is van peteérésed.Sok sikert!

Szia!Azt akár egész hónapban is ihatod.De ha nem tudod, hogy mikor van peteérésed akkor a menszesz második felétõl kezd inni.Tehát pl: 28 napos a ciklusod akkor 13 naptól igyad én is így csinálom.Használj LH tesztet és könnyebben megtudod állapítani, hogy mikor is van peteérésed.Sok sikert!


Baj ha nem iszik a hullámos papagájom? Enni eszik, de nem akar inni! Meddig bírja ki víz nélkül? Nem fog szomjan halni?

És a papagájom fiú.

Legjobb válasz: Olvass utána. A hullámos papagájok Ausztrália sivatagos, száraz vidékein élnek, ahol inni nemigen van lehetõségük. Még "száraz" mageleségbõl is tudják fedezni vízszükségletüket. Úgyhogy nem fog szomjan halni. Azért remélhetõleg nem tartod kizárólag magon, hanem kap friss növényi táplálékot is (répa, saláta, zöld friss fû, gyümölcs, útifû zöld termései, ritkábban fõtt tojás, sõt tojáshéj, összetört kagylóhéj), amibõl aztán kedvére válogathat.

Olvass utána. A hullámos papagájok Ausztrália sivatagos, száraz vidékein élnek, ahol inni nemigen van lehetõségük. Még "száraz" mageleségbõl is tudják fedezni vízszükségletüket. Úgyhogy nem fog szomjan halni. Azért remélhetõleg nem tartod kizárólag magon, hanem kap friss növényi táplálékot is (répa, saláta, zöld friss fû, gyümölcs, útifû zöld termései, ritkábban fõtt tojás, sõt tojáshéj, összetört kagylóhéj), amibõl aztán kedvére válogathat.
ha golyós benyomós itatója van, akkor cseréld ki tálas vagy önitatóra

Este vagy reggel, étkezés előtt vagy után érdemes-e az almaecetes vizet meginni, ha nem fogyás céljából, csak egészségmegőrzés, emésztéskönnyítés miatt innám?

Köszönöm!

Legjobb válasz: Egy a baj az almaecet se nem õríz meg egészséget se nem könnyít emésztést, de nagy õrültség savas vízet inni pont lefekvés elött.Az almaecetben az ecet kivételével nem lehet más mint az almában.Azt tudod é hogy az emberek 40 %-ának az alma székrekedést okoz?, pedig csodaszernek mondják azt is!Az emésztést a pepszin végzi sósavas pH-n és nem ecetsavval!

Egy a baj az almaecet se nem õríz meg egészséget se nem könnyít emésztést, de nagy õrültség savas vízet inni pont lefekvés elött.Az almaecetben az ecet kivételével nem lehet más mint az almában.Azt tudod é hogy az emberek 40 %-ának az alma székrekedést okoz?, pedig csodaszernek mondják azt is!Az emésztést a pepszin végzi sósavas pH-n és nem ecetsavval!

21 hónaposan baj ha nem akar pohárból inni?

Sosem akarta, hiába adok neki. Majd megérik rá?

Legjobb válasz: http://aprod.hu/hirdetes/tommee-tippee-itato-IDuMSZ.html erre gondoltam ez nagyon hasznos és bevállik egy ilyen koru gyereknek már rég kellene tudni pohárbol innia

http://aprod.hu/hirdetes/tommee-tippee-itato-IDuMSZ.html erre gondoltam ez nagyon hasznos és bevállik egy ilyen koru gyereknek már rég kellene tudni pohárbol innia
A kérdező hozzászólása: csak a tejet issza reggel és este cumisüvegbõl, amúgy olyasmibõl mint amit belinkeltél vagy szívószálas kulacsból iszik
Szerintem tudnak äm ök ha akarnak:) Enyem ket evesen meg vitte magäval a bölcsibe a cumisüveget csak abbol volt hajlando elfogadni az innivalot. Ott meg minden gyermek pohärbol ivott ö is hamarosan eldobta a cumisüveget, ja azt hozzäteszem hogy itthon a cumison kivül rengeteg csörös, szivoszälas, varazs stb üvegünk volt azokbol sem ivott csak ugy röpültek mikor abbol akartam neki adni az innivalot:) Komolyan egyik pillanatrol a mäsikra megszerette a poharat, Szerintem hamarosan eljön az idö amikor megerik rä:)
Az én 2, 5 évesem se akar, de tud! Szívószálat teszek a poharába, de láttam már, hogy 'sutyiba' simán iszik pohárból, de ha én adom vagy nézem, akkor nem. Nyugi, majd megtanul! Ha máskor nem, majd ha közösségbe kerül! A másik gyerekem csak az oviba volt hajlandó rá, ott meg az elsõ napon a reggelinél (mert bent maradtam vele egy darabig) tátott szájjal lestem, hogy simán ivott pohárból, otthon meg soha nem volt hajlandó! :)
Nem tud vagy nem akar? Enyém sem akart sokáig talán ennyi idösen még egyáltalán, de tudott. vagy is ha szomjas volt és nem volt választása akkor simán viott pohárból. én jónak tartom az ikeás békás ivó poharat, abban nincs már gumi filter, így ha felfordítja csöpög, folyik.
miböl iszik? cumis üvegböl ha igen az kuka vagyél neki tanulopohara vagy csörös poharat onnan már egy lépés a pohár
Az én fiam 25 hónapos és nem iszik pohárból egyáltalán. Nem is tud, nem is akar! ha a kádban próbáljuk, csak fulladozik, mert mellényel. Próbáljuk, de ha nem, hát nem! Majd megérik rá, amúgy is lassabban csinál mindent, mert ráérõs a tempója :) majd õ eldönti, mikor akarja! De próbáljátok ki fél literes flakonból, azt nagyon szereti utánozni nálunk, csak mindig meglepi, ha jön is belõle valami :)
A kérdező hozzászólása: egyáltalán nem zavarja ha folyik, vagy csöpög
A kérdező hozzászólása: Nem is tud és nem is akar A kádban van pohara, abból ha jól látom iszik. De ha én kínálom akkor nem, elfordítja a fejét és hisztizik Nem ismerem azt a poharat, rákeresek
Miért kellene a cumisüveget a kukába dobni? Az én kisfiam iszik mindenbõl, 21 hónapos. Egyszerûen a tiéd nem akar, nem keltette még fel az érdeklõdését, de ez nem a cumisüvegtõl vagy a szelepes itatótól van, és egyáltalán nem baj. Olyan nagyok a különbségek ilyenkor. Nálunk az vált be, hogy látta, mi abból iszunk és "rátanult", én sosem kértem vagy erõltettem. És van több rituálé, ami tetszik neki. Ivás után azt mondjuk, hogy ahh (mint akinek jól esett) és a koccintás. Ezeket szereti csinálni.

Beteg baba, ha nem akar inni?

Van valami tippetek, hogy hogyan itathatnám meg, másfél éves, lázas, és napok óta nem hajlandó inni, napi 1-2 decit tudok beleer?ltetni, levest sem eszik, próbáltam mindenfélét, pohárból, cumiból, kiskanállal, de összeszorítja a száját! Teljesen kétségbe vagyok esve, van valakinek tapasztalata, ötlete? Nagyon köszönöm!!

Legjobb válasz: lédús gyümölcs esetleg: körte, alma, narancs ,mandarin, kivi! ha kevés folyadék megy be ezekkel nagyjából tudod pótolni, amit szívesen megeszik azt add neki. mondogasd neki, hogy muszáj innod stb, én ilyenkor kanállal adtam neki az innivalót: csipkebogyóteát, milfort teát, citromos cukros vizet( limonádé ) hippes citromfû alma tea,narancslét csavartam ki neki! jobbulást a picinek, remélem sikerül!

lédús gyümölcs esetleg: körte, alma, narancs , mandarin, kivi! ha kevés folyadék megy be ezekkel nagyjából tudod pótolni, amit szívesen megeszik azt add neki. mondogasd neki, hogy muszáj innod stb, én ilyenkor kanállal adtam neki az innivalót: csipkebogyóteát, milfort teát, citromos cukros vizet( limonádé ) hippes citromfû alma tea, narancslét csavartam ki neki! jobbulást a picinek, remélem sikerül!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, mindent megpróbálunk, hátha! Most nagyon lédús fõzeléket csináltam neki, hátha azt megeszi!
ha nem megy és fönnáll a láz több napig aluszékonnyá válik akkor orvos tudod, nehogy kiszáradjon
Azt sem issza meg, amit egyébként szeret? Szegénykém. :( Figyeld a bõrét és a pisijét, mert ha problémásnak látod, akkor orvos, tudod.
A kérdező hozzászólása: Tudom, igen, tegnap voltunk nála, de õ azt mondta még nincs nagy baj, és pisil is. Ma megint megyünk, de remélem addigra jobb lesz! Köszönöm!

Aki először császáros volt és másodjára ter. Akar szülni, van értelme málnalevél teát inni, ha nem hordhatom túl max egy héttel?

A dokim max egy hetet engedi túl hordani a babát az els? császár miatt,olvasgatom,hogy sokan túlhordták akik itták,sztetek van értelme vagy maradjak csak a homeós dolgoknál?35hetes kismama

Legjobb válasz: Én is elõször császáros voltam,és most biztos hogy nem fogok inni m.teát.Persze attól még tulhordhatjuk.

Én is elõször császáros voltam, és most biztos hogy nem fogok inni m.teát.Persze attól még tulhordhatjuk.
nekem sem jött be a málnalevél tea, 8 nappal túlhordtam, császáros voltam én is,
Szia! Én is ittam a 36. héttõl és 42. hétre szültem beton kemény volt a méhszájam. Ha simán akarsz szülni szerintem ne idd. Amúgy én a homeós bogyókat is szedtem, de nem volt értelme csak a pénz ment rá, inkább költöttem volna pelenkára...
Én is a 36. héttõl ittam és szedtem a homeós bogyót, de nekem a tágulás úgy ment mint egy gyorsvonat :) de 41+5napra szültem, indították már, és sajna császár lett. Én nem tudom, hogy ha jön a kistesó majd iszom-e.
Én is szedtem a bogyókat és ittam a teát is és már lassan 41 hetes leszek, nagyon úgy tûnik, hogy indítani kell, én már nem is szedem 3 napja. Én is olvasom, hogy aki használta ezeket, szinte 80%-ban túlhordta a babát és szinte mindenkinek császár lett a vége. Már nagyon bánom, hogy elkezdtem a 2. gyereknél biztos semmit nem fogok szedni.

Mit tegyek? (0, 5l vizet iszok naponta) Tudom hogy naponta mnimum 2l vizet kéne inni de egyszerűen nem birok 1l sem:s kevesebb mint 0, 5 l vizet iszok naponta. Egyszerűen ha nem érzem h szomjas vagyok akkor nem iszok:S

Legjobb válasz: Nekem is ez volt hónapok elején a problémám. Nyáron sem ittam folyadékot, és nemrégiben észrevettem, hogy a kezem és a bõröm nagyon durván kiszáradt, szétrepedt, és nagyon fájt. Kb. 2 hónapja rendszeresen iszom 2-3 L folyadékot, és kis mértékben változást tapasztalok! A vízhiány a székletben is mutatkozik: szorulás. Fontos, hogy legyen nálad egy fél literes mûanyagg palack mindig tele vízzel, majd tedd magad elé, és akármikor felnézel, eszedbe jut, hogy innod kell! Így tudod magad irányítani, nekem is így sikerült, próbáld ki, nem veszthetsz vele!

Nekem is ez volt hónapok elején a problémám. Nyáron sem ittam folyadékot, és nemrégiben észrevettem, hogy a kezem és a bõröm nagyon durván kiszáradt, szétrepedt, és nagyon fájt. Kb. 2 hónapja rendszeresen iszom 2-3 L folyadékot, és kis mértékben változást tapasztalok! A vízhiány a székletben is mutatkozik: szorulás. Fontos, hogy legyen nálad egy fél literes mûanyagg palack mindig tele vízzel, majd tedd magad elé, és akármikor felnézel, eszedbe jut, hogy innod kell! Így tudod magad irányítani, nekem is így sikerült, próbáld ki, nem veszthetsz vele!
Igyáááál
Akkor nemsokára meg fogsz halni, és el fognak földelni.
A kérdező hozzászólása: Kössz...XD De van amikor el is felejtek inni szal ha nem lenne a táskámban és nem néznék rá sztem ennyi vizet se innék:S
Sajnos nem te vagy egyedül a problémával, erõltetni kell, a doki se mondana mást. Szelíd erõszakot kell alkalmaznod magadon, mert a fél liter nagyon kevés, csomó sz.rságot okoz, ha ilyen keveset iszol. Megérné erõltetni. Én naponta vagy 3 litert iszom, de kell is. Szomjas nem vagyok, de ha nem iszom, hiányzik. Diéta alatt szoktam rá, eleinte nehéz volt, de hozzá lehet szokni. Érdemes lenne erõltetned.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :) (ment a zöld kezecske)

A teakeveréket várandósoknak (csipkebogyó, palástfű, málnalevél, körömvirág, homoktövis ) érdemes inni? Ha nem, akkor mit?

Legjobb válasz: A málnalevél teával kapcsolatban a következõket tapasztaltam: Nekem ajánlották, mondván, hogy könnyebben fogok tágulni. Ez így is volt, mert 3 ujjnyira kitágultam minden fájás nélkül. Viszont 1 hetet túlhordtam a gyereket, elfolyt a magzatvíz, és még mindig nem voltak fájásaim. Oxitocint kaptam, úgy jöttek csak meg a fájásaim. Ez gyorsabb, de jóval fájdalmasabb szülést eredményezett. A nõgyógyászom letolt, mert azt mondta, hogy a málnalevéltea izomlazító hatású, emiatt valóban könnyebben tágul a kismama. Viszont a szülés megindulásához izomösszehúzódásokra van szükség.ÉS a tea ezt viszont gátolta, ezért hordtam túl. A védõnõm szerint ez baromság. Gondolj, amit akarsz, de én a másodiknál semmiképp nem fogom inni.

A málnalevél teával kapcsolatban a következõket tapasztaltam: Nekem ajánlották, mondván, hogy könnyebben fogok tágulni. Ez így is volt, mert 3 ujjnyira kitágultam minden fájás nélkül. Viszont 1 hetet túlhordtam a gyereket, elfolyt a magzatvíz, és még mindig nem voltak fájásaim. Oxitocint kaptam, úgy jöttek csak meg a fájásaim. Ez gyorsabb, de jóval fájdalmasabb szülést eredményezett. A nõgyógyászom letolt, mert azt mondta, hogy a málnalevéltea izomlazító hatású, emiatt valóban könnyebben tágul a kismama. Viszont a szülés megindulásához izomösszehúzódásokra van szükség.ÉS a tea ezt viszont gátolta, ezért hordtam túl. A védõnõm szerint ez baromság. Gondolj, amit akarsz, de én a másodiknál semmiképp nem fogom inni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ... hát... lehet jobb nem kipróbálni akkor.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!