Találatok a következő kifejezésre: Ha nem igazán, inkább (23 db)

Neked mi tetszik inkább egy lányban: ha nagyon szókimondó a szexuális életét és preferenciáit tekintve, vagy ha nem igazán beszél róla, kivéve a hozzá nagyon közel állókkal?

Legjobb válasz: szerinted? természetesen a normális ember az intim szféráját nem nyitja meg mindenki elött nem fogok hangosbemondóba a Népstadionokon mondani hogy mit és hogy szeretek, mert ez a magán ügyem tök mindegy hogy ffi e vagy lány

szerinted? természetesen a normális ember az intim szféráját nem nyitja meg mindenki elött nem fogok hangosbemondóba a Népstadionokon mondani hogy mit és hogy szeretek, mert ez a magán ügyem tök mindegy hogy ffi e vagy lány
Az elsõ nagyjából leírta az én véleményem is.
ribanc, láncfûrésszel vágnám ki a nyelvét. de most komolyan..kérdezõ te sült bolond vagy!!!!
A kérdező hozzászólása: nem a ti kettõtök szexuális életét tárgyalná ki, hanem mondjuk neked hogy mittom... mikor volt utoljára szex stb... másrészt meg úgy beszéltek, mintha ti nem éppen a neten válaszolnátok a szexualitás témakörben...
d ugni mindenki szokott, nem értem miért baj, ha valaki beszél is errõl. ha nõbõl van, ha nem. nem mondom, ha kultúr(prûd) társaságban vagyok, akkor nem kezdek el arról beszélni, hogy tegnap este szex közben hogy szakadt le alattunk az ágy, de ha a beszélgetés arra a témára terelõdik, és a társaság is olyan, akkor miért ne dumálhatnánk róla? a legnagyobb poénok egyébként vagy a szexuálós, vagy a hányós sztorikban vannak :D 26N
mindenképpen a második.

Ha van egy alaplap ami a windows xp 64bit-et támogatja akkor nem lehet feltelepíteni windows 7-et? Nem igazán vagyok ebben otthon azért kérdezem inkább meg

a nevezett alaplap ASRock ConRoe865pe

Legjobb válasz: Alaplappal szemben nincs semmilyen speciális követelménye a Windows7-nek, mûködnie kell. Ha a gép megfelel a minimális követelményeknek: http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows7/products/system-..

Alaplappal szemben nincs semmilyen speciális követelménye a Windows7-nek, mûködnie kell. Ha a gép megfelel a minimális követelményeknek: http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows7/products/system-..
A Windows XP 64 bit (ami valójában egy butított Windows 2003 64 bit) elég messze van a W7-tõl, de legalább pocsék a támogatottsága. A kérdezett laphoz meg szerintem tudsz minden komponenshez leszedni rendes 64 bites drivert W7-hez. maximum picit vadászni kell.
1-es van egy rakat chipset amit nem támogat, pl. Nforce 2, Nforce 3 már Vista alatt is halott ügy volt. De ez szerintem menne.

Miért nem hiszem el a barátomnak, hogy szeret? 2hónapja vagyunk együtt. Barátnőim azt mondják, biztos, így van, mert ők látják rajta. Nem igazán szokta mondani szemtől szembe, inkább csak ha sms-t ír, vagy msn-en, telefonon is ritkán. Ez jelent vmit?

nem tudom neki elhinni 100%-ra,hogy szeret,pedig tudom,hogy így van,de valami mindig azt súgja,hogy átver.

Legjobb válasz: majd ha nem lesz okod elhinni, hogy szeret, akkor kételkedj! míg rendes veled és úgy tûnik, szeret, addig nyugodtan bízz benne! a felesleges kételyek csak tönkreteszik a kapcsolatot

majd ha nem lesz okod elhinni, hogy szeret, akkor kételkedj! míg rendes veled és úgy tûnik, szeret, addig nyugodtan bízz benne! a felesleges kételyek csak tönkreteszik a kapcsolatot
Hidd el, ha nem szeretne, ha átverne, annak konkrét jelei lennének. Velem épp az ellenkezõje volt. Mindenki mondta, hogy átver, hogy ne bízzak benne, hogy kihasznál, nem hittem nekik... Igazuk volt. Viszont keserves volt rájönni. Szóval bízz és ne félj! (22/L)
ez majdnem mindenkinél igy van..:) hogy a haverjai elõtt menõzik meg ilyenek:D olyankor minden pasi más a barátnõjével:D:S:D
A kérdező hozzászólása: Igen, rendes velem.Bár néha a hawerjai elõtt picit fura.
Egy kapcsolat alapja a bizalom. Fontos, hogy bízz a barátodban. Elhidd neki, hogy szeret. Van okod kételkedni a barátodban? Sok olyan tiousú ember van aki nem mutatja ki nyiltan az érzéseit. Mert fél ha feltárja az érzéseit sebezhetõvé válik. 16/L
nos én sem mertem sokáig kimondani és most is vagyok ezzel így néha, de ugy vagyok ezzel ha a barátnõm nagyon erõsen megölel és hozzám bújik az is elegendõ mert az 1 nagyon jó kifejezõ ezköz...sztm!de kérdezted már töle személyesen?nem kell 1böl rosszra gondolni!lehet csak félénk nem? F/21
Nos, én is így voltam vele. Még fiatalok vagytok (a 2 hónapra értem). És én sem tudtam kimondani hogy szeretem, csak kb 4 hónap után, mert valahogy nehezen ment, pedig naaaagyon szerettem. Lehet neki is nehéz kimondani, várj még, míg eltelik kicsit több idõ. Msn-en könnyen ment nekem is :) Ne aggódj, idõvel megnyílik elõtted. Csak egyszer nehéz kimondani, utána menni fog.
Azért nem minden fiú..az én barátom nem más velem a haverok elõtt..általában az éretlenebb, fiatal fiúk szoktak menõzni.
A kérdező hozzászólása: Ezeke a konkrét jelek mik lehetnek?
Folyton mással lóg, nem dicsér soha, hamar leráz, titkolózik, késve veszi föl a telefont, hirtelen nem tud megszólalni, ha kezedbe veszed a mobilját, rögtön kikapja a kezedbõl, lerövidíti a randikat, ritkítja a találkozásokat, nem mer a szemedbe nézni, húzódik a csóktól, érintéstõl.. ilyesmik. Ne meséld be magadnak! NE KERESD A CSOMÓT A KÁKÁN!

Ha kozépen, de inkább lenn van a méhszáj nem várt elott 1 nappal, nem valoszinu terhesség, igaz?

Valahogy teljesen màs volt ez a 2 hèt, mint àlltalàban ovu utàn szokott. Szinte ovu utàn 5 nappal màr olyan "megjon" èrzésem volt, hogy alig tudtam aludni. Napok ota szédulok. A mellem èrzékeny, de ovu utàn mindig az, nem erosebb a fàjdalom, mint amit màskor tapasztalok. Ugy remènykedtem ebben a honapban. Eros megjon èrzésem van ès a mèhszàjam is lenn van, de se nem puha, se nem kemèny... (Ne esettek nekem az onvizsgàlat miatt :), nem szoktam, de most megnèztem ovatosan, tiszta kèzzel)

Legjobb válasz: Terhessègnél fent van, alig elérhetõ

Terhessègnél fent van, alig elérhetõ
Meg sosem vizsgaltam magam, de erdekel hogyan is tortenik :) mikortol van fent? Beagyazodas utan? Bocsi ha hulyesegeket kerdezek ;)
Koszonom :)

Ha nem várt mensi előtt pár nappal elmúlik a mellfeszülés az nem sok jót jelent igaz? Terhesség esetén inkább erősödni szokott, ahogy tudom.

Legjobb válasz: Nekem a nemvárt körül megjelenõ mell érzékenység csak pár napig tartott. Kb 3-4 napig, utána megszûnt. Mégis terhes voltam. Utána a 4. hónapig semmi tünetem nem volt.

Nekem a nemvárt körül megjelenõ mell érzékenység csak pár napig tartott. Kb 3-4 napig, utána megszûnt. Mégis terhes voltam. Utána a 4. hónapig semmi tünetem nem volt.

Megijedtem attól, hogy újra szerelmes leszek, így elküldtem őt inkább. Jobb is ha nem randizok, míg helyre nem jövök, igaz?

Részben az el?z? kapcsolatom miatt nem merek újba belekezdeni. De vannak más elrendeznivalók is, pl az önbizalom, bizalom az emberekben stb. Elküldtem a pasit. Most megkönnyebbülést érzek, de nagy ürességet is, mert nem volt közömbös számomra. Azt gondoltam, hogy talán id?t kellene adnom, hogy helyrejöjjek lelkileg. Viszont piszkosul hiányzik is. Mit tegyek, hagyjak magamnak id?t míg rendberakom az életemet?

Legjobb válasz: én a helyedben nem hagynám elmenni, lehet, hogy soha többé nem lesz rá esélyed..

én a helyedben nem hagynám elmenni, lehet, hogy soha többé nem lesz rá esélyed..
egyetértek az elsõvel. Egyszer élünk. :)
Talán ha megbeszéled a fiúval h neked idõ kell, õ megérti.
kicsit tényleg szünetelned kéne mond meg neki hogy még kell kis idõ az elõzõ kapcsolatod miatt aztán lehet szó róla :)

Tényleg igaz, hogy a lányok inkább a fenekükbe engedik ha nem akarnak terhesek lenni?

Természetesen a témakörrel kapcsolatos dolgokat asszociáljatok. fax-ról van szó.

Legjobb válasz: nem hiszem. fõleg az nem akinek k*rvára fáj

nem hiszem. fõleg az nem akinek k*rvára fáj
Az en baratnom nem engedi fenekbe inkabb kielegit oralisan.Es nagyon nagy oromet tud okozni.Szerintem sokkal jobb mint fenekbe.
Nem. Óvszert húzok, vagy õ szed fogamzásgátlót. És a fenékbe élvezésnél sokkal gyakoribb, hogy a hasára, mellére élvezek.
Mellesleg inkább jobb, hogy nem tudja mi az internet szleng. Magamon is észrevettem, hogy munkahelyen is használtam az internet-szlenget is, úgyhogy letettem róla.
Bocs ha én nem akarok terhes lenni, akkor inkább fogamzásgátlót szedek, vagy megkérdem a kedvesemet, hogy húzzon gumit.
Azért nem minden lánynak van gusztusa a dologhoz. Inkább nem szeretkeznek, vagy a kockázatosabb kihúzós módszert választják.
"A fax (short for facsimile) is a document sent over a telephone line." (via Wikipedia.org) Bár, most így elképzeltem, hogy egy lány milyen aranyos lehet, amikor a fenekébõl húzza elõ a papírt, mondván: "drágám, megjött az üzenet a fõnöködtõl!!"...
Neeeeeem, azért van a fogamzásgátlásnak kevésbé fájdalmas módja is, ha valaki megengedi ezt, biztosan nem a terhesség miatti félelem vezérli...
A kérdező hozzászólása: tanuljál internyet szlenget Te...
Én a puncimba szoktam engedni, mert fogamzásgátlót szedek.
Mmm. Én nem csak védekezésnél szoktam;)
A barátnõmnek simogatni szoktam a végbélnyilását a makkommal, azt nagyon szereti, mindig beleborzong.

1 éves fiam nem igazán játszik a játékokkal, Õ inkább pakol, rámol, mászik ide-oda. Más gyermeke is ilyen? Nem baj ha nem játszik velük? Megfog ez változni?

Legjobb válasz: Az én kislányom is ezt csinálja. Mindent kipakol aztán otthagyja meg mászkál utánam. 13 hónapos

Az én kislányom is ezt csinálja. Mindent kipakol aztán otthagyja meg mászkál utánam. 13 hónapos
Most a pakolós "korszakát" éli és ennyi idõsen a legtöbb kisgyerek így "játszik". ez is fejleszti õket, hisz ki- és bepakolni kisebb- nagyobb dolgokba nem is olyan egyszerû! Ha majd már tökéletesen fog neki menni, akkor más elfoglalságottalál magának, esetleg a játékokkal elkezd játszani is , addig meg légy vele türelmes és néha játsszátok azt is, hogy visszapakoltok a játéktárolóba :) ))
Igen. Nem. Igen.

Fiúk! Titeket zavarna ha barátnőtöknek nagy a mellbimbója, inkább hegyes a melle nem igazán kerek és nem is olyan nagy?

Legjobb válasz: Nekem is olyan. De nyugi, van, akinek bejön. Vagy legalábbis nem zavarja:D

Kérünk képet, ha szabad. :)
Nekem is olyan. De nyugi, van, akinek bejön. Vagy legalábbis nem zavarja:D
Nekem oly mindegy milyen egy lány melle, csak legyen feszes.
Zavarni nem zavarna, de jobb szeretem a kerek melleket, mint a hegyeseket!És elég a közepes is, nem fontos, hogy két nagy görögdinnye legyen:D
Nna, ezt muszáj látnom, nincs mit tenni! Kérnék szépen egy képet, hogy gyorsan ez legyen a hét legjobb napja. :D
A kedvencem!!! Emellett 14 éves vagy? :P
17 évesen? :S Hajjaj. Reménykedj, hogy még megnõ.
Megértelek, nekem is ilyen. És szörnyen zavart. És sokáig nem is hittem, hogy lesz olyan pasi aki ezt elfogadja. De rájöttem, ha valaki szeret akkor úgy szeret ahogy vagy. Két éve vagyunk együtt a párommal, és nagyon szeret így ahogy vagyok és soha nem éreztette velem, hogy ez baj lenne. Úgyhogy ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) megnyugodtam :D
nincs azzal semmi baj, minden cici szép, mondjuk nem a nagymamáméra gondolok:) és nem a melle miatt vagyok egy lánnyal hosszútávon.ha megszeretem, a mellével együtt szeretem. 23F
Engem nem zavar!! :D
A nagy, hegyes mellbimbó, na az aztán a pulzuspumpáló. :D
Nekem a nagy mellbimbó bejön 16/F
Engem nem zavarna, nem vagyok mellfetisiszta. 22/F
Én tudom milyen az. De ne is törõdj vele. Ha valami nem szép nem azt kell hangsúlyozni. Tornássz a fenekedre például.
Lehet, hogy én vagyok tudatlan és tapasztalatlan, de nem értem, nem tudom magam elé képzelni, milyen mellbimbód van. 17/F
A kérdező hozzászólása: 17 leszek :$ :D
Én imádom, ha a cicik hegyesek és észbontóan állnak ;) Az "anakondám" nagyon díjazza az ilyen ciciket, fõleg ha a bimbók is beton kemények :D Utálom az olyat, amelyik lógós x( Nincs benne semmi izgató

Ha nem fáj igazán, inkább csak feszít, de rendszeresen egész nap vannak összehúzódásaim, az jelent valamit, kell vele foglalkoznom?

A mensi szerint számolva tegnapel?tt kellett volna szülnöm, az én számításom szerint csak egy hét múlva esedékes. Hajnalban er?s görcsökre ébredtem, de mivel gyakoriak a jóslóim, nem aggódtam. Egész nap hol fájtam, hol nem, de a méhösszehúzódások rendszeresek. Van, amikor keméynen fáj, van, amikor csak a feszülést érzem. lehet, hogy ez már a baba, vagy ezek is csak jóslók? Járt valaki így?

Legjobb válasz: Én múlthét szombat óta vagyok így. Hol itt fáj, hol ott fáj.Szúrkálgat, keményedek. Volt olyan, hogy azt gondoltam beindul, de aztán elmúlt.A fájások is változó erõsségûek,de nem rendszeresek.A frontot is tuti megérezzük.39.hétben vagyok

Én múlthét szombat óta vagyok így. Hol itt fáj, hol ott fáj.Szúrkálgat, keményedek. Volt olyan, hogy azt gondoltam beindul, de aztán elmúlt.A fájások is változó erõsségûek, de nem rendszeresek.A frontot is tuti megérezzük.39.hétben vagyok

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!