Találatok a következő kifejezésre: Ha nem hanem inkább (61 db)

Normális étkezés mellett, kaloriadeficitben a futás ha nem versenyszerû inkabb lassú kocogás akkor nem izmositja nagyon a combom hanem égeti a zsirt?

Legjobb válasz: A futas altalaban zsirt eget es nem izmosit. Legalabbis nem lesznek sulyemelo combjaid tole, hacsak nem sprintelsz. Minimum 45 perc olyan tempoban, hogy meg konnyen tudj beszelni. De fokozatosan kezdd. Ha eddig nem futottal, akkor most nehogy esz nelkul lefuss 45 percet ;) Nezz meg jutub videokat jo futas technikakrol, olvass futas forumon legzestechnikakat. Csak ugy erdemes csinalni ha az ember jol csinalja azt meg nem lehet egyik naprol a masikra megtanulni.

A futas altalaban zsirt eget es nem izmosit. Legalabbis nem lesznek sulyemelo combjaid tole, hacsak nem sprintelsz. Minimum 45 perc olyan tempoban, hogy meg konnyen tudj beszelni. De fokozatosan kezdd. Ha eddig nem futottal, akkor most nehogy esz nelkul lefuss 45 percet ;) Nezz meg jutub videokat jo futas technikakrol, olvass futas forumon legzestechnikakat. Csak ugy erdemes csinalni ha az ember jol csinalja azt meg nem lehet egyik naprol a masikra megtanulni.

Syoss sötétszőke festékét ha vörösre festem mi lesz a végeredmény? Nem szeretnék répa fejet, hanem inkább visszaszerezni az eredeti haszinem ami világosbarna.

Legjobb válasz: Lehet, hogy nem répafejed lesz, hanem inkább narancs, vagy sárgadinnye. Kísérletezés helyett miért nem veszel inkább a kívánt színnek megfelelõ hajfestéket?

Lehet, hogy nem répafejed lesz, hanem inkább narancs, vagy sárgadinnye. Kísérletezés helyett miért nem veszel inkább a kívánt színnek megfelelõ hajfestéket?
A kérdező hozzászólása: befogja a barna a vöröset?
istenem -.-" max a sötétbarna meg a csokibarna de az se igazi barnára hanem ilyen vöröses barnána. amugy ugyanigy voltam, befestettem sötétszõkével a vöröset, semmi nem változott. a fodrász kimelirozta világosbarnára és utána befestettem szõkével, és most ilyen szõkés-barnás-rezes, de nekem tetszik :) /am syoss szárazhajra való sampon balzsam pakolás sztem nagyon jó /

A beágyazódás /annak, aki érzi/, tünete lehet az is, ha nem egy ponton fáj illetve szúr a hasam, hanem inkább mensziszerű hasfájást érzek?

Ez nem is fájás, inkább csak nehéznek érzem a méhemet, /olyan, mintha hasizom gyakorlatot csináltam volna és utána nehéznek érzem. /

Legjobb válasz: Én 2x voltam eddig terhes és mind a 2x ezt éreztem, sõt inkább mondhatni az egész hasam görcsölt, tehát nem csak a kismedencében hanem följebb is. A 2-diknál már fölismertem ezt a hasfájást és tudtam, hogy terhes vagyok. Még a várható mensi elõtt 4 nappal csináltam egy tesztet (dm-es corax narancssárga 10 napos) és pozitív lett :) Drukkolok!

Én 2x voltam eddig terhes és mind a 2x ezt éreztem, sõt inkább mondhatni az egész hasam görcsölt, tehát nem csak a kismedencében hanem följebb is. A 2-diknál már fölismertem ezt a hasfájást és tudtam, hogy terhes vagyok. Még a várható mensi elõtt 4 nappal csináltam egy tesztet (dm-es corax narancssárga 10 napos) és pozitív lett :) Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!
Lehet az is, a 2. gyermekemmel ezt éreztem. Illetve elõtte volt egy vetélésem akkor is ún. hasizom lázat éreztem, hasonlót mint amilyet Te is írsz, utána a 2. gyermekemmel is ezt éreztem, ismerõs volt a helyzet, terhes lettem. Vigyázz magadra és drukkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! ;-)


Rubint Réka "20 perc önmagadért" gyakorlatai akkor is hatásosak, ha én nem fogyni, hanem inkább "hízni", izmosodni szeretnék? Mert sok helyen írják, hogy nagyon jó a DVD, ennyi és ennyi kilót fogytak tőle. Nekem viszont pont az ellenkezője kéne.

Legjobb válasz: Hízni biztos nem fogsz tõle mivel aerob mozgást végzel ugye "zsírt égetsz"-tehát fogysz mivel az lenne a videó célja-lényege is.Inkább válassz más sportot ha hízni és izmosodni szeretnél..Az izom növeléséhez fõleg a súlyzós edzések a jók,Erre a konditerem lenne a legmegfelelõbb szerintem. de e mellé elengedhetetlen az egészséges a jó (jobb) táplálkozás.De ha mozogsz így is megjön az étvágyad.Sok fehérjében és szénhidrátban dús ételt egyél,ha nem vagy nagy "evõs"nem vagy hízékony használhatsz különbözõ táplálékkiegészítõket is.A napi 20 perc mozgás nem elég többet rá kell szánni

Hízni biztos nem fogsz tõle mivel aerob mozgást végzel ugye "zsírt égetsz"-tehát fogysz mivel az lenne a videó célja-lényege is.Inkább válassz más sportot ha hízni és izmosodni szeretnél..Az izom növeléséhez fõleg a súlyzós edzések a jók, Erre a konditerem lenne a legmegfelelõbb szerintem. de e mellé elengedhetetlen az egészséges a jó (jobb) táplálkozás.De ha mozogsz így is megjön az étvágyad.Sok fehérjében és szénhidrátban dús ételt egyél, ha nem vagy nagy "evõs"nem vagy hízékony használhatsz különbözõ táplálékkiegészítõket is.A napi 20 perc mozgás nem elég többet rá kell szánni

Ha most vettem be panadolt este 6 kor, és most akarok fejni tejet akkor azt ne fagyasszam le, hanem inkább öntsem ki? Iszonyatosn fáj a fülem, már voltam dokinál ő mondta a panadolt, lámpázom is de nem múlik sajnos.

Legjobb válasz: Én inkább kiönteném.Ugyan lehet a Panadol mellett szoptatni,de ha fejni is tudsz,akkor van bõven tejed gondolom,nem ezen az adagon fog múlni.

Én inkább kiönteném.Ugyan lehet a Panadol mellett szoptatni, de ha fejni is tudsz, akkor van bõven tejed gondolom, nem ezen az adagon fog múlni.

Mitől zsibbadhat a jobb kezem? Nem állandóan! Nem is zsibbad hanem inkább olyan mintha fájna picit! Lehet köze ahhoz, hogy a nyakam ropog ha forgatom és fáj a csigolyám ha hátrahajtom a fejem? 17F

Van, hogy pillanatra a lábamba is érzem akár bal oldalt is!

Legjobb válasz: És nem az egész kezem,hanem csak a hajlatba belülrõl!

A kérdező hozzászólása: És nem az egész kezem, hanem csak a hajlatba belülrõl!
Ezt úgy hívják az internetezõk betegsége, nincs megfelelõ mozgás, a láb meghajlik térdbe, a kéz is hosszabb idõn keresztül. Mozognunk kell közben is el ne gémberedjünk.
A kérdező hozzászólása: Szoktam mozogni! Most egy 1-2 hónapja nem olyan rendszeresen, de azelõtt rendszeresen mozogtam!
Nem valami ideg a kezedben?

Volt mar ugy valaki, hogy nem akarja hallani az anyanyelvet, hanem inkabb a masodik nyelvet szeretne hasznalni, es ha talalkozott valaki magyarral kulfoldon, inkabb kerulte a tarsasagat, csak hogy ne hallja?

Legjobb válasz: Én itt külföldön tagja vagyok a magyar közösségnek.Egyébként ismerek ilyen magyart.Õ már 16 éve itt él és akcentus nélkül beszéli a nyelvet viszont amikor magyarul beszél akkor ott van akcentusa.

Én itt külföldön tagja vagyok a magyar közösségnek.Egyébként ismerek ilyen magyart.Õ már 16 éve itt él és akcentus nélkül beszéli a nyelvet viszont amikor magyarul beszél akkor ott van akcentusa.
Ha azért mennék külföldre hogy gyakoroljam a nyelvet, lehet nem örülnék ha elsõre belefutnék egy ottani magyarba aki örömében csak ezen hajlandó beszélni. Ugyanebbõl az okból lehet hátrány magyar anyanyelvû társasággal menni. De ha távoli idegenben magyarral találkoznék, valószínûleg szólnék hozzá hacsak nem valami annyira vállalhatatlan alak, hogy inkább jobb ha nem tudja hogy közös van bennünk. Ha csak simán bunkó akkor bevállalnám, lévén valamennyire felelõsnek érezném magam érte, már csak az ország jóhíréért is. Ha õ a helyi istencsászár és nem tudok mit tenni ellene, lehet hogy elhallgatnám szégyenemben hogy magyar vagyok. Azt hiszem a távolságtól is függene. Pölö Bécsben nem számít k*cs*gségnek, ha egy másik magyart nem szólítasz meg, hiszen valószínûleg megyünk oda elegen. Minél messzebbre kerülsz az országtól annál inkább árulásnak tûnik ha hagyod hogy ne tudja.

Egy Amstaffot lehet lakásban tartani, vagy nem? Gondolok ezekkel a jogszabályokra, meg satöbbikre. Ha lehet, akkor hogy? Nem a sétákra gondolok, meg a lefárasztásra. Hanem inkább a lakás paraméterei érdekelnek.

Legjobb válasz: Miért ne lehetne? Ha megfelelõen gondoskodsz róla, szófogadó, és nem ugat egész nap. A lakás paraméterei pedig nem meghatározó tényezõk. Ha te elférsz tõle, akkor nyugodtan tarthatod. A területi meghatározás, amit a törvény elõírt a tartósan kennelben tartott kutyákra vonatkozik. Esetleg ha társasházban laksz, elõfordulhat hogy a szomszédok beleegyezését kell kérned. (de ez esetben teljes milyen fajtájú)

Miért ne lehetne? Ha megfelelõen gondoskodsz róla, szófogadó, és nem ugat egész nap. A lakás paraméterei pedig nem meghatározó tényezõk. Ha te elférsz tõle, akkor nyugodtan tarthatod. A területi meghatározás, amit a törvény elõírt a tartósan kennelben tartott kutyákra vonatkozik. Esetleg ha társasházban laksz, elõfordulhat hogy a szomszédok beleegyezését kell kérned. (de ez esetben teljes milyen fajtájú)
Nálunk lakásban van. 23 négyzetméteren lakunk párommal, és a kutyussal. Ha rendesen le van mozgatva alszik nagyjából egész nap. Erre szokták mondani, hogy nincs kis lakás, csak kevés séta. Szerintem nyugodtam vágj bele :)
A házirendet olvasd el, maximum az akadályozhat meg és a szomszédok.. Vmelyik lépcsõházban egyáltalán nem engedik a kutyát (sajnos ilyenrõl is hallottam), vhol a környezõ szomszédok beleegyezése kell. De nálunk pl. senkinek sem kellett a beleegyezése.
Majd az istenek eldöntik
A kérdező hozzászólása: Jó, csak annyi mindent mondanak az emberek. Az egyik azt, hogy nem lehet lakásban tartani. Max, ha meg van a 15 nm kutyára fordított rész, van aki azt mondja, hogy ez hülyeség, és egyébként is. Csak szeretnék tisztán látni, mielõtt beszerzek egy ebet. Nem lenne jó egybõl belefutni egy fini büntibe.
Lehet. Nem kell egy komplett szobát kiutalni a kutyának lakásban sem, ezek csak rosszindulatú és/vagy ostoba félremagyarázások. Gondolom nem 10 négyzetméteren akartok élni a kutyával, hanem egy normális méretû lakásban, ahol nagyjából szabadon mozoghat a kutya, szóval ne aggódj a törvény miatt.
én is lakásban tartom, 35 négyzeten, napi háromszor leviszed egy jó órára egésznap feküdni meg játszani fog a játékaival, egyáltalán nem ugatós fajta, persze nevelés kérdése.

Gond lesz ha az egyetemen nem fogok a "mindennap részegre leivó fiatalok klubjához" tartozni? Hanem inkább minden órára bejárok és suli után egyből hazamegyek.

Legjobb válasz: Barátkozni mész, vagy tanulni? Ha nem vagy túl szenzitív és képes vagy elviselni, hogy az ottani barátaid száma nem több kettõnél, akkor maradj ki a bulikból. Viszont, ha szeretnél haverokat is, akkor keresd az arany középutat. Kicsit bulizzál is, de ne vidd túlzásba.

Barátkozni mész, vagy tanulni? Ha nem vagy túl szenzitív és képes vagy elviselni, hogy az ottani barátaid száma nem több kettõnél, akkor maradj ki a bulikból. Viszont, ha szeretnél haverokat is, akkor keresd az arany középutat. Kicsit bulizzál is, de ne vidd túlzásba.
Én is ezt tartom helyesnek! :D
Azért szerintem nem a részegre ivós fiatalok vannk többségben az egyetemen, legalábbis nálunk nem. Jó kivételek mindenhol akadnak. ebbõl egyáltalán nem lesz gond, ha te így akarsz élni, de szerintem néha egy-egy sör a haverokkal egy színház, koncert teljesen belefér az életbe. Mégiscsak most vagy fiatal, ezeket az éveket nem fogod már visszakapni. Elsõ félévemben én se nagyo jártam el sehova, de számomra az se volt jó, ezért inkább találtam egy arany középutat :)
Én is ilyen leszek :D Sosem voltam az a bulizós fajta, és inkább amellett vagyok, hogy mindennap tanulok, és majd a hétvégét kihasználom pl. színházba járásra, mozizni stb. Egyetemre az ember elsõsorban (jobb esetben) tanulni megy, de nem árt egy kis szabadidõ, mert pihenni is kell :)
mindenki így kezdi. aztán mégis alkesz lesz belõle. :-D
Elõzõ: 100%-ig egyetértek:d

Srácok! Titeket taszít az, ha egy nő nem kimondottan finom és nőies, hanem inkább vad és felszabadult?

Szóval aki úgy viselkedik veletek, mint a haverok, felszabadult és gátlástalan, pörög, vidám, bármikor összepiszkolja magát a buli kedvéért és nem ijed meg hogy letörik a körme...öltözködében is inkább ezt a vonalat képviseli,lazán,sportosan,inkább olyan vagányul szexi, mint törékeny n?...

Legjobb válasz: Egy nõ legyen nõ. Nem baj ha felszabadult,vidám meg néha kicsit õrült, de azért tényleg visszataszitó ha részegen böfög-röfög.. Nem hiszem, hogy ez bármelyik férfi számára is vonzó lenne. 24/F

Egy nõ legyen nõ. Nem baj ha felszabadult, vidám meg néha kicsit õrült, de azért tényleg visszataszitó ha részegen böfög-röfög.. Nem hiszem, hogy ez bármelyik férfi számára is vonzó lenne. 24/F
hát azért ne fingjon oda az orrom alá, mert olyan nagy a buli.
jobb mint egy kényes cicababa akinek az a napi öröm hogy uj cuccot vásárolhat :S
öööö nem.
ha jól nézel ki akkor ok. csá all
én is ilyen típus vagyok, csak kicsit több disznósággal... nem érdekel ha letörik a körmöm, ha koszos leszek, ha a szél szétfújja a hajam, és nem ijedek meg a pókoktól és rovaroktól, stb. nem sanyargatom magam magassarkúkkal meg hasonlók, és akinek nem tetszik, az tartsa meg magának, nem fogok változni :D aki szeret, az így szeret.
adná az ég, hogy kifogjak egy ilyen csajt :) nem lenne hiszti para, picsogás, stb, stb...
Hát sajnos ez a 2 típus a leggyakoribb akármilyen szomorú is de én csak ezekkel találkoztam még..és amiket leírtál tök rendben vagy!
Akkor azzal semmi baj nincs! :)
A kérdező hozzászólása: én is csodálkoztam, h egybõl arra sszociálnak hogy rlszegen böfögök meg az orruk alá fingok :D azért ennyire nem rossz a helyzet...tényleg csak arról van szó, h nem gyömöszömöm magam magassarkú cipõkbe és nem fontos hogy elázik e az új frizurám vagy sem... vagy pl nem álszenteskedek ha kényes témáról beszélgetnek, és nem sikkantok fel ha csúnya szót hallok :) ilyenek
Miért a két végletet emlititek? A cicababákon és a disznókon kívül nincs más lány tipus? Sajnállak, ha ti tényleg csak ezt a 2 tipust ismeritek.
12:30->xD szerintem semmi gond nincs azzal hogyha egy lány ilyen, és hiába is lenne cicababa féleség ha nem érezné úgy jól magát.
hát nemtudom, hogy melyik a rosszabb, a cicababa vagy ez a lánytípus :D
kedves kérdezõ...én is ilyen vagyok...s akit zavar, az kopjon le...ne feledd: aki meg akar változtatni, az nemis szeret igazán...
A kérdező hozzászólása: nem kimondottan erre gondoltam :D
ha tetszik a csaj, akkor nagyon bejön ha tud felszabadult lenni. alapból kicsit túl komoly vagyok, de egy laza csaj mellett én is laza leszek. szóval nagyon is jó. 22f


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!