Találatok a következő kifejezésre: Ha nem házasok a (84 db)

Akiket megcsal a férjük/feleségük, és megbocsájtottak, akkor is megtették volna, ha nem házasok, avgy nincs gyerek? Akkor is, ha még eljegyzés előtt álltak volna, vagy nincs gyerekük, és fiatalabbak?

Legjobb válasz: elveszett a bizalom, ezt nem lehet helyre hozni, nekem nem ez nem attól függ hány éves vagy, van gyerek v nincs, v éppen milyen kapcsolatban vagyunk, ezt nem lehet megbocsájtani soha N

elveszett a bizalom, ezt nem lehet helyre hozni, nekem nem ez nem attól függ hány éves vagy, van gyerek v nincs, v éppen milyen kapcsolatban vagyunk, ezt nem lehet megbocsájtani soha N
A kérdező hozzászólása: jó, de van aki megbocsájtott, engem csak érdekelne, nem vagyok abban a helyzetben, csak fontos lenne azoknak a szemszögébõl látni dolgokat, akik sajnos igy jártak...
Nekem a volt Feleségem csalt meg, és voltak gyermekeink. Megbocsájtottam, de sajnos a mondás igaz!!! Aki egyszer megteszi, többször is megteszi! Sose bosszuld meg, ne csald vissza, inkább szakítsatok! Én megbocsájtottam, azért mert szerettem, azért mert voltak gyermekeim tõle, de sajnos semmit nem ért! Ráment 10 év az életembõl, 13 évig voltunk házasok. Ezzel az a baj, hogy amikor nekem lett lehetõségem, mondván ha õ megtette akkor én is megtehetem, és visszacsaltam. Nagyon bánom, mert 1. semmivel nem lettem jobb, 2. rám is érvényes, hogy aki egyszer megteszi... Nincs visszaút. :(
Persze. Aztán a mostani szeretõjét is a következõért.
Mivel nem látunk bele a pasi fejébe, ezért nem tudjuk. Honnan is tudnánk? Lehet példa erre is és arra is. Nem biztos, hogy csak a ház, a gyerek és a házasság az, ami befolyásol egy férfit, hogy melyik nõ mellett élje le az életét. Az érzelmeitõl (is) függ minden.
Ha veled lesz, nem fogod tördelni a kezeidet, hogy a kedvesed visszaesõ hûtlenkedõ lesz? Önbecsülés, mint olyan? Remek 3. fél vagy, de ha a pasi hûtlen alkat, akkor hiába leszel te "hivatalosan" a barátnõje, ismét be fog újítani egy hozzád hasonlóan szédíthetõ libust. Amúgy szurkolok nektek!
Nem. Ha egy férfi annyira szerelmes az új nõjébe, hogy otthagyja érte a régit, azt a kapcsolat legelején teszi meg, amikor legjobban lángolnak az érzelmek. Amelyik férfi egy-két héten belül nem tud dönteni két nõ között, az nem is akar. Ebben az esetben ez csak a csiki-csuki játék része, amivel mindkét nõt meg tudja tartani. Annyi facér pasi van, egyik aranyosabb, kedvesebb, hûségesebb, mint a másik. Miért nem tudtok közülük választani?! Sosem fogom megérteni... (Elõfordul, hogy ismerkedéskor nem derül ki rögtön, hogy van valakije, de normális nõnél jó ok a szakításra, ha kiderül, hogy nem csak rendszeresen megcsalták, de még õ volt az, akivel megcsalta a párját...szóval érted. Nekem az ilyen rettentõ megalázó lenne.)
Akkor szólj ha elhagyta a családot. Addig csak hülyített majom maradsz.
A kérdező hozzászólása: Konkrétan még nem történt együttlét, voltunk párszor kettesben és tervezzük hogy együtt legyünk de én azt szeretném ha többet akarna! Sokszor keres, ír, hív, szóval mindennap jelen van.
Micsoda kérdés? Bárki bármilyen kapcsolatot boríthat, ha a szeretõvel jobban érzi magát.
Bizonytalan, hiszen nem tudni, hogy a szereto hanyadik, lehet hogy tobbet is tart pl., hiszen elettarsa van, gyerek nincs, de "valami" osszekoti oket, erdek nem, hiszen kulon hazzal rendelkeznek, tehat a lelki ertekek lesznek az osszekoto kapcsok!
Ha már szeretõ akkor abból lehet szerelem is, és otthagyhatja. De a nem szeretõért is otthagyhatja ha egyszerûen jobban kijön egy másik nõvel mint azzal amelyikkel éppen van. Nem mindenkinek sikerül elsõre megtalálni a "tökéletes" partnert, de gerinc azért kellene hogy maradjon...
8-as! Elolvastad egyáltalán? Nincs család. Mondjuk én azt nem értem, mitõl élettárs a nõje, ha külön házban élnek? Vagy már összeköltöztek, az egyik házat meg kiadták albérlõknek?

Ha nem fontos a vallás, a párok miért házasodnak össze templomban?

Legjobb válasz: A társadalom,erkölcsök stb.Egyébként a vallás inkább átalakult,mintsem eltûnt. Mindinkább intim dologgá vált,hogy ki miben hisz,de az istenhit nem tûnt el.

A társadalom, erkölcsök stb.Egyébként a vallás inkább átalakult, mintsem eltûnt. Mindinkább intim dologgá vált, hogy ki miben hisz, de az istenhit nem tûnt el.
Mert így olyan, mint a filmekben, hogy a szép templomban van a csodálatos esküvõjük.
Mert a szülõk úgy akarják, mert ez a hagyomány, mert a szülõk úgy akarják, mert a romantikus amerikai filmekben úgy van...
:D Tyû, aztamindenit... No mindegy, térjünk a tárgyra: Valószínûleg szebbnek tartják, kellemesebb a szemnek, újfajta élmény azoknak, akik csak véletlen jártak templomban. Nem is beszélve arról, hogy a filmekben már csak így megy ez: Juanita bevonul a fehér habcsókban a templomba, ahol már Fernando várja õt az oltárnál, szinte belénk ültették, hogy ennek ez a módja. Szerintem szó nincs itt álszentségrõl, képmutatásról. Egyszerûen ezzel akarják álomesküvõ-szerûbbé tenni az esküvõt. Olyan ez, mint a köves eljegyzési gyûrû. Ezt is a filmekbõl vettük át. Nekem mindenesetre a polgári jobban tetszik. Azt tapasztaltam, hogy összeszedettebb, közelebb áll a mai élethez, én nem tartanám templomban, nem érezném szükségét. Egy házasságkötõ terem is lehet olyan szép, és különleges élmény.
Én értem a kérdést, de az elsõ két válaszon könnyesre röhögtem magam... :D Nem tudom, szerintem képmutatásból, vagy családi nyomásra, ilyesmi.
Jaj, mer' hááát az oooolyan szép! Sokszor a templom csak egy kellék, díszlet a majomparédéhoz. Mert ha a párnak nem fontos a vallás, sõt, az esküvõ elõtt keresztelkedett meg, csak ezért, akkor az csak majomparádé. Párom unokatesója sose látott templomot belülrõl, a Bibliából egy történetet se ismer, nem hisz Istenben, de az esküvõ elõtt kiverte a dilit, h neki kell a templomi esküvõ.
Én nem ismerek ilyet.A nem vallásos, ateista ismerõseim közül senki sem templomban házasodott, ahogy a szüleim sem, és én sem így szeretném.Pont azért, amit már írtak elõttem.Képmutatás lenne.Ha nem hiszek istenben, miért a színe elõtt fogadnék örök hûséget?!
A templom díszlet szép lenni. Hogy értsd.
Mert azt látják a filmekben.
#9 - templombaN Nem beleházasodnak, hanem benne :)
Szerintem ez már inkább hagyomány. A kislányok is úgy nõnek fel, hogy fényes nagy templomi esküvõt képzelnek el a fehér ruhában, hatalmas násznéppel.. Azt gondolom, hogy nem minden esetben van köze a valláshoz.
Én a negyedik voltam, engem is kimoderáltak pedig nem parodizáltam, hanem leírtam hogy kell érteni. :) No de sebaj!
A kérdés olyan "nem érteni a magyartot" szinten volt megfogalmazva, hogy az elsõ két válaszoló kapott az alkalmon, és parodizált egy kicsit. :) Aztán a modik közbeléptek, átfogalmazták a kérdést érthetõ verzióba és elrontották a bulit :(
mi volt az elsõ 2 válasz? sajnos kimoderálták, pedig röhögtem volna egyet :(
Én még nem láttam olyat, hogy egy pár egyik tagja sem vallásos és mégis templomban akartak volna esküdni. Ha az egyik is kicsit is vallásos/hisz Istenben, akkor már van létjogosultsága a templomi esküvõnek, szerintem nem a díszlet a lényeg, hanem hogy tényleg van valamiféle igény. Miért kéne leszólni õket? Miért kell más vallásosságában/nem vallásosságában vájkálni, mindenki csinálja úgy, ahogy õ gondolja.
Mi pl a családi viszály elkerülée miatt.
Vallásos vagyok, mert úgy neveltek, de nem vagyok hívõ. Végig jártam a hittant, konfirmáltam, elmentem az 1 éves majd az 5 éves találkozásra. Nagypapám halála után elmentem az istentiszteletre, anyukám halála után szintén és úrvacsorát is vettem.... pusztán a szeretteim tiszteletére, nem Istenére. Sima polgári esküvõm volt, mert képmutatás lett volna, ha a templomban házasodok szerintem.
Rendszeresen járok templomba, és néha nagyon meglepõdök azon, hogy kiknek lesz ott esküvõjük. Nálunk februárban bemutatták a jegyespárokat és megáldták õket szentmisén, és szinte csak idegen arcok voltak. A templomi esküvõ olyan lehet, mint az elsõáldozás és a bérmálás: hirtelen nagyon sokan vallásosak lesznek, de csak arra a rövid idõre. Nagyon szomorú dolognak tartom, hogy olyan emberek érkeznek templomba esküvõt tartani, akiknek nem fontos a vallás. Talán a rokonok nyomására, a csodálatos helyszín vagy a nagy pompa miatt teszik ezt, én nem tudom...
Én is ugyanúgy érzem, mint a 13. válaszoló.
Én nem járok templomban, nem vagyok egy minta-hívõ kifelé egyáltalán, de én magam hiszek istenben, nem szoktam különösebben imádkozni sem, de ennek ellenére, úgy érzem, hogy akkora mérföldköveknél az életemben, mint az esküvõm például azért odajárulok, és kérem az áldását.
Na, mi pont ezért tartjuk a polgárit szép helyen, és nem a teremben, hogy az "álomdíszlet" ki legyen pipálva :D Nem akartunk templomit, hisz egyikünk sem hívõ, a templomot csak építészetileg tudjuk csodálni, álszentség lenne.
A templom szép díszlet az álomesküvõhöz.
De mi volt az elsõ két válasz....??? Szerintem is képmutatásból és elég baj, hogy a papok meg meg is csinálnak mindent. Ja, meg biztos sok családban van olyan rokon, aki miatt "nem lehet, hogy templomban nem..." Váááá, de rossz lehet! Nekünk nem erõszakoskodott senki, még szerencse. És pont a képmutató hülyeség miatt nekünk eszünkbe se jutott. Amúgy se bírom a nagy felhajtást, magam körül fõleg nem, szóval minimálra volt fogva maga az esküvõ is.


Edward Maya és Vika Jigulina ők házasok? Mert azt olvastam egy oldalon hogy azok de az egy kamu oldal volt ugyhogy igy nem tudom . Amugy Edward Maya és Vika Jigulina ha nem ismernétek a stereo love és a this is my life énekesei meg a dj-i.

ha meg van plussz infótok akkor legyetek szvesek megosztani velem.kösszi hello

Legjobb válasz: nem dehogy is:) Edward Maya amúgy szingli...nincs is barátnõje, facebookon van hivatalos oldala ott szokott tartani ilyen rajongói chatet, ahol õ személyesen válaszol a kérdésekre, és akkor írta, hogy egyedülálló!

nem dehogy is:) Edward Maya amúgy szingli...nincs is barátnõje, facebookon van hivatalos oldala ott szokott tartani ilyen rajongói chatet, ahol õ személyesen válaszol a kérdésekre, és akkor írta, hogy egyedülálló!
A kérdező hozzászólása: köszi ! és esetleg a facebookon az oldal cimét meg mondanád ?
http://www.facebook.com/EdwardMayaOfficial most péntek este is lesz egy ilyen chat ;)
A kérdező hozzászólása: naon köszi . és még annyihogy angolul kell irni ? és ténleg õ személyesen ?
A kérdező hozzászólása: amugy én nem találtam meg azt a chatet . részletesen ird le hol találhatom meg

Igaz az, hogy a 2012. Január 1. után született baba után nem jár családi pótlék ha nem vagyunk házasok?

Már van egy kislányunk ő utána kapom mert 2011-ben született,a kistesó 2013 januárban érkezik. Ha nem megyek férjez,akkor nincs családi pótlék???

Legjobb válasz: Én errõl még soha nem hallottam. A családi pótlék az minden gyerek után jár, függetlenül attól, hogy házas, vagy nem házas az ember, hisz egyedülálló anya is kaphatja. Én csak abban az esetben hallottam, hogy nem jár, akinek a gyereke nem jár rendesen iskolába és a hiányzása meghalad egy bizonyos óraszámot.

Én errõl még soha nem hallottam. A családi pótlék az minden gyerek után jár, függetlenül attól, hogy házas, vagy nem házas az ember, hisz egyedülálló anya is kaphatja. Én csak abban az esetben hallottam, hogy nem jár, akinek a gyereke nem jár rendesen iskolába és a hiányzása meghalad egy bizonyos óraszámot.
Na ebbõl biztosan forradalom lenne!
Hát én sem hallottam róla, de igazat adok a második válaszolónak, ebbõl forradalom lenne! 26 hkm
Nem lesz Erzsébet utalványban fizetve a családipótlék. A rendszeres gyermekvédelmit kapók fogják az évi 2*6ezer körüli összeget abban kapni, illetve a szociális segélyt kapók kaphatják a pénz egy részét utalványban, önkormányzati döntés alapján. Túl sokba kerülne utalvánnyal fizetni az államnak.
benne van a hírben, hogy a nagycsaládok a téma. a családit nem vették el. a tévében sem volt ehhez hasonló hír, max a bözsi utalvány, de már az is változtatva van, ahogy elõttem írták.
Forrás?!
Én úgy tudom, hogy mindenki Erzsébet-utalványban fogja kapni, legalábbis ma azt mondták valamelyik híradóban hogy elkészítették a tervezetet.
A kérdező hozzászólása: Ez az hogy forrás nincs de a barátnõm és a sógornõm is mondták hogy a híradóban is benne volt.
Ez tavaly szeptemberi hír, nem aktuális.

Hátrányt jelent egy gyereknek, ha a szülei nem házasok?

Arra gondolok, hogy esetleg megszólja-e a többi gyerek a játszótéren, óvodában.

Legjobb válasz: én bár házas vagyok, de nem gondolnám, hogy ez a gyerkõckédnek hátrányt fog jelenteni! nyugodj meg:)

én bár házas vagyok, de nem gondolnám, hogy ez a gyerkõckédnek hátrányt fog jelenteni! nyugodj meg:)
Mi házasok vagyunk, de ezt csak nagyon kevesen tudják. Még a nevemet is meghagytam a lánykorin. eddig semmi hátránya nem volt a gyerekeimnek belõle, bár elõnye sem. (13, 3, 5, 1, 5 évesek)
az én szüleim sincsenek össze házasodva és egyszer sem volt belõle semmi hátrányom és az én gyerekem is úgy fog megszületni, hogy nem leszünk összeházasodva az apukával:) 32hkm.
Nem. Tejóég. GYEREKEK. Hátrányt a felnõtt világban jelent, mert a felnõttek szólnak meg, õk ítélkeznek, a gyerekek azt sem tudják mi a házasság fogalma. 3 gyerekem van nulla férjem, de még egyik gyerekem sem jött úgy haza, hogy megszólt a 4 éves Peti a játszón, mert apa nem a férjed. Ugyan már. 8-5-1 éves gyerekek anyukája :-)
Nem!

Ha nem vagyunk házasok, de szakítunk, a gyerek nálam maradhat? Mit tehetnék?

A párom eddig se segített túl sokat, a gyermekünk 2 éves. Nem bírom tovább mellette,nem részletezem miért, de megértenétek. Ügyvédhez forduljak?

Legjobb válasz: A gyerekfelügyelethez semmi köze annak, hogy a szülõk házasságban éltek-e, vagy nem, kedves utolsó. Így is, úgy is bíróság fog dönteni az ügyben. Nincs olyan, hogy ha nem voltak házasok a szülõk, akkor kizárólag az anya lehet gondviselõ. Abban az esetben kizárólag az anya a gondviselõ, amennyiben az apa nem tett elismerõ nyilatkozatot. Akkor viszont nincs is olyan probléma, amit a kérdezõ felvázolt.

A gyerekfelügyelethez semmi köze annak, hogy a szülõk házasságban éltek-e, vagy nem, kedves utolsó. Így is, úgy is bíróság fog dönteni az ügyben. Nincs olyan, hogy ha nem voltak házasok a szülõk, akkor kizárólag az anya lehet gondviselõ. Abban az esetben kizárólag az anya a gondviselõ, amennyiben az apa nem tett elismerõ nyilatkozatot. Akkor viszont nincs is olyan probléma, amit a kérdezõ felvázolt.
Kétéves gyerek? Ház persze! Neki anyai gondoskodásra van szüksége. Meg se kérdezd, hanem vidd magaddal egy biztonságos helyre. A többi /gyermektartásdíj megbeszélése, vagy per utján történõ rendezése/ csak ezután következik.
Egy ügyvéd válasza: Saten és mások: természetesen, feltétlenül szükséges a gyerekelhelyezés, amelyet össze kell kötni tartásdíj iránti igénnyel is. Máskülönben az édesanya nem lesz jogosult sem a gyermeket iskolába beíratni (ott is ragaszkodni fognak a jogerõs ítélethez), személyi igazolványt a gyereknek kiváltani, stb. Az apa nyilván kapcsolattartást fog igényelni, a legjobb megoldás ezt egyezség keretében rendezni, elõre megállapodni és már ezt benyújtani a bírósághoz, ez esetben ez egytárgyalásos, gyors per lesz.
Menj el egy bírosági panasznapra ott segítenek a gyerektartás mindenkép jár, a láthatást foglaljátok írásba.
vicces lenne a jogrendszerünk, ha ez így lenne, mármint házasság nélkül az anya a 100%-os gondviselõ...hála égnek ez nem így van...
Kedves 13:10! Elnézést ezt nem tudtam.
èn úgy tudom bírosági végzés nélkül az anyának van 100% gyámsági joga a gyeremek felett ha nincs házaság. Vagy is másnál hivatalosan nem is lehet míg a bíróág másképp nem rendelkezik. Viszont szerintem mindenképpen fordulj bíóságra a gyerektartási díj kiszabása miatt. Az a baj hogy most lehet fiezti de aztán majd megunja és nem fizeti tovább. ìgy megelözöd a nem fizetést.
Nem kell ügyvédhez fordulni nem vagytok házastársi viszonyban. Regisztráltátok az élettársi viszonyotokat? Ha nem akkor tiéd a gyerek, nem kell pereskedni. A másik kérdés aláírtatok apaságit? Ha nem akkor végképp nem csinálhat semmit.
Ha te vagy az anya, akkor nyerõ helyzetben vagy. Indíts gyermekelhelyezési pert, de beadhattok közös megegyezéses papírt is (ha vagytok olyan viszonyban), akkor egy tárgyalás alatt döntenek. Ügyvéd nélkül nem fogod tudni elintézni a helyzetet.
Az ügyvédtõl kérdezném. Hogy nem nagyon tiszta a helyzet.Ha élettársi viszonyban született gyermekem, de az apjával szétmentünk, hozzáteszem jó viszonyban, közös megegyezéssel.És fizeti is a közösen megbeszélt gytartást, ill. a láthatás sem okoz problémát.Tehát nincs semmiféle papirunk sem az együttélésrõl, sem pedig a válásról sem másról.Akkor a gyereket nem fogom tudni iskolába járatni mert nincs valamirõl papirom??

Ha nem vagyunk házasok, meddig kell elintézni, hogy ha megszületik a pici, automatikusan az apukája nevére kerüljön?

Legjobb válasz: Hát ez engem is érdekelne, bár én még csak 10 hetes terhes vagyok, de mi sem vagyunk házasok. És egyáltalán, hogy kell intézni a szülés után ilyen esetben a dolgokat??

Hát ez engem is érdekelne, bár én még csak 10 hetes terhes vagyok, de mi sem vagyunk házasok. És egyáltalán, hogy kell intézni a szülés után ilyen esetben a dolgokat??
Az apaságit az anyakönyvezetõnél kell elintézni. Amint megvan a kiskönyv nyugodtan meg lehet csináltatni kell a személyi lakcím(párodé és a tiéd is) a kiskönyv és egy igazlás a dokitõl, hogy mikor fogant a kicsi hány hetes vagy és a szülés várható idejérõl. Mi 32 hetesen csináltattuk meg! Ami fontos!Tévhit az, hogy 30 napnál nem lehet régebbi ezt maga az anyakönyvvezetõ mondta! Ha nncs meg az apasági és a kicsi megszületik akkor automatikusan a te nevedre kerül a pici! És utána már kicsit bonyolultabb elintézni, hogy az apa nevére kerüljön persze ennek sincs akadálya!Remélem tudtam segíteni!
A kérdező hozzászólása: köszönöm!Igen tudtál segíteni.Lassan el kell kezdeni intézni.

Ki nevére jön a családipótlék ha nem vagyunk házasok a párommal? Mivel nem vagyunk házasok afelől igényelhet pótszabadságot is?

Legjobb válasz: Akinek a nevére megigénylitek. Apasági nyilatkozat után úgyan annyira az apa mint te az anyja. Anya, Apa jogi kapcsolatához az ég világon semmi köze a szülõ gyerek kapcsolatnak

Akinek a nevére megigénylitek. Apasági nyilatkozat után úgyan annyira az apa mint te az anyja. Anya, Apa jogi kapcsolatához az ég világon semmi köze a szülõ gyerek kapcsolatnak
Annak a nevére jön, aki megigényli. Pótszabadságot is igényelhet, mi sem vagyunk házasok, de mindkettõnk kapja a pótszabit.

4 hónapos terhes vagyok sajnos idén nem tudunk összeházasodni, de szeretnénk a babánkat addig is a párom nevére venni, mi ennek a feltételei? Hova kell menni? Ha nem vagyunk házasok akkor is jár a családi potlék?

Legjobb válasz: önkormányzatnál kell csináltatni személyi,lakcímkártya a dokitól 1 igazolás a terhességrõl az okmányirodából 1 hajadonsági igazolás vagy ha házas voltál,válási papír minden ingyenes Jár a családi mindenképp :) Boldog babavárást! :)

önkormányzatnál kell csináltatni személyi, lakcímkártya a dokitól 1 igazolás a terhességrõl az okmányirodából 1 hajadonsági igazolás vagy ha házas voltál, válási papír minden ingyenes Jár a családi mindenképp :) Boldog babavárást! :)
akkor is jár, ha nem vagytok házasok. Ahhoz, hogy a nevére kerüljön, el kell menni a helyi önkormáynzathoz mindkettõtöknek és ott kell megcsináltatni az apasági nyilatkozatot. Ingyenes 10 perc alatt megvan de kell vinni a személyit mindkettõtöknek. A szülésre kell vinni ezt a papírt és akkor a párod nevére kerül
Mi épp most intéztük ezt! :-) A népjóléti hivatalba kell bemenni.(Nálunk így hívják, remélem ott is) Személyi igazolvány alapján írnak egy hivatalos dokumentumot mi szerint a párod az apuka, és az õ nevén lesz a pici. Fél óra alatt meg is van.2 példányt kaptok, alá kell írni, és kész is. A terhességed 30hetére érdemes meglennie ennek a papírnak, hogy ne legyen vele gubanc, ha lecsúsztok róla.Mert utólagosan macerásabb elintézni és pénzbe kerül.Így elõtte még ingyenes.
a polgármesteri hivatalba bementek, (te és párod) ott kiállítanak agy apasági nyilatkozatot, (személyi igazolvány, lakcímkártya kell) amit alá írtok. Minden juttatás, minden családi pótlék ugyan úgy jár, mint aki házas, hiszen elismertétek, hogy a szülei vagytok. Semmilyen "hátrány" nincs. Boldog babavárást!!! Ja, szüléskor csak a 3 hónapnál nem régebbi nyilatkozatszükséges!!! 7 hónaposan menjetek ( de minimum a 6. hónap után, mert meghaladja a 3 hónapot és nem fogadják el, akkor a nevedre kerül)
Ja igen, kell hozzá a dokitól egy papír is, melyen igazolja, hogy valóban terhes vagy!
Én 8 hónaposan mentem férjhez a mellettünk totyogó közös másfélévessel. Szüleink voltak csak ott, õk voltak a tanuk. Ez így ingyenes volt. Ezüst gyûrûnk van 10000/2 db. Ebédrlni mentünk mindannyian 30000 ft. Miért nem tudtok összehàzadodni? Amúgy apasági nyilatkozat kell és a nevére kerül a baba.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!