Találatok a következő kifejezésre: Ha nem gyógyszert pl (17 db)

Ha más gyógyszert veszek be a fogamzásgátló mellett pl. :Nolicin (húgyúti fertőzésre) vagy fejfájáscsillapító azaz ilyen egyszerűbb gyógyszerek, nem antibiotikomok. Ezektől még hatásos a fogamzásgátló, nem?

Legjobb válasz: Az adott gyógyszer betegtájékoztatójában le van írva, hogyan hat más gyógyszerekkel együtt szedve, hogyan reagál ilyen-olyan hatóanyag szedése mellett. Nézd meg a Nolicin és az általad szedett fogamzásgátló tájékoztatóját, abból biztos kiderül. :) (Én volt, hogy sokáig szedtem antibiotikumot és mellette csak a fogamzásgátlóval védekeztem, mégsem lettem terhes, szóval ha gyengíti is valami a hatását, az azért nem azt jelenti, hogy meg is szünteti. Az is számít, hogy milyen régóta szedsz FOLYAMATOSAN (egy tabit se kihagyva) fogamzásgátlót.)

Az adott gyógyszer betegtájékoztatójában le van írva, hogyan hat más gyógyszerekkel együtt szedve, hogyan reagál ilyen-olyan hatóanyag szedése mellett. Nézd meg a Nolicin és az általad szedett fogamzásgátló tájékoztatóját, abból biztos kiderül. :) (Én volt, hogy sokáig szedtem antibiotikumot és mellette csak a fogamzásgátlóval védekeztem, mégsem lettem terhes, szóval ha gyengíti is valami a hatását, az azért nem azt jelenti, hogy meg is szünteti. Az is számít, hogy milyen régóta szedsz FOLYAMATOSAN (egy tabit se kihagyva) fogamzásgátlót.)
A kérdező hozzászólása: Megnéztem, de ilyen féle gyógyszert, mint ez a fogamzásgátlót nem találtam, hogy írt volna.
Márpedig a Nolicin antibiotikum, és mint minden antibiotikum, ez IS csökkenti a fogamzásgátló hatását. A fájdalomcsillapítók nagy része nem csökkenti.
IGEN!
Nem feltétlenül. Anyám is így lett terhes és egészséges gyereke lett aki már iskolás. Az én gyógyszerem tájékoztatóján is rajta van, hogy nem árt az esetleges terhességnek.
nem árt, ez bele van irva a tajekoztatoba is..
legjobb orvoshoz fordulni :)
Nem árt, de azért ha biztos, hogy terhes vagy, akkor ne szedd tovább. Menj el orvoshoz.
a mai fog. gátlók alapfeltétele, hogy nincs magzatkárosító hatása

PCOS-em van. Clostit szedek, most kezdtem el a negyedik hónapot. Ha a clostitól van peteérés, akkor megjön, ha nem történt tüszőrepedés, akkor csak újabb gyógyszerrel lehet meghozni a menstruációt? (pl. : duphaston)

Az els? hónapnál nem történt semmi,aztán megjött, de el?tte egy héttel már barnázgatás volt, most pedig egy nappal el?tte. Lehet, hogy egyre er?södik a closti hatása? Mi történik, ha a 6. hónapig nem fogan meg a babánk? Hogyan tovább? Esteleg segíthetnek a homeopátiás szerek? El?re is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Ha a Closty nem elég, jönnek az erõsebb peteérlelõ szerek, injekciók. Én is PCO-s vagyok. Nekem Ezek nem voltag elegek (ezt jól megfogalmaztam..) Diétával leadtam 6 kilót. (66-ról), viszonylag helyreállt a cukrom, így lett babuci. Ne izgulj, nagyon sok lehetõség áll még elõtted. Sok sikert!

Ha a Closty nem elég, jönnek az erõsebb peteérlelõ szerek, injekciók. Én is PCO-s vagyok. Nekem Ezek nem voltag elegek (ezt jól megfogalmaztam..) Diétával leadtam 6 kilót. (66-ról), viszonylag helyreállt a cukrom, így lett babuci. Ne izgulj, nagyon sok lehetõség áll még elõtted. Sok sikert!
szia én is pcos vagyok. nekem sincs menszim, csak gyógyszeres megindításra. proverát kaptam. nekem azt mondta az orvos, ha 3 hónapon belül nem sikerülne a babó, akkor laparaszkópos mûtétre lesz szükség. nekem nem kellett metformint szedni, mert az inzulinszintem okés volt. . clostit szedtem, cickafark teát ittam, és lehet hogy nem használ sdemmit, de kipróbáltam a bioptron lámpát a megnyugvásom kedvéért. és most várok mi történik.sok sikert!
Szia! Én is PCOS vagyok! Ha már a clostilbegit elõtt már voltál kezelve akkor semmi értelme tovább próbálkozni ezzel a módszerrel, mert nem jársz sikerrel. Tudnod kell, hogy milyen mértékû a PCOS-d, mert ha nem súlyos akkor próbálj meg felkeresni egy endokrinológust aki segíthet, ha pedig ez sem segít akkor sajnos marad a meddõségi centrum valamelyike.Nekem elég súlyos a PCOS-m és nagy adag D-vitamin szedése mellett (és nem hormonok) normálisan, ciklusosan megjön a menstruációm, persze ez mellett járunk meddõségi centrumba is, mert a petesejtet muszáj stimulálni, hogy megfelelõ nagyságú legyen és persze alkalmas is a megtermékenyülésre, ugyan is a PCOS ezt stimuláció nélkül lehetetlenné teszi. Sok sikert!
Az elsõ válaszoló vagyok. Látogasd meg a pcos.hu-t
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Hétfõn megyek vissza a nõgyógyászhoz, aztán meg a belgyógyászarta. A háziorvosom azt mondta, hogy biztosan nincs baj a cukrommal. Fogyni kellene, mert nagyon túlsúlyos vagyok, de nem csak hasra híztam. Nekem mûtétet még nem említett a doki, csak azt, hogy kaphatok majd más kezelést is. Csak azt nem tudom, hogy mit még. Még egyszer köszönöm a segítõkész és gyors válaszokat.
persze, hogy elfogadják.
persze, hogy elfogadják, de miért égõ bármit kérni?
Persze, hogy elfogadják. Pl nekem mikor az orvos vény nélküli gyógyszert csak felír egy lapra, hogy el ne felejtsem és azt már fel se szoktam olvasni a gyógyszertárban csak odaadom a gyógyszertárosnak és már hozza is :)
Mért lenne égõ?? Mivel lehet kapni, ezek szerint más is használja és nem csak Neked gyártják. Azt sem gondolom, hogy mindenki tudja névrõl, hogy mire jó, ha meg igen, akkor ismeri, mert használta. Különben ha az igekötõ az ige elõtt áll, akkor egybeírjuk :-))
A kérdező hozzászólása: jah , tényleg, :D bocs, amúgy meg kösz :P
az elõbb hánytam, szerintem elrontottam a gyomrom vmi kajával ma...nem szeretném felkvarni..kihagyhatom mosT?
fáj a fejed, rossul vagy (azért nincs felmentésed mert csak most kezdett el fájni..) vagy egyszerûen elfelejtesz cuccot vinni..de ezt csak 1-2szer csináld.
vagy csinálj mûesést! és mondd azt hogy nagyon fáj!
Hordj kötést a csuklódon, kb2 hét szabit jelent-mondd hogy meghuzodott, csontrepedés, akármi, Csak próbáld meg valahogy "szakszerûen"bekötni, beköttetni valakivel.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen.:D am már én is gondolkoztam hg bekötöm vhogy(A)XD
Nem.
A kérdező hozzászólása: akkor miért kérdezi meg, hogy írjon-e föl, van-e otthon? :S
Azért kérdezi meg, hogyha nincs otthon, akkor felírja, mert szükséged van rá.Azért receptre, mert mégis orvos írja fel, és nem a szomszéd egy sajtpapírra.Ettõl az ára nem változik.
Bizonyos gyógyszerek lehetnek olcsóbbak, ha doki írja föl, de nem mind.
nem lesz toled semmi bajod. egyèbkènt nem muszàj lenyelni
Bizonyos toxin származékok biztos vannak a spermában a gyógyszerek miatt, de nagy részét a tisztításnak elvégzi a vese, szóval nem kell ilyenek miatt aggódnod.
Nem kerül bele az ondóba, vérhígítót szed valószínûleg, ennek ehhez semmi köze, ihatod literszámra nyugodtan, nem lesz tõle semmi bajod:)
A párod egyen sok ananászt és banánt, attól lehet jobb lesz az íze!
Beteg emberhez hogyan tudsz vonzódni?
2/2 te aztàn èrett egy szemèlyisèg lehetsz, ha ilyet kèrdèzel. nyilvàn nem aids-es a sràc, te lùzer
A kérdező hozzászólása: 24 éves a barátom. volt egy szívmûtétje, emiatt szed sok gyógyszert és kell is neki a jövõben.

Ha fogamzásgátlót szedek és mellé valamilyen más gyógyszert ami akár befolyással lehet rá, akkor az milyen dolgokat produkálhat? Pl. : szurkáló érzés, mintha duzzadt lenne a mehem, kisebb mellfeszulés (de nem durván).

Cypromixet használok, a második levelet kezdtem el és mostanában sajnos tobbszor kellett gyógyszert szednem.

Legjobb válasz: Nem feltétlen van érezhetõ mellékhatása annak, ha olyan gyógyszert szedsz, ami gátolja a fogamzásgátló hatékonyságát. hacsak nem tünet az, hogy egyszercsak terhes leszel...

Nem feltétlen van érezhetõ mellékhatása annak, ha olyan gyógyszert szedsz, ami gátolja a fogamzásgátló hatékonyságát. hacsak nem tünet az, hogy egyszercsak terhes leszel...
A kérdező hozzászólása: Nemhinném hogy az vagyok hiszen a menstruációmmal minden rendben volt... Bár már hallottam olyat hogy valakinek úgy jott meg hogy babás volt, de se a kozérzetem nem változott, semmi olyan plusz érzés nincs ami arra utalna hogy teherbe estem volna.

Tisztelt Doktor Úr! A nőgyógyászom Tri-Regol antibébi tablettát írt fel. Nekem az lenne a kérdésem, hogy hogyan kell szedni a gyógyszert, mivel még nem szedtem ezt a fajta gyógyszert. Ha pl. megjön vasárnap, akkor is kezdhetem az 1-es számmal jelölt rózsa

Tisztelt Doktor Úr! A nőgyógyászom Tri-Regol antibébi tablettát írt fel. Nekem az lenne a kérdésem, hogy hogyan kell szedni a gyógyszert, mivel még nem szedtem ezt a fajta gyógyszert. Ha pl. megjön vasárnap, akkor is kezdhetem az 1-es számmal jelölt rózsaszín drazséval ? Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A készítményt az alkalmazási útmutatóban leírtaknak megfelelően kell szedni. Amennyiben ez nem világos, akkor nőgyógyászától kérhet részletes tájékoztatást, elsősorban személyesen. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A készítményt az alkalmazási útmutatóban leírtaknak megfelelően kell szedni. Amennyiben ez nem világos, akkor nőgyógyászától kérhet részletes tájékoztatást, elsősorban személyesen. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! A nőgyógyászom Tri-Regol antibébi tablettát írt fel. Nekem az lenne a kérdésem, hogy hogyan kell szedni a gyógyszert, mivel még nem szedtem ezt a fajta gyógyszert. Ha pl. megjön vasárnap, akkor is kezdhetem az 1-es számmal jelölt rózsa

Tisztelt Doktor Úr! A nőgyógyászom Tri-Regol antibébi tablettát írt fel. Nekem az lenne a kérdésem, hogy hogyan kell szedni a gyógyszert, mivel még nem szedtem ezt a fajta gyógyszert. Ha pl. megjön vasárnap, akkor is kezdhetem az 1-es számmal jelölt rózsaszín drazséval ? Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A készítményt az alkalmazási útmutatóban leírtaknak megfelelően kell szedni. Amennyiben ez nem világos, akkor nőgyógyászától kérhet részletes tájékoztatást, elsősorban személyesen. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A készítményt az alkalmazási útmutatóban leírtaknak megfelelően kell szedni. Amennyiben ez nem világos, akkor nőgyógyászától kérhet részletes tájékoztatást, elsősorban személyesen. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!