Találatok a következő kifejezésre: Ha nem gyógyszert (538 db)

A fogamzasgatlo abbahagyasa ota meg nem allt be a ciklusom. Oktober ota nem mensiztem. Egy het mulva ha nem jon meg gyogyszert kapok a nődokitol. Ha nincs menstruaciom nincs peteeresem sem? Ha megfog jonni az utan bekell allni?

Legjobb válasz: Szia! Nekem volt ilyenem. Szeptemberben abbahgytam a 3,5 év után a tabit, és nem jött meg 4hónapig, de kb semmit nem éreztem. Mintha se nem voltam éhesebb nem kivántam jobban a szexet, nemvoltam érzékenyebb nem voltam idegesebb, mértem ez idõ alatt a hõmet, és kb ugyanolyan volt végig, mintha a szervezetem leállt volna, úgy a 3 hónap körül kezdett megváltozni a hõm és megjött, de utána megint 1 hónap szünet, majd ismét megjött és utána már rendszeres lett azóta lekopogjam vagy hogy néha idegesseég miatt késik de rendszeresen megjön, sztem nem érdemes újra elkezdeni addig még nem jön meg ismét rendszeresen, mert a gyógyszer ha amúgy sincs rendbe a hormonrendszered nem fog segíteni csak még jobban meggátolja azt h peteérésed legyen leáll a sárgatesthormon termelése stb. várd meg még visszaáll és utána ha nagyon muszáj akkor kezdj el gyógyszert szedni. A dokik általában azt mondják hogy ha szeded akkor jobb lesz. Nem hiszem hogy ez így van mindenkinél. Nézz utána mit akar felirni és mik a hatóanyagok benne, és nem ártana ha csináltatnál egy hormonvizsgálatot sem, én csináltattam nekem minden rendbe volt és utána rá 1 hónapra már meg is jött a 3 hónapnyi szünet után. Remélem segítettem . Mi az amit felirna a doki, milyen gyógyszer? :)

Szia! Nekem volt ilyenem. Szeptemberben abbahgytam a 3, 5 év után a tabit, és nem jött meg 4hónapig, de kb semmit nem éreztem. Mintha se nem voltam éhesebb nem kivántam jobban a szexet, nemvoltam érzékenyebb nem voltam idegesebb, mértem ez idõ alatt a hõmet, és kb ugyanolyan volt végig, mintha a szervezetem leállt volna, úgy a 3 hónap körül kezdett megváltozni a hõm és megjött, de utána megint 1 hónap szünet, majd ismét megjött és utána már rendszeres lett azóta lekopogjam vagy hogy néha idegesseég miatt késik de rendszeresen megjön, sztem nem érdemes újra elkezdeni addig még nem jön meg ismét rendszeresen, mert a gyógyszer ha amúgy sincs rendbe a hormonrendszered nem fog segíteni csak még jobban meggátolja azt h peteérésed legyen leáll a sárgatesthormon termelése stb. várd meg még visszaáll és utána ha nagyon muszáj akkor kezdj el gyógyszert szedni. A dokik általában azt mondják hogy ha szeded akkor jobb lesz. Nem hiszem hogy ez így van mindenkinél. Nézz utána mit akar felirni és mik a hatóanyagok benne, és nem ártana ha csináltatnál egy hormonvizsgálatot sem, én csináltattam nekem minden rendbe volt és utána rá 1 hónapra már meg is jött a 3 hónapnyi szünet után. Remélem segítettem . Mi az amit felirna a doki, milyen gyógyszer? :)

Ha elmegyek megvizsgáltatni, hogy valóban migrénem van-e, az hogyan zajlik? És ha megállapítják, hogy az, milyen gyógyszert kapok rá, vannak mellékhatásai? Ha nem szedek rá gyógyszert, a kellemetlenségeken kívül lehet bajom?

Legjobb válasz: Nekem egyszerû neurológiai vizsgálatot és koponyaCT-t csináltak aztán kaptam gyógyszert, ami végre hatásos.Ezt viszont csak migrén szakrendelésen kaphatod meg.Amíg nem jártam ide, iszonyatos fájdalmaim voltak, semmilyen hagyományos fájdalomcsillapító nem használt, volt hogy 3 napig fájt a fejem,szédültem és hánytam.Mellékhatást nem tapasztaltam, csak azt, hogy végre 2-3 óra alatt túljutok az egészen:)Ha tényleg migréned van,inkább találják meg a neked megfelelõ gyógyszert, mint tovább szenvedj!

Nekem egyszerû neurológiai vizsgálatot és koponyaCT-t csináltak aztán kaptam gyógyszert, ami végre hatásos.Ezt viszont csak migrén szakrendelésen kaphatod meg.Amíg nem jártam ide, iszonyatos fájdalmaim voltak, semmilyen hagyományos fájdalomcsillapító nem használt, volt hogy 3 napig fájt a fejem, szédültem és hánytam.Mellékhatást nem tapasztaltam, csak azt, hogy végre 2-3 óra alatt túljutok az egészen:) Ha tényleg migréned van, inkább találják meg a neked megfelelõ gyógyszert, mint tovább szenvedj!

Ha más gyógyszert veszek be a fogamzásgátló mellett pl. :Nolicin (húgyúti fertőzésre) vagy fejfájáscsillapító azaz ilyen egyszerűbb gyógyszerek, nem antibiotikomok. Ezektől még hatásos a fogamzásgátló, nem?

Legjobb válasz: Az adott gyógyszer betegtájékoztatójában le van írva, hogyan hat más gyógyszerekkel együtt szedve, hogyan reagál ilyen-olyan hatóanyag szedése mellett. Nézd meg a Nolicin és az általad szedett fogamzásgátló tájékoztatóját, abból biztos kiderül. :) (Én volt, hogy sokáig szedtem antibiotikumot és mellette csak a fogamzásgátlóval védekeztem, mégsem lettem terhes, szóval ha gyengíti is valami a hatását, az azért nem azt jelenti, hogy meg is szünteti. Az is számít, hogy milyen régóta szedsz FOLYAMATOSAN (egy tabit se kihagyva) fogamzásgátlót.)

Az adott gyógyszer betegtájékoztatójában le van írva, hogyan hat más gyógyszerekkel együtt szedve, hogyan reagál ilyen-olyan hatóanyag szedése mellett. Nézd meg a Nolicin és az általad szedett fogamzásgátló tájékoztatóját, abból biztos kiderül. :) (Én volt, hogy sokáig szedtem antibiotikumot és mellette csak a fogamzásgátlóval védekeztem, mégsem lettem terhes, szóval ha gyengíti is valami a hatását, az azért nem azt jelenti, hogy meg is szünteti. Az is számít, hogy milyen régóta szedsz FOLYAMATOSAN (egy tabit se kihagyva) fogamzásgátlót.)
A kérdező hozzászólása: Megnéztem, de ilyen féle gyógyszert, mint ez a fogamzásgátlót nem találtam, hogy írt volna.
Márpedig a Nolicin antibiotikum, és mint minden antibiotikum, ez IS csökkenti a fogamzásgátló hatását. A fájdalomcsillapítók nagy része nem csökkenti.

Mi lesz ha nem szedem ezt a sok gyógyszert?

30 éves vagyok,és az utóbbi pár évben kitalálták hogy pajzsmirigy alulmûködésem van,asztmám,allergiám és refluxom!erre persze mind gyógyszert kell szedni!de szerintem ezektõl leszek beteg!

Legjobb válasz: Kitalálták? Kik találták ki? A szakorvos diagnózist állít fel és a tüneteidre valamint a vizsgálat eredményeire alapozva írja le. Például ha asztmád van azt te érzed és ha gyógyszert írnak rá akkor szintén te érzed hogy javulás következett be vagy sem. Az tény hogy lehet a gyógyszereknek mellékhatása de ha a fõhatás amire felírták olyan mértékben javulást eredményez akkor a józan ész azt diktálja hogy érdemes szedni.

Kitalálták? Kik találták ki? A szakorvos diagnózist állít fel és a tüneteidre valamint a vizsgálat eredményeire alapozva írja le. Például ha asztmád van azt te érzed és ha gyógyszert írnak rá akkor szintén te érzed hogy javulás következett be vagy sem. Az tény hogy lehet a gyógyszereknek mellékhatása de ha a fõhatás amire felírták olyan mértékben javulást eredményez akkor a józan ész azt diktálja hogy érdemes szedni.
A pajzsmirigy alulmûködésre feltétlenül kell a gyógyszer! Az allergiára, asztmára viszont ha eltudod kerülni az allergéneket, akkor nem. A refluxodra igyál Salvus vizet, ez segíteni fog.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a válaszokat!persze nem kitalálták hanem felfedezték, csak az a fura hogy amióta ennyi mindent szedek tényleg kezdek rosszúl lenni míg elõtte semmi bajom nem volt!
Szia!Ne is csodálkozz, hogy rosszabb a közérzeted, a gyógyszerek mellékhatásai.Sajnos a gyógyszerek általában a tüneteket kezelik és nem az okot szüntetik meg.Ha csak egyszerûen abbahagyod a gyógyszereid szedését és nem helyettesíted valamivel õket, akkor romolhat is az állapotod.Érdemes lenne gyógynövényeket fogyasztanod, fokozatosan kiváltani velük a gyógyszereket.Sok jó tapasztalat van velük.Vannak olyan ismerõseim, akik már csak papiron allergiások egyébként meg tünetmentesek, asztmás kisgyerek, akinek már hónapok óta nem kellett bevenni a gyógyszerét, akinek megszüntek a refluxos panaszai és jó a közérzetük. Jobbulást!
A megfelelõ táplálkozással is sokat javíthatsz az állapotodon. Viszont a felsoroltak közül a pajzsmirigy és az asztma annál komolyabb, minthogy csak úgy abbahagyd a rájuk kapott gyógyszerek szedését. A reflux és az allergia mondjuk valóban nagy mértékben javítható gyógynövényekkel, helyes táplálkozással.

Ha altatot veszunk be meghalunk? Marmint ha sokat. Es ha mas gyogyszert attol nem lesz semmi bajunk? . Persze abbol is sokra gondolok.

Legjobb válasz: Dehogynem, ugyanúgy kárt okozhat bármilyem gyógyszer túladagolása, de amúgy ha elolvasod egy gyógyszer betegtájékoztatóját akkor, a legtöbb dolgot megtudhatod.

Dehogynem, ugyanúgy kárt okozhat bármilyem gyógyszer túladagolása, de amúgy ha elolvasod egy gyógyszer betegtájékoztatóját akkor, a legtöbb dolgot megtudhatod.
adagold túl a hashajtót elég szar élmény lesz
A kérdező hozzászólása: Nem akarok tul adagolni semmilyen gyogyszert csak ugy erdekelt a kerdesem:P
Mindkettõtõl bajod lesz, de nem ugyanúgy.Az altatótól csak simán elalszol, majd légzésbénulásban meghalsz.Ha más gyógyszereket veszel be összevissza, akkor remegés, hányás, mindenféle bajod következik.Írtó szar.Én 15 évesen próbáltam.Majdnem kiszáradtam, de itt vagyok.Semmi értelme nem volt.Nem ajánlom senkinek.

Mi van ha a gyógyszer utáni szünet (8nap) után még nem tudtam elkezdeni a gyógyszert? Várnom kell köv hónapig míg megjön hogy elkezdhessem a köv levél gyógyszert?

Legjobb válasz: Nem kell megvárnod a köv. hónapot, mert az nem tesz jót a hormonháztartásodnak (ha kimarad 1 hónap). Amint tudod kezdd el szedni, de ha lehet, minél hamarabb!

Nem kell megvárnod a köv. hónapot, mert az nem tesz jót a hormonháztartásodnak (ha kimarad 1 hónap). Amint tudod kezdd el szedni, de ha lehet, minél hamarabb!
RTFM - Read The Fucking Manual *Kérjük olvassa el a betegtájékoztatót (a papírcetli ami a dobozban van), vagy kérdezze meg kezelõorvosát, gyógyszerészét.

Lehetek terhes ha szedek gyógyszert? De a mellem nem feszül inkább csak fáj ha megnyomom, hányinger, de az csak néha és azok régebben is voltak..

és fáj a hasam és a derekam,de a hasam is vacakol,lehet szorulásom is van..és jópár napja nem voltam igazán wcn.ez a 2.hónapom a gyógyszerrel és rendesen megjött,nem volt kevesebb minden rendben volt.de most ezek nem hiszem hogy a menstruáció tünetei hiszen még van 2 hetem addig..és mindig beveszem rendszeresen,az orvoshoz is visszamentem,az els? menstruációm el?tt, és azt mondta minden rendbe szedjem tovább..

Legjobb válasz: szerintem ezeket a tüneteket vagy bebeszéled magadnak, vagy nem jó a gyógyszer és váltanod kellene. Ha voltál orvosnál, és azt mondta minden rendbe, akkor nem hiszem, hogy aggódnod kell. De ha ez a helyzet azóta van, mióta szeded a gyógyszer, szerintem állj le vele és válts.

szerintem ezeket a tüneteket vagy bebeszéled magadnak, vagy nem jó a gyógyszer és váltanod kellene. Ha voltál orvosnál, és azt mondta minden rendbe, akkor nem hiszem, hogy aggódnod kell. De ha ez a helyzet azóta van, mióta szeded a gyógyszer, szerintem állj le vele és válts.
végül is te magad válaszoltál az össze kérdésre... a tünetek régebben is voltak, orvosnál is voltál, sztem maga a gyógyszer okozza a tüneteket, megváltozhatnak tõle a hormonjaid.
A kérdező hozzászólása: de az elsõ hónapba egyik se volt..
Nos, orvosnak nem hiszel, de idegeneknek igen? Ilyen mértékû döntésképtelenséggel ne kezdj el dugni...
en 1 eve szedek gyogyszert, minden 1es honapban par nap van hanyingerem, hasfajas, fejfajas, mellfajas, de aztan elmulik. Eleinte aggodtam, hogy terhes vagyok, visszamentem a dokihoz, nem voltam terhes. Most minden honapban nem mehetek vissza azzal, hogy faj ez is meg az is. Ezek mell;khatasok, olvasd el a tajekoztatot, ezek elofordulhatnak, ha nagyon sulyos, vagyis nagyon faj a hasad, labad, stb, akkor azonnal menj vissza a dokihoz, mert akkor nem hiszem, hogy szedheted tovabb.

Ha nem komoly gyógyszereket szedek, de azokból sokat, és iszok alkoholt, abból lehet komolyabb bajom?

Megfázásra szedek gyogyikat , és már régóta le van szervezve egy kisebb buli . Szeretnék inni (mértékkel) , kérdés h lehet-e a sok gyógyszer mellett anélkül , h komolyabb bajom lenne ?

Legjobb válasz: Ez gyógyszertõl függ. Nézd meg a gyógyszerek használati utasítását, hogy szerepel-e benne, hogy alkohol fogyasztása tilos. Ha már nincs meg a papír, akkor itt nézheted meg: http://www.dr.info.hu/drinfo/pid/0/medicine

Ez gyógyszertõl függ. Nézd meg a gyógyszerek használati utasítását, hogy szerepel-e benne, hogy alkohol fogyasztása tilos. Ha már nincs meg a papír, akkor itt nézheted meg: http://www.dr.info.hu/drinfo/pid/0/medicine
Megfázásra halál fölösleges gyogyikat szedni. Komolyan, minek? Nem lesz több bajod, legyünk reálisak: gyógyszer, alkohol, átlagos magyar életmód: sz.ar az egész úgy ahogy van, és ez nem a most beszedett gyógyszeren múlik..
2-3 szem Frontin + egy sör = legjobb érzés!
Erre mondjuk egy jó ideje én is kíváncsi vagyok! Mondjuk vodka + rivo kombóra igazából.

14 és fél éves ADHDs vagyok. Ti hogyan oldjátok meg a gyógyszer elkerülését? Én nagyon ügyesen hátraviszem egészen hátra majd ha nem néz oda anyu kiköpöm, és a nyálam is kiköpöm.

engem nem fognak bebódítani! praktikákat más ADHD-t megállapított gyerekek részére is! oks, hiperaktív vagyok meg minden szar de pl ha sportolok utána mint most ma is mentem 70 kilómétert a bringával, semmi bajom. iskolában meg magántanuló leszek jövőre.

Legjobb válasz: Gyógyszer elkerülése?Mivel már elég idõs vagy a legjobb lenne az, ha megbeszélnéd a szüleiddel, hogy nem akarsz gyógyszert szedni és inkább írassanak be egy sport egyesületbe abból a pénzbõl. Ez így csak fölös pénz kidobás szerintem és neked se jó. 17/l

Gyógyszer elkerülése?Mivel már elég idõs vagy a legjobb lenne az, ha megbeszélnéd a szüleiddel, hogy nem akarsz gyógyszert szedni és inkább írassanak be egy sport egyesületbe abból a pénzbõl. Ez így csak fölös pénz kidobás szerintem és neked se jó. 17/l
És fel se tûnt anyádéknak, hogy nincs "változás"?:D jézusom.... foglalkoznak veled eleget otthon vagy a bogyótól várnak szülõi odafigyelést ? 17/l
adhatok még tanácsot? töröld ki majd az elõzményeket, ha nem inkognitóablakból írsz :D
hát akkor további sok sikert a gyógyszer dugdosáshoz, de én azért még is csak rávenném magam, és dumálnék anyámékkal a te helyedben errõl az ügyrõl, és végül is nem kell nekik elmondanod, hogy szabályosan kiköpted a bogyókat. + nem akarlak megbántani téged, de enyhén gerinctelen dolog ez tõled így 4 év után
Én sem értem milyen praktikára vágysz, ha van egy teljesen egyszerû, ami már 4 éve mûködik. De tényleg hülyeség. Le kell ülni a szüleiddel meg az orvossal, és megmondani, hogy nem szeretnél gyógyszert, találjanak ki mást. Mert így mindenkivel kicseszel.
13-as, azért ez durva, ilyen hangon beszélni egy gyerekkel, aki nem tehet arról, hogy ADHD-s. Jó, abban a kérdezõ is hibás, hogy éveken keresztül átverte a szüleit és még most sem azt a megoldást keresi, hogy miként lehetne õszintén beszélnie velük arról, hogy õ nem szeretné a gyógyszert szedni, hanem inkább praktikákat vár ahhoz, hogy továbbra is átverhesse õket, tény, hogy ez nem jó és nem korrekt megoldás velük szemben. De nem tudom, hogy te hogyan dolgozhattál ADHD-s gyerekekkel ilyen hozzáállással, ennyi toleranciával, velük is hasonlóképpen beszéltél? Ennek az egésznek a legnagyobb vesztese az ADHD-s gyerek, hiszen õ ugyanúgy szenved attól, hogy õ ilyen, õ nem akar rosszul viselkedni, nem szándékosan csinálja, és érzi, tudja, hogy nem jó az, ahogy viselkedik, és szeretne õ is ugyanolyan átlagos gyerek lenni mint a társai, és nagyon bántja, hogy õ ilyen. Meg kell szenvednie, hogy általában az ilyen gyerekeket kiközösítik a társai, nem barátkoznak vele szívesen, sokszor egyik osztályból vagy egyik iskolából a másikba rakják, mert nem akarnak vele bajlódni, hánykolódik ide-oda és mindenhol csak azt tapasztalja, hogy igazából sehol sem fogadják el, állandóan kudarcélménye van, mindig azzal szembesül, hogy õ már megint rossz, már megint csak a baj van vele, úgy érzi, hogy sehol sem szeretik. Nem elég azt feldolgoznia magában, hogy õ akarata ellenére ilyen, még akkor azt is meg kell élnie lelkileg, hogy sehol nem fogadják el. Persze, a szülõk is nagy vesztesei ennek, mert mindezt lelkileg feldolgozni, ami a gyerekükkel történik, nem egyszerû, állandó küzdelem az iskolával, a társadalommal, rengeteg tolerancia, türelem a gyerekkel szemben, nagyon sok küzdelem az apró lépésekben történõ javulásért, maximális elfogadás és szeretet a gyerek felé, hogy legalább a szüleitõl megkapja azt, amit a társadalomtól nem, és abban biztos lehessen, hogy a szülei úgy fogadják el, úgy szeretik, ahogy van, bennük mindig bízhat, érezze, hogy nincs egyedül.
A kérdező hozzászólása: hát majd megpróbálok beszélni velük hogy hajgyjanak a gógyszerrel újra, és ha sikerül akkor ok hanem akkorntovább csinálom. tévedsz ebben h nincs egybarátom sem, és nmemszeretsenki. nemigaz 2 barátom van, jah kevés, de igazi barátok és szeretnek. mentem aludni. hali.
szerintem jó lenne higgadtan leülni velük megbeszélni, hogy nem szeded tovább a gyógyszert, és hogy már egy jó ideje nem szeded....azt lehet, hogy nem mondanám meg, hogy 4 éve :'D valószínûleg meg fogják érteni vagy legalább vedd rá õket, hogy vigyenek másik dokihoz
A kérdező hozzászólása: a dokival elhitettem hogy biszex vagyok :D nagyon tudok jáccani velük:D emúgy most elmondtam nekik, azt is hogy 4 éve, és hogy nem fogom úgysem szedni, de apám elkezdte hogy gyerek vagyok õ meg a felnõtt õ mondja meg szedem e, de megmondtam hogy úgysem fogja nekem beadni, hameg megpróbálja kihányom, és akkor anyám megmondta hogy állítsa le magát, ne kiabáljon, akkor ennyi, nem váltja ki a többit már, és megköszönte anyukám h elmondtam, apám meg bevágta a dolgozó szoba ajtaját és azóta is ott van...
Kérdezõ, félreértettél, amiket írtam, általánosságban írtam, nem konkrétan rád értettem, hogy nincsenek barátaid, hanem általában az ADHD-s gyerekeknek nagyon nehéz a baráti kapcsolatok kialakítása, kevés barátjuk van, mert jellemzõ, hogy kiközösítik õket a viselkedésük miatt, nem értik meg õket, sok felnõtt is megbélyegzi õket, hogy õk egyszerûen csak neveletlenek, rosszak, pedig ez nem így van, nem a gyerek rossz, hanem az ADHD-s állapot miatt nehezen tudja magát kontrollálni, nem tud úgy összpontosítani, stb. Az is fontos, hogy ez nem is a szülõ hibája, mint ahogy sokan ráfogják tudatlanul, hogy ez a szülõ nevelési hibája, ez messze nem így van, errõl a szülõ sem tehet.
A kérdező hozzászólása: jó ez igaz, de én leszarom mit gondolnak, ha valaki szeret az szeret aki nem az nem, leszarom :D
Közben most olvasom, hogy túl vagy rajta, jól tetted, hogy eléjük álltál és elmondtad nekik, ez így volt korrekt velük szemben és neked is könnyebb lesz így, hogy a tudtukkal nem szeded a gyógyszert. Örülök, hogy anyud melléd állt és megértett téged, és, hogy megköszönte, hogy õszintén elmondtad.
A kérdező hozzászólása: jah anyu szeret de apám az dilis, õ találta ki hogy orvoshoz kell járnom, de a doki már azt hiszi rólam hogy valami biszex vagyok aki fiúkkal dug, és táttya a száját :D hülyétsináltam belõle :D
Hát, szerintem ezt hagyjuk, hogy kibõl csináltál hülyét, ha majd érettebb leszel, másként fogod ezt látni, most még lehet, hogy jó poénnak tûnik.
Sportolj! De nagyon sokat! Keresd meg amiben a legjobb vagy és versenyszerûen kezd el csinálni. Ne néha sokat, hanem mindig sokat! A gyógyszer szerintem is hülyeség. Illetve keress barátokat, hallgass zenét ami megnyugtat. A barátokkal meg beszélj meg mindent, amit a szüleiddel nem. A szüleidnek meg kamuzd tovább, hogy szeded a gyógyszert.
Kár, hogy még senki nem válaszolt az eredeti kérdésedre... Nem is értem mit lovagolsz ezen a gyógyszer bevétel témán. Ha 4 éve mûködik a trükköd, akkor minek másik praktika? Inkább csinálj 100 felülést, 100 fekvõtámaszt, aztán aludj egyet. :)
A kérdező hozzászólása: amúgy nemis ismersz jó hogy tudod hogy égnek áll tõlem a haja valakinek
A kérdező hozzászólása: jó hiperaktív vagyok nah, most is fenn vok :D Szeretem a szüleimet, de ezzel a dumával nálam semmit nem érszel. úgysem fogom szedni, mert ez az én életem, én testem. és átlátok már ezeken a próbákon! valaki tud még praktikát gyógyszer kikerülésére? másoknak? tapasztalat? bár sztem ez a legjobb h beveszed a szádba és kiköpöd. tök egyszerü.
A kérdező hozzászólása: huh kb egy évig szedtem, már 10 éves korom óta ezt csinálom. nem érti meg anyám mert az a hülye orvos blablatyol... és ha pl jobb vagyok a iskolában aztmondja natessék a gógyszer, de én már nem is szedem 4éve....
A kérdező hozzászólása: már a maximaximra van emelve a gyógyszer xD
öregem, ebbõl már sehogy se tudsz kimászni xD ha ezt megtudják kapsz a fejedre :D nem tudom mi köti le igazán a figyelmed, de próbálj meg nekik bizonyítani nem tom pl. a suliban vagy sportban, hát ha engedékenyebbek lesznek. bár én tök laikus vagyok, még életemben nem láttam ADHD-s gyereket (vagy csak azt hiszem). én csak ezeket tudom tanácsolni neked .
A kérdező hozzászólása: úgysem bukok le :D ha eddig nem...
A kérdező hozzászólása: kössz, de jelszócvan a gépen:D
A kérdező hozzászólása: senkinek semmi semmi ötelete sincs mitlehet még? praktikákat naaaaaah! :D
A kérdező hozzászólása: jódemost micsináljak? már mondtam hogy nemakarom, erre jött nagyanyám hogy az lesz amit õk mondanak mert ez kell nekem stb... hogykéne velük beszélni?
A kérdező hozzászólása: de figyi, ez az áén testem nemaz övék, szal ha megakarom magam ölni megölömmagam. és semmibajom nincs.
Annyira el vagy foglalva magaddal, hogy szerintem fel sem tûnt, hogy anyádék már teljesen kivannak tõled, meg a viselkedésedtõl. Dolgoztam ADHD-s gyerekekkel és a legnagyobb vesztes mindig a szülõ. Lehet, hogy a te tested, de nincs jogod a padlóra küldeni a szüleid. Tudod, meg sem érdemled õket. Más gyerek csak álmodik anyáról meg apáról, te pedig a sírba küldöd õket. Ba.zd pofán magad te elmebeteg.
A kérdező hozzászólása: nekik meg nincsjoguk megmérgezni! ejha... nemérdekelsz. és én nem beszéltem veled csúnyán, nemtudom miért beszélsz ígyvelem! jah és szeretnek a szüleim. de te tökre idegbetegnek tünsz.
A h.ülye is azt hiszi, hogy mindenki h.ülye, csak õ a normális. Szerintem Te is így lehetsz valahogy. Azt gondolod, hogy tök jól vagy, nincs veled semmi gond, de egy külsõ szemlélõnek égnek áll tõled a haja. Meg aztán nem elég, hogy hiperaktív vagy, még kamasz is. Tuti az idegein táncolsz a családodnak, õk meg kétségbe vannak esve, hogy még mit tehetnének. És tudod mit? Nem csak rád gondolnak, hanem magukra is. Szeretnének egy kis nyugalmat, neked és maguknak is. Persze, hogy szeretnek a szüleid, hisz a gyerekük vagy. De vajon Te szereted õket, vagy csak magaddal vagy elfoglalva?
Fektesd az energiádat a helyesírás gyakorlásába. Sok munkád lesz, az majd leköt, és akkor nyugodt leszel gyógyszer nélkül is.

Femoden nevű fogamzásgátlót szedek, viszont most szeretnék babát. Ha egy gyógyszert nem veszek be, lehetséges, hogy teherbe essek, vagy mit lehet csinálni?

Legjobb válasz: Ha babát szeretnél, hagyd abba teljesen a gyógyszert! Lehet,hogy tehrbe esnél másképp is, de a babának sem tesz jót, ha megfogan és utána még gyógyszert szedsz!

Ha babát szeretnél, hagyd abba teljesen a gyógyszert! Lehet, hogy tehrbe esnél másképp is, de a babának sem tesz jót, ha megfogan és utána még gyógyszert szedsz!
Ha babát akarz ne szedd, ha nem akarsz szedd...Benne van a nevében.Ebben mi olyan nehéz?????
szia.lehetséges igen, de kicsi az esélye, attól függ, hogy milyen rég szeded. ez nem ide tartozik:te nem híztál a femodentõl?én felrántottam tõle 12kg.ha van ilyen problémád a yadine nagyon jó.
A fogamzásgátló akkor igazán hatásos, ha jól szedik, tehát minden nap közel ugyanabban az idõben. Ez azért van, mert igen kicsi a hormontartalma az egészség miatt. De ha egyet nem veszel be, pótold másnap, az még nem a világ vége, nálam sem lett baj. De ha biztos akarsz lenni , akkor használj óvszert a mensesedig, és ha elkezded szedni a következõ levelet, védett leszel ismét.
azzal hogy egyet nem vettel be az nagyon keves esely a teherbe esesre, nem kizart, de .....hagyd abba varj egy kicsit hogy minden hormon kiuruljon, mert ahogy felettem is irtak nem tesz jot a babanak.ne stresszelj a teman es meglatod hogy osszejon, ha elobb nem utobb biztos.sok sikert es probalkozast:D
Ezt még is , hogy gondoltad nem veszel be egyet majd utána folytatod én nem tudom , hogy lehet ennyire buta valaki arra van eszed, hogy fogamzásgátlót szedj, hogy orrba szájba dughass, de azt nem tudod, hogy mit csinálj, ha gyereket akarsz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!