Találatok a következő kifejezésre: Ha nem fogan meg a (744 db)

Szerintetek, ha nem csináltatom meg a fogaimat, akkor tényleg nem fog velem összejönni? Talán nem is szerelmes belém?

Ismerkedek egy lánnyal, már több randin vagyunk túl és említette, hogy jó lenne, ha megcsináltatnám a fogaimat, mert szerinte ez nem egészséges így. Valóban keze kuszán állnak, hatalmas fél cm fogköz van stb. Valóban pici sötét folt van az egyik fogamon, ami zománc elszíneződés, ez ápoltság mellett is kialakulhat. Talán nem is szeret, mert nem fogad el.

Legjobb válasz: fasse tudja. attól még lehet bejössz neki, csak ezaz 1 pont lehet nála kritérium és nagyon fontos számára. ez lehet olyan mint nálam pl ha egy csajnak szõrös a keze, nem bírnám elviselni akármennyire szép, jófej, okos.. tuti megkérném hogy csináljon vele valamit. persze ez sajnos nálad nagyobb és hosszabb beavatkozás mint egy gyanta.

fasse tudja. attól még lehet bejössz neki, csak ezaz 1 pont lehet nála kritérium és nagyon fontos számára. ez lehet olyan mint nálam pl ha egy csajnak szõrös a keze, nem bírnám elviselni akármennyire szép, jófej, okos.. tuti megkérném hogy csináljon vele valamit. persze ez sajnos nálad nagyobb és hosszabb beavatkozás mint egy gyanta.
Dogs eating dogs
Érdemes lenne mindenképpen megcsináltatni. Ez elég fontos dolog, hiszen ha veled csókolózik majd, nem nagy igény, ha azt szeretné, legyenek rendben a fogaid. Sokkal gusztusosabb úgy. Ne csodálkozz, ha emiatt más embert választ. És ez nem elfogadás vagy nem elfogadás. Elfogadhatok egy embert, és szerethetek egy embert, de ha undorodom valamijétõl, az nem az én döntésem, hanem egyszerûen ez egy kellemetlen ingerre adott ösztönös reakció, ami bármekkora szeretet esetén is fennáll. Ami rossz, azt persze nem akarom átélni, ezért ott hagyom a kellemetlen ingert. Nem túl olcsó, de érdemes invesztálni bele, mert nem csak párkapcsolatokban, hanem mondjuk egy állásinterjún is számíthat, hogy milyenek a fogaid (még ha ez így konkrétan nincs is kimondva, és az interjúztatóban még csak nem is tudatosul, a döntésére hatással van). Ma már nagyon profin meg tudják csinálni, meg sem lehet mondani, hogy eredetileg nem olyan volt. Csak nyerhetsz vele, ha megcsináltatod. Fõleg ha fiatal vagy, akkor még inkább jót fog tenni.

Ha nem mondom meg a pasinak hogy szűz vagyok, észre fogja venni?

Tudom fájni fog, de ha nem szólok hogy jaj de fáj nem bírom, hanem tűröm, akkor is észre fogja venni?

Legjobb válasz: Igen. Mert az egész szex témához másképpen fogsz közeledni mint egy olyan lány aki nem szûz. Sõt a behatoláskor is észre fogja venni hogy szûkebb vagy jóval, valamint érezni fogja a szûzhártyádat is. Sokkal jobb az õszinteség, szerintem mondd el neki.

istenem, hol élünk?? miért nem mondod el szégyelled, hogy még szûz vagy? én mikor elvesztettem tudta a pasi és ez nagy dolog, hogy õ vehette el, szerintem a pasik szeretik a szûz lányokat legalább is az én pasim örült neki, hogy õ vehette el a szüzességem.
Igen. Mert az egész szex témához másképpen fogsz közeledni mint egy olyan lány aki nem szûz. Sõt a behatoláskor is észre fogja venni hogy szûkebb vagy jóval, valamint érezni fogja a szûzhártyádat is. Sokkal jobb az õszinteség, szerintem mondd el neki.
Ha nem egy érzéketlen marha, akkor igen. Régen rossz, ha nem veszi észre, hogy szûk vagy, hogy megfeszülsz... (nem kell ahhoz vérezned és kiabálnod a fájdalomtól, hogy észre vegye).
Magaddal szúrsz ki ha nem mondod meg, hogy szûz vagy, mert akkor elég rossz élmény lehet az elsõ aktus!
Ha azért nem mondod el neki, mert úgy véled, hogy a srác szerint szégyen, ha valaki szûz, akkor nem igazán õ a megfelelõ arra, hogy elveszítsd vele a szüzességed... Persze, ha kellemetlenebb élményt akarsz, mint ami lenne, akkor csak rajta... nem mindegy, hogy tudja-e, vagy nem.
Kedves kérdezõ! Miért nem mondanád meg? Nincs azon mit szégyellni. Hidd el nem lesz kellemes az aktus így mivel õ nem tudd róla és a, így rájön sok fájdalmat kell elviselj. Légy nyitott és mondd el neki. Fontos, hogy te is jól érezd magad.
Volt egy barátnõm, aki nem árulta el, hogy még szûz, és észre sem vettem, mert még én is sokkal tapasztalatlanabb voltam. Számomra nagyon jó volt, õ viszont nem ment el, ezt tudtam is, de úgy gondoltam, hogy majd legközelebb. Aztán nem lett legközelebb, mert szakítottunk. Körülbelül egy év után mondta el, hogy amúgy én voltam az elsõ. Azóta is gyakran rágódok rajta, szégyellem magam, teljesen másképp bántam voltam vele, ha tudom. Nem voltam bunkó vagy figyelmetlen, õ azt mondta soha nem bánta meg, de nekem akkor is nagyon idegesítõ. Tehát én is az õszinteséget javaslom. A szûziesség nem taszító, hanem egy hihetetlenül vonzó, egyszer felhasználható ajándék. Érdemes úgy is bánni vele, nem titokban megszabadulni tõle.
Az, hogy ki csinál ügyet és ki nem a szüzességbõl csak is intelligencia kérdése. Ha valaki ezért lenéz téged, jóval nagyobb baja van annál, mintha csak szûz lenne.
Lehet, hogy annyira nem tudod majd eltitkolni, személyfüggõ, hogy mennyire fáj az elsõ. De egyébként miért akarod eltitkolni? Egyáltalán nem szégyen, ha szûz vagy. Az csak a srácoknál van. :D 20/f
Ilyen esetben az õszinteség a legfontosabb, és a bizalom. Ha kicsit is törõdni fog veled, oda fog figyelni rád, akkor észre fogja venni. Kivéve, ha egy érzéketlen tuskó.
Észre fogja e venni? áh dehogy, majd mikor bevérzel azt mondod a zsebedbe maradt a kecsáp...

Mikorra fog eljönni az az idő mikor már nem lehet majd élni? Mikorra lesz vege mindennek ha nem álítjuk meg a globalis felmelegedest?

Legjobb válasz: Nagyon pihent lehetsz ha ilyenekre érsz rá. A globális felmelegedés a Föld természetes klímájának változása miatt van.Régebben is voltak hidegebb-melegebb periódusok. Az utolsó ismert melegebb kor a középkor alatt a katedrálisok építésekor volt. Rá kéne már jönni, hogy nem az ember okozza.Amennyit az emberiség szén-dioxidból és egyéb üvegházhatású gázokból elõállít semmi ahhoz képest amennyit egy tenger sõt akár egy óceán produkál. Példával szemléltetve:egy tanteremben 20 gyerek mellett persze a hangya is levegõt lélegzik be de nem ölöd meg azért mert el fog fogyni a levegõ ha nem teszed meg.

Nagyon pihent lehetsz ha ilyenekre érsz rá. A globális felmelegedés a Föld természetes klímájának változása miatt van.Régebben is voltak hidegebb-melegebb periódusok. Az utolsó ismert melegebb kor a középkor alatt a katedrálisok építésekor volt. Rá kéne már jönni, hogy nem az ember okozza.Amennyit az emberiség szén-dioxidból és egyéb üvegházhatású gázokból elõállít semmi ahhoz képest amennyit egy tenger sõt akár egy óceán produkál. Példával szemléltetve:egy tanteremben 20 gyerek mellett persze a hangya is levegõt lélegzik be de nem ölöd meg azért mert el fog fogyni a levegõ ha nem teszed meg.
A globális felmelegedésnek köze nincs ahhoz, hogy mikor jön el az az idõ amikor már nem lehet élni a földön. Ez a napunkkal van összefüggésben úgy 10-20 milliárd év múlva - ha jól tudom - amikor is a nap elveszíti, elégeti hidrogén készletének nagy részét és elkezd növekedni, tágulni és a mostani méretének az 1 milliószorosára is nõhet. Ekkor belekerül a föld vonzáskörzetébe, de elõtte elpárolognak a tengerek, óceánok és több száz fokos lesz a föld légkörének helyén lévõ hõmérséklet...na ez lesz a vég.

A milupa Apatamil HA Prev megfogja a babák hasát? Tapasztalatok melyik tápszer az ami nem fogja meg a hasat?

Legjobb válasz: A legtöbb tápszer fogja a hasat. Lehet van olyan, ami kimondottan erre jó, de én nem ismerek ilyet. Viszont én azt tapasztaltam, ha a reggeli elsõ evés elõtt adok a babámnak mecsek baby-t könnyebben kakál. Olyan 20-30ml-t iszik meg ilyenkor.

A legtöbb tápszer fogja a hasat. Lehet van olyan, ami kimondottan erre jó, de én nem ismerek ilyet. Viszont én azt tapasztaltam, ha a reggeli elsõ evés elõtt adok a babámnak mecsek baby-t könnyebben kakál. Olyan 20-30ml-t iszik meg ilyenkor.
A lányom ezt itta 3 hónapos koráig, és nem fogta a hasát, semmi problémát nem okozott. Azóta Mildibé1 és Mildibé2 is volt már soron, azok sem okoztak panaszt.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Köszi a választ!Nem issza meg belerakhatom a tápszerébe a 30ml-it?

Mi lesz ha nem csináltatom meg a rossz fogaimat szülés előtt?

Sokan ijesztgetnek a koraszülés veszélyével. Tényleg igaz? Azaz tudtok olyan esetet amikor egy vagy több rossz fog okozott tragédiát vagy nagy gondot? Segítsetek, mi a véleményetek. Nem akarok rosszat a gyereknek, viszont most terhesen nem is szívesen járnék szájsebészetre, mert van egy fogam aminek csak a gyökere van bent. 22h km

Legjobb válasz: Szia!Nekem a védõnõm mondta,hogy az én érdekem,hogy megcsináltassam,mert terhesség alatt jobban romlik az ember foga.Azt nem mondta,hogy a babára is kihatással lenne.Viszont terhesség alatt ingyenes a legtöbb fogászati kezelés.Én nem mentem el fogászatra.Nem lett belõle semmi.

Szia!Nekem a védõnõm mondta, hogy az én érdekem, hogy megcsináltassam, mert terhesség alatt jobban romlik az ember foga.Azt nem mondta, hogy a babára is kihatással lenne.Viszont terhesség alatt ingyenes a legtöbb fogászati kezelés.Én nem mentem el fogászatra.Nem lett belõle semmi.
Szia! Az lesz, hogy még szüléskor és utána is rossz lesz a fogad. És semmi más. Viszont csak jobban járnál, ha megcsináltatnád, fõleg ha esetleg lyukas is van, mert a baba sok kalciumot von el a szervezetedtõl, majd aztán a szoptatás is, és a rossz fogaid tovább romlanak. Én most tömettem be kettõt, 25 hetesen. Mondjuk évente egyszer elmegyek, ezek nagyon pici lyukak voltak még, mert tavaly ilyenkor semmi bajuk nem volt. Nálunk azt mondták, hogy 3. trimeszterben már nem is csinálnak semmit, nehogy a stressz koraszülést okozzon (ezen mondjuk jól meglepõdtem). Szerintem menj el és beszéld meg a dokival. Ha sürgõs, csináltasd meg, ha nem, akkor majd szülés után. De az esetleges lyukakat feltétlen tömesd be (az nem egy nagy dolog) és szedesd le a fogkövet is. 27 km
Szia.Semmi koze a babahoz csak neked lehet kellemetlen.2 szulesen vagyok tul!!
Nekem azt mondta a fogorvos, hogy a legfõbb ok, amiért meg kell csináltatni a fogaimat, az, hogy a baba a szükséges kalciumot az anyukája rovására is kivonja a szervezetembõl, és így gyorsabban tönkremehetnek a fogaim, ami meg rossz volt, az gyorsan lesz még rosszabb. Itt egy link amin írnak a terhesség alatti fogászati kezelésrõl: http://www.artmedic.hu/Fogaszat_Varandosan_a_fogorvosnal.html
Nekem is volt 1 lyukas es 1 letört fogam, mindkettõt mar terhesen csináltattam meg, a letörtet kihúzták, semmi problémát nem okozott. Ha viszont nem csináltatod meg, barmikor begyulladhat, ami nagyon tud fájni és antibiotikumot kell rá szedni (tapasztalat sajnos), ami sokkal többet art, mint az az érzéstelenítõ, amivel kihúzzák. 30 h km
Szia! Bár én ilyenrõl még nem hallottam hogy koraszülést vagy más nagyobb problémát okozna egy rossz fog, azért azt javaslom hogy csináltassd meg a fogad, mert mikor ott lesz a picúrka akkor nem igen lesz rá idõd és energiád. Én is ki akartam húzni a listámról, de a sors közbeszólt és 38 hetes kismamaként már két hete a fogorvoshoz járok. SAJNOS.Még most nem késõ és még könnyebben mozogsz mint egy hatalmas pocakkal. Ha valamitõl tartasz azt meg nyugodtan megkérdezheted a fogorvosodtól (pl.érzéstelenítés) Sok sikert
A lehetõ legjobb idõpontban vagy a fogászati kezeléshez! Én elmennék a helyedben! Nekem az elõzõ terhességem alatt volt kezelve az egyik fogam, és még így is ki kellett húzzni szülés után, pedig ettem plusz kálciumot is. Ami még a terhesség alatti fogászat mellett szól, hogy most még egyszerû elmenni és megcsináltatni, viszont 2 szoptatás között megszervezni a fogászatot az elég nehézkes lesz. Valamint, ha nagy lesz a fájdalmad, akkor elapadhat a tejed is!
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet, hogy egy elég pici városban élek, ahol mindössze két fogorvos dolgozik SZTK alapon. Az egyiknek az a hobbija, hogy minden fogat kihúz és egyetlen egyet sem próbál megmenteni, a másik pedig egyszer megpróbálta kihúzni az egyik fogam és segítségre volt szüksége annyira gyenge. Tehát ha megyek mindenképpen magánúton, ami viszont elég húzós. Több rossz fogam van sajnos, ( a csontozatom is rájátszik) de kettõt tartok veszélyesnek. Az egyik csúnyán le van törve , a másiknak pedig már csak a gyökere van meg, amire már ránõtt az ínyem. Azért fontolgatom mi legyen, mert ezt valószínûleg szájsebészeten csinálnák meg, Miskolcon(sajnos már feküdtem bent) és ismerve magamat, jobban ártanék a babának a stresszel és fájdalommal mint a kockázattal. De nem tudom mi lenne helyes. Semmiképp nem akarom, hogy a babának bármi módon ártsak!
Van, aki nem vérzik, de sokaknál elõfordul, hogy ilyen továbbszedõs idõszakban ugyanúgy megjön nekik.
Igen nagy valószínûséggel nem fogsz vérezi, majd csak ha elfogy ez a levél is!

Jár-e végkielégítés ha nem szűnik meg a munka viszonyom de tulajdonos váltás fog történni?

Szóval egy boltban dolgozok 11 éve és jöv? hónaptól a jelenlegi cégem megsz?nik de egy másik cég átvesz. Ilyenkor jár szerintetek végkielégítés a mostani cégemt?l? Csak mert ?k mondanak fel nekem de a másik nap már egy új cégnél fogok dolgozni ugyanazon a helyen. Mit gondoltok? Köszi

Legjobb válasz: Nálunk ugyanebben a helyzetbe jogutódlással jött az új cég, így maradt meg a folyamatos munkaviszony, ezért nem járt. Ha nincs ilyen,akkor jár.

Nálunk ugyanebben a helyzetbe jogutódlással jött az új cég, így maradt meg a folyamatos munkaviszony, ezért nem járt. Ha nincs ilyen, akkor jár.
ahogy az elsõ mondja, ha jogutód az új cég, akkor nem jár, ha nem jogutód, akkor jár

Ha ilyenkor tavasszal kiülök napozni (persze nem bikiniben), barnulhatok kicsit? Vagy még nem fog meg a nap?

Legjobb válasz: sajnos az ózonréteg már nem a régi, ezért éget is a nap. amúgy meg simán barnulhatsz.

sajnos az ózonréteg már nem a régi, ezért éget is a nap. amúgy meg simán barnulhatsz.

Metin2-höz farmbot ot keresek vagy horgász bot ot. Olyat amit nem fog meg a hacksiheld. Kérlek irj ha van pls?

Legjobb válasz: Az a baj,hogy ezek az új hackek még csak német illetve egyéb forgalmasabb szerverekre vannak kifejlesztve,és valószínûleg ott is csak azoknak van akik maguknak csinálták..

Az a baj, hogy ezek az új hackek még csak német illetve egyéb forgalmasabb szerverekre vannak kifejlesztve, és valószínûleg ott is csak azoknak van akik maguknak csinálták..
fúúúúúúj mocskos hekker
az hát mi a neved?? metinen?
Ha lusta vagy játszani, ne játsszál.
Ha a doki nem rendelete másképp ne szedd csak úgy. Várd meg a mesid.
A kérdező hozzászólása: Õ is azt mondta, hogy várjam meg, de megindítani meg nem akarja. Fogalmam sincs, mikor fog megjönni...
a tablettákat ált a menstruáció elsõ napján kell bevenni. nemértem mi a gond, egyszerûen vársz, amíg meg nem jön, és amikor megjött, akkor beveszed a tablettádat. az én menzeszem és nagyon rendszertelen volt, fogalmam nemvolt h mikor fog megjönni, de nemis csináltam ebbõl ügyet, vártam, és amikor megjött, bevettem a tablettát. ennek immár 8 éve, és napra pontosan menstruálok azóta.
elõzõ vagyok, azt kihagytam h ne szedd be hamarabb, mert úgy nemfog jól hatni, ha eccer a menzesz elsõ napján kell bevenni. várjál türelmesen.
A kérdező hozzászólása: Az a gond, hogy babát szeretnék, az orvos így próbálja kezelni a PCOS-t. Csak 3 hónapig kell szednem a tabit, utána más gyógyszert kapok. Már 10 hónapja próbálkozunk, ezért már nem olyan könnyû 'egyszerûen várni', míg meg nem jön. Azért köszönöm mindkettõtöknek, meg fogom várni, hogy új ciklus kezdõdjön.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!