Találatok a következő kifejezésre: Ha nem fájni a mellem (15 db)

Lehetek kismama, ha vérzés elõtt kb.1 héttel már nagyon szoktak fájni a melleim, most meg 5 nappal elõtte még nem fáj? Vagy csak késni fog?

Legjobb válasz: Nekem így volt. Csak akkor kezdtek fájni a melleim mikor meg kellett volna jönnie.

Nekem így volt. Csak akkor kezdtek fájni a melleim mikor meg kellett volna jönnie.
A kérdező hozzászólása: Van már egy kislányom, csak az a baj, hogy mikor vele voltam kismama, a 40. napon teszteltem, mert álmomban sem gondoltam volna, hogy pozitív lesz. Lombikra jártunk, mert azt mondták term. úton nem lehet gyerekünk. Akkor éppen pihentem két lombik között, mikor teherbe estem. És mivel 40 napig eszembe sem jutott, hogy az lehetek, nem figyeltem a tünetekre sem. Csak ilyen furcsa szúrkálódásokra emlékszem az alhasamban, meg arra, hogy semmilyen folyásom sem volt. Elõtte mindig volt pici krémes folyásom, de mikor kismama voltam, nem kellett tisztasági betét sem, mert semmi nem folyt belõlem, csak nem emlékszem erre sem, hogy ez mikortól volt. Még ma sem fáj a mellem. Remélem sikerült, de lehet tényleg csak késik.
A kérdező hozzászólása: Elvileg szerdán kellene megjönnie, akkor tesztelek, kivéve, ha addig elkezdenek fájni!

Ha az ovu után már elkezdett fájni a mellem, és még mostis tart, viszont nem jött meg, lehetek terhes?

Legjobb válasz: Lehetsz terhes persze. de igazán nekem is minden ovu után elkezd fájni a mellem és mindig meg is jött eddig. miért nem veszel egy tesztet?

Lehetsz terhes persze. de igazán nekem is minden ovu után elkezd fájni a mellem és mindig meg is jött eddig. miért nem veszel egy tesztet?

Az gond ha egyáltalán nem feszül a mellem? Nekem természetesen nagy és eres melleim vannak? Muszály mindíg feszülnie és fájnia a mellnek terhesség allatt?

Legjobb válasz: Nem. sok embernek nem feszül. nekem mondjuk az elsö 10 hétben nagyon feszült aztán most kevésbé néha nem is de ma pl megint nagyon. De nekem is nagyon nagy cicim van de nem eresek, eddig mondjuk nem is szeretném hogy az legyen. 14 hetes vagyok.

Nem. sok embernek nem feszül. nekem mondjuk az elsö 10 hétben nagyon feszült aztán most kevésbé néha nem is de ma pl megint nagyon. De nekem is nagyon nagy cicim van de nem eresek, eddig mondjuk nem is szeretném hogy az legyen. 14 hetes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Kösznöm! Nekem is nagy a mellem, de eddig nem feszül egyáltalán:(( még csak nem is érzékeny... ez rossz jel lehet?
hát az orvos mikor mentem h jupi pozitív a tesztem, csak nézett rám, h miért jöttem ezzel ilyen gyorsan....mellfeszülés émelygés van? mondtam, h van, de nem volt, csak nem akartam h hülyének nézzen....a férjem utána mondta, h érzi, h nagyobbak a melleim.....és a fiam ma már 18 hónapos
Én 75E vagyok (terhesség elõtt még D). Nekem a terhességgel együtt éppenséggel elmúlt a mellfeszülésem, nem is volt alatta végig, vagy csak nagyon enyhe. Viszont elõtte állandóan az volt a bajom, hogy mensi elõtt egy hétig nagyon fájtak, fõleg mikor este kibontottam õket a melltartóból.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló!Pont az én szitumat írtad le: az én méretem 95E és mindíg mielött megjött feszült, meg érzékeny is volt, viszont egy jó ideje egyáltalán nem, és mivel szinte mindenkitöl azt hallom hogy az a "normális" ha terhesség allatt feszül és érzékeny a mell kezdtem aggódni hogy valami gond van velem...
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat most megnyugtattatok egy kicsit.
18:42 vagyok. Gyönyörû, egészséges 3 hós kislány anyukája. Azt már taglaltam, hogy mellfeszülésem egyáltalán nem volt, de konkrét hányingerem se volt soha, csak egy kicsi finnyogás-undorkodás, hogy épp ezt vagy azt az ételt nem kívántam. Na, akkor az elõzõ válaszoló sógornõje ránk ezer keresztet vetett volna már :)

Ma nem kene megjonnie. A mellem tobb napig fajt, feszult. Most is de mintha mar mulna. Ha terhes vagyok, elofordulhat, hogy nem fog a mellem fajni mar annyira?

Legjobb válasz: Ha nagyon kiváncsi vagy, vegyél Clearblue tesztet, az már a mensi elõtt 4nappal kimutatja, ha terhes vagy. Reggeli vizelettel csináld!

Ha nagyon kiváncsi vagy, vegyél Clearblue tesztet, az már a mensi elõtt 4nappal kimutatja, ha terhes vagy. Reggeli vizelettel csináld!
Alkati kérdés, van akinek hosszabb ideig fáj, van aki nem is érzi. Csinálj egy tesztet, ez már kimutatja ha terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: Megjott.

Az normális, ha nem szokott fájni a mellem?

Tudom, hogy egyénenként változhat, de nekem szinte sosem fáj a cicim egyáltalán. Se mensinél, se ovu-kor vagy utána. Sokan írják, hogy feszül, megduzzad, stb, de még ilyet nem tapasztaltam. Más is van ezzel így?

Legjobb válasz: Más is van. 3. gyerekemet várom. No problem. :o)

Más is van. 3. gyerekemet várom. No problem. :o)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod és gratulálok a gyerkõcökhöz! :) Nem mintha hiányozna a fájdalom, csak furcsállom.
Nekem kb. 10 hetes terhesen kezdtek el duzzadni a melleim. Bár a második terhességem alatt szoptattam, így ott azért is maradhatott el a feszülés. elsõ
Örülj neki, nehogy problémát csinálj belõle. :-)

Ha nem szokott fájni a mellem menses előtt, akkor ebből lehet következtetni valamire?

Mármint úgy értem, hogy ett?l a hormonok rendben m?ködnek, és a szervezetem termeli e azokat a hormonokat, ami a teherbeeséshez kell? Két hónapja voltam hormonvizsgálaton (ciklus 5. napján) és rendben volt.

Legjobb válasz: Szerintem ebbõl még nem kell következtetést levonni!Nekem pl. hol fáj,hol meg nem!

Szerintem ebbõl még nem kell következtetést levonni!Nekem pl. hol fáj, hol meg nem!
szia, nekem se szokott fájni a mellem szinte sose mensi elõtt. Most se fáj, pedig nem mensit, hanem babót várnék.... ha jönne...
én a mensimet meg sem érzem, csak a derekam szokott kicsit fájni, de se görcs, se mell feszülés. ebbõl még ne vonj le következtetést, fõleg, ha már voltál vizsgálaton is.
Dehogyis, nem jelent semmit.
12-re en sem varom. Faj a mellem meg egy kicsit gorcsolgetek. Volt egy kis pecsetelesem 28-an utana szombaton sarga folyasom.

Miért nem fáj a mellem, ha minden hónapban szokott eddig fájni?

Tavaj volt egy missed ab-om sajnos, azóta minden hónapban annyira fájnak a melleim mint amikor terhes voltam tavaj! Ebben a hónapban viszont egyátalán nem érzek ilyet! A változatosság kedvéért most a derekam akar beállni, nem vagyok felfázva nem rég voltam dokinál! A másik hogy a h?m 2 napja lement 3 tizedet, azóta pedig felment már 37,1-re és nem változott! A hasam is görcsöl kicsit, eddig azt sem igazán ereztem! Szerintetek mi lehet ez? Kérlek segítsetek mert már nagyon szretnénk babát! Köszönöm!

Legjobb válasz: Szia! Lehet terhes lettél!Csinálj majd egy tesztet,akkor megtudod mi a helyzet!Sok szerencsét!

Szia! Lehet terhes lettél!Csinálj majd egy tesztet, akkor megtudod mi a helyzet!Sok szerencsét!

Mellfájás ha nincs és menses késik, akkor nem lehet baba? Mindenképp kell fájni a mellnek?

Pici mellbimbóviszketés van csak..

Legjobb válasz: Nem eloírás , mindenkinél máshogy reagál a szervezet...

Nem eloírás , mindenkinél máshogy reagál a szervezet...
ha a te labad eltorik, az enyem is ugyanott kell hogy eltorjon es ugyanugy fajjon?nem, latod a terhesseg sem egyforma, remelem az vagy es kesobb majd fog fajni, addig orulj ha nem:D

Tünet lehet, ha menzi előtt fájni szokott a mellem, de most nem?

Így hülyén hangzik, bocs.

Legjobb válasz: Sajnos nem lehet egyértelmûen erre alapozni. Nekem a múlt hónapban pl. egyáltalán nem fájt, reménykedtem is rendesen, de mégsem jött össze,az elõtte levõ hónapokban ovu után 2-3 nappal már mindig érzékeny volt, s ezekbõl sem lett baba. Most megint ovu után vagyok 3 nappal, s nem fájnak a melleim.

Sajnos nem lehet egyértelmûen erre alapozni. Nekem a múlt hónapban pl. egyáltalán nem fájt, reménykedtem is rendesen, de mégsem jött össze, az elõtte levõ hónapokban ovu után 2-3 nappal már mindig érzékeny volt, s ezekbõl sem lett baba. Most megint ovu után vagyok 3 nappal, s nem fájnak a melleim.
A kérdező hozzászólása: Sajnálom. Azért reménykedjünk!:)
Szia! Nekem mensi elõtt mindíg nagyon fájtak a melleim.Viszont mikor teherbe estem, egyeltalán nem volt mellfájdalmam, furcsának is tartottam.Aztán ugy 5-6 hetesen kezdett el fájni, duzzadni. Sok sikert!
nekem sem mensikor, sem amikor teherbe nem fájtak a melleim. Tehát ettõl még nagyon is lehetsz terhes. Majd írd meg, sikerült-e?
bocs, teherbe estem
A kérdező hozzászólása: Köszi. Még szombatig kell várnom, majd megírom. Az a baj, hogy az elõzõ terhességemnél nem emlékszem, hogy volt. Mert fájt, csak nem tudom, mikor. Arra viszont világosan emlékszem, hogy 3-4 nappal a nemvárt elõtt már hányingerem volt. Az most is van, szóval nem adom fel.
A kérdező hozzászólása: Sajnos, megjött. Szóval mégsem volt tünet...
A kérdező hozzászólása: Persze, sejtettem én, azért is tettem fel a kérdést, hátha másképp is lehet. A gyakori pisilés nagyon hiányzott, meg a cicifájás. Az émelygés is gyenge volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!