Találatok a következő kifejezésre: Ha nem fájni a (165 db)

Más is ennyire aggodik vagy csak én? Ha elkezd fájni a hasam vagy a gyomrom én egyböl megijedek nehogy valami baja legyen a babának! Normális ez az aggodás? Vagy ennyire nem kell mindenre oda figyelni? 14 hetes kismama vagyok!

Legjobb válasz: szio!!ezek teljesen természetes reakciok,mi már csak ilyenek vagyunk aggodo szülõk...... én 19hetes vok,s nekem is vannak ilyen napjaim,már nemdolgozom,s amennyit tudok pihenek,olyankor nemis ér rá fájdogálni a pocim,deha a városban "sokat"sétálok-intézem a dolgom,akkor ha hazaérek nekem is lekezd fájni a pocim,s ha esetleg valamiböl jollakottam pihegek,akkor a gyomrom elkezd fájni,de ezekböl a babo mitsem érez,ö ot bennt teljes biztonságban van,ne aggodj :-))))) csak pihenj minél többet!!!!!!üdv 19heteske

szio!!ezek teljesen természetes reakciok, mi már csak ilyenek vagyunk aggodo szülõk...... én 19hetes vok, s nekem is vannak ilyen napjaim, már nemdolgozom, s amennyit tudok pihenek, olyankor nemis ér rá fájdogálni a pocim, deha a városban "sokat"sétálok-intézem a dolgom, akkor ha hazaérek nekem is lekezd fájni a pocim, s ha esetleg valamiböl jollakottam pihegek, akkor a gyomrom elkezd fájni, de ezekböl a babo mitsem érez, ö ot bennt teljes biztonságban van, ne aggodj :-))))) csak pihenj minél többet!!!!!!üdv 19heteske
Szia! Én is 14 hetes vagyok, és hasonló gondolatok járnak a fejemben. Ha egy kicsit görcsölök, már rögtön arra gondolok, hogy biztosan valami baj van. Az uh elõtt pedig annyira bestresszelek, hogy egy kivülálló talán már õrûltnek tart. Legsziveseben minden szúrásnál és keményedésnél rohannék az orvoshoz, de szerencsére ilyenkor a férjem jobb belátásra bír :-)

Begörcsölt a nyakam, mit tegyek hogy elmuljon? Nyaralni vagyok és jólenne ha nem fájna

Legjobb válasz: Fordulj gyógymasszõrhöz! Egy gyógymasszõr

Fordulj gyógymasszõrhöz! Egy gyógymasszõr

Mitől lehet az hogy már lassan 1-2 hete fáj a gyomrom de nem minden nap pl 2-3 naponta!? Ha elkezd fájni a gyomrom össze görnyedek és nehezen kapok levegőt + hányingerem van . Mitől lehet ez? 14/L

Legjobb válasz: a, szerintem menj el orvoshoz, egyszerû vírustól vakbélen át bármi lehet (ezzel nem ijesztegetni akarlak!) b, ez mit keres a Magyar iskolák kategóriánál?

a, szerintem menj el orvoshoz, egyszerû vírustól vakbélen át bármi lehet (ezzel nem ijesztegetni akarlak!) b, ez mit keres a Magyar iskolák kategóriánál?

Ma kellett volna megjönnie, fáj is meg nem is a hasam alja. Olyan mint ha meg akarna jönni? Ha terhes lennék akkor nem fájna a hasam ugye?

Legjobb válasz: Szia! Nekem ugyanúgy fájt a hasam,meg a derekam is,mikor megkellett volna jönnie,és amikor mégsem jött meg,akkor csináltam két tesztet,ami pozitív lett, Szóval nem azon múlik,hogy terhes vagy-e,vagy sem. Azóta már túlléptem a 13.hetemet. :)

Szia! Nekem ugyanúgy fájt a hasam, meg a derekam is, mikor megkellett volna jönnie, és amikor mégsem jött meg, akkor csináltam két tesztet, ami pozitív lett, Szóval nem azon múlik, hogy terhes vagy-e, vagy sem. Azóta már túlléptem a 13.hetemet. :)
Sok esetben van megjön érzés, amikor úgy érzed hogy na most tuti megjött, de aztán mégsem és a teszt is pozitív lesz. Várj 1-2 napot, ha nem jön meg tesztelj, ebbõl baba is lehet:)

19éves vagyok kb 2hónapja dohányzom, de naponta kb 1-2 szálat szívok el. Mostanában elkezd néha fájni a vállam, hátam.Lehet, hogy a rossz tartás miatt van? Vagy ha nem, akkor a cigi miatt?

Kell ezzel foglalkoznom?

Legjobb válasz: A ciginek ehhez szerintem nincs köze,de ha rossz a testtartásod,akkor az miatt fájhat a vállad.Javaslom a jógát,vagy bármilyen sportot,hogy erõsitsd a hátizmaidat,hogy könnyebben tartsd magad.Mikor jógáztam nem volt ilyen bajom,és egy edzés után már elmúlt a fájás is egy idõre.

A ciginek ehhez szerintem nincs köze, de ha rossz a testtartásod, akkor az miatt fájhat a vállad.Javaslom a jógát, vagy bármilyen sportot, hogy erõsitsd a hátizmaidat, hogy könnyebben tartsd magad.Mikor jógáztam nem volt ilyen bajom, és egy edzés után már elmúlt a fájás is egy idõre.
Most hagyd abba a cigit! Sajnos nagyon alattomos egy jószág! Sokáig én is azt hittem, hogy bármikor abbahagyom könnyedén, de messze nem ilyen egyszerû a képlet. 19 évesen a fájdalmakat inkább megerõltetés okozhatja. Pl. mennyit ülsz a szgép elõtt, vagy milyen munkát végzel, esetleg intenzíven belekezdtél valami sportba... Igen, foglalkozz vele, de nem kell nagyon tragikusan felfogni a dolgot. üdv!
hagyd a francba a cigit! mire jó? tüdõrákot is össze akarsz szedni?
Szerintem szokj le, mert úgy jársz mint én, már napi 1 doboznál tartok! De amúgy szerintem csak meszesedik a csigolyád, nyújtsál néha rá meg roppantsd ki, Vagy masszíroztasd meg magad! Ha akkor se javul, go Dokihoz vagy csontkovácshoz!

Lehet terhességi jel, ha nem görcsöl a hasam, s a mellfeszülésen és derékfájáson (ez nem szokott lenni) kívül semmi PMS tünetem sincs, pedig mindig fájni, görcsölni szokott a hasam mielőtt megjön?

Ma lenne esedékes a menstruációm.

Legjobb válasz: nekem se gorcsolt a hasam amikor megtudtam hogy terhes vagyok,igazabol 6-7 hetnel kezdodtek a tunetek,hanyinger hanyas .majd a melleim duzzatak.de a hasam akkorsem gorcsolt sot meg most sem pedig 25 hetes vagyok.dehat mindenkinel mas a tunetek.varj meg 1-2 hetet es vegyel egy tesztet.

nekem se gorcsolt a hasam amikor megtudtam hogy terhes vagyok, igazabol 6-7 hetnel kezdodtek a tunetek, hanyinger hanyas .majd a melleim duzzatak.de a hasam akkorsem gorcsolt sot meg most sem pedig 25 hetes vagyok.dehat mindenkinel mas a tunetek.varj meg 1-2 hetet es vegyel egy tesztet.

Ha ideg kezelték a fogam, és 3 napja kaptam ideiglenes tömést annak ugye nem kéne fájnia?

Legjobb válasz: De elõfordulhat, azért is kaptál ideiglenes tömést, hogy ha még fájna ki tudja szedni és tovább kezelni!

De elõfordulhat, azért is kaptál ideiglenes tömést, hogy ha még fájna ki tudja szedni és tovább kezelni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Én meg már megijedtem, hogy rossz jel és ki kell húzni vagy valami ilyesmi
Akár az is lehet a vége, de valószínûleg ebbõl gyökérkezelés lesz.
Az ideg kezelés nem a gyökérkezelést jelenti? Amúgy igen, sajnos az is benne van a pakliban, hogy tényleg ki kell húzni, de az esetek többségében segít a gyökérkezelés! A lényeg, hogy olyankor hagyd csak végleg betömetni, ha már egyáltalán nem fog fájni!
De fájni szokott, nekem nagyon fájt egy hétig, utána viszont elmúlt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Igazából az kavart bele ebbe az egészbe, hogy nekem nyáron volt egy fogciszta mûtétem, és sajnos olyan nagy volt, hogy nem tudták mindet kiszedni, mivel egybenyitották volna az orrüregemmel. Még a mai napig sincs bezárva egy "rés" amin keresztül tisztul, és sajnos az ideg kezelt fogam fölött van a maradék, és emiatt indult be, mert nem kellett volna bezárni, és most ezen keresztül is tisztulhat. De köszönöm a segítséget!!! :)
Olyan is van, amikor a gyökérkezelt fogat több, mint egy évig nem tudják lezárni, még ideiglenes töméssel sem, mert nem tûri, majd a hosszú kezelésnek (folyamatos, szabályos idõközönként tartó átöblítések, stb.) köszönhetõen betömésre kerülhet (végleges gyökértöméssel), és jól szuperál! Még ciszta mûtét után is. (Khm... saját tapasztalat.)

Ha az ovu után már elkezdett fájni a mellem, és még mostis tart, viszont nem jött meg, lehetek terhes?

Legjobb válasz: Lehetsz terhes persze. de igazán nekem is minden ovu után elkezd fájni a mellem és mindig meg is jött eddig. miért nem veszel egy tesztet?

Lehetsz terhes persze. de igazán nekem is minden ovu után elkezd fájni a mellem és mindig meg is jött eddig. miért nem veszel egy tesztet?
esetleg megfogta a huzat
Pont ebben az idõben haladt el a Saturnus a Rák csillagköd elõtt. Valszeg erre lehetsz érzékeny.

Ha veszek be itthon fájdalomcsillapítót és elmegyek fogorvoshoz akkor nem fog annyira fájni a fúrás?

Legjobb válasz: Nem, jobban fog fájni. Ugyanis akkor õ már nem adhat be fájdalomcsillapítót, és az õ gyógyszerei a jobbak. Ergó te gyengébb gyógyszerre indulsz neki az élvezeteknek.

Nem, jobban fog fájni. Ugyanis akkor õ már nem adhat be fájdalomcsillapítót, és az õ gyógyszerei a jobbak. Ergó te gyengébb gyógyszerre indulsz neki az élvezeteknek.
A fogorvos nem fájdalomcsillapító, hanem érzéstelenítõ injekciót ad be. Ha otthon beveszel fájdalomcsillapítót, semmit sem használ a fúrásnál, legfeljebb nem fájó foggal keresed fel a fogorvost, de ne tedd, mert elnyomhatja az érzés vizsgálatnál a jeleket.
Nekem már többször fúrták a fogamat, volt hogy fél koronát levették, de nem fájt, csak egy kicsit (érzéstelenítõ és fájdalomcsillapító nélkül). Szóval szerintem felesleges akár neked bevenned, akár kérned a dokitól.
Nem szabad fájdalomcsillapítót bevenni kezelés elõtt. Ha nagyon fájna a fogad, beveheted, de feltétlenül mondd meg a dokinak, hogy mibõl, mennyit és mikor szedtél. A fogászati kezelés nem okozhat fájdalmat (az érzéstelenítõ injekciót kivéve, de az se vészes).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!