Találatok a következő kifejezésre: Ha nem fájni (206 db)

Begörcsölt a nyakam, mit tegyek hogy elmuljon? Nyaralni vagyok és jólenne ha nem fájna

Legjobb válasz: Fordulj gyógymasszõrhöz! Egy gyógymasszõr

Fordulj gyógymasszõrhöz! Egy gyógymasszõr

Más is ennyire aggodik vagy csak én? Ha elkezd fájni a hasam vagy a gyomrom én egyböl megijedek nehogy valami baja legyen a babának! Normális ez az aggodás? Vagy ennyire nem kell mindenre oda figyelni? 14 hetes kismama vagyok!

Legjobb válasz: szio!!ezek teljesen természetes reakciok,mi már csak ilyenek vagyunk aggodo szülõk...... én 19hetes vok,s nekem is vannak ilyen napjaim,már nemdolgozom,s amennyit tudok pihenek,olyankor nemis ér rá fájdogálni a pocim,deha a városban "sokat"sétálok-intézem a dolgom,akkor ha hazaérek nekem is lekezd fájni a pocim,s ha esetleg valamiböl jollakottam pihegek,akkor a gyomrom elkezd fájni,de ezekböl a babo mitsem érez,ö ot bennt teljes biztonságban van,ne aggodj :-))))) csak pihenj minél többet!!!!!!üdv 19heteske

szio!!ezek teljesen természetes reakciok, mi már csak ilyenek vagyunk aggodo szülõk...... én 19hetes vok, s nekem is vannak ilyen napjaim, már nemdolgozom, s amennyit tudok pihenek, olyankor nemis ér rá fájdogálni a pocim, deha a városban "sokat"sétálok-intézem a dolgom, akkor ha hazaérek nekem is lekezd fájni a pocim, s ha esetleg valamiböl jollakottam pihegek, akkor a gyomrom elkezd fájni, de ezekböl a babo mitsem érez, ö ot bennt teljes biztonságban van, ne aggodj :-))))) csak pihenj minél többet!!!!!!üdv 19heteske
Szia! Én is 14 hetes vagyok, és hasonló gondolatok járnak a fejemben. Ha egy kicsit görcsölök, már rögtön arra gondolok, hogy biztosan valami baj van. Az uh elõtt pedig annyira bestresszelek, hogy egy kivülálló talán már õrûltnek tart. Legsziveseben minden szúrásnál és keményedésnél rohannék az orvoshoz, de szerencsére ilyenkor a férjem jobb belátásra bír :-)

Barátommal most készülünk először lefeküdni, mind a ketten szűzek vagyunk. Ha nem szeretek tampont használni mert fáj, akkor a szex fájni fog? Ne haragudjatok, ha hülyének gondoljátok a kérdésem, de érdekel.

Legjobb válasz: az elsõ szex a legtöbb esetben akkor is fáj, ha nem fáj a tampon viselés, nekem is így volt. valószínûleg azért fáj a tampon, mert túl szûk vagy. ha a barátod vastag, akkor sokáig fájni fog még, ha annyira nem, akkor hamarabb hozzászoksz. viszont emiatt ne menjen el a kedved a dologtól, elõbb-utóbb úgyis túl kell esni rajta!

az elsõ szex a legtöbb esetben akkor is fáj, ha nem fáj a tampon viselés, nekem is így volt. valószínûleg azért fáj a tampon, mert túl szûk vagy. ha a barátod vastag, akkor sokáig fájni fog még, ha annyira nem, akkor hamarabb hozzászoksz. viszont emiatt ne menjen el a kedved a dologtól, elõbb-utóbb úgyis túl kell esni rajta!
A kérdező hozzászólása: köszönöm!:)


Ha nem volt petting, akkor fájni fog az első együttlét?

Legjobb válasz: ha közvetlen a szex elõtt nincs elõjáték, akkor nagyobb esély van rá, hogy fájni fog... ha még soha nem pettingeltetek nem vmi jó ötlet egybõl a közepébe ugrani! jobb, ha kicsit összeszoktok ilyen téren:)

ha közvetlen a szex elõtt nincs elõjáték, akkor nagyobb esély van rá, hogy fájni fog... ha még soha nem pettingeltetek nem vmi jó ötlet egybõl a közepébe ugrani! jobb, ha kicsit összeszoktok ilyen téren:)
Lehetséges hogy fájni fog ez egyénfüggõ...de a pettinget semmiképp se hagyd ki...még ha nem fekszel le a barátoddal egybõl akkor is hagyd hogy kényeztessen egy kicsit.. hidd el ha ezt megengeded neki nem akar majd egybõl tovább lépni...hagyni fogja hogy az legyen amit te akarsz (természetesen csak ha szeret téged és számít a kapcsolatotokban a véleményed) egyébként javaslom hogy te is kényeztesd õt kölcsönösen nem fogod megbánni:D bár nem tudom hogy állsz ehhez a kérdéshez??????
Igen nagyon fog fájni! Ordítani fogsz a fájdalomtól és a falat kaparod majd. Jaj... Elõjáték nélkül szex? Legalább egy kis nyali-fali-szopi legyen. Szerelmeseknél ennyi is elég a nedvesedéshez. Aztán lehet szexelni és szerintem nem fog fájni, mert eleve úgy indulsz neki, hogy kb leszarod hogy fájni fog-e vagy sem. Tessék ilyen lány is van és ezt pozitív értelemben mondom. 25/f
Miért akarsz rögtön lefeküdni, ha még petting sem volt? Tudod, hogy milyen csodálatos az elsõ ismerkedés? Az érintések, a simogatások, a csókok... ugyanúgy pillangók futkározhatnak tõle mindenfelé, mint késõbb az elsõ együttlétnél :-) Te képes lennél ezt kihagyni?
az elsõ nekem pettinggel is fájt... de egyéne válogatja. nélküle szinte biztos, h fájni fog
hát ha rendesen felizgulsz akkor nem
A kérdező hozzászólása: meg õszintén szólva kicsit félek az elsõ alkalomtól, hogy fájni fog meg minden:S
szia.ki lehet birni az elsõ együtt létet !nekem is fájt 1-2 percig de utána meg már simán ment minden!16 éves csaj
Mind hülyeség amit itt írnak sokan! Annyit mondok hagyd magad a barátod úgy is tudja mit cselekedjen, fölösleges félni...fõõõleg ne a pettingtõl...ha õ beakar nyúlni a bugyidba hát csak rajta nehogymár ezt az élvezetet vond meg pont magadtól...
A kérdező hozzászólása: Hát én nem engedtem még:S félek is tõle meg minden:S
Nekem például egyáltalán nem fájt az elsõ!:) De még a többi sem!
Megkérdezhetem hogy eddig miért nem volt még petting?Esetleg õ nem akarta vagy te?Vagy nem engedted?Szerintem a petting az csodálatos, amikor megismeritek egymás testét vagy amikor felizgatjátok egymást... A szüzesség elvesztése alapból fáj és néha vérzik is de annyira nem, hogy belehalj.Én amikor úgy áltam hozzá elösször, hogy fájni fog nem is sikerült betenni, begörcsöltem és nem ment pedig elötte volt petting is.A következõ alakalomnál már annyira fel voltam izgulva, hogy el is felejtettem, hogy fájhat és csak akkor vettem észre, hogy mi is történt amikor egy "kis" szúró fájdalmat éreztem.Ha nem pettingeltetek még soha akkor nagyon fog fájni és valószínû hogy nagyon fogsz vérezni is.
A kérdező hozzászólása: hát én nem nagyon.... valahogy engem ez a nyeli fali nem igazán vonz... lehet velem van a baj de valahogy nemigazán lennék benne....
jah és a pasid szerinted benne lenne egy kis nyalifaliban? meg te egy kis szopiban?
A kérdező hozzászólása: hát igen értem, az oké h az elsõ elõtt kell az elõjáték mert na:D csak az a helyzet h eddig még nem volt petting... szóval nemtudom...
A kérdező hozzászólása: Hát igen, közvetlenül elõtte gondolom hogy kell, meg azt már olvastam is ha sikerül felizgulni akkor kevésbé fáj stb... De úgy értem hogy még eddig nem is volt petting és ha pl úgy döntök, hogy lefekszek a barátommal, akkor fájni fog- e így petting nélkül.
Ha rendesen felizgulsz akkor is fog egy nagyon picikét fájni.. :) ) de ez semmiség! Tapasztalat.

Mit csináljak ha fáj a vállam? A vállam elülső része fáj és csak akkor hogy ha megerőltetem. Szóval ha nem erőltetem nem fáj. A vállam elülső részén dülled az ér pl. fekvőtámasznál, de nem hiszem hogy attól fájna, mert mind két kezemen dülled.

2-3 hete fáj.A háziorvos azt mondta hogy szedjek flector port meg használjak keplat tapaszt. Használtam is 1 hétig, mert a tájékoztatóján az volt. Érzem, hogy sokkal jobb lett de még mindig fáj hogy ha erőltetem.Olyan mitha húzódna benne valami.Mit csináljak? 15/f

Legjobb válasz: Kérj beutalót a reumatológiára. Lehet hogy meghúzódott ízülti szalag és azért fáj, ha terheled. Kapsz rá kezelést és minden a régi lesz. Igaz a várakozási idõ (idõpont kérés 1, 1/2 hónap is lehet. Vagy elmész maszek orvoshoz http://www.budapestreuma.hu/?gclid=CJmS1ubOnbcCFYZe3godcFUAwA

Kérj beutalót a reumatológiára. Lehet hogy meghúzódott ízülti szalag és azért fáj, ha terheled. Kapsz rá kezelést és minden a régi lesz. Igaz a várakozási idõ (idõpont kérés 1, 1/2 hónap is lehet. Vagy elmész maszek orvoshoz http://www.budapestreuma.hu/?gclid=CJmS1ubOnbcCFYZe3godcFUAwA
szedj porcerõt, mielõtt fizikai munkát végeznél kend be lóbalzsammal- vagy valami bemelegítõ krémmel. esetleg borogasd vizes törölközõvel, vagy meleg sóval. ha nem javul akkor az elõttem szóló tanácsát kövesd!

33 hetes vagyok és már nagyon félek a szüléstől. Mi lesz ha nem jutok el a kórházba és út közbe kipottyan a babám vagy ha nagyon fog fájni, mert sajnos nincsen fogadott dokim. Csak én tartok ennyire a szüléstől?

Legjobb válasz: Elõször is nyugodj meg,nem kell annyira félni a szüléstõl. Nagyon nagy szerencséd lenne,ha csak úgy kipottyanna az a baba:):)A kórházat gondolom Te ismered,hogy milyenek a dokik,biztos oka volt ha nem fogadtál,biztosan ellátnak normálisan ügyeletbe is(nálunk sajnos nem így van). Nem mondom,hogy nem lesz fájdalmas,de nagyon nagyon megéri.Meglátod életed legszebb élménye lesz a babád világra jövetele.Készülj rá örömmel boldogan,és ne rettegve.Minden jót,könnyû szülést. 3 gyerekes anyuka.

Elõször is nyugodj meg, nem kell annyira félni a szüléstõl. Nagyon nagy szerencséd lenne, ha csak úgy kipottyanna az a baba:) :) A kórházat gondolom Te ismered, hogy milyenek a dokik, biztos oka volt ha nem fogadtál, biztosan ellátnak normálisan ügyeletbe is(nálunk sajnos nem így van). Nem mondom, hogy nem lesz fájdalmas, de nagyon nagyon megéri.Meglátod életed legszebb élménye lesz a babád világra jövetele.Készülj rá örömmel boldogan, és ne rettegve.Minden jót, könnyû szülést. 3 gyerekes anyuka.
Ne aggódj, ez azért kicsit hosszadalmasabb folyamat annál, hogy csak úgy "kipottyanjon útközben".Azt nem tudom garantálni, hogy nem fog nagyon fájni, de ha lelkileg erõs maradsz és nem hagyod el magad, úgy könnyebb átvészelni.Nem a dokin múlik a dolog, mert a fogadott orvosban is lehet nagyon csalódni.Ne hagyatkozz másra, légy erõs és kitartó, ez a fontos. Sok sikert!
Biztos, hogy nem pottyan ki út közben, mert az elõjelek már jóval elõbb elkezdõdnek. Az elsõ szolíd fájásoktól több órád van még a baba megérkezéséig, de azért tervezzétek el, hogy hogy is fogsz bemenni: valaki bevisz kocsival? A szüléstõl mindenki fél, az a pár óra elég rossz, de túl van rajta az ember, és utána már örül a babájának. Az apás szülés segíthet a feszültség oldásában.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek...de én akkor is parázok 1 kicsit:)

Ha ideges (es minden nap ideges vagyok), stresszes vagyok, akkor mindig elkezd fajni a fejem es sirok, mit tegyek ezellen? Mit lehet tenni, ha nem birom idegileg, amit csinalok, de nem beszeletek rola senkinek?

Legjobb válasz: pedig valakivel kéne beszélned a gondjaidról. Akár vadidegennek itt akár szakembernek akár egy szerettednek. Ha gondolod én szivesen meghallgatlak.

pedig valakivel kéne beszélned a gondjaidról. Akár vadidegennek itt akár szakembernek akár egy szerettednek. Ha gondolod én szivesen meghallgatlak.
lemaradt hogy 29/N
A kérdező hozzászólása: Szuloknek nem mondhatok semmit, mert allitasuk szerint kikesziti oket az orokos panaszkodasom. Ismerosokkel hiaba beszelek, nem konnyebbullok meg, sot ha beszelek errol, csak meg jobban ramjon a siras. Amugy az egyetem miatt van az egesz.20L
Hát valahogy ezen változtatni kell, eprsze nem tudom mi a problémád a sulival de ha nincs aki meghallgasson ne szégylej szakszerû segitséget kérni.

Ha sűrűn kell szellentenem vendégségben, nem mehetek minden 3-4 percben a mosdóba. És ha nem engedek ki mindent magamból, alul, a hasam alatt fájni kezd, és nem jó érzés. Ilyenkor mit csináljak? !

Bocsi kicsit undorító, de szükségem lenne válaszra, mert nagyon rossz érzés.

Legjobb válasz: Pedig ki kell menned, mert nagyon hamar rád ragasztják a fingós becenevet.

Pedig ki kell menned, mert nagyon hamar rád ragasztják a fingós becenevet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! igen, ez nem mindig fordul elõ, de vannak fingós napok :D
Kérdezd meg a háziorvosodat. Akár betegség tünete is lehet. Ha nem, biztosan van valamilyen gyógytea, vagy akár gyógyszer, ami segíthet.
Orvoshoz menj, ne vendégségbe
Vendégség elõtti nap már ne egyél babot, sajtot, stb. (Mert ha jól értem, nem állandó probléma.)
Lazíts a nadrágszíjon, ne egyél puffasztó kaját vendégség elõtt.

Mit csináljak? :/ Szűz vagyok, barátom sok lánnyal volt már. Akik sokkal tapasztaltabbak. Mi lesz, ha velem nem fogja élvezni a szexet? Vagy, ha nem tetszem neki ruha nélkül? Nem izgul fel, ilyesmik. Nagyon fog fájni?

Legjobb válasz: én is paráztam ezen, de élvezte is és tetszettem is neki uha nélkül (még ha nem is vagyok egy modell alkat) mert azt mondja úgy tetszem neki ahogy vagyok úgy vagyok tökéletes...ez valószínüleg az összes szerelmes így gondolja a párjáról szóval ne aggódj:) felizgulni fel fog attól nem kell tartanod mégis csak pasi :D és a fájdalom egyén függõ nem iszonyúan fájt :/

én is paráztam ezen, de élvezte is és tetszettem is neki uha nélkül (még ha nem is vagyok egy modell alkat) mert azt mondja úgy tetszem neki ahogy vagyok úgy vagyok tökéletes...ez valószínüleg az összes szerelmes így gondolja a párjáról szóval ne aggódj:) felizgulni fel fog attól nem kell tartanod mégis csak pasi :D és a fájdalom egyén függõ nem iszonyúan fájt :/
Elõször is ne parázz. Ha kétségeid vannak, még nem vagy felkészülve rá. Ne azért veszítsd el, mert õ így akarja, majd jön az magától, ha elég érett leszel hozzá. Ha nehezen engeded el magad, azt érezni fogja és magában keresi majd a hibát, ezért sem jó, ha félsz. Kissé önbizalom-hiányosnak tûnsz. Ha tetszel neki ruhában, akkor ruha nélkül is. :) A felizguláshoz sokszor nem elég egy meztelen test, valami más is kell oda (érzéki elõjáték, vagy valami más). Nem tudom, hogy fájni fog-e, nem vagyok lány. :D
én a párommal ugyanígy vagyok. sokkal tapasztaltabb és tapasztaltabb lányokkal volt már. nagy kincsnek tekint engem, mivel Õ volt nekem az elsõ. ruha nélkül is egész biztos bejössz neki, hidd el. ;) ha meglátja a nõi idomokat a férfi, nehezen tud ellenállni. :D mindenkinek változó, hogy fáj-e. én csak véreztem egy kicsit, nem fájt, mivel a legelsõ szeretkezés elõtt ujjazott, kitágított már elég rendesen, innentõl kezdve már simán ment. =)
Csakhogy nem azok a lányok a barátnõi ;) Ha jobb nõi voltak nálad, akkor nyilván nem véletlenül van veled és nem mással. :) Nagyobb a mellük? Na és? Azt hiszed, egy pasinak csak a mellek számítanak? Egy éjszakára talán, de aki hosszabb távra tervez, annak semmiképp. Nekem pl. nem számít, ha nem nagy. :) Formás legyen, feszes. Az se gáz, ha nem. Nyilván nem a tested miatt van veled. De ha jó az alakod, az már jó. :)
De ne a barátod kedvéért veszítsd el.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) nem miatta...én is szeretném már :) csak hát a csajok akikkel volt...nem is érek a nyomukba :/ nincsenek nagy melleim...:/ amúgy vékony vagyok, nincs csúnya alakom
nem kell félni ;-) én mindig mindentõl félek, ehhez képest mikor már ott tartottunk barátommal, akkor már nem féltem, és nekem pl. annyira nem fájt (pedig nagyon alacsony a fájdalom-küszöböm, de nekem ez még tûrhetõ volt) 15/L

Vajon miért fejel bele 17 hós kisfiam a szekrényajtóba? Ha elkezdi, kb.15-ször megcsinálja és nem tudom hiszti nélkül elvinni onnan. Közben nem sír, mintha nem fájna neki, aztán egyszer csak abbahagyja.

Legjobb válasz: Kisfiam 15 hónapos. Mostanában õ is csinál olyanokat, hogy direkt beveri a fejét a szekrényajtóba vagy a falba....nem tudom miért csinálja. Mondjuk ha rászólok akkor abbahagyja és nem is hisztizik. Nem sír õ sem, de szerintem nem is veri be olyan erõvel hogy fájjon neki.

Kisfiam 15 hónapos. Mostanában õ is csinál olyanokat, hogy direkt beveri a fejét a szekrényajtóba vagy a falba....nem tudom miért csinálja. Mondjuk ha rászólok akkor abbahagyja és nem is hisztizik. Nem sír õ sem, de szerintem nem is veri be olyan erõvel hogy fájjon neki.
Hát ez elég furcsa...csak úgy odamegy és ütlegeli vele fejét??
Az én 1, 5 évesem is hónapok óta fejelget, többnyire minket, a szüleit. Mi sem értjük...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!