Találatok a következő kifejezésre: Ha nem este fürdetünk, (2 db)

Ha nem minden este fürdetünk, viszont nem is kétnaponta, hanem mikor meleg van és megizzad a babó fürdetjük (akár 3 nap egymásután is) , mikor esős idő van, nem izzad kihagyunk egy napot, az baj?

Jobb kialakítani egy rendszert, vagy ha így csináljuk sem lesz semmi baj a programmal? Két hónapos a babánk, ha fürdetjük, ha nem este szopi után szépen alszik, szinte reggelig.

Legjobb válasz: Szerintem csak akkor marad ki a fürdés,ha ti is úgy akarjátok..ezt nem rossz indulatból mondom,de ha kivéva a baba bealszik,mert az más.De mi mindig úgy alakítjuk az életünket,hogy tisztába legyünk azzal mit kell csinálni.Ha van egy rendszer az mindenkinek jobb és ha tudjuk,hogy ezt nem tudjuk tartani akkor nem megyünk olyan helyre vagy hamarabb elindulunk.Sztem a babának is ugyan olyan fontos a konfortérzet mint nekünk.Õ is leizzad,plána ha husis is akkor meg rendesen be is gyulladhat a kis ráncainál,ha nem fürdetjük minden nap.Láttam már ilyet az egyik ismrõsömnél...nem fürdette minden nap-pedig õsz volt nem is nyár,a baba hónaalja úgy kipált,hogy már majdnem vérzett...na utánna õ sem játszott ezzel már,majdnem sírtam mikor hallottam a kicsit ,hogy sír mert fáj neki a törlés..szval én a mindennapi fürdés híve vagyok

Szerintem csak akkor marad ki a fürdés, ha ti is úgy akarjátok..ezt nem rossz indulatból mondom, de ha kivéva a baba bealszik, mert az más.De mi mindig úgy alakítjuk az életünket, hogy tisztába legyünk azzal mit kell csinálni.Ha van egy rendszer az mindenkinek jobb és ha tudjuk, hogy ezt nem tudjuk tartani akkor nem megyünk olyan helyre vagy hamarabb elindulunk.Sztem a babának is ugyan olyan fontos a konfortérzet mint nekünk.Õ is leizzad, plána ha husis is akkor meg rendesen be is gyulladhat a kis ráncainál, ha nem fürdetjük minden nap.Láttam már ilyet az egyik ismrõsömnél...nem fürdette minden nap-pedig õsz volt nem is nyár, a baba hónaalja úgy kipált, hogy már majdnem vérzett...na utánna õ sem játszott ezzel már, majdnem sírtam mikor hallottam a kicsit , hogy sír mert fáj neki a törlés..szval én a mindennapi fürdés híve vagyok
Az én fiam már hét hónapos, és eddig mindig úgy fürdettem, hogy 2-3 naponta, de amikor most nagyon meleg volt, akkor naponta. Az elsõ héten ordított a fürdésnél, aztán megszokta így is. Szóval baja nem lett tõle semmi, és nagyon szereti a pancsit, megszokta így is. Akár fürdik, akár nem, este nyolckor (vagy újabban fél kilenckor) megkapja a tápiját, aztán alszik. Viszont, mióta kúszik-mászik, lefekvés elõtt lemosdatom, de az nem fürdés, csak nálunk kutya van, és a keze-térde csupa szõr. Mondjuk a kezét naponta többször is megmosom. Szóval szerintem nincs ezzel semmi baj, de amikor már igazán koszolja magát, akkor át kell állni a mindennapos fürdéshez, szóval amikor már játszótereztek, homokoztok, ilyesmi.
Szia! Biztos, hogy nem lesz tõle semmi baja, viszont én az esti fürdetés híve vagyok. Ez a nap végét jelzi, egy kicsit megnyugszanak, levezetik a feszültséget egy fincsi fürdõvel. Valljuk be, nekem is jól esik :o)Szerintem jó, ha így kialakul egy rendszer, ez megnyugvást ad a babának, egy idõ után megtanulja, mi mi után történik, és ez az állandóság ad neki biztonságérzetet. Boldog babázást! :o)
te nem izzadsz meg alvás közben?a baba sem más.testhõmérsékletük is ing.jobb naponta!sztem.én nem birnám kihagyni a frissen lefekvést!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat' Páran itt írták régebb, hogy túl megszokják a babák az esti fürdést és véletlenül ha kimarad, akkor nyugtalanok. Márpedig megeshet bármikor, hogy valamiért nem lesz esti fürdés, ezért dilemmázom, hogy hozzászoktassuk-e a mindenesti fürdéshez a kisbabánkat.
Nálunk 4 és fél hónap alatt egyszer maradt ki, akkor is a babám miatt, mert éjjel 11kor kelt fel a délutáni alvásából:) Nekünk nagyon fontos, tudja, hogy utána szopi és alvás.
Szia! A rendszer, az állandóság kell a babának, mint már írtam (elsõ). De azzal, ha egyszer kimarad, semmi gond nincsen. Nálunk a nagy 3 éves. Tán ha 4-5-ször alakult úgy, hogy kimaradt a pancsi (elzárták a vizet, vagy mire hazaértünk nagyon álmos volt). Mondjuk én eleve úgy élek, és úgy alakítom az életünket, hogy a délutáni alvás sose maradjon ki, és este is hazaérünk mindig idõben. Nincs olyan esemény, ami fontosabb lenne náluk. Én pl azt sem szeretem, ha ott alszik el a gyerek, ahol éppen van. Aludjon az ágyában. De ha egyszer úgy adódik, hogy teszemazt elalszik a kocsiban, hát azért az nem annyira kavar be. De ha nincs egy megszokás, az nem hiszem hogy túl jó. De továbbra is azt gondolom, hogy baja nem lesz. Max nem lesz kiegyensúlyozott kisgyerek belõle.
Szia!Én a mindennapi fürdés híve vagyok, bár mostanában úgy tartják a szakemberek, hogy nem muszáj.De én sem bírnám ki.Ha valamiért késõn érünk haza, és bealszanak a gyerkõceim (két és fél, és fél évesek)akkor reegel lefürdetem Õket, mindig arra gondolok nekem milyen rossz lenne.De ez csak az én véleményem.

Edzés után úgy tusoltok le, ahogy otthon szoktatok? Úgy értem, hogy ha este edzetek, otthon nem is fürdetek?

Hülye kérdés, de érdekel. :)

Legjobb válasz: Akkor ott letusolsz, amikor hazaértél akkor meg alaposan megfürdesz. Ha nem vagy baromi büdös akkor egy adag dezodorral kihúzod hazáig

Nem nem hülyeség :) ha ilyen helyzetben lennék én is ezt csinálnám :D
Én 5 perc sétára lakom a teremtõl de attól még ott fürdök. Fene akar ilyen hidegben hazasétálni izzadtan.
Amikor messzebb jártam edzeni mindig megfürödtem ott rendesen.
A kérdező hozzászólása: Én viszek tusfürdõt, tiszta alsóruhát és ott alaposan letusolok, hogy ne itthon fogyjon a víz és az áram. :) Albérletben lakom, gondoltam spórolok egyet. :D Hülyeség?
Akkor ott letusolsz, amikor hazaértél akkor meg alaposan megfürdesz. Ha nem vagy baromi büdös akkor egy adag dezodorral kihúzod hazáig
Olyat keress ami közel van. Én 5 percre lakom tõle, de ott zuhanyzok mert izzadtan ilyen hidegben nem valami jó hazamenni. Nyáron talán majd hazasétálok és itthon fürdök de télen tuti nem.
Bocsi én nem edzek, de ha lenne alkalmam nem otthon fürdeni, én is megtenném, mi is spórolunk. Na persze csak akkor, ha nem lerottyant a tus, egy fertõzés azért nem kéne...
Otthon, mivel 2 percre sincs a terem.
A kérdező hozzászólása: Jó nektek, hogy a közelben laktok. Ha én is pár percre laknék onnan, akkor minden nap járnék, nem csak heti háromszor.
edzés után ha van idõm -az esetek 90%-ában van- akkor rendesen lezuhanyzok a teremben és legtöbbször otthon nem, mivel általában délután járok. persze ha szükségét érzem akkor otthon is. nyáron viszont otthon is-teremben is.
Attól függ milyen messzire van a terem. Az igazán kemények edzés után hazakocognak és otthon rendesen megfürdenek
Én 10 percre lakom gyalog a teremtõl, kocsival 5 percre, szóval én itthon fürdök többnyire.
Vagy viszel szappant azt teljesen megfürdesz ott :D
A kérdező hozzászólása: Idõm se lenne akkora távot megtenni gyalog, mert dolgozom hétköznap. Pedig a legkorábbi idõpontban megyek. Délután meg már zombi vagyok meló után a hazagyalogláshoz. 2 mûszakban dolgozom, ezért rossz. :(
A kérdező hozzászólása: Nekem messze van. Busszal járok oda. :)
A kérdező hozzászólása: Ami közel van, nagyon drága. Ahová járok, annak a bérletének a felét fizeti a munkahely. Ha nem minimálbéren élnék albérletben, letojnám. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!