Találatok a következő kifejezésre: Ha nem el a csajba, akkor (38 db)

Ha nem mentem el a csajba, akkor lehet terhes?

Lefekudtem baratnommel, az ovszerem sajnos elfogyott, nem mentem bele de lehetseges, h terhes lesz?ugy hallottam, h csak ijesztegetes,semmi mas. Es attol lehete terhes ha ugyancsak ovszer nelkul lefekudtunk, de azelott ovszerbe elmentem (a himvesszon maradnak sperma darabkak:) ?)

Legjobb válasz: A lány helyében vennék be 72 órás tablettát mert a himvesszõn lehet sperma ha elõtte óvszerbe elment! MIndenképp védekezzetek ezek után !

A lány helyében vennék be 72 órás tablettát mert a himvesszõn lehet sperma ha elõtte óvszerbe elment! MIndenképp védekezzetek ezek után !
Gyorsan gyorsan 72 órást bevenni, mert igen, lehet teres. Az elõváladék is tartalmaz életképes spermát, és az elõzõ orgazmusról is maradhatott rajtad sperma. Ezzel nem szabad játszani, óvszert manapság bárhol kapni. Tessék normálisan védekezni!!
Ha ilyen alapvetõ kérdéssel nem vagy tisztába, akkor szerintem nem szexelj!
aha.a himvesszõn maradnak sperma darabkák(ha nem mosod meg) szted ha nem mész el benne akk mibõl lenne baba? csak a környékéhez se érjen sperma és akk nincs baj
Szereted te azt a lányt??? Ha az én párom lenne ilyen felelõtlen a szexben, nagyon hamar kiábrándulnék belõle!! A lány helyében gyorsan elkezdenék állndó tablettát szedni, vagy keresni egy komolyabb partnert.

Igaz, hogy ha az első randin nem teremtődik alkalom, hogy legalább megcsókold a csajt, akkor már el sem érdemes menni a másodikra mert már úgyis lőttek az egésznek?

Ma volt randim egy 18 éves csajjal... 3 óráig jól elvoltunk, de csókra egyszer?en nem volt nyitott, nagyon hülyén jött volna ki ha megpróbálom vhogy megcsókolni. Akkor szerintetek már hagyjam is az egészet? (21/F)

Legjobb válasz: francokat. ha normális a csaj még örül is neki, hogy nem rohanod le. nehogy úgy tûnjön, hogy csak arra kell neked. haladj a saját tempódban.

francokat. ha normális a csaj még örül is neki, hogy nem rohanod le. nehogy úgy tûnjön, hogy csak arra kell neked. haladj a saját tempódban.
ilyen nincs, az elsõ randin megcsókolni valakit elég nyomulósra sikerülne, talán még a masodikon is, jobban jött így ki
én utálnám, ha az elsõ randin rögtön csókolni akarna, bár én eleve nem megyek vadidegenekkel randizni. de elsõ látásra ne akarjon túl sokat, utálom, ha lerohannak.
Nekem nem tetszene, ha már az 1. randin rögtön ezt erõltetnénk. Lehet, hogy félénkebb, vagy egyszerûen kicsit jobban meg akar még ismerni, mielõtt bármi lenne. Én is ilyen vagyok. 21L
Nem. Akkor lõttek az egésznek, ha a harmadik randin nem történik csók.
Lõttek. Hagyd. Lúzer vagy.
Komolyan az ilyen gondolkodású emberek miért nem akasztják fel magukat? Mennek a bamba tömeg után, és nem maguknak akarnak örömet hanem a tömegnek. Fogyatékos mind!
Ez nem így mûködik!Nincs megszabva hogy az elsõ, második vagy akár harmadik randin kell elcsattanjon az a bizonyos elsõ csók! Ha jól éreztétek együtt magatokat miért ne randizhatnátok még?Ne tervezd el az elsõ csók idõpontját..egyszerûen várd ki amíg eljön az a bizonyos pillanat.Ha veszett ügyed van az abból derülhet ki a leghamarabb ha a csaj nem akar veled többet találkozni, kifogásokkal áll elõ!Sok sikert!
"Tudod mit, ßazmeg a fûnyíródat. Nem is kell.

Ma fogok elõször a csajommal lefeküdni, a farkam mereven 18cm és a nõi huvely 10 cm körül van, ha teljesen betolom a péniszemet akkor az nem fáj neki?

Köszönöm 17F

Legjobb válasz: A hüvely minden irányban képes a tágulásra, ha kellõen felizgatod, akkor nem igazán.

A hüvely minden irányban képes a tágulásra, ha kellõen felizgatod, akkor nem igazán.
Honnan tudod, hogy a nõi hüvely 10 cm??? Megmérted? :D Viccet félretéve, mindenkinek más méretû, mint ahogyan a farkak mérete is egyénenként változó. Kérdésedre válaszolva, ma kiderül, hogy passzoltok-e ;-)
jenci , jöhetsz nyugodtan, a 18-asod nekem már meg se fog kottyanni, csak te hiszed azt , hogy az enyém 10, )))
Nem tudom, hogy a hüvely hány centi mély. Nyilván az izgalom tágít valamennyit rajta. De nagyon vigyázz, mert úgy tudom, hogy a lányok méhszájának döfködése úgy fáj, mint nekünk egy tökön rúgás. Látod, így van ez: ha kicsi, az is baj, ha nagy, az is baj! Légy óvatos, nagyon figyelj a bnõdre, ha pedig fájdalmat jelez, azonnal állj le.
Hát, a hüvely valóban 9-12 centiméter szokott lenni a nõknél, persze nyilván vannak egyéni variációk, mint a farokméret esetén is, mindkét irányba. Izgalmi állapotban hosszában is nyúlik, de nem a végtelenségig. Én speciel azok közül a csajok közül való vagyok, akiknél nem tolhatnád be teljesen, sõt (a barátom 16 centis, ha õ vadul, az már keményen tud nekem fájni). A lényeg az, hogy elõször is izgasd fel rendesen, mert erre a hosszában való nyúlásra biztosan szükséged lesz. Másrészt óvatosan kísérletezz az elején, NE DURVULJ, NE VADULJ és akár kérdezd meg többször is, hogy nem fáj-e! Csak fokozatosan gyorsulj fel, mert az, ha a méhszájat döfködöd, tényleg nagyon fáj. Ha fáj neki, akkor sajnos nem marad más megoldás, mint hogy figyeljed kell arra, hogy meddig tolod be neki. Erre ha nem tudsz figyelni, akkor akár csinálhatod úgy, hogy 1-2 ujjal, vagy amennyi kell, megfogod a tövénél. Pózok változtatása is segíthet, pl. sok nõ jobban szereti a lovaglást ilyen esetben, mert ott õk befolyásolják, hogy meddig menjen be a pénisz.
finoman csináld és lassan. elõbb jól nedvesedjen be, az sem baj, ha használod a nyelved és próbálj meg nem izgulni
A kérdező hozzászólása: megvolt a szex nagyon jó volt nem toltam belé teljesen fogtam a farkam tövét és kb 14 cm ment belé, igy nem fájt a csajomnak meg elõtte újjaztem meg kinyaltam köszönöm, a segítéget a válaszolóknak:) 17F
komolyan ez a méricskélés, ám grat, üdv a klubban

Ha nem megy el a pasi akk is lehet terhes a csaj?

Legjobb válasz: 15% az esélye...

15% az esélye...
Ha gumi nélkül csináltátok igen, mivel az elõváladékban is vannak hímivarsejtek.
A kérdező hozzászólása: és ha egy héttel a menzi elõtt csin?több esélye van?
Akkor van több esélye ha elötte fejbevernek egy helyesírási szótárral -.-"
hát ha azt nézzük a ciklus 28napos a teherbe esés a ciklus közti idõpont ami a 12-18napig lehetséges, vagyis akik babát szeretnének azok ilyenkor próbálkoznak. tehát ha egy héttel akk neked te most kb a 21. napom voltál ekkor...hát nem tudom :) várd meg ezt az egy hetet, de ne izguljatok rajta, mert ez is befolyásolhatja azt h megjöjjön
Figyelj...Ha nem vagy biztos abban, hogy sikerült-e megfelelõen védekeznetek, akkor: 1. Ne szexeljetek 2. Vegyél terhestesztet a patikában Ha még nem jutottál el arra a szintre, hogy nem tudod hogyan lehet megfelelõen védekezni és nem vagy tisztában a peteérésed pontos folyamatával, valamint nem ismered a ciklusod alatt végbemenõ folyamatokat, akkor nem kellene szexelned, vagy ha már mégis kíváncsiságból összefekszetek, akkor legalább viseld a következményeit nyugodtan... Amíg ide beírtad a kérdésedet és végigolvasod a válaszokat, azalatt az idõ alatt már rég elolvashattad volna, hogy az interneten miket írnak a szexualitásról és a gyermeknemzésrõl, valamint a menzeszedrõl... Mielõtt nekiálltok szexelni, áldjon meg a Jó Isten és nézzél már utána, hogy mit is csináltok, hogy ne utólag keljen nem kívánt terhességgel orvoshoz rohangálni és ne adj Isten abortuszra menni...
Igazából 1 % esélye van , mivel az elõváladék egyfajta síkosítószer bár tartalmazhat spermiumokat nem nagy esély van rá.
Holnap suli, takarodj aludni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon vicces vagy...
hát fizikailag nem szakítja át a szûzhártyát, de érzelmileg "elveszti".. szóval érted. addig szûz egy lány míg a p*ncijában nem járt egy k*ki...
miért kell félmunkát végezni???
Ha 3 cm-es a "dákod" akkor akár tövig is nyomhatod!!!!! ...és ha csak a makkod nyomod be, akkor ha beleélvezel és jön a kicsi, azt hiszi, hogy a mamája a Szüzmária! Normális vagy?????
Ha már ott tartotok, akkor ugysem fogod kibirni, hogy tovább ne told... Meg mi értelme ugy lenni egy csajjal, hogy jóformán csak oda teszed neki? Ettõl nem fog elélvezni b+! Túl fiatalok vagytok ehhez... sajnálom.
Igen, becsülendõ, ha nekemadja a szüzességét és nem volt még mással
Igen, ez egy megtisztelõ dolog. Tudom, hogy régimódi, konzervatív gondolkodású vagyok, de viszont csak akkor venném el, ha biztos, hogy mi együtt fogunk élni. Ha nem, akkor ez a jog egy másik fiút illet. Tudom, így 98%, hogy nem lesz barátnõm, de nem tudok változtatni ezen.
Nemvoltam még konzervnyitó szerepben, de én személy szerint kipróbálnám.
Erre én is kiváncsi vagyok :P 18L
egyet értek, valahogy jó érzés tudni hogy te vezeted be az "életbe" : D 16f
Nem tudom milyen érzés lehet, de én megtiszteltetésnek venném, ha engem tartana méltónak, hogy velem csinálja elõször.
jo érzés
Én gondolkodok a csaj helyett is, ha tudom, hogy csak azért csinálja, hogy õ is vagánykodhasson vele, akkor tuti nem teszem meg... amúgy eddig csak tapasztalt barátnõm volt.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszokat

Ismerek olyan embereket, akik 'nagy fiúk' és szex közben nem használnak gumit (de a csaj sem fogamzásgátlót), és mielött el élvezne ki veszi a fakát. Biztos hogy a csaj nem lesz terhes? . Ha téll ki tudja venni elötte.

Legjobb válasz: 29%-os, ki mondta, hogy gumi nélkül akart szexelni? Kíváncsi volt, hogy úgy is teherbe lehet-e esni, ha csak elõváladék van. Még mindig jobb, hogy kérdez. Mellesleg senki10-11 éves kistestvérérõl nem esett szó. Magaddal foglalkozz, hogy ne legyél ennyire primitív.

Igen, sõt elég nagy az esélye. Meg nem tudom, én inkább elélvezek a barátnõmben gumiban, mint hogy figyelni kelljen rá, hogy idõben kikapkodni...
29%-os, ki mondta, hogy gumi nélkül akart szexelni? Kíváncsi volt, hogy úgy is teherbe lehet-e esni, ha csak elõváladék van. Még mindig jobb, hogy kérdez. Mellesleg senki10-11 éves kistestvérérõl nem esett szó. Magaddal foglalkozz, hogy ne legyél ennyire primitív.
Sokan a megszakított sexet választják, mármint hogy kiveszi mielõtt elélvezne...de azt tudni kell, hogy már az elõváladéktól is teherbe lehet esni.
csoporttársam (24/F) csinálja ezt a nõjével (kb 20 éves a csaj)...2 év alatt 3 abortusz... pedig õ mindig idõben kivette... végülis szociális alapon lehet olcsobb az abortusz mint a gyogyszer...
Jézusom, hogy ti mekkora taplók vagytok:D Nincs más örömötök az életben mint hogy egymást oltsátok. A kérdésre válaszolva: de igen, nagyonis terhes lehet a lány. Egyrészt az elõváladékban is lehetnek spermiumok (ha a húgycsõben maradtak és az elõváladék kimossa), másrészt elég ha csak egyszer veszi ki fél másodperccel késõbb a kelleténél. A világ nagy igazsága pedig az, hogy az embernek akkor van a legnagyobb esélye teherbe esni, ha épp nem akarja:P Van aki évekig választja a megszakítást védekezésként, de ezek a fiúk nem szeretik a barátnõjüket... kicsit sem félnek attól hogy esetleg teherbe eshet és tönkreteszi az életét vele. Véletlenül se kövesd a barátod példáját. Óvszer, tabi, és minden király:)
Nemcsak a terhesség , de a betegségek esélye miatt sem teszi jól a haverod. Meg 15 évesen?El van az túlozva, lehet, hogy csak a szája jár, és azt meséli, amit csak nagyon szeretne csinálni.
Mi már lassan 5 éve így csináljuk, de még nem történt semmi /kop-kop/ 24
F
na gyerekek ti aztán ügyesek vagytok majd akkor pofázzatok ha tripperesek szifiliszesek, meg aidsesek lesztek, ez kell nektek?!
A kérdező hozzászólása: 08:53--> Köszönöm a kollégának a pártolást, a az a 29%os Senki meg csak az agyi szintjét mutogatja...ennyi...
Csak úgy felvilágosításként közlöm, NEM LÉTEZIK OLYAN DOLOG EBBEN AZ UNIVERZUMBAN HOGY A GUMI NEM FÉR A PÉNISZRE. http://www.youtube.com/watch?v=7vq2r4eb5yI

Valaki nem tud egy olyan filmet amiben a csajok lenéznek. Kiközösitenek másokat? Az ilyen filmeket nagyon szeretem. Ha valaki tud akkor csak a cimét irja le! Köszönöm elõre is

Legjobb válasz: Bajos csajok 1 bajos csajok 2 Campus háború Az ördög prádát visel Házinyuszi Mirõl álmodik a lány Vadócka Hirtelen 30 ez nem az csak ajánlom : Micsoda srác ez a lány szerintem szeretni fogod ! :)

Bajos csajok 1 bajos csajok 2 Campus háború Az ördög prádát visel Házinyuszi Mirõl álmodik a lány Vadócka Hirtelen 30 ez nem az csak ajánlom : Micsoda srác ez a lány szerintem szeretni fogod ! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen
Nem mai stílus, de ha szereted a retró dolgokat is, akkor Abigél
A kérdező hozzászólása: még nem láttam de majd megnézem azt is köszike
A klikk
A kérdező hozzászólása: a kliket már láttam és innen indult ki az egész és nagyon tetszett

A csajom nem mindig kivánja vagy nem tudom, de azt szeretném, hogy ha "ugy van" akkor feltudjam izgatni és ő is akarja legalább annyira mint én, hogy érjem el ezt, hogy fogjak hozzá?

Legjobb válasz: Ne úgy közeledj hozzá,hogy akkor most megduglak! Elõször csak simizd,puszilgasd,aztán hidd el õ is elkezd felizgulni és máris lesz kedve szexelni!

Ne úgy közeledj hozzá, hogy akkor most megduglak! Elõször csak simizd, puszilgasd, aztán hidd el õ is elkezd felizgulni és máris lesz kedve szexelni!
flörtölj vele, szeretgesd
Hûha, azért ebben a kérdésben vannak elírások, de talán kibogoztam. Az "úgy van" arra utal, hogy menstruál? Ha igen, akkor el kell fogadnod, hogy õ olyankor nem kívánja. Rengeteg tünet kísérheti a havi bajt. Nem véletlenül hívják így.:S A görcstõl a mellfeszülésen át, a lehangoltságig, emésztési zavarok, puffadás, fejfájás, derékfájás és így tovább. Én ilyenkor még jobban igénylem az összebújást, de mindenki más. 19/L
nem igazan ertem a kerdest de megprobalok valaszolni? az "ugy van" az mit jelent? lenyegeben a szex a jo, neki is, neked is, nincs semmi gond csak te azt szeretned h gyakrabban kivanja? szerintem ha hozzabujsz, simogatod, puszilgatod 1 idieg biztos neki is megjon a kedve. valamint a celzasok, a jatekos csipkelodes is jo lehet. kozos furdes, masszazs, osszebujas.....ezek mindig meghozzak a hatasukat :)
Ajj, bár az én pasim is így gondolná!!! De nálunk pont fordítva van. Én minden nap kívánnám, akár többször is egy nap, õ meg elvan ha csak 3 naponta sexelünk. Pedig korábban nem így volt, de a válasza hogy csak így jön ki és hogy attól nem kíván kevésbé...Hát nem tudom, korábban tök mindegy volt hol, mikor, hajnalba is nekiálltunk, még akkoris ha hajnalba kellett kelni meló miatt, most meg... Szal nekem is jól jönne pár tipp csaj részére :D
A kérdező hozzászólása: kösya válaszokat "ha ugy van" azta arra értem ha passzol minden az idõ és a hely!

Mi a véleményetek olyan fiúról aki facebookon ismerkedik vagyis azt részesíti elõnyben a személyes ismerkedéssel? Nem zavaró nektek csajok ha valaki ilyen céllal ír nektek hogy megismerjen?

Esetleg ez is olyan dolog hogy ha szimpatikus vagy a lánynak,nem vagy csúnya és nem hülyeséget írsz akkor visszaír.Minden lány máshogy reagál.

Legjobb válasz: Valoszinuleg nem vennem komolyan. Aki nem mer eloben kozeledni felem az ne tegye igy se. Meg nehogy mar a neten keresztul probalkozzon hogyha eloben is van lehetosege. Termeszetesen nem itelem el azokat akik igy ismerkednek. De en nem bizom az ilyen emberekben.

Valoszinuleg nem vennem komolyan. Aki nem mer eloben kozeledni felem az ne tegye igy se. Meg nehogy mar a neten keresztul probalkozzon hogyha eloben is van lehetosege. Termeszetesen nem itelem el azokat akik igy ismerkednek. De en nem bizom az ilyen emberekben.
Én alapból nem szeretem, ha valaki a facebook-ot használja társkeresõnek. Az az oldal nem azért van, így talán érthetõ, hogy nem azért vagyok ott. Ráadásul ha valaki nem ismerõsöm, akkor nem lát belõlem a profilképemen kívül semmit, mégsem kérdezi meg senki, hogy van-e barátom pl, hanem rögtön a tárgyra tér, ami kicsit taplóság. Ha ismerõsöm próbálkozik, akkor más tészta, ez egyszer fordult elõ. Akkor rögtön azt kérdeztem magamtól, ha az életben nem alakul(t) semmi, akkor neten mit vár? Persze ettõl függetlenül normálisan visszaírok mindenkinek, aki ír, de nem szimpatizálok ezzel a dologgal.
Én ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy élõben miért nem tud ismerkedni... általában nem fûzök hozzá ások remményt. Számomra a facebook nem ismerkedõ felület. És az ottani ilyesféle kapcsolataim hamar le is épülnek.
A facebookot nem ismerkedésre használom. Ha ismeretlen jelöl be, úgyse jelölöm vissza.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!