Találatok a következő kifejezésre: Ha nem el a csajba, (82 db)

Ha nem mentem el a csajba, akkor lehet terhes?

Lefekudtem baratnommel, az ovszerem sajnos elfogyott, nem mentem bele de lehetseges, h terhes lesz?ugy hallottam, h csak ijesztegetes,semmi mas. Es attol lehete terhes ha ugyancsak ovszer nelkul lefekudtunk, de azelott ovszerbe elmentem (a himvesszon maradnak sperma darabkak:) ?)

Legjobb válasz: A lány helyében vennék be 72 órás tablettát mert a himvesszõn lehet sperma ha elõtte óvszerbe elment! MIndenképp védekezzetek ezek után !

A lány helyében vennék be 72 órás tablettát mert a himvesszõn lehet sperma ha elõtte óvszerbe elment! MIndenképp védekezzetek ezek után !
Gyorsan gyorsan 72 órást bevenni, mert igen, lehet teres. Az elõváladék is tartalmaz életképes spermát, és az elõzõ orgazmusról is maradhatott rajtad sperma. Ezzel nem szabad játszani, óvszert manapság bárhol kapni. Tessék normálisan védekezni!!
Ha ilyen alapvetõ kérdéssel nem vagy tisztába, akkor szerintem nem szexelj!
aha.a himvesszõn maradnak sperma darabkák(ha nem mosod meg) szted ha nem mész el benne akk mibõl lenne baba? csak a környékéhez se érjen sperma és akk nincs baj
Szereted te azt a lányt??? Ha az én párom lenne ilyen felelõtlen a szexben, nagyon hamar kiábrándulnék belõle!! A lány helyében gyorsan elkezdenék állndó tablettát szedni, vagy keresni egy komolyabb partnert.
Menstruacio jelei...
A kérdező hozzászólása: Vasárnap kellene megjönnie neki, hacsak ismételten nem késik napokig. (Bár ha késik, akkor a teszt kerül elõtérbe.)
De lehet, bár kis eséllyel. A "kiveszem, mielõtt elmegyek" nem védekezés, hanem orosz rulett. Neked baromi könnyû a lány testével játszani, végül is nem téged kaparnak ki, ha mégis becsúszik a gyerek. Volt itt egy lány, aki hasonlóan járt. Menzesz elõtt egy nappal szexelt, védekezés nélkül (vagy kiszakadt a gumi, már nem tudom). Mivel következõ nap megjött neki, gondolta felesleges a 72 órás tabi. Hát a következõ már nem jött meg.
A kérdező hozzászólása: Nem játszom a testével. Szeretem ezt a lányt és jó ideje együtt vagyunk, ilyen még sosem fordult elõ.
Milyen nem volt? Hogy késett neki, vagy hogy védekezés nélkül megdugtad? Ha szereted, akkor vigyázol rá. Ha szereted, akkor gumit húzol, vagy leülsz vele megbeszélni, hogyan védekezzetek a továbbiakban (tabletta, gumi+spermicid, gumi magában stb.). Ha kiteszed annak a veszélynek, hogy abortuszra kelljen mennie (bár már egy 72 órás tabi is elég nagy szívás, igaz, még mindig jobb alternatíva), akkor nem szereted. Akkor azt szereted, hogy NEKED jó vele, hogy TE élvezed, amit õ nyújt. Nem az a fontos, hogy Neki jó legyen az, amit Te csinálsz. De ez nem azonos azzal, amikor a másik embert szereted. Igaz, általában összekeverik a kettõt.
Utolsónak igaza van. Ha szeretnéd, akkor képes lennél felhúzni azt az istenverte kotont, hogy neki n kelljen abortuszra mennie. Igen is játszol a testével. De persze õ is hülye, hogy hagyja.
A kérdező hozzászólása: Igazatok van! Teljes mértékben. Mint írtam elõször fordult elõ. De ma megjött neki (még hamarabb is, mint kellett volna), ergó semmi gond nincsen. Ha pedig ez jelent valamit, akkor "sohatöbbé"!! Egyetem után pedig megkérem a kezét, mert tényleg SZERETEM!
Hurrá.
THE END :D
Nem értem, elmennétek ultrahangra, de nem képes rápisilni egy 400 forintos tesztcsíkra, hogy kiderüljön...?!
Nem, hiszen az a menstruáció még az elõzõleg beért petesejt kilökésére való, ami már rég nem volt termékeny akkor. Megtermékenyíteni esetleg egy új, spontán beérõ petesejtet lehetett volna (megjegyzem elég kis eséllyel), de attól még a másnapra esedékes menstruáció megjön. Ugyanakkor a mensessel megint csak csökken a megtermékenyülés esélye, hiszen ilyenkor a nyálkahártyát és a vért is kifelé löki a szervezet (ezért vannak a görcsök), amivel az ondó nagy része is nyilván távozik. Mindezek mellett természetesen elõfordulhat megtermékenyülés ilyen "hülye" idõpontban is, pl. egy ismerõsömnek is utolsó este mensi elõtt sikerült a gyereket összehozni.
persze.
Ennyi idõ alatt nem jelentkeznek a terhesség tünetei, nem tudom, mit nem lehet ezen megérteni. Menstruáció elõjele, vagy parázik és tüneteket produkál. Egyszerûbb lenne védekezni, akkor nem kéne félni...
két menstruáció között eltelt már annyi idõ, hogy a teszt kimutassa, ha az.vegyetek egyet
Eszerint minimum egy hónapja volt az aktus. Egy pár száz forintos teszt kimutatja, ha terhes. Egyébként a legvalószínûbb, hogy meg fog jönni neki, ez ugyanis a legtöbb nõnél jár hasfájással és mellduzzadással/fezsüléssel.
A kérdező hozzászólása: Ha másnap megjött neki egybõl-ez nem jelentheti azt ugye, hogy elõtte este nem volt baj? Tesztet vettünk, de meg akarjuk várni, hogy a hétvégén megjön-e neki, és csak azután megcsinálni. A baj az, hogy alapvetõen elõ szokott fordulni, hogy akár másfél hetet is késik neki.
Semmi köze hozzá, 1 nap alatt a megtermékenyítés sem történik meg, átlag 48 óra kell hozzá.
A kérdező hozzászólása: Ultrahang mennyi idõ után mutatná ki?
5. hét.
A kérdező hozzászólása: Happy end! :D

Ha van egyéb védekezési mód a pasik miért nem mennek el a csajban?

Az eddigi barátaim szerencsére mind olyanok voltak, akik bennem élveztek el agár gumival akár anélkül (szedek gyógyszert), de a barátn?m mesélte, hogy neki eddig csak olyan barátai voltak, hogy sosem mennek el benne, annak ellenére, hogy ? is szed gyógyszert. Miért jó valakinek a hasára élvezni, amikor van jobb helye is a dolgoknak ?

Legjobb válasz: Vannak akik a pornófilmes normákat követik a valóéletben...

A kérdező hozzászólása: Biztosan vannak ilyen pasik is akik a tuti biztos védekezés miatt csinálják, ebbõl a szempontból tényleg tisztelet illeti õket, de a barátnõm barátja, az elõzõ barátnõjével, sehogy sem védekezett, csak ezzel a megszakításos módszerrel. De több ilyen barátnõm is van akinek ez a hasra élvezõs módszer a normális, mert undorítónak tartják, ha egy srác elmegy bennük. Nekem ez nagyon furcsa volt, még én éreztem kicsit hülyén magam amikor ez szóba került.
Vannak akik a pornófilmes normákat követik a valóéletben...
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy arról az 1%-ról lenne szó, de nekem ez elég furi, õszintén szólva örülök, hogy ezt a módszert egyik barátom sem alkalmazta.
Nemtom, de szerintem bent van tényleg a helye. És a legjobb is ott. 30/F
Férfiak vizuálisabbak. Tehát fontos a látvány is. Izgató látni ahogy beteríti az imádott testet, testrészt. Én is szeretek, cicire, fenékre, puncira élvezni. De azért az igazi jó mélyen bele. 10bõl 8szor oda szeretem. Persze gumi bélkül. 22/f
szerintem az a pasi nem bízott a nõjében... ugyanis. mostanában egyre töbet hallani olyan 'csodálatos' esetekrõl, amikor a lány a fogamzásgátló ellenére teherbesett.. vééééééletlenül... és a pasi benézte... na ezért...
ja, és szedtem tablettát én is, de mégsem.
szerintem ez azért túlzás h tiszteletet érdemel, ez inkább kicsit beteges, és nem tiszteletreméltó. amúgysem minket akar megkímélni a gyerektõl, hanem saját magát. úgyhogy ez mégegy ok, amiért annyira nem helyénvaló a tiszteletreméltó szó. és még valami, ha a pasim nem bízik meg bennem annyira h én pontosan szedem azt a gyógyszert, ottmár elég nagy gáz van. a szexet idõtlen idõk óta úgy ûzik h a sperma bizony befele ürül, mert úgy az igazi. annak úgykell lennie. aki meg nem akar gyereket az védekezzen ellene. sztem ez beteges, h vki gyógyszert szed, a srác gumit húz, és még így sem megy el a nõben. ebbe azért gondoljunk már bele kicsit jobban....
Mert még mindig ott van az a bizonyos 1%, amitõl a normálisabb fiúk félnek és nem akarnak olyan hamar apák lenni!
nekem eddig csak egy olyan barátom volt, akivel szexeltem, és soha nem ment el bennem. iszonyat felelõsségérzettel bírt a gyermekvállalás témában, ezért nem bízott senkiben ilyen téren, csak saját magában. pedig én is precíz és megbízható lány vagyok, de mégsem. az elején kicsit rosszulesett, de aztán belegondoltam az õ helyébe, és megértem abszolút az ilyen férfiakat. sõt, tisztelettel tekintek rájuk, amiért ilyen komoly felelõsségtudattal rendelkeznek. az ilyenekre érdemes építeni, mert ha az ilyen pasi késõbb családot szeretne, biztos, hogy ugyanilyen komolysággal fog gondoskodni a szeretteirõl is.
Nekem pl. sokkal jobb érzés kint elélvezni. Az érzés is jobb és a látvány is, bent azért nem annyira jó mert csupa cucc lesz tõle a farkam töve.
na akkor a te barátnõd nagyon primitív, én a helyedben dobnám. értelmetlen megfosztani a pasit a beleélvezéstõl, ha a nõ eccer tablettát szed. mellesleg önzõ dolog is. és primitív is. én keresnék vmi nagyobb IQ_jut a helyedben.
Háth nekem egyiket se engedi még is szed gyógyszert rendszeresen:)
És a popsiba élvezés, az semmi???? :) )))))
félreértették egypáran. nyilván, akik erõs tájszólással rendelkeznek. :D a felelõsségteljes gondolkodás érdemel tiszteletet, nem a hasraélvezés.
Az én férjem jól megoldotta. Nem fektetett le addig, míg el nem vett, aztán tablettát szedtem, mert nem akartunk még gyereket, de ha becsúszott volna, vállaltuk volna, közösen. Óvszert nem szeret használni, utálja. Néha megszakítással védekezünk, ha úgy hozza a sors, de azt meg én nem szeretem. Én azt gondolom, a terhességtõl félnek a hasra élvezõ férfiak.
Lehet, hogy a hülye feje hirtelen ezt válaszolta a helyzetre, aztán valahogy még nem gondolt jobban bele, hogy mibõl mi lesz. Nem is nagyon nézett utána dolgoknak. Nem biztos, hogy nincs erõs tájszólása.
szerintem nem azt irrta hogy a nöben nem bizik hanem a gyogyszerben amit ö szed :) igazábol ez teljesen egyénfüggö ki hova szeret, valaki irta elöbb hogy bizony a nöben van a heje, te tudod mi az az orális szex, szerinted mondjuk egy [email protected] a szádban van az alapvetö heje ? na innentöl fogva nekem egy oan ember se mártirkodjon akit nyaltak ki/sz0ptak le ... konkrétan a kérdésre válaszolva, lehet perverzio, megszokás, félelem stb :)
Én is szexfilmbõl tanultam mindent de mégse a hasára verem. ez inkáb a hosszú éves maszturbálás következménye lehet esetleg. De az biztos hogy nem a tisztelet jele.
Szóval 1) pornón szocializálódott ütõdött, 2) simán tudatlan, túlvédekezõ önmaga ellensége, 3) farkában gyönyörködõ, narcisztikus önhomokos :)
Ez a 3)
Igen, becsülendõ, ha nekemadja a szüzességét és nem volt még mással
Igen, ez egy megtisztelõ dolog. Tudom, hogy régimódi, konzervatív gondolkodású vagyok, de viszont csak akkor venném el, ha biztos, hogy mi együtt fogunk élni. Ha nem, akkor ez a jog egy másik fiút illet. Tudom, így 98%, hogy nem lesz barátnõm, de nem tudok változtatni ezen.
Nemvoltam még konzervnyitó szerepben, de én személy szerint kipróbálnám.
Erre én is kiváncsi vagyok :P 18L
egyet értek, valahogy jó érzés tudni hogy te vezeted be az "életbe" : D 16f
Nem tudom milyen érzés lehet, de én megtiszteltetésnek venném, ha engem tartana méltónak, hogy velem csinálja elõször.
jo érzés
Én gondolkodok a csaj helyett is, ha tudom, hogy csak azért csinálja, hogy õ is vagánykodhasson vele, akkor tuti nem teszem meg... amúgy eddig csak tapasztalt barátnõm volt.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszokat

Kicsit kinos! :/ . Ha valakibe bele élveznek de a csaj nem élvezik el és másnap önkielégitést csinál ( csaj ) abbbol lehet baba?

Legjobb válasz: Ha csak akkor lenne terhes egy nõ, amikor egy pasi kielégíti, akkor legalább 70%kal kevesebb terhes asszony lenne hahaha.

Ha csak akkor lenne terhes egy nõ, amikor egy pasi kielégíti, akkor legalább 70%kal kevesebb terhes asszony lenne hahaha.
ha beleélveztek akkor nyilván lehet
a baba a punciba jutott spermától, élõváladéktól lesz nincs köze a nõ orgazmusához (sajnos)
Nem a kérdés kínos.....inkább a tudatlanságod :)
te a nick nevedben lévõ 10-es a korod? mert ha igen és szexeltél ásd el magad.... kb 10 éves kérdezne ilyet.... vagy ha idõsebb vagy lapozgasd azt a biosz könyvet a párzásnál mert a belédélvezés miatt a sperma feljut a méhedbe onnan a petevezetékbe és ott termékenyíti meg a nõi iversejtet általában 1 darab majd leúszik a méhbe ott beépül a szerv falába és gyakorlatilag elkezd fejlödni
Hát nem az a kínos, hogy nem tudtad kielégíteni a nõdet, hanem a tudatlanságod... De az nagyon...
ha már beleélveznek a nõbe, akkor már lehet terhes. nem kell ahhoz orgazmus :D

Most ez valami vicc, hogy a csajok és pasik társkeresőn ha nem fizetek nem olvashatom el az üzenetet? Esetleg egy ingyenes társkereső? Vagy hol ismerhetnék meg lányt?

az utcán lehetetlen leszólítani akárkit is...

Legjobb válasz: A csajok és pasikat felejtsd el! Randik.hu az ingyenes.

A csajok és pasikat felejtsd el! Randik.hu az ingyenes.
ezért töröltem magam onnan.

Ismerek olyan embereket, akik 'nagy fiúk' és szex közben nem használnak gumit (de a csaj sem fogamzásgátlót), és mielött el élvezne ki veszi a fakát. Biztos hogy a csaj nem lesz terhes? . Ha téll ki tudja venni elötte.

Legjobb válasz: 29%-os, ki mondta, hogy gumi nélkül akart szexelni? Kíváncsi volt, hogy úgy is teherbe lehet-e esni, ha csak elõváladék van. Még mindig jobb, hogy kérdez. Mellesleg senki10-11 éves kistestvérérõl nem esett szó. Magaddal foglalkozz, hogy ne legyél ennyire primitív.

Igen, sõt elég nagy az esélye. Meg nem tudom, én inkább elélvezek a barátnõmben gumiban, mint hogy figyelni kelljen rá, hogy idõben kikapkodni...
29%-os, ki mondta, hogy gumi nélkül akart szexelni? Kíváncsi volt, hogy úgy is teherbe lehet-e esni, ha csak elõváladék van. Még mindig jobb, hogy kérdez. Mellesleg senki10-11 éves kistestvérérõl nem esett szó. Magaddal foglalkozz, hogy ne legyél ennyire primitív.
Sokan a megszakított sexet választják, mármint hogy kiveszi mielõtt elélvezne...de azt tudni kell, hogy már az elõváladéktól is teherbe lehet esni.
csoporttársam (24/F) csinálja ezt a nõjével (kb 20 éves a csaj)...2 év alatt 3 abortusz... pedig õ mindig idõben kivette... végülis szociális alapon lehet olcsobb az abortusz mint a gyogyszer...
Jézusom, hogy ti mekkora taplók vagytok:D Nincs más örömötök az életben mint hogy egymást oltsátok. A kérdésre válaszolva: de igen, nagyonis terhes lehet a lány. Egyrészt az elõváladékban is lehetnek spermiumok (ha a húgycsõben maradtak és az elõváladék kimossa), másrészt elég ha csak egyszer veszi ki fél másodperccel késõbb a kelleténél. A világ nagy igazsága pedig az, hogy az embernek akkor van a legnagyobb esélye teherbe esni, ha épp nem akarja:P Van aki évekig választja a megszakítást védekezésként, de ezek a fiúk nem szeretik a barátnõjüket... kicsit sem félnek attól hogy esetleg teherbe eshet és tönkreteszi az életét vele. Véletlenül se kövesd a barátod példáját. Óvszer, tabi, és minden király:)
Nemcsak a terhesség , de a betegségek esélye miatt sem teszi jól a haverod. Meg 15 évesen?El van az túlozva, lehet, hogy csak a szája jár, és azt meséli, amit csak nagyon szeretne csinálni.
Mi már lassan 5 éve így csináljuk, de még nem történt semmi /kop-kop/ 24
F
na gyerekek ti aztán ügyesek vagytok majd akkor pofázzatok ha tripperesek szifiliszesek, meg aidsesek lesztek, ez kell nektek?!
A kérdező hozzászólása: 08:53--> Köszönöm a kollégának a pártolást, a az a 29%os Senki meg csak az agyi szintjét mutogatja...ennyi...
Csak úgy felvilágosításként közlöm, NEM LÉTEZIK OLYAN DOLOG EBBEN AZ UNIVERZUMBAN HOGY A GUMI NEM FÉR A PÉNISZRE. http://www.youtube.com/watch?v=7vq2r4eb5yI

Az mennyire kellemetlen ha az első szex közben a csaj nem megy el?

Lányok válaszát várnám

Legjobb válasz: Én még sokadik szeretkezéskor sem mentem el, és szerintem nem volt kellemetlen egyikünknek sem. A barátom tudta, hogy nem õ az oka, én meg tudtam, hogy majd összejön, csak még szoknom kell az egészet, mert nem tudtam annyira ellazulni, amennyire kellett volna. (Persze, ha csak egy éjszakás kalandról van szó, akkor ciki tud lenni, mert utána a csaj pletykálhat arról, hogy milyen rossz vagy az ágyban, stb...)

Én még sokadik szeretkezéskor sem mentem el, és szerintem nem volt kellemetlen egyikünknek sem. A barátom tudta, hogy nem õ az oka, én meg tudtam, hogy majd összejön, csak még szoknom kell az egészet, mert nem tudtam annyira ellazulni, amennyire kellett volna. (Persze, ha csak egy éjszakás kalandról van szó, akkor ciki tud lenni, mert utána a csaj pletykálhat arról, hogy milyen rossz vagy az ágyban, stb...)
Én 2 év után jutottam el arra a szintre, hogy uyg érzem tényleg fergeteges a szex. Elõtte ugy jo volt, meg kellemes, de "nem nagy durranás" testileg.Tanulni kell ezt nekünk nõknek! (a szexet a férfiaknak is, csak magát az orgazmust nem)
Az nem gáz... fõleg ha szeret a lány. Valaki évekkel rá érik meg a szexre. Nekem pl. 6 év kellett. :/ De soha nem haragudtam a páromra. Errõl leginkább a lány tehet... ha a férfi mindent megtesz. :) És valaki meg már az elsõnél élvezi. A mázlista! Egyén válogatja
egyáltalán nem baj, úgy is nagyon lehet élvezni, hogy nem megy el nekem 5 év után sikerült elõször :(
Ha nem megy el a farkadon, akkor utána szépen fogod magad és szájjal és/vagy kézzel eljuttatod a csúcsra. Amúgy szerintem jobb, ha elõször csak pettingeltek, ismerjétek meg egymást testét, nem kell rögtön elsõ szex alkalmával behatolni. Ha a petting már megvolt, akkor lép életbe az elsõ bekezdés.
EZ biztos segít rajtad:az elsõ alkalomkor csak a fiú megy el sõt néha a 6.nál is...a lényeg csináljátok minél többször és egyre jobb leszel ez a lényeg szoktatni kell és menni fog semmi gond ez normális. (Amúgy egy elég tapasztalt fiú vagyok szóval tudom)
Hát közben ne is mennyen el max utána, külömben, hogy nézne már ki, hogy faképnél hagy pont a közepén?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod, nem egyéjszakás kalandról lenne szó. ésmég annyit tennék a kérdéshez hogy anélkül is tudja élvezni a szexet hogy nem megy el?
Egyrészt némi pihi után repeta, másrészt olyan, mintha a meccset a legjobb lelátóról néznéd az utolsó pár perc kivételével. Sokan nyavalyognak biztos, ha épp a végét kell rádióban hallgatni, de annyira tényleg nem nagy veszteség a teljes élményhez képest.
Szerintem teljesen érthetö hogy nem megy el elöször. Én 21 éves lány vagyok és csak tavaly sikerült elöször elmennem pedig már 5 éve élek szexuális életet. És a fiúkkal semmi baj nem volt! Szóval szerintem legyél türelmes menni fog az egy idö után:)
Egyáltalán nem gáz, ha nem megy el.Nagyon kevés lánynak sikerül elsõre, sõõõt... Én majdnem fél éve élek nemi életet, és szex közben még egyszer sem mentem el. Nyilván gyakorlás, idõ, összecsiszolódás, tapasztalat kell hozzá. Jó bonyolult és összetett dolog ez a szex..Fõleg nekünk, nõknek..lányoknak. 18/L

Valaki nem tud egy olyan filmet amiben a csajok lenéznek. Kiközösitenek másokat? Az ilyen filmeket nagyon szeretem. Ha valaki tud akkor csak a cimét irja le! Köszönöm elõre is

Legjobb válasz: Bajos csajok 1 bajos csajok 2 Campus háború Az ördög prádát visel Házinyuszi Mirõl álmodik a lány Vadócka Hirtelen 30 ez nem az csak ajánlom : Micsoda srác ez a lány szerintem szeretni fogod ! :)

Bajos csajok 1 bajos csajok 2 Campus háború Az ördög prádát visel Házinyuszi Mirõl álmodik a lány Vadócka Hirtelen 30 ez nem az csak ajánlom : Micsoda srác ez a lány szerintem szeretni fogod ! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen
Nem mai stílus, de ha szereted a retró dolgokat is, akkor Abigél
A kérdező hozzászólása: még nem láttam de majd megnézem azt is köszike
A klikk
A kérdező hozzászólása: a kliket már láttam és innen indult ki az egész és nagyon tetszett

Szerintetek nagy hátrányban vagyok, ha a csajok nem hiszik el, hogy 23 vagyok, hanem 16-17-nek néznek engem max?

Most is vitatkozom gy csajjal, azt hiszi huncutkodom és nem hiszi el, hogy komolyan 23 vagyok, egy másik meg azért tiltott le, mert azt hitte hazudtam neki, amikor megírtam a koromat, ? is azon rinyált, hogy biztos nem vagyok 23 max 16. Még megsért?dött, mert ?szite voltam, na ezek után akkor inkább azt fogom hazudni, hogy 16 vagyok. Azt legalább elhiszik.:D

Legjobb válasz: Legalább nem ijednek meg tõled a 14-16 éves csajok, ha nyomulsz :D

Legalább nem ijednek meg tõled a 14-16 éves csajok, ha nyomulsz :D
Még jó hogy hátrányban vagy az alulfejlett testeddel és fejeddel. Mégis mitõl lennél férfias a nõk szemében???
A kérdező hozzászólása: Oké, dobok képet priviben, akinek kell.
Én 21éves lány vagyok és sokszor még ha mutatom a személyimet se hiszik el hogy már azért bõven túlléptem a 18-at :D Egyébként küldhetnél magadról képet :D
Késõbb milyen jó lesz, 40 évesen ha csak 30-nak nézel ki, én is ezzel nyugtatom magam, mikor 20 évesen, 13-14-nek néznek, mikor az alakom, mint egy görög istennõjé, na de komolyra fordítva szót, ne foglalkozz velük.
Örülj neki, én 23 évesen 30nak látszom.De az semmi, a geutolsó barátnõm ilyesmi volt mint te, hogy fiatalabbnak látszott, mint amennyi igazából és õ 14nek én 30nak néztam ki.Úgy látszódhatott, hogy egy pedo el kapott valakit.Közben meg már 20 éves volt.
16 éves csaj vagyok, agyilag érett, de az arcom nagyon kislányos. Bájos, de nem néznek ki belõlem szerintem 13-nál többet.
inkább örülj neki, hát a csajok meg ilyenek, az õszinteséget meg sokan amúgy se szeretik. viszont amelyik ilyen miatt letilt, attól jobban is jársz, ha megszabadulsz sztem!
A kérdező hozzászólása: Aki nem hitte el az mind látott képet rólam. Szóval tuti nem az írásmódom miatt volt, még hivatkoztak is a képre, hogy olyan fiatalos, kisfiús arcom van például.
Elõször is viselkedj is úgy, akkor el fogják hinni. Legközelebb mondjuk rakd szó nélkül a kezükbe a személyidet.
Késõbb jól jön ez majd még :D
engem se néznek annyinak, amennyi valójában vagyok :D ne foglalkozz vele.
ha írásban csevegsz, lehet olyan egyszerû a fogalmazásod, hogy azért...
Én is ebben szenvedek kérdezõ. 21 éves férfi vagyok, de olyan 16-17 évesnek nézek ki, és ahol nem ismernek ott gyakran elszokták kérni a személyimet is. :S Most nyáron így néztem ki: http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/310857_2277381..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!