Találatok a következő kifejezésre: Ha nem el a barátnődben, és (49 db)

Ha nem mész el a barátnődben, és kiveszed, akkor lehet terhes a barátnőd?

Szeretkezel a baratnoddel es ido elott kiveszed! nem mesz el a baratnodben ,nem elvezel el meg utana se , terhes lehet a baratnod?

Legjobb válasz: Lehet terhes az elöváladéktól,ritka de lehet.

Lehet terhes az elöváladéktól, ritka de lehet.
Igen hisz az elõváladékban is van ondó szóval 46-50%!
Meg az ovszer sem nyujt tokeletes biztonsagot, nem meg nelkule szeretkezni.
Valóban nem túl biztonságos a dolog. De ha "mindenképpen" ezt akarod, akkor legalább a menstruáció utáni néhány napban. De akkor sem ajánlatos!!
Megnyugtatásként közlöm veled, hogy mi a férjemmel éveken át így szeretkeztünk, és mivel egyikünk sem akart babát, így nem is lett. Most akarunk, és úgy néz ki, hogy sikerült. Négy év volt. Attól még lehettem volna terhes.

En nem vagom a baratnom. Most allandoan ki akad ha nem koszonpk el szepen. Es az mi h na megyek szia. Elvileg azt mondja szerelmes de ram kivan akadva. De o neki meg csak oke szia?

Legjobb válasz: Hát már ne is haragudj de ha te benyögöd neki hogy "na megyek szia" akkor mit vársz visza? Kezdjen el nyáladzani hogy így szeretlek úgy szeretlek szép álmokat millio puszi? Gondolkozz már , azt kapod visza amit adsz, ne legyél tapló... ha szereted mutasd ki neki és tanuld meg leírni is , akkor nem lesz kiakadva.

Hát már ne is haragudj de ha te benyögöd neki hogy "na megyek szia" akkor mit vársz visza? Kezdjen el nyáladzani hogy így szeretlek úgy szeretlek szép álmokat millio puszi? Gondolkozz már , azt kapod visza amit adsz, ne legyél tapló... ha szereted mutasd ki neki és tanuld meg leírni is , akkor nem lesz kiakadva.
nem kell nyáladzani, de a na megyek szia sima barátnak jó, de a barátnõd ennél többet vár

Mi Parmatex krémet használunk és, hogy a tájékoztatóra az van írva hogy minden aktus előtt újat kell felhelyezni nah de ha én nem megyek el a barátnőmben, vajon akkor is újat kell felhelyezni?

(mert 10 órán át hat)ha így folytatjuk akkor lehet terhes?

Legjobb válasz: Szerintem meg lehet elõbb vagy utóbb rá az esély, hogy terhes lesz!Nem valami biztonságos és kényelmes módszer, miért nem szed a barátnõd fogamzásgátlót!?

Szerintem meg lehet elõbb vagy utóbb rá az esély, hogy terhes lesz!Nem valami biztonságos és kényelmes módszer, miért nem szed a barátnõd fogamzásgátlót!?
Szia!Én is használtam 1 évig a Pharmatexet.Nekem bevált és nem lettem terhes, pedig belém élvezett mindig. Nem kell új krémet feltenni ha nem mész belé, csak ne végezzen hüvelyöblítést a bnõd, ha még folytatjátok a sexet!!És az utasításokat tartsátok be!Várjátok ki a megfelelõ idõt, mire hatni kezd a krém vagy a kúp!
Nekünk is bevált a krém...kiegészités nélkül..elõttem szólónak igaza van fontos az utasitások betartása..

Lehet hogy hülyén hangzik de miért nem nyög a barátnőm? Pedig el is ment és mondta is hogy nagyon jó mindig. Tudom hogy ez ember függö is de azér jólenne ha irnátok valamit.

Legjobb válasz: Hát én erre azt tudod mondani, hogy az elején én mindig nyögtem, meg minden, mert azt gondoltam, hogy így kell csinálni, de soha nem volt orgazmusom. Aztán egyszer csöndben maradtam, mert azt mondtam magamban, hogy most mindent úgy csinálok, hogy nekem jó legyen, és lett orgazmusom. Azóta is csak akkor tudok elmenni, ha "befogom" a szám. Szóval azóta egy ideig vannak nyögések, de amikor már tényleg akarom igazán élvezni a dolgokat, akkor csöndben maradok. De így sokkal jobban élvezem az egészet. Szóval nyugi! Nem gond az, ha a barátnõd nem nyög. Ha neki így jó, akkor neki így jó.

Hát én erre azt tudod mondani, hogy az elején én mindig nyögtem, meg minden, mert azt gondoltam, hogy így kell csinálni, de soha nem volt orgazmusom. Aztán egyszer csöndben maradtam, mert azt mondtam magamban, hogy most mindent úgy csinálok, hogy nekem jó legyen, és lett orgazmusom. Azóta is csak akkor tudok elmenni, ha "befogom" a szám. Szóval azóta egy ideig vannak nyögések, de amikor már tényleg akarom igazán élvezni a dolgokat, akkor csöndben maradok. De így sokkal jobban élvezem az egészet. Szóval nyugi! Nem gond az, ha a barátnõd nem nyög. Ha neki így jó, akkor neki így jó.
Nem mindenki szokott szex közben (vagy ha 'elmegy') hangot kiadni, ez emberfüggõ. Csak magamat tudom felhozni, mert szex közben nekem sincs hangom (mondjuk fejemen látszik, hogy mi van:D), nem szoktam nyögni. Valszeg barátnõd is ilyen. Nyugi, biztos jó vagy! :D
van a hangos típus és van a csendes típus. semmi jelentõsége nincs
Kicsit könyökölj a hasába biztos fog nyögni egyet.
Én amondó vagyok hogy legközelebb figyelj majd rá jobban.Elárulok egy kis titkot.pA csaj akkor élvez el ha a hüvele összezárul, vagy "mozog".Ezt te is érezheted a farkadon.Egyéb esetben elvileg csak megjátsza.Kérdés h sóhajtozás vagy céltalan mozgásai vannak e?Mert akkor nagyon élvezi a dolgot.Én 20 éves koromig néma kacsa voltam, aztán találkoztam valakivel aki többszörös orgazmusokat okozott nekem.Na azóta nyögdécselek én is. 22/L
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) amugy én bnõm is pihengõs tipus. kicsit lusti de attol függetlenül nagyon jó..:)
Na, barátnõm teljesen hangorkán típus, én meg igazán füllel észlelem a világot, és pont jól megsiettet, pedig biztos nem akarja :)
hát én sem nyögök, sõt a barátomnak az nem is jön be... én is inkább a pihegõs típus vagyok :)
normális reakció:) bár én nagyon tudom élvezni ahogy a bnõm piheg :)
A kérdező hozzászólása: hehe:D
Van aki nem nyög, hanem pl. remeg :D
A kérdező hozzászólása: jó látni értelmes embereket:) igen nála is a fején látszik:) igazábol nem is zavar hogy nem nyög.csak pont azthittem hogy akkor neki még jobb ha nyög. köszi a válaszokat:)
A kérdező hozzászólása: valami értelmesebb válasz kéne.
A kérdező hozzászólása: 11:53 mozgás és sohajtozás van:)

Ha szeretkezünk a barátnömmel, és megszakitásos módszerrel csináljuk, tehát, nem benne élvezek el, hanem kint, de utána újból csináljuk. Akkor nagyobb a veszély, mint "sima" megszakításos védekezésnél?

19éves vagyok és még sz?z, de most van egy komoly barátn?m, és eléggé érdekel ez a téma, gondolom, hogy veszélyes, csupán kiváncsiságból, elhalnak e a spermák, vagy mikor visszadugom, olyan mintha ki se vettem volna?

Legjobb válasz: Ilyen hamar biztos nem halnak el. Mosd le vagy valami. Amúgy a megszakításos védekezés nagyon jó út arra ,hogy apa legyél ;) Vegyetek óvszert vagy írassatok fel fogamzásgátlót. Elsõ a biztonság.

Ilyen hamar biztos nem halnak el. Mosd le vagy valami. Amúgy a megszakításos védekezés nagyon jó út arra , hogy apa legyél ;) Vegyetek óvszert vagy írassatok fel fogamzásgátlót. Elsõ a biztonság.
az egyszerû, egyszeri megszakításos sem biztos módszer, mert az elõváladékban is vannak néha hímivarsejtek. Szóval így elég hamar teherbeeshet a barátnõd. Tényleg inkább gumit használjatok vagy fogamzásgátló tablettát.
A spermák 1-2 napig még mindenképp életképesek maradnak. A sima megszakításos "védekezésnek" évi használat mellett 35% esélyed van a teherbeejtéshez. Remélem fel vagy készülve az apaságra. Irassatok fel egy fogamzásgátló tablettát, ha nagyon összemelegedtetek, eleinte használjatok óvszert. Nem olyan jó, mint óvszer nélkül, de sokkal jobb, mint terhesen. Ha meg visszadugod az ejakulálás után, akkor ez a százalék robbanásszerûen megemelkedik, még akkor is ha utána alaposan letörölgetted, megmostad magad. Ha van egy csöpp eszed, akkor rám hallgatsz és nem egybõl "dugással" kezdtek, hanem hetekig, hónapokig pettingeltek, oriális szex, közös maszti, ilyesmi. Ettõl nem csak, hogy nem lesztek terhesek, de ha a "dugás"ra kerül a sor, sokkal jobban teljesítetek majd, mivel jól ismeritek majd a másik testét.
1., Használj gumit, inkább párszáz forint hetente, mint többtízezer havonta. 2., Megszakításos hülyeség, kockázatos, és az ilyenek esetében megy tönkre két ember élete, mint Te. Ne tedd. Óvszer. Gyógyszer esetleg.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) persze tudom...5hónapja vunk együtt, petting már megvolt...csak persze ég bennem a kiváncsiság. De gumit mindenképpen használunk, már meg is vettem.Köszi mégegyszer!!
Ha annyi eszed van, hogy megszakítást használsz, legalább elélvezés után pisilj és mosd meg a farkad. Ezzel picit csökken az esélye, hogy teherbe esik. Ettõl függetlenül még mindig lehet sperma az elõváladékban.
Az elovaladekban altalaban nincsenek eletkepes spermiumok...szoval nagyon kicsi az eselye a terhessegnek...ja es a spermiumok szabad levegon elhalnak.

A barátnőm Mirabella fogazásgátlót szed 8 napja és nem múlt még el a vérzése és ilyen barnás azt mondja szerintetek ez mellékhetás vagy mi lehet az oka? ha nem mellék hatás akkor szedheti szerintetek

Legjobb válasz: Háá csák szeggye á Mirebéllácská! Sõt szeggye a Ronáldó, a Britnisákirá, a Marlonnrándú még áz egísz naccságos fámilijá. Üdv a polgármester.

Háá csák szeggye á Mirebéllácská! Sõt szeggye a Ronáldó, a Britnisákirá, a Marlonnrándú még áz egísz naccságos fámilijá. Üdv a polgármester.
Ha a Mirabella nem is, de a fogazásgátló vicces elírás:) Nekem annak idején két vérzés között fordult elõ ilyen, de csak idõnként jelentkezett. Megesik fogamzásgátló tabletta szedõk körében. Azért ha a végtelenségig vérzik, vagy barna pecsételõ vérzése van az nem feltétlenül normális. Ha pár napon belül nem múlik el, kérje ki a nõgyógyásza tanácsát, az is lehet, hogy más fajta tablettára lesz szüksége. Vérvizsgálaton volt mi elõtt felírták neki a gyógyszert?
Szerintem az elsõ válaszoló poént szeretett volna csinálni a kérdésbõl, csak nem jött össze neki, mert nem tudja, hogy a fogamzásgátló gyógyszer neve Mirabella, nem a barátnõdé.Szóval ez nem jól sült el most neki, viszont abban meg igaza van, hogy fel kéne keresni a nõgyógyászt, hiszen megbízható választ csak õ adhat a kérdésedre.Mi itt csak találgathatunk.Egyébként a hormonok, amik a fogamzásgátlóban találhatóak, meghülyítik a szervezetet, szóval nem ritka, hogy a vérzés megváltozik miattuk.Tovább tart, vagy rövidebb, kevésbé erõs, inkább barnás, stb.
A kérdező hozzászólása: gyakorikérdések név és arc nélkül meg nem toom hogy te ki vagy de biztos nem az eszedért tartanak otthon
Mit olvassak el prüntyõke, a holnap címét?
A kérdező hozzászólása: kedves válaszoló annyi csak hogy olvasd el a honlap címét és gondolkozz el
Nem kedves kérdezõ, pont a te típusod miatt vannak ezek a bogyók. Tudod, én viccet csináltam a kérdésedbõl, abból amit jobb családokban a szülõk mondanak el illetve az orvosok, és nem az interneten tárgyaljuk ki más pic.sáját! Na csá!
A kérdező hozzászólása: Az elsõnek írnám hogy ha valamit nem tudsz akkor minek kell bele szólni. Sebaj pont a hozzád hasonlók miatt találták fel ezt a gyógyszert.
Mindent a nõgyógyász szakorvos utasításai alapján szabad csak csinálni.Mindig világosan elmondja, a menstruáció hányadik napján kell beszedni az elsõ szemet a tablettából, nekem például mindig az ötödik napon kell elkezdenem a levelet.Nekem általában pont öt, maximum hat napig tart, van, akinek egy hétig, ez teljesen változó és egyénfüggõ.Ha a barátnõdnek ilyen panaszai vannak, akkor keressen fel sürgõsen nõgyógyászt, és tartsa be, amit mond.
szia :) én is nem rég kezdtem el szedni fogamzásgátlót, és nekem az elsõ levél alatt végig volt ilyen barnásvérzésem vagy mi, az orvos azt mondta hogy ez teljesen normális, mivel még nincs hozzászokva a szervezetem. elvileg az elsõ 1-2hónapba ez elõfordulhat:)

Ha óvszerrel csináltuk és a legutóbbi havi óta csak 2x mentem el a barátnőmben, akk ugye nem lehet terhes? Mennyire megbízható a gumi (Durex elite)?

szóval gumival csináltuk, sosem szakadt ki, vigyáztam, menet közben is többször leellenőriztem, sosem csúszott le...ha hozzá értem, előtte mindig jó alaposan kezet mostam. Most kéne, h megjöjjön neki és megvan minden tünete(először pecsételt, mint minden hónapban... puffadt, görcsölt a hasa, idegesebb volt, mint máskor..már 2 napja görcsöl a hasa elég erősen...mikor felzigattam tegnap előtt, akk is elkezdett görcsölni, mint mindig)...szóval a legutóbbi havi óta többször csináltuk, de mindig óvszerrel, viszont csak 2x mentem el benne...1x kb egy hete..szóval ha attól lenne terhes, annak még jele se lenne...szóval na...és most már kb a 34. napnál jár és még cask a tüneteket érzi, de már mondja ,h bármikor megjöhet...én azért mégis félek...lehetséges, h terhes v kizárt? túlaggódom?

Legjobb válasz: ha nem szakadt ki, akkor túlaggódod

ha nem szakadt ki, akkor túlaggódod
nem terhes, túl parázod, fõleg ha már a tünete is is megvannak, akkor fölöslegesen túráztatod magad is és õ is!
ha nem szakadt ki nem lehet terhes!!
Ha az óvszer az aktus közben nem sérül és le sem csúszik a farkadról, akkor mindegy hogy 1 hónapban hányszor élvezel el a barátnõdben! Ahányszor csak akarsz és akkor sem lesz terhes! Aki mást mond, az hazudik, ne higgy neki!
A kérdező hozzászólása: :D szóval ennyire elképzelhetetlen? ennyire túlreagálom? csak annyi olyat olvasok, h nem 100%ban megbízható, meg átenged ezt azt...viszont azt is mondják, h spermiumot nem enged át...esetleg 1-2 kórokozót...azokat a szörnyen legkisebbeket...meg ilyenek..de nem tudom, h mit higyjek..ennyire szürreális a parám?
Viszont ha ne adj Isten mégis terhes lenne, Harry Houdininek nevezzétek el a babát.
A kérdező hozzászólása: túl sok hülyeséget olvasok tünetekrõl meg terhességrõl...nem tudom, h miért parázok ennyit...de komolyan..és eddig is hittem :) már én képzelem be a terhesség tüneteit a barátnõmnek...egyszer beszélgettem vele és megviccelt és azt mondta, h terhes..én meg elmondtam neki, h miért nem lehet...erre õ "jah! már annyit olvastál a témáról, h ha terhes lennék, már a szemem állásából is látnád" :D szóval ez vicces volt..és tény, h sokat idegeskedik valaki miatt...ma is úgy fel volt húzva...estére meg puffadt
Most már végre hiszel nekem is, Kérdezõ...? ;)
Ha nem szakadt ki, kizárt. Nyugi és lazíts, semmi baj, a nõknél ez már csak ilyen, egy kis idegeskedés miatt is pár napot siethet, késhet. Semmiképp nem terhes.
Nyugi, az én barátnõmnek is van ilyen, õ sem terhes pedig neki van h hónapokat késik (már voltunk orvosnál közben beállították neki) mégsem terhes. Amúgy megfázástól vagy más betegségtõl is késhet, idegességtõl is ilyesmi, ki hogy reagál rá.

Hogy mondjam el abarátnőmnek, hogy jo lenne ha szájába venné a müszerem? 4éve a barátnőm és valamiért nem.

Legjobb válasz: 4év után most jutott eszedbe,hogy jó lenne?:S Kérdésedre válaszolva,mondd neki,hogy szeretnéd ha a szájával is kényeztetne...

4év után most jutott eszedbe, hogy jó lenne?:S Kérdésedre válaszolva, mondd neki, hogy szeretnéd ha a szájával is kényeztetne...
Mért kell megmondani? Megmarkolod a haját a tarkójánál és rárántod a szerszámra ... tudni fogja ... ha meg nem, úgyis te vagy az erõsebb ...
hány évesek vagytok 14 mert akkor megértem
Pl így: Bébi, megszopsz vagy megszöksz?
4 év után, ez már nem jó ha gondot okoz.
keress egy olcsó k*rvát! jobban jársz ;)
4 éve te szopsz! Hahaha!
69. mondd neki, hogy szeretnéd õt orálisan kényeztetni, aztán mondd h ha neki is kedve van, akkor mehet kölcsönösen. ha beleadsz apait-anyait, hidd el, õ is rákap az ízére :D Csak tényleg ne azzal indíts, h sz*pj le bébi, mert akkor kalap kabát. Csináld okosan, mintha csak annyit szeretnél, hpgy õ legyen egy kis nyelvjáték élvezõje. 20/L
lehet azért idegenkedik tõle mert attól tart hogy rosszul fogja csinálni. vezesd rá, és hogy ne legyen belekötni valója:elõtte zuhanyozzatok le, fogmosás, ne legyen világos de teljesen sötét se, a hátadra feküdj, mert úgy nyilvánvalóbb lesz a dolga, és mondd neki hogy szeretnéd ha kicsit a szájával indítana, próbáljátok meg.esetleg elõtte te kényezteted, aztán utána vezeted rá, akkor nyilvánvalóbb hogy viszonozni is illene alkalomadtán fõleg ha kéred!
részvétem, nem lesz itt lófasz sem!
csak ennyit: kölcsönösen orál? ne úgy hogy leszopsz? mert az kicsit közönséges
Sz.pj le, szépségem
4 év után ez nem lehetne gond...
Elég fura, ha 4 év alatt nem jutottatok el odáig, hogy ezt megbeszéljétek és megkérdezd mi kifogása ellene. Akkor talán mindketten elõrébb lennétek. Valszínû õ abszolút nem szereti és nem is akarja csinálni, nem is fogja. De ez csak egy tipp, vagy lehet örül, hogy sosem kérted rá, és így úgy volt vele, minek csinálja. Talán csak vagytok annyira bizalmas viszonyban, hogy ezt megbeszéljétek. Egy példa: ha te szoktad akkor kényeztesd lent õt, utána bújj hozzá, puszilgasd meg, és kérdezd meg tõle õ nem szeretné-e a szájával csinálni, mert neked nagyon jól esne és örömet szerezne vele. Ha azt mondja nem, akkor kérdezd meg mi a baj.

Szerintetek az ''fura'' ha szexelek a barátnőmmel és nekem kezd nagyon jó lenni akkor kiveszem és a mellét dugom amig el nem megyek?

Szerintem ott jobb is élvezni ...

Legjobb válasz: ez a közösülés megszakítása az egyik módszer a nem kívánt terhesség elkerülésére de függ a férfi önuralmától és nem véd a betegségektõl, egyébként szerintem meg sokkal jobb a helyére engedni az anyagot

ez a közösülés megszakítása az egyik módszer a nem kívánt terhesség elkerülésére de függ a férfi önuralmától és nem véd a betegségektõl, egyébként szerintem meg sokkal jobb a helyére engedni az anyagot
Miért lenne fura?
hát ez fura:(
miért nem a kis popsilyukát dugod ?
A kérdező hozzászólása: Én úgyhallottam hogy a nõbe élvezni jobb de akkor bennem van a hiba
Te tudod... Én most örülök hogy nincs nagy mellem.

Mit tegyek ha tetszik egy fiú de a barátnőmnek is ő. Egyszer a zenesulibol jöttünk ki és ott jött Õ. És barátnőm akkor mondta el hogy neki tetszik, de én nem mondtam el neki. De a fiúnak én teszek de barinőm ezt nem tudja de nem akarom megbántani? !

Legjobb válasz: hát igen, a pasik, az a baj, hogy ha egy fiú közétek áll, azzal tönkre mehet a barátságotok, de ha õ az igazi legjobb barátnõd, akkor örülni fog nektek és a boldogságodnak :) mond el neki, tudnia kell

hát igen, a pasik, az a baj, hogy ha egy fiú közétek áll, azzal tönkre mehet a barátságotok, de ha õ az igazi legjobb barátnõd, akkor örülni fog nektek és a boldogságodnak :) mond el neki, tudnia kell

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!