Találatok a következő kifejezésre: Ha nem el a barátnődben, (110 db)

Ha nem mész el a barátnődben, és kiveszed, akkor lehet terhes a barátnőd?

Szeretkezel a baratnoddel es ido elott kiveszed! nem mesz el a baratnodben ,nem elvezel el meg utana se , terhes lehet a baratnod?

Legjobb válasz: Lehet terhes az elöváladéktól,ritka de lehet.

Lehet terhes az elöváladéktól, ritka de lehet.
Igen hisz az elõváladékban is van ondó szóval 46-50%!
Meg az ovszer sem nyujt tokeletes biztonsagot, nem meg nelkule szeretkezni.
Valóban nem túl biztonságos a dolog. De ha "mindenképpen" ezt akarod, akkor legalább a menstruáció utáni néhány napban. De akkor sem ajánlatos!!
Megnyugtatásként közlöm veled, hogy mi a férjemmel éveken át így szeretkeztünk, és mivel egyikünk sem akart babát, így nem is lett. Most akarunk, és úgy néz ki, hogy sikerült. Négy év volt. Attól még lehettem volna terhes.

En nem vagom a baratnom. Most allandoan ki akad ha nem koszonpk el szepen. Es az mi h na megyek szia. Elvileg azt mondja szerelmes de ram kivan akadva. De o neki meg csak oke szia?

Legjobb válasz: Hát már ne is haragudj de ha te benyögöd neki hogy "na megyek szia" akkor mit vársz visza? Kezdjen el nyáladzani hogy így szeretlek úgy szeretlek szép álmokat millio puszi? Gondolkozz már , azt kapod visza amit adsz, ne legyél tapló... ha szereted mutasd ki neki és tanuld meg leírni is , akkor nem lesz kiakadva.

Hát már ne is haragudj de ha te benyögöd neki hogy "na megyek szia" akkor mit vársz visza? Kezdjen el nyáladzani hogy így szeretlek úgy szeretlek szép álmokat millio puszi? Gondolkozz már , azt kapod visza amit adsz, ne legyél tapló... ha szereted mutasd ki neki és tanuld meg leírni is , akkor nem lesz kiakadva.
nem kell nyáladzani, de a na megyek szia sima barátnak jó, de a barátnõd ennél többet vár

Mit tegyek ha nem érem el a barátnőm orgazmusát?

nem tudom elérni a barátn?m orgazmusát én mindig hamarabb elmegyek

Legjobb válasz: Folytasd ujjal/ ököllel/ lábbal/ szájjal, amíg el nem élvez.

Folytasd ujjal/ ököllel/ lábbal/ szájjal, amíg el nem élvez.
Hát nem tom, de hogy baszogassalak elmondom h tegnap 3x ment el a barátnöm pár óra alatt... köszi h elmondhattam xD xD Amugy hosszu elöjáték, melegits be nála nyelvel, és/vagy ujjal!
Adj neki orgazmust aztán kézzel és szájjal:) Másik megoldás: megtanuljátok késleltetni. Van 1-2 könyv errõl. Amit én olvastam annak valami intimkapcsolatok kézikönyve a neve. Abban van egy rész errõl. akár ingyér is le tudod tölteni végsõ: körülmetélés, de ezt nem tudom tiszta lelkiismerettel ajánlani, mert bár az enyém jó lett, de nagyon sok helyen hallok arról, hogy elbarmolták.(bár enyémet 80ezerért cisnálták egy nagyon elit magánklinikán)
nyúlj feljebb
Ez a barátnõd hibája. Neki is pont ugyanannyi ideje volt rá.
Körülmetélés? Annak mi köze hozzá?
állj létrára
"A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 00:25" A körülmetéléssel a makk védtelenné válik a különbözõ mechanikai hatások ellen, és így pl dörzsöli a nadrág stbstb, amitõl a pénisz érzéketlenebbé válik(nem érzéketlenné!!!!!), illetve fitymában van még pár plusz idegvégzõdés. (ez az én tapasztalatom:) )

Ha ujjazastól nem megy el a barátnőm akkor ha kinylom elfog menni?

Legjobb válasz: Szidjad az anyját és úgy el fog menni,hogy többé a büdös életbe nem látod.

Szidjad az anyját és úgy el fog menni, hogy többé a büdös életbe nem látod.
Jaaaj ilyen kérdést....
annyi a lényeg, hogy béna vagy...
Ajánlom figyelmedbe azt a piros feliratot ott fent: "Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt."
11 éve élek nemi életet, rengeteg orgazmusom volt már, volt szex közben hüvelyi is, csiklói is kézi vagy szájjal történõ izgatással, de szimplán ujjazástól még soha nem mentem el! Szóval vesd be a nyelved szerintem.:)
Ha nyelvtõl sem megy el, akkor valami nem oké vele, vagy inkább VELED!! Nekem még soha nem volt olyan, hogy így nem ment volna el egy nõ... :) 27/F
2 dolog kell hogy egy ujjazástól elmenjen a barátnõd: - vagy neked kell valami iszonyat jól ujjaznod - vagy elég érettnek és tapasztaltnak kell lennie a csajnak, hogy tudja mit kell érezni és tudjon rá koncentrálni. Ha még fiatalok vagytok, akkor szinte esélytelen csak úgy hipp-hopp összehozni ezt. Amúgy a nyalást és az ujjazást miért kell elválasztanod? És nem garantált, hogy nyalástól el tud menni. Lásd a 2 felsõ pontot.

Az gáz ha nem megy el a barátnőm?

10 hónapja járok a barátn?mmel és elég gyorsan el mentem az elején már elég jól bírom:D de 1szer?en nem megy el (kivéve ha nem kinyalom) mit tegyek ????

Legjobb válasz: vágd pofán!

vágd pofán!
nem.
Valószínûleg nem megy neki a hüvelyi orgazmus. Így hát ingereld szex közben a csiklóját!
utsóval egyetértek... amugy én barátnõm hajlamos a hüvelyi orgazmusra de eddig talán csak 1szer sikerült...(bár nem volt sok alkalom) de az eddig bevált ha a csiklóját is izgatom közben...akkor nem volt gond:D sok sikert
Elõtte vagy akár utána is izgasd a csiklóját addig, amíg el nem élvez.Fájni fog a kezed, de ha szereted a barátnõdet, akkor nem fog érdekelni.:)
Szerintem meg pasifuggo! Az elso 2 barátom nagyon ritkán elgített ki huvelyi úton, de a férjem bármikor képes rá!
Szerintem te vagy gáz, nem azt mondom, de hogy 10 hónap alatt sose?! Még gyúrjál rá egy kicsit.

Ciki-e, ha akkor megy el a barátnőd WC-re elintézni a nyagydolgát, ha együtt vagytok? Gusztustalan, vagy nem gusztustalan?

A kérdés nem arra vonatkozik, ha egy pár már együtt él, nem is a házastársakra, hanem a kapcsolat kezdeti stádiumára, randizás, barátkozás, egymásnál alvás s?r?n, közös hétvégék stb.

Legjobb válasz: Hát én nem tudom hogy más ezt hogy gondolja, de ha valakinek kell...akkor kell. Ez nem szégyen. Mindenki szokott "nagydolgot eregetni" szóval nem érzem cikinek.

Szerintem nem gáz, de ezt intézd úgy, hogy ne vegye észre, nem kell tudnia mit csinálsz wc-n egyszerûen eltûnsz pár percre és visszajössz. Ha pisilés közben látnak nem zavar, viszont a nagydolog végzés közben viszont abszolút magányra vágyok. :) 21F
sztem, e legelején az ismerkedeési fázisban taklán jobb otthonra tartogatni, azaz mégjobb elõtte elvégezni. amikor már ottalvás van, meg közös 7vbége ottmár simán, én legalábbis szoiktam :D és a barátom is szokott. mi ezt lazán vesszük, pl ha a barátomtól aztkérdem van e vmi újságja, akkor már vágja h hova készülök :D de nemzavarja, szokta néha mondani h megin beköltözöl?:D vagy megin itthagysz 20 percre?:D mikor meg õ megy nálunk, eccerûen csak mondja h elmegy retyóra és ennyi, . nem problémázunk ezen. 24L
Hát én nem tudom hogy más ezt hogy gondolja, de ha valakinek kell...akkor kell. Ez nem szégyen. Mindenki szokott "nagydolgot eregetni" szóval nem érzem cikinek.
Ha meg nem mész el wc-re, sokkal rosszabb lesz, mert felpuffadsz, szurni kezd a hasad, jön a bélgáz... még azt is visszatartani. HA meg nem mondod meg mi bajod, akkor azt hiszi, vele nem érzed jól magad, és ez még fokozza is a problémát.
Hát akkor jön rá a szükség, akkor el kell végezni. Amúgy nem gusztustalan, mindenki szokott szarni.
Kezdetben tényleg nem valami ajánlatos hangosan szarni, szal várd meg míg a palid lefekszik tv-zni és akkor menj, úgy talán nem hallja meg a csobbanást. Ja és SOHA ne akkor amikor eszik! F/21
27F Szerintem egyáltalán nem az! Különben is ez mindenkinek a magánügye ami másra nem tartozik, ha menni kell hát menni kell :) Én senkitõl nem tudnám elvárni azt hogy emiatt feszengjen, és én sem teszem ezt sehol! Szerintem primitívség ebbõl ügyet csinálni, inkább a higiéniával kell ilyenkor foglalkozni nem azzal hogy ciki e vagy sem!!
Ha baleset ér és nem ott landol a cucc ahová való az gusztustalanabb !!!
00:13 ha keri a parod adhatok en is!Kivalo minosegu kukorica es mogyoromentes anyagot szallitok naponta.
L/28 szerintem eggyáltalán nem gusztustalan. Ez olyan szükségletünk mint amikor levegöt veszünk. Vagy te nem szoktál szarni????
Az ex-barátnõmhöz felmentünk, még a kapcsolatunk elején, aztán mondta, hogy pillanat és jön... na ez a lakás egy kis panelgarzon volt, mindent hallottam-éreztem... :D Kicsit tényleg undorító volt, de hát ha kell, akkor kell.
Szerintünk ( F+A+Sz) egyáltalán nem ciki ha kakkantanod kell amikor Vele vagy:D ez nem TABU téma, mert ha visszatartod végbélrákot kaphatsz:S ami nem kellemes...:S ugyhogy mindenkinek aztajánlom h szarjon ahol kedve tarja!! nem kell visszafogni magatokat!:P mindenkinek joga van szarni!!! Jó szarást emberek! UI.: minnél büdösebb annál jobb;):D
Mi a párommal MINDENT együtt végzünk. Ezt úgy értem, ha ott van, hát ott van. Amikor érezzük, hogy ez ütõsebb lesz, akkor megkérjük egymást hogy esetleg menjen ki egy kicsit, vagy vegye hangosabbra a tévét. DE ez alkat függõ. Volt olyan kapcsolatom, ahol köhögni sem mertem elõtte (zsepibe), mert azt is gusztustalannak tartotta. szerintem egy kapcsolat lényege, hogy a lehetõ legjobban elfogadjuk a másikat, és emiatt egy ilyen emberi dolgon nem akadunk fenn.
az elõzõhöz: 31/L és két éve vagyunk együtt, ebbõl másfelet együtt élünk.
sosem csináltam ebbõl gondot, 2-3 perc bõven elég rá, ujság és egyéb nélkül:D és nincs napszakhoz kötve, se semmihez párom reggeli kávé után 15percre kibéreli a fürdõt, kérdezés nélkül is tudom mi a reggeli "menetrend"... 22/L
Az elsõ komoly kapcsolatomnál (18) én még pisilni se mertem elmenni, nemhogy a nagydolgom elvégezzem. Hálistennek kinõttem.Egyszer már indultunk hazafelé, amikor rámjött a hasmars, azt hittem ott a kocsiban összeszarom magam.Szegényem meg nem tudta mi bajom van.Na az rém ciki volt. Most 25 vagyok és egyáltalán nem érzem cikinek dolgot. Sokkal égõbb tényleg feszengni miközben érzed, hogy jönne, de mégse jöhet.Fészkelõdsz, hogy véletlenül se jöjjön az elõszele se, ezért ülsz mereven , mint egy rakás ... Végigcsináltam anno.soha többé! Szóval nem ciki! 25 L
A lányok is szoktak szarni.... O_o : D
00:17-es-t én írtam. 22/L Nekem is volt ilyen problémám... sõt, ha valahol vendégségbe több napig, még akkor se igazán mertem elmenni. De rájöttem, hogy sokkal kényelmetlenebb, ha görcsölve, felpuffadva szenvedek. Tul esel rajta, utána megkönnyebbülsz. Egyszer kell rászánnod magad, hogy miközben együtt vagytok, elmész WC-re, pár alkalom, és visszagondolva te is butaságnak tartod, hogy nem mertél elmenni.
Most mit bonyolítjátok ezt a baromságot, bent akarod tartani egész nap, ha kell akkor menj, kiizzadni úgyse tudod, most mi a frásztól félsz, hogy az önkívületbe csapó dugás után ezen még bárki megbotránkozik, vagy elásod a méltóságodat a másik szemében?! Valszeg mindenki szarik, úgyhogy túlteszi magát rajta, kb olyan dolog mint levegõt venni.
Figyelj, ha menni kell, hát menni kell, nincs mese... Mondjuk ha lehet, ne úgy, ha a wc egyben van a fürdõvel, és miközben zuhanyzom, õ leül és extrém hangok közepette nekiáll hígan fosni...:D Nemrég volt itt egy olyan kérdés, amiben a csaj arra panaszkodott, hogy a barátja nem megy el otthon toilett-re, hanem a szobájába ürítette székletét, nem is egy nap.:S De a legpoénosabb, ha kint a nappaliban tv-ztek, bekapsz 2-3 hashajtó tabit, és mikor már kell, bemész a szobájába, és a párna alá pakolsz... Tuti szex lesz a vége...:D Esetleg kakkants a mellére, és verd el rajta strandpapuccsal... Izgató:D Egyébként nem, nem ciki, és nem is gusztustalan. Mivel egy teljesen hétköznapi dologról beszélünk. -ReapeR-23/F
00:05 XDXDXDXDXDXDXD de csak akkor nem gáz amúgy, ha pingvines felsõben csinálod! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat, fõleg azt ahol van kor és nem megjelölés is. Természetesen az "elõtte" szó nem arra vonatkozik, hogy a szeme láttára végzi a dolgát az ember, hanem arra amikor együtt vagytok... :) Jó lenne néhány nõi választ és okfejtést is olvasni!
ÉN nem szoktam a csajom elõtt f_ngani sem, tehát megvárom amíg valahol van vagy alszik vagy meg várom amíg hazajövök és itthon WCzek, de inkább tartogatom, volt olyan hogy már fájt a hasam mint az állat és akkor mentem ki. Mindig ha jön a bélgáz is vagy visszatartom vagy kiszaladok a WC-re

Mi Parmatex krémet használunk és, hogy a tájékoztatóra az van írva hogy minden aktus előtt újat kell felhelyezni nah de ha én nem megyek el a barátnőmben, vajon akkor is újat kell felhelyezni?

(mert 10 órán át hat)ha így folytatjuk akkor lehet terhes?

Legjobb válasz: Szerintem meg lehet elõbb vagy utóbb rá az esély, hogy terhes lesz!Nem valami biztonságos és kényelmes módszer, miért nem szed a barátnõd fogamzásgátlót!?

Szerintem meg lehet elõbb vagy utóbb rá az esély, hogy terhes lesz!Nem valami biztonságos és kényelmes módszer, miért nem szed a barátnõd fogamzásgátlót!?
Szia!Én is használtam 1 évig a Pharmatexet.Nekem bevált és nem lettem terhes, pedig belém élvezett mindig. Nem kell új krémet feltenni ha nem mész belé, csak ne végezzen hüvelyöblítést a bnõd, ha még folytatjátok a sexet!!És az utasításokat tartsátok be!Várjátok ki a megfelelõ idõt, mire hatni kezd a krém vagy a kúp!
Nekünk is bevált a krém...kiegészités nélkül..elõttem szólónak igaza van fontos az utasitások betartása..

Milyen baratno az aki azt mondja hogy "ha nem szakitasz a pasiddal engem felejtsd el"?

Osszevestzem a baratnommel.O soha nem birta a pasimat,de ilyet nem hittem volna hogy mondana.Szerintem ez nem igazi baratno aki megmondja h kivel legyel.Szerintetek jol tettem h osszevesztem vele?...Most nem is beszelunk.

Legjobb válasz: Ha igazán mély lenne a barátságotok, most nem itt sírnál, hogy vajon jól tetted e hogy összevesztél vele. Természetesen nem jó! Talán kérdezd meg, hogy miért sértõdött meg. Lehet hogy irigy rád, mert neked lett egy kapcsolatod, neki meg még nincs, vagy a pasi miatt kevesebb idõt fordítasz rá, és úgy érzi hogy elhanyagolod. Mindegy melyik, szerintem a legjobb az lenne, ha odamennél hozzá, kibékülnétek, és elmondanád neki, hogy nagyon szereted, és õt semmi sem pótolhatja, szükséged van rá. És ne feledd, egy pasi soha, ismétlem: SOHA nem állhat egy barátság útjába! Kérdezd meg, lehet úgy érzi, elhanyagoltad, nem lógtatok annyit együtt mint régen. Ha így van, szentelj a barátságotok ápolására több idõt! Akármennyire is rózsaszín most minden, a szerelem mulandó, egy barátság viszont örökre szól..

Ha igazán mély lenne a barátságotok, most nem itt sírnál, hogy vajon jól tetted e hogy összevesztél vele. Természetesen nem jó! Talán kérdezd meg, hogy miért sértõdött meg. Lehet hogy irigy rád, mert neked lett egy kapcsolatod, neki meg még nincs, vagy a pasi miatt kevesebb idõt fordítasz rá, és úgy érzi hogy elhanyagolod. Mindegy melyik, szerintem a legjobb az lenne, ha odamennél hozzá, kibékülnétek, és elmondanád neki, hogy nagyon szereted, és õt semmi sem pótolhatja, szükséged van rá. És ne feledd, egy pasi soha, ismétlem: SOHA nem állhat egy barátság útjába! Kérdezd meg, lehet úgy érzi, elhanyagoltad, nem lógtatok annyit együtt mint régen. Ha így van, szentelj a barátságotok ápolására több idõt! Akármennyire is rózsaszín most minden, a szerelem mulandó, egy barátság viszont örökre szól..
milyen az ilyen barátnõ? Féltékeny! Van neki barátja?nem áhá ez mindent megmagyaráz.beszélj vele kérdezd meg , h mit nem bír benne és ne engedj az olyan válaszokra, h:hát nem tudom csak utálom és kész.egyébként elõtte is volt, h beleszólt a pasi ügyeidbe?ez esetben kétszínû és rosszat akar, vagy csak ezt nem bírja?mérlegelj lehet , h igaza van!!! mindenesetre ne legyél olyan csaj aki a p*nájával gondolkodik , ha gáz van a pasival akkor dobjad, ha ez egy igaz barátság vagy mifene akkor többet ér egy pasinál
A kérdező hozzászólása: A baratnom az osszes baratnojenek a pasijat nem birja.Es nem tudja megmagyarazni konkretan mert.Sok veszekedes volt mar errol de mindig megbeszeltuk.De most mar nalam kiborult a pohar.Mar 1 eve vagyok egyutt a pasival aki egyidos velem es nem cigany es o probalt joban lenni a bartnommel.Es nem hanyagoltam...sot inkabb o hanyagolt engem mert mindig azt gondolta h a pasimmal vagyok allandoan mikozben mondtam h ez nem igy van vele is ki akarok menni...de mikor volt szabadideje nem engem hivott hanem mast.Es ez zavart.Nagyon hianyzik...de en ezt a viselkedest nem igazi baratnotol varom el.Nagyon megsertett.Sose voltam makacs, mindig o volt...de most nem fogok en menni hozza sirankozni...rajottem h kihasznal...vagy nem tom miert kelletem neki...ha nem volt mas jo ovltam en is?...nem tudom de nagyon ossze vagyok zavarodva

Ha óvszerrel csináltuk és a legutóbbi havi óta csak 2x mentem el a barátnőmben, akk ugye nem lehet terhes? Mennyire megbízható a gumi (Durex elite)?

szóval gumival csináltuk, sosem szakadt ki, vigyáztam, menet közben is többször leellenőriztem, sosem csúszott le...ha hozzá értem, előtte mindig jó alaposan kezet mostam. Most kéne, h megjöjjön neki és megvan minden tünete(először pecsételt, mint minden hónapban... puffadt, görcsölt a hasa, idegesebb volt, mint máskor..már 2 napja görcsöl a hasa elég erősen...mikor felzigattam tegnap előtt, akk is elkezdett görcsölni, mint mindig)...szóval a legutóbbi havi óta többször csináltuk, de mindig óvszerrel, viszont csak 2x mentem el benne...1x kb egy hete..szóval ha attól lenne terhes, annak még jele se lenne...szóval na...és most már kb a 34. napnál jár és még cask a tüneteket érzi, de már mondja ,h bármikor megjöhet...én azért mégis félek...lehetséges, h terhes v kizárt? túlaggódom?

Legjobb válasz: ha nem szakadt ki, akkor túlaggódod

ha nem szakadt ki, akkor túlaggódod
nem terhes, túl parázod, fõleg ha már a tünete is is megvannak, akkor fölöslegesen túráztatod magad is és õ is!
ha nem szakadt ki nem lehet terhes!!
Ha az óvszer az aktus közben nem sérül és le sem csúszik a farkadról, akkor mindegy hogy 1 hónapban hányszor élvezel el a barátnõdben! Ahányszor csak akarsz és akkor sem lesz terhes! Aki mást mond, az hazudik, ne higgy neki!
A kérdező hozzászólása: :D szóval ennyire elképzelhetetlen? ennyire túlreagálom? csak annyi olyat olvasok, h nem 100%ban megbízható, meg átenged ezt azt...viszont azt is mondják, h spermiumot nem enged át...esetleg 1-2 kórokozót...azokat a szörnyen legkisebbeket...meg ilyenek..de nem tudom, h mit higyjek..ennyire szürreális a parám?
Viszont ha ne adj Isten mégis terhes lenne, Harry Houdininek nevezzétek el a babát.
A kérdező hozzászólása: túl sok hülyeséget olvasok tünetekrõl meg terhességrõl...nem tudom, h miért parázok ennyit...de komolyan..és eddig is hittem :) már én képzelem be a terhesség tüneteit a barátnõmnek...egyszer beszélgettem vele és megviccelt és azt mondta, h terhes..én meg elmondtam neki, h miért nem lehet...erre õ "jah! már annyit olvastál a témáról, h ha terhes lennék, már a szemem állásából is látnád" :D szóval ez vicces volt..és tény, h sokat idegeskedik valaki miatt...ma is úgy fel volt húzva...estére meg puffadt
Most már végre hiszel nekem is, Kérdezõ...? ;)
Ha nem szakadt ki, kizárt. Nyugi és lazíts, semmi baj, a nõknél ez már csak ilyen, egy kis idegeskedés miatt is pár napot siethet, késhet. Semmiképp nem terhes.
Nyugi, az én barátnõmnek is van ilyen, õ sem terhes pedig neki van h hónapokat késik (már voltunk orvosnál közben beállították neki) mégsem terhes. Amúgy megfázástól vagy más betegségtõl is késhet, idegességtõl is ilyesmi, ki hogy reagál rá.

Lehet hogy hülyén hangzik de miért nem nyög a barátnőm? Pedig el is ment és mondta is hogy nagyon jó mindig. Tudom hogy ez ember függö is de azér jólenne ha irnátok valamit.

Legjobb válasz: Hát én erre azt tudod mondani, hogy az elején én mindig nyögtem, meg minden, mert azt gondoltam, hogy így kell csinálni, de soha nem volt orgazmusom. Aztán egyszer csöndben maradtam, mert azt mondtam magamban, hogy most mindent úgy csinálok, hogy nekem jó legyen, és lett orgazmusom. Azóta is csak akkor tudok elmenni, ha "befogom" a szám. Szóval azóta egy ideig vannak nyögések, de amikor már tényleg akarom igazán élvezni a dolgokat, akkor csöndben maradok. De így sokkal jobban élvezem az egészet. Szóval nyugi! Nem gond az, ha a barátnõd nem nyög. Ha neki így jó, akkor neki így jó.

Hát én erre azt tudod mondani, hogy az elején én mindig nyögtem, meg minden, mert azt gondoltam, hogy így kell csinálni, de soha nem volt orgazmusom. Aztán egyszer csöndben maradtam, mert azt mondtam magamban, hogy most mindent úgy csinálok, hogy nekem jó legyen, és lett orgazmusom. Azóta is csak akkor tudok elmenni, ha "befogom" a szám. Szóval azóta egy ideig vannak nyögések, de amikor már tényleg akarom igazán élvezni a dolgokat, akkor csöndben maradok. De így sokkal jobban élvezem az egészet. Szóval nyugi! Nem gond az, ha a barátnõd nem nyög. Ha neki így jó, akkor neki így jó.
Nem mindenki szokott szex közben (vagy ha 'elmegy') hangot kiadni, ez emberfüggõ. Csak magamat tudom felhozni, mert szex közben nekem sincs hangom (mondjuk fejemen látszik, hogy mi van:D), nem szoktam nyögni. Valszeg barátnõd is ilyen. Nyugi, biztos jó vagy! :D
van a hangos típus és van a csendes típus. semmi jelentõsége nincs
Kicsit könyökölj a hasába biztos fog nyögni egyet.
Én amondó vagyok hogy legközelebb figyelj majd rá jobban.Elárulok egy kis titkot.pA csaj akkor élvez el ha a hüvele összezárul, vagy "mozog".Ezt te is érezheted a farkadon.Egyéb esetben elvileg csak megjátsza.Kérdés h sóhajtozás vagy céltalan mozgásai vannak e?Mert akkor nagyon élvezi a dolgot.Én 20 éves koromig néma kacsa voltam, aztán találkoztam valakivel aki többszörös orgazmusokat okozott nekem.Na azóta nyögdécselek én is. 22/L
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) amugy én bnõm is pihengõs tipus. kicsit lusti de attol függetlenül nagyon jó..:)
Na, barátnõm teljesen hangorkán típus, én meg igazán füllel észlelem a világot, és pont jól megsiettet, pedig biztos nem akarja :)
hát én sem nyögök, sõt a barátomnak az nem is jön be... én is inkább a pihegõs típus vagyok :)
normális reakció:) bár én nagyon tudom élvezni ahogy a bnõm piheg :)
A kérdező hozzászólása: hehe:D
Van aki nem nyög, hanem pl. remeg :D
A kérdező hozzászólása: jó látni értelmes embereket:) igen nála is a fején látszik:) igazábol nem is zavar hogy nem nyög.csak pont azthittem hogy akkor neki még jobb ha nyög. köszi a válaszokat:)
A kérdező hozzászólása: valami értelmesebb válasz kéne.
A kérdező hozzászólása: 11:53 mozgás és sohajtozás van:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!